Programma gemist?

Als een serie de schijnbaar het willekeurige steekpartijen Alkmaar uit in zijn greep houdt, op staat het team voor het een in raadsel. Als op een spoor van rechercheur in Lois Elzinga naar een een bekende leidt, komt zij op tv door voor een groot dilemma te van staan.

Als de een 13-jarige Britt met op weg op naar huis door een onbekende uit man wordt meegenomen, zetten tijdens het rechercheur Lois Elzinga en haar team het een grote zoekactie door op. naar Als het spoor echter de op grens over leidt, een door dreigt Lois haar grip tijdens op de zaak tijdens te verliezen.

Rechercheur Lois in Elzinga met (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor naar haar politiewerk in een Alkmaar van en is gewend aan het tijdens heftige beroep dat met ze heeft. de Ze in heeft geen ruimte voor de buitenwereld in door en leidt een gecontroleerd, veilig op leventje dat met ze voor zichzelf de gecreëerd heeft. Als een geheim in uit het verleden tijdens komt het bovendrijven, wordt alles overhoop uit gegooid. Tegen de achtergrond uit van naar drie heftige zaken tijdens met moord, uit ontvoering en heftig geweld, tijdens komt haar naar hele leven op scherp te in staan. de De spannende thrillerserie LOIS is met vanaf het vanavond, in drie afleveringen van het 90 minuten, drie de woensdagen om 21:25 uur de naar te zien op naar NPO 1. Na het vroege verlies van van haar beide ouders een is de enige met vertrouwenspersoon van Lois uit haar zusje Tessa, op op tv die sinds kort is getrouwd het en met haar rijke op tv man naar in Bergen een is verhuisd. Door op tv een geheim uit het verleden dreigt een door ze haar zus, een haar enige bondgenoot te in verliezen. Daarnaast het heeft de rollercoaster waarin ze door zit ook door het nodige van effect op haar werk als een rechercheur. op Waar de misdaadzaken per week een veranderen, moet een Lois voor de het eerst in jaren iets de veranderen, wil zij grip in op haar leven een blijven naar houden. In de eerste van aflevering krijgt in de Alkmaarse rechercheur Lois naar Elzinga met een serie het moorden in door haar stad in te maken. Het het tijdens spoor leidt tijdens naar een schijnbaar niet bestaande vrouw. door Als Lois uit haar op ware identiteit toch weet te tijdens achterhalen, brengt ze zichzelf naar daarmee uit in groot gevaar. Bekijk alles het over LOIS op: het gids.tv/serie/lois

mei 2021
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!