Programma gemist?

Margriet onderzoekt de tijdens positie van homo's op in binnen grote bedrijven van tijdens het World naar Economic Forum in Davos. op En ze ontmoet de naar schrijfster in die voor haarzelf het verschil heeft naar gemaakt: Rita Mae uit Brown. Margriet tijdens weet haar enorm naar te verrassen in met een bijzonder een cadeau.

Margriet is in op tv Libanon, waar tijdens homoseksualiteit verboden is. van Ze ontmoet met zowel in Hezbollahgebied als in in het in conservatieve noorden bijzondere mensen met die op zich niet laten weerhouden door op de wet. En de in kleine man op tv Lary, die de van zijn nood een uit deugd op maakt.

Margriet met is in de Utah, het hart van tijdens de mormonengemeenschap. in Hier bestaan nog op tv heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele naar neigingen'. van En ze ontmoet Steven Carrington met uit tijdens de tv-serie Dynasty, met de eerste acteur die in de een Verenigde op tv Staten op primetime een naar relatie het met een man het had.

In Rusland van bezoekt met Margriet het stadje Vyborg, waar naar volgens de burgemeester het geen de homo's wonen. Tijdens een door lesbisch feest de blijkt dat de een vrouwen het beleid met van Poetin zo gek nog niet tijdens op vinden.

Margriet bezoekt het de een wereldberoemde gay mannenkoor in Los tijdens Angeles. Meer dan 150 door met koorleden stierven in de tijdens jaren 80 aan aids. naar En ze ontdekt uit het ware verhaal achter tijdens de gecensureerde videoclip in van de uit hit Relax, van in Frankie uit goes to Hollywood.

Margriet een is in China, waar op tv homoseksualiteit tijdens een groot taboe is door en volgens veel Chinezen niet op eens bestaat. Tijdens naar een cruise het komt de een aantal mensen tot naar grote ontsteltenis van hun met ouders uit de door kast. Een moeder heeft het op hier zichtbaar veel tijdens moeite mee en van zondert zich af. Heel voorzichtig probeert op tv Margriet op tv contact met haar te in leggen en dit leidt naar tot een van kwetsbaar gesprek. En ook naar Margriets vertaler blijkt op tv het er een dubbelleven op op na te op tv houden.

Seizoen 1 in - Aflevering 6 - naar Documentairereeks over met homoseksualiteit in op verschillende delen van de wereld. Molly tijdens & met Me. Margriet van der de Linden onderzoekt de positie van naar homo's binnen een grote bedrijven tijdens het tijdens World Economic de Forum van in Davos. En tijdens ze ontmoet de de schrijfster die voor haarzelf het verschil met met heeft gemaakt: Rita Mae Brown. Margriet een weet van haar enorm te op tv verrassen met een bijzonder op tv cadeau.

In de vijfde tijdens en voorlaatste op aflevering van van de documentairereeks het How to be gay, in over homoseksualiteit tijdens in verschillende delen van de wereld, een is Margriet met van op tv der Linden in naar Libanon. In dat land is homoseksualiteit verboden. in Ze van ontmoet zowel in Hezbollahgebied een als in het conservatieve in door noorden bijzondere mensen die zich van niet op tv laten weerhouden door tijdens de wet. En de kleine in man Lary, die in van zijn op nood een deugd maakt. In How de to be door gay het geeft Margriet van der Linden antwoord van naar op de vraag door hoe het is om op gay te zijn. In zes uit een afleveringen bezoekt ze onder uit meer Rusland, China, door Libanon en een Engeland. Haar reis leidt tot op een reeks bijzondere en op intieme naar ontmoetingen met mensen die vertellen door over naar hun geaardheid. In op tv hoeverre kunnen ze met zichzelf zijn? En de wat moeten het ze doen of laten op om te worden met geaccepteerd?

Margriet met is in Utah, het hart op van de mormonengemeenschap. van Hier in bestaan nog heropvoedingsinstituten op tv voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. uit En ze ontmoet tijdens Steven op Carrington uit de tv-serie Dynasty, in de de eerste acteur het die in de uit Verenigde Staten op prime van time een relatie met op een man op had.

In uit deze derde aflevering gaat Margriet in van der met Linden naar Rusland met voor van de documentairereeks over met homoseksualiteit in verschillende delen van de op tv het wereld. In Rusland bezoekt Margriet op tv het stadje Vyborg, naar waar volgens met de burgemeester geen homo's van wonen. Tijdens de een lesbisch feest blijkt dat van de vrouwen het beleid op tv een van Poetin zo gek nog niet van vinden. In How to uit be gay geeft van Margriet in van der Linden antwoord uit op de door vraag hoe het is tijdens om gay op tv te zijn. In zes tijdens afleveringen bezoekt ze onder met meer met Rusland, China, Libanon en uit Engeland. Haar op tv reis leidt tot een reeks door een bijzondere en intieme ontmoetingen met tijdens mensen die vertellen in over hun geaardheid. In met hoeverre kunnen ze een naar zichzelf zijn? En wat de moeten ze doen uit of laten om van te worden uit geaccepteerd?

Margriet bezoekt op het wereldberoemde gay uit mannenkoor in Los Angeles. van Meer dan 150 op koorleden stierven in het de jaren 80 in in aan aids. En ze tijdens ontdekt het ware tijdens verhaal achter uit de gecensureerde videoclip van de hit op tv Relax, van uit Frankie goes to het Hollywood.

Vanaf vanavond is tijdens Margriet tijdens van der het Linden te zien in het nieuwe met programma een How to be gay, elke de vrijdag om 21:05 in uur op NPO in 2. In How door to be gay het geeft Margriet van in der Linden antwoord de op de vraag hoe op tv het is om de gay het te zijn. In zes afleveringen op bezoekt ze op tv onder meer van Rusland, China, Libanon en Engeland. tijdens Haar naar reis leidt tot een door reeks bijzondere en een intieme ontmoetingen met het mensen die vertellen het over naar hun geaardheid. In hoeverre kunnen ze op zichzelf de zijn? En wat moeten het ze doen of laten door om tijdens te worden geaccepteerd? How op to be gay is een op persoonlijke met serie en idee van van Margriet van der op Linden: de "Van alle vragen een die mensen stellen over uit wie je van bent, de aannames naar en ideeën die daarover het kunnen bestaan, wordt de op meest voor het de hand liggende bijna nooit op naar gesteld: hoe is op het eigenlijk om homoseksueel uit te zijn? Met die naar vraag ben ik de de op tv wereld over gegaan. En het in antwoord op die vraag op tv ontroerde in me meer dan ik voor tijdens mogelijk heb van kunnen houden." In de uit eerste aflevering naar van How to met be gay naar is Margriet in op China, waar homoseksualiteit een op tv groot taboe is en volgens met veel Chinezen niet tijdens de eens betstaat. Tijdens van een cruise komt een aantal mensen met tijdens tot grote ontsteltenis van hun in ouders uit de in kast. Eén moeder door heeft hier op zichtbaar veel tijdens moeite mee en zondert een zich af. Heel tijdens voorzichtig probeert Margriet contact met een haar met te leggen en dit met leidt tot in een kwetsbaar gesprek. En op ook Margriets op tv vertaler blijkt er door een dubbelleven op het na te uit houden.

februari 2020
02-08-2019 18:35

Molly & Me

How to be gay - Molly & Me

Margriet onderzoekt de positie van homo's binnen grote bedrijven tijdens het World Economic Forum in Davos. En ze ontmoet de schrijfster die voor haarzelf het verschil heeft gemaakt: Rita Mae Brown. Margriet weet haar enorm te verrassen met...

01-08-2019 18:35

The Bubble

How to be gay - The Bubble

Margriet is in Libanon, waar homoseksualiteit verboden is. Ze ontmoet zowel in Hezbollahgebied als in het conservatieve noorden bijzondere mensen die zich niet laten weerhouden door de wet. En de kleine man Lary, die van zijn nood een deugd...

31-07-2019 18:35

The Dark Years

How to be gay - The Dark Years

Margriet is in Utah, het hart van de mormonengemeenschap. Hier bestaan nog heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. En ze ontmoet Steven Carrington uit de tv-serie Dynasty, de eerste acteur die in de Verenigde Sta...

30-07-2019 18:35

A Jailed Freedom

How to be gay - A Jailed Freedom

In Rusland bezoekt Margriet het stadje Vyborg, waar volgens de burgemeester geen homo's wonen. Tijdens een lesbisch feest blijkt dat de vrouwen het beleid van Poetin zo gek nog niet vinden.

29-07-2019 18:35

The Killer Plague

How to be gay - The Killer Plague

Margriet bezoekt het wereldberoemde gay mannenkoor in Los Angeles. Meer dan 150 koorleden stierven in de jaren 80 aan aids. En ze ontdekt het ware verhaal achter de gecensureerde videoclip van de hit Relax, van Frankie goes to Hollywood.

26-07-2019 18:35

How to be gay

How to be gay - How to be gay

Margriet is in China, waar homoseksualiteit een groot taboe is en volgens veel Chinezen niet eens bestaat. Tijdens een cruise komt een aantal mensen tot grote ontsteltenis van hun ouders uit de kast. Een moeder heeft hier zichtbaar veel moe...

28-12-2018 21:15

How to Be Gay

How to be gay - How to Be Gay

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld. Molly & Me. Margriet van der Linden onderzoekt de positie van homo's binnen grote bedrijven tijdens het World Economic Forum in Davos...

21-12-2018 21:15

How to Be Gay: homoseksualiteit verboden in Libanon

How to be gay - How to Be Gay: homoseksualiteit verboden in Libanon

In de vijfde en voorlaatste aflevering van de documentairereeks How to be gay, over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld, is Margriet van der Linden in Libanon. In dat land is homoseksualiteit verboden. Ze ontmoet zowel in...

14-12-2018 21:10

The Dark Years

How to be gay - The Dark Years

Margriet is in Utah, het hart van de mormonengemeenschap. Hier bestaan nog heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. En ze ontmoet Steven Carrington uit de tv-serie Dynasty, de eerste acteur die in de Verenigde Sta...

07-12-2018 21:10

How to Be Gay: Rusland

How to be gay - How to Be Gay: Rusland

In deze derde aflevering gaat Margriet van der Linden naar Rusland voor de documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld. In Rusland bezoekt Margriet het stadje Vyborg, waar volgens de burgemeester geen homo'...

30-11-2018 21:10

The Killer Plague

How to be gay - The Killer Plague

Margriet bezoekt het wereldberoemde gay mannenkoor in Los Angeles. Meer dan 150 koorleden stierven in de jaren 80 aan aids. En ze ontdekt het ware verhaal achter de gecensureerde videoclip van de hit Relax, van Frankie goes to Hollywood.

23-11-2018 21:10

Nieuw: How to Be Gay

How to be gay - Nieuw: How to Be Gay

Vanaf vanavond is Margriet van der Linden te zien in het nieuwe programma How to be gay, elke vrijdag om 21:05 uur op NPO 2. In How to be gay geeft Margriet van der Linden antwoord op de vraag hoe het is om gay te zijn. In zes afleveringen...

How to be gay gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to be gay de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to be gay bij How to be gay liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to be gay. Heb je een uitzending van How to be gay gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to be gay gemist

Uitzending gemist van How to be gay? Hier kun je alle uitzendingen van How to be gay kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!