Programma gemist?

Omroep uit PowNed duikt de provincie in. van In van Dennis terug naar de van provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis met Schouten vier BN'ers op vanuit de Randstad naar op tv mee terug naar hun wortels een in de door provincie en brengt hij een een ode aan het een leven op buiten de op tv grote steden. "We laten tijdens het verschil zien door tussen leven in de Randstad een het en daarbuiten en geven een de provincie weer de de aandacht die het het verdient", aldus Dennis. De naar afleveringen zijn tijdens de een komende maandagen om op tv 22:10 uur te zien met op NPO 3. "Hoewel je het tijdens niet zou met denken een als je de televisie uit aanzet, is Nederland uit groter dan Amsterdam", laat PowNed op weten. Om naar de kloof het tussen stad en platteland tijdens een stukje te dichten, uit reist Dennis in met BN’ers uit Filemon Wesselink een (presentator), Jan Engelaar (alias DJ op Jean), in Sylvana IJsselmuiden (presentatrice/model) op en Lisa Westerveld (TK-Kamerlid) in af naar hun het geboortedorpen en maken ze de een trip op tv down memory met lane. Tijdens hun reis op tv komt Dennis steeds meer te naar weten over het het vroegere leven op tv van de op BN'ers en bespreken ze verschillen naar tussen leven met in de Randstad naar en de provincie. Ze bezoeken uit het ouderlijk huis, ontmoeten oude uit bekenden en op storten zich van in het lokale vermaak van in hun in jeugd. Waarom hebben de BN’ers op hun geboortedorp in met de provincie verruild voor naar de Randstad? Herkennen met de tijdens inwoners in het in dorp ze nog? En het hoeveel van hun innerlijke het provinciaal dragen naar de door BN'ers nog bij zich? Import-Amsterdammer DJ een op Jean voelt zich nog altijd met geen stadsmens: “Ik met ben blij dat ik naar het vanuit Rhenen in de grote stad van terecht ben in gekomen, maar uit in je hart blijf de je toch op tv altijd een van provinciaal. Je bent van nu eenmaal opgegroeid in een klein naar plaatsje en in daar naar heerst een andere mentaliteit dan uit bij stedelingen. Dus op tv tot op een de dag op van vandaag ben ik gewoon met een provinciaal die toevallig een in in de grote stad woont.” Dennis uit kent het provincieleven uit als geen ander. van Hij groeide op tijdens in het op tv Twentse dorpje Glanerbrug, een dat tussen Enschede door en de tijdens Duitse grens ligt. van Dennis: “Uit eigen tijdens ervaring weet ik het dat Nederland meer een is dan Amsterdam. In dit programma uit wil ik naar de provincie op weer de aandacht geven die naar het het verdient en laten zien van dat het leven door buiten de grote uit stad van het allermooist is."

oktober 2020
26-11-2018 22:15

Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Dennis terug naar de provincie - Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Omroep PowNed duikt de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote s...

Dennis terug naar de provincie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis terug naar de provincie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis terug naar de provincie bij Dennis terug naar de provincie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis terug naar de provincie. Heb je een uitzending van Dennis terug naar de provincie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis terug naar de provincie gemist

Uitzending gemist van Dennis terug naar de provincie? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis terug naar de provincie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!