Programma gemist?

De Andes een is de van langste bergketen met op aarde en herbergt verbazingwekkende tijdens verborgen uit werelden, buitengewone dieren en tijdens opzienbarende volken. tijdens Een vrouwtjespoema en op haar drie jongen door jagen in de koude in zuidelijke bergen. Brilberen de gaan op zoek naar het water in door verschroeide bergbossen en door de afstammelingen van door de Inca's komen bij elkaar op voor een eeuwenoude in ceremonie met om een door brug te maken van gevlochten op gras. Hoog op tv in de nevelwouden doet een het kikker die van met uit vorm kan veranderen wetenschappers in versteld staan van z'n tijdens superkrachten en in uit de Atacamawoestijn, de droogste op tv plek op met aarde, van nemen bijzondere reptielen met het tegen elkaar op om met bij het kostbare met water te kunnen. naar Deze naar bergketen zit vol verrassingen een en wonderen.

In de hoogste uit bergketen in op aarde, de Himalaya, door leven buitengewone dieren het en tijdens houden al eeuwen bijzondere culturen stand. op In tijdens de winter sluipen sneeuwpanters door in uit afgelegen bergdorpjes om op voedsel te zoeken. In verborgen met valleien kruipen vreemd uitziende met apen tegen elkaar de aan om naar het warm te de krijgen in naar een bevroren bos. In in eeuwenoude boeddhistische kloosters vinden met oude rituelen een plaats waarbij uit prachtige kunstwerken de van bergzand worden gemaakt, en tijdens sporters uit doen mee aan op de slopende Everest Marathon. de Er leven vreemde door en exotische tijdens dieren in de Himalaya. De Tibetaanse op tv antilope in met de met warmste wol op aarde, met slangen die baden in warmwaterbronnen met en op tv wilde jaks die jaarlijks op de strijd met in elkaar aangaan in de de naar bronsttijd.

Bergen met zijn majestueus, op mooi en ontzagwekkend. Ze het stralen schoonheid uit, maar naar boezemen ook angst in, in door want het leven naar op grote hoogte is een zwaar. Bergbewoners krijgen te maken in met met kou, ijle lucht een en ingrijpende weersveranderingen. In de de drie van afleveringen van deze in serie wordt telkens een een andere bergketen onder de naar loep genomen in en op tv worden de dieren gevolgd die op op deze meedogenloze plekken het leven. Hoe overleeft van een jak een hoog in de de Himalaya? Hoe verandert uit het leven naarmate een je verder door door de uitgestrekte Andes op tv trekt? En uit hoe bieden grizzlyberen en uit poema’s het hoofd aan door de grote tijdens verschillen tussen de seizoenen op tv in uit de Rocky Mountains? Mountains is op drie donderdagen om door 20:30 uur naar te zien op tijdens NPO 1. Aflevering door één gaat over op tv de Rocky Mountains, de op tv ruggengraat in van Noord-Amerika. Een prachtige wildernis op met uit besneeuwde bergtoppen en verborgen met valleien. Poema's jagen op door verlaten ranches, de veelvraten zoeken in de diepe de sneeuw de naar voedsel en door grizzlyberen jagen tijdens op de hoge bergweiden. Waaghalzen een springen met een in wingsuit van kilometers uit hoge kliffen tijdens en indianenstammen op nemen het tegen elkaar op in tijdens halsbrekende op paardenraces. Het is ook een de het verrassende bergketen met piepkleine naar salamanders die soortgenoten eten met en in bergmeren met jagen, en kolibries tijdens die enorme met afstanden overbruggen.

oktober 2020
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!