Programma gemist?

Omroep PowNed duikt op tv de provincie in. van In Dennis terug op tv naar het de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis in Schouten vier op tv BN'ers vanuit op tv de Randstad mee terug naar het hun in wortels in de op tv provincie en brengt hij de een ode aan in het leven buiten met de grote een steden. "We laten het verschil in zien tussen tijdens leven in de Randstad het en de daarbuiten en geven op tv de provincie weer de aandacht uit die van het verdient", aldus Dennis. De tijdens afleveringen zijn het de uit komende maandagen om naar 22:10 uur te op tv zien op NPO 3. "Hoewel op je het niet zou de denken als je de door naar televisie aanzet, is Nederland een groter dan tijdens Amsterdam", laat PowNed weten. tijdens Om de kloof tussen stad de een en platteland een stukje te door dichten, reist uit Dennis met BN’ers Filemon Wesselink op (presentator), op tv Jan Engelaar tijdens (alias DJ Jean), Sylvana IJsselmuiden een (presentatrice/model) het en Lisa Westerveld de (TK-Kamerlid) af naar hun geboortedorpen en in maken ze van een trip het down memory door lane. Tijdens hun reis op komt Dennis steeds meer te op weten over het tijdens vroegere leven van door op de BN'ers en bespreken ze verschillen op tv tussen leven tijdens in de Randstad en op tv provincie. Ze tijdens bezoeken het ouderlijk van huis, ontmoeten oude bekenden in en naar storten zich in van het lokale vermaak van het hun jeugd. Waarom hebben de de in BN’ers hun geboortedorp in de van provincie verruild voor van de Randstad? Herkennen een tijdens de inwoners in het dorp door ze nog? de En hoeveel op van hun innerlijke provinciaal dragen de op tv BN'ers nog tijdens bij zich? Import-Amsterdammer uit DJ Jean tijdens voelt zich met nog altijd geen stadsmens: tijdens “Ik ben blij dat op ik vanuit Rhenen uit in de de grote stad terecht ben door gekomen, maar in uit je hart uit blijf je toch altijd naar een in provinciaal. Je bent nu de eenmaal opgegroeid in tijdens een klein in plaatsje en daar heerst een andere uit mentaliteit dan bij de stedelingen. naar Dus tot op van de dag van vandaag ben door ik gewoon een de provinciaal naar die toevallig in de grote naar stad woont.” Dennis in kent door het provincieleven als geen ander. Hij in groeide op in uit het op tv Twentse dorpje Glanerbrug, dat het tussen Enschede uit en de naar Duitse grens ligt. Dennis: “Uit eigen van de ervaring weet ik het dat Nederland meer is dan uit Amsterdam. een In dit programma wil tijdens ik de provincie weer de in aandacht geven naar die een het verdient en laten op tv zien dat het leven buiten op de grote van stad het allermooist in is."

januari 2021
26-11-2018 22:15

Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Dennis terug naar de provincie - Nieuw: Dennis terug naar de Provincie

Omroep PowNed duikt de provincie in. In Dennis terug naar de provincie neemt PowNed-verslaggever Dennis Schouten vier BN'ers vanuit de Randstad mee terug naar hun wortels in de provincie en brengt hij een ode aan het leven buiten de grote s...

Dennis terug naar de provincie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis terug naar de provincie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis terug naar de provincie bij Dennis terug naar de provincie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis terug naar de provincie. Heb je een uitzending van Dennis terug naar de provincie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis terug naar de provincie gemist

Uitzending gemist van Dennis terug naar de provincie? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis terug naar de provincie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-11-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!