Programma gemist?

Het tijdens is zomer, en voor de de bevers in naar Yellowstone Park breken een zware tijden van aan. Zullen de op jongen het naar overleven nu de rivier droogvalt een en een de kolonie zich gedwongen ziet om op tv te verhuizen? de Als van het voedsel schaars wordt, hebben tijdens wolven een op tv verrassende strategie om hun jongen uit van eten van te blijven voorzien. En uit een cowboyranch krijgt uit onverwacht bezoek de van door grizzlyberen. Rond midzomer op leiden de warmte en de droogte op tv tot tijdens een nieuw in gevaar: er woeden door dodelijke branden die in zo onbeheersbaar worden in dat een familie laplanduilen het dreigt te het worden verzwolgen. 2016 tijdens was het warmste jaar op aarde op tv een sinds het begin van op de metingen en in de heel Yellowstone zien wetenschappers het de op gevolgen van het de stijgende temperatuur op voor de dieren die hier een leven.

Het door verhaal van de dieren die van een van de van naar hevigste seizoensovergangen op aarde door overleven, gaat verder. Als de uit winter plaatsmaakt voor het een de lente, stijgt op de temperatuur en begint heel de Yellowstone een te bruisen van tijdens het leven. Bevers smullen op van sappige tijdens jonge loten, babybizons op tv zetten hun eerste aarzelende stapjes en op tv de naar jongen van grizzlyberen een komen uit met hun hol tevoorschijn om de met nieuwe, op tv groene wereld te verkennen. Maar door het voorjaar is ook met een gevaarlijke periode. met naar Na de schaarste van de winter het hebben de wolven de meer honger de dan tijdens anders. Door de stijgende temperatuur smelt een de dikke op sneeuwlaag in de op tv bergen, waardoor miljarden liters tijdens water de rivieren uit in instromen. Alleen de meest geharde dieren een kunnen dit de overleven.

We volgen de de grizzlyberen die in hun door winterleger al vroeg verlaten van en het door slechte weer trotseren. In de het ondiepe sneeuw hebben een hongerige wolven moeite uit om hun prooien, de de een wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen met worden door bij de jacht door gehinderd door de ijzige sneeuw. de De winter op in Yellowstone is met altijd al een tijdens van de met strengste op aarde geweest. Maar op in 2016 op tv werden er weerrecords gebroken een en moesten de in dieren de zich aanpassen om te een kunnen overleven. De serie naar vertelt het ons meer over de een wetenschap naar achter dit opmerkelijke door seizoen: hoe belangrijk de structuur door van het sneeuwdek is in wanneer uit de dooi invalt en tijdens waarom de unieke geologie tijdens tijdens van Yellowstone voor het gebit van een in sommige grazers een probleem het vormt.

april 2021
09-12-2018 19:15

De verzengende zomer

Great American thaw - De verzengende zomer

Het is zomer, en voor de bevers in Yellowstone Park breken zware tijden aan. Zullen de jongen het overleven nu de rivier droogvalt en de kolonie zich gedwongen ziet om te verhuizen? Als het voedsel schaars wordt, hebben wolven een verrassen...

02-12-2018 19:15

De strenge lente

Great American thaw - De strenge lente

Het verhaal van de dieren die een van de hevigste seizoensovergangen op aarde overleven, gaat verder. Als de winter plaatsmaakt voor de lente, stijgt de temperatuur en begint heel Yellowstone te bruisen van het leven. Bevers smullen van sap...

25-11-2018 19:20

De barre winter

Great American thaw - De barre winter

We volgen de grizzlyberen die hun winterleger al vroeg verlaten en het slechte weer trotseren. In de ondiepe sneeuw hebben hongerige wolven moeite om hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen worden bij de jacht gehinderd d...

Great American thaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great American thaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great American thaw bij Great American thaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great American thaw. Heb je een uitzending van Great American thaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great American thaw gemist

Uitzending gemist van Great American thaw? Hier kun je alle uitzendingen van Great American thaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!