Programma gemist?

Na een stukgelopen het uit relatie blijft Astrid achter met een op uit forse stapel rekeningen, op een schuld van 40.000 uit euro en op tv een huis in Oldenzaal dat onder tijdens op tv water staat. Tot overmaat van in ramp kreeg door zij in 2018 op tv de diagnose borstkanker, op waardoor ze niet meer van in staat is uit om op fulltime te werken. De op tv rekeningen stapelen zich verder door op van en Astrid is doodsbang dat haar naar in iets overkomt en ze van haar dochter naar achterlaat met de uit ongekend hoge schulden. Lukt in het Martijn en met zijn team om Astrid te met een helpen?

Kroegbazen in Yvonne en op tv haar man, Sjon, runnen jarenlang een tijdens café in het Amsterdam. Zij op tv besluiten het roer om te met gooien in en beginnen een het cafetaria in tijdens Almere. De dag na door het tekenen naar van het huurcontract het overlijdt Sjon plotseling aan een op tv hartaanval. Yvonne op tv blijft achter tijdens met veel verdriet en torenhoge in schulden. Zij van moet haar huis in verkopen, maar heeft geen een andere een woonruimte. Kunnen Martijn en zijn team naar voorkomen naar dat Yvonne een op straat komt te tijdens staan?

Na een stukgelopen de met relatie woont Paul het alleen in een te grote tijdens koopwoning in Deventer. op Van door de bank mag op Paul het huis niet verkopen, omdat de de door woning onder water staat. Paul naar wil dolgraag naar naar op tv het zuiden verhuizen om het dichter bij zijn van kinderen te kunnen zijn, maar met zijn hypotheekverstrekker op tv maakt dit onmogelijk. het Pauls schuld is inmiddels uit meer naar dan 150.000 van euro. Is dit gigantische op bedrag weg te met poetsen door het team van van op Martijn?

Femke groeit tijdens samen met haar broertje op op bij op haar van vader, Ruud, en een stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in in 2017 komt te overlijden met aan de kanker, is dit een enorme de de klap voor het het gezin. Tot overmaat van ramp een overlijdt van twee jaar later ook Ruud aan de deze verschrikkelijke uit ziekte. Femke op en haar broertje blijven achter een met een de huis dat een onder water staat en op tv met stapels papierwerk. Tijd in om te rouwen een is er een niet.

Henni een heeft haar huis naar in 's-Gravendeel al 12 jaar de met te koop staan. Ze heeft al op haar de spaargeld in de woning gestopt in om het naar huis aantrekkelijker door te maken, maar inmiddels het is haar geld een op. op tv Henni heeft nauwelijks inkomen het en tot overmaat van ramp uit is er naar longkanker bij haar geconstateerd. het met Zal het Martijn en zijn een team wel lukken de het huis te op verkopen?

Als met er bij Frits een het hersentumor wordt met geconstateerd, verandert zijn uit leven compleet. Hij uit raakt zijn baan kwijt, het brengt veel met tijd door met in het ziekenhuis en het handelingen die ooit simpel van waren, lukken hem niet tijdens meer. Het op tv verdriet is compleet als tijdens zijn vrouw uit hem verlaat. in Frits blijft met zijn twee op kinderen van achter in een tijdens te groot op huis met een hoge hypotheek. Hij naar moet een zijn woning verkopen. Kunnen met Martijn en een zijn team de de meeste zorgen bij Frits met wegnemen?

Hille de en zijn vrouw kochten in in Drachten een huis met met in een aangrenzende loods. Perfect op tv om uit zijn droom te verwezenlijken: een oldtimers opknappen. in Maar tijdens de verbouwing zorgden een met rotte uit ondervloer en een tijdens geknapte waterleiding voor veel onvoorziene in kosten. Inmiddels is naar zijn spaarpot leeg het en het staat de op tv woning ook financieel onder water. De op tv biedingen blijven uit door en Hille uit komt niet in van zijn huis met af.

Wendy naar is griffier bij van de rechtbank van het Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar op tv geleden de samen met haar man een op huis in Beverwijk. op Maar wat een de droomhuis moest worden, een werd van een nachtmerrie. De woning is een al op tv die jaren op een bouwval en staat inmiddels een uit ton het onder water. door Zal het Martijn en zijn team op tv op tv lukken om tot een op tv oplossing te met komen?

Na naar een stukgelopen in relatie blijft Astrid het achter met een forse stapel rekeningen, uit een schuld van van tijdens 40.000 euro en een huis in op Oldenzaal dat onder met water de staat. Tot overmaat van door ramp kreeg zij in in 2018 op tv de diagnose borstkanker, waardoor ze de niet meer van in staat is om in fulltime te werken. op De rekeningen van stapelen zich op tv verder op en Astrid de is met doodsbang dat haar iets overkomt een en ze haar dochter tijdens achterlaat met de een ongekend hoge schulden. op Lukt het uit Martijn en zijn van team om Astrid te van van helpen?

Na een tijdens stukgelopen relatie woont op tv Paul alleen uit in een te het grote koopwoning in een Deventer. Van de bank door mag naar Paul het huis niet verkopen, omdat de de uit woning onder water staat. een Paul wil van dolgraag naar het naar zuiden verhuizen een om dichter bij zijn kinderen te op van kunnen zijn, maar zijn hypotheekverstrekker maakt in het dit onmogelijk. Pauls schuld is inmiddels door meer dan van 150.000 euro. Is het dit het gigantische bedrag weg naar te poetsen door de het team van tijdens Martijn?

Vanavond start uit een nieuw seizoen van tijdens op tv Uitstel van Executie. Elke op tv maandag om de 21:25 uur op van RTL 4. Hulp In dit op programma schiet een op team van specialisten door mensen te hulp die van van hun hypotheekverstrekker hebben naar vernomen dat in hun huis het op een veiling zal worden verkocht. Team Een op makelaar, een bouwadviseur de en een professionele op tv budgetcoach worden tijdens ingezet om de de wanhopige met huizenbezitter te behoeden een voor de genadeloze veilinghamer en van enorme financiële met schade. Presentatie Martijn Krabbé in en zijn team zetten alles op tv op alles in om deze mensen van weer licht in die op tv donkere de tunnel te bieden.

Vijf jaar geleden uit ontmoette Anita haar de grote op liefde Wietse. Ze hoopten samen een oud het te worden, naar maar Wietse werd ziek en tijdens overleed. tijdens Anita komt er tijdens dan achter dat ze twee op tv woningen op met haar naam heeft staan. tijdens Haar ex is naar vertrokken naar het buitenland met en de van woning op die verkocht moet worden, op tv heeft een flinke onderwaarde. Daardoor het op tv zal Anita achterblijven met een op tv enorme restschuld, met van als gevolg dat ze tijdens haar huidige woning de naar ook zal moeten de verkopen.

Na een op tv faillissement en een een gestrand tijdens huwelijk probeert de door 35-jarige Rianne al ruim uit negen jaar het hoofd uit boven het water het te houden. Door een met onverkoopbaar huis naar kan zij dit hoofdstuk van niet afsluiten met en tijdens dreigt ze kopje onder te op tv gaan.

Na uit een faillissement en een gestrand door huwelijk probeert de op tv op tv 35-jarige Rianne al ruim negen een jaar het de hoofd boven het water naar te houden. naar Door een met onverkoopbaar huis kan zij uit dit hoofdstuk niet tijdens afsluiten en dreigt ze kopje uit met onder te gaan.

Zeven en met een half jaar geleden van raakt Maarten tijdens in in een psychose. Als hij met zich hieruit de knokt en het gezin op langzaam weer op positief naar de toekomst kijkt, krijgt in Maarten veel het pijn. Na uit een lange tijd komen op tv ze er achter van wat er aan door de het hand is. Maarten heeft kanker en het op tv ontkomt niet aan een dwarslaesie, waardoor op hij op niet meer een kan werken. Maarten het en zijn partner, op Mirjam, moeten noodgedwongen hun de huis verkopen.

augustus 2020
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!