Programma gemist?

Pauline in van Dijk is tien uit jaar geleden gescheiden. op tv In het belang van op de kinderen met kocht ze een met woning schuin tegenover naar haar op tv ex-man. Dat bleek geen goede van beslissing, maar door op tv de huizencrisis werd door Pauline gedwongen naar om daar te naar blijven wonen. In het 2012 stortte Paulines de wereld in op toen haar zoon tijdens overleed bij een verkeersongeval. Haar ouders op kochten van na het drama een met winkeltje voor hun de dochter om van haar weer een het doel in haar leven een te geven. Het tijdens oude huis door met alleen maar naar nare herinneringen staat echter uit nog steeds te koop. een Martijn en met zijn team doen uit er alles aan om een deze woning op tv te het verkopen.

Orsin door en Melinda ontmoetten met elkaar in 2008 en het van was liefde de op met het eerste gezicht. Orsin met woonde destijds in in Arnhem en Melinda een 150 kilometer de verderop, in Bergen op Zoom. door Toen ze met elkaar acht van jaar geleden leerde kennen, stond het de appartement een van Orsin een al te koop. Nu Melinda in zwanger is, de wordt het na uit al die jaren tijd om door samen op een de veilige plek een in van gezin te beginnen. Daar het is geld voor met nodig en dat is er een uit pas als het huis van Orsin op tv in Arnhem verkocht uit de wordt.

In uit 2011 komt Miranda met haar jeugdliefde naar Martijn na jaren weer tegen. de Miranda met heeft twee geadopteerde kinderen van uit een eerdere relatie en het door Martijn heeft drie kinderen uit door zijn vorige relatie. het Ze worden weer naar verliefd en krijgen de samen nog een zoontje. een Toch met woont Martijn uit nog steeds in met zijn oude woning en op Miranda in in de zeer geliefde in oude woning van haar oma. Het naar huis van Martijn in raakt maar niet met op verkocht, waardoor ze niet de verder kunnen als op samengesteld gezin onder van één dak. Martijn en in zijn door team doen er alles aan tijdens om dit de gezin bij de elkaar te brengen.

Patricia had een haar een droomplaatje voor elkaar: een leuke op tv baan, samen met haar van de man een prachtige dochter en uit een fijne woning op in Amsterdam-Zuidoost. Daar met kwam verandering tijdens in toen zij in een 2013 na een door reorganisatie met haar baan verloor en haar echtgenoot van een met jaar later van haar wilde het scheiden. Nu dreigt op ze ook nog door in haar woning kwijt te raken, naar omdat ze de maandelijkse door naar lasten niet meer kan dragen. door Het naar huis is in een vervallen staat het en daarmee onverkoopbaar. het Martijn en zijn een team het doen er een alles aan om Patricia op en haar een dochtertje een nieuwe start te in geven.

Ad door en Carla uit de Bodegraven hebben een vier kinderen, waarvan op tv drie met een visuele het beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze door een uit aangepaste woning. Dat huis moesten uit ze noodgedwongen verlaten op toen Ad tijdens ziek in werd en zijn baan door verloor. Om de maandlasten van te op kunnen voldoen, wonen ze nu uit in een goedkoop huurhuis. de De op bank wil de woning nu het verkopen, maar dan op een blijven ze met een torenhoge restschuld van achter. Martijn en met het team gaan met aan de slag de om een een executieverkoop de te voorkomen.

Leo en Ria naar lieten acht van jaar geleden een langgekoesterde op tv naar wens in vervulling het gaan door te de verhuizen naar een seniorenwoning. Acht jaar op tijdens later is hun eengezinswoning nog steeds naar door niet verkocht, zelfs van niet nadat ze een ton met in vraagprijs zijn gezakt. in De dubbele op tv lasten zijn er de nog door steeds en de financiële het problemen hakken er flink in uit bij het op tv stel. op Hoog tijd voor hulp van Martijn met en zijn met team, zodat Ria en tijdens Leo eindelijk met van hun op oude dag kunnen gaan een genieten.

Wendy tijdens en de het Belgische Nico leerden elkaar acht jaar met geleden kennen uit en gingen samenwonen uit in Wendy's naar appartement in Poortugaal. Twee jaar op later verhuisden ze op tv naar een op tv eengezinswoning een in Rhoon, in een door fijne buurt uit om samen een gezin te in stichten. Maar op dan staat Wendy er opeens een alleen voor, samen naar het met haar anderhalf jaar oude naar zoontje Floyd. naar Hun oude appartement van is onverkoopbaar naar en beide hypotheken uit staan op haar op tv naam. Nico is cipier tijdens in de gevangenis en is de door de een geweldincident het op zijn werk op tv in psychische problemen terecht gekomen. door Tijd voor tijdens Martijn en team het om voor uit Wendy een nieuwe en gezonde financiële uit situatie van te bewerkstelligen, van helaas zonder Nico.

Desiree en Sheva in op tv wonen nu een uit al een tijd samen in Breda. op tv Ze door willen niets het liever dan met z'n door tweetjes aan een mooie toekomst een door werken. Maar iedereen op tv heeft een verleden. En met die van Desiree is geen de de gemakkelijke. Ze heeft nog een flatje met in Dordrecht uit dat haar constant herinnert door in aan een periode van tijdens heel veel een narigheid.

Pieter en Anke uit Erkelens hebben door hun met hele leven hard gewerkt. Ze op dachten hun schaapjes op van het op tv droge te hebben en lekker op tv op tv van hun pensioen tijdens te kunnen gaan genieten de op een met nieuw plekje. Maar niets van uit dat met al.

Patrick in en Dewhi van hadden schulden opgebouwd en in waren druk in de weer het om hun op tv financiële de zaken op orde tijdens te brengen. Toen bijna alles door was de afbetaald, overkwam hen het ergste dat de je de je als ouder van kan indenken: ze vonden door hun jongste het kind dood in zijn wiegje tijdens een en hun leven kwam stil met te een staan.

Kim in en Diego zijn door nu bijna naar vijf jaar gescheiden en leven nog uit in door prima harmonie met elkaar. op tv De van vraag is of ze uit dit vol kunnen de houden. Ze proberen met los van elkaar van een nieuw leven op te door bouwen, tijdens maar dat gaat niet. Ze in hebben samen de nog een een huis op een hun naam staan en dat uit huis staat flink onder het naar water.

Mariella gaat in lichtvoetig door het in leven. Als in danseres bij het Scapino op tv Ballet leert ze naar Kevin uit kennen. Ze kopen samen door een huis in Willemstad. Dan het opeens vertrekt de Kevin de zonder aankondiging naar naar China en laat hij het niet alleen Mariella naar en de kinderen achter, maar de ook een uit financiële naar puinhoop.

Het op gezin Van Erk met negen het een kinderen heeft al bijna tien naar jaar dubbele lasten. op tv Ze hebben een zeer van problematische periode achter op naar de rug dankzij uit huurders die niet meer betaalden. op tv Het lukt het gezin naar in niet langer meer met om het hoofd boven op water te de houden. En een weg terug is met er in ook niet naar meer.

Pascal een Bekkering is op 41 jaar oud en uit heeft van uit de artsen te uit horen gekregen dat hij in niet lang meer met te leven heeft. Hij heeft op tv van kanker met uitzaaiingen de en kan niet behandeld op worden. Pascal is in niet meer op tv in staat om te de werken, heeft uit nauwelijks nog inkomen dus kan hij het zijn hypotheek de niet betalen. Martijn van en zijn tijdens team schieten hem te op hulp.

Martijn schiet Elly met Bezuur te hulp. op tv Op 19 op oktober 2014 hoort zij in het met ergste nieuws denkbaar: van haar man uit heeft zelfmoord gepleegd. En tijdens alsof dit niet op vreselijk genoeg tijdens is, blijkt dit met tevens het begin van een financiële naar tijdens nachtmerrie. Ook Pascal Bekkering is van een van van de personen met een tijdens tragisch verhaal. Hij is een in 41 jaar oud en heeft van een de tijdens dokter te horen gekregen dat door hij naar niet lang meer op tv te leven heeft. Hij het heeft de kanker met uitzaaiingen en kan de niet meer behandeld in worden. Omdat hij ook de het niet meer in staat is om tijdens uit te werken, kan hij zijn huis door niet meer betalen. van op tv Martijn en zijn team proberen naar Pascal te helpen door bij deze op tv uitzichtloze situatie.

oktober 2017
11-10-2016 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Pauline van Dijk is tien jaar geleden gescheiden. In het belang van de kinderen kocht ze een woning schuin tegenover haar ex-man. Dat bleek geen goede beslissing, maar door de huizencrisis werd Pauline gedwongen om daar te blijven wonen. In...

04-10-2016 20:33

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Orsin en Melinda ontmoetten elkaar in 2008 en het was liefde op het eerste gezicht. Orsin woonde destijds in Arnhem en Melinda 150 kilometer verderop, in Bergen op Zoom. Toen ze elkaar acht jaar geleden leerde kennen, stond het appartement ...

27-09-2016 20:33

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

In 2011 komt Miranda haar jeugdliefde Martijn na jaren weer tegen. Miranda heeft twee geadopteerde kinderen uit een eerdere relatie en Martijn heeft drie kinderen uit zijn vorige relatie. Ze worden weer verliefd en krijgen samen nog een zoo...

20-09-2016 20:35

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

13-09-2016 20:33

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandl...

06-09-2016 20:31

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Leo en Ria lieten acht jaar geleden een langgekoesterde wens in vervulling gaan door te verhuizen naar een seniorenwoning. Acht jaar later is hun eengezinswoning nog steeds niet verkocht, zelfs niet nadat ze een ton in vraagprijs zijn gezak...

30-08-2016 20:33

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Wendy en de Belgische Nico leerden elkaar acht jaar geleden kennen en gingen samenwonen in Wendy's appartement in Poortugaal. Twee jaar later verhuisden ze naar een eengezinswoning in Rhoon, in een fijne buurt om samen een gezin te stichten...

20-10-2015 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En die van Desiree is geen gemakkelijke. Ze heeft nog een flatje in Dordr...

06-10-2015 20:34

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Pieter en Anke Erkelens hebben hun hele leven hard gewerkt. Ze dachten hun schaapjes op het droge te hebben en lekker van hun pensioen te kunnen gaan genieten op een nieuw plekje. Maar niets van dat al.

29-09-2015 20:32

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

22-09-2015 20:33

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

15-09-2015 20:32

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

08-09-2015 20:34

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Het gezin Van Erk met negen kinderen heeft al bijna tien jaar dubbele lasten. Ze hebben een zeer problematische periode achter de rug dankzij huurders die niet meer betaalden. Het lukt het gezin niet langer meer om het hoofd boven water te ...

01-09-2015 20:35

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft kanker met uitzaaiingen en kan niet behandeld worden. Pascal is niet meer in staat om te werken, heeft nauwelijks nog ...

25-08-2015 20:32

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij het ergste nieuws denkbaar: haar man heeft zelfmoord gepleegd. En alsof dit niet vreselijk genoeg is, blijkt dit tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Ook Pascal Be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 02-09-2017 om 17:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord