Programma gemist?

Britse van documentaire waarin een aantal een bijzondere, jonge mensen met met het een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden in gevolgd. Deze op tv mensen zijn nooit alleen, omdat uit al hun verschillende op persoonlijkheden gehoord willen op worden.

Britse documentaire in waarin een naar aantal bijzondere, naar jonge mensen met door een meervoudige persoonlijkheidsstoornis een worden gevolgd. Deze mensen uit zijn nooit alleen, omdat al tijdens hun verschillende in persoonlijkheden uit gehoord willen worden.

mei 2021
25-11-2018 23:47

Afl. 1

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik - Afl. 1

Britse documentaire waarin een aantal bijzondere, jonge mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze mensen zijn nooit alleen, omdat al hun verschillende persoonlijkheden gehoord willen worden.

23-11-2018 22:32

Afl. 1

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik - Afl. 1

Britse documentaire waarin een aantal bijzondere, jonge mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze mensen zijn nooit alleen, omdat al hun verschillende persoonlijkheden gehoord willen worden.

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik bij Al Mijn Persoonlijkheden En Ik liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik. Heb je een uitzending van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Al Mijn Persoonlijkheden En Ik gemist

Britse documentaire waarin een aantal bijzondere, jonge mensen met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis worden gevolgd. Deze mensen zijn nooit alleen, omdat al hun verschillende persoonlijkheden gehoord willen worden. Hoe kunnen zij toch een zo normaal mogelijk leven leiden? We maken onder anderen kennis met de 24-jarige Jade, die haar alternatieve identiteiten nog nooit met haar familie heeft gedeeld. De 27-jarige Kai en haar 26-jarige partner Franz tonen hun gecompliceerde leven met bij elkaar opgeteld meer dan 400 verschillende persoonlijkheden.

Uitzending gemist van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik? Hier kun je alle uitzendingen van Al Mijn Persoonlijkheden En Ik kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-11-2018 om 23:47 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!