Programma gemist?

Als een serie uit schijnbaar willekeurige in steekpartijen op tv Alkmaar in zijn greep houdt, uit staat het een team voor een raadsel. Als een in een spoor van rechercheur Lois Elzinga de in naar een bekende leidt, komt een zij voor een op groot dilemma met te staan.

Als de 13-jarige uit Britt op door weg naar van huis door een onbekende man door wordt meegenomen, met zetten op rechercheur Lois Elzinga en haar op tv team een van grote zoekactie op. Als in het spoor echter uit de grens over van leidt, dreigt Lois door haar grip op de van het zaak te verliezen.

Rechercheur uit Lois Elzinga (gespeeld door Noortje een Herlaar) van leeft voor haar een politiewerk in tijdens Alkmaar en is gewend een aan het heftige beroep dat in ze heeft. Ze met het heeft geen ruimte het voor de buitenwereld en leidt een door op gecontroleerd, veilig leventje dat ze tijdens voor op zichzelf gecreƫerd heeft. Als het een geheim uit het verleden van komt bovendrijven, tijdens wordt met alles overhoop gegooid. Tegen van de achtergrond van tijdens drie heftige van zaken met moord, ontvoering en op tv heftig geweld, komt haar tijdens hele een leven op scherp te staan. uit De spannende thrillerserie tijdens LOIS is vanaf de vanavond, in naar drie afleveringen van 90 in minuten, de drie woensdagen in om 21:25 uur te zien met op NPO met 1. Na het een vroege verlies van haar beide ouders de is de enige in vertrouwenspersoon op tv van Lois haar zusje Tessa, door die sinds een kort het is getrouwd en met uit haar rijke man naar in Bergen op tv is verhuisd. Door een tijdens geheim uit met het verleden dreigt ze op haar zus, haar enige naar bondgenoot te naar verliezen. Daarnaast het heeft de rollercoaster de waarin ze zit ook het naar nodige effect van op haar werk uit als rechercheur. met Waar de misdaadzaken per op tv week veranderen, moet Lois een voor het met eerst in jaren iets tijdens veranderen, wil door zij grip een op haar leven blijven op tv houden. In de eerste uit aflevering krijgt de Alkmaarse rechercheur op tv Lois Elzinga met een een op tv serie moorden een in haar stad te de maken. Het met het spoor leidt naar op een schijnbaar niet bestaande tijdens vrouw. op Als Lois haar ware tijdens identiteit toch weet te achterhalen, op tv brengt ze zichzelf de daarmee in door groot gevaar. Bekijk een alles over LOIS op: met gids.tv/serie/lois

oktober 2021
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!