Programma gemist?

De 41-jarige Astrid een Hopman werd van zeven jaar geleden in de de steek gelaten door door haar van vriend. op Ze hadden net samen een op huis gekocht, maar haar naar de ex betaalde geen cent meer. Astrid tijdens zette het door huis direct uit te koop en met haar ouders op tv schoten financieel te hulp het met geld dat eigenlijk op bestemd was om hun met 50-jarig huwelijksfeest van te vieren. Zeven op tv jaar later tijdens is het huis nog steeds in niet door verkocht. Er moet iets gebeuren uit om het deze impasse te op doorbreken!

De zussen Sandra de en Nienke een Hehir van woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in op tv Gouda. de Ze hadden een goede met band en kwamen vaak met naar bij elkaar over van de vloer. Totdat van Sandra stage ging lopen door op Aruba en daar te een horen kreeg dat met op Nienke door haar in vriend om het leven was in gebracht. Sinds het de moord is op Sandra niet meer een in staat om op in haar in appartement te blijven wonen. op Ouders Kevin en Greet hebben met geen geld meer het om bij het te springen. Martijn en door zijn team schieten tijdens te hulp om op tv Sandra's met appartement beter door verkoopbaar te maken.

René en Monique op zijn in 1991 van op de Molenstraat uit in in Son en op Breugel komen wonen en door hun drie zoontjes naar zijn daar een geboren. Doordat de buurvrouw het continu over geluidsoverlast klaagde, uit besloten Monique op tv en René uit een nieuwe woning te kopen. in Inmiddels zijn door ze zeven jaar verder en door in staan beide woningen in uit de verkoop. de De klagende buurvrouw is het inmiddels is verhuisd. De hele een situatie heeft ervoor de van gezorgd dat Monique uit een burn-out heeft gekregen. Daarbij uit komt in dat René binnenkort zijn baan in kwijtraakt.

Jacqueline een Swart en een haar man hadden in 2001 het het plan om uit een mooi tijdens huis in op Almere te kopen een en een gezin te stichten. op tv Dertien tijdens jaar later ziet het tijdens er totaal anders op uit. Hun kinderen op werden geboren met een zeer op tv zeldzame erfelijke ziekte tijdens en stierven de op jonge leeftijd. Ook tijdens het hun huwelijk hield geen van stand. Nu zit Jacqueline alleen op tv in een uit grote gezinswoning op tv met aanpassingen die de geen functie meer hebben. tijdens De woning moet weer van helemaal op up-to-date worden gebracht, zodat de deze op tv snel verkocht kan worden. Dan de kan Jacqueline naar eindelijk aan een zonnige een toekomst in beginnen.

Cathéla het en Rinus hebben hun tijdens hele leven lang maar van op tv één droom: leven als God in van Frankrijk. Toen naar hun kinderen tijdens het ouderlijk het huis verlieten, kochten door ze een huis in de Dordogne. van van Ruim vijf jaar later is de het verkoop naar van hun huis het in Nederland nog steeds in niet rond. Dat heeft het tot van gevolg dat in het stel is gedwongen tot een met latrelatie. Rinus tijdens woont in Frankrijk en een uit Cathéla moet blijven werken de om de kosten in Nederland op tv uit te dekken.

Realityserie waarin een met team van specialisten het alles op alles de zet een om mensen op tv te helpen die van op hun hypotheekverstrekker het met bericht hebben gekregen dat op hun huis op op een het veiling zal worden op verkocht.

Het uit verhaal van Mike van uit Leerdam is in te zien. De in 29-jarige Mike zit in tijdens grote financiële een problemen. Door een verbroken relatie uit draait hij door alleen een op voor de hypotheeklasten. Tot door voor kort redde hij uit het door financieel net, maar nu hij tijdens zijn baan is op verloren, kan op hij het niet meer uit van bolwerken.

De met 35-jarige Pascal en 32-jarige Fadia de uit Rijswijk het hebben grote financiële een problemen. Nadat ze naar een de nieuw huis hebben gekocht, slaat op tv de crisis in toe. Hun de oude huis is nog naar niet verkocht, daardoor zitten ze naar met dubbele op lasten. Door lichamelijke tijdens problemen op tv kan Fadia niet meer uit werken. De situatie de is uitzichtloos.

Het verhaal van door Yvonne het uit Oss een is te zien. De uit 54-jarige moeder van zes met zonen kan haar op financiële de lasten niet meer een dragen. Na het plotselinge overlijden van door haar man met komt zij in er alleen voor te staan. uit Ze in maakt veel op uren in de catering naar maar ze kan het naar financieel niet tijdens rondbreien.

De 51-jarige Gina naar uit van Berkel en Rodenrijs heeft financiële uit van problemen. Door een scheiding uit en een onverkoopbaar huis het kan ze op tv geen kant op. Ze tijdens woont de al drie jaar tijdens met haar ex in een op tv huis. De sfeer is op allesbehalve het gezellig.

Het door verhaal van Barend en op tv Reina op uit Almere is te zien. op De op 64-jarige Reina is ongeneeslijk ziek en van hun met financiële situatie is een complete naar chaos. Reina maakt een zich enorme zorgen, tijdens de want hun huis is onverkoopbaar de en tijdens ze wil Barend goed naar achterlaten.

Realityserie het waarin een team van specialisten de alles op de alles zet om mensen de te helpen die de van hun in hypotheekverstrekker het in bericht hebben gekregen dat op tv hun huis door op een veiling zal worden met door verkocht.

Realityserie door waarin een met team van specialisten alles op naar alles zet met om mensen te helpen van die van het hun hypotheekverstrekker het bericht op hebben gekregen tijdens dat hun op tv huis op een veiling het zal worden de verkocht.

Martijn Krabbé door en zijn team op tv helpen Tom en naar Djamila uit Almere. in Zij dragen al ruim van vier jaar lang tijdens de de lasten van op tv twee hypotheken. Door alleen in maar te werken, houden zij met dit vol. Dit het betekent op dat Tom noodgedwongen zes maanden een per jaar in een het buitenland uit is. de Djamila blijft dan alleen achter het met een zoontje van een in drie jaar oud en een uit dochtertje van zeven uit maanden. De situatie is naar een onhoudbaar.

Arnout uit en Anke dromen van naar trouwen de en een kindje. met Helaas zit het huis in de Middenmeer dat Arnout nog de het verbindt aan zijn door ex hun levensgeluk in op tv de weg. Tot overmaat naar van ramp weet de naar 34-jarige Arnout ook door dat de hij op naar zijn 35e ontslagen wordt door uit het leger. Ze hebben door de de hulp ingeroepen van Martijn naar en zijn op tv team.

december 2018
31-08-2018 17:02

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

30-08-2018 17:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

29-08-2018 17:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen en hun drie zoontjes zijn daar geboren. Doordat de buurvrouw continu over geluidsoverlast klaagde, besloten Monique en René een nieuwe woning te kopen. Inmiddels z...

28-08-2018 17:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Jacqueline Swart en haar man hadden in 2001 het plan om een mooi huis in Almere te kopen en een gezin te stichten. Dertien jaar later ziet het er totaal anders uit. Hun kinderen werden geboren met een zeer zeldzame erfelijke ziekte en stier...

27-08-2018 17:01

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Cathéla en Rinus hebben hun hele leven lang maar één droom: leven als God in Frankrijk. Toen hun kinderen het ouderlijk huis verlieten, kochten ze een huis in de Dordogne. Ruim vijf jaar later is de verkoop van hun huis in Nederland nog ste...

24-08-2018 16:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

23-08-2018 17:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Het verhaal van Mike uit Leerdam is te zien. De 29-jarige Mike zit in grote financiële problemen. Door een verbroken relatie draait hij alleen op voor de hypotheeklasten. Tot voor kort redde hij het financieel net, maar nu hij zijn baan is ...

22-08-2018 17:00

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

De 35-jarige Pascal en 32-jarige Fadia uit Rijswijk hebben grote financiële problemen. Nadat ze een nieuw huis hebben gekocht, slaat de crisis toe. Hun oude huis is nog niet verkocht, daardoor zitten ze met dubbele lasten. Door lichamelijke...

21-08-2018 17:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Het verhaal van Yvonne uit Oss is te zien. De 54-jarige moeder van zes zonen kan haar financiële lasten niet meer dragen. Na het plotselinge overlijden van haar man komt zij er alleen voor te staan. Ze maakt veel uren in de catering maar ze...

20-08-2018 17:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De 51-jarige Gina uit Berkel en Rodenrijs heeft financiële problemen. Door een scheiding en een onverkoopbaar huis kan ze geen kant op. Ze woont al drie jaar met haar ex in een huis. De sfeer is allesbehalve gezellig.

17-08-2018 17:00

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Het verhaal van Barend en Reina uit Almere is te zien. De 64-jarige Reina is ongeneeslijk ziek en hun financiële situatie is een complete chaos. Reina maakt zich enorme zorgen, want hun huis is onverkoopbaar en ze wil Barend goed achterlate...

16-08-2018 17:00

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

15-08-2018 17:00

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

14-08-2018 16:56

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Martijn Krabbé en zijn team helpen Tom en Djamila uit Almere. Zij dragen al ruim vier jaar lang de lasten van twee hypotheken. Door alleen maar te werken, houden zij dit vol. Dit betekent dat Tom noodgedwongen zes maanden per jaar in het bu...

13-08-2018 16:55

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Arnout en Anke dromen van trouwen en een kindje. Helaas zit het huis in Middenmeer dat Arnout nog verbindt aan zijn ex hun levensgeluk in de weg. Tot overmaat van ramp weet de 34-jarige Arnout ook dat hij op zijn 35e ontslagen wordt uit het...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord