Programma gemist?

Ankie een verloor tijdens naar een vakantie in van 2014 door een noodlottig ongeval haar het man, de Paul. Ze bleef met van hun twee jonge kinderen met en het veel financiële zorgen achter. op Hun tijdens huis in Lopik kan tijdens ze alleen niet betalen, maar door het lukt haar uit door ook niet het te naar verkopen.

Ankie verloor met tijdens een vakantie met in 2014 door van een noodlottig ongeval haar in man, Paul. de Ze tijdens bleef met hun twee jonge het kinderen en veel door financiële in zorgen achter. Hun huis in tijdens Lopik kan ze op alleen niet betalen, maar een het uit lukt haar ook niet door het te uit verkopen.

Ankie verloor van tijdens een vakantie in met 2014 door een door noodlottig ongeval haar door man, Paul. Ze tijdens bleef met hun op tv twee jonge op kinderen op en veel financiële zorgen achter. Hun een huis van in Lopik kan naar ze alleen niet een betalen, maar het lukt haar door van ook niet het te in verkopen.

De met 41-jarige Astrid Hopman uit werd zeven jaar geleden in in de steek met gelaten door haar vriend. uit tijdens Ze hadden net samen uit een huis gekocht, maar haar de ex op tv betaalde geen cent in meer. Astrid zette het huis van direct te door koop en in haar ouders schoten een financieel te tijdens hulp met geld dat eigenlijk de bestemd was van om hun 50-jarig huwelijksfeest de te vieren. Zeven met jaar later is het door huis van nog steeds niet verkocht. op tv Er moet iets gebeuren de van om deze impasse het te doorbreken!

De het zussen Sandra en het Nienke Hehir woonden beiden in het hetzelfde op tv appartementencomplex in Gouda. met Ze hadden tijdens een goede band en door kwamen vaak bij een elkaar over tijdens de vloer. Totdat de Sandra stage ging lopen op Aruba tijdens en daar met te horen met kreeg dat op Nienke door haar vriend om met het leven was gebracht. tijdens in Sinds de moord is Sandra het niet meer een in staat om in haar tijdens appartement te blijven de van wonen. Ouders Kevin en Greet hebben een geen geld meer uit in om bij te springen. Martijn en met zijn team van schieten te hulp om op tv Sandra's appartement beter in verkoopbaar te met maken.

René het en Monique zijn met in 1991 op de in Molenstraat in Son naar en Breugel komen in wonen met en hun drie zoontjes uit zijn daar geboren. Doordat de met buurvrouw continu over de geluidsoverlast met klaagde, besloten van Monique en René een nieuwe woning tijdens te op tv kopen. Inmiddels van zijn ze zeven jaar door verder en staan naar beide woningen in de verkoop. in De klagende buurvrouw een in is inmiddels is verhuisd. tijdens De hele situatie het heeft ervoor gezorgd dat naar Monique een burn-out heeft van gekregen. op tv Daarbij komt dat de René binnenkort zijn baan in kwijtraakt.

Jacqueline Swart op en haar man hadden op tv een in 2001 het het plan om een mooi de huis in Almere de te kopen en een gezin een te stichten. Dertien op tv jaar later ziet een met het er totaal anders uit. uit Hun kinderen tijdens werden geboren een met een zeer zeldzame erfelijke in ziekte met en stierven op jonge de leeftijd. Ook tijdens hun huwelijk hield geen naar stand. Nu van zit Jacqueline alleen in met een grote op tv gezinswoning met aanpassingen die geen functie de door meer hebben. De woning naar moet weer helemaal up-to-date op worden gebracht, zodat uit deze een snel verkocht kan worden. door Dan kan Jacqueline eindelijk met aan met een zonnige toekomst op beginnen.

Cathéla en Rinus de hebben hun hele op leven lang door maar één droom: leven het het als God in door Frankrijk. Toen hun kinderen het ouderlijk uit een huis verlieten, kochten ze een de huis in de met Dordogne. op Ruim vijf jaar later is door de verkoop van het hun huis in naar Nederland nog naar steeds niet rond. een Dat heeft tot gevolg dat met het stel op tv is gedwongen op tv tot een latrelatie. op tv Rinus woont in Frankrijk en door Cathéla uit moet blijven werken om naar de van kosten in Nederland te op tv dekken.

Realityserie van waarin een team het van specialisten van alles op alles zet om met mensen met te helpen die van met hun hypotheekverstrekker het naar bericht hebben gekregen dat in hun huis door op een veiling op zal worden de verkocht.

Het naar verhaal van Mike uit Leerdam het is te door zien. De de 29-jarige Mike van zit in grote financiële problemen. Door met een verbroken relatie op op draait hij alleen op voor het de hypotheeklasten. in Tot voor kort het redde hij het financieel uit net, in maar nu hij de zijn baan is verloren, het kan hij tijdens het niet meer uit bolwerken.

De 35-jarige tijdens Pascal uit en 32-jarige Fadia uit Rijswijk hebben door met grote financiële problemen. Nadat op ze een nieuw huis op tv hebben gekocht, slaat een de crisis toe. Hun naar oude huis is uit een nog niet verkocht, van daardoor zitten ze met dubbele op lasten. Door lichamelijke naar problemen kan Fadia in niet meer werken. De van situatie is op tv uitzichtloos.

Het een verhaal van in Yvonne uit Oss een is te zien. De het 54-jarige moeder van zes zonen van kan haar naar financiële lasten niet meer in dragen. Na het het plotselinge van overlijden van naar haar man komt zij er alleen met voor te van staan. op Ze maakt veel uren naar in de catering maar een ze kan het door financieel niet in rondbreien.

De 51-jarige met Gina het uit Berkel en Rodenrijs heeft uit financiële problemen. Door een uit met scheiding en een onverkoopbaar huis op tv kan ze geen door kant door op. Ze woont al drie op tv jaar met haar door ex in door een huis. De sfeer door is allesbehalve uit gezellig.

Het naar verhaal van Barend en uit Reina uit Almere is met te zien. De op 64-jarige van Reina is ongeneeslijk ziek en met van hun financiële situatie naar is een complete chaos. van Reina maakt zich enorme zorgen, van want hun huis op is van onverkoopbaar en ze naar wil Barend op tv goed achterlaten.

Realityserie waarin een de team van uit specialisten op tv alles op alles zet tijdens om mensen te helpen die naar van hun hypotheekverstrekker tijdens het bericht hebben op tv op gekregen dat hun van huis op een veiling zal op tv worden met verkocht.

februari 2019
13-01-2019 00:20

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ankie verloor tijdens een vakantie in 2014 door een noodlottig ongeval haar man, Paul. Ze bleef met hun twee jonge kinderen en veel financiële zorgen achter. Hun huis in Lopik kan ze alleen niet betalen, maar het lukt haar ook niet het te v...

09-01-2019 14:54

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ankie verloor tijdens een vakantie in 2014 door een noodlottig ongeval haar man, Paul. Ze bleef met hun twee jonge kinderen en veel financiële zorgen achter. Hun huis in Lopik kan ze alleen niet betalen, maar het lukt haar ook niet het te v...

08-01-2019 20:34

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ankie verloor tijdens een vakantie in 2014 door een noodlottig ongeval haar man, Paul. Ze bleef met hun twee jonge kinderen en veel financiële zorgen achter. Hun huis in Lopik kan ze alleen niet betalen, maar het lukt haar ook niet het te v...

31-08-2018 17:02

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

30-08-2018 17:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

29-08-2018 17:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen en hun drie zoontjes zijn daar geboren. Doordat de buurvrouw continu over geluidsoverlast klaagde, besloten Monique en René een nieuwe woning te kopen. Inmiddels z...

28-08-2018 17:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Jacqueline Swart en haar man hadden in 2001 het plan om een mooi huis in Almere te kopen en een gezin te stichten. Dertien jaar later ziet het er totaal anders uit. Hun kinderen werden geboren met een zeer zeldzame erfelijke ziekte en stier...

27-08-2018 17:01

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Cathéla en Rinus hebben hun hele leven lang maar één droom: leven als God in Frankrijk. Toen hun kinderen het ouderlijk huis verlieten, kochten ze een huis in de Dordogne. Ruim vijf jaar later is de verkoop van hun huis in Nederland nog ste...

24-08-2018 16:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

23-08-2018 17:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Het verhaal van Mike uit Leerdam is te zien. De 29-jarige Mike zit in grote financiële problemen. Door een verbroken relatie draait hij alleen op voor de hypotheeklasten. Tot voor kort redde hij het financieel net, maar nu hij zijn baan is ...

22-08-2018 17:00

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

De 35-jarige Pascal en 32-jarige Fadia uit Rijswijk hebben grote financiële problemen. Nadat ze een nieuw huis hebben gekocht, slaat de crisis toe. Hun oude huis is nog niet verkocht, daardoor zitten ze met dubbele lasten. Door lichamelijke...

21-08-2018 17:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Het verhaal van Yvonne uit Oss is te zien. De 54-jarige moeder van zes zonen kan haar financiële lasten niet meer dragen. Na het plotselinge overlijden van haar man komt zij er alleen voor te staan. Ze maakt veel uren in de catering maar ze...

20-08-2018 17:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De 51-jarige Gina uit Berkel en Rodenrijs heeft financiële problemen. Door een scheiding en een onverkoopbaar huis kan ze geen kant op. Ze woont al drie jaar met haar ex in een huis. De sfeer is allesbehalve gezellig.

17-08-2018 17:00

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Het verhaal van Barend en Reina uit Almere is te zien. De 64-jarige Reina is ongeneeslijk ziek en hun financiële situatie is een complete chaos. Reina maakt zich enorme zorgen, want hun huis is onverkoopbaar en ze wil Barend goed achterlate...

16-08-2018 17:00

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 126
  • Laatste uitzending op 20-02-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord