Programma gemist?

Vijf jaar geleden van ontmoette naar Anita haar grote liefde Wietse. tijdens Ze op hoopten samen oud te worden, de maar uit Wietse werd ziek uit en overleed. Anita komt er een dan achter dat op ze twee woningen tijdens naar op haar naam heeft staan. Haar op tv ex het is vertrokken van naar het buitenland en de woning een het die verkocht moet worden, door heeft een flinke door onderwaarde. Daardoor zal Anita op achterblijven door met een enorme restschuld, een met als gevolg dat de ze haar op tv huidige woning door ook zal moeten de verkopen.

Vijf jaar naar geleden ontmoette Anita uit haar grote tijdens liefde Wietse. Ze uit hoopten samen oud te op worden, maar met Wietse werd tijdens ziek en overleed. uit Anita komt er dan achter een dat ze op tv twee woningen het op haar naam heeft met staan. Haar ex is vertrokken op naar in het buitenland en de naar woning die verkocht moet door worden, heeft een in in flinke onderwaarde. Daardoor zal Anita een achterblijven met een enorme een restschuld, met als uit gevolg op dat ze haar huidige met woning ook zal door moeten tijdens verkopen.

Na met een faillissement uit en een gestrand tijdens huwelijk probeert de 35-jarige Rianne in al een ruim negen jaar het hoofd door boven tijdens het water te houden. Door een naar onverkoopbaar huis het kan zij dit hoofdstuk van niet afsluiten van en dreigt uit ze kopje op onder te gaan.

Na uit een faillissement en een in gestrand huwelijk tijdens probeert de 35-jarige Rianne al tijdens ruim uit negen jaar het hoofd boven in een het water te houden. Door een op tv onverkoopbaar huis kan op tv zij dit hoofdstuk op niet de afsluiten en naar dreigt ze kopje met onder te gaan.

Karin tijdens kocht ruim twaalf het jaar geleden met een ruime woning op tv in Rotterdam. Enige tijd tijdens later ontmoet op tv ze Erik, met wie ze gaat op tv samenwonen en op drie dochters krijgt. Erik met naar is handig en op begint met het verbouwen van van het huis, tijdens maar dan het loopt het huwelijk stuk. naar Alsof dat nog niet op erg genoeg is, de verliest Karin ook uit haar met baan. Daardoor woont tijdens ze in een onafgemaakt huis door wat ze niet in meer kan de betalen.

Karin kocht ruim tijdens twaalf jaar op tv geleden een ruime met woning in Rotterdam. de Enige tijd later ontmoet de ze Erik, met het wie ze met gaat op samenwonen en drie dochters het krijgt. Erik is handig en de op begint met het verbouwen van het naar huis, maar naar dan de loopt het huwelijk stuk. op tv Alsof dat nog niet erg naar genoeg door is, verliest Karin ook haar naar baan. Daardoor woont van door ze in een onafgemaakt huis naar wat door ze niet meer kan door betalen.

Zeven en een op half jaar geleden het raakt Maarten op in een psychose. Als tijdens hij zich het hieruit knokt en het door gezin langzaam weer de positief de naar de toekomst het kijkt, krijgt Maarten een veel pijn. Na door een lange tijd komen ze uit er achter wat met er aan de op tv hand is. uit Maarten tijdens heeft kanker en ontkomt niet met aan een dwarslaesie, waardoor tijdens hij niet met meer kan op werken. Maarten uit en zijn partner, op tv Mirjam, moeten noodgedwongen hun huis in verkopen.

Zeven en uit een half een jaar geleden raakt Maarten op tv in een een psychose. Als van hij zich hieruit knokt en het met met gezin langzaam weer positief met naar de toekomst kijkt, een krijgt het Maarten veel pijn. Na een lange het tijd komen uit ze er achter van wat er aan de naar hand is. in Maarten heeft kanker en met ontkomt niet de aan een op tv dwarslaesie, waardoor hij niet naar meer een kan werken. Maarten en zijn door partner, Mirjam, moeten noodgedwongen tijdens hun huis op verkopen.

Na een naar lange relatie komt een ambulancebroeder Perry vier jaar op geleden Ingrid tijdens tegen, met wie tijdens hij gaat met samenwonen in haar huis. het Het oude huis van van Perry op tv en zijn vorige partner tijdens staat al naar ruim tien jaar te op koop. tijdens Perry draait alleen op door voor de kosten en die met met zijn zo hoog een dat het veel stress en zelfs het lichamelijke klachten met oplevert. Hij op heeft van alles naar geprobeerd om van uit de situatie te komen, maar uit het lukt op tv niet. Ingrid het maakt zich zorgen om op zijn met gezondheid.

Na op een lange relatie een komt ambulancebroeder Perry vier jaar met geleden Ingrid naar tegen, met in wie hij gaat samenwonen in het haar huis. Het de oude huis van een Perry en door zijn vorige op tv partner staat al ruim uit tien jaar te tijdens koop. Perry draait het alleen uit op voor de kosten het en die zijn naar zo hoog dat het veel door naar stress en zelfs lichamelijke klachten oplevert. door Hij op heeft van op alles geprobeerd om uit tijdens de situatie te komen, in maar op het lukt niet. Ingrid maakt door zich zorgen om zijn van op gezondheid.

Ruim met tien jaar geleden lachte het tijdens leven de 52-jarige tijdens John toe. Hij de had de een goede baan, een in gezin en een fijne op tv woning. Inmiddels door is een John gescheiden en is naar hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij met heeft daardoor op tv geen inkomsten meer en in kan een zijn huis niet meer naar betalen. naar In een tijd dat op tv het financieel erg goed ging een met John, in heeft van een oud-collega meegetekend op de de koopakte. In door zijn eentje kon met hij nog niet genoeg in jaren aan de naar bank laten een zien en hij in wilde de de woning na de de scheiding behouden voor door zijn zoontje. Maar als het huis de nu met verlies het wordt verkocht, tijdens valt er bij een hem tijdens niets te halen en door zullen ze naar in zijn oud-collega gaan. op John wil met absoluut voorkomen dat zij de de dupe op tv wordt van zijn financiële door situatie.

Ruim tien op jaar geleden lachte het een leven een de 52-jarige John toe. het Hij had een op goede baan, de een gezin en het een fijne woning. Inmiddels uit is John gescheiden met en is hij op tv zijn baan kwijtgeraakt. door Hij heeft door daardoor geen inkomsten meer en naar kan zijn huis tijdens tijdens niet meer betalen. In een uit tijd dat het financieel met op erg goed ging het met John, heeft met een oud-collega meegetekend een op de koopakte. door In zijn eentje kon hij een nog niet genoeg jaren op aan de in bank naar laten zien en naar hij wilde de woning na de met scheiding behouden voor tijdens zijn zoontje. Maar de van als het huis nu de met verlies wordt verkocht, valt met er het bij hem niets te halen in met en zullen ze naar de zijn oud-collega gaan. John van wil absoluut voorkomen dat tijdens zij tijdens de dupe wordt van uit zijn financiële naar situatie.

Vijf met jaar geleden uit toen Niki, de in vrouw van zelfstandig ondernemer de Johan, zwanger was van hun naar uit tweede kindje verhuisden met zij naar een ruimere woning in de Voorschoten. Kort op tv na de verhuizing wordt op Johan arbeidsongeschikt op tv verklaard en de keert de verzekering niets uit. door tijdens De schulden stapelen zich op, nu naar zowel de oude een als de het nieuwe woning nog op door hun naam staan de en zij een op tv hoge lening op tv hebben uit afgesloten. Als de oude met flat in Leiden niet snel van in wordt verkocht, komen Johan de en Niki met tijdens twee kleine door kinderen op straat te het staan.

Vijf jaar geleden een toen op tv Niki, de uit vrouw van zelfstandig ondernemer van Johan, zwanger was van hun naar uit tweede kindje verhuisden op zij naar een ruimere uit woning in van Voorschoten. Kort na de de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt het verklaard door en keert de van verzekering niets uit. in De schulden stapelen zich op, op nu zowel de oude op tv met als de nieuwe woning op nog op hun in naam staan en de zij een hoge lening hebben uit het afgesloten. Als de naar oude flat in het Leiden niet snel tijdens wordt verkocht, komen Johan in en Niki met door twee kleine kinderen op straat in te door staan.

Ruim tien op tv jaar geleden vluchtte de Judith uit samen met haar naar dochter het huis uit. Dit door huis een in Almere blijkt in nu compleet verwaarloosd te zijn door van haar naar ex-man, die zelf met nergens meer te bekennen is. het Vanaf september op 2016 wordt de van huur niet meer betaald uit in en nu komt de hypotheekverstrekker uit het geld bij tijdens Judith halen. van Zij kan dit echter op niet betalen en de met woning kan in de deze staat door niet worden van verkocht. De woning is in getaxeerd op 90.000 euro de en tijdens er rust een de hypotheek van 200.000 het euro op het huis. Judith de blijft door dus met een uit enorme restschuld tijdens zitten.

juni 2018
21-02-2018 16:01

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

20-02-2018 20:32

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

14-02-2018 16:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

13-02-2018 20:31

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

07-02-2018 16:01

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Karin kocht ruim twaalf jaar geleden een ruime woning in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet ze Erik, met wie ze gaat samenwonen en drie dochters krijgt. Erik is handig en begint met het verbouwen van het huis, maar dan loopt het huwelijk s...

06-02-2018 20:31

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Karin kocht ruim twaalf jaar geleden een ruime woning in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet ze Erik, met wie ze gaat samenwonen en drie dochters krijgt. Erik is handig en begint met het verbouwen van het huis, maar dan loopt het huwelijk s...

31-01-2018 16:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

30-01-2018 20:32

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

24-01-2018 16:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

23-01-2018 20:32

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

17-01-2018 16:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Hij had een goede baan, een gezin en een fijne woning. Inmiddels is John gescheiden en is hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen inkomsten meer en kan zijn huis nie...

16-01-2018 20:32

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Hij had een goede baan, een gezin en een fijne woning. Inmiddels is John gescheiden en is hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen inkomsten meer en kan zijn huis nie...

10-01-2018 16:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

09-01-2018 20:33

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

03-01-2018 16:02

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord