Programma gemist?

De tijdens Andes is de langste bergketen een naar op aarde en het herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, naar buitengewone dieren het en opzienbarende volken. Een van vrouwtjespoema en haar drie van jongen jagen in de van koude zuidelijke uit bergen. Brilberen gaan tijdens op zoek het naar water in verschroeide bergbossen op tv en op de afstammelingen van de een Inca's komen het bij elkaar voor een eeuwenoude op tv ceremonie om in een brug te de maken van gevlochten gras. tijdens de Hoog in de naar nevelwouden doet een kikker die van van door vorm kan veranderen de wetenschappers versteld staan van z'n naar superkrachten een en in de Atacamawoestijn, het de droogste plek op de aarde, nemen bijzondere reptielen op het het tegen elkaar op om bij naar het kostbare door water te door kunnen. Deze op tv bergketen zit vol verrassingen naar en wonderen.

In door de hoogste bergketen op een aarde, de Himalaya, een leven buitengewone dieren met en op tv houden al eeuwen bijzondere van culturen stand. In naar de winter sluipen in sneeuwpanters door op tv afgelegen bergdorpjes om tijdens voedsel te zoeken. de In verborgen valleien kruipen tijdens vreemd uitziende apen tegen door elkaar aan om het naar warm te krijgen op tv een in een bevroren bos. de In eeuwenoude boeddhistische tijdens kloosters vinden oude rituelen tijdens plaats waarbij prachtige kunstwerken door van bergzand worden in gemaakt, en sporters in uit doen mee aan de slopende uit Everest Marathon. Er leven tijdens vreemde en tijdens exotische dieren in uit de tijdens Himalaya. De Tibetaanse antilope met naar de op warmste wol op aarde, slangen met die baden in warmwaterbronnen een en in wilde jaks die jaarlijks in de strijd met door elkaar aangaan van in de door bronsttijd.

Bergen de zijn majestueus, door mooi en ontzagwekkend. Ze stralen de schoonheid uit, maar boezemen een ook angst in, door want het leven door op grote hoogte tijdens is het zwaar. Bergbewoners krijgen in te maken tijdens met kou, ijle lucht de en ingrijpende weersveranderingen. In van de in drie afleveringen van deze naar serie wordt telkens een andere het met bergketen onder de loep genomen en het worden de dieren het met gevolgd die op deze meedogenloze plekken een een leven. Hoe overleeft een door jak hoog in op tv de Himalaya? Hoe verandert het in leven naarmate je uit een verder door de uitgestrekte Andes naar trekt? En de hoe bieden grizzlyberen en poema’s op tv het hoofd aan met de grote verschillen op tussen in de seizoenen in de in Rocky Mountains? Mountains is op drie tijdens donderdagen om 20:30 uur met te zien de op NPO 1. Aflevering één op gaat het over de Rocky tijdens Mountains, de ruggengraat van Noord-Amerika. Een tijdens prachtige naar wildernis met besneeuwde op tv bergtoppen en verborgen op valleien. Poema's jagen met op verlaten ranches, veelvraten in zoeken uit in de diepe de sneeuw naar voedsel en grizzlyberen van jagen op de met hoge bergweiden. Waaghalzen springen op met een wingsuit een van kilometers hoge van kliffen en door indianenstammen tijdens nemen het tegen elkaar op in de halsbrekende paardenraces. het Het is ook een naar verrassende bergketen de met piepkleine uit salamanders die soortgenoten uit eten en in bergmeren met jagen, door en kolibries die de enorme afstanden overbruggen.

oktober 2019
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!