Programma gemist?

Vanavond in wordt de natuurdocumentaire tijdens 'Earth: One Amazing Day' het over een dag op de aarde uitgezonden op op NPO 1. De van documentaire van BBC op tv Earth was naar afgelopen voorjaar te zien door van in de Nederlandse bioscopen. Een uit adembenemende reis over onze met wonderlijke planeet, het van de hoogste door bergtoppen tot de uit meest afgelegen eilanden en op tv exotische oerwouden, waarbij in dieren op tijdens een unieke naar manier in beeld worden met gebracht. Dankzij een vernieuwde technologie voor nacht- en met onderwatercamera's, uit fascinerende timelapses en drones uit word je meegezogen met in de wereld van een allerlei kleurrijke dieren. het Je op tv ziet onder meer een babypanda op door zoek tijdens naar voedsel, een met luiaard op met liefdespad en een een zebrajong dat wanhopig een op rivier probeert over te op tv steken.

oktober 2019
23-11-2018 20:35

Docu: Earth - One Amazing Day

Earth: One amazing day - Docu: Earth - One Amazing Day

Vanavond wordt de natuurdocumentaire 'Earth: One Amazing Day' over een dag op aarde uitgezonden op NPO 1. De documentaire van BBC Earth was afgelopen voorjaar te zien in de Nederlandse bioscopen. Een adembenemende reis over onze wonderlijk...

Earth: One amazing day gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Earth: One amazing day de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Earth: One amazing day bij Earth: One amazing day liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Earth: One amazing day. Heb je een uitzending van Earth: One amazing day gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Earth: One amazing day gemist

Uitzending gemist van Earth: One amazing day? Hier kun je alle uitzendingen van Earth: One amazing day kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!