Programma gemist?

Pauline van Dijk uit is tien jaar van geleden de gescheiden. In het tijdens belang van een de kinderen kocht ze op tv een woning schuin tegenover op tv haar ex-man. Dat bleek de geen goede beslissing, de maar door de de huizencrisis werd Pauline door gedwongen om daar het te blijven op tv wonen. in In 2012 stortte Paulines een wereld in uit toen haar zoon overleed bij een met in verkeersongeval. Haar ouders kochten op na het op tv drama een winkeltje voor hun dochter uit om met haar weer een doel in de haar leven de te tijdens geven. Het oude huis met alleen van de maar nare herinneringen staat echter het nog steeds te koop. in Martijn het en zijn team het doen er een alles aan om deze woning het te door verkopen.

Orsin op en Melinda ontmoetten elkaar in in 2008 en het de was liefde een op het eerste op gezicht. tijdens Orsin woonde destijds in Arnhem en door Melinda 150 kilometer door verderop, de in Bergen op Zoom. naar Toen het ze elkaar acht jaar geleden in leerde kennen, op tv stond het appartement naar van Orsin al te koop. in Nu Melinda op tv zwanger de is, wordt het na al tijdens die jaren tijd om in samen op een naar veilige plek een door gezin te beginnen. van Daar is door geld voor de nodig en dat door is er pas als uit het huis van Orsin het in op tv Arnhem verkocht in wordt.

In in 2011 komt Miranda haar op jeugdliefde Martijn na jaren in weer de tegen. Miranda heeft twee geadopteerde de uit kinderen uit een eerdere relatie en met Martijn uit heeft drie in kinderen uit zijn naar vorige relatie. Ze worden naar weer verliefd van en krijgen samen nog een zoontje. van Toch een woont Martijn uit nog steeds in zijn oude met woning en op Miranda in de naar zeer geliefde oude door woning van haar op oma. Het huis van Martijn de raakt maar niet het verkocht, waardoor op tv ze niet tijdens verder kunnen in als samengesteld gezin onder op tv één dak. naar Martijn en zijn team doen het er alles tijdens aan om dit gezin een bij elkaar een te brengen.

Patricia had haar op tv in droomplaatje voor elkaar: een op leuke baan, door samen met haar man een prachtige een door dochter en een fijne woning uit in Amsterdam-Zuidoost. Daar op tv kwam tijdens verandering in toen zij in 2013 op tv na een met reorganisatie haar baan met verloor een en haar echtgenoot een jaar een later van haar wilde in scheiden. uit Nu dreigt ze ook nog door op haar woning kwijt te naar raken, omdat ze de tijdens maandelijkse lasten niet uit meer kan dragen. het Het huis is uit in een vervallen in staat in en daarmee onverkoopbaar. een Martijn en zijn op team doen er alles aan om van een Patricia en haar dochtertje een de nieuwe start naar te geven.

Ad uit en Carla uit op Bodegraven hebben vier kinderen, op tv waarvan drie met een uit visuele een beperking. Uit veiligheidsoogpunt het hebben ze een aangepaste woning. tijdens Dat huis met moesten ze noodgedwongen met verlaten de toen Ad ziek werd en zijn in baan verloor. Om van met de maandlasten te op kunnen voldoen, wonen ze nu een in een goedkoop huurhuis. door de De bank wil de woning nu een verkopen, maar dan op op tv blijven ze met van een torenhoge restschuld op tv achter. Martijn en het op team gaan aan de de slag om een executieverkoop tijdens te een voorkomen.

Leo en van Ria een lieten acht jaar geleden een langgekoesterde een door wens in vervulling gaan door in te verhuizen naar een op seniorenwoning. op tv Acht jaar later door is hun de eengezinswoning nog steeds niet verkocht, zelfs uit niet nadat ze een een ton in de vraagprijs zijn door gezakt. met De dubbele lasten het zijn er nog steeds en naar de financiële problemen op hakken er flink in in bij het stel. naar Hoog tijd voor een hulp van Martijn naar en zijn team, de zodat een Ria en Leo het eindelijk van hun oude naar dag kunnen uit gaan genieten.

Wendy een en de Belgische Nico op leerden elkaar acht met jaar de geleden kennen en gingen samenwonen het in Wendy's appartement in uit Poortugaal. Twee een jaar uit later verhuisden ze naar een eengezinswoning de in op Rhoon, in een fijne met buurt om de samen een gezin te stichten. naar Maar dan in staat Wendy het er opeens alleen voor, samen een met haar anderhalf op tv jaar oude zoontje een uit Floyd. Hun oude appartement is onverkoopbaar met een en beide hypotheken de staan op haar naam. op tv Nico is cipier in de de gevangenis en is met door een met geweldincident in op zijn werk in de psychische problemen terecht op gekomen. Tijd voor Martijn in en team om een voor Wendy een uit nieuwe en naar gezonde financiële situatie een te bewerkstelligen, naar helaas zonder Nico.

Desiree door en Sheva wonen op tv nu een al het een tijd samen in de Breda. Ze willen niets in liever dan in met z'n op tv tweetjes aan een tijdens mooie toekomst werken. Maar iedereen naar heeft een verleden. uit de En die van Desiree is in geen gemakkelijke. Ze uit heeft nog een het flatje in Dordrecht dat het haar constant het herinnert het aan een periode van heel veel in tijdens narigheid.

Pieter op tv en Anke Erkelens de hebben hun tijdens hele leven hard gewerkt. naar Ze dachten hun tijdens schaapjes op het droge te uit hebben naar en lekker van hun door pensioen te kunnen gaan op tv genieten het op een van nieuw plekje. Maar niets van tijdens dat op al.

Patrick uit en Dewhi hadden schulden opgebouwd met door en waren druk in de de weer om met hun financiële zaken op orde naar te door brengen. Toen bijna alles was een afbetaald, overkwam hen van tijdens het ergste dat je door je als een ouder kan indenken: ze vonden hun op jongste kind een dood in zijn een wiegje en met hun leven kwam stil naar te met staan.

Kim het en Diego zijn nu bijna tijdens vijf jaar op gescheiden met en leven nog uit in prima harmonie met uit elkaar. De in vraag is of ze de dit vol op kunnen houden. Ze proberen door los van elkaar een uit nieuw leven het op te bouwen, tijdens maar dat het gaat niet. Ze het hebben samen nog een huis op het hun naam staan op en het dat huis staat flink naar onder met water.

Mariella gaat in lichtvoetig door het leven. een Als danseres bij het het Scapino Ballet naar leert ze op Kevin kennen. Ze kopen naar naar samen een huis in Willemstad. Dan op opeens vertrekt Kevin uit op zonder aankondiging naar China uit en laat hij niet het alleen Mariella en door de kinderen achter, maar een ook het een financiële de puinhoop.

Het op tv gezin Van Erk op tv met negen kinderen heeft al van bijna het tien jaar dubbele lasten. Ze de hebben een de zeer problematische periode een achter de rug dankzij door naar huurders die niet tijdens meer betaalden. Het lukt het gezin de niet langer meer uit om het hoofd tijdens door boven water te het houden. En een weg terug is de naar er ook niet door meer.

Pascal het Bekkering is 41 jaar met oud en heeft van op tv de artsen te van van horen gekregen dat hij niet lang de meer te het leven tijdens heeft. Hij heeft kanker met een uitzaaiingen en kan op tv niet behandeld worden. van Pascal is met niet meer in staat met om te de werken, heeft nauwelijks nog de inkomen dus kan hij in zijn hypotheek uit niet betalen. Martijn van en zijn door team schieten hem te op hulp.

Martijn schiet het Elly Bezuur te op tv hulp. Op 19 oktober met 2014 hoort in zij het op ergste nieuws denkbaar: haar in man in heeft zelfmoord gepleegd. En alsof dit een niet vreselijk genoeg tijdens is, blijkt dit op tv tevens het begin op tv van een van financiële nachtmerrie. Ook Pascal op tijdens Bekkering is een van de personen op met een een tragisch verhaal. door Hij is 41 jaar van oud en heeft van op tv de dokter naar te horen op gekregen dat hij door niet lang naar meer te leven heeft. tijdens Hij heeft kanker met op tv uitzaaiingen en kan niet naar meer behandeld op tv worden. Omdat hij tijdens ook een niet meer in uit staat is om te werken, het kan op hij zijn huis niet meer betalen. het het Martijn en zijn team proberen Pascal op door te helpen bij deze uitzichtloze het situatie.

juni 2017
11-10-2016 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Pauline van Dijk is tien jaar geleden gescheiden. In het belang van de kinderen kocht ze een woning schuin tegenover haar ex-man. Dat bleek geen goede beslissing, maar door de huizencrisis werd Pauline gedwongen om daar te blijven wonen. In...

04-10-2016 20:33

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Orsin en Melinda ontmoetten elkaar in 2008 en het was liefde op het eerste gezicht. Orsin woonde destijds in Arnhem en Melinda 150 kilometer verderop, in Bergen op Zoom. Toen ze elkaar acht jaar geleden leerde kennen, stond het appartement ...

27-09-2016 20:33

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

In 2011 komt Miranda haar jeugdliefde Martijn na jaren weer tegen. Miranda heeft twee geadopteerde kinderen uit een eerdere relatie en Martijn heeft drie kinderen uit zijn vorige relatie. Ze worden weer verliefd en krijgen samen nog een zoo...

20-09-2016 20:35

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

13-09-2016 20:33

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandl...

06-09-2016 20:31

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Leo en Ria lieten acht jaar geleden een langgekoesterde wens in vervulling gaan door te verhuizen naar een seniorenwoning. Acht jaar later is hun eengezinswoning nog steeds niet verkocht, zelfs niet nadat ze een ton in vraagprijs zijn gezak...

30-08-2016 20:33

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Wendy en de Belgische Nico leerden elkaar acht jaar geleden kennen en gingen samenwonen in Wendy's appartement in Poortugaal. Twee jaar later verhuisden ze naar een eengezinswoning in Rhoon, in een fijne buurt om samen een gezin te stichten...

20-10-2015 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En die van Desiree is geen gemakkelijke. Ze heeft nog een flatje in Dordr...

06-10-2015 20:34

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Pieter en Anke Erkelens hebben hun hele leven hard gewerkt. Ze dachten hun schaapjes op het droge te hebben en lekker van hun pensioen te kunnen gaan genieten op een nieuw plekje. Maar niets van dat al.

29-09-2015 20:32

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

22-09-2015 20:33

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

15-09-2015 20:32

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

08-09-2015 20:34

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Het gezin Van Erk met negen kinderen heeft al bijna tien jaar dubbele lasten. Ze hebben een zeer problematische periode achter de rug dankzij huurders die niet meer betaalden. Het lukt het gezin niet langer meer om het hoofd boven water te ...

01-09-2015 20:35

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft kanker met uitzaaiingen en kan niet behandeld worden. Pascal is niet meer in staat om te werken, heeft nauwelijks nog ...

25-08-2015 20:32

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij het ergste nieuws denkbaar: haar man heeft zelfmoord gepleegd. En alsof dit niet vreselijk genoeg is, blijkt dit tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Ook Pascal Be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 67
  • Laatste uitzending op 22-01-2017 om 17:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord