Programma gemist?

De naar Andes is de langste bergketen in het op aarde en herbergt verbazingwekkende op verborgen van werelden, buitengewone dieren door en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema een en haar drie naar jongen jagen in met de op tv koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op door zoek een naar water in verschroeide met bergbossen en het de afstammelingen op van de Inca's komen bij de elkaar de voor een eeuwenoude ceremonie om een door brug te op tv maken de van gevlochten gras. Hoog in de van nevelwouden uit doet een kikker die tijdens van vorm kan veranderen de wetenschappers versteld in staan het van z'n superkrachten en met in de de Atacamawoestijn, de droogste naar plek op aarde, nemen bijzondere reptielen van op tv het tegen elkaar op om naar bij een het kostbare water te kunnen. uit Deze bergketen zit van vol verrassingen en in wonderen.

In door de hoogste bergketen op aarde, op tv de Himalaya, leven uit een buitengewone dieren en de houden al eeuwen bijzondere culturen in stand. In de winter tijdens sluipen op tv sneeuwpanters door in afgelegen bergdorpjes om de voedsel te zoeken. In verborgen naar valleien kruipen uit vreemd uitziende apen door tegen elkaar aan om het op warm in te krijgen in een bevroren een bos. op In eeuwenoude op boeddhistische kloosters vinden uit oude rituelen plaats in waarbij prachtige kunstwerken van uit bergzand worden op tv gemaakt, en sporters doen mee met aan de slopende Everest een het Marathon. Er leven vreemde en exotische van dieren in van de Himalaya. De Tibetaanse van antilope met de met warmste tijdens wol op aarde, slangen het die baden in op tv warmwaterbronnen naar en wilde jaks die jaarlijks het de strijd met de elkaar aangaan in de een een bronsttijd.

Bergen zijn majestueus, de mooi en het ontzagwekkend. Ze door stralen schoonheid op uit, maar boezemen ook angst tijdens in, in want het leven van op grote hoogte in is zwaar. Bergbewoners krijgen te door maken met kou, ijle in lucht en ingrijpende het weersveranderingen. uit In de drie afleveringen van van op tv deze serie wordt uit telkens een andere bergketen onder de het loep uit genomen en worden de dieren door gevolgd die op tv op deze meedogenloze met plekken naar leven. Hoe overleeft een jak hoog een in tijdens de Himalaya? Hoe verandert het in leven naarmate je door verder door de op uitgestrekte de Andes trekt? En hoe uit bieden door grizzlyberen en poema’s het het hoofd aan de een grote verschillen tussen de uit seizoenen in de Rocky uit Mountains? Mountains in is drie donderdagen op om 20:30 de uur te naar zien op NPO 1. Aflevering één gaat het over de de Rocky in Mountains, de ruggengraat van Noord-Amerika. op tv Een prachtige wildernis van met besneeuwde uit bergtoppen en verborgen valleien. een Poema's jagen op verlaten naar ranches, veelvraten zoeken van in de diepe in sneeuw naar in voedsel en grizzlyberen jagen de naar op de hoge bergweiden. Waaghalzen tijdens springen met het een wingsuit een van kilometers hoge kliffen en uit indianenstammen nemen het tegen van elkaar van op in met halsbrekende paardenraces. Het is met ook een met verrassende bergketen met piepkleine salamanders in die soortgenoten eten door en in bergmeren het jagen, en kolibries uit die enorme afstanden op tv overbruggen.

april 2021
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!