Programma gemist?

De uit 41-jarige Astrid in Hopman werd zeven jaar geleden in met een de steek gelaten door haar van vriend. Ze het hadden net samen een huis naar met gekocht, maar haar ex betaalde de geen cent meer. Astrid het zette het het huis direct naar te koop en op haar ouders uit schoten financieel te hulp de met geld dat met eigenlijk bestemd was om hun van 50-jarig huwelijksfeest te op tv vieren. Zeven met jaar van later is het huis nog door steeds niet de verkocht. Er moet iets uit gebeuren op om deze impasse te de doorbreken!

De zussen Sandra op en Nienke Hehir in woonden beiden in in hetzelfde appartementencomplex in door met Gouda. Ze hadden een goede band de en kwamen vaak het in bij elkaar over de door vloer. Totdat in Sandra stage ging lopen op Aruba het het en daar te op horen kreeg dat Nienke naar door haar vriend de om het leven was tijdens gebracht. door Sinds de moord is door Sandra niet naar meer in staat om de in haar appartement in te blijven wonen. Ouders Kevin de en Greet een hebben geen geld in meer om bij te uit springen. door Martijn en zijn team schieten naar van te hulp om het Sandra's appartement beter verkoopbaar te van maken.

René door en Monique zijn in een 1991 in op de Molenstraat in tijdens Son en Breugel komen wonen een en hun de drie van zoontjes zijn daar geboren. Doordat de met door buurvrouw continu over geluidsoverlast door klaagde, besloten Monique en René door een nieuwe naar woning het te kopen. Inmiddels zijn ze tijdens zeven jaar verder het en een staan beide woningen in de verkoop. de De klagende buurvrouw door is inmiddels het is verhuisd. op De hele situatie heeft ervoor het met gezorgd dat Monique een burn-out heeft van gekregen. tijdens Daarbij komt dat een René binnenkort het zijn baan kwijtraakt.

Jacqueline Swart en een haar man het hadden in 2001 in het plan om een met mooi huis een in Almere de te kopen en een gezin in te stichten. een Dertien jaar later met ziet het er totaal in anders uit. Hun met een kinderen werden geboren uit met een zeer zeldzame erfelijke tijdens ziekte in en stierven op jonge leeftijd. uit Ook hun van huwelijk hield geen door stand. Nu zit Jacqueline alleen een in door een grote de gezinswoning met aanpassingen de die geen functie meer hebben. op tv De woning moet weer naar helemaal op tv up-to-date worden gebracht, zodat deze tijdens snel het verkocht kan de worden. Dan kan Jacqueline in eindelijk aan een zonnige toekomst door tijdens beginnen.

Cathéla en op tv Rinus een hebben hun hele het leven lang maar uit één droom: leven als God in van Frankrijk. Toen van hun van kinderen het ouderlijk huis verlieten, de kochten ze een van huis op in de Dordogne. Ruim uit vijf jaar later is de van verkoop van hun op huis op tv in Nederland op tv nog steeds niet rond. Dat heeft uit tot gevolg op dat het door stel is gedwongen tot een van latrelatie. Rinus woont een in Frankrijk de en in Cathéla moet blijven werken om de door kosten door in Nederland door te dekken.

Realityserie door waarin een op tv team van specialisten alles op alles op tv naar zet om mensen te een helpen die van hun van hypotheekverstrekker het bericht door hebben de gekregen dat hun huis uit op een in veiling zal worden in verkocht.

Het verhaal de van Mike uit Leerdam tijdens is te zien. de de De 29-jarige Mike een zit in grote tijdens financiële problemen. Door een verbroken met relatie draait hij alleen op tv op voor de naar hypotheeklasten. Tot voor door het kort redde hij het financieel door net, maar nu in hij het zijn baan is met verloren, kan hij het niet meer met de bolwerken.

De de 35-jarige Pascal en op 32-jarige Fadia de uit Rijswijk hebben grote financiële problemen. op in Nadat ze een nieuw in huis hebben gekocht, op tv slaat de crisis toe. het Hun oude huis het is nog niet op verkocht, het daardoor zitten ze met met dubbele lasten. Door lichamelijke door problemen kan Fadia niet met meer op werken. De tijdens situatie is uitzichtloos.

Het met verhaal van Yvonne uit Oss op tv is te met zien. De 54-jarige op moeder van zes door zonen kan tijdens haar financiële lasten niet meer met dragen. Na het het uit plotselinge overlijden van haar een man komt een zij er alleen op voor te staan. Ze maakt met veel met uren in de catering maar tijdens ze kan het uit financieel niet op tv rondbreien.

De 51-jarige op Gina in uit Berkel en Rodenrijs heeft de financiële problemen. Door met een tijdens scheiding en een uit onverkoopbaar huis kan ze geen kant naar tijdens op. Ze woont al door drie jaar naar met haar ex in een het huis. De sfeer door is allesbehalve in gezellig.

Het tijdens verhaal van Barend op tv en Reina uit Almere is van te zien. naar De 64-jarige Reina is uit naar ongeneeslijk ziek en hun financiële een situatie is de een complete chaos. van Reina maakt een zich enorme zorgen, want door hun huis is onverkoopbaar en tijdens ze wil Barend met goed van achterlaten.

Realityserie waarin een tijdens tijdens team van specialisten alles op alles van op tv zet om mensen van te helpen die van hun in hypotheekverstrekker op tv het bericht hebben tijdens gekregen dat hun huis op een in veiling zal worden van de verkocht.

Realityserie waarin in een team van specialisten op alles een op alles met zet om mensen te met helpen die van van hun hypotheekverstrekker het naar bericht hebben gekregen tijdens dat hun huis op het een veiling zal met worden met verkocht.

Martijn met Krabbé en zijn team helpen in Tom en door Djamila met uit Almere. Zij dragen al de ruim vier jaar het lang de van lasten van twee hypotheken. Door in alleen maar een te de werken, houden zij dit uit vol. Dit betekent een dat Tom noodgedwongen zes het maanden per in jaar in het van buitenland is. Djamila blijft dan een alleen naar achter met een zoontje het van drie op tv jaar oud en een op dochtertje van zeven maanden. op tv tijdens De situatie is een onhoudbaar.

Arnout en uit Anke op dromen van trouwen en een door kindje. van Helaas zit het uit huis in Middenmeer dat van Arnout nog verbindt een aan zijn ex hun levensgeluk met in de naar weg. Tot op overmaat van ramp weet tijdens de 34-jarige Arnout ook het dat hij op tijdens zijn 35e ontslagen op tv wordt uit naar het leger. Ze hebben naar in de hulp ingeroepen van het Martijn en met zijn team.

december 2018
31-08-2018 17:02

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

30-08-2018 17:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

29-08-2018 17:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen en hun drie zoontjes zijn daar geboren. Doordat de buurvrouw continu over geluidsoverlast klaagde, besloten Monique en René een nieuwe woning te kopen. Inmiddels z...

28-08-2018 17:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Jacqueline Swart en haar man hadden in 2001 het plan om een mooi huis in Almere te kopen en een gezin te stichten. Dertien jaar later ziet het er totaal anders uit. Hun kinderen werden geboren met een zeer zeldzame erfelijke ziekte en stier...

27-08-2018 17:01

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Cathéla en Rinus hebben hun hele leven lang maar één droom: leven als God in Frankrijk. Toen hun kinderen het ouderlijk huis verlieten, kochten ze een huis in de Dordogne. Ruim vijf jaar later is de verkoop van hun huis in Nederland nog ste...

24-08-2018 16:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

23-08-2018 17:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Het verhaal van Mike uit Leerdam is te zien. De 29-jarige Mike zit in grote financiële problemen. Door een verbroken relatie draait hij alleen op voor de hypotheeklasten. Tot voor kort redde hij het financieel net, maar nu hij zijn baan is ...

22-08-2018 17:00

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

De 35-jarige Pascal en 32-jarige Fadia uit Rijswijk hebben grote financiële problemen. Nadat ze een nieuw huis hebben gekocht, slaat de crisis toe. Hun oude huis is nog niet verkocht, daardoor zitten ze met dubbele lasten. Door lichamelijke...

21-08-2018 17:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Het verhaal van Yvonne uit Oss is te zien. De 54-jarige moeder van zes zonen kan haar financiële lasten niet meer dragen. Na het plotselinge overlijden van haar man komt zij er alleen voor te staan. Ze maakt veel uren in de catering maar ze...

20-08-2018 17:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De 51-jarige Gina uit Berkel en Rodenrijs heeft financiële problemen. Door een scheiding en een onverkoopbaar huis kan ze geen kant op. Ze woont al drie jaar met haar ex in een huis. De sfeer is allesbehalve gezellig.

17-08-2018 17:00

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Het verhaal van Barend en Reina uit Almere is te zien. De 64-jarige Reina is ongeneeslijk ziek en hun financiële situatie is een complete chaos. Reina maakt zich enorme zorgen, want hun huis is onverkoopbaar en ze wil Barend goed achterlate...

16-08-2018 17:00

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

15-08-2018 17:00

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

14-08-2018 16:56

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Martijn Krabbé en zijn team helpen Tom en Djamila uit Almere. Zij dragen al ruim vier jaar lang de lasten van twee hypotheken. Door alleen maar te werken, houden zij dit vol. Dit betekent dat Tom noodgedwongen zes maanden per jaar in het bu...

13-08-2018 16:55

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Arnout en Anke dromen van trouwen en een kindje. Helaas zit het huis in Middenmeer dat Arnout nog verbindt aan zijn ex hun levensgeluk in de weg. Tot overmaat van ramp weet de 34-jarige Arnout ook dat hij op zijn 35e ontslagen wordt uit het...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord