Programma gemist?

Margriet tijdens onderzoekt de positie door van homo's met binnen grote bedrijven tijdens het naar World Economic Forum op tv in Davos. En van ze ontmoet de schrijfster van die uit voor haarzelf de het verschil heeft gemaakt: van Rita Mae Brown. Margriet de weet haar enorm te in verrassen met tijdens een bijzonder van cadeau.

Margriet is in door de Libanon, waar homoseksualiteit verboden is. tijdens Ze ontmoet zowel in tijdens met Hezbollahgebied als in het conservatieve noorden uit van bijzondere mensen die zich de niet laten weerhouden door de het wet. van En de kleine man Lary, een die met van zijn nood een van deugd een maakt.

Margriet is het in Utah, van het hart van de de mormonengemeenschap. Hier bestaan nog door van heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. het En tijdens ze ontmoet Steven op tv Carrington uit de tv-serie Dynasty, van van de eerste acteur een die in de Verenigde naar Staten op primetime een de relatie met een tijdens man een had.

In Rusland in bezoekt Margriet door het stadje Vyborg, naar waar volgens op de burgemeester geen homo's wonen. door Tijdens een uit lesbisch feest blijkt dat de op vrouwen het beleid op tv van door Poetin zo gek nog tijdens niet in vinden.

Margriet naar bezoekt het wereldberoemde de gay mannenkoor in Los Angeles. met Meer dan 150 tijdens koorleden stierven op in de jaren 80 het aan aids. En het ze ontdekt het op tv ware verhaal tijdens achter de gecensureerde videoclip in van uit de hit Relax, op van Frankie goes to de Hollywood.

Margriet van is in op tv China, waar homoseksualiteit een groot het taboe is en volgens van veel op tv Chinezen niet eens bestaat. Tijdens een een de cruise komt een aantal het mensen tot grote een ontsteltenis van van hun ouders uit de kast. naar Een tijdens moeder heeft hier het zichtbaar veel moeite mee van en zondert door zich af. van Heel voorzichtig probeert Margriet contact met van haar te leggen de en dit uit leidt tot op tv een kwetsbaar gesprek. En ook tijdens Margriets de vertaler blijkt er een uit dubbelleven van op na te in houden.

Seizoen de 1 - tijdens Aflevering 6 - Documentairereeks op over homoseksualiteit in door verschillende delen van op de wereld. Molly van & Me. Margriet van der Linden met onderzoekt op de positie van homo's het binnen grote bedrijven het tijdens het World Economic het Forum in Davos. En uit ze ontmoet in de schrijfster die op tv voor haarzelf het verschil met heeft gemaakt: Rita in Mae door Brown. Margriet weet haar op enorm te een verrassen met een bijzonder door cadeau.

In de vijfde van en het voorlaatste aflevering van de het documentairereeks op How to be gay, over homoseksualiteit tijdens in verschillende de delen van van de wereld, is door Margriet van der Linden in de een Libanon. In dat land is met homoseksualiteit verboden. Ze op tv ontmoet zowel door in Hezbollahgebied als in het door conservatieve noorden bijzondere mensen het door die zich niet laten weerhouden door op de wet. in En de de kleine man Lary, die een van tijdens zijn nood een van deugd maakt. In How tijdens to be gay geeft Margriet van uit de der Linden antwoord het op de vraag hoe het is tijdens op om gay te van zijn. In zes afleveringen bezoekt op ze onder door meer Rusland, China, Libanon en in een Engeland. Haar reis leidt tot een een reeks tijdens bijzondere en intieme ontmoetingen met naar een mensen die vertellen over hun uit geaardheid. In het hoeverre kunnen ze zichzelf zijn? een En de wat moeten op tv ze doen of laten om te uit tijdens worden geaccepteerd?

Margriet is in het Utah, het het hart van de mormonengemeenschap. de Hier bestaan uit nog tijdens heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele uit neigingen'. En ze het ontmoet Steven op Carrington uit in de tv-serie Dynasty, door de eerste acteur die in de uit Verenigde Staten op door prime met time een relatie met een het man door had.

In in deze derde aflevering gaat Margriet door van der Linden naar naar het Rusland voor het de documentairereeks over homoseksualiteit tijdens in verschillende op tv delen van de wereld. In in Rusland bezoekt Margriet met het stadje Vyborg, waar volgens naar de in burgemeester geen tijdens homo's wonen. Tijdens uit een lesbisch feest blijkt dat naar de vrouwen het beleid van van op Poetin zo gek nog een niet vinden. In How to in be gay geeft een Margriet uit van der op tv Linden antwoord op uit de vraag hoe naar het is om gay te in zijn. in In zes afleveringen met bezoekt ze onder op meer Rusland, China, Libanon en een Engeland. Haar reis leidt de naar tot een reeks bijzondere en intieme van door ontmoetingen met mensen die van vertellen over hun geaardheid. tijdens In hoeverre kunnen ze op zichzelf in zijn? En wat moeten ze met doen of laten uit om te worden op met geaccepteerd?

Margriet bezoekt het een wereldberoemde naar gay mannenkoor in Los met Angeles. uit Meer dan 150 koorleden op tv stierven in de jaren door 80 aan uit aids. En ze ontdekt het in van ware verhaal achter de het gecensureerde videoclip van naar de hit de Relax, van Frankie goes to met Hollywood.

Vanaf vanavond is een een Margriet van der Linden op tv te zien in het nieuwe in in programma How to be door gay, elke op vrijdag om 21:05 uur op in NPO 2. In door How to be gay geeft in een Margriet van der Linden antwoord uit op de met vraag hoe het is om op tv gay te op zijn. In zes het afleveringen bezoekt ze het onder van meer Rusland, China, Libanon en Engeland. de Haar naar reis leidt tot een reeks tijdens op bijzondere en intieme ontmoetingen met de mensen die vertellen over tijdens hun geaardheid. In met hoeverre kunnen van ze zichzelf in zijn? En wat de moeten ze doen of een laten tijdens om te worden op geaccepteerd? How to be gay is een de door persoonlijke serie en idee met van Margriet van een der Linden: in "Van alle vragen die mensen tijdens stellen een over wie je bent, de in aannames en ideeën die tijdens daarover kunnen op tv bestaan, wordt het de meest voor de uit hand liggende met bijna nooit gesteld: hoe uit is het op eigenlijk om in homoseksueel te zijn? Met die in vraag ben ik naar de wereld over door gegaan. En op tv het antwoord op die door vraag ontroerde me meer uit dan een ik voor mogelijk in heb kunnen houden." In de eerste van aflevering van tijdens How to be gay tijdens is Margriet op tv in China, waar tijdens homoseksualiteit in een groot taboe is uit en volgens in veel Chinezen niet eens betstaat. Tijdens naar een cruise van komt een aantal mensen van het tot grote ontsteltenis naar van hun ouders uit de door kast. de Eén moeder heeft hier uit zichtbaar veel moeite mee en het zondert van zich af. het Heel voorzichtig probeert Margriet een contact met haar van te leggen in en dit leidt tot een op tv kwetsbaar gesprek. op En ook Margriets vertaler in blijkt een er een dubbelleven op op tv na te naar houden.

december 2019
02-08-2019 18:35

Molly & Me

How to be gay - Molly & Me

Margriet onderzoekt de positie van homo's binnen grote bedrijven tijdens het World Economic Forum in Davos. En ze ontmoet de schrijfster die voor haarzelf het verschil heeft gemaakt: Rita Mae Brown. Margriet weet haar enorm te verrassen met...

01-08-2019 18:35

The Bubble

How to be gay - The Bubble

Margriet is in Libanon, waar homoseksualiteit verboden is. Ze ontmoet zowel in Hezbollahgebied als in het conservatieve noorden bijzondere mensen die zich niet laten weerhouden door de wet. En de kleine man Lary, die van zijn nood een deugd...

31-07-2019 18:35

The Dark Years

How to be gay - The Dark Years

Margriet is in Utah, het hart van de mormonengemeenschap. Hier bestaan nog heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. En ze ontmoet Steven Carrington uit de tv-serie Dynasty, de eerste acteur die in de Verenigde Sta...

30-07-2019 18:35

A Jailed Freedom

How to be gay - A Jailed Freedom

In Rusland bezoekt Margriet het stadje Vyborg, waar volgens de burgemeester geen homo's wonen. Tijdens een lesbisch feest blijkt dat de vrouwen het beleid van Poetin zo gek nog niet vinden.

29-07-2019 18:35

The Killer Plague

How to be gay - The Killer Plague

Margriet bezoekt het wereldberoemde gay mannenkoor in Los Angeles. Meer dan 150 koorleden stierven in de jaren 80 aan aids. En ze ontdekt het ware verhaal achter de gecensureerde videoclip van de hit Relax, van Frankie goes to Hollywood.

26-07-2019 18:35

How to be gay

How to be gay - How to be gay

Margriet is in China, waar homoseksualiteit een groot taboe is en volgens veel Chinezen niet eens bestaat. Tijdens een cruise komt een aantal mensen tot grote ontsteltenis van hun ouders uit de kast. Een moeder heeft hier zichtbaar veel moe...

28-12-2018 21:15

How to Be Gay

How to be gay - How to Be Gay

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld. Molly & Me. Margriet van der Linden onderzoekt de positie van homo's binnen grote bedrijven tijdens het World Economic Forum in Davos...

21-12-2018 21:15

How to Be Gay: homoseksualiteit verboden in Libanon

How to be gay - How to Be Gay: homoseksualiteit verboden in Libanon

In de vijfde en voorlaatste aflevering van de documentairereeks How to be gay, over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld, is Margriet van der Linden in Libanon. In dat land is homoseksualiteit verboden. Ze ontmoet zowel in...

14-12-2018 21:10

The Dark Years

How to be gay - The Dark Years

Margriet is in Utah, het hart van de mormonengemeenschap. Hier bestaan nog heropvoedingsinstituten voor kinderen met 'homoseksuele neigingen'. En ze ontmoet Steven Carrington uit de tv-serie Dynasty, de eerste acteur die in de Verenigde Sta...

07-12-2018 21:10

How to Be Gay: Rusland

How to be gay - How to Be Gay: Rusland

In deze derde aflevering gaat Margriet van der Linden naar Rusland voor de documentairereeks over homoseksualiteit in verschillende delen van de wereld. In Rusland bezoekt Margriet het stadje Vyborg, waar volgens de burgemeester geen homo'...

30-11-2018 21:10

The Killer Plague

How to be gay - The Killer Plague

Margriet bezoekt het wereldberoemde gay mannenkoor in Los Angeles. Meer dan 150 koorleden stierven in de jaren 80 aan aids. En ze ontdekt het ware verhaal achter de gecensureerde videoclip van de hit Relax, van Frankie goes to Hollywood.

23-11-2018 21:10

Nieuw: How to Be Gay

How to be gay - Nieuw: How to Be Gay

Vanaf vanavond is Margriet van der Linden te zien in het nieuwe programma How to be gay, elke vrijdag om 21:05 uur op NPO 2. In How to be gay geeft Margriet van der Linden antwoord op de vraag hoe het is om gay te zijn. In zes afleveringen...

How to be gay gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van How to be gay de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van How to be gay bij How to be gay liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van How to be gay. Heb je een uitzending van How to be gay gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

How to be gay gemist

Uitzending gemist van How to be gay? Hier kun je alle uitzendingen van How to be gay kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 02-08-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!