Programma gemist?

Als op een serie op tv schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in de zijn greep houdt, staat uit het team de voor een op tv raadsel. Als een van spoor van op rechercheur Lois Elzinga naar een in bekende leidt, komt op zij voor een een groot dilemma te in staan.

Als de naar 13-jarige het Britt op weg naar huis door tijdens een onbekende man uit uit wordt meegenomen, zetten met rechercheur Lois Elzinga en haar team van een op grote zoekactie op. Als het door spoor op echter de op grens over leidt, dreigt Lois het haar grip de op de zaak te in verliezen.

Rechercheur Lois Elzinga een (gespeeld van door Noortje Herlaar) leeft de voor haar de politiewerk in Alkmaar en is in gewend aan het het heftige uit beroep dat ze heeft. op Ze heeft van geen ruimte tijdens voor de buitenwereld en leidt een uit gecontroleerd, veilig met leventje dat ze van voor zichzelf tijdens gecreëerd heeft. het Als een geheim uit het verleden tijdens komt bovendrijven, uit wordt alles overhoop naar gegooid. Tegen de achtergrond in van drie heftige de zaken met moord, tijdens ontvoering en heftig van de geweld, komt haar hele leven op een scherp op tv te staan. De spannende thrillerserie uit LOIS is vanaf een op vanavond, in drie door afleveringen van 90 minuten, drie door woensdagen om in 21:25 uur op te zien op NPO 1. Na van het vroege uit verlies van haar beide door ouders is de enige op vertrouwenspersoon van naar Lois een haar zusje Tessa, die het sinds kort op tv is getrouwd en met in haar rijke de man naar Bergen is verhuisd. van Door een een geheim uit het verleden een dreigt ze haar zus, in uit haar enige bondgenoot te verliezen. tijdens Daarnaast heeft de rollercoaster naar waarin ze zit tijdens in ook het nodige naar effect op haar werk op als rechercheur. Waar de tijdens misdaadzaken van per week veranderen, moet Lois tijdens voor het eerst in van jaren iets veranderen, de wil zij grip met op haar naar leven blijven tijdens houden. In de op tv eerste aflevering krijgt de in Alkmaarse rechercheur Lois Elzinga door met een serie moorden met in in haar stad te maken. met Het het door spoor leidt naar naar een schijnbaar van niet bestaande vrouw. Als het Lois haar ware identiteit de toch weet te in achterhalen, brengt ze zichzelf op daarmee in het groot gevaar. Bekijk alles een over LOIS op: naar gids.tv/serie/lois

januari 2021
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!