Programma gemist?

De 41-jarige de Astrid Hopman werd naar zeven jaar geleden met in de steek gelaten op tv in door haar vriend. Ze uit hadden net samen een van huis gekocht, naar maar haar ex het betaalde geen cent meer. tijdens Astrid het zette het huis direct te met koop de en haar ouders schoten financieel de te uit hulp met geld dat eigenlijk bestemd door was om hun van 50-jarig huwelijksfeest te door vieren. Zeven met jaar later is op tv het huis nog steeds de niet verkocht. Er met moet iets een gebeuren om deze impasse tijdens te een doorbreken!

De op zussen Sandra en Nienke Hehir door woonden beiden in op tv hetzelfde van appartementencomplex in Gouda. Ze hadden van een goede van band en kwamen op tv vaak bij elkaar tijdens over de vloer. de Totdat Sandra stage ging met lopen op naar Aruba en daar op tv te horen het kreeg dat Nienke door haar tijdens vriend om het met leven van was gebracht. Sinds de moord een is uit Sandra niet meer in staat de om in het haar appartement te in blijven wonen. in Ouders Kevin en Greet hebben een geen geld tijdens meer om een bij te springen. Martijn en een zijn team schieten door te hulp om op tv op Sandra's appartement beter verkoopbaar in te maken.

René en in Monique zijn op in 1991 op de de Molenstraat in op tv Son en Breugel komen wonen op en hun drie in naar zoontjes zijn daar geboren. Doordat de door buurvrouw continu van over geluidsoverlast klaagde, besloten naar Monique en het René een nieuwe een woning te kopen. op tv Inmiddels zijn ze zeven op jaar verder en met staan beide woningen naar in een de verkoop. De klagende naar buurvrouw van is inmiddels is verhuisd. De hele het door situatie heeft ervoor gezorgd dat Monique door in een burn-out heeft in gekregen. Daarbij komt dat René van binnenkort zijn baan de kwijtraakt.

Jacqueline uit Swart en haar van man hadden in 2001 het op plan om een in mooi huis op tv in Almere het te kopen en in een gezin te stichten. met Dertien jaar later de ziet het er totaal op tv anders op uit. Hun kinderen door werden geboren met een op zeer uit zeldzame erfelijke ziekte een en stierven op jonge in leeftijd. Ook het hun huwelijk hield door geen stand. Nu zit Jacqueline alleen op uit in een grote naar gezinswoning met aanpassingen die uit geen functie meer hebben. op De met woning moet weer helemaal up-to-date met worden uit gebracht, zodat deze snel met verkocht kan worden. Dan kan uit uit Jacqueline eindelijk aan een zonnige met toekomst het beginnen.

Cathéla het en Rinus hebben hun de hele leven lang maar op tv één droom: leven op tv als God de in Frankrijk. het Toen hun kinderen het ouderlijk naar huis verlieten, kochten uit een ze een huis het in de Dordogne. Ruim vijf jaar op later is de uit verkoop van hun naar huis in met Nederland de nog steeds niet in rond. Dat heeft tot gevolg dat naar het door stel is de gedwongen tot een latrelatie. een Rinus woont in Frankrijk en door Cathéla moet blijven een werken om met de kosten van in Nederland te de dekken.

Realityserie waarin een uit team in van specialisten een alles op alles zet om mensen op tv met te helpen die van tijdens hun hypotheekverstrekker het op tv bericht hebben gekregen dat met hun huis op een in met veiling zal worden op verkocht.

Het verhaal tijdens van Mike tijdens uit Leerdam is in te zien. De het 29-jarige Mike zit in grote het in financiële problemen. Door de een verbroken relatie de draait hij alleen op voor op tv de hypotheeklasten. Tot het voor kort tijdens redde hij het tijdens financieel net, maar nu hij met uit zijn baan is tijdens verloren, kan hij het niet met meer tijdens bolwerken.

De met 35-jarige Pascal en 32-jarige Fadia op tv met uit Rijswijk hebben grote financiële tijdens problemen. met Nadat ze een nieuw huis met hebben gekocht, slaat van de crisis toe. Hun de oude naar huis is nog op tv niet verkocht, daardoor zitten ze een met dubbele lasten. van Door lichamelijke de problemen kan Fadia met niet op tv meer werken. De situatie uit is uitzichtloos.

Het verhaal van het Yvonne naar uit Oss is te op tv zien. op De 54-jarige moeder van zes zonen een kan haar financiële naar lasten niet tijdens meer dragen. Na het op tv het plotselinge overlijden van haar man in komt zij er een alleen van voor te staan. Ze maakt een veel uren in op de catering maar tijdens ze uit kan het financieel niet het rondbreien.

De 51-jarige het Gina een uit Berkel en Rodenrijs heeft financiële het problemen. van Door een scheiding en op een onverkoopbaar huis kan in ze geen kant uit op. Ze op woont al tijdens drie jaar met op haar ex in een huis. een De met sfeer is allesbehalve het gezellig.

Het verhaal van het Barend en van Reina uit tijdens Almere is te zien. De uit 64-jarige Reina is een ongeneeslijk een ziek en hun de financiële situatie is een complete in tijdens chaos. Reina maakt zich enorme met zorgen, uit want hun huis is onverkoopbaar en op ze wil Barend met goed een achterlaten.

Realityserie naar waarin een team van specialisten het alles op alles met zet om mensen van naar te helpen die van hun hypotheekverstrekker tijdens het van bericht hebben gekregen een dat hun van huis op een veiling zal in worden van verkocht.

Realityserie waarin een op tv team van specialisten tijdens alles op op tv alles zet om naar mensen te helpen die de van hun een hypotheekverstrekker het bericht de hebben met gekregen dat hun huis op een het veiling zal in worden met verkocht.

Martijn de Krabbé en zijn team met helpen Tom en Djamila naar uit Almere. Zij in dragen al een ruim vier op jaar lang de de lasten van twee een hypotheken. Door alleen maar te de de werken, houden zij dit het vol. Dit betekent dat op Tom door noodgedwongen zes maanden door per jaar in het van buitenland is. het Djamila blijft dan alleen achter met met een zoontje van een drie naar jaar oud en een op tv dochtertje van op zeven maanden. De situatie is met uit onhoudbaar.

Arnout en op tv Anke de dromen van trouwen en een in kindje. op tv Helaas zit het door huis in Middenmeer tijdens dat Arnout nog verbindt aan in zijn de ex hun levensgeluk met in de weg. op Tot overmaat van het ramp weet de 34-jarige Arnout met ook dat hij op op zijn tijdens 35e ontslagen wordt uit het van leger. Ze hebben met de hulp op ingeroepen de van Martijn en de zijn team.

oktober 2018
31-08-2018 17:02

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

30-08-2018 17:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

29-08-2018 17:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen en hun drie zoontjes zijn daar geboren. Doordat de buurvrouw continu over geluidsoverlast klaagde, besloten Monique en René een nieuwe woning te kopen. Inmiddels z...

28-08-2018 17:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Jacqueline Swart en haar man hadden in 2001 het plan om een mooi huis in Almere te kopen en een gezin te stichten. Dertien jaar later ziet het er totaal anders uit. Hun kinderen werden geboren met een zeer zeldzame erfelijke ziekte en stier...

27-08-2018 17:01

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Cathéla en Rinus hebben hun hele leven lang maar één droom: leven als God in Frankrijk. Toen hun kinderen het ouderlijk huis verlieten, kochten ze een huis in de Dordogne. Ruim vijf jaar later is de verkoop van hun huis in Nederland nog ste...

24-08-2018 16:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

23-08-2018 17:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Het verhaal van Mike uit Leerdam is te zien. De 29-jarige Mike zit in grote financiële problemen. Door een verbroken relatie draait hij alleen op voor de hypotheeklasten. Tot voor kort redde hij het financieel net, maar nu hij zijn baan is ...

22-08-2018 17:00

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

De 35-jarige Pascal en 32-jarige Fadia uit Rijswijk hebben grote financiële problemen. Nadat ze een nieuw huis hebben gekocht, slaat de crisis toe. Hun oude huis is nog niet verkocht, daardoor zitten ze met dubbele lasten. Door lichamelijke...

21-08-2018 17:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Het verhaal van Yvonne uit Oss is te zien. De 54-jarige moeder van zes zonen kan haar financiële lasten niet meer dragen. Na het plotselinge overlijden van haar man komt zij er alleen voor te staan. Ze maakt veel uren in de catering maar ze...

20-08-2018 17:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De 51-jarige Gina uit Berkel en Rodenrijs heeft financiële problemen. Door een scheiding en een onverkoopbaar huis kan ze geen kant op. Ze woont al drie jaar met haar ex in een huis. De sfeer is allesbehalve gezellig.

17-08-2018 17:00

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Het verhaal van Barend en Reina uit Almere is te zien. De 64-jarige Reina is ongeneeslijk ziek en hun financiële situatie is een complete chaos. Reina maakt zich enorme zorgen, want hun huis is onverkoopbaar en ze wil Barend goed achterlate...

16-08-2018 17:00

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

15-08-2018 17:00

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

14-08-2018 16:56

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Martijn Krabbé en zijn team helpen Tom en Djamila uit Almere. Zij dragen al ruim vier jaar lang de lasten van twee hypotheken. Door alleen maar te werken, houden zij dit vol. Dit betekent dat Tom noodgedwongen zes maanden per jaar in het bu...

13-08-2018 16:55

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Arnout en Anke dromen van trouwen en een kindje. Helaas zit het huis in Middenmeer dat Arnout nog verbindt aan zijn ex hun levensgeluk in de weg. Tot overmaat van ramp weet de 34-jarige Arnout ook dat hij op zijn 35e ontslagen wordt uit het...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 108
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord