Programma gemist?

Realityserie een waarin een team van door specialisten naar alles op alles zet om mensen in van te helpen die van hun van hypotheekverstrekker van het bericht hebben met gekregen dat hun huis op een uit veiling zal worden met in verkocht.

Het in huis van op tv de 22-jarige Mandy uit is een voormalig huurhuis dat het destijds is met gekocht door een haar ouders en uit waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. tijdens naar Na de scheiding van tijdens haar ouders het is Mandy er samen met haar in de vader blijven wonen. Als haar op vader in 2010 de overlijdt, erft Mandy het tijdens met huis. Zij kan het echter uit niet betalen en zet door het te koop. door Ze in krijgt de woning helaas niet tijdens verkocht. Martijn Krabbé tijdens en consorten zetten tijdens tijdens alles op alles om Mandy de te helpen met de met naar verkoop.

Desiree het en Sheva wonen nu een op al een tijdens tijd samen in van Breda. met Ze willen niets liever dan met met tijdens z'n tweetjes aan een mooie op toekomst werken. Maar iedereen de heeft op tv een verleden. uit En dat van Desiree is met nogal heftig. Ze heeft in nog de een flatje op in Dordrecht dat de haar constant herinnert aan een periode uit van heel veel met naar narigheid.

Patrick een en Dewhi hadden uit schulden opgebouwd en waren het druk in de weer de op om hun financiële op tv zaken op orde te brengen. tijdens Toen bijna alles was naar afbetaald, overkwam hen uit het ergste met dat je je het als ouder kan op indenken: ze vonden met hun jongste naar kind dood met in zijn wiegje en hun naar leven naar kwam stil te met staan.

Kim in en Diego zijn nu bijna op tv het vijf jaar gescheiden het en leven nog in in prima harmonie met elkaar. op De vraag is of op tv ze dit naar vol door kunnen houden. Ze proberen los op tv van de elkaar een nieuw leven op te het tijdens bouwen, maar dat gaat naar niet. Ze hebben samen nog de een huis naar op hun naam naar staan van en dat huis staat door flink onder door water.

Mariella gaat het lichtvoetig door het van leven. de Als danseres bij het Scapino tijdens Ballet leert ze Kevin in kennen. van Ze kopen samen een huis naar in Willemstad. Dan op tv opeens vertrekt Kevin het zonder aankondiging naar de China de en laat hij niet alleen tijdens tijdens Mariella en de kinderen achter, door maar ook een de financiële in puinhoop.

Al naar bijna tien een jaar kampt de familie Van in Erk met van dubbele lasten. uit Het gezin met negen kinderen heeft van een zeer problematische van periode tijdens achter de rug vanwege huurders naar die niet meer op tv betaalden. Het lukt het niet langer tijdens om het hoofd boven tijdens water te tijdens houden. En een weg in terug is er door ook uit niet meer.

Pascal Bekkering tijdens is 41 jaar oud het en heeft van van de de artsen te horen gekregen naar dat hij niet de lang meer uit te leven heeft. Hij heeft een uitgezaaide op kanker en is op uitbehandeld. Omdat Pascal niet naar meer in staat de is tijdens om te werken, heeft het hij nauwelijks op tv inkomen en kan hij tijdens zijn hypotheek niet betalen. door Martijn en zijn het team schieten te op tv hulp.

Martijn de schiet Elly door Bezuur te hulp. Op 19 tijdens oktober 2014 in hoort zij dat de haar man van zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet in vreselijk genoeg op is, blijkt de het tevens het op tv begin van een financiële nachtmerrie. tijdens Pascal Bekkering met is 41 jaar een oud en op tv heeft van de dokter met te horen gekregen van dat het hij ongeneeslijk ziek is. Omdat hij een niet tijdens meer in staat is om naar te tijdens werken, kan tijdens hij zijn huis in niet meer betalen. met Martijn en zijn de team proberen Pascal van en Elly te op tv helpen bij deze uitzichtloze het situaties.

Nel met Verhoef is twintig jaar tijdens geleden gescheiden en heeft door toen de op hypotheek van haar door man op tv overgenomen. Op die manier naar kon zij met op de kinderen in door het huis met in Hengelo blijven wonen. in Op het moment dat naar haar dochters het op huis verlieten, kampte het haar zoon uit Jurrien met een op drugsverslaving. Nel besloot met een hem naar het westen tijdens te van verhuizen. Nel in deed er alles aan om haar uit in huis te verkopen, maar dit lukte door niet. Na een door tijd een leek het beter het te gaan met Jurrien het en Nel besloot door terug te gaan een naar Hengelo. met Maar Nels grootste angst werd tijdens werkelijkheid: Jurrien een had in zelfmoord gepleegd. Het is nu bijna het de vier jaar later en Nel met woont nog op tv steeds in het grote, te op dure uit familiehuis.

Luuk in Hulspas is op 53 jaar oud met en heeft sinds vier jaar van de een ziekte PLS, een variant van ALS. naar Hij komt nog op tv maar met van moeite de trap door op en Luuk tijdens heeft nog maar net met genoeg inkomsten om een zijn de vaste lasten te op tv betalen. Zijn zus Kitty neemt op de het zorg voor haar broer door op zich op en ook de buren de helpen mee met waar nodig. op tv Maar Kitty kan het van niet alleen een en is bovendien ongerust, omdat met de huidige woning door van Luuk levensgevaarlijk uit is voor door iemand in een zijn situatie. Hij moet naar een met naar nieuw huis, maar uit zijn huidige woning lijkt het onverkoopbaar.

Torsten Beijaard met was van negentien toen zijn vader plotseling tijdens overleed. De ouders het van Torsten op waren inmiddels gescheiden het en Torsten naar aanvaardde samen met zijn zusje de naar tijdens erfenis. Het huis dat de ze erfden, de bleek na een het tijdje veel te duur te door zijn om in de te kunnen op tv blijven wonen. naar Het overlijden van zijn vader en een de financiële zorgen naar een verergerden Torstens epileptische aanvallen, in waardoor zijn op tv vriendin zich ernstig met zorgen maakt. Het is nu het zaak in om alle stress zoveel naar mogelijk weg te in nemen, zodat Torsten het zorgeloze met leven het kan leiden dat bij zijn in leeftijd door hoort.

De van 41-jarige Astrid Hopman werd naar zeven jaar geleden op tv in de steek gelaten met door haar vriend. op tv Ze een hadden net samen tijdens een huis gekocht, tijdens maar haar ex betaalde geen op tv cent meer. naar Astrid zette in het huis direct te uit koop tijdens en haar ouders schoten financieel te op hulp met in geld dat eigenlijk bestemd uit was om hun op de 50-jarig huwelijksfeest te met vieren. Zeven jaar later is in het huis nog steeds met niet verkocht. een Astrid vindt veel op steun bij het haar familie en de vrienden, maar door dit hele uit gebeuren een staat haar leven eigenlijk door al die tijd naar al een stil. Er moet iets naar gebeuren om deze op tv impasse te de doorbreken!

De een zussen Sandra en Nienke Hehir op tv woonden door beiden in hetzelfde appartementencomplex in het Gouda. Ze een hadden het een goede band tijdens en kwamen vaak bij elkaar op over de uit vloer. Totdat Sandra naar stage ging lopen op Aruba op tv en tijdens daar te horen op kreeg dat Nienke met door haar vriend op tv om het leven was gebracht. uit Sinds de moord op is Sandra niet uit meer de in staat om in haar op appartement te blijven het een wonen. Ouders Kevin en door Greet hebben geen van geld meer om een bij te naar springen na het op tv verkopen van het huis van de Nienke het en alle andere kosten. Martijn uit en van zijn team schieten te hulp om op tv Sandra's appartement beter door met verkoopbaar te maken.

René in en Monique zijn in het 1991 op de Molenstraat uit tijdens in Son en uit Breugel komen wonen waar ook hun uit in drie zoontjes geboren zijn. De in buurvrouw klaagde alleen maar tijdens uit over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe op leidde dat op Monique en René een uit op nieuwe woning kochten. van Inmiddels zijn ze zeven van jaar verder en staan beide een woningen de in de verkoop. door De onaangename een buurvrouw is inmiddels is verhuisd. De met hele tijdens situatie heeft door ervoor gezorgd dat Monique van een burn-out naar heeft gekregen. Daarbij komt dat het René binnenkort zijn baan op tv op tv kwijtraakt.

oktober 2021
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!