Programma gemist?

Het door is zomer, en voor een de bevers in op tv Yellowstone Park breken zware met tijden aan. Zullen met van de jongen het overleven een nu de rivier droogvalt en van de een kolonie zich de gedwongen ziet om te verhuizen? Als in het voedsel door schaars wordt, door hebben wolven een verrassende het strategie om hun een jongen van eten te tijdens blijven tijdens voorzien. En een cowboyranch krijgt op onverwacht bezoek tijdens van op tv grizzlyberen. Rond midzomer leiden door de warmte en de op tv droogte het tot een nieuw in gevaar: er woeden dodelijke branden op die zo onbeheersbaar worden uit dat een familie op laplanduilen dreigt te in worden verzwolgen. met 2016 was het de warmste jaar op het aarde naar sinds het begin van de metingen het met en in heel Yellowstone zien wetenschappers het tijdens de gevolgen van de stijgende temperatuur naar voor in de dieren die hier op leven.

Het op verhaal van de dieren die van een een van de hevigste seizoensovergangen op in in aarde overleven, gaat verder. Als de de winter plaatsmaakt voor op tv de tijdens lente, stijgt de temperatuur en het begint heel Yellowstone op te bruisen in van het leven. het Bevers smullen op tv van sappige jonge loten, babybizons met zetten hun eerste uit aarzelende stapjes en van in de jongen van grizzlyberen komen het uit hun tijdens hol tevoorschijn om de nieuwe, op groene in wereld te verkennen. Maar op het uit voorjaar is ook een gevaarlijke uit periode. Na de door schaarste van de winter een hebben de wolven naar meer van honger dan in anders. Door de het stijgende temperatuur smelt de op dikke sneeuwlaag in de het bergen, waardoor miljarden op liters water de op rivieren instromen. Alleen in de meest geharde dieren tijdens van kunnen dit overleven.

We het volgen de grizzlyberen die op tv hun op tv winterleger al vroeg in verlaten en het slechte tijdens weer trotseren. op In de ondiepe sneeuw hebben hongerige in wolven moeite tijdens om de hun prooien, de wapiti's, van te bedwingen. En de laplanduilen het worden bij van de jacht van gehinderd door de ijzige sneeuw. van naar De winter in van Yellowstone is altijd al een door van de strengste van op aarde geweest. Maar van in 2016 werden naar met er weerrecords gebroken en moesten een de dieren zich op aanpassen om te kunnen het overleven. De het serie vertelt ons door meer over de wetenschap door met achter dit opmerkelijke op seizoen: hoe belangrijk de structuur op van het van sneeuwdek is wanneer de dooi de invalt uit en waarom met de unieke geologie van op Yellowstone voor het gebit van tijdens sommige op tv grazers een probleem naar vormt.

januari 2021
09-12-2018 19:15

De verzengende zomer

Great American thaw - De verzengende zomer

Het is zomer, en voor de bevers in Yellowstone Park breken zware tijden aan. Zullen de jongen het overleven nu de rivier droogvalt en de kolonie zich gedwongen ziet om te verhuizen? Als het voedsel schaars wordt, hebben wolven een verrassen...

02-12-2018 19:15

De strenge lente

Great American thaw - De strenge lente

Het verhaal van de dieren die een van de hevigste seizoensovergangen op aarde overleven, gaat verder. Als de winter plaatsmaakt voor de lente, stijgt de temperatuur en begint heel Yellowstone te bruisen van het leven. Bevers smullen van sap...

25-11-2018 19:20

De barre winter

Great American thaw - De barre winter

We volgen de grizzlyberen die hun winterleger al vroeg verlaten en het slechte weer trotseren. In de ondiepe sneeuw hebben hongerige wolven moeite om hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen worden bij de jacht gehinderd d...

Great American thaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great American thaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great American thaw bij Great American thaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great American thaw. Heb je een uitzending van Great American thaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great American thaw gemist

Uitzending gemist van Great American thaw? Hier kun je alle uitzendingen van Great American thaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!