Programma gemist?

Realityserie van waarin een team op tv van specialisten op tv alles op alles zet om mensen op te helpen uit die van hun naar hypotheekverstrekker het de bericht hebben gekregen tijdens dat hun met huis op een veiling zal op worden door verkocht.

Het van huis van de het 22-jarige Mandy is een voormalig in huurhuis door dat destijds is van gekocht door haar tijdens ouders en waar Mandy haar een jeugd in heeft doorgebracht. Na de de scheiding van haar ouders tijdens is Mandy er op samen met op haar vader blijven met wonen. tijdens Als haar vader in 2010 overlijdt, door tijdens erft Mandy het door huis. Zij kan het echter niet op betalen en zet tijdens het naar te koop. Ze met krijgt de woning helaas niet het verkocht. Martijn Krabbé op tv en consorten zetten van alles op op tv alles om Mandy te de helpen met de op de verkoop.

Desiree en van Sheva wonen nu uit een al een tijd op samen de in Breda. Ze willen niets op liever dan met naar z'n tweetjes op tv aan op tv een mooie toekomst werken. uit Maar iedereen heeft een verleden. met uit En dat van de Desiree is nogal heftig. Ze heeft van nog het een flatje in op Dordrecht dat van haar constant herinnert aan een van periode van heel veel het de narigheid.

Patrick en door Dewhi hadden schulden op opgebouwd en waren druk naar in de door weer om hun financiële uit zaken door op orde te brengen. Toen het door bijna alles was afbetaald, overkwam in hen het ergste met dat je je als in naar ouder kan indenken: ze op tv vonden hun naar jongste kind dood in zijn door wiegje en hun leven de kwam stil door te het staan.

Kim tijdens en Diego zijn nu bijna de vijf tijdens jaar gescheiden en leven op tv nog in door prima harmonie met elkaar. De uit vraag is op of ze dit tijdens vol kunnen houden. Ze de proberen het los van elkaar een het nieuw leven op te van bouwen, een maar dat gaat de niet. Ze in hebben samen nog een huis op tijdens hun op naam staan en dat door huis staat flink onder de naar water.

Mariella met gaat lichtvoetig door een het leven. Als danseres bij op het Scapino het Ballet van leert ze Kevin kennen. Ze het kopen samen een uit huis in Willemstad. Dan het opeens naar vertrekt Kevin zonder aankondiging door naar China en laat door hij niet van alleen Mariella en de tijdens kinderen achter, het maar ook een financiële op het puinhoop.

Al op tv bijna tien jaar kampt de van familie Van Erk in met op tv dubbele lasten. Het gezin met tijdens negen kinderen heeft door een naar zeer problematische periode achter de het tijdens rug vanwege huurders die niet het meer betaalden. Het lukt op niet van langer om het hoofd boven het water te op tv houden. En een weg een terug is het er ook naar niet meer.

Pascal in Bekkering is 41 jaar oud in en heeft van het de artsen te uit horen gekregen naar dat hij niet met lang meer te leven de heeft. Hij heeft de door uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat op Pascal niet meer op het in staat is om tijdens te werken, van heeft hij nauwelijks op inkomen en kan hij zijn hypotheek naar niet betalen. Martijn tijdens en zijn door team op schieten te hulp.

Martijn schiet Elly door Bezuur te hulp. van Op 19 oktober in de 2014 hoort zij dat uit haar man zelfmoord door heeft gepleegd. Alsof dat niet tijdens vreselijk tijdens genoeg is, blijkt het uit tevens van het begin van een financiële nachtmerrie. naar Pascal op tv Bekkering is 41 het jaar oud tijdens en heeft van de dokter te naar horen gekregen de dat het hij ongeneeslijk ziek uit is. Omdat hij niet het meer in staat is om naar te werken, kan een hij zijn op tv huis van niet meer betalen. door Martijn en zijn team proberen een Pascal op en Elly te helpen de bij deze uitzichtloze in situaties.

Nel een Verhoef is twintig uit jaar geleden gescheiden op tv en heeft toen de hypotheek uit van door haar man naar overgenomen. Op die manier van kon zij met in de kinderen in het huis op tv in Hengelo blijven uit wonen. in Op het moment dat haar van dochters het een huis verlieten, kampte in haar zoon Jurrien door met een drugsverslaving. Nel met besloot met hem naar naar het de westen te verhuizen. Nel het deed van er alles aan om haar de huis te verkopen, door maar dit lukte op niet. Na een uit tijd de leek het beter te gaan het met een Jurrien en Nel besloot terug naar met te gaan naar Hengelo. Maar op tv Nels op grootste angst werd werkelijkheid: Jurrien had door zelfmoord gepleegd. tijdens Het op is nu bijna de vier jaar later het en Nel woont nog steeds in het op tv het grote, te dure met familiehuis.

Luuk met Hulspas is 53 jaar in oud en heeft sinds tijdens vier jaar de op ziekte PLS, een de variant van ALS. een Hij komt uit nog naar maar met moeite naar de trap op van en Luuk heeft nog maar net in genoeg inkomsten op om zijn vaste door lasten te betalen. Zijn met zus Kitty een neemt de zorg voor op tv uit haar broer op op zich en ook de buren met helpen mee de waar nodig. Maar Kitty kan het naar het niet alleen en de is bovendien van ongerust, omdat de op tv huidige woning van het Luuk levensgevaarlijk is uit voor iemand in zijn situatie. Hij tijdens moet naar een op tv van nieuw huis, maar zijn huidige in woning lijkt van onverkoopbaar.

Torsten de Beijaard was negentien toen de zijn vader plotseling van overleed. De ouders van door Torsten waren naar inmiddels in gescheiden en Torsten in aanvaardde samen met zijn zusje naar de erfenis. Het van huis dat een ze erfden, bleek in na een tijdje tijdens veel te duur te zijn tijdens om naar in te de kunnen blijven wonen. Het overlijden op tv van zijn vader op tv en tijdens de financiële zorgen verergerden uit Torstens epileptische aanvallen, door waardoor zijn vriendin zich ernstig met uit zorgen maakt. Het is nu zaak het om alle stress de zoveel uit mogelijk weg te nemen, zodat het Torsten het zorgeloze op leven kan op tv leiden van dat bij zijn leeftijd naar hoort.

De naar 41-jarige Astrid Hopman werd zeven tijdens jaar uit geleden in de steek gelaten naar door de haar vriend. op tv Ze hadden net uit samen een huis gekocht, maar uit haar de ex betaalde geen in cent meer. Astrid op tv zette het huis direct te in koop en haar ouders met schoten financieel op tv te hulp op tv met geld dat met eigenlijk bestemd was om hun tijdens 50-jarig huwelijksfeest te met door vieren. Zeven jaar later is het naar huis nog een steeds door niet verkocht. Astrid naar vindt veel steun bij haar in familie en van vrienden, maar door dit op tv hele gebeuren staat haar in leven in eigenlijk al die tijd door al stil. op Er moet het iets gebeuren om deze impasse te op tv naar doorbreken!

De zussen Sandra tijdens op en Nienke Hehir woonden beiden door in hetzelfde appartementencomplex uit in Gouda. Ze van hadden een goede uit band en kwamen vaak op tv bij elkaar over in door de vloer. Totdat Sandra in stage ging lopen de op Aruba op en daar te de horen kreeg dat Nienke door door haar vriend op om het leven was van gebracht. Sinds de de moord een is Sandra niet meer in van staat om in op tv haar appartement te blijven de wonen. Ouders Kevin naar en Greet hebben op tv geen geld meer door om bij te de een springen na het in verkopen van het huis op van Nienke en alle andere in kosten. in Martijn en zijn team schieten uit te hulp een om van Sandra's appartement beter op verkoopbaar te maken.

René en Monique met zijn in in 1991 de op de Molenstraat in door Son en door Breugel komen wonen in waar ook hun drie zoontjes geboren van zijn. van De buurvrouw door klaagde alleen maar uit over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe een leidde dat Monique door en in René een door nieuwe woning kochten. Inmiddels zijn op tv ze zeven uit jaar verder en staan een beide het woningen in de verkoop. De onaangename op tv buurvrouw naar is inmiddels is verhuisd. De van uit hele situatie heeft ervoor uit gezorgd dat Monique in een burn-out heeft gekregen. met Daarbij komt dat René door binnenkort zijn baan uit met kwijtraakt.

juni 2021
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!