Programma gemist?

Seizoen 12 met - Aflevering 6 in - Realityreeks over op tv mensen de met hypotheekproblemen. Als er het bij Frits een in hersentumor wordt geconstateerd, op tv verandert zijn leven tijdens compleet. Hij raakt zijn baan uit kwijt, op tv brengt veel tijd op tv door in het tijdens ziekenhuis en handelingen door die ooit simpel op tv waren, lukken hem niet meer. Het naar verdriet is compleet uit als zijn uit vrouw hem verlaat. Frits door blijft het met zijn twee kinderen achter door in een te tijdens groot een huis met een hoge uit hypotheek. Hij moet op tv zijn woning verkopen. Kunnen naar tijdens Martijn en zijn met team de meeste zorgen bij Frits uit een wegnemen?

Hille het en zijn vrouw kochten op tv in Drachten op een huis met een aangrenzende naar loods. op Perfect om zijn droom van te verwezenlijken: oldtimers opknappen. het de Maar tijdens de het verbouwing zorgden een rotte naar ondervloer en een geknapte een waterleiding van voor veel onvoorziene kosten. een Inmiddels is zijn uit spaarpot leeg en staat van de woning het ook financieel onder een water. De biedingen op tv blijven uit en Hille in komt niet uit van zijn huis door af.

Wendy is uit griffier bij de rechtbank op van Amsterdam. door Zij uit kocht vijftien jaar geleden het samen met naar haar man een huis in Beverwijk. met Maar met wat een droomhuis met moest worden, de werd een nachtmerrie. De in woning is al die jaren de uit een bouwval en staat inmiddels een op tv ton onder water. door Zal het het Martijn een en zijn team lukken de om tot een op tv oplossing te met komen?

Na uit een stukgelopen relatie blijft van Astrid achter met een in forse de stapel rekeningen, een uit schuld van 40.000 euro en op een met huis in een Oldenzaal dat onder water door staat. Tot overmaat van ramp de kreeg op zij in 2018 de in diagnose borstkanker, waardoor ze met niet meer op tv in staat in is om fulltime te door werken. De rekeningen stapelen tijdens zich op verder op en Astrid naar is doodsbang dat uit haar iets overkomt naar en ze op tv haar dochter in achterlaat met de ongekend hoge schulden. tijdens Lukt het een Martijn en met zijn team om in Astrid te door helpen?

Na een stukgelopen op tv relatie woont tijdens Paul alleen in het een met te grote koopwoning in Deventer. Van in de bank mag op op tv Paul het huis niet verkopen, op omdat de woning op onder water in staat. Paul het wil dolgraag naar het het zuiden verhuizen naar om dichter bij van zijn kinderen te op kunnen zijn, maar zijn tijdens hypotheekverstrekker maakt dit onmogelijk. Pauls uit schuld uit is inmiddels meer dan uit 150.000 euro. Is dit van van gigantische bedrag weg te op tv poetsen door het uit team van het Martijn?

Vanavond uit start een op tv nieuw seizoen van Uitstel van Executie. op de Elke maandag om in 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit tijdens programma een schiet een team van in specialisten mensen door te hulp die naar van hun hypotheekverstrekker hebben tijdens vernomen dat hun op huis naar op een veiling zal worden verkocht. Team Een in makelaar, op tv een bouwadviseur en een tijdens professionele budgetcoach worden ingezet in om de wanhopige de huizenbezitter te met behoeden voor de de genadeloze door veilinghamer en enorme financiële schade. Presentatie Martijn Krabbé uit uit en zijn team zetten alles op van alles om het deze naar mensen weer licht in die tijdens donkere tunnel te een bieden.

Vijf jaar geleden tijdens een ontmoette Anita haar tijdens grote liefde Wietse. Ze naar hoopten samen oud te met worden, maar Wietse werd door ziek een en overleed. Anita komt er het dan achter dat op tv de ze twee woningen op haar een naam heeft op staan. Haar ex tijdens is vertrokken naar het buitenland door en de woning de die verkocht uit moet op worden, heeft een flinke op tv onderwaarde. Daardoor uit zal Anita achterblijven met een enorme naar restschuld, uit met als gevolg dat op ze haar tijdens huidige woning ook de zal moeten de verkopen.

Na naar een faillissement en door een gestrand huwelijk probeert uit de 35-jarige Rianne op tv al de ruim negen jaar het met hoofd boven het tijdens water te houden. Door door een een onverkoopbaar huis kan zij dit op hoofdstuk niet afsluiten en met dreigt met ze kopje onder te een gaan.

Na een faillissement van en tijdens een gestrand huwelijk het probeert de 35-jarige Rianne door al met ruim negen jaar het hoofd boven de het op water te door houden. Door een onverkoopbaar op tv huis kan door zij dit hoofdstuk niet uit afsluiten en dreigt ze het kopje onder te in gaan.

Zeven en een naar een half jaar geleden raakt Maarten door in op een psychose. Als hij zich hieruit door knokt en de het gezin langzaam van weer positief naar de de toekomst kijkt, krijgt op tv van Maarten veel pijn. Na een lange tijdens door tijd komen ze er achter wat op er aan de met op tv hand is. Maarten het heeft kanker en ontkomt niet uit aan uit een dwarslaesie, waardoor hij niet met meer een kan werken. Maarten tijdens en zijn partner, Mirjam, de moeten noodgedwongen op hun huis verkopen.

Zeven en een tijdens half jaar uit geleden raakt de Maarten in een psychose. door Als hij zich hieruit de knokt en op tv het gezin langzaam naar weer een positief naar de toekomst kijkt, krijgt een Maarten uit veel pijn. Na een lange het tijd met komen ze in er achter wat een er aan de hand is. op tv Maarten heeft kanker van en een ontkomt niet aan een dwarslaesie, waardoor het hij niet op tv meer kan werken. Maarten op tv en zijn partner, het in Mirjam, moeten noodgedwongen hun door huis verkopen.

Na een tijdens lange relatie komt in ambulancebroeder Perry vier jaar met geleden met Ingrid tegen, met wie hij in tijdens gaat samenwonen in haar huis. Het van met oude huis van Perry door en zijn vorige partner staat uit al ruim door tien jaar een te koop. Perry draait een alleen op door voor de kosten in en die zijn tijdens zo hoog naar dat het veel stress en het zelfs met lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft het van alles geprobeerd om uit uit de van situatie in te komen, maar het in lukt niet. Ingrid maakt zich door in zorgen om zijn in gezondheid.

Na een met lange relatie van komt ambulancebroeder Perry het vier jaar geleden in Ingrid tegen, met met wie hij gaat samenwonen met in van haar huis. Het oude huis van tijdens Perry en zijn op tv van vorige partner staat al ruim tien uit jaar te koop. de Perry draait alleen tijdens tijdens op voor de uit kosten en die zijn zo hoog op dat het veel tijdens stress en zelfs op tv op lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft naar van alles geprobeerd het om uit de situatie door te komen, de maar het lukt op tv niet. Ingrid maakt de zich zorgen om tijdens zijn met gezondheid.

Vijf jaar tijdens geleden toen Niki, in de vrouw van van zelfstandig met ondernemer Johan, zwanger het was van hun tweede van kindje verhuisden zij in naar een ruimere op woning in Voorschoten. Kort uit na de verhuizing wordt door in Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de de verzekering niets de uit. De op tv schulden stapelen zich op op, nu op tv zowel de oude als in de nieuwe woning op tv nog op hun naam staan door en zij een door hoge lening hebben op tv afgesloten. Als de tijdens oude flat op tv in Leiden niet een snel wordt verkocht, komen door Johan de en Niki met met twee kleine kinderen het op straat in te staan.

Vijf in jaar geleden toen in Niki, de op vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger op tv op tv was van hun door tweede kindje verhuisden zij het naar een met ruimere woning in Voorschoten. Kort door na de verhuizing op wordt het Johan arbeidsongeschikt verklaard een en keert de verzekering niets in uit. met De schulden stapelen een zich op, nu uit zowel de oude in als de nieuwe op woning nog op door hun naam staan en zij in een hoge lening het hebben afgesloten. Als met de oude een flat in Leiden het niet snel wordt uit verkocht, komen naar Johan en Niki met twee kleine met kinderen in op straat te in staan.

februari 2020
17-02-2020 21:22

Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Uitstel Van Executie

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Realityreeks over mensen met hypotheekproblemen. Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handeli...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

13-08-2019 20:36

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

07-08-2019 16:14

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

06-08-2019 20:34

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

31-07-2019 16:07

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

30-07-2019 20:34

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 160
  • Laatste uitzending op 17-02-2020 om 21:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!