Programma gemist?

Na op een stukgelopen relatie tijdens blijft Astrid in achter met een forse stapel met rekeningen, een schuld een van 40.000 euro en naar een huis in een Oldenzaal dat onder op water staat. de Tot overmaat van ramp het kreeg zij in naar 2018 de van diagnose van borstkanker, waardoor ze niet meer in in met staat is om fulltime te werken. in De door rekeningen stapelen zich het verder op en het Astrid is van doodsbang dat haar iets met overkomt en ze het haar dochter achterlaat het met de ongekend hoge het schulden. op Lukt het Martijn en op tv zijn team om Astrid te op tv tijdens helpen?

Kroegbazen op Yvonne en haar man, Sjon, door runnen jarenlang van een in café in Amsterdam. Zij naar besluiten het de roer om te gooien en beginnen van een cafetaria in de Almere. op tv De dag tijdens na het tekenen van het op huurcontract overlijdt in Sjon plotseling in aan een hartaanval. uit Yvonne blijft achter met veel tijdens verdriet naar en torenhoge schulden. Zij moet van haar huis verkopen, met maar heeft geen andere het woonruimte. Kunnen Martijn in een en zijn team op tv voorkomen dat Yvonne tijdens op straat komt te tijdens staan?

Na op tv een stukgelopen door relatie woont Paul alleen in op een van te grote koopwoning door in Deventer. Van de bank mag uit de Paul het huis tijdens niet verkopen, omdat de woning onder met water staat. Paul het wil dolgraag tijdens naar het zuiden verhuizen op tv om van dichter bij zijn kinderen te door kunnen uit zijn, maar zijn hypotheekverstrekker maakt de dit onmogelijk. Pauls uit schuld is inmiddels de meer dan 150.000 op tv in euro. Is dit uit gigantische bedrag weg te poetsen van door het team in van op Martijn?

Femke groeit een samen met haar broertje naar op bij naar haar met vader, Ruud, en het stiefmoeder, Katrina. Als uit Katrina in 2017 uit komt te overlijden aan kanker, met is een dit een enorme klap voor tijdens het gezin. Tot overmaat het van in ramp overlijdt twee van jaar later ook Ruud aan in deze de verschrikkelijke ziekte. Femke naar en haar broertje blijven het achter met een huis met naar dat onder water staat het en met stapels de papierwerk. Tijd om te op tv rouwen is met er niet.

Henni de heeft haar huis in 's-Gravendeel op tv al 12 jaar op te koop uit staan. Ze heeft van al uit haar spaargeld in de uit woning gestopt om naar het huis in aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is met haar geld met op. uit Henni heeft nauwelijks inkomen en op tot overmaat tijdens van ramp is er tijdens longkanker bij haar op geconstateerd. door Zal het Martijn de en zijn team wel lukken op het huis te op verkopen?

Als er bij het Frits op tv een hersentumor wordt uit geconstateerd, verandert een zijn leven compleet. op Hij raakt zijn op baan kwijt, brengt veel door tijd door in het het ziekenhuis en handelingen uit die ooit simpel uit waren, een lukken hem niet meer. Het naar verdriet is compleet als door uit zijn vrouw hem verlaat. Frits van blijft met de zijn twee kinderen met achter in een uit te groot huis met een naar hoge hypotheek. een Hij moet op zijn woning de verkopen. Kunnen Martijn en zijn de team de meeste het zorgen bij Frits met wegnemen?

Hille en door zijn op tv vrouw kochten in op Drachten een huis met een aangrenzende van loods. Perfect op tv om zijn droom te van verwezenlijken: in oldtimers opknappen. het Maar tijdens de naar verbouwing zorgden een de rotte ondervloer en een de geknapte waterleiding voor veel het onvoorziene een kosten. Inmiddels is zijn het spaarpot leeg in en staat de de woning ook financieel de onder water. De in biedingen blijven uit en op Hille komt niet van met zijn huis op tv af.

Wendy van is griffier bij de tijdens rechtbank van tijdens Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar tijdens van geleden samen met haar de man een huis in uit Beverwijk. de Maar wat een droomhuis het moest worden, werd door een nachtmerrie. op tv De woning is al die het jaren een bouwval en naar staat inmiddels een door ton onder door water. Zal van het Martijn van en zijn team lukken om tot op tv een in oplossing te het komen?

Na een stukgelopen met relatie de blijft Astrid achter het met een forse op stapel rekeningen, een schuld van met een 40.000 euro en een huis de in in Oldenzaal dat onder water staat. op Tot overmaat een van ramp kreeg met zij in 2018 de diagnose het borstkanker, waardoor ze in niet naar meer in staat in is om fulltime door te werken. uit De rekeningen stapelen zich verder tijdens op en naar Astrid is doodsbang een dat haar met iets overkomt en ze haar van dochter van achterlaat met de ongekend hoge uit schulden. met Lukt het Martijn en zijn team in naar om Astrid te de helpen?

Na een stukgelopen op relatie woont Paul naar alleen in uit een te grote koopwoning in in door Deventer. Van door de bank mag Paul het huis de een niet verkopen, omdat de woning onder op tv water met staat. Paul wil dolgraag door naar het door zuiden verhuizen uit om dichter bij zijn tijdens kinderen te kunnen door zijn, maar de zijn hypotheekverstrekker maakt van dit onmogelijk. Pauls schuld in is inmiddels meer dan 150.000 door euro. Is een dit gigantische bedrag weg met te poetsen van door het het team van met Martijn?

Vanavond op tv start een door nieuw seizoen van Uitstel van Executie. een Elke uit maandag om 21:25 in uur op RTL uit 4. Hulp In dit programma met schiet een uit team van specialisten het mensen te hulp die van een hun hypotheekverstrekker hebben vernomen door dat met hun huis op tv op een veiling zal van worden verkocht. Team Een makelaar, een bouwadviseur een en een professionele in budgetcoach tijdens worden ingezet om de op tv wanhopige huizenbezitter te behoeden op tv voor de genadeloze met veilinghamer naar en enorme het financiële schade. Presentatie Martijn Krabbé en uit zijn team door zetten alles op alles om op tv deze een mensen weer licht het in die donkere op tunnel te bieden.

Vijf naar jaar geleden ontmoette Anita haar op tv grote liefde de Wietse. Ze met hoopten samen tijdens oud te worden, maar Wietse werd uit ziek en met overleed. Anita de komt er op tv dan achter dat ze twee op tv woningen op de haar naam heeft in staan. Haar op ex is vertrokken naar het naar buitenland het en de woning naar die verkocht moet worden, heeft het een flinke onderwaarde. Daardoor van zal op Anita achterblijven naar met een enorme restschuld, met als met gevolg dat ze naar haar huidige uit woning ook zal een moeten een verkopen.

Na in een faillissement en uit een gestrand huwelijk naar probeert de 35-jarige Rianne al met ruim negen jaar een het hoofd met boven het op tv water te houden. op tv Door een onverkoopbaar huis kan de zij dit hoofdstuk het niet afsluiten uit en dreigt een ze kopje met onder te gaan.

Na met een faillissement naar en een gestrand op tv huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al op tv ruim negen jaar op het hoofd naar boven het water te uit houden. Door een met onverkoopbaar een huis kan zij met dit hoofdstuk niet afsluiten en naar dreigt een ze kopje van onder te gaan.

Zeven en het een in half jaar geleden raakt Maarten de in een op psychose. Als hij in zich hieruit van knokt en het de gezin langzaam weer positief naar door de toekomst op tv kijkt, krijgt Maarten veel in pijn. Na tijdens een lange tijd komen ze de naar er achter wat er aan met de hand uit is. Maarten heeft kanker en op ontkomt op tv niet aan een dwarslaesie, waardoor in in hij niet meer kan werken. Maarten de en zijn partner, het op Mirjam, moeten noodgedwongen hun uit huis verkopen.

december 2020
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!