Programma gemist?

Realityserie uit waarin een team van specialisten op tv alles in op alles een zet om mensen te in helpen die van hun hypotheekverstrekker de het bericht het hebben gekregen dat hun op huis in op een veiling door zal worden op tv verkocht.

Het van huis van de het 22-jarige Mandy is een tijdens voormalig het huurhuis dat destijds is gekocht door tijdens haar ouders in en waar Mandy haar van met jeugd heeft doorgebracht. Na de door scheiding van haar van ouders is door Mandy er samen in met haar in vader blijven wonen. uit Als haar vader van in 2010 overlijdt, op tv erft Mandy het huis. Zij door kan op het echter niet betalen en zet op het in te koop. met Ze krijgt de in woning helaas niet verkocht. Martijn op Krabbé en consorten zetten de alles op alles uit om het Mandy te op helpen met de de verkoop.

Desiree en het Sheva tijdens wonen nu een al een tijdens tijd samen in de Breda. van Ze willen niets liever dan op met z'n tweetjes aan in een mooie toekomst met werken. met Maar iedereen heeft een tijdens verleden. En tijdens dat van Desiree is nogal op tv heftig. het Ze heeft nog een flatje van in Dordrecht een dat haar het constant herinnert aan een periode met van heel veel uit op tv narigheid.

Patrick en naar Dewhi hadden schulden op tv opgebouwd en op tv waren druk de in de weer om het hun financiële zaken op orde het te brengen. Toen uit op tv bijna alles was afbetaald, overkwam op tv hen het ergste dat het je je als de ouder tijdens kan indenken: ze vonden met hun jongste kind dood naar in zijn de wiegje en hun de leven uit kwam stil te uit staan.

Kim met en Diego zijn nu bijna door op tv vijf jaar gescheiden in en leven nog in door prima harmonie met elkaar. op De vraag is of met ze dit tijdens vol kunnen houden. op tv Ze proberen los van op tv de elkaar een nieuw tijdens leven op te bouwen, op maar dat gaat niet. uit Ze hebben samen nog naar een huis naar op hun naam staan met en dat door huis staat flink op onder van water.

Mariella een gaat lichtvoetig door door het leven. Als danseres naar bij het Scapino Ballet een het leert ze Kevin kennen. Ze uit kopen een samen een huis in naar Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin het op zonder aankondiging naar China en tijdens laat hij niet alleen door Mariella en door de op kinderen achter, maar een ook een financiële van puinhoop.

Al het bijna tien het jaar kampt de familie een Van Erk met dubbele lasten. op Het het gezin met negen kinderen op tv heeft een zeer problematische op tv periode achter de door op tv rug vanwege huurders die de niet meer betaalden. Het lukt op niet langer met om het van hoofd boven in water te houden. En in een weg terug is er door ook niet naar meer.

Pascal een Bekkering is 41 jaar oud op tv en tijdens heeft van de artsen te van horen gekregen dat de hij van niet lang meer de te leven heeft. Hij van heeft het uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. een Omdat op tv Pascal niet meer in staat een is om op te werken, heeft hij nauwelijks tijdens inkomen in en kan hij van zijn hypotheek niet betalen. van Martijn en het zijn team schieten te een hulp.

Martijn schiet Elly van Bezuur te hulp. door het Op 19 oktober 2014 van hoort zij met dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. van Alsof dat niet de vreselijk door genoeg is, blijkt het het tevens het begin van op een in financiële nachtmerrie. Pascal het Bekkering is 41 jaar door oud en heeft van van de dokter het te horen met gekregen dat hij het ongeneeslijk ziek is. Omdat naar hij het niet meer in staat is om met te werken, kan de uit hij zijn huis niet meer van betalen. Martijn en zijn met team proberen Pascal door een en Elly te helpen door bij deze uitzichtloze op tv situaties.

Nel Verhoef het is twintig op tv jaar geleden in gescheiden en heeft toen de op hypotheek van haar op tv man overgenomen. Op die door manier in kon zij met tijdens de kinderen in het huis een in Hengelo door blijven wonen. door Op het op tv moment dat haar dochters het de huis een verlieten, kampte haar zoon Jurrien het met een drugsverslaving. uit Nel besloot van met hem naar het westen van te verhuizen. in Nel naar deed er alles aan de om haar huis te van verkopen, op maar dit lukte niet. Na een een uit tijd leek het beter op te gaan met Jurrien en tijdens Nel besloot op terug het te gaan naar Hengelo. Maar Nels van in grootste angst werd werkelijkheid: Jurrien had op zelfmoord gepleegd. Het uit is nu bijna het vier jaar op later en Nel met woont nog steeds met in het grote, tijdens te door dure familiehuis.

Luuk Hulspas naar is met 53 jaar oud en heeft een sinds vier door jaar de ziekte PLS, een uit variant in van ALS. Hij tijdens komt nog maar met op tv moeite de trap met op en Luuk heeft een nog maar net een genoeg inkomsten het om zijn uit vaste lasten te betalen. met Zijn zus Kitty neemt het de zorg tijdens voor van haar broer op zich en uit ook van de buren helpen mee waar van nodig. op Maar Kitty kan het niet met alleen en is bovendien door ongerust, omdat op tv de op tv huidige woning van Luuk levensgevaarlijk naar is voor iemand in met van zijn situatie. Hij het moet naar een nieuw huis, van maar zijn huidige de woning lijkt het onverkoopbaar.

Torsten Beijaard op tv was negentien toen zijn door vader plotseling uit overleed. De ouders van het Torsten door waren inmiddels gescheiden naar en Torsten naar aanvaardde samen met zijn zusje de van de erfenis. Het huis tijdens dat ze erfden, bleek in na een door tijdje veel te duur te op tv zijn om in te door naar kunnen blijven wonen. Het door overlijden van zijn vader met en de uit financiële zorgen verergerden Torstens epileptische op aanvallen, waardoor zijn van vriendin zich een ernstig zorgen maakt. het Het is nu naar zaak op tv om alle stress zoveel op mogelijk weg te naar nemen, zodat Torsten het tijdens zorgeloze leven met kan leiden dat een bij zijn leeftijd van hoort.

De uit 41-jarige Astrid tijdens Hopman werd zeven jaar geleden in in tijdens de steek gelaten door door haar vriend. Ze tijdens hadden net tijdens samen een huis gekocht, maar in haar ex het betaalde geen cent op meer. Astrid zette het de huis direct te koop het en haar uit ouders schoten financieel te naar hulp met met geld dat eigenlijk in bestemd was om hun met in 50-jarig huwelijksfeest te vieren. op Zeven jaar later is het van huis nog steeds in op niet verkocht. Astrid vindt veel in steun op tv bij haar familie en vrienden, maar van tijdens door dit hele op gebeuren staat haar het leven eigenlijk al die op tv tijd al op tv stil. Er moet iets gebeuren om door van deze impasse te het doorbreken!

De in zussen Sandra de en Nienke Hehir woonden tijdens beiden in hetzelfde appartementencomplex een in naar Gouda. Ze hadden een de goede band en kwamen vaak van bij op elkaar over de vloer. Totdat in Sandra stage ging naar lopen naar op Aruba en het daar te horen door kreeg dat Nienke door op tv haar vriend om het het leven was gebracht. van Sinds de op tv moord is op tv Sandra niet meer uit in staat om in haar een appartement te blijven tijdens naar wonen. Ouders Kevin en Greet tijdens hebben geen geld meer de het om bij te springen na met het verkopen op tv van het huis van in Nienke van en alle andere uit kosten. Martijn en zijn team op schieten te hulp om op Sandra's appartement beter met verkoopbaar te naar maken.

René uit en Monique zijn in 1991 in op de uit Molenstraat in uit Son en Breugel komen uit wonen waar ook op tv hun drie zoontjes een geboren zijn. de De buurvrouw klaagde alleen het maar over tijdens geluidsoverlast wat er uiteindelijk met toe leidde uit dat Monique en René door een door nieuwe woning kochten. Inmiddels zijn ze een zeven door jaar verder en staan het beide woningen het in de verkoop. in De onaangename buurvrouw is het inmiddels is verhuisd. een De met hele situatie heeft ervoor gezorgd in dat Monique uit een burn-out tijdens heeft gekregen. Daarbij komt dat René door binnenkort zijn tijdens baan het kwijtraakt.

september 2019
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord