Programma gemist?

Nu de periode naar van naar bezinning in een het klooster wordt afgesloten, rijst de op vraag of de een vijf jonge tijdens vrouwen het écht los kunnen komen van hun de kruispunt. het Wat hebben ze het geleerd?

De uit vijf jonge vrouwen naar duiken steeds dieper in het in kloosterleven en ontdekken tijdens dat er op tv meer overeenkomsten dan op verschillen tussen hen een en de met zusters zijn, het die wel degelijk weten dat het van 2018 is. Beide een groepen worden vaak tijdens op hun tijdens uiterlijk het beoordeeld zonder te weten wie van de persoon in achter dat tijdens uiterlijk is. Dit wordt ook naar duidelijk tijdens een experiment met van zuster door Elvira Maria met in een drukke stad en een een dat brengt alle vrouwen nader tot tijdens met elkaar. Daarnaast barst het klooster in haast op uit haar voegen als de vijf een vrouwen hun een telefoon voor van een paar uren het terugkrijgen.

De zusters van naar Casa Carmeli spenderen een hun hele naar leven een aan het helpen van anderen. De door van vijf jonge vrouwen worden in tijdens het voor hen benauwende van uit kloosterleven door zuster tijdens Elvira Maria op missie op gestuurd om vrijwilligerswerk te een doen, maar van ook om kennis uit te maken met de door zelfkant van de samenleving. een Hierdoor naar wordt langzaam duidelijk een dat gogodanseres Joy, met model Melany en hun medekandidaten naar van meer moed, intelligentie en compassie op tv bezitten dan hun uiterlijk door de in eerste instantie in deed vermoeden. De met zuster heeft nu een met proces van zelfontdekking in de werking door gezet.

Vijf het jonge vrouwen die op een de kruispunt naar in hun leven staan. Ze op doen naar afstand van tijdens alcohol, mannen en smartphones en uit duiken het onder in het kloosterleven: vier weken tijdens lang uit volgen we hen in als ze geestelijk op tv worden begeleid door door de zusters van Casa met Carmeli in in Vogelenzang. Wat er gebeurt met er als tijdens deze vrouwen, die in van alles een van leven leiden op tv dat haaks staat in op het kloosterleven, de leefregels door van de Karmelietessen van naar uit het Goddelijk Hart van uit Jezus overnemen? En wat leren naar de zusters van van hun bezoekers? uit De Nederlandse uit versie van met het Britse realityprogramma door Bad Habits, Holy op Orders is elke door dinsdag om 20:25 met uur te zien een op NPO 3. Casa in Carmeli opent haar van deuren voor deze vijf van vrouwen. Glamourmodel een Joy wil er achter met komen wie zij is achter in met de laag make-up en haar rol op tv het als entertainer, Influencer Roxanne twijfelt tijdens tussen een een opleiding en social media stardom. naar De in Afrika tijdens het geboren Grace heeft een traumatisch op verleden en de hoopt dat achter met zich te kunnen laten, maar naar weet op tv niet hoe. Model de en hostess Melany wil ontdekken uit of ze nog door naar meer in zich de heeft behalve looks. Shopaholic Desi wil naar graag zelfstandig met worden, maar uit heeft een duwtje in in de rug nodig. De serie uit laat zien met hoe de vrouwen een samen op met de kloosterzusters openhartige in gesprekken voeren, bidden, vieringen meemaken, de in koken en vrijwilligerswerk door doen. En wat gebeurt er als op tv door ze samen de stad in tijdens gaan? Het kloosterleven op daagt de op tv vijf jonge vrouwen uit de om na te de denken over op tv keuzes in naar hun leven. Het confronteert hen in met de vraag wat op tv tijdens echt belangrijk is en het wat niet. Welke rol speelt in uiterlijk? En door hoe geef op tv je nieuwe van inzichten vorm als je weer het in klooster verlaat? Bad door Habits, Holy Orders met NL toont dat kloosterzusters op door en vijf wereldse vrouwen soms het meer met elkaar gemeen door van hebben dan ze diep tijdens in hun hart in durven toegeven.

januari 2021
18-12-2018 20:25

Ik weet wie ik ben

Bad Habits, Holy Orders NL - Ik weet wie ik ben

Nu de periode van bezinning in het klooster wordt afgesloten, rijst de vraag of de vijf jonge vrouwen écht los kunnen komen van hun kruispunt. Wat hebben ze geleerd?

11-12-2018 20:25

Wie denk je wel dat je bent?

Bad Habits, Holy Orders NL - Wie denk je wel dat je bent?

De vijf jonge vrouwen duiken steeds dieper in het kloosterleven en ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen tussen hen en de zusters zijn, die wel degelijk weten dat het 2018 is. Beide groepen worden vaak op hun uiterlijk beoord...

04-12-2018 20:25

Draait het allemaal om mij?

Bad Habits, Holy Orders NL - Draait het allemaal om mij?

De zusters van Casa Carmeli spenderen hun hele leven aan het helpen van anderen. De vijf jonge vrouwen worden tijdens het voor hen benauwende kloosterleven door zuster Elvira Maria op missie gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, maar ook o...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Bad Habits, Holy Orders NL - Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Vijf jonge vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze doen afstand van alcohol, mannen en smartphones en duiken onder in het kloosterleven: vier weken lang volgen we hen als ze geestelijk worden begeleid door de zusters van Casa Ca...

Bad Habits, Holy Orders NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders NL bij Bad Habits, Holy Orders NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders NL. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders NL gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders NL? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!