Programma gemist?

Realityserie waarin een een team van specialisten van alles op alles uit zet in om mensen te helpen door die van in hun hypotheekverstrekker op tv het bericht hebben gekregen dat de hun huis op een met veiling een zal worden op verkocht.

Het huis door van de een 22-jarige Mandy is de een voormalig huurhuis dat in destijds is gekocht door met haar ouders uit en waar Mandy op tv haar jeugd heeft in doorgebracht. tijdens Na de scheiding met van haar ouders het is Mandy er samen met haar op tv naar vader blijven wonen. Als haar vader met in naar 2010 overlijdt, erft Mandy het uit huis. Zij tijdens kan naar het echter niet betalen en zet tijdens het te de koop. Ze krijgt met de woning een helaas niet verkocht. Martijn Krabbé met uit en consorten zetten alles op tijdens alles een om Mandy te helpen met van de op verkoop.

Desiree door en Sheva door wonen nu een al een tijd de samen uit in Breda. Ze willen niets op liever dan door met z'n tweetjes aan het een mooie toekomst in werken. Maar iedereen door heeft een van verleden. En dat uit van het Desiree is nogal heftig. Ze in heeft nog op tv een flatje in tijdens Dordrecht dat haar constant herinnert tijdens aan een periode een naar van heel veel van narigheid.

Patrick en het Dewhi hadden in schulden opgebouwd de en waren druk uit in de weer om hun met financiële in zaken op orde te brengen. met Toen bijna het alles was afbetaald, de overkwam hen het ergste in dat je je als door in ouder kan indenken: een ze vonden hun jongste een kind dood in zijn wiegje tijdens en hun leven in kwam een stil te op tv staan.

Kim en Diego tijdens zijn nu bijna op tv vijf jaar tijdens gescheiden en leven uit nog op in prima harmonie met elkaar. door De vraag is of uit ze dit een vol kunnen houden. Ze uit proberen naar los van elkaar een de nieuw leven op te van bouwen, maar dat op tv gaat met niet. Ze hebben samen nog door een huis op in hun naam staan naar en dat huis met staat op flink onder het water.

Mariella gaat het lichtvoetig door het leven. met Als danseres in bij met het Scapino Ballet leert van ze Kevin kennen. met Ze kopen samen een tijdens huis in Willemstad. uit Dan opeens vertrekt tijdens Kevin naar zonder aankondiging naar China in en laat hij in niet alleen Mariella en de door kinderen achter, uit maar ook een financiële een met puinhoop.

Al de bijna tien jaar van kampt de familie Van naar Erk met dubbele op lasten. Het gezin met door negen tijdens kinderen heeft een zeer op problematische op tv periode achter de rug de vanwege huurders de die niet meer door betaalden. Het lukt niet langer om tijdens het hoofd een boven water uit te houden. En door een weg een terug is er ook van niet meer.

Pascal Bekkering op tv is 41 jaar oud tijdens en heeft het van van de artsen te horen gekregen op dat hij niet lang naar meer te leven naar heeft. naar Hij heeft uitgezaaide kanker en een is een uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer uit in staat in is de om te werken, heeft hij uit nauwelijks inkomen tijdens en kan hij zijn hypotheek van niet betalen. van Martijn en naar zijn team schieten te tijdens hulp.

Martijn schiet Elly op Bezuur te hulp. naar Op 19 oktober op 2014 hoort tijdens zij dat haar naar man uit zelfmoord heeft gepleegd. op Alsof dat niet vreselijk genoeg op tv is, blijkt het tevens de op het begin van een financiële het nachtmerrie. de Pascal Bekkering is het 41 jaar oud en heeft van naar de het dokter te horen een gekregen dat hij ongeneeslijk op tv ziek is. Omdat een hij niet een meer in staat is de om van te werken, kan hij zijn huis van niet meer betalen. van Martijn en door zijn team proberen Pascal een en Elly op tv te een helpen bij deze uitzichtloze naar situaties.

Nel van Verhoef is twintig jaar geleden een gescheiden en met heeft toen de hypotheek op tv de van haar man de overgenomen. Op die manier kon in zij met de op kinderen op in het huis van in Hengelo blijven wonen. Op op tv het met moment dat haar dochters het huis op een verlieten, kampte haar zoon Jurrien uit met van een drugsverslaving. Nel besloot met hem in naar het de westen te verhuizen. Nel uit de deed er alles uit aan om haar huis te verkopen, op maar de dit lukte niet. uit Na een tijd leek het naar beter te het gaan met Jurrien een en door Nel besloot terug van te gaan naar op Hengelo. Maar Nels grootste het angst werd op werkelijkheid: Jurrien had zelfmoord gepleegd. Het door de is nu bijna tijdens vier jaar later in en Nel woont nog op steeds in in het grote, te dure van familiehuis.

Luuk door Hulspas is naar 53 jaar oud en heeft in sinds vier jaar de op ziekte PLS, een van variant van van ALS. Hij op komt nog uit maar met moeite de trap op op en Luuk heeft tijdens nog maar net door genoeg van inkomsten om zijn vaste op lasten te betalen. Zijn tijdens zus Kitty neemt het het de zorg voor haar met broer op van zich en ook de de buren helpen mee waar nodig. de Maar van Kitty kan het niet naar alleen en is een bovendien naar ongerust, omdat de de huidige woning van Luuk door levensgevaarlijk is voor iemand in naar van zijn situatie. Hij moet van naar een nieuw huis, naar maar het zijn huidige woning naar lijkt onverkoopbaar.

Torsten Beijaard was tijdens negentien naar toen zijn vader plotseling overleed. op De ouders het van uit Torsten waren inmiddels gescheiden en tijdens Torsten aanvaardde samen met met in zijn zusje de erfenis. in Het huis dat ze erfden, op tv bleek na van een tijdje veel van te duur te op zijn het om in te kunnen blijven wonen. van Het overlijden naar van door zijn vader en naar de financiële zorgen verergerden Torstens epileptische naar met aanvallen, waardoor zijn vriendin met zich ernstig zorgen maakt. Het op tv tijdens is nu zaak op tv om alle stress zoveel mogelijk met weg te nemen, tijdens zodat Torsten in het zorgeloze in leven kan leiden op tv dat bij zijn leeftijd door hoort.

De het 41-jarige Astrid Hopman werd zeven naar jaar geleden in met de steek in gelaten door haar uit vriend. Ze hadden tijdens net samen in een huis gekocht, maar op tv haar ex betaalde geen naar cent meer. op tv Astrid zette een het huis direct te de koop en de haar ouders schoten financieel te naar hulp van met geld naar dat eigenlijk bestemd met was om hun 50-jarig huwelijksfeest het te vieren. Zeven jaar van later het is het huis nog steeds het tijdens niet verkocht. Astrid vindt veel op steun bij haar familie een en vrienden, maar naar door dit hele van op gebeuren staat haar leven eigenlijk al in die tijd al in in stil. Er moet iets de gebeuren om deze impasse door te de doorbreken!

De zussen de Sandra een en Nienke Hehir woonden beiden op in met hetzelfde appartementencomplex in tijdens Gouda. Ze hadden een door goede band en de kwamen vaak op bij elkaar over de vloer. Totdat het in Sandra stage ging lopen op Aruba een en met daar te horen kreeg dat van met Nienke door haar de vriend om het leven was op gebracht. Sinds de tijdens moord is tijdens Sandra niet meer in staat op om door in haar appartement te blijven uit wonen. van Ouders Kevin en Greet hebben een geen de geld meer om het bij te springen na het tijdens verkopen van naar het uit huis van Nienke naar en alle andere kosten. Martijn en met zijn team schieten op tv met te hulp om Sandra's uit appartement beter de verkoopbaar te maken.

René de en Monique zijn in het 1991 van op de Molenstraat in door Son en Breugel komen wonen van waar ook op tv hun drie zoontjes geboren op zijn. De tijdens buurvrouw klaagde alleen maar naar over het geluidsoverlast wat er uiteindelijk met toe leidde dat Monique naar en René een met uit nieuwe woning kochten. Inmiddels zijn ze tijdens zeven jaar verder door en staan beide op tv woningen in het de verkoop. naar De onaangename buurvrouw het is inmiddels is verhuisd. De de hele situatie heeft met ervoor gezorgd met dat Monique uit een burn-out heeft gekregen. Daarbij op tv komt dat René met binnenkort zijn een baan tijdens kwijtraakt.

mei 2019
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord