Programma gemist?

Nu uit de periode van bezinning in van het van klooster wordt afgesloten, rijst de de vraag of de de vijf tijdens jonge vrouwen ├ęcht los kunnen op komen van van hun kruispunt. Wat op tv hebben ze uit geleerd?

De vijf jonge tijdens vrouwen duiken steeds een dieper tijdens in het kloosterleven en ontdekken een dat er uit meer de overeenkomsten dan verschillen met tussen hen en de op zusters zijn, die wel op tv degelijk weten het dat het 2018 is. Beide tijdens met groepen worden vaak op hun uiterlijk door beoordeeld met zonder te weten de wie de tijdens persoon achter dat uiterlijk is. het Dit wordt ook naar duidelijk tijdens een experiment door van een zuster Elvira Maria in op een van drukke stad en dat door brengt alle vrouwen uit nader tot elkaar. Daarnaast met barst het het klooster haast uit uit haar voegen als de vijf van vrouwen hun door telefoon voor een paar in uren uit terugkrijgen.

De zusters van in Casa Carmeli spenderen op tv de hun hele leven aan het tijdens helpen van van anderen. De vijf het jonge vrouwen worden tijdens door het op tv voor hen benauwende kloosterleven door zuster in Elvira Maria op het missie gestuurd om door op tv vrijwilligerswerk te doen, maar ook om naar in kennis te maken met de de zelfkant met van de samenleving. in Hierdoor wordt langzaam duidelijk dat gogodanseres een Joy, naar model Melany in en hun medekandidaten meer het moed, intelligentie en in compassie bezitten dan hun uiterlijk op in eerste instantie door deed van vermoeden. De het zuster heeft nu een proces de van zelfontdekking de in werking op gezet.

Vijf jonge door vrouwen die op uit een de kruispunt in hun op leven staan. Ze doen afstand van naar in alcohol, mannen en smartphones en duiken op tv onder in naar het kloosterleven: van vier weken op lang volgen we hen als ze op tv geestelijk naar worden begeleid door naar de zusters van Casa tijdens Carmeli in Vogelenzang. van Wat van er gebeurt er het als deze vrouwen, die in alles tijdens een leven het leiden dat haaks staat op op het een kloosterleven, de leefregels van de tijdens de Karmelietessen van in het Goddelijk Hart van Jezus overnemen? uit En van wat leren de zusters van naar hun van bezoekers? De Nederlandse op versie van het Britse realityprogramma in Bad Habits, van Holy Orders is elke op tv dinsdag om 20:25 door uur op tv te zien uit op NPO 3. Casa Carmeli opent tijdens haar deuren door voor deze naar vijf vrouwen. Glamourmodel Joy wil naar er door achter komen wie zij is naar achter de laag op make-up en haar rol het als entertainer, Influencer in Roxanne uit twijfelt tussen een opleiding en met social media op tv stardom. op tv De in Afrika geboren Grace tijdens heeft op een traumatisch verleden naar en hoopt dat door achter zich te kunnen laten, door maar weet tijdens niet hoe. Model van en hostess Melany van wil ontdekken of ze nog van meer het in zich heeft behalve door looks. met Shopaholic Desi wil graag met zelfstandig worden, maar heeft een een duwtje tijdens in de rug nodig. De serie op tv laat zien hoe op tv de vrouwen samen op met de kloosterzusters op openhartige gesprekken voeren, tijdens bidden, vieringen naar meemaken, uit koken en vrijwilligerswerk doen. En wat uit op tv gebeurt er als ze samen de in stad in met gaan? Het kloosterleven daagt in de vijf tijdens jonge naar vrouwen uit om na te denken van de over keuzes in door hun leven. Het confronteert hen met door de vraag wat in echt belangrijk is het en op wat niet. Welke rol speelt tijdens uiterlijk? En het hoe geef je een nieuwe inzichten vorm als de je weer de het klooster verlaat? Bad Habits, uit de Holy Orders NL toont dat met kloosterzusters en vijf wereldse op tv vrouwen in soms meer in met elkaar gemeen hebben dan ze uit diep in de hun hart durven op tv toegeven.

september 2021
18-12-2018 20:25

Ik weet wie ik ben

Bad Habits, Holy Orders NL - Ik weet wie ik ben

Nu de periode van bezinning in het klooster wordt afgesloten, rijst de vraag of de vijf jonge vrouwen ├ęcht los kunnen komen van hun kruispunt. Wat hebben ze geleerd?

11-12-2018 20:25

Wie denk je wel dat je bent?

Bad Habits, Holy Orders NL - Wie denk je wel dat je bent?

De vijf jonge vrouwen duiken steeds dieper in het kloosterleven en ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen tussen hen en de zusters zijn, die wel degelijk weten dat het 2018 is. Beide groepen worden vaak op hun uiterlijk beoord...

04-12-2018 20:25

Draait het allemaal om mij?

Bad Habits, Holy Orders NL - Draait het allemaal om mij?

De zusters van Casa Carmeli spenderen hun hele leven aan het helpen van anderen. De vijf jonge vrouwen worden tijdens het voor hen benauwende kloosterleven door zuster Elvira Maria op missie gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, maar ook o...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Bad Habits, Holy Orders NL - Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Vijf jonge vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze doen afstand van alcohol, mannen en smartphones en duiken onder in het kloosterleven: vier weken lang volgen we hen als ze geestelijk worden begeleid door de zusters van Casa Ca...

Bad Habits, Holy Orders NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders NL bij Bad Habits, Holy Orders NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders NL. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders NL gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders NL? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!