Programma gemist?

Realityserie waarin door een team van van specialisten alles op op alles tijdens zet om mensen te het helpen die het van hun hypotheekverstrekker het met bericht hebben gekregen door dat hun huis door op een veiling een zal worden tijdens verkocht.

Het op huis van de uit 22-jarige Mandy is een voormalig met huurhuis dat op tv destijds is gekocht door het haar in ouders en waar op Mandy haar de jeugd heeft doorgebracht. in Na de scheiding door van haar ouders is Mandy de er samen tijdens met haar vader uit blijven wonen. Als een haar vader in 2010 een overlijdt, erft Mandy van het tijdens huis. Zij kan het echter een niet betalen en zet uit door het te koop. uit Ze krijgt de woning helaas een niet verkocht. Martijn de Krabbé en tijdens consorten zetten alles op op tv alles om Mandy te op helpen met in de van verkoop.

Desiree en van Sheva wonen van nu een tijdens al een tijd samen in Breda. van de Ze willen niets liever dan op met z'n op tweetjes aan een mooie toekomst met met werken. Maar iedereen naar heeft een verleden. En dat met van Desiree is met nogal heftig. Ze naar heeft nog een een flatje op in Dordrecht dat haar van constant herinnert naar aan een periode van heel veel naar in narigheid.

Patrick met en Dewhi naar hadden schulden opgebouwd en waren druk naar in op tv de weer de om hun financiële zaken op op orde te brengen. tijdens Toen bijna alles op tv was de afbetaald, overkwam hen het ergste de dat je het je als ouder kan indenken: op tv ze vonden hun een jongste kind met dood in het zijn wiegje en hun uit leven kwam met stil te een staan.

Kim en de Diego zijn nu bijna de vijf jaar op tv gescheiden en leven nog op in prima harmonie tijdens de met elkaar. De vraag is of op ze dit vol naar van kunnen houden. Ze proberen los van met elkaar een met nieuw door leven op te bouwen, maar uit dat gaat niet. met Ze hebben naar samen nog een huis op op een hun naam staan en de dat huis staat flink onder van op tv water.

Mariella op gaat lichtvoetig door het de leven. Als danseres de bij het Scapino op Ballet een leert ze Kevin kennen. Ze kopen tijdens samen een van huis in met Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin met door zonder aankondiging naar China en een laat het hij niet alleen Mariella en de in in kinderen achter, maar ook een financiële met op puinhoop.

Al met bijna tien jaar kampt de uit familie op tv Van Erk met op tv dubbele lasten. Het gezin met tijdens negen kinderen heeft een naar een zeer problematische periode achter de de rug vanwege tijdens huurders die met niet meer betaalden. Het lukt met niet uit langer om het naar hoofd boven water op te houden. En een tijdens weg terug is door er ook tijdens niet meer.

Pascal Bekkering is op door 41 jaar oud en heeft van op tv de artsen te van naar horen gekregen dat hij niet lang door meer te met leven een heeft. Hij heeft de uitgezaaide kanker en is de uitbehandeld. Omdat Pascal op niet meer uit in staat is om te uit werken, heeft hij op tv nauwelijks inkomen naar en kan hij zijn tijdens hypotheek niet betalen. Martijn op tv en zijn team het schieten te op tv hulp.

Martijn uit schiet Elly Bezuur uit te hulp. Op van 19 oktober 2014 hoort het zij dat door haar man zelfmoord heeft gepleegd. tijdens Alsof op tv dat niet vreselijk tijdens genoeg is, uit blijkt het tevens het begin van uit een het financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is naar 41 jaar met oud en heeft van naar de dokter van te horen gekregen met dat hij ongeneeslijk op ziek is. met Omdat hij niet meer in op tv staat is om de op te werken, kan in hij zijn huis van niet meer betalen. tijdens Martijn en zijn team proberen Pascal van tijdens en Elly te helpen bij op deze uitzichtloze tijdens situaties.

Nel het Verhoef is twintig jaar geleden door gescheiden een en heeft toen van de hypotheek van haar tijdens man met overgenomen. Op die in manier kon zij met de uit kinderen in met het huis op tv in Hengelo blijven wonen. Op het in moment op tv dat haar dochters de het huis verlieten, uit kampte haar op tv zoon Jurrien met een drugsverslaving. Nel op tv besloot met de hem naar het westen op tv te van verhuizen. Nel met deed er alles aan om tijdens haar huis te tijdens verkopen, maar dit tijdens lukte naar niet. Na een tijd leek uit het beter te het gaan met Jurrien en van op Nel besloot terug te door gaan naar Hengelo. Maar in Nels grootste angst werd naar werkelijkheid: de Jurrien had zelfmoord op tv gepleegd. Het is met nu bijna een vier jaar later de en Nel woont nog in steeds in op tv het grote, te dure van familiehuis.

Luuk Hulspas de is 53 met jaar oud en heeft sinds de vier op jaar de op ziekte PLS, een variant door van ALS. Hij komt een nog maar met moeite de de trap op tv op en een Luuk heeft nog maar op net de genoeg inkomsten om zijn vaste lasten een te betalen. Zijn het zus Kitty met neemt de zorg voor met haar broer op tijdens zich tijdens en ook de uit buren helpen mee waar van nodig. Maar Kitty kan uit tijdens het niet alleen en is de bovendien ongerust, door omdat de huidige woning de van Luuk door levensgevaarlijk is voor in iemand in zijn situatie. Hij op moet naar een de de nieuw huis, maar zijn naar huidige woning met lijkt onverkoopbaar.

Torsten Beijaard in was negentien toen naar zijn van vader plotseling overleed. naar De ouders van Torsten waren uit inmiddels van gescheiden en Torsten aanvaardde samen met van zijn op zusje de uit erfenis. Het huis dat ze naar erfden, bleek na een in tijdje van veel te naar duur te zijn om in te door kunnen van blijven wonen. Het overlijden in van zijn op tv vader en de financiële zorgen van verergerden Torstens op tv epileptische in aanvallen, waardoor zijn in vriendin zich ernstig zorgen maakt. Het op tv van is nu zaak om alle stress in zoveel mogelijk weg op tv door te nemen, zodat Torsten naar het zorgeloze op leven kan leiden naar dat bij zijn leeftijd een hoort.

De 41-jarige uit Astrid Hopman werd zeven op jaar de geleden in in de steek gelaten door haar met vriend. Ze de hadden net samen in een huis gekocht, maar naar haar ex betaalde geen in cent meer. in Astrid de zette het huis direct van te koop en tijdens haar ouders schoten financieel tijdens te hulp met het geld dat eigenlijk bestemd met was om van hun 50-jarig het huwelijksfeest te op vieren. Zeven jaar later is het in in huis nog steeds niet verkocht. Astrid van vindt naar veel steun bij een haar familie en vrienden, de maar door een dit hele gebeuren staat op tv haar leven eigenlijk al tijdens van die tijd al in stil. Er moet iets gebeuren om met deze uit impasse te naar doorbreken!

De uit zussen Sandra en Nienke van Hehir woonden beiden in naar de hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze op hadden een een goede band en kwamen in vaak bij elkaar over met de vloer. Totdat met Sandra stage ging van lopen tijdens op Aruba en daar te uit horen op kreeg dat Nienke van door haar de vriend om het leven de was gebracht. Sinds het de moord is Sandra niet een in meer in staat om in met haar naar appartement te blijven wonen. met Ouders Kevin en Greet tijdens hebben uit geen geld meer om bij uit te springen het na het verkopen van het in huis van in Nienke en alle andere in kosten. Martijn het en zijn team op schieten uit te hulp om met Sandra's appartement beter verkoopbaar te een maken.

René in en Monique zijn op in 1991 op de Molenstraat een in uit Son en Breugel komen wonen met waar ook hun het het drie zoontjes geboren zijn. De van buurvrouw klaagde uit alleen maar over geluidsoverlast wat uit er een uiteindelijk toe leidde van dat Monique naar en René een nieuwe woning van kochten. Inmiddels zijn in ze zeven jaar verder met en staan uit beide woningen in een de verkoop. op tv De onaangename buurvrouw door is inmiddels is verhuisd. naar De hele situatie heeft in ervoor met gezorgd dat Monique een burn-out in heeft naar gekregen. Daarbij komt door dat René binnenkort het zijn baan van kwijtraakt.

januari 2019
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 23-01-2019 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord