Programma gemist?

Het naar is zomer, met en voor de bevers van in Yellowstone Park breken in zware tijden aan. Zullen het de op tv jongen het op overleven nu de naar rivier droogvalt en tijdens de kolonie zich een gedwongen ziet om met te verhuizen? Als het voedsel door schaars wordt, hebben de wolven een verrassende van strategie in om hun jongen van eten door te blijven voorzien. van En tijdens een cowboyranch krijgt onverwacht bezoek de van tijdens grizzlyberen. Rond midzomer leiden de warmte op door en de droogte tot in een nieuw gevaar: er woeden tijdens dodelijke branden die het zo onbeheersbaar worden tijdens dat een door familie laplanduilen dreigt uit te worden van verzwolgen. 2016 was met het warmste het jaar op aarde sinds het met begin op tv van de metingen en in een heel een Yellowstone zien wetenschappers de op tv gevolgen van de door stijgende temperatuur voor in de dieren die hier uit leven.

Het verhaal in van de dieren die op een op tv van de hevigste een seizoensovergangen op aarde overleven, gaat met naar verder. Als de winter plaatsmaakt een voor met de lente, stijgt de van temperatuur en door begint heel Yellowstone te bruisen met van het naar leven. Bevers smullen van de sappige jonge door loten, babybizons een zetten hun eerste met aarzelende stapjes en de jongen een van grizzlyberen uit komen uit hun de hol tevoorschijn om de de nieuwe, groene wereld te met verkennen. Maar het tijdens voorjaar de is ook een gevaarlijke periode. de Na de uit schaarste op van de winter hebben de naar wolven meer honger dan op anders. het Door de stijgende een temperatuur smelt de dikke sneeuwlaag met in de bergen, op tv waardoor miljarden van liters met water de rivieren instromen. een Alleen de meest tijdens geharde dieren kunnen door dit overleven.

We tijdens volgen de grizzlyberen de die hun winterleger al tijdens vroeg op tv verlaten en het slechte in weer trotseren. het In de ondiepe sneeuw een hebben hongerige wolven van moeite om de hun prooien, de wapiti's, te tijdens bedwingen. En de laplanduilen uit worden een bij de jacht gehinderd uit door de ijzige in sneeuw. De winter in met Yellowstone op tv is altijd al een van van de strengste de op aarde geweest. Maar het in 2016 werden uit er weerrecords gebroken naar en tijdens moesten de een dieren zich aanpassen op om te kunnen overleven. De serie van door vertelt ons meer over de een wetenschap achter een dit opmerkelijke tijdens seizoen: hoe belangrijk de structuur van in het sneeuwdek het is wanneer de de dooi invalt uit en waarom de tijdens unieke geologie in van Yellowstone voor tijdens het gebit van sommige grazers op een tijdens probleem vormt.

september 2020
09-12-2018 19:15

De verzengende zomer

Great American thaw - De verzengende zomer

Het is zomer, en voor de bevers in Yellowstone Park breken zware tijden aan. Zullen de jongen het overleven nu de rivier droogvalt en de kolonie zich gedwongen ziet om te verhuizen? Als het voedsel schaars wordt, hebben wolven een verrassen...

02-12-2018 19:15

De strenge lente

Great American thaw - De strenge lente

Het verhaal van de dieren die een van de hevigste seizoensovergangen op aarde overleven, gaat verder. Als de winter plaatsmaakt voor de lente, stijgt de temperatuur en begint heel Yellowstone te bruisen van het leven. Bevers smullen van sap...

25-11-2018 19:20

De barre winter

Great American thaw - De barre winter

We volgen de grizzlyberen die hun winterleger al vroeg verlaten en het slechte weer trotseren. In de ondiepe sneeuw hebben hongerige wolven moeite om hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen worden bij de jacht gehinderd d...

Great American thaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great American thaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great American thaw bij Great American thaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great American thaw. Heb je een uitzending van Great American thaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great American thaw gemist

Uitzending gemist van Great American thaw? Hier kun je alle uitzendingen van Great American thaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!