Programma gemist?

Het is zomer, naar en voor de naar bevers uit in Yellowstone Park breken zware van tijden door aan. Zullen de de jongen het overleven nu de door rivier droogvalt en de de kolonie zich op gedwongen naar ziet om te verhuizen? met Als op tv het voedsel schaars het wordt, hebben wolven de een verrassende strategie om hun jongen de het van eten te blijven met voorzien. En een het cowboyranch krijgt onverwacht tijdens bezoek van grizzlyberen. op Rond midzomer met leiden de warmte naar en de droogte het tot een nieuw gevaar: in er woeden de dodelijke branden die de zo onbeheersbaar worden dat een familie de laplanduilen dreigt te door worden verzwolgen. tijdens 2016 was het tijdens warmste jaar op het aarde door sinds het begin van de een metingen met en in heel Yellowstone zien van wetenschappers de door gevolgen van tijdens de stijgende temperatuur voor de dieren door die een hier leven.

Het verhaal van met de tijdens dieren die in een van de op hevigste seizoensovergangen op aarde tijdens overleven, gaat verder. van Als de winter op tv plaatsmaakt voor de de lente, stijgt de op temperatuur en begint door heel Yellowstone te bruisen van op tv het een leven. Bevers naar smullen van sappige jonge loten, babybizons met zetten met hun eerste aarzelende naar stapjes en de jongen van tijdens grizzlyberen het komen uit hun hol in tevoorschijn om van de nieuwe, door groene wereld te naar verkennen. Maar het voorjaar het is ook een gevaarlijke door periode. Na de schaarste op tv op tv van de winter de hebben de wolven meer op honger dan anders. Door de een door stijgende temperatuur smelt de in dikke sneeuwlaag tijdens in de bergen, waardoor miljarden uit liters water op de rivieren instromen. Alleen de door meest geharde naar dieren kunnen dit van overleven.

We het volgen de grizzlyberen die hun naar winterleger al een vroeg verlaten en op het slechte weer trotseren. in In de het ondiepe sneeuw hebben hongerige een wolven op moeite om hun prooien, de de wapiti's, te bedwingen. de En de op laplanduilen worden bij de de jacht gehinderd naar door de ijzige op sneeuw. De winter in naar Yellowstone naar is altijd al met een van de strengste het op op aarde geweest. Maar in 2016 werden op er weerrecords de gebroken en moesten op de op dieren zich aanpassen om te een kunnen de overleven. De serie vertelt ons meer tijdens over de wetenschap een achter dit opmerkelijke op tv op seizoen: hoe belangrijk de structuur uit van het sneeuwdek is uit wanneer de dooi de invalt door en waarom de unieke geologie van van Yellowstone op tv voor met het gebit van sommige tijdens grazers een probleem naar vormt.

mei 2020
09-12-2018 19:15

De verzengende zomer

Great American thaw - De verzengende zomer

Het is zomer, en voor de bevers in Yellowstone Park breken zware tijden aan. Zullen de jongen het overleven nu de rivier droogvalt en de kolonie zich gedwongen ziet om te verhuizen? Als het voedsel schaars wordt, hebben wolven een verrassen...

02-12-2018 19:15

De strenge lente

Great American thaw - De strenge lente

Het verhaal van de dieren die een van de hevigste seizoensovergangen op aarde overleven, gaat verder. Als de winter plaatsmaakt voor de lente, stijgt de temperatuur en begint heel Yellowstone te bruisen van het leven. Bevers smullen van sap...

25-11-2018 19:20

De barre winter

Great American thaw - De barre winter

We volgen de grizzlyberen die hun winterleger al vroeg verlaten en het slechte weer trotseren. In de ondiepe sneeuw hebben hongerige wolven moeite om hun prooien, de wapiti's, te bedwingen. En de laplanduilen worden bij de jacht gehinderd d...

Great American thaw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Great American thaw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Great American thaw bij Great American thaw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Great American thaw. Heb je een uitzending van Great American thaw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Great American thaw gemist

Uitzending gemist van Great American thaw? Hier kun je alle uitzendingen van Great American thaw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 19:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!