Programma gemist?

Omroep PowNed een duikt een de provincie in. met In Dennis terug naar de tijdens provincie neemt PowNed-verslaggever tijdens Dennis Schouten vier door BN'ers vanuit de de Randstad mee tijdens terug naar hun van wortels in de provincie met en brengt hij naar een ode aan op het leven van buiten de tijdens grote steden. "We laten op het verschil zien een tussen leven in op de Randstad de en daarbuiten en geven de door provincie weer de aandacht de die het op verdient", aldus Dennis. De op tv afleveringen zijn op tv de komende maandagen door om 22:10 uur te met zien op de NPO 3. "Hoewel je het van niet tijdens zou denken als je de het televisie naar aanzet, is Nederland groter dan met Amsterdam", laat PowNed van weten. uit Om de de kloof tussen stad en platteland een door stukje te door dichten, reist Dennis een met met BN’ers Filemon Wesselink (presentator), Jan tijdens Engelaar (alias DJ tijdens Jean), Sylvana IJsselmuiden op tv (presentatrice/model) en op tv Lisa Westerveld (TK-Kamerlid) af naar tijdens hun een geboortedorpen en maken ze een in trip down op memory lane. Tijdens hun van reis komt Dennis uit steeds meer met te tijdens weten over het vroegere leven van een de BN'ers de en bespreken ze van verschillen tussen op leven in de Randstad op en provincie. Ze de bezoeken het ouderlijk huis, naar ontmoeten oude tijdens bekenden van en storten zich op in het lokale de vermaak van hun door jeugd. Waarom hebben de tijdens BN’ers hun geboortedorp in het de provincie van verruild voor de Randstad? Herkennen van een de inwoners in het dorp de ze nog? uit En hoeveel van door hun innerlijke provinciaal dragen de naar BN'ers tijdens nog bij zich? Import-Amsterdammer DJ de op tv Jean voelt zich nog van altijd geen een stadsmens: “Ik ben met blij dat ik op vanuit Rhenen in de grote stad in terecht ben gekomen, het op tv maar in je hart blijf door je toch tijdens altijd een de provinciaal. Je bent een nu eenmaal opgegroeid in het een klein in plaatsje en daar heerst een andere op tv mentaliteit dan uit bij stedelingen. door Dus tot van op de dag van vandaag ben door ik gewoon een naar provinciaal die naar toevallig in de grote van op tv stad woont.” Dennis kent het provincieleven naar als in geen ander. Hij groeide een op in het Twentse op dorpje op Glanerbrug, dat tussen tijdens Enschede en de Duitse grens ligt. van Dennis: “Uit eigen in ervaring weet ik van in dat Nederland meer is uit dan Amsterdam. In dit programma de wil ik een de provincie weer de met aandacht door geven die het uit verdient en van laten zien dat het leven buiten tijdens de grote op stad het allermooist tijdens is."

juni 2020
26-11-2018 22:15

Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Dennis terug naar de provincie - Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Omroep PowNed duikt de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote s...

Dennis terug naar de provincie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis terug naar de provincie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis terug naar de provincie bij Dennis terug naar de provincie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis terug naar de provincie. Heb je een uitzending van Dennis terug naar de provincie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis terug naar de provincie gemist

Uitzending gemist van Dennis terug naar de provincie? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis terug naar de provincie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!