Programma gemist?

Vijf naar jaar geleden ontmoette door Anita haar grote liefde Wietse. van Ze tijdens hoopten samen een oud te worden, maar van Wietse werd ziek en overleed. op Anita een komt er dan achter dat op ze twee woningen met op het haar naam van heeft staan. Haar ex is vertrokken op naar het buitenland met en door de woning die verkocht moet op tv worden, van heeft een flinke onderwaarde. Daardoor van door zal Anita achterblijven naar met een enorme restschuld, met naar als gevolg dat ze met haar de huidige woning ook door zal moeten de verkopen.

Vijf jaar in geleden ontmoette het Anita haar in grote liefde Wietse. Ze door hoopten samen met oud te worden, maar Wietse werd op ziek en overleed. het Anita komt er de in dan achter dat met ze twee woningen op haar naam door de heeft staan. Haar ex met is vertrokken naar op tv het buitenland en de het woning die verkocht op tv moet worden, heeft op tv een de flinke onderwaarde. Daardoor zal Anita op tv achterblijven op met een enorme restschuld, met als een de gevolg dat ze haar huidige woning het ook zal moeten in van verkopen.

Na een faillissement van tijdens en een gestrand huwelijk uit probeert de 35-jarige het Rianne al met ruim negen jaar het hoofd boven uit het uit water te houden. Door een door onverkoopbaar uit huis kan tijdens zij dit hoofdstuk niet op tv afsluiten en door dreigt ze kopje onder het te gaan.

Na een een faillissement en uit een gestrand huwelijk probeert de een 35-jarige Rianne door al ruim negen jaar met het hoofd op tv boven het water te tijdens houden. Door van een tijdens onverkoopbaar huis kan zij een dit hoofdstuk niet afsluiten en tijdens dreigt ze kopje een onder op tv te gaan.

Karin de kocht ruim twaalf jaar geleden een een op tv ruime woning in door Rotterdam. Enige tijd later door ontmoet op tv ze Erik, met wie ze met gaat samenwonen en drie naar dochters krijgt. Erik de is handig en naar begint met het tijdens de verbouwen van het huis, maar tijdens dan loopt door het huwelijk stuk. Alsof dat op tv nog niet erg een met genoeg is, verliest Karin op tv ook haar een baan. Daardoor woont ze in een een onafgemaakt huis het wat ze niet in meer kan naar betalen.

Karin kocht ruim de twaalf jaar door geleden een ruime woning een in door Rotterdam. Enige tijd later de ontmoet ze Erik, met op tv wie op ze gaat samenwonen uit en drie een dochters krijgt. Erik is het handig en op tv begint met het verbouwen uit van het huis, maar met dan loopt het huwelijk op stuk. de Alsof dat met nog niet erg genoeg is, in verliest uit Karin ook haar baan. naar Daardoor woont ze in een uit onafgemaakt huis op wat ze het niet meer van kan betalen.

Zeven het en een het half jaar geleden raakt in Maarten in een een psychose. Als hij zich op tv hieruit knokt op en het gezin in langzaam weer positief een naar de het toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. in Na een een lange tijd komen van ze er achter wat naar er aan een de van hand is. Maarten heeft kanker en uit uit ontkomt niet aan een met dwarslaesie, waardoor hij niet meer de kan werken. met Maarten en in zijn partner, Mirjam, moeten noodgedwongen op tv hun huis een verkopen.

Zeven en met een half jaar van geleden raakt op tv Maarten in een psychose. Als op met hij zich hieruit knokt en het een een gezin langzaam weer positief het naar de toekomst naar kijkt, krijgt Maarten veel pijn. uit Na een lange op naar tijd komen ze er achter de wat er met aan de hand tijdens is. Maarten heeft door kanker en ontkomt niet op aan een in dwarslaesie, waardoor hij niet met meer kan werken. Maarten door door en zijn partner, Mirjam, van moeten noodgedwongen hun huis in verkopen.

Na een lange het relatie op tv komt ambulancebroeder Perry van vier jaar geleden Ingrid door tegen, op tv met wie hij gaat een samenwonen in haar huis. Het tijdens uit oude huis van Perry en op tv zijn vorige op tv partner staat al ruim naar tien jaar te uit koop. Perry draait alleen uit naar op voor de kosten tijdens en die in zijn zo hoog uit dat het veel stress en door zelfs lichamelijke klachten oplevert. op tv Hij door heeft van naar alles geprobeerd om op tv uit de situatie op tv te komen, maar het tijdens lukt niet. Ingrid tijdens maakt zich zorgen om zijn door naar gezondheid.

Na een een lange relatie komt op ambulancebroeder Perry vier in jaar geleden Ingrid van tegen, met door wie hij gaat samenwonen op tv in haar huis. Het de van oude huis van Perry en zijn op vorige een partner staat al ruim tien in een jaar te koop. Perry draait alleen een op voor de door kosten naar en die zijn zo door hoog dat het op tv veel stress en zelfs van naar lichamelijke klachten oplevert. Hij heeft van van alles geprobeerd een om uit een de situatie in te komen, maar het lukt de niet. Ingrid maakt zich tijdens zorgen om zijn met naar gezondheid.

Ruim het tien jaar geleden de lachte het leven de de 52-jarige John toe. in Hij in had een goede met baan, een gezin en een een fijne woning. met Inmiddels is de John gescheiden en is hij tijdens zijn baan kwijtgeraakt. Hij een heeft daardoor met geen inkomsten een meer en kan tijdens zijn huis niet meer betalen. een In een naar tijd dat het in financieel erg goed de ging met het John, heeft een oud-collega naar meegetekend op de naar koopakte. In zijn het eentje kon hij nog tijdens niet van genoeg jaren tijdens aan de bank laten zien en door hij wilde uit de woning na naar de scheiding een behouden voor een zijn zoontje. Maar als het huis naar naar nu met verlies wordt verkocht, tijdens valt er bij hem naar niets het te halen in en zullen ze naar van zijn oud-collega van gaan. John wil absoluut voorkomen tijdens dat op tv zij de dupe uit wordt van zijn financiële met situatie.

Ruim tien naar jaar de geleden lachte het leven de uit 52-jarige John toe. Hij met had een goede een baan, met een gezin uit en een fijne woning. de Inmiddels is John op tv gescheiden en is hij tijdens zijn op tv baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen een inkomsten meer en van tijdens kan zijn huis in niet meer betalen. In met een tijd dat het uit financieel tijdens erg goed ging met John, tijdens heeft een op oud-collega meegetekend op de koopakte. door In zijn eentje naar kon op tv hij nog in niet genoeg jaren aan de uit bank laten zien en tijdens hij wilde door de woning het na de op scheiding behouden voor zijn zoontje. tijdens Maar als het uit huis nu op tv met verlies in wordt verkocht, valt er bij van hem niets te halen tijdens en de zullen ze naar zijn oud-collega op tv gaan. John uit wil absoluut naar voorkomen dat naar zij de dupe wordt van zijn door financiële uit situatie.

Vijf jaar geleden met toen Niki, de in van vrouw van zelfstandig met ondernemer Johan, zwanger het was van hun tweede kindje op verhuisden zij naar met een tijdens ruimere woning in Voorschoten. door Kort na de verhuizing het wordt Johan in arbeidsongeschikt verklaard en uit keert de verzekering de niets uit. De schulden in stapelen uit zich op, nu zowel de op tv oude als de uit nieuwe woning de nog op hun het naam staan van en zij een hoge lening hebben in met afgesloten. Als de door oude flat in Leiden op niet snel wordt op verkocht, komen de Johan en Niki met twee door kleine het kinderen op straat op tv te staan.

Vijf jaar geleden tijdens toen Niki, de tijdens van vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger een was van van hun tweede kindje verhuisden het zij een naar een ruimere woning in de Voorschoten. Kort met na de in verhuizing wordt Johan naar arbeidsongeschikt verklaard en keert tijdens de verzekering van niets uit. De schulden door stapelen zich op, met nu zowel de naar oude als de tijdens nieuwe woning nog op het hun een naam staan en de zij een de hoge lening hebben afgesloten. Als de met oude flat op in op tv Leiden niet snel wordt met verkocht, komen Johan door en Niki op tv met twee kleine kinderen op op straat te tijdens staan.

Ruim tien jaar in geleden vluchtte Judith door samen op tv met haar dochter het in huis uit. Dit het huis tijdens in Almere blijkt door nu compleet verwaarloosd naar te zijn door haar ex-man, met die zelf nergens meer uit in te bekennen is. Vanaf het september 2016 in wordt de huur niet tijdens meer betaald en op tv nu komt de hypotheekverstrekker door het geld bij een Judith halen. op Zij kan dit echter niet van betalen tijdens en de woning kan in uit deze staat niet de met worden verkocht. De woning uit is getaxeerd op van 90.000 euro en er een rust een hypotheek van het 200.000 euro op op het huis. Judith in blijft dus met op een een enorme restschuld van zitten.

juni 2018
21-02-2018 16:01

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

20-02-2018 20:32

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

14-02-2018 16:00

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

13-02-2018 20:31

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

07-02-2018 16:01

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Karin kocht ruim twaalf jaar geleden een ruime woning in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet ze Erik, met wie ze gaat samenwonen en drie dochters krijgt. Erik is handig en begint met het verbouwen van het huis, maar dan loopt het huwelijk s...

06-02-2018 20:31

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Karin kocht ruim twaalf jaar geleden een ruime woning in Rotterdam. Enige tijd later ontmoet ze Erik, met wie ze gaat samenwonen en drie dochters krijgt. Erik is handig en begint met het verbouwen van het huis, maar dan loopt het huwelijk s...

31-01-2018 16:01

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

30-01-2018 20:32

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

24-01-2018 16:00

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

23-01-2018 20:32

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

17-01-2018 16:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Hij had een goede baan, een gezin en een fijne woning. Inmiddels is John gescheiden en is hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen inkomsten meer en kan zijn huis nie...

16-01-2018 20:32

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ruim tien jaar geleden lachte het leven de 52-jarige John toe. Hij had een goede baan, een gezin en een fijne woning. Inmiddels is John gescheiden en is hij zijn baan kwijtgeraakt. Hij heeft daardoor geen inkomsten meer en kan zijn huis nie...

10-01-2018 16:01

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

09-01-2018 20:33

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

03-01-2018 16:02

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 83
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord