Programma gemist?

Nu de periode op het van bezinning in het het klooster wordt afgesloten, naar rijst de vraag of tijdens de vijf met jonge vrouwen ├ęcht op tv los kunnen komen van hun op kruispunt. Wat in hebben door ze geleerd?

De vijf het jonge de vrouwen duiken steeds dieper uit in het kloosterleven en ontdekken een dat er van meer het overeenkomsten dan verschillen het tussen hen en de de zusters zijn, die de wel degelijk weten dat met het 2018 is. op Beide groepen worden vaak uit op hun uiterlijk met beoordeeld zonder op te weten wie door de persoon achter door dat uiterlijk is. op tv Dit wordt ook in duidelijk tijdens tijdens een experiment van zuster op Elvira Maria van in een drukke stad een en dat brengt alle in naar vrouwen nader tot elkaar. Daarnaast barst op tv het van klooster haast uit haar voegen het als de van vijf vrouwen hun telefoon naar voor een paar de de uren terugkrijgen.

De van zusters van Casa met Carmeli spenderen tijdens hun hele leven aan het helpen tijdens van van anderen. De vijf jonge van vrouwen worden tijdens op het voor hen naar benauwende kloosterleven een door zuster Elvira een Maria op missie op gestuurd om vrijwilligerswerk tijdens te doen, maar ook om op tv kennis op te maken met de zelfkant met van de tijdens samenleving. Hierdoor wordt het langzaam in duidelijk dat gogodanseres Joy, uit model Melany en met hun medekandidaten op meer moed, intelligentie en van compassie bezitten dan hun uiterlijk het een in eerste instantie van deed vermoeden. De zuster heeft tijdens nu een proces van in zelfontdekking in uit werking uit gezet.

Vijf jonge vrouwen een die tijdens op een een kruispunt in hun leven door staan. Ze doen uit afstand van alcohol, mannen een en smartphones en duiken uit onder in het tijdens kloosterleven: vier naar weken het lang volgen we hen door als ze geestelijk worden de begeleid in door de zusters van een Casa Carmeli in Vogelenzang. een Wat er gebeurt tijdens er als deze uit vrouwen, die tijdens in alles een leven naar leiden dat in haaks staat tijdens op het kloosterleven, de naar leefregels van de met Karmelietessen van het Goddelijk de Hart van Jezus het overnemen? op En wat leren de het zusters van het hun bezoekers? De Nederlandse met versie van het Britse op realityprogramma met Bad Habits, Holy Orders tijdens is elke dinsdag om 20:25 een uur tijdens te zien op NPO de 3. Casa Carmeli opent een haar deuren voor in deze vijf vrouwen. Glamourmodel in Joy wil op tv er in achter komen wie zij is het achter in de laag make-up op en haar rol als tijdens entertainer, Influencer naar Roxanne twijfelt tussen op tv een opleiding en social media het stardom. De de in Afrika naar geboren Grace heeft een traumatisch door verleden en hoopt op dat achter zich te van kunnen laten, maar op uit weet niet hoe. het Model en hostess de Melany wil ontdekken of ze de nog meer in zich het heeft behalve looks. met Shopaholic Desi wil naar tijdens graag zelfstandig worden, maar op heeft een duwtje een in de met rug nodig. De serie laat zien een hoe op tv de vrouwen samen met door de kloosterzusters openhartige gesprekken voeren, in een bidden, vieringen meemaken, naar koken en vrijwilligerswerk doen. En wat de gebeurt er op als ze naar samen de stad in gaan? tijdens de Het kloosterleven daagt op de vijf jonge met vrouwen uit om na te van denken over keuzes in het hun leven. naar Het confronteert hen met een de op tv vraag wat op tv echt belangrijk is door en wat niet. de Welke rol speelt uiterlijk? En hoe uit geef uit je nieuwe inzichten vorm op als je weer het een klooster tijdens verlaat? Bad Habits, Holy uit Orders NL toont een dat kloosterzusters en vijf met wereldse vrouwen tijdens soms meer de met elkaar gemeen hebben in dan ze door diep in hun het hart durven toegeven.

september 2020
18-12-2018 20:25

Ik weet wie ik ben

Bad Habits, Holy Orders NL - Ik weet wie ik ben

Nu de periode van bezinning in het klooster wordt afgesloten, rijst de vraag of de vijf jonge vrouwen ├ęcht los kunnen komen van hun kruispunt. Wat hebben ze geleerd?

11-12-2018 20:25

Wie denk je wel dat je bent?

Bad Habits, Holy Orders NL - Wie denk je wel dat je bent?

De vijf jonge vrouwen duiken steeds dieper in het kloosterleven en ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen tussen hen en de zusters zijn, die wel degelijk weten dat het 2018 is. Beide groepen worden vaak op hun uiterlijk beoord...

04-12-2018 20:25

Draait het allemaal om mij?

Bad Habits, Holy Orders NL - Draait het allemaal om mij?

De zusters van Casa Carmeli spenderen hun hele leven aan het helpen van anderen. De vijf jonge vrouwen worden tijdens het voor hen benauwende kloosterleven door zuster Elvira Maria op missie gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, maar ook o...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Bad Habits, Holy Orders NL - Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Vijf jonge vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze doen afstand van alcohol, mannen en smartphones en duiken onder in het kloosterleven: vier weken lang volgen we hen als ze geestelijk worden begeleid door de zusters van Casa Ca...

Bad Habits, Holy Orders NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders NL bij Bad Habits, Holy Orders NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders NL. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders NL gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders NL? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!