Programma gemist?

Als naar een serie schijnbaar willekeurige op steekpartijen naar Alkmaar in zijn greep tijdens houdt, staat met het team voor een door raadsel. Als een spoor een van rechercheur Lois door Elzinga in naar een bekende leidt, komt uit zij voor uit een groot dilemma te van staan.

Als de op tv 13-jarige op tv Britt op weg naar huis door naar een tijdens onbekende man het wordt meegenomen, zetten rechercheur tijdens Lois Elzinga en haar team door uit een grote zoekactie op. Als het de op tv spoor echter de de grens over leidt, dreigt in Lois haar met grip op de zaak te een verliezen.

Rechercheur met Lois Elzinga (gespeeld door Noortje uit op Herlaar) leeft voor haar politiewerk op in door Alkmaar en is gewend aan het in heftige in beroep dat ze heeft. Ze naar heeft in geen ruimte met voor de buitenwereld en leidt een door met gecontroleerd, veilig leventje dat naar ze voor zichzelf gecreëerd naar heeft. Als van een geheim uit het verleden naar komt bovendrijven, wordt in in alles overhoop gegooid. Tegen de in achtergrond van van drie heftige zaken van met moord, ontvoering en heftig op tv geweld, komt haar op tv hele op leven op op scherp te staan. De met spannende thrillerserie LOIS is op tv vanaf in vanavond, in drie afleveringen van tijdens 90 minuten, drie de woensdagen om 21:25 uur met op tv te zien op NPO de 1. Na het vroege door verlies van haar door beide ouders de is de enige vertrouwenspersoon van de Lois haar zusje Tessa, door die sinds kort het in is getrouwd en met naar haar rijke door man naar Bergen is de verhuisd. Door een geheim uit op tv het door verleden dreigt op tv ze haar zus, uit haar enige bondgenoot te verliezen. op tv Daarnaast heeft van de rollercoaster waarin ze door zit van ook het nodige effect op haar uit met werk als rechercheur. Waar de het misdaadzaken per week een veranderen, moet Lois voor van het eerst in tijdens jaren iets een veranderen, op wil zij grip van op haar leven blijven uit houden. In de eerste aflevering op krijgt uit de Alkmaarse rechercheur Lois van Elzinga met het een serie moorden in haar stad een te maken. in Het het de spoor leidt naar een schijnbaar tijdens niet bestaande vrouw. een Als uit Lois haar ware identiteit toch op tv weet te naar achterhalen, van brengt ze zichzelf daarmee in groot naar gevaar. Bekijk alles over op tv met LOIS op: gids.tv/serie/lois

april 2021
12-12-2018 21:30

Aflevering 3

LOIS - Aflevering 3

Als een serie schijnbaar willekeurige steekpartijen Alkmaar in zijn greep houdt, staat het team voor een raadsel. Als een spoor van rechercheur Lois Elzinga naar een bekende leidt, komt zij voor een groot dilemma te staan.

05-12-2018 21:35

Aflevering 2

LOIS - Aflevering 2

Als de 13-jarige Britt op weg naar huis door een onbekende man wordt meegenomen, zetten rechercheur Lois Elzinga en haar team een grote zoekactie op. Als het spoor echter de grens over leidt, dreigt Lois haar grip op de zaak te verliezen.

28-11-2018 21:25

Nieuw: Thrillerserie LOIS

LOIS - Nieuw: Thrillerserie LOIS

Rechercheur Lois Elzinga (gespeeld door Noortje Herlaar) leeft voor haar politiewerk in Alkmaar en is gewend aan het heftige beroep dat ze heeft. Ze heeft geen ruimte voor de buitenwereld en leidt een gecontroleerd, veilig leventje dat ze v...

LOIS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LOIS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LOIS bij LOIS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LOIS. Heb je een uitzending van LOIS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LOIS gemist

Uitzending gemist van LOIS? Hier kun je alle uitzendingen van LOIS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 12-12-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!