Programma gemist?

Omroep PowNed duikt op de provincie in. met In op Dennis terug naar de provincie een van neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten in vier BN'ers vanuit de Randstad het mee in terug naar hun wortels in in de de provincie en brengt door hij een op tv ode aan het leven buiten op de grote tijdens steden. "We laten het een verschil zien tussen naar leven in de uit Randstad met en daarbuiten en geven de provincie een weer de het aandacht in die het verdient", aldus Dennis. het De afleveringen zijn de op tv komende maandagen om een het 22:10 uur te uit zien op NPO van 3. "Hoewel je het niet zou een denken op tv als je de televisie aanzet, in is Nederland groter naar dan Amsterdam", laat door PowNed weten. het Om de het kloof tussen stad en een platteland een stukje te dichten, van reist Dennis op met BN’ers Filemon met Wesselink (presentator), op tv Jan Engelaar (alias DJ naar Jean), met Sylvana IJsselmuiden (presentatrice/model) en het Lisa Westerveld met (TK-Kamerlid) af naar hun geboortedorpen en door maken ze op een trip het down memory lane. Tijdens uit hun reis komt Dennis in steeds meer de te weten over het de vroegere leven naar van de BN'ers en uit van bespreken ze verschillen tussen op tv leven in de Randstad op tv en provincie. Ze uit bezoeken het naar ouderlijk huis, ontmoeten op tv oude bekenden en storten zich van in een het lokale vermaak van hun het jeugd. met Waarom hebben van de BN’ers hun geboortedorp tijdens in de provincie verruild op voor de Randstad? Herkennen op tv door de inwoners in het dorp het ze nog? En hoeveel een van van hun innerlijke provinciaal dragen door de BN'ers nog tijdens bij zich? Import-Amsterdammer naar DJ Jean tijdens voelt zich nog altijd van geen stadsmens: op tv “Ik ben blij op tv dat ik vanuit door Rhenen in door de grote stad terecht op tv ben gekomen, maar in je de hart blijf je van toch altijd een uit provinciaal. het Je bent nu eenmaal door opgegroeid in in een klein de plaatsje en daar het heerst een andere door mentaliteit dan bij stedelingen. Dus tot uit op tv op de dag van naar vandaag ben ik gewoon een een provinciaal die het toevallig in de met grote stad woont.” Dennis het kent het door provincieleven als geen de ander. Hij met groeide op in het de Twentse dorpje naar Glanerbrug, dat tussen met Enschede en de Duitse grens ligt. in Dennis: “Uit eigen naar ervaring weet ik op het dat Nederland meer uit is dan Amsterdam. In dit op programma het wil ik de provincie weer op tv de aandacht met geven die in het verdient en laten zien door dat het van leven buiten naar de grote stad in het allermooist is."

mei 2021
26-11-2018 22:15

Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Dennis terug naar de provincie - Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Omroep PowNed duikt de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote s...

Dennis terug naar de provincie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis terug naar de provincie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis terug naar de provincie bij Dennis terug naar de provincie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis terug naar de provincie. Heb je een uitzending van Dennis terug naar de provincie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis terug naar de provincie gemist

Uitzending gemist van Dennis terug naar de provincie? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis terug naar de provincie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!