Programma gemist?

Vijf door jaar geleden ontmoette Anita door haar grote uit liefde Wietse. Ze tijdens hoopten samen oud te in worden, op tv maar Wietse werd ziek uit en overleed. door Anita komt er tijdens dan achter dat in ze twee woningen op haar naam de heeft van staan. Haar ex is op tv vertrokken naar het de buitenland en op de woning met die verkocht moet worden, heeft een met flinke onderwaarde. naar Daardoor zal Anita achterblijven het met van een enorme restschuld, met op als gevolg op tv dat ze haar huidige uit woning ook zal moeten in van verkopen.

Na een een faillissement uit en een gestrand huwelijk met probeert de 35-jarige een Rianne al ruim negen uit jaar naar het hoofd boven het water tijdens te houden. Door het een met onverkoopbaar huis kan zij dit met hoofdstuk niet afsluiten van en van dreigt ze kopje van onder te gaan.

Na uit een faillissement en een gestrand door huwelijk probeert naar de in 35-jarige Rianne al ruim negen uit jaar het hoofd boven van het water op te houden. Door een in door onverkoopbaar huis kan zij dit uit hoofdstuk op tv niet afsluiten en dreigt ze op tv kopje onder te op gaan.

Zeven op tv en een half jaar geleden het raakt Maarten in van een psychose. Als op tv hij zich het hieruit knokt een en het gezin langzaam in weer positief naar de van toekomst kijkt, uit krijgt naar Maarten veel pijn. Na een uit lange tijd komen ze in er op achter wat een er aan de hand is. van Maarten in heeft kanker en ontkomt niet tijdens aan een dwarslaesie, waardoor een hij niet tijdens meer kan met werken. Maarten op tv en zijn partner, Mirjam, moeten noodgedwongen de hun huis een verkopen.

Zeven en een door half in jaar geleden raakt tijdens Maarten in op een psychose. Als hij zich hieruit een op knokt en het gezin langzaam in weer positief naar de op tv toekomst kijkt, een krijgt Maarten naar veel pijn. Na een een lange tijd komen ze de er achter wat in met er aan de hand is. van Maarten heeft een kanker en het ontkomt niet aan van een dwarslaesie, waardoor hij niet meer in kan werken. Maarten op tv en in zijn partner, het Mirjam, moeten noodgedwongen van hun huis verkopen.

Na een het lange relatie komt uit ambulancebroeder Perry met vier jaar geleden van Ingrid tegen, met wie uit hij gaat uit samenwonen in haar huis. van Het oude huis van op tv van Perry en zijn vorige partner uit staat al ruim tien tijdens jaar te koop. de Perry draait het alleen op op voor de kosten en die uit het zijn zo hoog tijdens dat het veel stress en uit zelfs lichamelijke klachten naar oplevert. Hij heeft op van alles geprobeerd tijdens om uit de situatie met te komen, uit maar het lukt niet. het Ingrid maakt zich naar zorgen de om zijn van gezondheid.

Na een lange op tv relatie op tv komt ambulancebroeder Perry vier jaar in geleden Ingrid naar tegen, met op wie hij gaat samenwonen uit in haar huis. van Het een oude huis van Perry en zijn op vorige tijdens partner staat al ruim tijdens tien jaar te koop. op tv in Perry draait alleen naar op voor de kosten en uit die uit zijn zo hoog dat op tv het veel stress en zelfs op lichamelijke klachten oplevert. met in Hij heeft van naar alles geprobeerd om uit de naar situatie te komen, maar uit het het lukt niet. Ingrid de maakt zich zorgen om zijn een een gezondheid.

Vijf jaar geleden op tv toen Niki, de tijdens door vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, op zwanger was van de hun tweede kindje door verhuisden zij een naar een ruimere woning van in Voorschoten. Kort op na de verhuizing wordt door Johan arbeidsongeschikt verklaard de de en keert de op verzekering niets uit. De schulden uit stapelen zich op tv op, nu van zowel de oude als met de nieuwe woning nog op naar hun uit naam staan en zij op tv een hoge naar lening hebben afgesloten. Als naar de oude van flat in Leiden op niet snel wordt met verkocht, komen Johan met en Niki tijdens met twee kleine kinderen met op straat uit te staan.

Vijf jaar geleden in toen Niki, de het vrouw op tv van zelfstandig een ondernemer Johan, zwanger tijdens was van hun tweede met kindje verhuisden in zij naar een ruimere van woning in tijdens Voorschoten. Kort na de op tv verhuizing wordt Johan uit arbeidsongeschikt verklaard en keert de op tv verzekering niets met uit. De uit schulden stapelen zich op, op tv nu zowel de oude door van als de nieuwe woning nog op de hun de naam staan van en zij een hoge lening uit hebben afgesloten. Als de van oude flat in het Leiden niet snel de wordt verkocht, met komen Johan en Niki op tv een met twee kleine kinderen van op straat door te staan.

Ruim tijdens tien jaar geleden vluchtte Judith uit samen met door haar dochter het door huis uit. tijdens Dit huis in door Almere blijkt van nu compleet verwaarloosd te zijn door door haar ex-man, tijdens die in zelf nergens meer tijdens te bekennen is. Vanaf september in 2016 wordt de naar huur niet meer betaald het en tijdens nu komt de hypotheekverstrekker in het geld het bij Judith een halen. Maar zij kan dit met niet de betalen en de woning kan in op deze staat niet van worden verkocht. De een uit woning is getaxeerd tijdens op 90.000 euro en er rust het een tijdens hypotheek van 200.000 tijdens euro op het huis. een Judith in blijft dus met een uit enorme restschuld een zitten.

Ruim naar tien jaar geleden naar vluchtte Judith samen met haar uit dochter in het huis uit. op tv Dit huis met in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd het te uit zijn door haar ex-man, die met uit zelf nergens meer op te bekennen is. Vanaf september uit 2016 wordt het de huur op tv niet meer betaald met en nu komt de hypotheekverstrekker op het tijdens geld bij Judith halen. Maar zij tijdens kan op dit niet betalen en de de woning kan door in naar deze staat niet het worden verkocht. De woning is tijdens getaxeerd uit op 90.000 euro en er van rust een hypotheek met van naar 200.000 euro op naar het huis. Judith blijft uit dus met door een enorme restschuld met zitten.

Patricia had haar tijdens droomplaatje voor elkaar: tijdens een leuke op tv baan, de samen met haar man een prachtige op tv met dochter en een met fijne woning in op tv Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering de in toen zij in 2013 in na naar een reorganisatie de haar baan verloor en haar uit echtgenoot een jaar later van van haar wilde naar scheiden. Nu een dreigt ze ook nog uit uit haar woning kwijt te raken, het omdat ze de maandelijkse door lasten niet meer van kan dragen. Het in van huis is in een vervallen uit staat het en daarmee onverkoopbaar. Martijn een en zijn team doen naar er alles aan met om Patricia de en haar uit dochtertje een nieuwe start door te geven.

Patricia de had haar droomplaatje voor met elkaar: een leuke baan, uit samen naar met haar man een naar prachtige dochter en een in fijne woning in de Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam met verandering naar in toen zij van in 2013 na een reorganisatie op haar baan verloor met en van haar echtgenoot met een jaar later van in haar wilde scheiden. Nu van dreigt ze ook door nog haar woning op tv kwijt te raken, omdat het ze de op maandelijkse op tv lasten niet meer kan door dragen. Het huis het is in door een vervallen staat naar en daarmee onverkoopbaar. de Martijn en zijn team doen er op tv alles aan om tijdens van Patricia en haar dochtertje een nieuwe het met start te geven.

Ad met en Carla door uit Bodegraven hebben vier uit kinderen, waarvan drie met een uit visuele beperking. Uit tijdens een veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. naar Dat uit huis moesten ze noodgedwongen verlaten de toen uit Ad ziek werd en zijn op tv naar baan verloor. Om de maandlasten van te kunnen in voldoen, wonen ze nu op in een goedkoop het huurhuis. door De bank wil de woning nu van verkopen, maar dan naar blijven ze met naar een tijdens torenhoge restschuld achter. de Martijn en het team gaan door aan een de slag om een executieverkoop van te een voorkomen.

Vanaf vanavond naar herhaalt RTL de 4 elke een dinsdag om 20:30 uur een een aflevering op tv van Uitstel van Executie. Hulp In het dit programma een schiet een team het van specialisten mensen te het hulp die van hun uit hypotheekverstrekker hebben vernomen uit dat hun huis door op een veiling zal tijdens worden verkocht. Team Een makelaar, door een bouwadviseur en door op een professionele budgetcoach worden ingezet een om door de wanhopige huizenbezitter de te behoeden voor de genadeloze op veilinghamer en enorme tijdens financiële schade. Presentatie Martijn Krabbé door en zijn team met zetten alles tijdens op alles om deze een mensen de weer licht in die donkere het tunnel te het bieden. Aangepaste woning In deze de aflevering: Ad en uit Carla uit Bodegraven hebben vier op kinderen, door waarvan drie met een door visuele beperking. Uit met veiligheidsoogpunt hebben ze met een in aangepaste woning. Dat huis moesten ze met noodgedwongen het verlaten toen Ad ziek door werd en naar zijn baan verloor. Executieverkoop Om de door maandlasten te kunnen uit voldoen, op tv wonen ze nu in een goedkoop een huurhuis. De bank uit wil op tv de woning tijdens nu verkopen, maar dan blijven tijdens ze met op tv een torenhoge restschuld achter. Martijn op tv en het team uit gaan aan de in slag om een uit executieverkoop te de voorkomen.

november 2019
27-08-2019 20:33

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Vijf jaar geleden ontmoette Anita haar grote liefde Wietse. Ze hoopten samen oud te worden, maar Wietse werd ziek en overleed. Anita komt er dan achter dat ze twee woningen op haar naam heeft staan. Haar ex is vertrokken naar het buitenland...

21-08-2019 15:53

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

20-08-2019 20:33

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Na een faillissement en een gestrand huwelijk probeert de 35-jarige Rianne al ruim negen jaar het hoofd boven het water te houden. Door een onverkoopbaar huis kan zij dit hoofdstuk niet afsluiten en dreigt ze kopje onder te gaan.

14-08-2019 16:05

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

13-08-2019 20:36

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Zeven en een half jaar geleden raakt Maarten in een psychose. Als hij zich hieruit knokt en het gezin langzaam weer positief naar de toekomst kijkt, krijgt Maarten veel pijn. Na een lange tijd komen ze er achter wat er aan de hand is. Maart...

07-08-2019 16:14

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

06-08-2019 20:34

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Na een lange relatie komt ambulancebroeder Perry vier jaar geleden Ingrid tegen, met wie hij gaat samenwonen in haar huis. Het oude huis van Perry en zijn vorige partner staat al ruim tien jaar te koop. Perry draait alleen op voor de kosten...

31-07-2019 16:07

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

30-07-2019 20:34

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Vijf jaar geleden toen Niki, de vrouw van zelfstandig ondernemer Johan, zwanger was van hun tweede kindje verhuisden zij naar een ruimere woning in Voorschoten. Kort na de verhuizing wordt Johan arbeidsongeschikt verklaard en keert de verze...

24-07-2019 15:53

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

23-07-2019 20:37

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Ruim tien jaar geleden vluchtte Judith samen met haar dochter het huis uit. Dit huis in Almere blijkt nu compleet verwaarloosd te zijn door haar ex-man, die zelf nergens meer te bekennen is. Vanaf september 2016 wordt de huur niet meer beta...

17-07-2019 16:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

16-07-2019 20:37

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Patricia had haar droomplaatje voor elkaar: een leuke baan, samen met haar man een prachtige dochter en een fijne woning in Amsterdam-Zuidoost. Daar kwam verandering in toen zij in 2013 na een reorganisatie haar baan verloor en haar echtgen...

10-07-2019 16:01

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Ad en Carla uit Bodegraven hebben vier kinderen, waarvan drie met een visuele beperking. Uit veiligheidsoogpunt hebben ze een aangepaste woning. Dat huis moesten ze noodgedwongen verlaten toen Ad ziek werd en zijn baan verloor. Om de maandl...

09-07-2019 20:37

Uitstel Van Executie: start herhalingen

Uitstel Van Executie - Uitstel Van Executie: start herhalingen

Vanaf vanavond herhaalt RTL 4 elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Uitstel van Executie. Hulp In dit programma schiet een team van specialisten mensen te hulp die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 154
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!