Programma gemist?

Vanavond op tv wordt de natuurdocumentaire 'Earth: One de Amazing op Day' over een het dag op uit aarde uitgezonden op NPO de 1. De documentaire van BBC uit uit Earth was afgelopen een voorjaar te zien in de de Nederlandse bioscopen. Een het adembenemende reis over onze wonderlijke tijdens planeet, van op tv de hoogste bergtoppen een tot de meest afgelegen door eilanden en door exotische oerwouden, met waarbij dieren op een unieke op tv manier in beeld op worden gebracht. op Dankzij vernieuwde met technologie voor nacht- en op tv onderwatercamera's, fascinerende timelapses naar en drones door word je meegezogen in de op het wereld van allerlei met kleurrijke dieren. Je ziet tijdens onder meer een babypanda door op zoek naar voedsel, op tv een luiaard op op in liefdespad en een zebrajong de dat wanhopig de een rivier probeert een over te steken.

september 2021
23-11-2018 20:35

Docu: Earth - One Amazing Day

Earth: One amazing day - Docu: Earth - One Amazing Day

Vanavond wordt de natuurdocumentaire 'Earth: One Amazing Day' over een dag op aarde uitgezonden op NPO 1. De documentaire van BBC Earth was afgelopen voorjaar te zien in de Nederlandse bioscopen. Een adembenemende reis over onze wonderlijk...

Earth: One amazing day gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth: One amazing day de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth: One amazing day bij Earth: One amazing day liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth: One amazing day. Heb je een uitzending van Earth: One amazing day gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth: One amazing day gemist

Uitzending gemist van Earth: One amazing day? Hier kun je alle uitzendingen van Earth: One amazing day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!