Programma gemist?

Als op tv een serie met schijnbaar willekeurige steekpartijen een Alkmaar in zijn van greep houdt, staat het uit team voor een raadsel. Als uit een door spoor van rechercheur het Lois Elzinga het naar een bekende leidt, komt zij op tv voor een het groot dilemma door te staan.

Als de 13-jarige door Britt op op weg naar huis het door uit een onbekende man wordt meegenomen, zetten uit rechercheur Lois een Elzinga en haar team uit een door grote zoekactie op. Als het door spoor echter door de grens naar over leidt, dreigt de Lois haar grip op in de zaak te naar verliezen.

Rechercheur naar Lois Elzinga (gespeeld door Noortje tijdens Herlaar) leeft voor met haar politiewerk een in Alkmaar en met is gewend het aan het heftige beroep tijdens dat ze heeft. de Ze heeft tijdens geen ruimte van voor de buitenwereld en leidt in een gecontroleerd, veilig naar leventje dat ze op voor zichzelf gecreëerd heeft. van Als een tijdens geheim uit met het verleden komt bovendrijven, door wordt alles op tv overhoop gegooid. Tegen de naar achtergrond het van drie heftige zaken met van moord, een ontvoering en heftig geweld, komt haar tijdens hele leven op op tv scherp te in staan. De spannende het thrillerserie LOIS is vanaf op tv op vanavond, in drie afleveringen van op tv 90 minuten, drie woensdagen naar om 21:25 uur naar te zien op op tv de NPO 1. Na het vroege verlies van de haar beide ouders in is tijdens de enige de vertrouwenspersoon van Lois haar zusje door Tessa, die door sinds kort is getrouwd en naar met haar de rijke man naar Bergen tijdens is verhuisd. op Door een geheim naar uit het verleden dreigt tijdens ze haar tijdens zus, haar enige bondgenoot op tv te een verliezen. Daarnaast heeft het de rollercoaster uit waarin ze zit ook het door nodige effect tijdens op haar een werk als rechercheur. Waar uit de misdaadzaken per week de veranderen, moet Lois voor op het in eerst in jaren iets door veranderen, met wil zij grip op haar leven van blijven de houden. In de eerste een aflevering krijgt de Alkmaarse rechercheur het Lois Elzinga in met een serie moorden op in van haar stad te de maken. Het met het spoor leidt op tv naar een schijnbaar niet bestaande door vrouw. met Als Lois haar ware door identiteit toch weet te de achterhalen, in brengt ze zichzelf van daarmee in groot gevaar. Bekijk alles uit over LOIS op: van gids.tv/serie/lois

juni 2020
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!