Programma gemist?

Vanavond in wordt de natuurdocumentaire 'Earth: One door op tv Amazing Day' over een dag het op aarde uitgezonden op op het NPO 1. De documentaire op tv van BBC een Earth was afgelopen voorjaar te in zien van in de Nederlandse bioscopen. Een adembenemende van reis over onze het wonderlijke planeet, van de tijdens hoogste bergtoppen in tot de meest afgelegen op eilanden en exotische in oerwouden, waarbij naar dieren tijdens op een unieke het manier in beeld worden gebracht. tijdens Dankzij op tv vernieuwde technologie voor een nacht- en onderwatercamera's, fascinerende in timelapses en drones word je de tijdens meegezogen in de wereld van allerlei uit kleurrijke met dieren. Je ziet onder de meer een babypanda op tijdens de zoek naar voedsel, een met luiaard op liefdespad op tv en een zebrajong dat uit wanhopig naar een rivier probeert over op tv te steken.

mei 2021
23-11-2018 20:35

Docu: Earth - One Amazing Day

Earth: One amazing day - Docu: Earth - One Amazing Day

Vanavond wordt de natuurdocumentaire 'Earth: One Amazing Day' over een dag op aarde uitgezonden op NPO 1. De documentaire van BBC Earth was afgelopen voorjaar te zien in de Nederlandse bioscopen. Een adembenemende reis over onze wonderlijk...

Earth: One amazing day gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth: One amazing day de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth: One amazing day bij Earth: One amazing day liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth: One amazing day. Heb je een uitzending van Earth: One amazing day gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth: One amazing day gemist

Uitzending gemist van Earth: One amazing day? Hier kun je alle uitzendingen van Earth: One amazing day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!