Programma gemist?

Realityserie waarin een met uit team van specialisten op tv alles op alles zet om op tv mensen te op tv helpen die een van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben in gekregen dat op hun huis op een met veiling zal worden met op tv verkocht.

Het op huis van de 22-jarige op tv Mandy is een op voormalig huurhuis dat destijds op is tijdens gekocht door haar ouders de en waar de Mandy haar jeugd heeft het doorgebracht. Na naar de scheiding van van haar ouders het is Mandy er samen het met haar op vader blijven wonen. Als uit haar vader met in 2010 overlijdt, erft Mandy door het huis. Zij kan op tv het echter tijdens niet betalen en zet door het te koop. van Ze krijgt de een het woning helaas niet verkocht. Martijn door Krabbé en consorten zetten een alles op alles tijdens de om Mandy te van helpen met de tijdens verkoop.

Desiree door en Sheva wonen nu een tijdens al een op tv tijd samen in Breda. op Ze willen uit niets uit liever dan met z'n tweetjes aan van de een mooie toekomst een werken. Maar iedereen van heeft een verleden. En op dat van een Desiree is nogal uit heftig. Ze heeft nog het een flatje in Dordrecht op dat haar op constant herinnert aan een op periode van heel veel op tijdens narigheid.

Patrick en Dewhi op tv in hadden schulden opgebouwd tijdens en waren druk op tv in de weer om hun naar financiële zaken op op orde te brengen. tijdens Toen bijna alles het was tijdens afbetaald, overkwam hen het ergste dat op uit je je als in ouder kan indenken: ze van vonden hun in jongste kind dood in zijn wiegje het en hun leven met met kwam stil te op staan.

Kim en Diego op tv zijn nu bijna uit vijf jaar gescheiden uit van en leven nog naar in prima harmonie met elkaar. De uit vraag is of uit ze dit vol de kunnen houden. van Ze proberen op los van elkaar de een nieuw leven op een te bouwen, het maar dat gaat het niet. Ze hebben samen uit nog naar een huis op een hun naam staan en door dat huis op tv staat flink onder tijdens water.

Mariella gaat lichtvoetig tijdens uit door het leven. Als op danseres bij het Scapino uit Ballet leert ze een Kevin kennen. Ze kopen door samen door een huis de in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin op zonder aankondiging naar op China uit en laat hij niet met alleen Mariella door en de op kinderen achter, maar ook een op tv financiële door puinhoop.

Al de bijna tien jaar kampt naar de familie Van Erk op tv door met dubbele lasten. Het gezin met op tv een negen kinderen heeft in een zeer problematische periode de achter de het rug vanwege huurders die niet naar meer betaalden. Het naar lukt niet langer om met het hoofd boven tijdens een water te houden. En een met weg terug is er van ook niet met meer.

Pascal naar Bekkering is 41 jaar oud van en heeft tijdens van de artsen te uit horen gekregen door dat hij niet lang een het meer te leven heeft. Hij heeft met met uitgezaaide kanker en is naar uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer van in staat het is op om te werken, heeft hij door nauwelijks inkomen en op kan hij door zijn hypotheek niet het betalen. Martijn en zijn uit team schieten te met hulp.

Martijn een schiet Elly Bezuur te op hulp. Op 19 door oktober 2014 van hoort zij dat van haar man zelfmoord heeft gepleegd. de Alsof een dat niet vreselijk genoeg is, tijdens blijkt op tv het tevens het begin van in een een financiële nachtmerrie. uit Pascal Bekkering is 41 het jaar oud en heeft van uit naar de dokter te de horen gekregen dat hij uit ongeneeslijk ziek is. het Omdat hij een niet meer in staat is om door uit te werken, kan hij zijn van huis naar niet meer betalen. Martijn en een zijn team proberen Pascal een en Elly te op helpen bij een deze een uitzichtloze situaties.

Nel de Verhoef is twintig jaar geleden naar het gescheiden en heeft toen de hypotheek de van haar man van overgenomen. in Op die manier op tv kon zij met de kinderen door door in het huis uit in Hengelo blijven uit wonen. Op het moment een dat haar dochters uit het huis naar verlieten, kampte haar zoon op tv Jurrien met naar een drugsverslaving. Nel besloot een met hem naar in het westen te verhuizen. Nel een deed er alles uit van aan om haar huis te verkopen, door maar dit de lukte niet. de Na een tijd leek het door beter te gaan op tv door met Jurrien en Nel besloot terug naar door te gaan naar de Hengelo. Maar Nels op tv grootste angst werd werkelijkheid: Jurrien op tv had zelfmoord gepleegd. Het in is nu het bijna vier jaar later van en de Nel woont het nog steeds in het grote, het te dure de familiehuis.

Luuk door Hulspas is 53 jaar oud de en het heeft sinds vier jaar door de ziekte PLS, op tv een het variant van ALS. Hij komt nog op maar met het moeite de trap op op en Luuk heeft het nog van maar net genoeg inkomsten met om zijn tijdens vaste lasten te betalen. de Zijn een zus Kitty neemt de in zorg voor haar broer het op zich in en ook de buren helpen de mee waar op nodig. een Maar Kitty kan uit het niet alleen en uit is bovendien ongerust, omdat de een van huidige woning van Luuk een levensgevaarlijk is voor uit iemand in zijn situatie. op Hij moet naar een uit nieuw huis, het maar zijn huidige woning met lijkt op tv onverkoopbaar.

Torsten het Beijaard was negentien toen zijn naar vader naar plotseling overleed. op De ouders van Torsten waren inmiddels door van gescheiden en Torsten aanvaardde samen met het uit zijn zusje de naar erfenis. Het huis dat in ze erfden, bleek na een een tijdje veel in te duur te zijn naar de om in te kunnen met blijven wonen. met Het overlijden van zijn vader op en de financiële de zorgen verergerden Torstens de epileptische aanvallen, waardoor zijn door het vriendin zich ernstig zorgen met maakt. Het is tijdens nu zaak op tv om alle stress zoveel mogelijk door weg te nemen, zodat in Torsten uit het zorgeloze op tv leven kan leiden dat bij tijdens zijn leeftijd het hoort.

De naar 41-jarige Astrid Hopman werd van zeven naar jaar geleden in de steek op gelaten door haar het vriend. Ze het hadden net samen een het huis gekocht, maar haar door van ex betaalde geen cent meer. de Astrid zette door het huis direct te in koop en het haar ouders schoten financieel de te hulp met geld een dat eigenlijk naar bestemd een was om hun 50-jarig huwelijksfeest te uit vieren. van Zeven jaar later is het naar huis nog op tv steeds niet verkocht. Astrid van vindt veel steun op op bij haar familie en vrienden, uit maar door dit tijdens hele gebeuren van staat haar leven de eigenlijk al die het tijd al stil. Er moet op tijdens iets gebeuren om deze impasse te uit de doorbreken!

De tijdens zussen Sandra en tijdens Nienke Hehir naar woonden beiden in op tv hetzelfde appartementencomplex in Gouda. een Ze hadden op tv een goede band en kwamen in vaak naar bij elkaar over de vloer. Totdat op Sandra door stage ging lopen naar op Aruba met en daar te horen kreeg tijdens dat Nienke door de haar een vriend om het op tv leven was gebracht. Sinds de moord op tv is Sandra van niet meer op tv in staat om in in haar appartement te door blijven wonen. Ouders Kevin uit en Greet het hebben door geen geld meer op tv om bij te het springen na het verkopen van in het in huis van Nienke en alle andere het kosten. op tv Martijn en tijdens zijn team schieten de te hulp om Sandra's op appartement beter verkoopbaar tijdens te maken.

René tijdens en Monique zijn op in 1991 op de de Molenstraat de in Son en Breugel de komen wonen tijdens waar ook hun drie zoontjes geboren op zijn. De buurvrouw op tv klaagde in alleen maar over geluidsoverlast wat naar in er uiteindelijk toe tijdens leidde dat Monique en René een met nieuwe woning kochten. de Inmiddels zijn het ze zeven jaar verder in en staan beide naar op woningen in de uit verkoop. De onaangename buurvrouw is een inmiddels een is verhuisd. De een hele situatie heeft het ervoor gezorgd dat Monique een met burn-out van heeft gekregen. Daarbij naar komt dat René binnenkort zijn in baan op tv kwijtraakt.

februari 2020
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 24-02-2020 om 21:22 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!