Programma gemist?

Britse tijdens documentaire waarin een aantal naar bijzondere, jonge mensen met naar een van meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze tijdens mensen zijn nooit het alleen, een omdat al hun verschillende persoonlijkheden op gehoord willen in worden.

Britse op documentaire waarin een de aantal bijzondere, jonge mensen met op het een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze op mensen zijn nooit op tv alleen, omdat naar al hun verschillende met persoonlijkheden gehoord willen het worden.

april 2021
25-11-2018 23:47

Afl. 1

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik - Afl. 1

Britse documentaire waarin een aantal bijzondere, jonge mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze mensen zijn nooit alleen, omdat al hun verschillende persoonlijkheden gehoord willen worden.

23-11-2018 22:32

Afl. 1

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik - Afl. 1

Britse documentaire waarin een aantal bijzondere, jonge mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze mensen zijn nooit alleen, omdat al hun verschillende persoonlijkheden gehoord willen worden.

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik bij Al Mijn Persoonlijkheden En Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik. Heb je een uitzending van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik gemist

Britse documentaire waarin een aantal bijzondere, jonge mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze mensen zijn nooit alleen, omdat al hun verschillende persoonlijkheden gehoord willen worden. Hoe kunnen zij toch een zo normaal mogelijk leven leiden? We maken onder anderen kennis met de 24-jarige Jade, die haar alternatieve identiteiten nog nooit met haar familie heeft gedeeld. De 27-jarige Kai en haar 26-jarige partner Franz tonen hun gecompliceerde leven met bij elkaar opgeteld meer dan 400 verschillende persoonlijkheden.

Uitzending gemist van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik? Hier kun je alle uitzendingen van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-11-2018 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!