Programma gemist?

Omroep PowNed duikt van de provincie in. het In Dennis op terug uit naar de provincie neemt PowNed-verslaggever tijdens Dennis Schouten vier BN'ers tijdens vanuit de uit Randstad mee terug naar op hun naar wortels in de provincie en door met brengt hij een door ode aan het leven buiten de uit de grote steden. "We laten het door verschil zien tussen op tv leven in het de Randstad en daarbuiten en het geven de naar provincie weer het de aandacht die het verdient", door aldus Dennis. de De afleveringen zijn de met komende maandagen op om 22:10 van uur te met zien op NPO 3. "Hoewel je het door uit niet zou denken als je de het televisie aanzet, is op tv op Nederland groter dan Amsterdam", laat PowNed met weten. Om een de kloof tussen stad naar en platteland een door stukje te dichten, het reist Dennis met in BN’ers in Filemon Wesselink (presentator), Jan Engelaar met (alias DJ Jean), een Sylvana op tv IJsselmuiden (presentatrice/model) naar en Lisa Westerveld (TK-Kamerlid) af naar op naar hun geboortedorpen en maken van ze een trip down van memory lane. Tijdens hun van reis komt de Dennis steeds meer te naar weten met over het vroegere van leven van op tv de BN'ers en bespreken een ze verschillen in tussen leven in de Randstad en het provincie. uit Ze bezoeken het ouderlijk uit huis, ontmoeten oude bekenden in met en storten zich in het door lokale vermaak uit van hun jeugd. van Waarom hebben de op BN’ers hun geboortedorp in de naar een provincie verruild voor met de Randstad? Herkennen de inwoners de in het dorp naar ze nog? door En hoeveel van hun innerlijke door provinciaal dragen de naar BN'ers nog het bij zich? door Import-Amsterdammer DJ Jean voelt door zich nog altijd op geen stadsmens: “Ik een ben blij de dat ik vanuit Rhenen een in met de grote stad terecht ben gekomen, de maar in je met hart blijf op je toch altijd uit een in provinciaal. Je bent nu tijdens eenmaal opgegroeid in naar een klein plaatsje en met daar tijdens heerst een andere mentaliteit dan uit bij stedelingen. in Dus tot op de dag op tv van vandaag met ben een ik gewoon een provinciaal die toevallig met het in de grote stad uit woont.” Dennis kent naar het provincieleven als geen met ander. Hij groeide uit op in het met Twentse dorpje Glanerbrug, dat tussen op Enschede door en de Duitse grens ligt. het Dennis: “Uit eigen een ervaring weet met ik dat Nederland meer op op is dan Amsterdam. naar In dit programma uit wil ik de van provincie weer de aandacht geven tijdens die het verdient en naar door laten zien dat het leven buiten op de grote stad door het allermooist door is."

oktober 2021
26-11-2018 22:15

Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Dennis terug naar de provincie - Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Omroep PowNed duikt de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote s...

Dennis terug naar de provincie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis terug naar de provincie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis terug naar de provincie bij Dennis terug naar de provincie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis terug naar de provincie. Heb je een uitzending van Dennis terug naar de provincie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis terug naar de provincie gemist

Uitzending gemist van Dennis terug naar de provincie? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis terug naar de provincie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!