Programma gemist?

De Andes is door de langste bergketen op naar op aarde en op herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone op tv dieren en opzienbarende volken. naar Een vrouwtjespoema en op haar naar drie jongen jagen in de de koude het zuidelijke bergen. van Brilberen gaan op zoek naar tijdens water uit in verschroeide bergbossen naar en de afstammelingen van de in Inca's op komen bij elkaar naar voor een eeuwenoude tijdens ceremonie om een op tv brug te maken van het gevlochten gras. Hoog tijdens in de nevelwouden doet van een de kikker die van vorm kan veranderen de de wetenschappers versteld staan van een z'n superkrachten en de in de Atacamawoestijn, in de droogste van plek op aarde, nemen bijzondere door reptielen het tegen elkaar een met op om bij het kostbare water op tv de te kunnen. Deze bergketen met zit vol in verrassingen en wonderen.

In de in hoogste bergketen op een aarde, de Himalaya, leven de buitengewone de dieren en houden al eeuwen het bijzondere culturen met stand. In de winter het sluipen sneeuwpanters op tv door de afgelegen bergdorpjes om voedsel te met zoeken. In verborgen de valleien kruipen door vreemd uitziende apen tegen een elkaar aan om in het warm in te krijgen in een bevroren in bos. In door eeuwenoude boeddhistische kloosters vinden tijdens naar oude rituelen plaats een waarbij prachtige kunstwerken van bergzand een worden gemaakt, en sporters het doen het mee aan op de slopende Everest de Marathon. Er leven vreemde een en exotische uit dieren in de Himalaya. het De Tibetaanse antilope op tv met de warmste in wol op aarde, slangen in die baden van in warmwaterbronnen en met wilde jaks die jaarlijks de met het strijd met elkaar aangaan de in de op tv bronsttijd.

Bergen naar zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. in Ze in stralen schoonheid uit, maar tijdens boezemen ook angst tijdens in, want een het leven op grote hoogte het is zwaar. een Bergbewoners krijgen te maken van met de kou, ijle lucht op en ingrijpende weersveranderingen. In van de op tv drie afleveringen van deze serie wordt op telkens een de andere bergketen onder op de loep van genomen en worden de dieren op tv in gevolgd die op deze met meedogenloze plekken leven. Hoe naar overleeft een een jak hoog in de Himalaya? een Hoe uit verandert het door leven naarmate je uit verder door de uitgestrekte Andes trekt? naar En uit hoe bieden grizzlyberen op en poema’s het van hoofd aan op de grote verschillen tussen de tijdens seizoenen in de op tv Rocky met Mountains? Mountains is drie in donderdagen om 20:30 uur te tijdens in zien op NPO 1. Aflevering een één gaat over de Rocky tijdens Mountains, de ruggengraat tijdens van met Noord-Amerika. Een prachtige wildernis met naar besneeuwde bergtoppen uit en verborgen valleien. van Poema's jagen op door verlaten ranches, veelvraten uit zoeken van in de diepe sneeuw naar voedsel de en grizzlyberen met jagen op de door hoge bergweiden. Waaghalzen tijdens springen met een een wingsuit van tijdens kilometers hoge door kliffen en indianenstammen nemen met het tegen een elkaar op in halsbrekende paardenraces. Het door is ook een naar verrassende bergketen met door piepkleine salamanders naar die het soortgenoten eten en in bergmeren jagen, door en kolibries die van enorme een afstanden overbruggen.

augustus 2021
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!