Programma gemist?

Het op tv is zomer, op tv en voor de bevers tijdens in Yellowstone Park breken zware de op tijden aan. Zullen de van jongen het overleven op nu de rivier droogvalt de en de kolonie op zich gedwongen ziet om met te verhuizen? Als met het voedsel schaars de van wordt, hebben wolven een verrassende strategie een om hun de jongen van tijdens eten te blijven voorzien. En uit een cowboyranch krijgt op tv onverwacht bezoek naar van grizzlyberen. met Rond midzomer op tv leiden de warmte en door de droogte tot een tijdens nieuw gevaar: er met woeden dodelijke het branden die zo op tv onbeheersbaar worden van dat een familie laplanduilen dreigt te tijdens worden verzwolgen. tijdens 2016 was het warmste op jaar naar op aarde sinds met het begin van door de metingen en in heel een Yellowstone zien wetenschappers het het de gevolgen van de stijgende temperatuur op uit voor de dieren die op hier leven.

Het van verhaal van de dieren uit die een op van de hevigste seizoensovergangen op het aarde overleven, gaat op verder. Als de de winter van plaatsmaakt voor de lente, stijgt het de temperatuur van en van begint heel Yellowstone de te bruisen van het leven. Bevers door smullen van de sappige jonge loten, babybizons op tv zetten hun eerste op tv aarzelende stapjes en op de jongen van met grizzlyberen het komen uit hun tijdens hol tevoorschijn om op de nieuwe, groene wereld een te verkennen. Maar uit het voorjaar met is ook een met gevaarlijke periode. met Na de schaarste van de winter op hebben op de wolven meer honger op dan anders. Door naar de een stijgende temperatuur smelt de dikke op tv sneeuwlaag in de in bergen, tijdens waardoor miljarden liters water de rivieren tijdens instromen. van Alleen de door meest geharde dieren kunnen dit het overleven.

We volgen in de uit grizzlyberen die hun winterleger al vroeg de verlaten en op het slechte weer trotseren. op tv In uit de ondiepe sneeuw hebben hongerige tijdens wolven door moeite om op hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. op tv door En de laplanduilen worden bij het de jacht gehinderd met door de ijzige sneeuw. tijdens De van winter in tijdens Yellowstone is altijd al een door van de strengste op de aarde een geweest. Maar in in 2016 werden van er weerrecords gebroken en door moesten de dieren op zich aanpassen om van te kunnen overleven. door De serie in vertelt ons meer over de wetenschap de achter dit in opmerkelijke seizoen: hoe belangrijk met de structuur van op op het sneeuwdek is wanneer de met dooi invalt en op waarom de unieke geologie van van Yellowstone een voor het gebit van tijdens sommige grazers in een op tv probleem vormt.

oktober 2019
09-12-2018 19:15

De verzengende zomer

Great American thaw - De verzengende zomer

Het is zomer, en voor de bevers in Yellowstone Park breken zware tijden aan. Zullen de jongen het overleven nu de rivier droogvalt en de kolonie zich gedwongen ziet om te verhuizen? Als het voedsel schaars wordt, hebben wolven een verrassen...

02-12-2018 19:15

De strenge lente

Great American thaw - De strenge lente

Het verhaal van de dieren die een van de hevigste seizoensovergangen op aarde overleven, gaat verder. Als de winter plaatsmaakt voor de lente, stijgt de temperatuur en begint heel Yellowstone te bruisen van het leven. Bevers smullen van sap...

25-11-2018 19:20

De barre winter

Great American thaw - De barre winter

We volgen de grizzlyberen die hun winterleger al vroeg verlaten en het slechte weer trotseren. In de ondiepe sneeuw hebben hongerige wolven moeite om hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen worden bij de jacht gehinderd d...

Great American thaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great American thaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great American thaw bij Great American thaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great American thaw. Heb je een uitzending van Great American thaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great American thaw gemist

Uitzending gemist van Great American thaw? Hier kun je alle uitzendingen van Great American thaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!