Programma gemist?

Realityserie op waarin een uit team van specialisten van alles op alles zet om mensen in te helpen die van van hun het hypotheekverstrekker het bericht hebben een gekregen dat hun van huis op een tijdens veiling zal in worden op verkocht.

Het huis een van de van 22-jarige Mandy is een voormalig tijdens huurhuis dat destijds uit is door gekocht door haar uit ouders en waar Mandy op haar op jeugd heeft doorgebracht. uit Na de scheiding van op tv haar ouders is de Mandy er samen met in haar de vader blijven wonen. Als op haar vader op tv in 2010 overlijdt, van erft Mandy het huis. Zij kan van het echter niet naar betalen en zet van het te tijdens koop. Ze op tv krijgt de woning helaas niet naar verkocht. van Martijn Krabbé de en consorten zetten alles op alles een om Mandy op te helpen met de de naar verkoop.

Desiree het en Sheva wonen nu een door het al een tijd samen in in Breda. Ze willen de niets liever een dan met van z'n tweetjes aan een in mooie toekomst werken. Maar iedereen van heeft door een verleden. En door dat van van Desiree is nogal het heftig. Ze heeft nog een uit flatje in Dordrecht uit dat de haar constant herinnert aan een een periode van heel veel een een narigheid.

Patrick en op tv Dewhi hadden schulden de opgebouwd de en waren druk op tv in de weer tijdens om hun financiële zaken op op orde te brengen. Toen met bijna alles tijdens was afbetaald, in overkwam hen het ergste dat tijdens je je tijdens als ouder naar kan indenken: ze vonden op tv hun jongste kind dood het in op zijn wiegje de en hun leven kwam stil met te een staan.

Kim en naar Diego naar zijn nu bijna vijf jaar op gescheiden het en leven nog met in prima harmonie met van elkaar. De vraag is van of ze dit tijdens vol kunnen houden. Ze uit door proberen los van elkaar een nieuw de leven de op te bouwen, een maar dat gaat niet. Ze naar hebben samen door nog een huis op de hun naam staan tijdens en dat uit huis staat flink op tv onder uit water.

Mariella gaat lichtvoetig in door naar het leven. Als danseres de bij het tijdens Scapino Ballet door leert ze Kevin uit kennen. Ze kopen samen een door huis in Willemstad. op Dan de opeens vertrekt Kevin met zonder aankondiging naar China en op laat de hij niet alleen Mariella en de van kinderen achter, maar tijdens ook een de financiële uit puinhoop.

Al de bijna tien uit jaar kampt de familie Van Erk met met dubbele lasten. op Het naar gezin met negen het kinderen heeft een zeer problematische met periode achter de de met rug vanwege huurders die niet in meer betaalden. op tv Het lukt niet op tv langer om op tv het hoofd boven water te houden. in En een weg de terug is er van ook niet op tv meer.

Pascal van Bekkering is 41 jaar oud op tv en heeft van op tv de in artsen te tijdens horen gekregen dat hij met niet lang meer te leven uit tijdens heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker door en een is uitbehandeld. Omdat een Pascal niet meer in staat is op om te naar werken, heeft hij naar nauwelijks inkomen op tv en kan hij zijn hypotheek de niet tijdens betalen. Martijn en het zijn team schieten te op hulp.

Martijn naar schiet Elly Bezuur te hulp. een Op 19 oktober in 2014 hoort tijdens zij dat haar man tijdens zelfmoord de heeft gepleegd. Alsof op tv dat niet vreselijk genoeg in is, blijkt het tevens tijdens het begin van uit een financiële nachtmerrie. van op Pascal Bekkering is met 41 jaar oud het en heeft van de naar dokter te met horen gekregen dat hij naar ongeneeslijk ziek is. Omdat het hij niet meer in door staat in is om een te werken, kan hij zijn op huis niet meer van betalen. Martijn en naar zijn team proberen Pascal van en tijdens Elly te tijdens helpen bij deze uitzichtloze uit situaties.

Nel op Verhoef is tijdens twintig jaar geleden gescheiden en heeft door toen de hypotheek uit van een haar man overgenomen. Op op die manier op tv kon zij met de kinderen op tv in het huis met in in Hengelo blijven wonen. Op het in een moment dat haar dochters de het huis verlieten, kampte tijdens haar zoon Jurrien naar met van een drugsverslaving. Nel op tv besloot met hem naar het een westen op te verhuizen. Nel deed er naar alles aan het om haar het huis te verkopen, maar in dit lukte met niet. Na een tijd uit leek het beter in te gaan met Jurrien en door Nel besloot terug van te met gaan naar Hengelo. Maar Nels met grootste angst van werd werkelijkheid: op tv Jurrien had zelfmoord gepleegd. het Het is van nu bijna vier jaar later van en Nel woont op nog steeds in tijdens door het grote, te dure in familiehuis.

Luuk op Hulspas is 53 jaar oud de en heeft met sinds vier jaar de de van ziekte PLS, een variant met van ALS. een Hij komt nog maar met moeite naar de trap naar op en met Luuk heeft het nog maar net genoeg inkomsten om in zijn met vaste lasten te betalen. tijdens Zijn het zus Kitty neemt de zorg voor met haar uit broer op uit zich en ook op tv de buren helpen mee uit waar nodig. met Maar Kitty kan het niet naar alleen en is van bovendien ongerust, de omdat de in huidige woning van Luuk levensgevaarlijk de is voor iemand in op tv zijn situatie. door Hij moet naar van een naar nieuw huis, maar zijn huidige naar woning lijkt van onverkoopbaar.

Torsten van Beijaard was negentien op tv toen zijn vader de plotseling overleed. naar De ouders van Torsten op tv waren inmiddels op tv gescheiden en Torsten aanvaardde uit samen met in zijn zusje de erfenis. Het huis de uit dat ze erfden, uit bleek na een tijdje door veel te duur tijdens te zijn om met in te tijdens kunnen blijven wonen. naar Het overlijden van zijn op vader en op tv de financiële zorgen verergerden de Torstens epileptische aanvallen, waardoor zijn in vriendin op zich ernstig de zorgen maakt. Het is nu zaak naar om alle van stress op zoveel mogelijk weg te nemen, zodat het Torsten het uit zorgeloze leven kan leiden van dat bij zijn het leeftijd door hoort.

De 41-jarige naar Astrid op Hopman werd zeven naar jaar geleden in de met steek gelaten het door haar vriend. Ze op hadden net een samen een huis gekocht, maar door haar ex in betaalde geen naar cent meer. Astrid zette het huis een direct te koop tijdens en haar in ouders schoten financieel te naar hulp met op geld dat eigenlijk bestemd met was naar om hun 50-jarig huwelijksfeest het te op tv vieren. Zeven jaar later tijdens is het van huis nog steeds van niet verkocht. Astrid vindt het veel steun bij haar tijdens familie en vrienden, een maar door dit naar hele gebeuren door staat haar uit leven eigenlijk al die tijd in al stil. naar Er moet van iets gebeuren om op deze impasse te naar doorbreken!

De zussen de Sandra en uit Nienke Hehir woonden van beiden in hetzelfde uit appartementencomplex in Gouda. met Ze hadden een met goede band en kwamen het vaak door bij elkaar over de op vloer. Totdat Sandra stage van ging lopen op Aruba het en door daar te horen kreeg dat op Nienke door uit haar vriend op om het in leven was gebracht. Sinds de moord het is met Sandra niet meer in staat de de om in haar appartement een te blijven wonen. Ouders op Kevin en naar Greet hebben geen geld meer door om bij de te springen na het uit een verkopen van het huis het van Nienke en alle uit andere kosten. Martijn en door zijn het team schieten te hulp naar om Sandra's appartement van beter verkoopbaar met te maken.

René en Monique uit zijn in het 1991 door op de Molenstraat in Son en uit Breugel komen op tv wonen waar naar ook hun drie zoontjes tijdens geboren van zijn. De buurvrouw uit klaagde alleen maar het over geluidsoverlast wat er van uiteindelijk toe leidde dat Monique een en René een door nieuwe de woning kochten. Inmiddels zijn een ze door zeven jaar verder en staan beide door woningen in de op in verkoop. De onaangename van buurvrouw is inmiddels van is verhuisd. De hele situatie heeft van ervoor gezorgd dat naar het Monique een burn-out van heeft gekregen. Daarbij komt dat het René binnenkort op zijn baan met kwijtraakt.

februari 2021
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!