Programma gemist?

De tijdens Andes is met de langste bergketen op aarde en door herbergt de verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren op tv en opzienbarende in volken. Een vrouwtjespoema en het haar drie jongen naar jagen in met de koude door zuidelijke bergen. Brilberen het gaan op met zoek naar water in verschroeide een bergbossen en door de afstammelingen van door de Inca's komen bij elkaar tijdens voor de een eeuwenoude ceremonie om een tijdens tijdens brug te maken van in gevlochten gras. Hoog een in de nevelwouden doet op een kikker in die van vorm kan door veranderen naar wetenschappers versteld staan van z'n superkrachten op en in de van de Atacamawoestijn, de droogste van plek op aarde, nemen op tv bijzondere reptielen het tegen tijdens elkaar door op om bij het kostbare op water met te kunnen. Deze bergketen in zit vol verrassingen en tijdens wonderen.

In naar de hoogste bergketen naar op aarde, naar de Himalaya, leven buitengewone dieren en een op houden al eeuwen een bijzondere culturen stand. In in de winter sluipen sneeuwpanters de door de afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. op In verborgen valleien tijdens kruipen vreemd tijdens uitziende apen tegen de elkaar aan om op tv het warm te een krijgen in op een bevroren naar bos. In eeuwenoude van boeddhistische kloosters vinden oude een rituelen plaats waarbij prachtige kunstwerken in van bergzand door worden gemaakt, en op sporters doen een mee aan van de slopende Everest Marathon. Er de leven vreemde en exotische van dieren in de in Himalaya. De Tibetaanse uit tijdens antilope met de warmste van wol op aarde, slangen uit die baden een in warmwaterbronnen en op tv wilde jaks met die jaarlijks de strijd met met elkaar aangaan door in de door bronsttijd.

Bergen een zijn majestueus, uit mooi en ontzagwekkend. Ze stralen in schoonheid uit, maar met boezemen ook angst uit in, want uit het leven op grote hoogte het is op zwaar. Bergbewoners krijgen te maken tijdens met kou, in ijle in lucht en ingrijpende weersveranderingen. op In de drie door afleveringen van deze serie uit wordt op telkens een andere bergketen onder de een loep genomen en van het worden de dieren door gevolgd die op deze meedogenloze plekken de op tv leven. Hoe overleeft uit een jak hoog in de Himalaya? van Hoe verandert het tijdens van leven naarmate je verder naar door de door uitgestrekte Andes trekt? En hoe bieden op tv grizzlyberen tijdens en poema’s het in hoofd aan de grote verschillen met tussen de seizoenen een in de naar Rocky op Mountains? Mountains is drie donderdagen om naar 20:30 op tv uur te zien op NPO tijdens 1. Aflevering één gaat naar door over de Rocky tijdens Mountains, de ruggengraat van Noord-Amerika. Een naar uit prachtige wildernis met besneeuwde bergtoppen en tijdens door verborgen valleien. Poema's jagen op met verlaten ranches, veelvraten de zoeken in op tv de diepe een sneeuw naar voedsel tijdens en grizzlyberen jagen op van de hoge van bergweiden. Waaghalzen springen met een van wingsuit met van kilometers hoge kliffen en de indianenstammen een nemen het tegen door elkaar op in halsbrekende paardenraces. naar Het is op tv ook een verrassende bergketen tijdens met van piepkleine salamanders die soortgenoten eten de en in bergmeren jagen, een en kolibries op tv die enorme afstanden naar overbruggen.

mei 2021
13-12-2018 20:35

Andes

Mountains - Life Above the Clouds - Andes

De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar...

06-12-2018 20:30

Himalaya

Mountains - Life Above the Clouds - Himalaya

In de hoogste bergketen op aarde, de Himalaya, leven buitengewone dieren en houden al eeuwen bijzondere culturen stand. In de winter sluipen sneeuwpanters door afgelegen bergdorpjes om voedsel te zoeken. In verborgen valleien kruipen vreemd...

29-11-2018 20:30

Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Mountains - Life Above the Clouds - Nieuw: Mountains - Life Above the Clouds

Bergen zijn majestueus, mooi en ontzagwekkend. Ze stralen schoonheid uit, maar boezemen ook angst in, want het leven op grote hoogte is zwaar. Bergbewoners krijgen te maken met kou, ijle lucht en ingrijpende weersveranderingen. In de drie a...

Mountains - Life Above the Clouds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mountains - Life Above the Clouds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mountains - Life Above the Clouds bij Mountains - Life Above the Clouds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mountains - Life Above the Clouds. Heb je een uitzending van Mountains - Life Above the Clouds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mountains - Life Above the Clouds gemist

Uitzending gemist van Mountains - Life Above the Clouds? Hier kun je alle uitzendingen van Mountains - Life Above the Clouds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 13-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!