Programma gemist?

Realityserie uit waarin een team van tijdens specialisten alles op de alles zet om in mensen op tv te helpen die van het hun hypotheekverstrekker het op bericht hebben gekregen dat hun naar huis de op een veiling zal worden van de verkocht.

Het huis van door de de 22-jarige Mandy is de een voormalig huurhuis op tv dat destijds is het gekocht door haar ouders en uit waar Mandy het haar op jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding uit van het haar ouders is Mandy met er samen tijdens met haar vader blijven wonen. met in Als haar vader een in 2010 overlijdt, naar erft Mandy het een huis. Zij kan door het echter niet betalen naar en zet het te koop. op de Ze krijgt de woning helaas niet op tv tijdens verkocht. Martijn Krabbé en consorten in zetten alles op op tv alles om van Mandy te helpen met de in op tv verkoop.

Desiree op en Sheva van wonen nu een tijdens al een tijd samen in Breda. op tv naar Ze willen niets liever dan een met z'n tweetjes aan met de een mooie toekomst een werken. Maar iedereen heeft een uit verleden. En dat met van Desiree naar is nogal heftig. naar Ze heeft nog een flatje van naar in Dordrecht dat met haar constant herinnert door aan een periode van heel van veel op narigheid.

Patrick de en Dewhi hadden schulden de opgebouwd het en waren druk in tijdens de weer om hun een financiële zaken op orde uit te brengen. Toen op bijna een alles was afbetaald, overkwam hen naar het ergste het dat je je op tv als ouder door kan indenken: ze vonden hun met van jongste kind dood in zijn wiegje op en naar hun leven kwam stil te de de staan.

Kim en de Diego zijn nu de bijna vijf jaar gescheiden de en leven van nog in prima harmonie naar op met elkaar. De vraag door is of ze dit vol met kunnen houden. Ze op tv een proberen los van door elkaar een nieuw leven op te door op bouwen, maar dat gaat niet. op tv Ze hebben tijdens samen nog een huis het op hun naam staan door en dat huis uit staat flink door onder met water.

Mariella gaat naar lichtvoetig door het leven. op tv Als het danseres bij tijdens het Scapino Ballet het leert ze Kevin kennen. door Ze kopen samen een huis het in tijdens Willemstad. Dan opeens vertrekt op tv Kevin door zonder aankondiging naar China met en laat in hij niet alleen Mariella en tijdens de kinderen achter, maar op tv ook een financiële de het puinhoop.

Al de bijna tien jaar kampt de een familie door Van Erk met met dubbele lasten. Het gezin met op negen uit kinderen heeft een een zeer problematische periode achter het de rug vanwege op tv huurders die uit niet meer tijdens betaalden. Het lukt niet met langer om het met hoofd boven water uit te houden. En een een weg terug op is er ook niet op tv meer.

Pascal Bekkering is door 41 jaar uit oud en heeft van naar de artsen naar te horen gekregen uit dat een hij niet lang meer te leven uit heeft. Hij heeft van uitgezaaide kanker en uit naar is uitbehandeld. Omdat een Pascal niet meer in staat is uit om te werken, het heeft hij met nauwelijks inkomen en een kan hij door zijn hypotheek de niet betalen. Martijn en naar zijn team de schieten te hulp.

Martijn schiet een Elly Bezuur de te hulp. Op 19 naar oktober 2014 in hoort zij uit dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. op Alsof van dat niet het vreselijk genoeg is, blijkt met het tevens het begin van het een financiële met nachtmerrie. Pascal Bekkering op tv is 41 jaar oud op tv en heeft naar van de dokter te door tijdens horen gekregen dat tijdens hij ongeneeslijk ziek naar is. Omdat hij niet met meer in staat is het om te werken, met kan hij zijn tijdens huis niet tijdens meer betalen. van Martijn en zijn team uit proberen Pascal en Elly te naar helpen bij deze op tv door uitzichtloze situaties.

Nel Verhoef is het twintig jaar geleden met gescheiden en de heeft een toen de hypotheek van haar man door overgenomen. Op die een manier het kon zij met de kinderen tijdens in het huis een in Hengelo blijven met wonen. Op het het op tv moment dat haar dochters het naar huis de verlieten, kampte haar zoon Jurrien met van een drugsverslaving. Nel de door besloot met hem naar op het westen op te verhuizen. Nel deed er uit alles aan in om haar huis te verkopen, naar op maar dit lukte niet. Na een op tijd leek het tijdens het beter te gaan door met Jurrien en Nel op besloot terug te gaan van naar naar Hengelo. Maar Nels grootste tijdens angst werd werkelijkheid: tijdens Jurrien had zelfmoord op gepleegd. Het van is nu bijna vier jaar in later en Nel woont een nog van steeds in het grote, te door naar dure familiehuis.

Luuk Hulspas is met 53 jaar op oud door en heeft sinds vier met jaar de ziekte tijdens PLS, een variant door van ALS. Hij komt nog het maar met moeite op tv in de trap op en Luuk heeft door nog op tv maar net genoeg inkomsten om met zijn vaste lasten in te met betalen. Zijn zus Kitty tijdens neemt de naar zorg voor het haar broer op een zich en ook de buren een helpen mee van waar nodig. Maar op tv Kitty kan het niet alleen met en is bovendien op tv ongerust, de omdat de huidige woning naar van Luuk levensgevaarlijk naar is voor iemand in naar zijn situatie. Hij door moet naar een op tv nieuw huis, maar de zijn huidige tijdens woning lijkt een onverkoopbaar.

Torsten het Beijaard was negentien in toen zijn vader plotseling overleed. door De ouders van tijdens Torsten waren inmiddels de gescheiden in en Torsten aanvaardde samen met door zijn zusje de het erfenis. Het huis tijdens dat ze door erfden, bleek door na een van tijdje veel te naar duur te zijn om een in te kunnen blijven met wonen. op Het overlijden van zijn vader tijdens en de financiële in zorgen naar verergerden Torstens epileptische aanvallen, waardoor zijn uit vriendin zich door ernstig op zorgen maakt. Het is nu zaak naar om op tv alle stress zoveel in mogelijk weg te nemen, zodat van tijdens Torsten het zorgeloze het leven kan leiden uit dat bij zijn leeftijd op tv hoort.

De het 41-jarige Astrid Hopman op werd zeven jaar geleden in met in de steek gelaten door tijdens haar vriend. door Ze hadden net samen een op tv huis het gekocht, maar haar ex in betaalde geen cent meer. Astrid op zette het huis op tv direct op tv te koop en haar ouders op schoten het financieel te hulp met op tv geld dat op eigenlijk bestemd was om het hun 50-jarig huwelijksfeest naar te vieren. Zeven de jaar later is met het door huis nog steeds niet verkocht. Astrid in vindt veel door steun bij haar familie de in en vrienden, maar door tijdens dit hele op tv gebeuren staat haar leven eigenlijk al op tv die tijd op tv al stil. Er moet in met iets gebeuren om deze op tv impasse te door doorbreken!

De het zussen Sandra en Nienke op tv Hehir woonden beiden in van hetzelfde appartementencomplex de in Gouda. uit Ze hadden een goede naar band en kwamen vaak een bij elkaar door over door de vloer. Totdat de Sandra stage ging in lopen op Aruba en van daar te naar horen kreeg dat met Nienke door haar vriend om een het het leven was gebracht. de Sinds de moord is Sandra een niet meer met in staat het om in haar appartement te het blijven wonen. Ouders Kevin op en Greet met hebben geen geld meer door om de bij te naar springen na het verkopen met van het huis van Nienke tijdens en alle andere op tv kosten. Martijn en met zijn team naar schieten te hulp met om Sandra's naar appartement beter verkoopbaar de te maken.

René en Monique met zijn in 1991 tijdens op de op tv Molenstraat in op tv Son en Breugel komen wonen uit waar ook tijdens hun drie zoontjes op geboren zijn. De buurvrouw op tv klaagde alleen maar op tijdens over geluidsoverlast wat er door uiteindelijk toe leidde dat op Monique en op tv René een nieuwe woning van kochten. de Inmiddels zijn ze zeven jaar verder naar en in staan beide woningen in de tijdens verkoop. door De onaangename buurvrouw is een inmiddels is verhuisd. De uit op hele situatie heeft in ervoor gezorgd dat Monique een op burn-out heeft gekregen. uit Daarbij komt dat René met het binnenkort zijn baan in kwijtraakt.

juli 2020
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!