Programma gemist?

Omroep PowNed de duikt de provincie in in. In met Dennis terug de naar de provincie neemt op PowNed-verslaggever Dennis Schouten een vier BN'ers de vanuit de Randstad mee een terug naar hun wortels tijdens in in de provincie en brengt hij een uit ode aan het naar leven buiten de van grote steden. "We in laten het verschil het door zien tussen leven in de door Randstad in en daarbuiten en op tv geven de provincie het weer de aandacht die het tijdens verdient", aldus Dennis. De tijdens afleveringen het zijn de komende maandagen door om 22:10 uur te op tv in zien op NPO 3. "Hoewel naar je het niet zou op denken als je de in uit televisie aanzet, is Nederland tijdens groter dan Amsterdam", laat PowNed de weten. op tv Om de van kloof tussen stad en platteland op een met stukje te dichten, het reist Dennis met BN’ers met Filemon Wesselink (presentator), Jan met Engelaar op (alias DJ Jean), Sylvana IJsselmuiden een (presentatrice/model) en Lisa de Westerveld (TK-Kamerlid) naar af naar met hun geboortedorpen en met maken ze een trip down memory de lane. op Tijdens hun reis komt Dennis tijdens steeds op tv meer te weten over naar het vroegere leven van naar de van BN'ers en bespreken ze op tv verschillen op tv tussen leven in de Randstad de en provincie. Ze bezoeken van het uit ouderlijk huis, ontmoeten oude bekenden uit naar en storten zich in het tijdens lokale vermaak in van hun op jeugd. Waarom hebben de BN’ers het hun geboortedorp op tv in de op tv provincie verruild voor naar de Randstad? Herkennen de uit inwoners in het dorp ze het nog? in En hoeveel van hun innerlijke in provinciaal dragen van de de BN'ers nog bij zich? Import-Amsterdammer DJ met Jean op voelt zich nog altijd geen naar het stadsmens: “Ik ben blij de dat ik vanuit Rhenen in op de grote het stad tijdens terecht ben gekomen, maar in in je het hart blijf je van toch altijd een provinciaal. Je de bent nu naar eenmaal opgegroeid in een in klein plaatsje het en daar het heerst een andere mentaliteit dan het bij stedelingen. Dus op tot op op tv de dag van vandaag tijdens ben ik gewoon een uit op tv provinciaal die toevallig in van de grote een stad woont.” Dennis kent het provincieleven als van tijdens geen ander. Hij groeide in op in het uit Twentse dorpje Glanerbrug, dat tussen uit Enschede en de de door Duitse grens ligt. tijdens Dennis: “Uit eigen ervaring weet ik op tv dat Nederland tijdens meer is dan door Amsterdam. van In dit programma wil ik de van provincie het weer de aandacht geven die uit het het verdient en laten op tv zien dat het leven buiten uit een de grote stad het allermooist door is."

december 2019
26-11-2018 22:15

Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Dennis terug naar de provincie - Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Omroep PowNed duikt de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote s...

Dennis terug naar de provincie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis terug naar de provincie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis terug naar de provincie bij Dennis terug naar de provincie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis terug naar de provincie. Heb je een uitzending van Dennis terug naar de provincie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis terug naar de provincie gemist

Uitzending gemist van Dennis terug naar de provincie? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis terug naar de provincie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!