Programma gemist?

Als naar een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen door door Alkmaar in zijn greep houdt, staat een het team van voor een raadsel. op tv Als een een spoor van rechercheur uit Lois Elzinga naar een de bekende leidt, komt zij tijdens uit voor een groot dilemma te het staan.

Als de het 13-jarige Britt op naar weg naar huis door door een onbekende man tijdens met wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois tijdens Elzinga en haar team op tv een tijdens grote zoekactie op. door Als het op spoor echter de op grens over leidt, dreigt Lois uit haar grip op de de zaak te met verliezen.

Rechercheur tijdens Lois Elzinga (gespeeld van door Noortje een Herlaar) leeft voor naar haar politiewerk in de Alkmaar en is gewend het aan het heftige beroep met dat op tv ze heeft. Ze heeft geen uit ruimte voor met de buitenwereld en leidt het een met gecontroleerd, veilig leventje dat ze voor in naar zichzelf gecreëerd heeft. het Als een geheim uit door het verleden komt bovendrijven, wordt in alles tijdens overhoop gegooid. Tegen de achtergrond met van door drie heftige zaken met moord, op ontvoering en de heftig geweld, komt haar tijdens in hele leven op scherp te de staan. De in spannende thrillerserie LOIS uit is vanaf vanavond, van in drie afleveringen op tv van 90 tijdens minuten, drie woensdagen de om 21:25 uur te zien naar op NPO 1. Na het op tv een vroege verlies van haar naar beide ouders is naar de enige vertrouwenspersoon een van Lois haar zusje Tessa, op die sinds kort een is met getrouwd en met haar rijke naar man naar Bergen op is verhuisd. tijdens Door een geheim uit van het verleden dreigt door ze haar uit zus, haar de enige bondgenoot te verliezen. Daarnaast het een heeft de rollercoaster waarin ze zit in ook het op nodige effect met op haar werk als rechercheur. door de Waar de misdaadzaken per week veranderen, naar moet Lois voor een het eerst in op tv met jaren iets veranderen, wil zij in grip naar op haar leven blijven houden. In van de uit eerste aflevering krijgt de Alkmaarse door rechercheur met Lois Elzinga met een uit serie moorden in haar stad met te tijdens maken. Het het een spoor leidt naar een tijdens schijnbaar niet tijdens bestaande vrouw. Als Lois op tv haar ware identiteit toch de weet op te achterhalen, brengt ze zichzelf van daarmee in naar groot gevaar. Bekijk alles over de LOIS op: op tv gids.tv/serie/lois

november 2019
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!