Programma gemist?

Vijf door jaar geleden ontmoette op Anita haar grote liefde Wietse. door Ze tijdens hoopten samen oud door te worden, maar Wietse werd van ziek door en overleed. de Anita komt er dan achter het dat ze naar twee woningen op haar op naam heeft in staan. Haar door ex is vertrokken in naar het buitenland een en de woning die verkocht moet in worden, uit heeft een flinke onderwaarde. naar Daardoor zal met Anita achterblijven de met een enorme restschuld, met met als gevolg dat uit ze haar huidige woning door ook zal een moeten het verkopen.

Na een faillissement op tv en een gestrand in huwelijk probeert naar de 35-jarige met Rianne al ruim negen op jaar door het hoofd boven het water te op uit houden. Door een onverkoopbaar van huis kan zij dit met hoofdstuk op niet afsluiten en dreigt ze door kopje onder te in gaan.

Na op een faillissement van en een gestrand huwelijk op probeert de het 35-jarige Rianne al een ruim negen jaar de het hoofd boven het water te op tv houden. Door door een onverkoopbaar huis op kan zij dit tijdens hoofdstuk niet op afsluiten en dreigt de ze kopje op onder te gaan.

Zeven en in een het half jaar geleden tijdens raakt Maarten in een psychose. Als uit op tv hij zich hieruit knokt en het het gezin langzaam op tv weer positief naar de de toekomst kijkt, door krijgt Maarten veel het pijn. tijdens Na een lange tijd komen ze naar er uit achter wat er door aan de hand is. met Maarten heeft kanker het en ontkomt niet op tv aan een dwarslaesie, de waardoor het hij niet meer kan werken. uit Maarten en tijdens zijn partner, een Mirjam, moeten noodgedwongen hun huis in verkopen.

Zeven met en een half tijdens jaar geleden raakt Maarten met in een psychose. Als een hij tijdens zich hieruit knokt en het in het gezin langzaam weer positief naar de in toekomst kijkt, krijgt op Maarten veel het pijn. Na van een lange tijd komen naar ze er achter het wat er met aan de hand is. Maarten van heeft kanker op tv en ontkomt niet aan met een dwarslaesie, een waardoor hij het niet meer met kan werken. Maarten en op zijn partner, een Mirjam, moeten noodgedwongen met hun huis verkopen.

Na met een lange relatie op komt ambulancebroeder op tv Perry vier jaar in geleden Ingrid tegen, met wie hij tijdens gaat door samenwonen in haar huis. Het naar in oude huis van Perry en de zijn vorige partner op staat al ruim tien door van jaar te koop. van Perry draait alleen op voor het de in kosten en die zijn zo hoog tijdens dat het met veel stress op tv en zelfs in lichamelijke klachten oplevert. Hij op tv heeft van alles geprobeerd om door uit de situatie het in te komen, maar in het lukt niet. Ingrid op tv maakt zich zorgen om zijn uit de gezondheid.

Na een lange met relatie komt ambulancebroeder de op tv Perry vier jaar geleden door Ingrid tegen, met wie hij in gaat met samenwonen in haar huis. in Het oude huis van een Perry en op zijn vorige partner staat door al ruim door tien jaar te van koop. Perry draait in alleen op voor de van het kosten en die zijn zo hoog een van dat het veel stress en door zelfs lichamelijke het klachten oplevert. naar Hij heeft van alles geprobeerd van om naar uit de situatie te de komen, maar het lukt niet. een Ingrid in maakt zich zorgen om zijn op tv naar gezondheid.

Vijf in jaar geleden toen Niki, uit de vrouw van het zelfstandig ondernemer Johan, door zwanger op tv was van hun tweede kindje tijdens verhuisden zij naar uit een ruimere woning in op naar Voorschoten. Kort na de verhuizing in wordt het Johan arbeidsongeschikt verklaard het en keert de de verzekering niets uit. De schulden stapelen door zich op, de nu zowel de oude tijdens als door de nieuwe een woning nog op hun de naam staan en zij een uit op hoge lening hebben afgesloten. Als op tv de met oude flat in Leiden op niet snel wordt verkocht, komen tijdens Johan een en Niki met twee kleine op tv kinderen op straat op tv te het staan.

Vijf jaar geleden het toen Niki, de uit op vrouw van zelfstandig het ondernemer Johan, zwanger was van hun een tweede tijdens kindje verhuisden met zij naar een ruimere woning van in Voorschoten. Kort een na de verhuizing een wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard uit en keert het de verzekering niets uit. naar De van schulden stapelen zich van op, nu zowel met de oude een als de nieuwe woning nog uit op hun het naam staan en door zij een hoge lening hebben het afgesloten. het Als de oude tijdens flat in Leiden niet snel in wordt verkocht, de komen Johan en Niki tijdens met uit twee kleine kinderen in op straat te naar staan.

Ruim door tien jaar geleden op vluchtte Judith op tv samen met haar dochter het in huis het uit. Dit huis in Almere blijkt op nu compleet verwaarloosd tijdens te zijn door het haar door ex-man, die in zelf nergens meer naar te bekennen is. Vanaf september 2016 op wordt de huur een niet meer naar betaald en nu met komt de hypotheekverstrekker naar het geld bij op tv Judith halen. Maar zij in door kan dit niet betalen en naar de woning het kan in deze staat uit niet worden tijdens verkocht. De woning is getaxeerd van op 90.000 euro een en er rust met een op hypotheek van 200.000 op tv euro op het huis. Judith met blijft dus met met een enorme de restschuld tijdens zitten.

Ruim tien in jaar geleden vluchtte Judith op samen met haar door dochter het huis een uit. Dit huis de tijdens in Almere blijkt op nu compleet verwaarloosd tijdens te zijn door haar ex-man, met die zelf met nergens meer te op bekennen is. Vanaf september 2016 uit wordt de huur door niet meer betaald door en nu van komt de met hypotheekverstrekker het geld bij de Judith halen. de Maar zij kan een dit niet betalen op tv en de woning kan tijdens in van deze staat niet worden verkocht. De van een woning is getaxeerd op 90.000 door euro en het er rust een een hypotheek van 200.000 euro op in het huis. Judith naar blijft dus tijdens met een enorme tijdens restschuld op tv zitten.

Patricia had in haar op droomplaatje voor elkaar: naar een leuke baan, samen met haar op man een op tv prachtige dochter en met een fijne woning in door Amsterdam-Zuidoost. door Daar kwam met verandering in toen zij op in 2013 door na een reorganisatie haar een baan verloor op tv en haar echtgenoot een door jaar later in van haar wilde scheiden. door Nu dreigt ze ook nog de haar woning tijdens kwijt op te raken, omdat de ze de maandelijkse lasten een niet meer uit kan dragen. Het door huis is in het een vervallen staat het en daarmee onverkoopbaar. Martijn en zijn een team doen tijdens er alles aan een om met Patricia en haar dochtertje een met nieuwe start tijdens te geven.

Patricia had haar op droomplaatje voor uit elkaar: een leuke baan, het samen van met haar op man een prachtige dochter en een het fijne van woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar van kwam verandering in toen uit zij in in 2013 na een reorganisatie in door haar baan verloor en in haar echtgenoot een een jaar later van haar wilde op tv scheiden. Nu uit dreigt ze ook door nog haar woning uit kwijt te raken, met omdat ze van de maandelijkse het lasten niet meer kan dragen. Het een huis is in in een naar vervallen staat in en daarmee onverkoopbaar. Martijn tijdens en zijn team doen uit er alles tijdens aan om op Patricia en haar dochtertje een nieuwe het start door te geven.

Ad de en Carla uit Bodegraven hebben het vier kinderen, op tv waarvan op drie met een een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben in ze een aangepaste van woning. Dat naar huis moesten tijdens ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek tijdens werd door en zijn baan verloor. Om op de uit maandlasten te door kunnen voldoen, wonen naar ze nu in een goedkoop naar huurhuis. De met bank wil op de woning nu tijdens verkopen, maar dan blijven door ze met een torenhoge restschuld een de achter. Martijn en het team de gaan aan uit de slag om een executieverkoop op een te voorkomen.

Vanaf door vanavond herhaalt RTL 4 elke een dinsdag om 20:30 van uur een aflevering op van de Uitstel van naar Executie. Hulp In dit programma schiet op een team van specialisten een mensen te hulp op tv die van hun de hypotheekverstrekker hebben vernomen een dat hun huis op tv op een veiling zal van het worden verkocht. Team Een makelaar, een de bouwadviseur en een met professionele budgetcoach worden in ingezet om op de wanhopige huizenbezitter te op tv behoeden voor de het genadeloze veilinghamer en enorme financiële door schade. Presentatie Martijn Krabbé de en de zijn team zetten op alles op alles om deze mensen tijdens door weer licht in die donkere door tunnel naar te bieden. Aangepaste woning In het deze aflevering: Ad en Carla uit op met Bodegraven hebben vier kinderen, het waarvan drie met een in visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt op tv een hebben ze een aangepaste woning. Dat een huis van moesten ze noodgedwongen verlaten tijdens toen Ad ziek werd door en zijn op tv baan verloor. Executieverkoop Om de maandlasten tijdens te kunnen voldoen, van wonen ze nu door in een goedkoop uit tijdens huurhuis. De bank wil de tijdens woning nu verkopen, maar een dan de blijven ze met een uit torenhoge restschuld achter. Martijn van en het het team een gaan aan de slag om een door executieverkoop in te voorkomen.

december 2019
27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

13-08-2019 20:36

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

07-08-2019 16:14

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

06-08-2019 20:34

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

31-07-2019 16:07

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

30-07-2019 20:34

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

24-07-2019 15:53

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

23-07-2019 20:37

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

17-07-2019 16:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

16-07-2019 20:37

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

10-07-2019 16:01

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandl...

09-07-2019 20:37

Uitstel Van Executie: start herhalingen

Uitstel Van Executie - Uitstel Van Executie: start herhalingen

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Uitstel van Executie. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!