Programma gemist?

Aflevering 11 - een Humaninterestmagazine. 'Typisch de Klarendal' volgt het een dagelijkse leven van bijzondere van bewoners in de tijdens Arnhemse wijk Klarendal. De van laatste in jaren is deze volksbuurt het snel veranderd naar in een hippe wijk. uit Tussen in de arbeiders van toen zijn de in blitse de eettentjes en tijdens trendy modewinkeltjes van nu het verschenen. Onder de een ouwe Klarendallers naar steekt de heimwee naar uit vroeger dan een ook wel eens op tv de kop op. Maar uit kleurrijk, dat zijn de wijk tijdens en haar bewoners op tv naar nog altijd.

Aflevering de 10 - Humaninterestmagazine. 'Typisch uit Klarendal' volgt het dagelijkse leven tijdens het van bijzondere bewoners tijdens in de Arnhemse wijk in Klarendal. De laatste jaren is op tv deze volksbuurt op tv snel veranderd in een op hippe wijk. het Tussen de arbeiders de van naar toen zijn de blitse naar eettentjes en trendy modewinkeltjes naar van een nu verschenen. Onder het de ouwe Klarendallers steekt in de heimwee naar vroeger in dan ook op tv wel eens de kop het op. een Maar kleurrijk, dat het zijn de wijk en het haar bewoners nog het altijd.

Bij oud-model de Lilian nemen de tijdens zenuwen toe nu de ze van na jaren weer de catwalk door op gaat. Arthur brengt op op tv een serenade aan zijn nieuwe in buurvrouw. En Big Hand in Tom maakt zich tijdens op op voor een spetterend met optreden voor de Klarendalse op tv ouderen.

Voormalig op model Lilian krijgt tot de ieders op tv verrassing toch weer een aanvraag gekregen een voor naar een klus. Anja van zorgt dat het al haar broers en tijdens zussen te eten krijgen. op Nico probeert zijn het liefde voor door de trekharmonica uit te delen met de door Klarendallers.

Anja heeft het op tv aan de in stok uit met Kobus, haar terrorpapagaai. In zijn op in strijd tegen de in muizen heeft Gerard een ingenieuze inval. een Aan tijdens de bar tijdens van café De Zaak klinkt de op tv weemoed en uit heimwee.

De dierenliefde van naar Gerard op wordt ernstig op de op proef gesteld. IJzerverzamelaar Arthur in probeert een aan te pappen met uit zijn kersverse buurvrouw. Oud-model op een Lilian vestigt haar hoop tijdens op een aantal ouwe door mutsen.

Rapper Puck probeert uit met hulp naar van vriendin Patricia haar door in plankenkoorts aan te pakken. met Corrie ontvlucht tijdens voor heel eventjes de kerstsfeer in naar huis. de Yvon maakt een nieuwe start naar in haar door nieuwe onderkomen het in Klarendal.

Arthur, de uit Iron Man op tv van Klarendal, struint een de buurt af voor oud op tv ijzer. De door 92-jarige Riekie belandt op in de dansvloer een in de armen van het de een ware hunk. En een Ali wordt met op het matje geroepen en op met met de weegschaal van zijn huisarts met gezet.

Een knie-operatie dreigt in roet in het op een eten te gooien voor door de geplande expositie met van schilder Sjacco. Ali de Hoessein gaat lachend de in een strijd aan met de overtollige de kilo's. door En in het belang van in de in jacht op kerstartikelen moet Corrie van nu van echt de strijd aangaan met haar uit naar straatvrees.

Opa het Wiet begint in september al met met de het optuigen van de een eerste van kerstboom. Voor kunstenaar Sjacco op gloort eindelijk een heuse naar expositie aan de horizon. op En de goedlachse op tv Ali op Hoessein stapt dankzij een de nieuwe naar prothese nog vrolijker door het tijdens leven.

De laatste door jaren is de de Arnhemse volksbuurt het Klarendal rap van veranderd in een hippe uit wijk. Tussen de tijdens arbeiders van toen zijn de het tijdens blitse eettentjes en trendy in modewinkeltjes van nu in verschenen. Onder de ouwe Klarendallers de steekt de de heimwee naar vroeger dan met ook wel eens het door de kop op. Maar kleurrijk, dat de zijn tijdens de wijk en haar bewoners een nog tijdens altijd. Typisch Klarendal is vanaf naar vanavond de drie weken lang van met maandag tot een en met donderdag om in 19:15 uur te zien in op NPO 2. In de de twaalfdelige serie Typisch van Klarendal volgt het de van kijker het dagelijkse leven van tijdens bijzondere bewoners van met deze door eigenzinnige Arnhemse wijk. In de naar eerste in afleveringen maken we ondermeer op kennis met Riekie, uit de 92-jarige danskoningin op tv van Klarendal. Vroeger van maakte ze de kroegen in van naar de wijk onveilig met in haar gezwaai en gezwier. het De benen naar willen niet meer zo, tijdens maar toch wil ze tijdens nog één het keer naar proberen de show te naar stelen. De een excentrieke Gerard kampt met een ware op tv muizenplaag in in zijn huis. uit Hij moet op zoek met naar creatieve mogelijkheden met om de de beestjes te bestrijden; want doden, in dat op kan Gerard niet in over zijn hart van verkrijgen. Kosmos-schilder Sjacco is in met de een zevende hemel: zijn door schilderijen van het heelal de krijgen het een heuse expositie. Maar een met knie-operatie tijdens zet hem weer met naar beide benen op het de grond. uit En de goedlachse op Ali Hoessein stapt een dankzij een nieuwe prothese nóg van vrolijker op door het leven. Maar wordt dan op op het matje met én van de weegschaal met geroepen van de uit huisarts: hij moet hoognodig afvallen… Typisch Klarendal van op tv is een onderdeel van door de Typisch-reeks, waar op tv EO en BNNVARA afwisselend invulling naar de aan geven.

december 2018
12-12-2018 19:20

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Aflevering 11 - Humaninterestmagazine. 'Typisch Klarendal' volgt het dagelijkse leven van bijzondere bewoners in de Arnhemse wijk Klarendal. De laatste jaren is deze volksbuurt snel veranderd in een hippe wijk. Tussen de arbeiders van toen...

11-12-2018 19:20

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Aflevering 10 - Humaninterestmagazine. 'Typisch Klarendal' volgt het dagelijkse leven van bijzondere bewoners in de Arnhemse wijk Klarendal. De laatste jaren is deze volksbuurt snel veranderd in een hippe wijk. Tussen de arbeiders van toen...

10-12-2018 19:15

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Bij oud-model Lilian nemen de zenuwen toe nu ze na jaren weer de catwalk op gaat. Arthur brengt een serenade aan zijn nieuwe buurvrouw. En Big Hand Tom maakt zich op voor een spetterend optreden voor de Klarendalse ouderen.

06-12-2018 19:15

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Voormalig model Lilian krijgt tot ieders verrassing toch weer een aanvraag gekregen voor een klus. Anja zorgt dat al haar broers en zussen te eten krijgen. Nico probeert zijn liefde voor de trekharmonica te delen met de Klarendallers.

05-12-2018 19:15

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Anja heeft het aan de stok met Kobus, haar terrorpapagaai. In zijn strijd tegen de muizen heeft Gerard een ingenieuze inval. Aan de bar van café De Zaak klinkt de weemoed en heimwee.

04-12-2018 19:20

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

De dierenliefde van Gerard wordt ernstig op de proef gesteld. IJzerverzamelaar Arthur probeert aan te pappen met zijn kersverse buurvrouw. Oud-model Lilian vestigt haar hoop op een aantal ouwe mutsen.

03-12-2018 19:20

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Rapper Puck probeert met hulp van vriendin Patricia haar plankenkoorts aan te pakken. Corrie ontvlucht voor heel eventjes de kerstsfeer in huis. Yvon maakt een nieuwe start in haar nieuwe onderkomen in Klarendal.

29-11-2018 19:15

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Arthur, de Iron Man van Klarendal, struint de buurt af voor oud ijzer. De 92-jarige Riekie belandt op de dansvloer in de armen van een ware hunk. En Ali wordt op het matje geroepen en op de weegschaal van zijn huisarts gezet.

28-11-2018 19:15

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Een knie-operatie dreigt roet in het eten te gooien voor de geplande expositie van schilder Sjacco. Ali Hoessein gaat lachend de strijd aan met de overtollige kilo's. En in het belang van de jacht op kerstartikelen moet Corrie nu echt de st...

27-11-2018 19:15

Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Typisch Klarendal

Opa Wiet begint in september al met het optuigen van de eerste kerstboom. Voor kunstenaar Sjacco gloort eindelijk een heuse expositie aan de horizon. En de goedlachse Ali Hoessein stapt dankzij een nieuwe prothese nog vrolijker door het lev...

26-11-2018 19:20

Nieuw: Typisch Klarendal

Typisch Klarendal - Nieuw: Typisch Klarendal

De laatste jaren is de Arnhemse volksbuurt Klarendal rap veranderd in een hippe wijk. Tussen de arbeiders van toen zijn de blitse eettentjes en trendy modewinkeltjes van nu verschenen. Onder de ouwe Klarendallers steekt de heimwee naar vroe...

Typisch Klarendal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Klarendal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Klarendal bij Typisch Klarendal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Klarendal. Heb je een uitzending van Typisch Klarendal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Klarendal gemist

Uitzending gemist van Typisch Klarendal? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Klarendal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord