Programma gemist?

Na een stukgelopen op tv relatie blijft op tv Astrid achter met een de forse stapel rekeningen, een een schuld van op tv 40.000 euro en tijdens een huis in in Oldenzaal dat een onder water staat. door Tot overmaat van ramp uit tijdens kreeg zij in in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor het ze niet meer door in staat is om op fulltime te in werken. in De rekeningen stapelen zich verder op op tv en Astrid het is uit doodsbang dat haar door iets overkomt en met ze haar dochter achterlaat tijdens met de ongekend hoge schulden. het Lukt tijdens het Martijn en het zijn team het om Astrid te op tv helpen?

Kroegbazen Yvonne op en haar op tv man, Sjon, uit runnen jarenlang een café in Amsterdam. een een Zij besluiten het de roer om te gooien en beginnen de een cafetaria uit in Almere. De op tv dag na het tekenen op tv van uit het huurcontract overlijdt Sjon tijdens plotseling aan een een hartaanval. uit Yvonne blijft achter met een veel verdriet en torenhoge schulden. door Zij moet haar het huis een verkopen, maar heeft geen het andere met woonruimte. Kunnen Martijn en op tv zijn team voorkomen dat naar Yvonne op tv op straat komt te op staan?

Na een stukgelopen op tv relatie woont met Paul alleen in in een te door grote koopwoning in Deventer. Van de tijdens de bank mag Paul naar het huis niet verkopen, omdat tijdens met de woning onder water uit staat. Paul wil de dolgraag naar het tijdens zuiden verhuizen om dichter bij in zijn het kinderen te kunnen het zijn, maar zijn hypotheekverstrekker in maakt dit op tv onmogelijk. Pauls schuld is inmiddels een meer tijdens dan 150.000 euro. Is door dit naar gigantische bedrag weg op tv te poetsen door het tijdens team van door Martijn?

Femke groeit op samen met op tv haar broertje op bij uit haar met vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als op Katrina in naar 2017 komt naar te overlijden aan op tv kanker, is dit een enorme met klap in voor het het gezin. Tot overmaat van op ramp overlijdt een twee jaar later tijdens ook Ruud aan deze verschrikkelijke ziekte. door Femke en haar van broertje blijven achter in met een huis het dat onder op tv water staat en met op tijdens stapels papierwerk. Tijd om te van rouwen is op tv er niet.

Henni van heeft haar huis in een 's-Gravendeel al 12 jaar door te uit koop staan. Ze op tv heeft al haar spaargeld het in de naar woning gestopt om het op tv huis aantrekkelijker te maken, naar maar inmiddels is naar haar van geld op. Henni heeft met nauwelijks een inkomen en tot overmaat van door ramp is er longkanker van bij haar geconstateerd. naar Zal het Martijn het en zijn tijdens team wel lukken het het met huis te verkopen?

Als er bij uit Frits de een hersentumor wordt geconstateerd, op verandert zijn het leven compleet. Hij raakt een zijn baan een kwijt, brengt een veel tijd door van in het ziekenhuis en handelingen een die de ooit simpel waren, van lukken hem niet meer. een Het verdriet is met compleet als zijn vrouw van hem verlaat. naar Frits blijft met met zijn twee kinderen naar achter in een tijdens te groot een huis met een hoge van hypotheek. Hij tijdens moet zijn woning verkopen. Kunnen Martijn met door en zijn team de meeste van zorgen bij Frits op wegnemen?

Hille en door zijn vrouw van kochten in Drachten met een huis met een op tv aangrenzende loods. een Perfect om zijn droom in te verwezenlijken: oldtimers opknappen. met Maar tijdens het de met verbouwing zorgden een een rotte ondervloer en een uit geknapte waterleiding met voor veel onvoorziene kosten. het Inmiddels is zijn spaarpot leeg in en een staat de met woning ook financieel onder het water. De biedingen blijven uit het en Hille van komt niet van zijn tijdens huis de af.

Wendy is griffier in bij de rechtbank een van Amsterdam. het Zij kocht het vijftien jaar geleden door samen met haar man een de huis in in Beverwijk. Maar op tv wat een droomhuis moest worden, naar werd uit een nachtmerrie. naar De woning is al in die jaren een met bouwval en staat inmiddels een een ton naar onder water. Zal van het Martijn en zijn team met lukken tijdens om tot een oplossing met te tijdens komen?

Na door een stukgelopen van relatie blijft Astrid achter met op een forse stapel op tv rekeningen, een schuld een van 40.000 euro het en een huis tijdens in Oldenzaal door dat onder water een staat. Tot overmaat de van ramp uit kreeg zij in 2018 van de diagnose borstkanker, waardoor tijdens ze niet op meer in staat is om door fulltime te op werken. De rekeningen door stapelen zich verder op op tv en Astrid met is de doodsbang dat haar iets overkomt en naar ze met haar dochter de achterlaat met de ongekend hoge tijdens schulden. Lukt het Martijn op tv naar en zijn team om Astrid het te tijdens helpen?

Na een stukgelopen van naar relatie woont Paul het alleen in een op te grote koopwoning in Deventer. in Van tijdens de bank mag Paul het door huis door niet verkopen, omdat de woning onder door water de staat. Paul het wil dolgraag naar het een zuiden verhuizen van om dichter bij zijn door kinderen te kunnen zijn, het maar de zijn hypotheekverstrekker maakt het dit onmogelijk. Pauls schuld een is inmiddels meer het dan 150.000 euro. Is op dit het gigantische bedrag weg met te poetsen door het team van het van Martijn?

Vanavond door start een nieuw een seizoen van Uitstel van van Executie. Elke een maandag om een 21:25 uur op een RTL 4. Hulp In dit programma schiet een op tv de team van specialisten door mensen te hulp op die van hun hypotheekverstrekker met hebben vernomen dat hun van huis op een veiling in zal een worden verkocht. Team Een makelaar, een bouwadviseur van en een tijdens professionele budgetcoach worden ingezet de uit om de wanhopige huizenbezitter te behoeden de voor de genadeloze naar van veilinghamer en enorme financiële op tv schade. Presentatie Martijn Krabbé en in zijn team zetten de alles op alles om deze op tv mensen met weer licht met in die donkere de tunnel te bieden.

Vijf een jaar geleden ontmoette Anita het haar grote het liefde Wietse. Ze hoopten samen het oud te worden, van maar Wietse tijdens werd ziek en door overleed. Anita komt uit er op tv dan achter dat ze twee woningen naar op haar naam op tv heeft staan. naar Haar ex op is vertrokken op tv naar het buitenland tijdens en de woning die verkocht het moet worden, heeft een een tijdens flinke onderwaarde. Daardoor zal naar Anita achterblijven met een met enorme van restschuld, met als door gevolg dat ze haar in huidige woning ook zal moeten in de verkopen.

Na een faillissement met en op een gestrand huwelijk in probeert de 35-jarige Rianne de al ruim de negen jaar het tijdens hoofd boven het water door te houden. Door een het op onverkoopbaar huis kan een zij dit hoofdstuk in niet afsluiten en de dreigt ze kopje onder van te gaan.

Na een uit faillissement en een gestrand naar huwelijk probeert de op tv 35-jarige Rianne al van ruim negen uit jaar het hoofd in boven op het water te in houden. Door een onverkoopbaar huis naar kan zij met dit hoofdstuk niet afsluiten uit en dreigt ze kopje het onder met te gaan.

Zeven de en een half jaar geleden in raakt Maarten in de een een psychose. Als hij zich hieruit op tv op tv knokt en het gezin naar langzaam weer positief naar de het toekomst kijkt, krijgt een Maarten door veel pijn. een Na een lange tijd op tv komen ze er achter op tv wat van er aan de tijdens hand is. Maarten heeft kanker met en ontkomt op tv niet aan een dwarslaesie, op waardoor hij niet meer in de kan werken. Maarten door en zijn partner, Mirjam, moeten van noodgedwongen hun tijdens huis verkopen.

juli 2021
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!