Programma gemist?

Als een op tv serie schijnbaar willekeurige steekpartijen naar op Alkmaar in zijn greep uit houdt, staat het team de voor op een raadsel. Als een spoor door van rechercheur Lois Elzinga het door naar een bekende door leidt, komt zij op tv voor een groot dilemma te een staan.

Als uit de 13-jarige Britt de op weg naar van huis door een onbekende man op wordt meegenomen, zetten een rechercheur Lois Elzinga van in en haar team een op tv grote zoekactie op. Als een het door spoor echter de van grens over leidt, dreigt uit Lois haar grip op door de zaak in te verliezen.

Rechercheur de Lois Elzinga (gespeeld door Noortje de Herlaar) leeft voor van haar politiewerk door in de Alkmaar en is gewend aan het een heftige beroep op dat ze heeft. Ze met het heeft geen ruimte voor op tv de buitenwereld en leidt een het gecontroleerd, veilig de leventje dat ze voor op tv in zichzelf gecreƫerd heeft. door Als een geheim uit het verleden een komt bovendrijven, door wordt alles overhoop gegooid. tijdens op tv Tegen de achtergrond van naar drie heftige zaken met moord, op tv ontvoering en heftig op tv geweld, komt haar naar hele leven op op de scherp te staan. tijdens De spannende thrillerserie uit LOIS is vanaf vanavond, in drie op afleveringen tijdens van 90 minuten, drie woensdagen de om 21:25 uur van te zien uit op NPO 1. Na het tijdens vroege met verlies van de haar beide ouders is de in enige vertrouwenspersoon van in Lois haar zusje uit Tessa, die van sinds kort is getrouwd en het met haar naar rijke man naar op Bergen is verhuisd. op tv Door een geheim het uit het een verleden dreigt ze haar het zus, uit haar enige bondgenoot op te verliezen. Daarnaast heeft de rollercoaster naar waarin met ze zit met ook het nodige een effect op haar met werk als rechercheur. door Waar de misdaadzaken per week veranderen, op moet het Lois voor het eerst uit in jaren iets in veranderen, wil zij tijdens grip op haar de leven blijven tijdens houden. In de op eerste aflevering krijgt de Alkmaarse uit rechercheur Lois Elzinga in met een tijdens serie moorden de in haar stad te het maken. Het het spoor leidt naar naar in een schijnbaar niet bestaande vrouw. de Als van Lois haar ware van identiteit toch de weet te achterhalen, brengt ze met zichzelf tijdens daarmee in groot gevaar. Bekijk alles over door op LOIS op: gids.tv/serie/lois

september 2020
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!