Programma gemist?

Nu op de periode van bezinning in het het klooster een wordt afgesloten, rijst de het vraag tijdens of de vijf jonge naar vrouwen écht los naar kunnen tijdens komen van hun kruispunt. Wat met hebben ze in geleerd?

De een vijf jonge vrouwen de duiken steeds dieper in het tijdens kloosterleven de en ontdekken dat er meer op overeenkomsten dan verschillen een tussen tijdens hen en de zusters op zijn, die wel op degelijk op tv weten dat het 2018 is. tijdens Beide groepen van worden vaak op hun uiterlijk door beoordeeld een zonder te op tv weten wie de in persoon achter dat uiterlijk is. tijdens Dit het wordt ook duidelijk tijdens een met experiment van zuster in Elvira Maria in een een drukke stad en met dat uit brengt alle vrouwen nader naar tot elkaar. van Daarnaast barst op tv het klooster haast uit haar voegen een naar als de vijf vrouwen hun telefoon van van voor een paar door uren terugkrijgen.

De een zusters van Casa Carmeli op tv spenderen hun in hele leven aan de het helpen op tv van anderen. De vijf jonge uit vrouwen op tv worden tijdens het voor hen benauwende een in kloosterleven door zuster op Elvira Maria op missie uit gestuurd om van vrijwilligerswerk te doen, maar ook op tv om kennis tijdens te maken op met de zelfkant van de samenleving. tijdens het Hierdoor wordt langzaam een duidelijk dat gogodanseres Joy, uit model Melany en hun op medekandidaten meer moed, intelligentie met en met compassie bezitten dan hun door uiterlijk door in eerste instantie deed vermoeden. uit De zuster van heeft nu een proces van naar zelfontdekking in door werking met gezet.

Vijf jonge vrouwen van die op een met kruispunt van in hun leven staan. Ze de doen van afstand van op tv alcohol, mannen en smartphones en duiken uit onder in het in kloosterleven: van vier weken lang volgen een we naar hen als ze geestelijk worden de begeleid op door de zusters op tv van Casa Carmeli in in Vogelenzang. Wat er gebeurt het er als deze naar vrouwen, die in een alles het een leven leiden dat haaks van staat op het het kloosterleven, de leefregels tijdens van de Karmelietessen van naar het door Goddelijk Hart door van Jezus overnemen? op En wat leren de zusters van het hun door bezoekers? De Nederlandse op tv versie van het Britse op realityprogramma Bad door Habits, Holy Orders is het elke dinsdag om het 20:25 door uur te zien tijdens op NPO 3. Casa Carmeli opent haar naar deuren naar voor deze vijf het vrouwen. Glamourmodel Joy wil op tv er achter tijdens komen wie zij is achter op tv de laag met make-up en haar rol een als entertainer, Influencer uit Roxanne twijfelt met tussen een opleiding op tv en social media stardom. de De in Afrika een geboren Grace heeft op tv op tv een traumatisch verleden uit en hoopt dat achter zich van te kunnen tijdens laten, maar weet op niet hoe. op tv Model en hostess Melany wil ontdekken de op of ze nog meer in zich het heeft behalve van looks. Shopaholic door Desi wil graag zelfstandig worden, van naar maar heeft een een duwtje in de rug nodig. De serie van de laat zien hoe de in vrouwen samen door met de kloosterzusters openhartige gesprekken voeren, het bidden, vieringen meemaken, naar koken en op tv vrijwilligerswerk doen. En naar wat van gebeurt er als ze samen van de stad in van gaan? de Het kloosterleven daagt de vijf jonge met vrouwen uit om uit na te op tv denken over keuzes in in hun leven. Het met op tv confronteert hen met op tv de vraag wat met echt belangrijk is en wat op tv niet. Welke rol speelt in uiterlijk? En de hoe geef je het nieuwe inzichten naar vorm als de je weer het klooster verlaat? Bad Habits, een Holy Orders NL van toont dat een kloosterzusters door en vijf wereldse vrouwen door soms meer met met elkaar gemeen van hebben dan ze een diep in hun een hart durven toegeven.

juni 2020
18-12-2018 20:25

Ik weet wie ik ben

Bad Habits, Holy Orders NL - Ik weet wie ik ben

Nu de periode van bezinning in het klooster wordt afgesloten, rijst de vraag of de vijf jonge vrouwen écht los kunnen komen van hun kruispunt. Wat hebben ze geleerd?

11-12-2018 20:25

Wie denk je wel dat je bent?

Bad Habits, Holy Orders NL - Wie denk je wel dat je bent?

De vijf jonge vrouwen duiken steeds dieper in het kloosterleven en ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen tussen hen en de zusters zijn, die wel degelijk weten dat het 2018 is. Beide groepen worden vaak op hun uiterlijk beoord...

04-12-2018 20:25

Draait het allemaal om mij?

Bad Habits, Holy Orders NL - Draait het allemaal om mij?

De zusters van Casa Carmeli spenderen hun hele leven aan het helpen van anderen. De vijf jonge vrouwen worden tijdens het voor hen benauwende kloosterleven door zuster Elvira Maria op missie gestuurd om vrijwilligerswerk te doen, maar ook o...

27-11-2018 20:25

Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Bad Habits, Holy Orders NL - Nieuw: Bad Habits Holy Orders NL

Vijf jonge vrouwen die op een kruispunt in hun leven staan. Ze doen afstand van alcohol, mannen en smartphones en duiken onder in het kloosterleven: vier weken lang volgen we hen als ze geestelijk worden begeleid door de zusters van Casa Ca...

Bad Habits, Holy Orders NL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bad Habits, Holy Orders NL bij Bad Habits, Holy Orders NL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bad Habits, Holy Orders NL. Heb je een uitzending van Bad Habits, Holy Orders NL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bad Habits, Holy Orders NL gemist

Uitzending gemist van Bad Habits, Holy Orders NL? Hier kun je alle uitzendingen van Bad Habits, Holy Orders NL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 18-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!