Programma gemist?

Realityserie waarin een met team van naar specialisten alles in op alles in zet om mensen het te helpen die van tijdens hun hypotheekverstrekker naar het bericht hebben gekregen dat op hun huis op een de veiling zal worden uit met verkocht.

Het huis het van de 22-jarige tijdens Mandy op tv is een voormalig huurhuis door dat destijds is met gekocht door met haar ouders en waar uit Mandy haar jeugd heeft op doorgebracht. Na de scheiding uit van haar ouders een is Mandy er uit samen met haar naar naar vader blijven wonen. op tv Als haar vader in 2010 overlijdt, het met erft Mandy het naar huis. Zij kan het echter naar niet uit betalen en zet het te koop. op tv Ze op krijgt de woning helaas niet met het verkocht. Martijn Krabbé en op consorten zetten alles op alles naar om Mandy op tv te helpen met de de met verkoop.

Desiree en in Sheva op tv wonen nu een al in een tijd samen in in Breda. Ze van willen niets liever dan met uit met z'n tweetjes aan naar een mooie toekomst een werken. Maar iedereen heeft een een verleden. En dat een van Desiree is nogal door heftig. Ze heeft de nog een flatje naar in Dordrecht uit dat haar het constant herinnert aan van een periode van heel van veel tijdens narigheid.

Patrick op en Dewhi hadden op tv schulden opgebouwd en waren op druk het in de weer om met hun financiële zaken op van orde naar te brengen. Toen bijna alles de was afbetaald, overkwam hen met in het ergste dat tijdens je je als ouder kan indenken: tijdens ze vonden hun van jongste kind dood op tv in uit zijn wiegje in en hun leven kwam stil op te door staan.

Kim met en Diego zijn nu door bijna het vijf jaar gescheiden en leven nog een naar in prima harmonie met elkaar. op De vraag is of in ze door dit vol kunnen houden. naar Ze proberen los van door elkaar tijdens een nieuw een leven op te het bouwen, maar dat gaat niet. het Ze hebben tijdens samen nog in een huis op hun naam uit staan en met dat huis van staat flink onder op water.

Mariella gaat lichtvoetig een de door het leven. naar Als danseres bij het Scapino de Ballet in leert ze Kevin naar kennen. Ze kopen samen van een huis in Willemstad. tijdens Dan opeens vertrekt op tv Kevin met zonder aankondiging naar China en laat naar hij het niet alleen Mariella en de op kinderen achter, maar van ook een financiële in naar puinhoop.

Al bijna tien in jaar kampt met de familie Van op tv Erk met dubbele lasten. met Het gezin met het negen kinderen heeft het een zeer problematische tijdens periode achter de naar rug vanwege van huurders naar die niet meer een betaalden. Het lukt niet uit langer om het hoofd boven op tv water te houden. van En naar een weg tijdens terug is er ook uit niet meer.

Pascal Bekkering is in op tv 41 jaar oud en heeft van op tv de artsen naar te horen gekregen dat een hij niet uit lang meer te de leven het heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en naar is uitbehandeld. een Omdat Pascal niet meer uit in het staat is om te werken, met heeft hij nauwelijks van inkomen met en kan hij zijn hypotheek tijdens niet betalen. Martijn door en zijn uit team schieten te tijdens hulp.

Martijn op tv schiet Elly Bezuur te van hulp. Op 19 uit oktober in 2014 hoort zij dat haar door man de zelfmoord heeft gepleegd. Alsof op tv dat niet vreselijk op tv genoeg is, blijkt het door tevens het begin op tv van een financiële nachtmerrie. van in Pascal Bekkering is 41 jaar oud naar de en heeft van met de dokter te op horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek naar is. van Omdat hij niet meer in het staat op is om te werken, in kan hij zijn door huis niet met meer betalen. Martijn en met zijn team proberen het Pascal en de Elly te de helpen bij deze uitzichtloze van situaties.

Nel door Verhoef is een twintig jaar geleden op tv gescheiden en heeft tijdens toen de hypotheek uit van haar man overgenomen. Op die van manier op tv kon zij met de op tv kinderen in de het huis op tv in Hengelo blijven wonen. tijdens Op het moment van dat haar dochters het de huis verlieten, kampte naar haar zoon van Jurrien met een in drugsverslaving. Nel op tv besloot met hem naar het westen de van te verhuizen. Nel naar deed er alles aan het om haar de huis te verkopen, maar dit de lukte op tv niet. Na een tijd leek het met beter te het gaan met Jurrien en in Nel besloot terug van te gaan naar door Hengelo. Maar Nels naar grootste angst op werd werkelijkheid: Jurrien door had zelfmoord gepleegd. naar Het is met nu bijna vier jaar later tijdens naar en Nel woont nog van steeds in het op grote, te van dure familiehuis.

Luuk op tv Hulspas is 53 jaar oud in en heeft sinds tijdens vier jaar de op ziekte PLS, een in variant met van ALS. Hij komt de nog maar met het moeite de met trap op en Luuk heeft het uit nog maar net genoeg inkomsten om op zijn een vaste lasten te op betalen. Zijn op zus Kitty neemt tijdens de zorg voor haar broer op door de zich en ook de buren door helpen mee naar waar nodig. Maar Kitty kan door het niet alleen in en is bovendien op tv ongerust, een omdat de huidige woning van op de Luuk levensgevaarlijk is de voor iemand in zijn situatie. Hij in moet door naar een nieuw huis, maar met zijn huidige woning van lijkt met onverkoopbaar.

Torsten uit Beijaard was negentien in toen zijn vader plotseling met overleed. De van ouders van Torsten waren door inmiddels gescheiden van en Torsten aanvaardde een samen met zijn uit zusje de erfenis. Het de huis dat ze een erfden, bleek na een naar tijdje veel in te naar duur te zijn om naar in te van kunnen blijven wonen. Het op overlijden van zijn met vader en het de financiële zorgen verergerden Torstens door epileptische aanvallen, waardoor zijn een vriendin zich op ernstig zorgen met maakt. Het is nu zaak het om tijdens alle stress zoveel mogelijk de weg te nemen, zodat uit in Torsten het zorgeloze leven op tv kan leiden dat bij zijn tijdens leeftijd tijdens hoort.

De op 41-jarige Astrid Hopman werd in zeven jaar geleden in het de steek in gelaten door haar met vriend. Ze hadden de net samen een huis op de gekocht, maar haar ex betaalde naar geen cent meer. een Astrid zette het huis het naar direct te koop en haar ouders in schoten financieel op te hulp met de geld dat de eigenlijk bestemd was om hun op 50-jarig huwelijksfeest een te van vieren. Zeven jaar later is de het huis nog steeds het niet verkocht. Astrid een vindt veel steun door bij het haar familie uit en vrienden, maar door dit van hele gebeuren een staat haar leven eigenlijk al op tv met die tijd al stil. Er tijdens moet iets gebeuren van om deze impasse uit te het doorbreken!

De uit zussen Sandra en Nienke op Hehir woonden beiden in op hetzelfde de appartementencomplex in door Gouda. Ze hadden tijdens een goede band en kwamen op tv vaak bij van elkaar over in de vloer. Totdat Sandra stage ging tijdens met lopen op Aruba in en daar te horen kreeg dat door Nienke door in haar het vriend om het leven was gebracht. op Sinds de moord naar is Sandra niet van meer in staat naar om in haar van appartement een te blijven van wonen. Ouders Kevin en Greet op tv hebben de geen geld meer om door bij te springen na het een verkopen het van het met huis van Nienke en uit alle andere kosten. Martijn een en op zijn team schieten te hulp tijdens om Sandra's op appartement beter verkoopbaar te uit maken.

René een en Monique zijn de in 1991 op de Molenstraat met met in Son en Breugel tijdens komen wonen waar een ook hun drie zoontjes geboren van een zijn. De buurvrouw naar klaagde alleen maar over de geluidsoverlast wat er uiteindelijk van toe leidde dat van Monique tijdens en René een nieuwe woning kochten. op tv Inmiddels zijn ze op zeven jaar op verder en staan door beide woningen in de van verkoop. De het onaangename buurvrouw is inmiddels het is in verhuisd. De hele situatie in heeft ervoor door gezorgd dat Monique van een burn-out heeft de gekregen. Daarbij komt op dat René binnenkort op zijn baan van kwijtraakt.

november 2018
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 31-08-2018 om 17:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord