Programma gemist?

Nu de tijdens periode van bezinning tijdens in het een klooster wordt afgesloten, door rijst de vraag of de in van vijf jonge vrouwen op tv écht los kunnen met komen van hun kruispunt. Wat hebben een ze op geleerd?

De vijf jonge door vrouwen duiken in steeds dieper in tijdens het kloosterleven naar en ontdekken dat tijdens er meer overeenkomsten van dan verschillen tussen hen tijdens en de zusters zijn, door die wel degelijk naar van weten dat het in 2018 is. Beide groepen worden naar vaak op de hun uiterlijk beoordeeld zonder te door weten wie met de persoon uit achter dat uiterlijk is. in Dit wordt ook een duidelijk in tijdens een experiment tijdens van zuster Elvira Maria in een met drukke stad naar en van dat brengt alle vrouwen nader in tot elkaar. Daarnaast barst uit het van klooster haast op tv uit haar voegen als de vijf het vrouwen hun uit telefoon voor de een paar het uren terugkrijgen.

De van zusters van Casa Carmeli spenderen naar hun de hele leven op tv aan het helpen van anderen. met De vijf jonge vrouwen het worden tijdens het uit voor hen het benauwende kloosterleven door het zuster op tv Elvira Maria op missie gestuurd om de een vrijwilligerswerk te doen, maar door ook om kennis te een maken met de zelfkant van van het de samenleving. Hierdoor wordt langzaam een duidelijk dat gogodanseres op Joy, een model Melany en hun door medekandidaten meer moed, intelligentie van met en compassie bezitten een dan hun uiterlijk in eerste een instantie deed vermoeden. De door zuster heeft het nu de een proces van zelfontdekking in werking uit van gezet.

Vijf jonge op tv vrouwen met die op een kruispunt op tv in hun leven staan. naar Ze tijdens doen afstand van alcohol, op mannen en de smartphones en duiken onder tijdens in het kloosterleven: vier weken op in lang volgen we van hen als ze geestelijk worden begeleid door door de zusters naar van Casa het Carmeli het in Vogelenzang. Wat in er gebeurt er in als deze vrouwen, die in het alles een leven leiden het dat haaks uit staat op het het kloosterleven, de leefregels het van de door Karmelietessen van het Goddelijk van Hart een van Jezus overnemen? En wat de leren door de zusters van hun bezoekers? naar De Nederlandse op tv versie van door het Britse realityprogramma Bad Habits, Holy in Orders is elke op tv dinsdag om 20:25 het uur naar te zien op in NPO 3. Casa Carmeli door opent haar deuren een voor deze vijf vrouwen. uit Glamourmodel Joy op tv wil er van achter komen wie zij van is achter de laag tijdens make-up en haar van rol als entertainer, de Influencer Roxanne twijfelt tussen het een naar opleiding en social media door stardom. De in van Afrika geboren Grace heeft met een naar traumatisch verleden en hoopt dat uit achter op zich te van kunnen laten, maar weet niet in hoe. Model uit en hostess Melany het wil ontdekken op tv of ze nog van meer in zich een heeft behalve looks. Shopaholic Desi op tv wil graag zelfstandig worden, op maar tijdens heeft een duwtje in de door rug op tv nodig. De serie op laat zien hoe de vrouwen met samen met uit de kloosterzusters openhartige gesprekken voeren, door naar bidden, vieringen meemaken, koken en vrijwilligerswerk naar doen. een En wat gebeurt uit er als de ze samen de tijdens stad in gaan? Het kloosterleven naar daagt de vijf jonge op vrouwen uit om tijdens van na te denken op tv over keuzes in hun uit leven. Het het confronteert hen met de vraag wat tijdens echt belangrijk is van en wat niet. in Welke rol door speelt van uiterlijk? En hoe geef je een nieuwe inzichten vorm als naar je met weer het tijdens klooster verlaat? Bad Habits, Holy door Orders NL toont met dat kloosterzusters en vijf uit wereldse vrouwen een soms meer met naar elkaar gemeen hebben uit dan ze diep in met hun hart durven met toegeven.

oktober 2019
18-12-2018 20:25

Ik weet wie ik ben

Bad Habits, Holy Orders NL - Ik weet wie ik ben

Nu de periode van bezinning in het klooster wordt afgesloten, rijst de vraag of de vijf jonge vrouwen écht los kunnen komen van hun kruispunt. Wat hebben ze geleerd?

11-12-2018 20:25

Wie denk je wel dat je bent?

Bad Habits, Holy Orders NL - Wie denk je wel dat je bent?

De vijf jonge vrouwen duiken steeds dieper in het kloosterleven en ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen tussen hen en de zusters zijn, die wel degelijk weten dat het 2018 is. Beide groepen worden vaak op hun uiterlijk beoord...

04-12-2018 20:25

Draait het allemaal om mij?

Bad Habits, Holy Orders NL - Draait het allemaal om mij?

De zusters van Casa Carmeli spenderen hun hele leven aan het helpen van anderen. De vijf jonge vrouwen worden tijdens het voor hen benauwende kloosterleven door zuster Elvira Maria op missie gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, maar ook o...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Bad Habits, Holy Orders NL - Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Vijf jonge vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze doen afstand van alcohol, mannen en smartphones en duiken onder in het kloosterleven: vier weken lang volgen we hen als ze geestelijk worden begeleid door de zusters van Casa Ca...

Bad Habits, Holy Orders NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders NL bij Bad Habits, Holy Orders NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders NL. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders NL gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders NL? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!