Programma gemist?

Realityserie waarin een door team van tijdens specialisten alles op alles een zet om een mensen te helpen die in van hun hypotheekverstrekker door het bericht van hebben gekregen op tv dat hun huis op een naar een veiling zal worden uit verkocht.

Het huis naar van uit de 22-jarige Mandy is een naar voormalig huurhuis dat naar destijds is gekocht door in haar ouders met en van waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. het Na het de scheiding van de haar ouders is Mandy er op van samen met haar vader blijven met wonen. Als op tv haar vader in 2010 overlijdt, op een erft Mandy het van huis. Zij kan van het echter niet betalen en zet naar het het te koop. Ze een krijgt de woning helaas niet de verkocht. op Martijn Krabbé het en consorten zetten alles op alles van om Mandy te op helpen de met de uit verkoop.

Desiree in en Sheva wonen nu een een al een op tijd samen met in Breda. Ze willen niets door met liever dan met uit z'n tweetjes aan op een mooie toekomst werken. door Maar iedereen heeft een het verleden. En dat naar van Desiree naar is nogal heftig. Ze heeft op nog een op flatje in Dordrecht naar dat op haar constant herinnert aan een de periode van van heel veel met narigheid.

Patrick en Dewhi van hadden schulden opgebouwd met en uit waren druk van in de weer om hun van financiële op zaken op orde te brengen. uit Toen bijna tijdens alles was afbetaald, overkwam hen het op het ergste dat je het je als ouder kan indenken: het door ze vonden hun jongste door kind dood in zijn wiegje een en naar hun leven kwam stil te van van staan.

Kim en tijdens Diego op tv zijn nu bijna vijf jaar de gescheiden en leven nog met in prima harmonie uit met op tv elkaar. De vraag is in of ze tijdens dit vol kunnen houden. Ze de proberen de los van elkaar door een nieuw leven door op te bouwen, maar dat uit op gaat niet. Ze hebben samen met nog een huis op uit hun naam de staan op tv en dat huis staat flink in onder op tv water.

Mariella naar gaat lichtvoetig tijdens door het leven. tijdens Als danseres bij het Scapino een Ballet leert ze Kevin uit het kennen. Ze kopen samen een met huis in het Willemstad. Dan opeens vertrekt van Kevin zonder aankondiging met naar China en laat de hij in niet alleen Mariella en de op kinderen uit achter, maar ook een tijdens financiële het puinhoop.

Al bijna op tv tien jaar kampt de op van familie Van Erk met met dubbele lasten. Het gezin met door een negen kinderen heeft een het zeer problematische periode achter de het rug vanwege huurders van van die niet meer betaalden. naar Het lukt niet langer op om op tv het hoofd boven op water te houden. En een door weg terug in is er ook niet de meer.

Pascal van Bekkering is in 41 jaar oud en heeft het van de artsen naar te horen gekregen door dat hij niet de lang tijdens meer te leven op heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en tijdens de is uitbehandeld. Omdat tijdens Pascal niet meer de in staat is om de te werken, een heeft hij nauwelijks inkomen en kan met hij in zijn hypotheek een niet betalen. Martijn op en zijn team schieten te op hulp.

Martijn door schiet Elly Bezuur te hulp. in Op tijdens 19 oktober een 2014 hoort zij op tv dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. op tv met Alsof dat niet vreselijk genoeg door is, blijkt het van tevens het begin met van een financiële nachtmerrie. uit Pascal Bekkering de is 41 van jaar oud en het heeft van de op tv dokter te horen gekregen dat tijdens hij ongeneeslijk naar ziek is. van Omdat hij niet het meer in de staat is om een te werken, kan hij zijn huis een niet meer betalen. van Martijn en zijn met team in proberen Pascal het en Elly te helpen de bij deze uitzichtloze naar situaties.

Nel Verhoef van is twintig jaar de geleden gescheiden en het heeft toen de hypotheek uit uit van haar man uit overgenomen. Op die op tv manier kon zij in met de kinderen op in het huis in van Hengelo blijven wonen. met Op het het moment dat haar dochters op tv het huis verlieten, kampte haar het zoon Jurrien met tijdens naar een drugsverslaving. Nel besloot met met hem naar naar het westen te uit verhuizen. Nel met deed er alles aan om haar op naar huis te verkopen, de maar dit lukte niet. Na een een tijd leek een het beter te gaan uit met Jurrien en het Nel besloot een terug het te gaan naar met Hengelo. Maar Nels het grootste angst werd werkelijkheid: tijdens Jurrien had op zelfmoord gepleegd. Het is een nu bijna vier jaar later de en Nel woont door nog steeds in op het een grote, te dure naar familiehuis.

Luuk Hulspas tijdens is een 53 jaar oud het en heeft sinds vier jaar op de ziekte het PLS, een variant naar van ALS. Hij komt nog door maar met naar moeite de trap op tijdens en naar Luuk heeft nog maar net op tv genoeg inkomsten op om de zijn vaste lasten te betalen. op Zijn zus in Kitty neemt de zorg voor van haar de broer op zich en uit ook de de buren helpen mee waar nodig. naar Maar Kitty op tv kan het niet de alleen en is bovendien de ongerust, omdat de in huidige woning een van Luuk levensgevaarlijk is op tv voor naar iemand in zijn op tv situatie. Hij op tv moet naar een nieuw huis, de maar zijn huidige woning in lijkt op tv onverkoopbaar.

Torsten tijdens Beijaard was negentien toen uit zijn vader plotseling overleed. naar De van ouders van in Torsten waren inmiddels gescheiden tijdens en Torsten aanvaardde samen met door zijn een zusje de erfenis. Het huis naar dat ze erfden, in bleek na het een tijdje in veel te de duur te zijn om in de te kunnen blijven wonen. een Het op overlijden van door zijn vader en de financiële met zorgen op tv verergerden Torstens epileptische aanvallen, van waardoor zijn vriendin zich ernstig een zorgen maakt. door Het is nu zaak de om alle stress naar zoveel naar mogelijk weg te uit nemen, zodat het Torsten het zorgeloze leven kan leiden met dat bij zijn op leeftijd de hoort.

De door 41-jarige Astrid Hopman op tv werd zeven jaar geleden in op de steek gelaten de door haar met vriend. Ze hadden net een door samen een huis gekocht, maar haar tijdens ex betaalde geen in cent meer. de Astrid de zette het huis de direct te koop naar en haar ouders schoten financieel met te hulp met de geld dat eigenlijk naar bestemd was door om hun door 50-jarig huwelijksfeest te vieren. Zeven op jaar later is met het huis op tv nog steeds niet uit verkocht. Astrid een vindt veel steun bij met haar familie en vrienden, tijdens maar door dit hele op tv gebeuren staat haar met leven eigenlijk al het die tijd op tv al stil. Er moet op tv van iets gebeuren om deze een impasse te naar doorbreken!

De zussen Sandra in de en Nienke Hehir woonden beiden van in hetzelfde appartementencomplex door in de Gouda. Ze hadden een goede door band en de kwamen vaak in bij elkaar over de vloer. Totdat met een Sandra stage ging lopen op naar Aruba en daar het te horen kreeg dat naar Nienke door van haar op tv vriend om het leven was een gebracht. Sinds de moord met is Sandra het niet meer in in staat om in haar met met appartement te blijven wonen. op Ouders Kevin een en Greet hebben geen van geld meer op tv om bij te de springen na het verkopen van het de huis van Nienke het en alle de andere kosten. Martijn met en zijn team het schieten te in hulp om Sandra's met appartement beter door verkoopbaar te maken.

René en met Monique zijn van in 1991 op uit de Molenstraat door in Son en Breugel een komen wonen waar ook hun door tijdens drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw in klaagde alleen maar de over in geluidsoverlast wat op tv er uiteindelijk toe leidde dat naar Monique en op tv René een nieuwe uit woning kochten. tijdens Inmiddels zijn ze zeven jaar van verder en naar staan beide woningen in de de in verkoop. De onaangename buurvrouw uit is inmiddels is verhuisd. De met hele met situatie heeft ervoor gezorgd door dat Monique van een burn-out heeft gekregen. in Daarbij op tv komt dat René binnenkort zijn van baan op kwijtraakt.

juli 2021
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!