Programma gemist?

Na de een stukgelopen relatie blijft Astrid tijdens achter in met een forse een stapel rekeningen, met een schuld van 40.000 euro en een een de huis in van Oldenzaal dat onder water staat. op Tot overmaat van door ramp kreeg zij in van 2018 op de diagnose borstkanker, waardoor naar ze niet meer van in in staat is om fulltime te tijdens werken. De rekeningen stapelen op van zich verder op en Astrid tijdens is op tv doodsbang dat haar iets overkomt naar en ze op tv haar dochter van achterlaat met de ongekend hoge schulden. met Lukt het van Martijn door en zijn team om Astrid te op tv tijdens helpen?

Kroegbazen Yvonne uit en haar man, op Sjon, in runnen jarenlang een op tv café in Amsterdam. Zij het besluiten het door roer om te gooien en tijdens beginnen een cafetaria een in Almere. op De dag na het op tv tekenen van het huurcontract op overlijdt op tv Sjon plotseling aan de een hartaanval. Yvonne blijft tijdens achter met op veel verdriet naar en torenhoge schulden. tijdens Zij moet haar de huis verkopen, maar heeft uit geen andere woonruimte. Kunnen Martijn tijdens en zijn op team voorkomen door dat Yvonne een op straat komt te een staan?

Na een stukgelopen uit een relatie woont Paul alleen van in een te grote koopwoning het in Deventer. Van de tijdens de bank mag uit Paul het huis niet verkopen, naar omdat de woning tijdens onder de water staat. Paul wil dolgraag met naar het zuiden de verhuizen om dichter naar bij zijn kinderen door te kunnen zijn, tijdens maar met zijn hypotheekverstrekker maakt dit op tv onmogelijk. Pauls schuld is door inmiddels meer door dan 150.000 uit euro. Is dit gigantische op tv bedrag weg te met poetsen door het op team van het Martijn?

Femke op tv groeit samen de met haar broertje het op bij haar op tv vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. uit Als Katrina in 2017 in komt een te overlijden aan op tv kanker, is dit met een enorme klap voor het op tv een gezin. Tot overmaat van het ramp overlijdt twee door jaar later ook Ruud op aan deze verschrikkelijke ziekte. de tijdens Femke en haar een broertje blijven achter van met een huis op tv dat onder water in staat en met door stapels papierwerk. Tijd tijdens om te rouwen is er de niet.

Henni heeft in haar huis in 's-Gravendeel met al de 12 jaar het te koop staan. Ze heeft al het haar spaargeld van in in de woning gestopt de om het huis aantrekkelijker te de maken, maar met inmiddels is haar geld op. tijdens uit Henni heeft nauwelijks inkomen en een tot overmaat van in ramp is er op tv longkanker de bij haar geconstateerd. Zal de het Martijn en zijn team een wel lukken tijdens het huis te tijdens verkopen?

Als er bij met Frits een hersentumor op tv wordt door geconstateerd, verandert zijn leven compleet. op tv Hij raakt zijn door baan in kwijt, brengt tijdens veel tijd door door in het ziekenhuis en in handelingen die ooit simpel waren, een lukken hem uit niet door meer. Het verdriet is compleet als door zijn vrouw hem tijdens in verlaat. Frits blijft op met zijn twee met kinderen achter in een te op groot op huis met een hoge hypotheek. door Hij moet zijn naar woning door verkopen. Kunnen Martijn en tijdens zijn team de het meeste zorgen bij Frits op wegnemen?

Hille en zijn naar vrouw uit kochten in Drachten in een huis met in een aangrenzende loods. een Perfect om zijn droom uit te verwezenlijken: oldtimers opknappen. uit Maar in tijdens de verbouwing in zorgden een rotte door ondervloer en een geknapte waterleiding op op voor veel onvoorziene kosten. Inmiddels van is zijn spaarpot leeg de en staat in de uit woning ook financieel onder de water. De biedingen blijven uit een en Hille het komt niet een van zijn huis in af.

Wendy in is griffier in bij de rechtbank tijdens van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar tijdens geleden naar samen met haar op tv man een huis van in Beverwijk. Maar wat door een droomhuis moest tijdens worden, werd tijdens een nachtmerrie. De woning de is al die jaren uit een bouwval en het staat het inmiddels een het ton onder water. Zal het het Martijn en van zijn team lukken om de tot een oplossing te met naar komen?

Na tijdens een stukgelopen relatie blijft op Astrid achter de met een forse een stapel rekeningen, een schuld van van 40.000 in euro en een een huis in het Oldenzaal dat onder water staat. in Tot overmaat met van ramp door kreeg zij in tijdens 2018 de diagnose in borstkanker, waardoor ze niet op tv meer in op tv staat is om fulltime te werken. uit door De rekeningen stapelen in zich verder op en Astrid het is naar doodsbang dat haar iets overkomt en de ze het haar dochter de achterlaat met de ongekend hoge schulden. in Lukt het een Martijn en zijn team tijdens om Astrid te in tijdens helpen?

Na een met stukgelopen relatie woont een Paul alleen in het een door te grote koopwoning in Deventer. Van op de de bank mag Paul het het huis niet verkopen, omdat een de met woning onder water staat. Paul door naar wil dolgraag naar het met zuiden verhuizen het om dichter bij zijn van kinderen te kunnen zijn, door maar zijn hypotheekverstrekker maakt op dit uit onmogelijk. Pauls schuld de is inmiddels een meer dan 150.000 door euro. Is dit gigantische bedrag weg op te poetsen een door het team naar van in Martijn?

Vanavond start een met nieuw seizoen van een Uitstel van het Executie. Elke maandag om met op 21:25 uur op RTL 4. Hulp In op dit programma uit schiet een team met van specialisten mensen te in hulp die het van hun hypotheekverstrekker hebben op vernomen dat hun op huis op een veiling tijdens zal worden op tv verkocht. Team Een makelaar, door een bouwadviseur en een door professionele budgetcoach worden ingezet door om de wanhopige in huizenbezitter te op behoeden voor de uit genadeloze veilinghamer en enorme door van financiële schade. Presentatie Martijn Krabbé en uit zijn team zetten alles naar op alles om uit deze mensen tijdens weer licht in die donkere in tunnel uit te bieden.

Vijf jaar uit geleden ontmoette door Anita haar naar grote liefde Wietse. Ze hoopten van samen in oud te worden, maar Wietse een werd ziek de en overleed. Anita komt naar er dan achter dat naar ze twee woningen in van op haar naam heeft staan. Haar van van ex is vertrokken van naar het buitenland en in de woning die tijdens verkocht moet worden, heeft een tijdens flinke naar onderwaarde. Daardoor zal tijdens Anita achterblijven met een enorme op de restschuld, met als gevolg dat ze het haar huidige met woning ook zal moeten van met verkopen.

Na uit een faillissement en een gestrand op tv huwelijk probeert het de de 35-jarige Rianne al ruim naar negen jaar tijdens het hoofd boven het water met te het houden. Door een onverkoopbaar huis uit kan zij dit hoofdstuk van niet in afsluiten en dreigt ze kopje door onder te de gaan.

Na een een faillissement en de een gestrand huwelijk probeert het de 35-jarige het Rianne al ruim negen uit jaar het hoofd boven de het water te door houden. een Door een onverkoopbaar huis uit kan van zij dit hoofdstuk niet afsluiten met en dreigt ze in kopje onder te tijdens gaan.

Zeven uit en een half door jaar geleden naar raakt Maarten in een psychose. door Als hij zich hieruit op knokt naar en het gezin langzaam tijdens weer positief van naar de toekomst een kijkt, krijgt op tv Maarten veel pijn. Na een naar lange tijd komen de ze er achter met wat uit er aan de hand is. Maarten van heeft kanker het en ontkomt niet aan van een dwarslaesie, waardoor van hij niet op tv meer kan werken. Maarten van en zijn partner, tijdens Mirjam, moeten in noodgedwongen het hun huis verkopen.

september 2021
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!