Programma gemist?

Na met een stukgelopen relatie blijft Astrid de achter uit met een forse op stapel rekeningen, een schuld door van 40.000 euro uit en het een huis in Oldenzaal dat tijdens onder van water staat. Tot overmaat van van ramp kreeg zij in het uit 2018 de diagnose borstkanker, uit waardoor ze niet tijdens meer in de staat is om fulltime te door werken. De het rekeningen stapelen zich het verder op en door Astrid is een doodsbang dat haar iets door overkomt en ze haar dochter met in achterlaat met de een ongekend hoge schulden. Lukt van het Martijn uit en zijn team om Astrid te uit met helpen?

Kroegbazen Yvonne uit en op tv haar man, Sjon, de runnen jarenlang een op café in Amsterdam. van Zij besluiten het roer om te tijdens gooien en beginnen op een een cafetaria in Almere. De dag op tv na naar het tekenen van van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling door met aan een hartaanval. Yvonne blijft het achter met veel naar verdriet naar en torenhoge schulden. de Zij moet haar huis naar verkopen, maar heeft geen andere een woonruimte. Kunnen Martijn op en zijn team het voorkomen tijdens dat Yvonne in op straat komt te door staan?

Na de een stukgelopen relatie woont op tv Paul het alleen in een te naar grote koopwoning in Deventer. Van de een de bank mag Paul het van huis niet verkopen, door omdat de woning een onder een water staat. Paul wil dolgraag naar door het zuiden verhuizen door om dichter uit bij op zijn kinderen te kunnen zijn, maar tijdens zijn hypotheekverstrekker op maakt dit onmogelijk. door Pauls schuld tijdens is inmiddels meer dan een 150.000 euro. Is dit met gigantische op bedrag weg een te poetsen door het tijdens team van het Martijn?

Femke naar groeit samen met haar tijdens broertje met op bij haar vader, Ruud, en op tv van stiefmoeder, Katrina. Als het Katrina in 2017 op komt te overlijden aan in kanker, is dit een een enorme klap voor het in van gezin. Tot overmaat van van ramp overlijdt twee jaar een later ook tijdens Ruud aan een deze verschrikkelijke ziekte. door Femke en haar broertje blijven achter tijdens met met een huis dat de onder water staat en met uit stapels van papierwerk. Tijd om te rouwen met door is er niet.

Henni met heeft haar huis in 's-Gravendeel tijdens al 12 jaar door te door koop staan. Ze een heeft al haar op spaargeld in de woning gestopt met om het naar huis het aantrekkelijker te maken, maar het inmiddels is haar geld op tv op. Henni heeft naar nauwelijks inkomen een en tot overmaat van ramp op is er naar longkanker bij naar haar geconstateerd. Zal het uit Martijn en zijn door team wel lukken in het de huis te verkopen?

Als uit er bij Frits een hersentumor naar wordt van geconstateerd, verandert zijn het leven compleet. Hij het raakt zijn de baan kwijt, brengt veel tijd door door in het ziekenhuis op en uit handelingen die ooit simpel naar waren, de lukken hem niet meer. Het verdriet tijdens is compleet als naar zijn uit vrouw hem verlaat. naar Frits blijft met zijn twee in kinderen achter in uit een te tijdens groot huis tijdens met een hoge hypotheek. Hij tijdens moet zijn woning het verkopen. met Kunnen Martijn en zijn team op de meeste zorgen van bij Frits tijdens wegnemen?

Hille en van zijn vrouw een kochten in Drachten een naar huis met een het aangrenzende naar loods. Perfect om zijn droom van te verwezenlijken: oldtimers de opknappen. Maar tijdens de door verbouwing uit zorgden een rotte ondervloer op tv en een geknapte met waterleiding met voor veel onvoorziene kosten. op Inmiddels is zijn spaarpot leeg naar van en staat de woning op ook financieel onder water. met De biedingen blijven uit van door en Hille komt niet met van zijn naar huis af.

Wendy uit is griffier op bij de rechtbank van Amsterdam. Zij op kocht vijftien jaar op geleden samen met op een haar man een huis in uit Beverwijk. Maar op wat een door droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. naar De woning het is naar al die jaren een uit bouwval en door staat inmiddels een de ton onder water. Zal door het Martijn en zijn team op lukken in om tot een oplossing de te naar komen?

Na tijdens een stukgelopen relatie blijft tijdens Astrid tijdens achter met een forse stapel rekeningen, in een met schuld van 40.000 een euro en van een huis in Oldenzaal dat naar onder water staat. een Tot tijdens overmaat van ramp het kreeg zij in 2018 de diagnose van borstkanker, waardoor met ze niet meer in in staat op tv is om fulltime tijdens te werken. De rekeningen stapelen uit zich verder op tijdens en op Astrid is op tv doodsbang dat haar iets op overkomt en tijdens ze haar dochter achterlaat met op tv de ongekend hoge schulden. van Lukt het Martijn de en van zijn team om Astrid te met het helpen?

Na met een stukgelopen relatie woont door Paul alleen in met een te grote koopwoning met in Deventer. met Van de bank door mag Paul het de huis niet verkopen, een omdat van de woning onder water staat. Paul een van wil dolgraag naar het in zuiden verhuizen om dichter in bij van zijn kinderen te kunnen zijn, maar tijdens zijn hypotheekverstrekker maakt het een dit onmogelijk. Pauls schuld is de inmiddels meer dan 150.000 een door euro. Is dit gigantische op tv bedrag weg te poetsen uit door het team een van op tv Martijn?

Vanavond start een in nieuw seizoen uit van met Uitstel van Executie. Elke maandag op om 21:25 uur door op RTL van 4. Hulp In dit programma tijdens schiet een de team van specialisten op tv mensen te hulp die van hun naar met hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun in huis op een de veiling uit zal worden verkocht. Team Een makelaar, een bouwadviseur op en een professionele in budgetcoach worden naar ingezet om de op tv wanhopige huizenbezitter te behoeden tijdens voor met de genadeloze veilinghamer en naar enorme financiële het schade. Presentatie Martijn Krabbé en de zijn team zetten alles op door op tv alles om deze mensen weer licht van in uit die donkere tunnel op te bieden.

Vijf op jaar geleden ontmoette Anita op tv haar grote liefde de Wietse. Ze hoopten met samen oud te door worden, maar Wietse werd uit ziek en op tv overleed. Anita komt er een dan achter dat de in ze twee woningen tijdens op haar naam tijdens heeft staan. Haar ex is uit vertrokken het naar het buitenland en de woning de die verkocht een moet worden, heeft een in flinke onderwaarde. Daardoor het naar zal Anita achterblijven met op een enorme restschuld, met als de het gevolg dat ze het haar huidige woning ook uit zal moeten naar verkopen.

Na een tijdens faillissement en een de gestrand huwelijk probeert naar de 35-jarige op Rianne al ruim het negen jaar van het hoofd boven het het water te houden. op tv Door een onverkoopbaar huis op tv kan een zij dit hoofdstuk niet naar afsluiten en op dreigt ze kopje onder te op tv gaan.

Na een op faillissement en een gestrand tijdens huwelijk de probeert de 35-jarige op Rianne al ruim negen op tv jaar het de hoofd boven het het water te houden. Door een een onverkoopbaar huis van kan zij uit dit hoofdstuk niet met afsluiten en dreigt de ze kopje onder te op gaan.

Zeven het en een half de jaar geleden raakt Maarten op tv in een psychose. met Als hij zich van hieruit knokt en tijdens het gezin een langzaam weer positief naar de tijdens toekomst de kijkt, krijgt Maarten veel van pijn. Na een op lange van tijd komen ze uit er achter wat uit er aan de hand uit is. Maarten heeft een kanker en ontkomt een niet aan een met dwarslaesie, waardoor hij de niet meer kan werken. uit Maarten van en zijn partner, de Mirjam, moeten noodgedwongen hun huis op tv verkopen.

april 2021
09-03-2020 16:11

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

02-03-2020 21:25

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Kroegbazen Yvonne en haar man, Sjon, runnen jarenlang een café in Amsterdam. Zij besluiten het roer om te gooien en beginnen een cafetaria in Almere. De dag na het tekenen van het huurcontract overlijdt Sjon plotseling aan een hartaanval. Y...

02-03-2020 16:11

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

24-02-2020 21:22

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Femke groeit samen met haar broertje op bij haar vader, Ruud, en stiefmoeder, Katrina. Als Katrina in 2017 komt te overlijden aan kanker, is dit een enorme klap voor het gezin. Tot overmaat van ramp overlijdt twee jaar later ook Ruud aan de...

24-02-2020 16:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Henni heeft haar huis in 's-Gravendeel al 12 jaar te koop staan. Ze heeft al haar spaargeld in de woning gestopt om het huis aantrekkelijker te maken, maar inmiddels is haar geld op. Henni heeft nauwelijks inkomen en tot overmaat van ramp i...

17-02-2020 21:22

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Als er bij Frits een hersentumor wordt geconstateerd, verandert zijn leven compleet. Hij raakt zijn baan kwijt, brengt veel tijd door in het ziekenhuis en handelingen die ooit simpel waren, lukken hem niet meer. Het verdriet is compleet als...

10-02-2020 21:23

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Hille en zijn vrouw kochten in Drachten een huis met een aangrenzende loods. Perfect om zijn droom te verwezenlijken: oldtimers opknappen. Maar tijdens de verbouwing zorgden een rotte ondervloer en een geknapte waterleiding voor veel onvoor...

03-02-2020 21:23

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Wendy is griffier bij de rechtbank van Amsterdam. Zij kocht vijftien jaar geleden samen met haar man een huis in Beverwijk. Maar wat een droomhuis moest worden, werd een nachtmerrie. De woning is al die jaren een bouwval en staat inmiddels ...

27-01-2020 21:23

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Na een stukgelopen relatie blijft Astrid achter met een forse stapel rekeningen, een schuld van 40.000 euro en een huis in Oldenzaal dat onder water staat. Tot overmaat van ramp kreeg zij in 2018 de diagnose borstkanker, waardoor ze niet me...

20-01-2020 21:24

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Na een stukgelopen relatie woont Paul alleen in een te grote koopwoning in Deventer. Van de bank mag Paul het huis niet verkopen, omdat de woning onder water staat. Paul wil dolgraag naar het zuiden verhuizen om dichter bij zijn kinderen te...

13-01-2020 21:22

Terug: Uitstel Van Executie

Uitstel Van Executie - Terug: Uitstel Van Executie

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van Executie. Elke maandag om 21:25 uur op RTL 4. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ve...

27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!