Programma gemist?

Nu de van periode van bezinning in door op het klooster wordt in afgesloten, rijst de door vraag of de vijf jonge vrouwen in écht los de kunnen op tv komen van hun in kruispunt. Wat hebben ze uit geleerd?

De op vijf jonge vrouwen duiken steeds het dieper in het het kloosterleven en ontdekken door dat er door meer overeenkomsten dan verschillen in van tussen hen en een de zusters zijn, die wel degelijk op weten dat het een 2018 is. Beide een groepen worden een vaak op hun in uiterlijk het beoordeeld zonder te weten naar wie de persoon achter op tv dat uiterlijk in is. Dit wordt ook van duidelijk tijdens een experiment naar van zuster Elvira van Maria in op tv een drukke stad uit en dat naar brengt alle vrouwen nader tot op elkaar. Daarnaast barst het het klooster haast op uit een haar voegen als de vijf op vrouwen hun door telefoon in voor een paar uren de terugkrijgen.

De zusters van op Casa Carmeli spenderen van hun hele leven door aan op het helpen met van anderen. De van vijf jonge vrouwen een worden tijdens het voor hen benauwende door naar kloosterleven door zuster Elvira Maria door op missie uit gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, in maar ook uit om kennis met te maken het met de zelfkant van in de samenleving. Hierdoor wordt door langzaam duidelijk dat op gogodanseres Joy, op tv model Melany tijdens en hun medekandidaten meer moed, op tv intelligentie het en compassie bezitten dan hun van uiterlijk in eerste de instantie deed met vermoeden. De zuster heeft nu met een proces van uit zelfontdekking van in werking de gezet.

Vijf jonge vrouwen op die op een door kruispunt in hun van door leven staan. Ze doen afstand van uit uit alcohol, mannen en smartphones het en duiken op onder in het tijdens kloosterleven: vier weken lang volgen op we hen het als ze geestelijk naar worden begeleid door de een zusters in van Casa Carmeli in op Vogelenzang. Wat er op tv gebeurt er als deze naar vrouwen, die in alles op tv uit een leven leiden dat uit haaks staat op het uit kloosterleven, de leefregels van met de Karmelietessen van op het Goddelijk op tv Hart van Jezus overnemen? uit in En wat leren het de zusters van hun tijdens bezoekers? De Nederlandse versie het van het Britse realityprogramma door Bad Habits, in Holy het Orders is elke dinsdag om 20:25 een op uur te zien op op NPO 3. Casa op Carmeli opent haar deuren voor deze door vijf vrouwen. Glamourmodel met Joy wil door er tijdens achter komen wie het zij is achter de laag op tv make-up het en haar rol tijdens als entertainer, Influencer Roxanne twijfelt tussen van een in opleiding en social in media stardom. De in uit Afrika een geboren Grace heeft een traumatisch op tv verleden en hoopt dat in achter zich uit te kunnen een laten, maar in weet niet hoe. door Model en hostess Melany wil ontdekken het of ze nog de meer op in zich heeft behalve looks. uit naar Shopaholic Desi wil een graag zelfstandig worden, maar heeft een van duwtje in de uit rug door nodig. De serie een laat zien hoe de vrouwen samen door met de kloosterzusters op tv op tv openhartige gesprekken voeren, bidden, tijdens vieringen meemaken, koken en vrijwilligerswerk van doen. En naar wat gebeurt er als door ze een samen de stad in op gaan? in Het kloosterleven daagt de van vijf jonge vrouwen uit om van van na te denken over in keuzes in hun leven. met Het confronteert hen met naar de op tv vraag wat echt de belangrijk is en de wat niet. Welke rol tijdens speelt een uiterlijk? En hoe geef je nieuwe op tv inzichten van vorm als je weer door het in klooster verlaat? Bad Habits, het Holy Orders NL toont dat kloosterzusters uit en vijf een wereldse vrouwen soms meer tijdens met elkaar met gemeen hebben dan met ze op tv diep in hun hart de durven toegeven.

mei 2021
18-12-2018 20:25

Ik weet wie ik ben

Bad Habits, Holy Orders NL - Ik weet wie ik ben

Nu de periode van bezinning in het klooster wordt afgesloten, rijst de vraag of de vijf jonge vrouwen écht los kunnen komen van hun kruispunt. Wat hebben ze geleerd?

11-12-2018 20:25

Wie denk je wel dat je bent?

Bad Habits, Holy Orders NL - Wie denk je wel dat je bent?

De vijf jonge vrouwen duiken steeds dieper in het kloosterleven en ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen tussen hen en de zusters zijn, die wel degelijk weten dat het 2018 is. Beide groepen worden vaak op hun uiterlijk beoord...

04-12-2018 20:25

Draait het allemaal om mij?

Bad Habits, Holy Orders NL - Draait het allemaal om mij?

De zusters van Casa Carmeli spenderen hun hele leven aan het helpen van anderen. De vijf jonge vrouwen worden tijdens het voor hen benauwende kloosterleven door zuster Elvira Maria op missie gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, maar ook o...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Bad Habits, Holy Orders NL - Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Vijf jonge vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze doen afstand van alcohol, mannen en smartphones en duiken onder in het kloosterleven: vier weken lang volgen we hen als ze geestelijk worden begeleid door de zusters van Casa Ca...

Bad Habits, Holy Orders NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders NL bij Bad Habits, Holy Orders NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders NL. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders NL gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders NL? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!