Programma gemist?

Vijf jaar geleden op ontmoette een Anita haar op tv grote liefde Wietse. Ze in hoopten samen oud te door worden, maar Wietse op tv werd ziek en met overleed. van Anita komt er dan met achter dat op ze twee woningen op met haar naam in heeft staan. Haar ex is op tv vertrokken naar het buitenland door en de het woning het die verkocht moet worden, op heeft een flinke onderwaarde. Daardoor met naar zal Anita achterblijven met de een enorme restschuld, met als in gevolg dat ze een door haar huidige woning ook zal op tv moeten tijdens verkopen.

Na een faillissement in en de een gestrand huwelijk tijdens probeert de 35-jarige Rianne naar al ruim negen jaar met met het hoofd boven het water tijdens te houden. Door een tijdens onverkoopbaar huis kan het zij dit met hoofdstuk niet van afsluiten en dreigt ze een kopje op onder te gaan.

Na een een faillissement en in een gestrand huwelijk tijdens probeert de 35-jarige het Rianne al ruim een negen jaar het in hoofd boven uit het water te houden. in Door een onverkoopbaar huis kan in zij een dit hoofdstuk niet afsluiten op en dreigt ze kopje uit onder tijdens te gaan.

Zeven en een tijdens half jaar door geleden raakt Maarten in het een psychose. naar Als hij door zich hieruit knokt door en het gezin langzaam weer tijdens positief naar naar de toekomst kijkt, krijgt uit Maarten op tv veel pijn. Na op een lange met tijd komen ze er van achter wat tijdens er aan de hand door is. Maarten heeft kanker van en ontkomt niet uit aan de een dwarslaesie, waardoor tijdens hij niet meer kan werken. Maarten tijdens van en zijn partner, de Mirjam, moeten noodgedwongen hun het huis verkopen.

Zeven uit en een half jaar geleden in raakt uit Maarten in op tv een psychose. Als hij zich op hieruit tijdens knokt en het gezin langzaam weer naar positief naar op tv de toekomst kijkt, in krijgt in Maarten veel pijn. Na een in lange tijd komen ze naar door er achter wat in er aan de hand tijdens is. Maarten heeft naar kanker en ontkomt niet aan een een de dwarslaesie, waardoor door hij niet meer kan werken. Maarten het op en zijn partner, Mirjam, moeten noodgedwongen uit hun door huis verkopen.

Na van een lange relatie door komt ambulancebroeder Perry met vier jaar geleden een Ingrid tegen, met tijdens wie hij een gaat samenwonen in haar huis. Het op tv oude huis in van Perry uit en zijn tijdens vorige partner staat al ruim tijdens tien jaar te koop. uit Perry draait van alleen op van voor de kosten en op tv die zijn uit zo hoog dat het veel in stress en met zelfs lichamelijke klachten oplevert. met Hij heeft de van naar alles geprobeerd om een uit de situatie te naar komen, maar het lukt een niet. Ingrid maakt op zich zorgen om zijn door met gezondheid.

Na een door lange relatie een komt ambulancebroeder Perry vier op tv jaar geleden Ingrid op tv tegen, met wie hij het gaat samenwonen door in tijdens haar huis. Het oude huis van naar Perry en zijn een vorige partner staat de de al ruim tien jaar te in koop. Perry draait alleen in op door voor de kosten door en die op tv zijn zo hoog dat het door veel stress en tijdens zelfs lichamelijke klachten in oplevert. het Hij heeft van alles geprobeerd om van uit de door situatie te komen, tijdens maar het van lukt niet. Ingrid maakt op tv zich zorgen om zijn een het gezondheid.

Vijf jaar in geleden toen Niki, de het vrouw van zelfstandig in ondernemer Johan, uit zwanger was van met hun de tweede kindje verhuisden door zij naar een ruimere woning in in Voorschoten. Kort het na de verhuizing naar wordt Johan een arbeidsongeschikt verklaard een en keert de op tv verzekering niets uit. De schulden stapelen op zich op, nu door zowel de oude op als de tijdens nieuwe van woning nog op hun naam staan uit en zij de een een hoge lening hebben afgesloten. door Als de door oude flat in Leiden niet snel met wordt het verkocht, komen naar Johan en Niki met twee het kleine kinderen op in straat te tijdens staan.

Vijf het jaar geleden toen uit Niki, de vrouw op tv van zelfstandig ondernemer Johan, door zwanger was van naar hun tweede een kindje verhuisden zij naar een door ruimere in woning in van Voorschoten. Kort na de verhuizing in wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard tijdens en keert de uit verzekering niets uit. de De schulden stapelen met de zich op, nu zowel het de oude als naar de nieuwe op woning nog op hun met naam staan en zij van een hoge lening tijdens hebben afgesloten. van Als de oude tijdens flat in Leiden niet snel de tijdens wordt verkocht, komen Johan en Niki op tv met twee kleine de kinderen het op straat op te staan.

Ruim tien door jaar geleden met vluchtte Judith het samen met haar dochter op het huis een uit. Dit huis in Almere door blijkt uit nu compleet verwaarloosd door te zijn door haar tijdens ex-man, die zelf uit nergens meer te bekennen op is. van Vanaf september 2016 wordt de door huur een niet meer betaald en nu uit komt de hypotheekverstrekker het het geld bij Judith door halen. met Maar zij kan een dit niet betalen en de met woning kan tijdens in deze staat niet op tv worden verkocht. De op tv een woning is getaxeerd op 90.000 door euro en er naar rust met een hypotheek van 200.000 euro op op het de huis. Judith blijft dus met tijdens een tijdens enorme restschuld een zitten.

Ruim met tien jaar op geleden vluchtte Judith samen met haar naar uit dochter het huis uit. op tv Dit huis in Almere blijkt naar naar nu compleet verwaarloosd te zijn tijdens door haar op tv ex-man, die door zelf nergens meer te bekennen is. met Vanaf september uit 2016 wordt de huur op niet meer betaald tijdens en nu uit komt de hypotheekverstrekker uit het tijdens geld bij Judith een halen. Maar zij kan in dit niet betalen en een de woning op kan in deze staat niet in door worden verkocht. De woning is het getaxeerd op van 90.000 euro en er naar rust een een hypotheek van 200.000 euro op uit tijdens het huis. Judith blijft van dus met een enorme restschuld naar van zitten.

Patricia had op tv haar het droomplaatje voor elkaar: een naar leuke baan, samen met haar het van man een prachtige dochter op tv en een fijne woning in op tv Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam met van verandering in toen zij het in 2013 na uit een reorganisatie haar baan verloor de en een haar echtgenoot een jaar later op tv van haar uit wilde scheiden. Nu dreigt in ze ook de nog haar woning kwijt een te raken, een omdat ze de de maandelijkse lasten niet meer van kan dragen. op tv Het huis is in van een vervallen staat in de en daarmee onverkoopbaar. Martijn het en zijn op tv team doen er alles aan op tv om Patricia uit en haar dochtertje een nieuwe een op tv start te geven.

Patricia naar had haar droomplaatje voor elkaar: het een het leuke baan, samen met haar in met man een prachtige het dochter en een fijne woning tijdens in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam op tv verandering in op toen op tv zij in 2013 op tv na een reorganisatie haar in baan verloor en met haar echtgenoot een jaar op later van haar door wilde scheiden. met Nu dreigt de ze ook nog haar woning op tv kwijt te raken, omdat op ze de maandelijkse met lasten niet met meer met kan dragen. Het op huis is in een vervallen staat naar en de daarmee onverkoopbaar. Martijn en zijn met team doen er van een alles aan om Patricia tijdens en haar op tv dochtertje een nieuwe start een te geven.

Ad tijdens en Carla tijdens uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan uit drie met op een visuele op beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben uit ze een de aangepaste woning. Dat huis tijdens moesten ze noodgedwongen verlaten naar door toen Ad ziek werd uit en zijn baan verloor. in Om de uit maandlasten te kunnen op voldoen, wonen op tv ze nu in een een goedkoop huurhuis. De op tv bank wil met de woning nu verkopen, maar het dan blijven ze met op tv een een torenhoge restschuld achter. Martijn van en het team gaan de aan de de slag om uit een executieverkoop uit te voorkomen.

Vanaf vanavond herhaalt tijdens RTL door 4 elke naar dinsdag om 20:30 uur de een aflevering door van Uitstel van Executie. Hulp In dit programma in uit schiet een team van specialisten een mensen te de hulp die van naar hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat op hun in huis op een door veiling zal worden verkocht. Team Een het makelaar, op tv een bouwadviseur en een professionele een budgetcoach worden ingezet om op tv de wanhopige huizenbezitter op tv te behoeden voor met de een genadeloze veilinghamer en van enorme financiële schade. Presentatie Martijn de Krabbé en zijn team zetten door alles de op alles om deze uit mensen een weer licht in die donkere tunnel op tv te bieden. Aangepaste woning In naar deze aflevering: door Ad en op Carla uit Bodegraven hebben op tv vier kinderen, door waarvan drie met een op visuele beperking. Uit in veiligheidsoogpunt hebben ze met een aangepaste woning. Dat van in huis moesten ze noodgedwongen naar verlaten toen Ad ziek werd op en zijn baan op tv verloor. Executieverkoop Om de maandlasten op tv te kunnen door voldoen, het wonen ze nu een in een goedkoop uit huurhuis. De bank wil de in woning nu verkopen, maar tijdens dan door blijven ze met een torenhoge naar naar restschuld achter. Martijn en het een team gaan aan de door slag om een op executieverkoop te van voorkomen.

september 2019
27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

13-08-2019 20:36

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

07-08-2019 16:14

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

06-08-2019 20:34

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

31-07-2019 16:07

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

30-07-2019 20:34

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

24-07-2019 15:53

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

23-07-2019 20:37

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

17-07-2019 16:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

16-07-2019 20:37

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

10-07-2019 16:01

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandl...

09-07-2019 20:37

Uitstel Van Executie: start herhalingen

Uitstel Van Executie - Uitstel Van Executie: start herhalingen

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Uitstel van Executie. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord