Programma gemist?

Als op tv een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen naar van Alkmaar in zijn greep op houdt, staat het de team voor een raadsel. Als op een spoor naar van met rechercheur Lois Elzinga naar naar een bekende leidt, komt zij naar voor een groot op dilemma te de staan.

Als de 13-jarige een Britt op op weg naar huis het door een onbekende door man wordt meegenomen, zetten op tv rechercheur een Lois Elzinga en haar team de een grote in zoekactie op. Als het uit van spoor echter de grens over leidt, door op tv dreigt Lois haar grip op door de zaak te het verliezen.

Rechercheur Lois van Elzinga (gespeeld door een Noortje Herlaar) leeft het voor op haar politiewerk in Alkmaar en van is gewend uit aan het op tv heftige beroep dat ze heeft. op tv Ze heeft de geen ruimte voor de op buitenwereld en leidt de een uit gecontroleerd, veilig leventje dat ze voor met zichzelf gecreëerd naar heeft. in Als een geheim op uit het verleden in komt bovendrijven, wordt alles overhoop naar gegooid. Tegen de de achtergrond van drie tijdens heftige zaken met moord, van ontvoering en heftig met geweld, de komt haar op tv hele leven op scherp te op staan. De spannende van thrillerserie met LOIS is vanaf vanavond, in drie naar afleveringen met van 90 minuten, op drie woensdagen om 21:25 uur tijdens te zien met op NPO met 1. Na het vroege verlies van van haar beide ouders een is op de enige vertrouwenspersoon van in Lois naar haar zusje Tessa, die sinds kort van de is getrouwd en met haar rijke in de man naar Bergen is verhuisd. van Door een geheim van uit het verleden door dreigt ze haar zus, het door haar enige bondgenoot te verliezen. op Daarnaast heeft de in rollercoaster door waarin ze zit ook door het nodige effect op haar de werk als rechercheur. met Waar de misdaadzaken het per op week veranderen, het moet Lois voor het naar eerst in jaren met iets veranderen, wil een zij grip op haar leven naar blijven de houden. In de eerste aflevering krijgt op tv de Alkmaarse rechercheur een met Lois Elzinga met een serie moorden de in haar stad op te maken. Het een het spoor met leidt naar een schijnbaar uit niet in bestaande vrouw. Als Lois naar haar ware identiteit uit toch uit weet te achterhalen, brengt ze zichzelf met daarmee in groot de gevaar. Bekijk alles over op LOIS een op: gids.tv/serie/lois

oktober 2020
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!