Programma gemist?

Als een serie door schijnbaar willekeurige op tv steekpartijen Alkmaar het in zijn greep houdt, in staat het het team voor tijdens een raadsel. Als het een spoor van rechercheur Lois door Elzinga naar een een bekende leidt, komt met zij voor naar een groot de dilemma te staan.

Als de van 13-jarige Britt op weg het naar naar huis door op een onbekende man wordt een meegenomen, zetten rechercheur op tv Lois Elzinga en in haar team een een grote zoekactie op. Als tijdens het het spoor echter de grens tijdens over leidt, dreigt Lois haar het in grip op de zaak te van verliezen.

Rechercheur Lois Elzinga van (gespeeld op tv door Noortje Herlaar) leeft in voor naar haar politiewerk in Alkmaar en is de gewend aan het tijdens een heftige beroep dat ze op heeft. Ze heeft geen het ruimte voor op de buitenwereld naar en leidt een gecontroleerd, in veilig leventje dat van ze voor naar zichzelf gecreëerd heeft. Als een in geheim uit het van verleden uit komt bovendrijven, wordt alles overhoop gegooid. een van Tegen de achtergrond van naar drie heftige zaken tijdens met moord, ontvoering en heftig de geweld, komt op haar hele van leven op scherp te naar staan. De spannende naar thrillerserie van LOIS is vanaf vanavond, in in drie de afleveringen van 90 minuten, op drie woensdagen om 21:25 van uur door te zien op NPO het 1. Na het vroege verlies van naar haar het beide ouders is de van enige vertrouwenspersoon van van Lois haar zusje het Tessa, die naar sinds kort is door getrouwd en met haar op tv rijke man van naar Bergen is van verhuisd. Door een de geheim uit het verleden in dreigt van ze haar zus, van haar enige bondgenoot te verliezen. Daarnaast door heeft door de rollercoaster waarin met ze zit in ook het nodige effect op haar tijdens van werk als rechercheur. Waar door de misdaadzaken op per week veranderen, moet Lois voor de tijdens het eerst in jaren iets een veranderen, wil zij grip door op haar leven de blijven door houden. In de uit eerste aflevering krijgt op de Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga in met van een serie moorden in in haar stad te maken. Het met het spoor het leidt naar een met schijnbaar niet bestaande een vrouw. van Als Lois haar ware identiteit toch op tv weet te achterhalen, tijdens het brengt ze zichzelf daarmee in in groot gevaar. Bekijk alles over op tv LOIS op: van gids.tv/serie/lois

oktober 2019
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!