Programma gemist?

Na een stukgelopen op tv relatie blijft een Astrid achter met naar een forse uit stapel rekeningen, een schuld in van 40.000 euro en de een in huis in Oldenzaal dat onder tijdens water door staat. Tot overmaat van met ramp kreeg zij in een 2018 de het diagnose een borstkanker, waardoor ze niet meer met in in staat is om fulltime de te werken. De rekeningen stapelen het zich op tv verder op en de Astrid is op doodsbang dat haar iets overkomt tijdens en ze haar dochter het achterlaat met de op tv ongekend naar hoge schulden. Lukt het de Martijn en zijn team van om Astrid van te de helpen?

Kroegbazen tijdens Yvonne en het haar man, Sjon, runnen jarenlang op een door café in Amsterdam. Zij besluiten het in roer de om te gooien en beginnen van op tv een cafetaria in tijdens Almere. De dag op na het tekenen van het huurcontract met overlijdt met Sjon plotseling aan in een hartaanval. Yvonne blijft de achter met van veel verdriet van en torenhoge schulden. Zij moet op tv haar met huis verkopen, maar heeft geen andere op van woonruimte. Kunnen Martijn en door zijn team voorkomen dat Yvonne tijdens een op straat komt met te staan?

Na uit een stukgelopen relatie woont tijdens Paul alleen in een van te grote koopwoning naar in op Deventer. Van de op bank mag met Paul het huis uit niet verkopen, omdat de woning onder door water staat. met Paul uit wil dolgraag naar het een zuiden verhuizen van om dichter bij naar zijn kinderen te kunnen zijn, naar maar zijn hypotheekverstrekker maakt van door dit onmogelijk. Pauls schuld is van inmiddels meer op dan 150.000 euro. Is van dit gigantische bedrag door weg te poetsen door op tv met het team van op tv Martijn?

Femke groeit de samen met haar broertje uit op met bij haar vader, Ruud, en van stiefmoeder, tijdens Katrina. Als Katrina in 2017 een komt te het overlijden aan tijdens kanker, is dit een enorme met met klap voor het gezin. op Tot overmaat van uit ramp overlijdt in twee jaar later ook Ruud op tv aan deze verschrikkelijke in ziekte. Femke en haar op broertje blijven op tv achter met een een huis dat door onder water staat en de met stapels met papierwerk. Tijd uit om te rouwen is de er niet.

Henni een heeft haar huis in 's-Gravendeel van in al 12 jaar een te koop staan. Ze heeft door al haar op tv spaargeld in de woning gestopt door naar om het huis in aantrekkelijker te maken, maar inmiddels een is haar geld op. op Henni heeft op tv nauwelijks inkomen op tv en tot tijdens overmaat van ramp is er op tv longkanker bij haar door geconstateerd. Zal het Martijn tijdens van en zijn team wel lukken van het huis naar te verkopen?

Als er de bij Frits een de hersentumor wordt geconstateerd, verandert op zijn leven met compleet. Hij raakt van zijn baan kwijt, de brengt veel op tv tijd door het in het ziekenhuis het en handelingen die tijdens ooit simpel waren, lukken van hem niet meer. Het in verdriet van is compleet als zijn vrouw met hem uit verlaat. Frits blijft met een zijn twee kinderen achter uit in een naar te groot het huis met een hoge hypotheek. naar Hij moet zijn van woning tijdens verkopen. Kunnen Martijn en in zijn team in de meeste zorgen op tv bij Frits wegnemen?

Hille en op tv zijn vrouw kochten naar in Drachten met een huis uit met een aangrenzende loods. Perfect op om zijn op tv droom te verwezenlijken: oldtimers van opknappen. Maar tijdens de naar verbouwing zorgden een van rotte uit ondervloer en een naar geknapte waterleiding voor veel onvoorziene uit kosten. van Inmiddels is zijn spaarpot door leeg en staat naar de een woning ook financieel onder water. de De biedingen blijven uit op en Hille de komt niet tijdens van zijn huis op af.

Wendy op is griffier naar bij de rechtbank van Amsterdam. Zij naar tijdens kocht vijftien jaar geleden samen tijdens met uit haar man een de huis in Beverwijk. Maar een wat een droomhuis moest worden, op tv werd een naar nachtmerrie. De naar woning is al die jaren met een bouwval in en in staat inmiddels een ton onder met water. Zal het Martijn naar en zijn door team lukken door om tot een oplossing op te een komen?

Na het een stukgelopen het relatie blijft Astrid op tv achter met een de forse stapel rekeningen, een schuld van van 40.000 euro en de een huis een in op tv Oldenzaal dat onder water staat. Tot van overmaat van ramp op tv kreeg een zij in 2018 een de diagnose borstkanker, waardoor door ze niet het meer in naar staat is om op tv fulltime te werken. met De rekeningen stapelen uit zich verder op en op Astrid is doodsbang een dat haar iets overkomt op tv en ze haar van dochter achterlaat met het de ongekend tijdens hoge schulden. naar Lukt het Martijn en met zijn team het om Astrid te het helpen?

Na het een stukgelopen relatie woont tijdens Paul tijdens alleen in een te door grote koopwoning in met Deventer. Van de op bank mag naar Paul het huis niet verkopen, op tv omdat de woning onder in van water staat. Paul wil dolgraag naar uit naar het zuiden verhuizen op tv om dichter bij zijn de kinderen te in kunnen zijn, maar naar zijn hypotheekverstrekker maakt dit onmogelijk. Pauls met in schuld is inmiddels meer dan 150.000 in euro. van Is dit gigantische bedrag weg in de te poetsen door het met team van tijdens Martijn?

Vanavond het start een nieuw door seizoen van het Uitstel van Executie. Elke van maandag om 21:25 uur op met RTL 4. Hulp In van dit programma tijdens schiet een team van specialisten van uit mensen te hulp die van een hun van hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis door op een veiling op zal worden verkocht. Team Een een in makelaar, een bouwadviseur tijdens en een professionele een budgetcoach worden ingezet om de wanhopige op huizenbezitter de te behoeden voor in de genadeloze met veilinghamer en enorme financiële schade. Presentatie Martijn een Krabbé en zijn team een met zetten alles op alles om deze naar mensen het weer licht in die uit donkere tunnel op tv te bieden.

Vijf de jaar geleden ontmoette naar Anita haar grote liefde met Wietse. Ze tijdens hoopten samen oud te tijdens worden, maar Wietse werd de ziek naar en overleed. van Anita komt er dan achter dat naar ze op tv twee woningen op haar naam een heeft staan. Haar door ex door is vertrokken naar het op tv buitenland en de woning de die verkocht moet uit worden, heeft een door door flinke onderwaarde. Daardoor zal Anita achterblijven op tv met een de enorme restschuld, met als van gevolg op tv dat ze haar huidige met woning het ook zal moeten op verkopen.

Na een van faillissement en een een gestrand huwelijk probeert de tijdens het 35-jarige Rianne al ruim uit negen jaar het het hoofd boven het water op tv te houden. Door een in onverkoopbaar huis in kan zij dit hoofdstuk van niet afsluiten op tv en dreigt ze kopje tijdens onder het te gaan.

Na een een faillissement en een gestrand in huwelijk probeert tijdens de 35-jarige Rianne al uit ruim negen jaar de het het hoofd boven het water het te houden. van Door een onverkoopbaar huis door kan zij tijdens dit hoofdstuk niet door afsluiten en dreigt uit ze kopje onder te uit gaan.

Zeven en tijdens een half jaar op tv geleden het raakt Maarten in een psychose. in Als hij op zich hieruit knokt en uit het gezin uit langzaam weer naar positief naar de toekomst kijkt, krijgt tijdens Maarten veel pijn. met Na een lange tijdens tijd komen naar ze er achter wat door in er aan de hand is. Maarten in heeft van kanker en ontkomt niet aan een op tv een dwarslaesie, waardoor hij niet op tv meer naar kan werken. Maarten en zijn partner, met van Mirjam, moeten noodgedwongen hun door huis verkopen.

maart 2020
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!