Programma gemist?

Na uit een stukgelopen relatie blijft Astrid met door achter met een forse stapel naar rekeningen, een schuld met van 40.000 euro tijdens en een huis in met Oldenzaal met dat onder water met staat. Tot overmaat van het ramp kreeg het zij in 2018 uit de diagnose borstkanker, waardoor uit ze niet in meer in staat is naar om fulltime de te werken. De rekeningen stapelen de zich tijdens verder op en Astrid is door doodsbang in dat haar iets een overkomt en ze haar dochter de een achterlaat met de ongekend hoge schulden. op tv Lukt een het Martijn en zijn een team om tijdens Astrid te op tv helpen?

Kroegbazen Yvonne en van haar de man, Sjon, runnen jarenlang op een café in Amsterdam. op Zij besluiten op het roer om te op een gooien en beginnen een cafetaria in tijdens Almere. op De dag na het het tekenen van het een huurcontract de overlijdt Sjon plotseling op tv aan een hartaanval. Yvonne blijft door achter met tijdens veel verdriet en torenhoge schulden. van Zij moet haar met huis verkopen, maar naar met heeft geen andere woonruimte. Kunnen met Martijn en zijn op tv team voorkomen de dat Yvonne op op straat komt te op staan?

Na een op stukgelopen relatie woont op tv Paul alleen door in een uit te grote koopwoning naar in Deventer. Van de op bank mag Paul het een huis niet verkopen, tijdens omdat de in woning onder water staat. tijdens Paul met wil dolgraag naar het zuiden verhuizen tijdens om dichter op bij zijn kinderen het te kunnen zijn, de maar een zijn hypotheekverstrekker maakt dit onmogelijk. Pauls op tv schuld is inmiddels in het meer dan 150.000 euro. door Is dit gigantische bedrag met weg tijdens te poetsen door het van team van van Martijn?

Femke op tv groeit samen van met haar broertje op door bij haar vader, Ruud, en naar stiefmoeder, naar Katrina. Als van Katrina in 2017 op komt te overlijden aan kanker, is op tv dit een enorme op klap voor het door gezin. Tot overmaat uit het van ramp overlijdt twee jaar op tv later ook Ruud aan van deze verschrikkelijke ziekte. in Femke en een haar van broertje blijven achter met naar een huis de dat onder water staat en in met stapels papierwerk. Tijd op tv om tijdens te rouwen is in er niet.

Henni heeft haar door huis in 's-Gravendeel uit al de 12 jaar te koop naar staan. Ze heeft al een een haar spaargeld in de uit woning gestopt tijdens om het huis aantrekkelijker te van maken, op tv maar inmiddels is haar geld door op. Henni op heeft nauwelijks inkomen een en tot overmaat van op ramp is het er longkanker bij een haar geconstateerd. Zal tijdens het Martijn en zijn in team wel de lukken het huis te van verkopen?

Als er uit bij Frits een hersentumor in het wordt geconstateerd, verandert van zijn leven compleet. het Hij raakt zijn baan kwijt, uit brengt veel naar tijd door in door het ziekenhuis en handelingen die door ooit door simpel waren, lukken hem uit niet meer. Het tijdens verdriet is compleet als de zijn vrouw tijdens hem verlaat. Frits blijft op met zijn twee een uit kinderen achter in een de te groot huis met met een hoge hypotheek. Hij de moet in zijn woning verkopen. Kunnen Martijn naar en zijn team in uit de meeste zorgen in bij Frits wegnemen?

Hille en de zijn vrouw een kochten in Drachten een het huis met een aangrenzende op loods. van Perfect om zijn droom te van verwezenlijken: oldtimers door opknappen. op Maar tijdens de door verbouwing zorgden een rotte het ondervloer en een geknapte op tv waterleiding voor veel uit onvoorziene de kosten. Inmiddels is tijdens zijn spaarpot leeg en staat de op tv op tv woning ook financieel onder water. De naar biedingen naar blijven uit en op tv Hille komt niet het van zijn huis op af.

Wendy is griffier op bij op tv de rechtbank op tv van Amsterdam. Zij kocht door vijftien jaar een geleden samen met haar op tv man een huis in Beverwijk. op een Maar wat een uit droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. een De woning is een al die jaren op een in bouwval en staat inmiddels een tijdens ton onder water. van Zal het uit Martijn en zijn op team lukken om in tot een op tv oplossing te het komen?

Na een op stukgelopen relatie van blijft Astrid achter van met een forse stapel naar rekeningen, een schuld van op van 40.000 euro en een huis naar in het Oldenzaal dat onder water staat. naar Tot overmaat van door ramp kreeg zij in op tv 2018 de diagnose een borstkanker, waardoor van ze niet meer uit in staat is een om fulltime de te werken. De van rekeningen stapelen uit zich verder op en een Astrid is een doodsbang dat haar op tv iets overkomt en ze haar de dochter achterlaat van met de ongekend op hoge schulden. Lukt het in Martijn in en zijn team op tv om Astrid te met helpen?

Na een een stukgelopen relatie woont Paul naar alleen het in een te grote koopwoning van in met Deventer. Van de door bank mag Paul het huis de niet verkopen, omdat tijdens de woning van onder water staat. Paul tijdens wil de dolgraag naar door het zuiden verhuizen om dichter bij in naar zijn kinderen te kunnen door zijn, maar zijn van hypotheekverstrekker maakt dit uit onmogelijk. Pauls schuld tijdens is inmiddels in meer dan 150.000 euro. Is dit tijdens op gigantische bedrag weg te poetsen op tv door in het team van van Martijn?

Vanavond van start een op tv nieuw seizoen van Uitstel van tijdens Executie. Elke maandag door om met 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit met programma uit schiet een team van het specialisten de mensen te hulp die van van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen de dat hun op tv huis op in een veiling uit zal worden verkocht. Team Een het makelaar, een bouwadviseur en een professionele naar budgetcoach worden ingezet de om de met wanhopige huizenbezitter op tv te behoeden voor een de genadeloze veilinghamer met en enorme financiële schade. Presentatie Martijn Krabbé op tv en uit zijn team zetten alles op tijdens alles om deze het mensen weer licht door naar in die donkere tunnel te op tv bieden.

Vijf jaar het geleden ontmoette Anita naar haar door grote liefde Wietse. Ze hoopten samen uit het oud te worden, het maar Wietse werd ziek en overleed. door Anita de komt er dan achter in dat ze twee door woningen op tv op haar naam heeft staan. van Haar ex door is vertrokken naar het de buitenland en de woning op tv van die verkocht moet worden, heeft tijdens een in flinke onderwaarde. Daardoor op tv zal Anita achterblijven met een tijdens enorme restschuld, met als uit gevolg dat ze op tv haar huidige woning in ook zal moeten op met verkopen.

Na een het faillissement en een gestrand door huwelijk probeert naar de op 35-jarige Rianne al ruim negen op tv jaar het hoofd met boven de het water te het houden. Door een onverkoopbaar huis in kan zij dit van hoofdstuk niet afsluiten en uit dreigt ze naar kopje onder met te gaan.

Na met een faillissement en een gestrand de huwelijk probeert op de 35-jarige Rianne tijdens al ruim negen jaar door het het hoofd boven het water te uit houden. Door naar een onverkoopbaar huis door kan zij met dit hoofdstuk niet afsluiten en tijdens dreigt ze op kopje door onder te gaan.

Zeven door en een half jaar geleden van raakt Maarten in op tv een met psychose. Als met hij zich hieruit knokt en de het een gezin langzaam weer positief op tv naar de van toekomst kijkt, krijgt Maarten veel uit pijn. Na een door lange tijd van komen ze er achter wat van er op tv aan de hand een is. Maarten heeft kanker door en ontkomt niet aan de door een dwarslaesie, waardoor hij niet meer het kan naar werken. Maarten tijdens en zijn partner, Mirjam, moeten noodgedwongen van hun in huis verkopen.

april 2021
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!