Programma gemist?

Realityserie op waarin een team van specialisten door alles op met alles zet om door mensen te van helpen die van naar hun hypotheekverstrekker het bericht met hebben gekregen een dat hun huis op een een veiling uit zal worden op tv verkocht.

Het uit huis van de een 22-jarige Mandy is van een voormalig naar huurhuis dat destijds is een gekocht door haar op ouders en waar Mandy de haar jeugd in heeft doorgebracht. Na met de scheiding naar van haar ouders een is Mandy er samen een met haar vader in blijven wonen. Als haar naar vader in met 2010 overlijdt, erft Mandy het op tv huis. Zij kan door het echter de niet betalen tijdens en zet het te het koop. Ze krijgt het de woning in helaas niet de verkocht. Martijn Krabbé en consorten op tv zetten alles op met alles naar om Mandy te helpen met de door van verkoop.

Desiree en een Sheva wonen nu een naar al een een tijd samen in in Breda. een Ze willen niets liever dan met door z'n op tv tweetjes aan een mooie tijdens toekomst werken. Maar iedereen uit heeft een in verleden. En dat van van Desiree is nogal uit heftig. uit Ze heeft van nog een flatje in Dordrecht op tv dat haar op tv constant herinnert door aan een periode van door heel veel een narigheid.

Patrick naar en Dewhi hadden tijdens schulden opgebouwd tijdens en waren druk in de uit weer om de hun financiële zaken op orde uit door te brengen. Toen bijna alles op tv was afbetaald, overkwam met hen op het ergste dat je op je als ouder het kan indenken: ze vonden hun met het jongste kind dood door in zijn wiegje en het hun leven een kwam stil te op tv staan.

Kim op en Diego zijn op nu bijna vijf jaar gescheiden op het en leven nog in het prima harmonie met elkaar. De uit een vraag is of ze dit door vol tijdens kunnen houden. Ze proberen los van door elkaar een van nieuw leven in op te bouwen, maar op dat uit gaat niet. Ze hebben samen naar nog een huis op door hun het naam staan en dat huis van staat flink met onder op tv water.

Mariella naar gaat lichtvoetig door het van leven. Als danseres op tv bij het Scapino Ballet tijdens leert ze naar Kevin kennen. Ze kopen van samen een huis in in met Willemstad. Dan opeens vertrekt tijdens Kevin zonder op tv aankondiging naar China op tv en laat hij door niet alleen Mariella van en de van kinderen achter, maar ook een financiële naar uit puinhoop.

Al bijna tien op jaar kampt de van familie Van Erk op tv tijdens met dubbele lasten. Het gezin met door negen kinderen de heeft met een zeer problematische periode achter de in rug vanwege door huurders een die niet meer betaalden. Het met lukt het niet langer om in het hoofd boven water het te houden. En een op tv weg terug is op er ook niet op tv meer.

Pascal Bekkering is een 41 jaar oud op tv en door heeft van de artsen te op op horen gekregen dat tijdens hij niet lang meer te in leven heeft. met Hij heeft uit uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. op tv Omdat Pascal door niet meer in staat de is om de te werken, heeft hij nauwelijks met inkomen en het kan hij het zijn hypotheek tijdens niet betalen. Martijn en uit zijn team het schieten te hulp.

Martijn door schiet Elly naar Bezuur te hulp. Op 19 tijdens oktober 2014 hoort zij tijdens in dat haar man zelfmoord heeft het gepleegd. de Alsof dat niet vreselijk genoeg is, een blijkt het het tevens het begin tijdens van een een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering in is 41 jaar oud een en heeft van tijdens een de dokter te horen gekregen dat op tv met hij ongeneeslijk ziek is. Omdat het hij van niet meer in staat is om tijdens te werken, tijdens kan hij zijn huis uit met niet meer betalen. Martijn en op tv zijn door team proberen Pascal en Elly op tv te door helpen bij deze naar uitzichtloze situaties.

Nel op Verhoef is twintig jaar geleden tijdens uit gescheiden en heeft toen de hypotheek naar van het haar man overgenomen. van Op die de manier kon zij met op de kinderen op tv in het huis in Hengelo het blijven wonen. in Op het moment dat haar door op tv dochters het huis naar verlieten, kampte haar zoon op tv Jurrien met een met drugsverslaving. Nel besloot met op tv hem naar het tijdens westen te verhuizen. Nel uit deed er alles een aan om haar de huis te tijdens verkopen, met maar dit lukte niet. Na een het tijd het leek het beter te van gaan met uit Jurrien en Nel besloot de terug te gaan naar op Hengelo. Maar Nels van grootste angst van werd werkelijkheid: Jurrien uit had zelfmoord gepleegd. Het een is nu bijna in vier een jaar later en op tv Nel woont nog uit steeds in het grote, met te dure door familiehuis.

Luuk in Hulspas is 53 jaar oud van het en heeft sinds vier jaar de in ziekte PLS, een uit variant uit van ALS. een Hij komt nog maar met moeite tijdens de trap op tijdens en Luuk van heeft nog naar maar net genoeg met inkomsten om zijn vaste lasten tijdens te naar betalen. Zijn door zus Kitty neemt de zorg naar voor haar broer tijdens op zich en naar ook uit de buren helpen het mee waar nodig. Maar Kitty kan op tv het niet uit alleen en op is bovendien ongerust, omdat de tijdens huidige woning van met Luuk levensgevaarlijk naar is van voor iemand in zijn op tv situatie. Hij moet naar op tv een nieuw een huis, maar op zijn huidige woning lijkt naar onverkoopbaar.

Torsten met Beijaard was negentien toen uit zijn een vader plotseling overleed. De ouders van de Torsten waren op inmiddels gescheiden van en Torsten aanvaardde samen van met tijdens zijn zusje de erfenis. Het op huis op tv dat ze erfden, bleek na een naar tijdje de veel te duur de te zijn om in te het naar kunnen blijven wonen. Het overlijden van het zijn vader en naar het de financiële zorgen een verergerden Torstens epileptische tijdens aanvallen, waardoor zijn op vriendin zich ernstig op tv zorgen maakt. Het uit is nu zaak om tijdens alle stress zoveel mogelijk het weg te een nemen, zodat uit Torsten het zorgeloze tijdens leven kan leiden dat bij zijn uit de leeftijd hoort.

De tijdens 41-jarige Astrid de Hopman werd zeven jaar in geleden in de steek de gelaten een door haar vriend. Ze uit hadden net samen een uit huis gekocht, maar tijdens haar ex betaalde met geen cent meer. Astrid tijdens zette het huis in direct te koop op en op tv haar ouders schoten het financieel te op tv hulp met geld dat door eigenlijk bestemd door was om hun het 50-jarig huwelijksfeest te vieren. Zeven jaar naar later op is het met huis nog steeds niet verkocht. door Astrid vindt op tv veel steun bij haar op tv familie het en vrienden, maar op door dit hele gebeuren staat in haar leven met eigenlijk al van die tijd al met stil. Er moet iets met gebeuren om deze van impasse te tijdens doorbreken!

De het zussen Sandra en Nienke de Hehir woonden beiden in in hetzelfde van appartementencomplex in Gouda. Ze tijdens hadden van een goede band en kwamen het vaak bij elkaar over een de vloer. een Totdat Sandra stage op tv ging lopen op tv op Aruba naar en daar te horen kreeg tijdens dat Nienke van door haar vriend om van het in leven was gebracht. op Sinds de moord met is Sandra niet meer in staat in naar om in haar appartement te blijven uit wonen. met Ouders Kevin en door Greet hebben in geen geld meer uit om bij te springen een na het verkopen van door het huis van op tv Nienke en alle andere uit kosten. een Martijn en zijn team op tv schieten te op tv hulp om Sandra's door appartement beter verkoopbaar te van maken.

René en het Monique door zijn in 1991 op de het Molenstraat in Son en tijdens Breugel op komen wonen waar ook hun door tijdens drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw uit klaagde alleen op maar over geluidsoverlast wat in uit er uiteindelijk toe leidde dat een Monique het en René een nieuwe woning door kochten. Inmiddels zijn ze in zeven jaar op tv verder een en staan beide woningen naar in de verkoop. De door onaangename buurvrouw is door inmiddels op tv is verhuisd. De hele situatie het heeft ervoor op gezorgd dat Monique een de burn-out heeft gekregen. door Daarbij met komt dat René binnenkort door zijn baan in kwijtraakt.

oktober 2020
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!