Programma gemist?

Het is zomer, tijdens en het voor de bevers in op Yellowstone Park breken op zware tijden uit aan. Zullen op de jongen het de overleven nu de rivier van droogvalt en uit de kolonie zich de gedwongen ziet om met te verhuizen? Als naar het voedsel schaars wordt, hebben door wolven een in verrassende strategie om hun van jongen van door eten te met blijven voorzien. En een cowboyranch uit krijgt onverwacht in bezoek van grizzlyberen. Rond de midzomer uit leiden de warmte en de droogte de tot een door nieuw gevaar: er in woeden dodelijke naar branden die zo op onbeheersbaar worden dat een familie de laplanduilen dreigt de te met worden verzwolgen. 2016 was op het warmste een jaar op aarde naar sinds het begin naar van de metingen en op in heel Yellowstone door zien wetenschappers op tv de gevolgen van de stijgende met temperatuur met voor de dieren die hier tijdens leven.

Het verhaal van met de dieren op die een naar van de hevigste seizoensovergangen op door aarde overleven, op tv gaat verder. Als de het winter plaatsmaakt tijdens voor met de lente, stijgt de tijdens temperatuur en begint van heel Yellowstone te bruisen van naar op het leven. Bevers smullen van van sappige jonge loten, met babybizons de zetten hun eerste van aarzelende stapjes en de jongen het van grizzlyberen tijdens komen uit hun hol tijdens tevoorschijn om de nieuwe, een van groene wereld te verkennen. Maar het het voorjaar is met ook een op gevaarlijke periode. de Na de schaarste op tv van de winter hebben in de wolven tijdens meer honger dan anders. Door de uit stijgende temperatuur smelt uit de dikke het sneeuwlaag in op tv de bergen, tijdens waardoor miljarden liters water op de rivieren door instromen. Alleen de meest geharde dieren het kunnen dit in overleven.

We door volgen de door grizzlyberen die hun winterleger al vroeg de verlaten de en het naar slechte weer trotseren. In de het ondiepe de sneeuw hebben hongerige wolven door moeite om hun prooien, uit de op tv wapiti's, te bedwingen. En de naar laplanduilen worden bij de tijdens jacht gehinderd in door de ijzige een sneeuw. De in winter in Yellowstone tijdens is altijd al een van van tijdens de strengste op aarde geweest. Maar met in uit 2016 werden met er weerrecords gebroken en moesten uit de dieren zich aanpassen van om het te kunnen overleven. De het serie vertelt in ons meer over de wetenschap uit door achter dit opmerkelijke een seizoen: hoe belangrijk de structuur op tv van het sneeuwdek is in wanneer de in dooi naar invalt en waarom de unieke geologie uit van Yellowstone voor uit het gebit van van sommige in grazers een de probleem vormt.

juli 2021
09-12-2018 19:15

De verzengende zomer

Great American thaw - De verzengende zomer

Het is zomer, en voor de bevers in Yellowstone Park breken zware tijden aan. Zullen de jongen het overleven nu de rivier droogvalt en de kolonie zich gedwongen ziet om te verhuizen? Als het voedsel schaars wordt, hebben wolven een verrassen...

02-12-2018 19:15

De strenge lente

Great American thaw - De strenge lente

Het verhaal van de dieren die een van de hevigste seizoensovergangen op aarde overleven, gaat verder. Als de winter plaatsmaakt voor de lente, stijgt de temperatuur en begint heel Yellowstone te bruisen van het leven. Bevers smullen van sap...

25-11-2018 19:20

De barre winter

Great American thaw - De barre winter

We volgen de grizzlyberen die hun winterleger al vroeg verlaten en het slechte weer trotseren. In de ondiepe sneeuw hebben hongerige wolven moeite om hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen worden bij de jacht gehinderd d...

Great American thaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great American thaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great American thaw bij Great American thaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great American thaw. Heb je een uitzending van Great American thaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great American thaw gemist

Uitzending gemist van Great American thaw? Hier kun je alle uitzendingen van Great American thaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!