Programma gemist?

De tijdens Andes is de langste uit bergketen op aarde en met herbergt het verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren met en op opzienbarende volken. Een in vrouwtjespoema en het haar drie jongen van jagen in de koude zuidelijke bergen. naar Brilberen gaan uit op zoek naar de water in een verschroeide bergbossen en de van afstammelingen van de met Inca's komen bij uit elkaar voor een naar eeuwenoude ceremonie om door een op tv brug te maken de van gevlochten gras. Hoog door in de nevelwouden doet een in kikker met die van vorm kan veranderen de wetenschappers versteld staan tijdens op van z'n superkrachten en de in de Atacamawoestijn, in de droogste plek naar op aarde, nemen bijzondere reptielen uit het tegen elkaar uit op om door bij de het kostbare water te kunnen. Deze door naar bergketen zit vol verrassingen van en wonderen.

In in de hoogste bergketen op aarde, het de in Himalaya, leven buitengewone dieren tijdens en in houden al eeuwen bijzondere op tv culturen stand. In de winter uit sluipen een sneeuwpanters door afgelegen uit bergdorpjes om voedsel te zoeken. uit In tijdens verborgen valleien met kruipen vreemd uitziende apen tijdens tegen elkaar aan om het uit het warm te krijgen in in een bevroren op tv bos. In eeuwenoude boeddhistische kloosters tijdens vinden oude rituelen plaats op waarbij in prachtige kunstwerken met van bergzand worden gemaakt, en sporters uit doen mee tijdens aan de de slopende Everest uit Marathon. Er leven vreemde naar en exotische door dieren in de Himalaya. het De Tibetaanse antilope met op tv de warmste op tv wol op aarde, tijdens slangen die baden in warmwaterbronnen uit en wilde van jaks een die jaarlijks de strijd de met elkaar aangaan van in de naar bronsttijd.

Bergen het zijn majestueus, mooi tijdens en ontzagwekkend. Ze stralen op tv schoonheid uit uit, maar boezemen ook angst naar in, want uit het leven op grote hoogte met is uit zwaar. Bergbewoners krijgen te een maken met kou, een ijle lucht en een ingrijpende weersveranderingen. In de uit drie afleveringen van een naar deze serie wordt telkens een van andere bergketen onder de naar loep genomen en op worden de dieren op tv gevolgd een die op deze op tv meedogenloze plekken leven. het Hoe overleeft een naar jak hoog in de het Himalaya? op Hoe verandert het leven op naarmate je verder door naar de uitgestrekte Andes trekt? tijdens het En hoe bieden grizzlyberen en met poema’s het hoofd aan op tv de grote het verschillen op tv tussen de seizoenen in de van Rocky Mountains? door Mountains is drie op tv donderdagen om 20:30 uur te op de zien op NPO 1. Aflevering één het gaat over de Rocky van op Mountains, de ruggengraat van Noord-Amerika. de Een prachtige wildernis van met uit besneeuwde bergtoppen en verborgen valleien. een Poema's in jagen op verlaten ranches, veelvraten zoeken een in de de diepe sneeuw naar voedsel een en grizzlyberen op tv jagen op naar de hoge bergweiden. Waaghalzen naar springen door met een wingsuit van kilometers hoge op tv kliffen van en indianenstammen nemen het tegen een elkaar van op in halsbrekende van paardenraces. Het is ook door een verrassende bergketen de met piepkleine naar salamanders die soortgenoten eten en naar in naar bergmeren jagen, de en kolibries die enorme afstanden in overbruggen.

mei 2020
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!