Programma gemist?

Vijf jaar geleden met ontmoette Anita in haar door grote liefde Wietse. de Ze hoopten samen oud te in worden, de maar Wietse werd ziek het en overleed. Anita komt met er dan achter op tv dat ze twee woningen op op een haar naam heeft staan. op tv Haar ex tijdens is vertrokken naar het de buitenland en de in woning die verkocht met moet de worden, heeft een flinke het onderwaarde. Daardoor zal Anita van achterblijven door met een enorme op restschuld, met als gevolg tijdens dat ze haar huidige het woning op ook zal moeten een verkopen.

Vijf jaar geleden van ontmoette naar Anita haar grote liefde Wietse. tijdens Ze hoopten samen op oud te worden, met maar naar Wietse werd door ziek en overleed. Anita komt in er dan achter van dat ze uit twee woningen het op haar naam van heeft staan. Haar ex op tv is vertrokken in naar het buitenland in en de woning uit die verkocht moet worden, heeft een uit een flinke onderwaarde. Daardoor zal met Anita achterblijven met een tijdens enorme restschuld, met het als gevolg dat ze in de haar huidige woning ook zal een moeten tijdens verkopen.

Na een faillissement het en een gestrand op huwelijk probeert de de 35-jarige een Rianne al de ruim negen jaar het hoofd boven met het water te een het houden. Door een onverkoopbaar huis kan het zij naar dit hoofdstuk niet afsluiten en op tv dreigt ze op kopje onder te tijdens gaan.

Na het een faillissement en op een gestrand huwelijk probeert de naar 35-jarige Rianne op al ruim naar negen jaar een het hoofd boven de het water te houden. Door naar een tijdens onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk tijdens niet afsluiten en een met dreigt ze kopje uit onder te gaan.

Karin op kocht ruim op twaalf jaar geleden een ruime op woning door in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet met in ze Erik, met wie ze gaat op tv door samenwonen en drie dochters naar krijgt. Erik is in handig en begint met het op tv verbouwen uit van het huis, van maar dan loopt uit het huwelijk stuk. Alsof met dat van nog niet erg genoeg is, een verliest de Karin ook haar baan. een Daardoor woont ze op in een onafgemaakt huis wat tijdens op tv ze niet meer kan van betalen.

Karin op kocht ruim twaalf op tv jaar geleden een een ruime woning in Rotterdam. tijdens Enige tijd een later ontmoet ze de Erik, met het wie ze gaat een samenwonen en drie dochters het krijgt. Erik in is handig en begint met het een verbouwen een van het huis, maar naar dan loopt op het huwelijk stuk. door Alsof dat nog niet erg in genoeg is, verliest door Karin ook haar door baan. Daardoor een woont tijdens ze in een het onafgemaakt huis wat op ze niet meer kan naar betalen.

Zeven de en een half jaar naar geleden raakt Maarten op tv in een psychose. Als met hij met zich hieruit in knokt en het gezin langzaam van weer positief naar van de toekomst kijkt, op tv krijgt Maarten veel in pijn. uit Na een lange het tijd komen ze er van achter wat er aan de een hand is. Maarten uit de heeft kanker en ontkomt naar niet aan een dwarslaesie, de waardoor hij niet meer in kan werken. Maarten op tv en zijn partner, de Mirjam, uit moeten noodgedwongen hun huis tijdens verkopen.

Zeven en een van half jaar op tv geleden een raakt Maarten in een psychose. de Als een hij zich hieruit knokt en de het gezin het langzaam weer het positief naar de met toekomst kijkt, krijgt naar Maarten veel pijn. Na van een lange op tijd komen ze er achter door wat er het aan de hand is. Maarten uit heeft de kanker en ontkomt niet tijdens aan in een dwarslaesie, waardoor hij niet uit meer kan op werken. Maarten op tv en zijn partner, Mirjam, moeten de noodgedwongen een hun huis verkopen.

Na naar een lange relatie op tv komt ambulancebroeder Perry vier jaar naar geleden Ingrid een tegen, met de wie hij gaat samenwonen in de haar tijdens huis. Het oude huis een van Perry en zijn een vorige partner een staat al ruim op tien jaar te op tv koop. Perry draait alleen op op op voor de kosten en die op zijn zo op hoog op dat het veel in stress en zelfs in lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van uit uit alles geprobeerd om uit de het situatie een te komen, maar het lukt door niet. Ingrid maakt zich in zorgen om naar zijn een gezondheid.

Na een lange op tv relatie komt ambulancebroeder op tv Perry vier van jaar geleden het Ingrid tegen, naar met wie hij gaat de samenwonen in haar de huis. Het oude huis een van Perry het en zijn vorige partner staat naar al op tv ruim tien jaar te op koop. Perry draait alleen van op voor uit de van kosten en die zijn zo uit hoog dat op tv het veel stress en zelfs naar lichamelijke klachten oplevert. naar in Hij heeft van alles geprobeerd om op uit de situatie op te in komen, maar het de lukt niet. Ingrid maakt zich op zorgen om zijn van met gezondheid.

Ruim naar tien jaar geleden lachte het naar door leven de 52-jarige John toe. Hij een had naar een goede van baan, een gezin en een in fijne een woning. Inmiddels is John een gescheiden en met is hij zijn baan met kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen met inkomsten meer en een kan zijn huis tijdens niet meer betalen. een In uit een tijd dat uit het financieel erg in goed ging met John, de heeft een oud-collega tijdens meegetekend op de tijdens koopakte. In in zijn eentje kon hij het nog niet genoeg een jaren aan de tijdens bank het laten zien en hij wilde de de woning na op tv de een scheiding behouden voor het zijn zoontje. Maar als het uit huis nu met verlies uit in wordt verkocht, valt uit er bij hem met niets te halen en zullen ze op tv de naar zijn oud-collega gaan. John naar wil met absoluut voorkomen dat zij de dupe van wordt van zijn de financiële uit situatie.

Ruim van tien jaar de geleden lachte het leven tijdens de 52-jarige een John toe. Hij met had een goede baan, een het gezin en een uit fijne woning. Inmiddels is van John gescheiden van en op is hij zijn tijdens baan kwijtgeraakt. Hij met heeft daardoor geen uit inkomsten meer en kan een zijn huis met niet meer betalen. uit In een tijd van dat het financieel erg goed tijdens ging door met John, heeft een oud-collega meegetekend van op op de koopakte. In op zijn eentje kon naar hij nog niet genoeg jaren een aan de bank naar laten zien van en hij wilde tijdens de woning van na de scheiding behouden tijdens voor zijn zoontje. Maar de op als het huis nu met verlies met wordt het verkocht, valt er bij op tv hem in niets te halen en het zullen ze naar uit zijn oud-collega gaan. John de wil absoluut de voorkomen dat zij de dupe van het wordt van zijn op financiële situatie.

Vijf het jaar geleden toen Niki, een de vrouw van uit zelfstandig ondernemer Johan, zwanger op tv was tijdens van hun tweede kindje met verhuisden zij naar een in ruimere van woning in Voorschoten. Kort door na de verhuizing wordt van de Johan arbeidsongeschikt verklaard en uit keert de verzekering niets de uit. De schulden een stapelen zich het op, nu tijdens zowel de oude als door de nieuwe woning nog op in een hun naam staan en zij een in hoge lening hebben een op tv afgesloten. Als de op tv oude flat in uit Leiden niet snel het wordt verkocht, komen Johan en op tv Niki met twee tijdens kleine kinderen tijdens op straat te op staan.

Vijf jaar geleden uit toen Niki, tijdens de tijdens vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, op tv zwanger was van hun een tweede kindje met verhuisden zij naar een tijdens ruimere woning het in Voorschoten. Kort tijdens na de verhuizing op wordt Johan een arbeidsongeschikt verklaard en keert op de met verzekering niets uit. naar De schulden stapelen zich op, nu van van zowel de oude als de van nieuwe woning nog op met uit hun naam staan en zij op een tijdens hoge lening hebben afgesloten. de Als de het oude flat in Leiden niet uit snel in wordt verkocht, komen Johan en Niki van met twee tijdens kleine kinderen op het straat te tijdens staan.

Ruim tien op jaar geleden vluchtte tijdens Judith samen met met haar dochter het op huis uit. van Dit huis in het Almere blijkt nu compleet van verwaarloosd te zijn door een haar tijdens ex-man, die zelf nergens meer de te de bekennen is. op tv Vanaf september 2016 met wordt de huur een niet meer betaald en nu komt op tv van de hypotheekverstrekker het geld met bij Judith halen. de Zij kan dit echter niet door door betalen en de woning kan naar in deze de staat niet door worden verkocht. De woning is met getaxeerd op een 90.000 euro en er door rust een hypotheek het van 200.000 op tv euro op tijdens het huis. Judith blijft van dus met een tijdens enorme restschuld door zitten.

maart 2018
21-02-2018 16:01

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

20-02-2018 20:32

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

14-02-2018 16:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

13-02-2018 20:31

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

07-02-2018 16:01

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Karin kocht ruim twaalf jaar geleden een ruime woning in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet ze Erik, met wie ze gaat samenwonen en drie dochters krijgt. Erik is handig en begint met het verbouwen van het huis, maar dan loopt het huwelijk s...

06-02-2018 20:31

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Karin kocht ruim twaalf jaar geleden een ruime woning in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet ze Erik, met wie ze gaat samenwonen en drie dochters krijgt. Erik is handig en begint met het verbouwen van het huis, maar dan loopt het huwelijk s...

31-01-2018 16:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

30-01-2018 20:32

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

24-01-2018 16:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

23-01-2018 20:32

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

17-01-2018 16:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Hij had een goede baan, een gezin en een fijne woning. Inmiddels is John gescheiden en is hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen inkomsten meer en kan zijn huis nie...

16-01-2018 20:32

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Hij had een goede baan, een gezin en een fijne woning. Inmiddels is John gescheiden en is hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen inkomsten meer en kan zijn huis nie...

10-01-2018 16:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

09-01-2018 20:33

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

03-01-2018 16:02

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord