Programma gemist?

In de laatste op tv aflevering van een de naar documentairereeks Annie M.G. Schmidt pakken tijdens donkere wolken tijdens samen boven het tijdens leven van de Annie. Kleinzoon Jonathan van Duijn vertelt uit het verhaal van op de zijn oma. Haar man Dick, die aan de hevige depressies uit lijdt, besluit een op einde aan zijn leven uit te maken. Naast de dit grote verlies met wordt op tv ook het theaterwerk van de Annie steeds minder op tv gewaardeerd. Maar Annie krabbelt op tv weer op en door wordt met misschien wel een de meest rebelse oma door van Nederland ooit. Haar in kinderwerk van heeft een ongelooflijk succes op tv en wordt in het bijna alle talen het vertaald, met als door hoogtepunt in 1988 naar een internationale op tv onderscheiding met de Hans op Christian Andersenprijs.

In met de derde het aflevering van de documentairereeks Annie tijdens M.G. door Schmidt reist kleinzoon Jonathan de reist af naar het de Côte op d'Azur, waar Annie in de jaren het in 60 met behulp van op tv collega-vriend Wim in Sonneveld een huisje laat bouwen uit in het met pittoreske plaatsje Le Rouret. uit Samen op met Dick heeft Annie hier veel in gelukkige jaren gekend. het Weliswaar met in een dubbel gevoel, omdat op tv ze zich afgesneden in voelde het van Nederland wat haar op vaak belemmerde een in haar schrijfwerk. In door deze op tv tijd wordt Annie gevraagd op tv een musical te schrijven. op Een heel nieuw een fenomeen met in Nederland. Haar eerste musical de 'Heerlijk het duurt het langst' met Conny in Stuart als uit leading lady is een ongekend uit succes. naar Zo'n succes dat de uit ene na de naar andere musical volgt. Jonathan van in Duijn tijdens gaat in deze het vierdelige serie op zoek met naar het verhaal de achter het werk door van zijn oma; op Annie op M.G. Schmidt. Wie was het door stille Zeeuwse meisje van dat uitgroeide in tot de tijdens belangrijkste verhalenvertelster van uit Nederland?

Annie van komt op bijzondere wijze tijdens in contact met haar een grote met liefde Dick van Duijn, tijdens met wie ze een de rest van een haar leven leven uit lief en leed op tv zal blijven delen. met Zij in krijgen een zoon, met Flip, terwijl Annie tijdens furore maakt als schrijfster. Zowel haar van liedjes op voor het cabaret op tv als haar kinderversjes en verhaaltjes de zijn ongekend populair. van Annie het is een pionier in op vele op tv fronten en laat door het naoorlogse Nederland de kennismaken met een uit heel nieuw fenomeen, namelijk de radiosoap. naar in Voor de perikelen van met Familie Doorsnee zit heel tijdens Nederland aan de radio in een gekluisterd.

Jonathan in van Duijn gaat in op tv dit van vierdelige programma op zoek naar op tv het verhaal achter het op tv uit werk van zijn door oma; Annie M.G. Schmidt. naar Wie was het stille Zeeuwse naar meisje dat uitgroeide tijdens tot met de belangrijkste verhalenvertelster van uit Nederland? Annie M.G. Schmidt met verdiende haar uit sporen op gebied van cabaret, op musical, toneel, columns, door kinderversjes, gedichten het en sprookjes. van Maar ook haar in eigen leven was van indrukwekkend. Ze groeide op in met Zeeland en met vertrok ooit het met een droom naar Amsterdam. van Generatie na generatie naar groeide op op met het werk van tijdens de, naar misschien wel meest rebelse door oma van Nederland. Jonathan volgt het het uit pad van haar leven en tijdens carrière en het duikt in uit haar unieke levensverhaal; van de naar bijzondere ontstaansgeschiedenis van in met de liefde tussen Annie en het Dick, de grote het schrijf successen, het op pionierswerk dat zij verrichte het tijdens op het gebied van de radiosoap op met en de musical tot de tragische op tv zelfdoding naar van haar grote in liefde en de met plotselinge teloorgang het van haar carrière. met Maar ze vecht terug. tijdens Haar kinderliedjes, de - verhalen en - versjes naar worden wereldwijd op tv een enorm groot succes. met Ze wint er uit zelfs de Hans Christian een een Andersenprijs mee.

oktober 2019
18-12-2018 21:15

Slot: Annie M.G. Schmidt

Annie M.G. Schmidt - Slot: Annie M.G. Schmidt

In de laatste aflevering van de documentairereeks Annie M.G. Schmidt pakken donkere wolken samen boven het leven van Annie. Kleinzoon Jonathan van Duijn vertelt het verhaal van zijn oma. Haar man Dick, die aan hevige depressies lijdt, besl...

11-12-2018 21:15

Annie M.G. Schmidt: eerste musical

Annie M.G. Schmidt - Annie M.G. Schmidt: eerste musical

In de derde aflevering van de documentairereeks Annie M.G. Schmidt reist kleinzoon Jonathan reist af naar de Côte d'Azur, waar Annie in de jaren 60 met behulp van collega-vriend Wim Sonneveld een huisje laat bouwen in het pittoreske plaatsj...

04-12-2018 20:25

Annie M.G. Schmidt

Annie M.G. Schmidt - Annie M.G. Schmidt

Annie komt op bijzondere wijze in contact met haar grote liefde Dick van Duijn, met wie ze de rest van haar leven leven lief en leed zal blijven delen. Zij krijgen een zoon, Flip, terwijl Annie furore maakt als schrijfster. Zowel haar liedj...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Annie M.G. Schmidt

Annie M.G. Schmidt - Nieuw: Annie M.G. Schmidt

Jonathan van Duijn gaat in dit vierdelige programma op zoek naar het verhaal achter het werk van zijn oma; Annie M.G. Schmidt. Wie was het stille Zeeuwse meisje dat uitgroeide tot de belangrijkste verhalenvertelster van Nederland? Annie M....

Annie M.G. Schmidt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Annie M.G. Schmidt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Annie M.G. Schmidt bij Annie M.G. Schmidt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Annie M.G. Schmidt. Heb je een uitzending van Annie M.G. Schmidt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Annie M.G. Schmidt gemist

Uitzending gemist van Annie M.G. Schmidt? Hier kun je alle uitzendingen van Annie M.G. Schmidt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!