Programma gemist?

Na op tv een stukgelopen relatie blijft op Astrid achter met een een forse stapel door rekeningen, een van schuld van 40.000 in euro en naar een huis in Oldenzaal een dat onder water staat. het Tot overmaat van ramp uit kreeg van zij in 2018 de diagnose uit borstkanker, waardoor naar ze op niet meer in staat is op tv om fulltime te op werken. van De rekeningen stapelen zich verder op tv op en Astrid is in doodsbang op tv dat haar iets overkomt en uit ze haar het dochter achterlaat met de van op tv ongekend hoge schulden. in Lukt het Martijn en de zijn team naar om Astrid te uit helpen?

Kroegbazen uit Yvonne en haar naar man, Sjon, op tv runnen jarenlang een café in uit Amsterdam. op Zij besluiten het roer om te in gooien en beginnen met een het cafetaria in op tv Almere. De dag na het tekenen tijdens uit van het huurcontract tijdens overlijdt Sjon plotseling aan tijdens een hartaanval. tijdens Yvonne blijft achter met het veel verdriet en torenhoge naar schulden. Zij moet haar met huis verkopen, met maar in heeft geen andere woonruimte. Kunnen het Martijn en zijn naar team voorkomen dat Yvonne tijdens het op straat komt te een staan?

Na een op stukgelopen op tv relatie woont Paul alleen met in een in te grote koopwoning in tijdens Deventer. Van tijdens de bank mag Paul met het huis niet verkopen, van omdat naar de woning onder water staat. Paul op op wil dolgraag naar het zuiden de verhuizen om dichter het bij zijn kinderen te naar de kunnen zijn, maar zijn het hypotheekverstrekker maakt dit onmogelijk. Pauls een tijdens schuld is inmiddels met meer dan 150.000 euro. Is het dit gigantische op tv bedrag weg te poetsen op tv door het team met van een Martijn?

Femke op tv groeit samen met haar broertje een op op bij haar van vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. naar Als Katrina in de 2017 het komt te overlijden aan kanker, door is dit een naar enorme een klap voor het het gezin. Tot overmaat van ramp in overlijdt met twee jaar later ook Ruud van aan het deze verschrikkelijke ziekte. Femke op en haar broertje blijven de achter met een de huis dat onder op tv water staat en met tijdens stapels papierwerk. op tv Tijd een om te rouwen is er door niet.

Henni heeft op tv haar huis op in 's-Gravendeel een al 12 jaar de te koop staan. Ze heeft door al haar spaargeld in in het de woning gestopt uit om het huis aantrekkelijker te het maken, maar inmiddels uit is haar geld op. naar van Henni heeft nauwelijks inkomen met en tot naar overmaat van ramp naar is er longkanker op tv bij haar geconstateerd. Zal in het Martijn en met zijn team wel lukken het van door huis te verkopen?

Als er bij naar Frits een de hersentumor met wordt geconstateerd, verandert naar zijn leven compleet. Hij raakt zijn de baan kwijt, brengt een veel het tijd door op tv in het ziekenhuis en het handelingen die ooit tijdens simpel waren, lukken hem met niet meer. Het verdriet de is in compleet als zijn van vrouw hem verlaat. in Frits blijft met zijn twee uit kinderen tijdens achter in een te op groot huis met een naar hoge uit hypotheek. Hij moet tijdens zijn woning verkopen. tijdens Kunnen Martijn en zijn van team de meeste uit zorgen bij Frits tijdens wegnemen?

Hille en zijn de vrouw met kochten in Drachten een van huis de met een aangrenzende tijdens loods. Perfect om zijn droom te het verwezenlijken: oldtimers door opknappen. op Maar tijdens de naar verbouwing zorgden een rotte ondervloer in en een het geknapte waterleiding het voor veel onvoorziene kosten. Inmiddels een is zijn uit spaarpot leeg en staat een de woning van ook financieel onder water. De de biedingen blijven uit de tijdens en Hille komt niet van uit zijn uit huis af.

Wendy met is griffier het bij de rechtbank van van Amsterdam. Zij kocht vijftien uit jaar met geleden samen met haar man een uit huis een in Beverwijk. Maar wat een een een droomhuis moest worden, werd met een nachtmerrie. De woning door is al die jaren uit een in bouwval en staat tijdens inmiddels een in ton onder water. Zal uit het Martijn en in zijn team lukken om uit tot in een oplossing te tijdens komen?

Na een stukgelopen het uit relatie blijft Astrid achter tijdens met een forse de stapel rekeningen, een schuld van van 40.000 op tv euro en een naar huis in Oldenzaal het dat onder water staat. Tot op overmaat naar van ramp kreeg zij in van 2018 de diagnose een borstkanker, waardoor met ze niet met meer in op staat is om fulltime te werken. naar De een rekeningen stapelen zich naar verder op op tv en Astrid is doodsbang in dat haar de iets overkomt en ze haar dochter in tijdens achterlaat met de van ongekend hoge schulden. Lukt het Martijn uit en zijn de team om Astrid op te met helpen?

Na een uit stukgelopen relatie het woont Paul de alleen in een te grote uit koopwoning in Deventer. Van het met de bank mag tijdens Paul het huis niet verkopen, in omdat de woning onder tijdens water de staat. Paul naar wil dolgraag naar het met zuiden verhuizen om het dichter bij zijn van kinderen te op kunnen zijn, maar zijn hypotheekverstrekker maakt op dit onmogelijk. naar Pauls schuld is door inmiddels meer dan 150.000 tijdens euro. Is met dit de gigantische bedrag weg te door poetsen door van het team van van Martijn?

Vanavond een start een nieuw seizoen van tijdens Uitstel van Executie. van Elke tijdens maandag om 21:25 uur op de RTL 4. Hulp In dit een programma schiet een door team uit van specialisten mensen naar te hulp die naar van hun hypotheekverstrekker met hebben vernomen dat hun met huis op een veiling van op zal worden verkocht. Team Een makelaar, een bouwadviseur de en een op tv professionele budgetcoach worden op ingezet om het de wanhopige op tv huizenbezitter te behoeden voor van de genadeloze veilinghamer en enorme naar financiële schade. Presentatie Martijn Krabbé door en naar zijn team zetten alles op op tv alles om op tv deze een mensen weer licht in die van donkere tunnel te in bieden.

Vijf jaar van geleden ontmoette Anita naar haar grote liefde naar Wietse. Ze de hoopten samen de oud te worden, maar Wietse werd door ziek van en overleed. Anita komt er het door dan achter dat van ze twee woningen op haar uit naam heeft staan. Haar een uit ex is vertrokken naar naar het buitenland en de woning in die verkocht de moet het worden, heeft een flinke onderwaarde. met Daardoor de zal Anita achterblijven met een naar enorme restschuld, met als naar naar gevolg dat ze haar huidige de woning ook zal moeten op met verkopen.

Na uit een faillissement en een gestrand in huwelijk probeert op de 35-jarige een Rianne al ruim negen jaar op het hoofd op tv boven het het water te uit houden. Door een onverkoopbaar het huis kan zij dit naar hoofdstuk op tv niet afsluiten en dreigt ze uit kopje onder in te gaan.

Na in een faillissement op tv en een gestrand in huwelijk probeert de 35-jarige door Rianne al ruim tijdens negen jaar het hoofd in boven door het water te houden. Door een uit onverkoopbaar door huis kan zij dit hoofdstuk de met niet afsluiten en dreigt ze kopje op onder te een gaan.

Zeven en met een half naar jaar geleden raakt Maarten uit in een psychose. door Als hij tijdens zich hieruit knokt naar en het gezin langzaam door weer positief naar de van uit toekomst kijkt, krijgt Maarten veel uit pijn. Na een tijdens lange een tijd komen ze op er achter wat er aan tijdens de een hand is. Maarten heeft van kanker en ontkomt niet het aan het een dwarslaesie, waardoor een hij niet meer door kan werken. Maarten en zijn een partner, Mirjam, een moeten noodgedwongen hun huis tijdens verkopen.

juli 2020
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!