Programma gemist?

De Andes uit is de langste bergketen het op aarde en de herbergt verbazingwekkende van verborgen werelden, buitengewone het dieren en opzienbarende naar volken. Een vrouwtjespoema en tijdens met haar drie jongen de jagen in de uit koude zuidelijke bergen. van Brilberen gaan op zoek naar in water de in verschroeide bergbossen en het de afstammelingen van uit de Inca's uit komen bij elkaar voor een eeuwenoude door ceremonie op tv om een brug te in maken van gevlochten op tv gras. Hoog een in de nevelwouden doet een een kikker die met van vorm kan veranderen in wetenschappers versteld staan op uit van z'n superkrachten en in de door tijdens Atacamawoestijn, de droogste plek op aarde, een nemen de bijzondere reptielen het tegen elkaar op op om bij het het kostbare de water te het kunnen. Deze uit bergketen zit vol verrassingen en het wonderen.

In de tijdens hoogste op tv bergketen op aarde, in de Himalaya, leven tijdens buitengewone dieren en houden al een eeuwen bijzondere culturen stand. op In de winter een sluipen sneeuwpanters een door afgelegen op tv bergdorpjes om voedsel te van zoeken. In tijdens verborgen valleien kruipen vreemd de uitziende apen tegen door elkaar aan om tijdens het op tv warm te krijgen tijdens in een bevroren bos. In eeuwenoude de boeddhistische door kloosters vinden oude rituelen naar plaats waarbij prachtige de kunstwerken van bergzand van worden gemaakt, en sporters uit doen mee aan uit de uit slopende Everest door Marathon. Er leven het vreemde en exotische dieren in het de op tv Himalaya. De Tibetaanse op tv antilope met de warmste wol op de een aarde, slangen die in baden in warmwaterbronnen de en wilde jaks die jaarlijks de de van strijd met elkaar aangaan in van de door bronsttijd.

Bergen zijn majestueus, in mooi een en ontzagwekkend. in Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen uit in ook angst in, want het een leven op grote hoogte een is zwaar. uit Bergbewoners tijdens krijgen te maken met kou, op tv ijle een lucht en ingrijpende weersveranderingen. uit In de drie afleveringen van van van deze serie wordt met telkens een andere bergketen door onder de loep op genomen en de worden de dieren gevolgd die op tv op in deze meedogenloze plekken naar leven. Hoe overleeft een jak tijdens hoog in de Himalaya? tijdens Hoe van verandert het leven naarmate met je verder door de de uitgestrekte op tv Andes trekt? En hoe van bieden op tv grizzlyberen en poema’s het hoofd door aan het de grote verschillen tussen de seizoenen uit in de de Rocky uit Mountains? Mountains is drie donderdagen om in 20:30 het uur te zien het op NPO 1. Aflevering één gaat op tv over door de Rocky Mountains, uit de ruggengraat van Noord-Amerika. Een op tv prachtige wildernis met het besneeuwde bergtoppen en tijdens met verborgen valleien. Poema's jagen op verlaten de ranches, veelvraten zoeken op in de van diepe sneeuw in naar voedsel en grizzlyberen jagen het in op de hoge bergweiden. het Waaghalzen springen met een op wingsuit tijdens van kilometers hoge kliffen en in indianenstammen op nemen het tegen elkaar door op in halsbrekende paardenraces. van Het is naar ook een naar verrassende bergketen met piepkleine in salamanders die soortgenoten eten en met een in bergmeren jagen, en kolibries die een enorme afstanden een overbruggen.

januari 2021
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!