Programma gemist?

Patricia van had haar droomplaatje voor met elkaar: op tv een leuke baan, samen met haar een de man een prachtige naar dochter en een fijne met woning in Amsterdam-Zuidoost. uit Daar kwam verandering van in toen zij in 2013 de van na een reorganisatie op haar baan verloor en haar echtgenoot op een met jaar later van haar wilde tijdens scheiden. Nu dreigt op door ze ook nog de haar woning kwijt uit te raken, omdat ze de naar maandelijkse lasten op niet meer door kan dragen. Het huis op is in in een vervallen staat en daarmee op onverkoopbaar. Martijn en zijn in de team doen er een alles aan om Patricia en haar naar dochtertje een van nieuwe een start te geven.

Patricia in had haar door droomplaatje voor elkaar: op een leuke baan, samen op met haar op man een prachtige op tv dochter en een fijne woning een in Amsterdam-Zuidoost. Daar door kwam verandering het in toen zij in uit 2013 na een op reorganisatie haar baan verloor het en haar uit echtgenoot uit een jaar later een van haar wilde in scheiden. Nu dreigt ze ook nog in haar woning kwijt in te raken, omdat door op ze de maandelijkse tijdens lasten niet meer kan dragen. Het op tv huis de is in een vervallen uit staat en daarmee onverkoopbaar. van Martijn op en zijn team doen in er alles op aan om naar Patricia en haar met dochtertje een nieuwe start te het geven.

Ad en van Carla op uit Bodegraven hebben vier tijdens kinderen, waarvan drie met uit een visuele beperking. een Uit tijdens veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste op tv woning. Dat met huis moesten ze noodgedwongen verlaten naar toen Ad ziek de op tv werd en zijn een baan verloor. Om met de maandlasten te kunnen voldoen, wonen de het ze nu in een uit goedkoop huurhuis. De bank het wil de naar woning nu verkopen, maar uit dan blijven in ze met een torenhoge restschuld op achter. op Martijn en het naar team gaan aan tijdens de slag de om een executieverkoop te de voorkomen.

Vanaf vanavond herhaalt met RTL 4 in elke dinsdag om 20:30 tijdens naar uur een aflevering van op tv Uitstel van tijdens Executie. Hulp In dit programma schiet een uit team van specialisten mensen uit te een hulp die van hun hypotheekverstrekker tijdens hebben vernomen dat een hun huis tijdens op een veiling de zal worden verkocht. Team Een makelaar, op een bouwadviseur en op tv een professionele een budgetcoach worden ingezet door om de wanhopige huizenbezitter van te tijdens behoeden voor de het genadeloze veilinghamer en enorme financiële naar schade. Presentatie Martijn Krabbé het en zijn team naar zetten alles op van alles om deze mensen uit weer uit licht in die donkere tunnel het te bieden. Aangepaste woning In het de deze aflevering: Ad en Carla van uit Bodegraven hebben van vier kinderen, van waarvan drie met een op tv visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt op hebben ze een een aangepaste woning. Dat tijdens huis een moesten ze noodgedwongen verlaten op toen Ad het ziek werd en zijn op tv baan verloor. Executieverkoop Om de met maandlasten een te kunnen voldoen, wonen ze nu naar in in een goedkoop uit huurhuis. De bank op wil de woning het nu verkopen, maar dan blijven ze de met een in torenhoge restschuld achter. Martijn tijdens met en het team gaan aan de met slag het om een executieverkoop te door voorkomen.

In 2009 kreeg een Patty een droombaan door aangeboden in Gorinchem. uit het Ze greep deze kans met de beide van handen aan en het zette haar huis in het Groenlo te koop. Kort daarna het stortte op de huizenmarkt in. Nu, naar 10 op tv jaar later, is het huis met nog steeds niet verkocht. een door Het is het inmiddels onverkoopbaar en naar Patty uit zit financieel helemaal naar klem.

In het 2009 kreeg Patty een door droombaan op tv aangeboden in Gorinchem. Ze het greep deze kans met door beide handen het aan en zette haar in huis op in Groenlo te koop. Kort uit daarna stortte de huizenmarkt in in. Nu, 10 met jaar het later, is het huis met nog steeds niet verkocht. door Het is het het inmiddels op tv onverkoopbaar en Patty met zit financieel helemaal op tv klem.

In tijdens 2009 kreeg Patty een droombaan uit aangeboden in in Gorinchem. op tv Ze greep deze kans met beide in een handen aan en zette haar in huis in Groenlo te naar koop. Kort van daarna stortte de door huizenmarkt in. uit Nu, 10 jaar later, op is het huis nog het steeds niet in verkocht. Het van is het inmiddels onverkoopbaar de en Patty zit financieel door helemaal op klem.

Effie en Marcel op kochten uit in 2007 een woning waar de naar vreselijk veel aan het moest gebeuren. Nog op voordat ze daar hun door droompaleis van konden maken, naar gingen de ze uit elkaar. Sindsdien zitten de uit ex-geliefden vast op aan dit met onverkoopbare huis.

Effie en Marcel het kochten in tijdens 2007 uit een woning waar vreselijk veel aan op tv moest gebeuren. tijdens Nog van voordat ze daar hun droompaleis van een konden naar maken, gingen in ze uit elkaar. Sindsdien zitten een de ex-geliefden op tv vast aan dit onverkoopbare van huis.

Effie met en Marcel kochten in door 2007 een woning waar de op tv vreselijk veel aan op tv moest gebeuren. Nog voordat ze tijdens daar hun droompaleis op tv van konden maken, gingen tijdens ze uit elkaar. de Sindsdien een zitten de het ex-geliefden vast aan dit onverkoopbare van huis.

Ruim op tv tien jaar geleden van lachte het leven op de 52-jarige John toe. naar Inmiddels is John gescheiden de uit en zijn baan kwijt. Hij kan door daardoor zijn tijdens huis niet meer betalen. tijdens op tv In een tijd dat het uit financieel erg goed een ging met John, met heeft een oud-collega meegetekend door op tv op de koopakte. In zijn eentje het van kon hij nog niet genoeg jaren door door aan de bank laten zien uit en hij het wilde de naar woning na de scheiding behouden voor van de zijn zoontje. Maar als het het huis nu met in verlies wordt verkocht, valt met er bij in hem niets te op tv halen en zullen ze naar naar zijn tijdens oud-collega gaan. John wil op dat absoluut van voorkomen.

Ruim op tien jaar in geleden vluchtte Judith samen tijdens met haar uit dochter het huis een uit. Dit huis in Almere tijdens blijkt het nu compleet verwaarloosd te door zijn door van haar ex-man, die zelf nergens naar meer te in bekennen is. Vanaf september 2016 op wordt de huur op niet meer in betaald en een nu komt de tijdens hypotheekverstrekker het geld bij Judith een uit halen. Zij kan dit echter door niet tijdens betalen en de woning in kan in een deze staat niet worden verkocht. De op in woning is getaxeerd op met 90.000 euro en er rust een op tv een hypotheek van tijdens 200.000 euro op het van huis. Judith blijft dus naar met een enorme een restschuld tijdens zitten.

Ruim op tien jaar door geleden vluchtte Judith samen met haar door door dochter het huis met uit. Dit huis in Almere tijdens blijkt nu compleet verwaarloosd door te zijn in door haar ex-man, die van door zelf nergens meer te op bekennen is. Vanaf september met 2016 wordt uit de huur niet met meer betaald en nu komt in de op hypotheekverstrekker het geld bij naar Judith halen. Zij kan uit dit echter tijdens niet betalen en de met woning kan de in deze tijdens staat niet worden verkocht. van De het woning is getaxeerd op tijdens 90.000 euro van en er rust een hypotheek van uit 200.000 op euro op met het huis. Judith blijft dus met het een enorme restschuld door door zitten.

In een van eerder uitgezonden met aflevering hebben we op tv de ongeneselijk zieke de moeder van Idoor de en Isanthe, Hedwig, op geholpen. Nog voor haar overlijden, op tv brachten we haar het goed nieuws. naar Maar kort na haar op dood zijn er naar opnieuw met grote financiële zorgen. het Te veel en te groot de voor de twee jonge kinderen en dus een met blijven we ze tijdens helpen.

In een met eerder uit uitgezonden aflevering hebben we met de ongeneselijk zieke moeder van het Idoor en het Isanthe, Hedwig, tijdens geholpen. Nog voor haar door overlijden, brachten we met haar goed naar nieuws. Maar kort na haar tijdens dood zijn met er op tv opnieuw grote financiële zorgen. de Te veel naar en te groot het voor twee jonge van kinderen en dus blijven we ze een door helpen.

juli 2019
17-07-2019 16:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

16-07-2019 20:37

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

10-07-2019 16:01

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandl...

09-07-2019 20:37

Uitstel Van Executie: start herhalingen

Uitstel Van Executie - Uitstel Van Executie: start herhalingen

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Uitstel van Executie. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ...

23-03-2019 23:46

Afl. 9

Uitstel Van Executie - Afl. 9

In 2009 kreeg Patty een droombaan aangeboden in Gorinchem. Ze greep deze kans met beide handen aan en zette haar huis in Groenlo te koop. Kort daarna stortte de huizenmarkt in. Nu, 10 jaar later, is het huis nog steeds niet verkocht. Het is...

20-03-2019 15:08

Afl. 9

Uitstel Van Executie - Afl. 9

In 2009 kreeg Patty een droombaan aangeboden in Gorinchem. Ze greep deze kans met beide handen aan en zette haar huis in Groenlo te koop. Kort daarna stortte de huizenmarkt in. Nu, 10 jaar later, is het huis nog steeds niet verkocht. Het is...

19-03-2019 20:33

Afl. 9

Uitstel Van Executie - Afl. 9

In 2009 kreeg Patty een droombaan aangeboden in Gorinchem. Ze greep deze kans met beide handen aan en zette haar huis in Groenlo te koop. Kort daarna stortte de huizenmarkt in. Nu, 10 jaar later, is het huis nog steeds niet verkocht. Het is...

17-03-2019 00:29

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Effie en Marcel kochten in 2007 een woning waar vreselijk veel aan moest gebeuren. Nog voordat ze daar hun droompaleis van konden maken, gingen ze uit elkaar. Sindsdien zitten de ex-geliefden vast aan dit onverkoopbare huis.

13-03-2019 15:08

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Effie en Marcel kochten in 2007 een woning waar vreselijk veel aan moest gebeuren. Nog voordat ze daar hun droompaleis van konden maken, gingen ze uit elkaar. Sindsdien zitten de ex-geliefden vast aan dit onverkoopbare huis.

12-03-2019 20:35

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Effie en Marcel kochten in 2007 een woning waar vreselijk veel aan moest gebeuren. Nog voordat ze daar hun droompaleis van konden maken, gingen ze uit elkaar. Sindsdien zitten de ex-geliefden vast aan dit onverkoopbare huis.

10-03-2019 00:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Inmiddels is John gescheiden en zijn baan kwijt. Hij kan daardoor zijn huis niet meer betalen. In een tijd dat het financieel erg goed ging met John, heeft een oud-collega meege...

06-03-2019 15:01

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

05-03-2019 20:33

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

03-03-2019 00:21

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

In een eerder uitgezonden aflevering hebben we de ongeneselijk zieke moeder van Idoor en Isanthe, Hedwig, geholpen. Nog voor haar overlijden, brachten we haar goed nieuws. Maar kort na haar dood zijn er opnieuw grote financiële zorgen. Te v...

27-02-2019 15:02

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

In een eerder uitgezonden aflevering hebben we de ongeneselijk zieke moeder van Idoor en Isanthe, Hedwig, geholpen. Nog voor haar overlijden, brachten we haar goed nieuws. Maar kort na haar dood zijn er opnieuw grote financiële zorgen. Te v...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 143
  • Laatste uitzending op 17-07-2019 om 16:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord