Programma gemist?

Realityserie waarin een met team met van specialisten in alles op alles zet om van mensen te in helpen die van hun van hypotheekverstrekker het bericht hebben tijdens naar gekregen dat hun van huis op een veiling uit zal worden naar verkocht.

Het op huis van de 22-jarige het Mandy is naar een voormalig van huurhuis dat destijds is gekocht in door haar ouders van en waar Mandy naar haar jeugd heeft een doorgebracht. Na de uit scheiding van haar op ouders het is Mandy er samen met haar tijdens vader blijven uit wonen. Als naar haar vader in 2010 overlijdt, tijdens erft Mandy in het huis. op tv Zij kan het echter uit niet betalen en zet een met het te koop. Ze naar krijgt de woning helaas niet naar verkocht. Martijn Krabbé de de en consorten zetten de alles op alles om Mandy de te op tv helpen met de op verkoop.

Desiree en Sheva een wonen nu naar een de al een tijd samen in op Breda. Ze willen niets een liever dan op tv met z'n tweetjes op aan een mooie het toekomst werken. naar Maar iedereen heeft uit een verleden. En met dat van Desiree uit is nogal heftig. Ze de heeft nog een flatje tijdens in Dordrecht het dat haar tijdens constant herinnert aan een in periode door van heel veel in narigheid.

Patrick en Dewhi de de hadden schulden opgebouwd op tv en waren druk in op de weer door om hun financiële zaken op van orde op te brengen. Toen bijna alles door was afbetaald, op tv overkwam hen tijdens het ergste dat je je met als ouder kan indenken: naar van ze vonden hun jongste kind dood uit naar in zijn wiegje en naar hun leven kwam naar stil te van staan.

Kim en met Diego zijn nu in bijna vijf naar jaar gescheiden en leven nog het in prima door harmonie op tv met elkaar. De vraag uit is of ze tijdens dit vol een kunnen houden. Ze proberen los van uit een elkaar een nieuw met leven op te bouwen, maar naar dat gaat met niet. Ze hebben samen nog door een door huis op hun het naam staan en uit dat huis de staat flink onder met water.

Mariella tijdens gaat lichtvoetig op door het leven. Als danseres bij met van het Scapino Ballet leert met ze Kevin kennen. op Ze kopen samen op een huis op in Willemstad. Dan opeens vertrekt door Kevin zonder aankondiging met naar China de en laat hij niet op tv alleen Mariella en de met kinderen tijdens achter, maar ook een uit financiële van puinhoop.

Al bijna met tien van jaar kampt de familie op tv Van Erk naar met dubbele lasten. het Het gezin met negen kinderen naar heeft een zeer problematische het een periode achter de rug het vanwege huurders uit die niet meer betaalden. van Het lukt niet langer tijdens om het hoofd boven uit water uit te houden. En van een weg terug van is er ook op tv niet meer.

Pascal in Bekkering is 41 jaar tijdens oud en heeft van in de artsen te met een horen gekregen dat hij niet door lang meer te leven tijdens uit heeft. Hij heeft uitgezaaide met kanker en is de uitbehandeld. Omdat met Pascal niet meer naar in staat is om te werken, tijdens op heeft hij nauwelijks inkomen en het kan hij zijn een hypotheek niet betalen. een Martijn het en zijn team schieten tijdens te hulp.

Martijn schiet Elly op tv Bezuur op tv te hulp. Op een 19 oktober op 2014 hoort zij dat op haar man zelfmoord een heeft gepleegd. Alsof dat niet tijdens tijdens vreselijk genoeg is, blijkt het naar tevens het begin van het een financiële nachtmerrie. de Pascal het Bekkering is 41 van jaar oud naar en heeft van de een dokter te horen gekregen dat uit hij ongeneeslijk een ziek is. Omdat hij een in niet meer in staat is om in uit te werken, kan hij zijn huis in niet meer op tv betalen. Martijn van en zijn tijdens team proberen Pascal en Elly te door helpen bij in deze uitzichtloze op tv situaties.

Nel Verhoef is naar twintig op jaar geleden gescheiden en in heeft toen op tv de hypotheek van haar man van op overgenomen. Op die manier kon op zij met uit de kinderen met in het huis tijdens in Hengelo blijven uit wonen. Op het door moment dat haar tijdens dochters het huis verlieten, kampte haar tijdens zoon met Jurrien met een uit drugsverslaving. Nel besloot de met hem naar naar het westen naar te verhuizen. Nel deed er uit alles aan om in haar het huis te verkopen, maar dit lukte van niet. Na een een tijd leek door het beter te gaan op tv van met Jurrien en Nel besloot terug met te de gaan naar Hengelo. Maar Nels naar van grootste angst werd werkelijkheid: met Jurrien had zelfmoord uit gepleegd. Het is nu een bijna naar vier jaar later naar en Nel woont nog de steeds in het grote, te de dure tijdens familiehuis.

Luuk Hulspas tijdens is op tv 53 jaar oud en een heeft sinds vier op jaar de ziekte PLS, een het door variant van ALS. Hij komt nog uit maar met tijdens moeite de trap door op en Luuk heeft door nog het maar net genoeg inkomsten om het van zijn vaste lasten te betalen. Zijn een zus Kitty neemt een de zorg voor de haar broer een op zich en van ook de buren helpen een mee waar nodig. van Maar van Kitty kan een het niet alleen en naar is bovendien ongerust, omdat een de huidige een woning van Luuk levensgevaarlijk is op tv voor iemand op in zijn van situatie. Hij moet naar een door nieuw huis, maar op tv zijn huidige van woning op tv lijkt onverkoopbaar.

Torsten Beijaard tijdens was in negentien toen zijn vader met plotseling overleed. De de ouders van Torsten waren tijdens inmiddels door gescheiden en Torsten aanvaardde samen door met zijn zusje door de erfenis. met Het huis dat ze een erfden, bleek na op tv een tijdje veel uit te duur te zijn in om in te op tv kunnen met blijven wonen. Het tijdens overlijden van zijn vader met en de de financiële zorgen het verergerden Torstens epileptische aanvallen, waardoor op tv zijn vriendin zich door ernstig zorgen het maakt. Het tijdens is nu zaak om tijdens alle stress zoveel naar mogelijk weg uit te nemen, zodat Torsten het zorgeloze met leven kan leiden naar op dat bij zijn leeftijd uit hoort.

De 41-jarige Astrid door naar Hopman werd zeven jaar geleden een in de van steek gelaten door haar vriend. uit tijdens Ze hadden net een samen een huis gekocht, maar in haar ex de betaalde geen op tv cent meer. Astrid zette het van huis direct te tijdens koop en haar op tv ouders schoten op tv financieel te hulp op tv met geld dat op tv eigenlijk bestemd was om hun met 50-jarig huwelijksfeest te van vieren. Zeven jaar tijdens later is het de huis nog steeds het van niet verkocht. Astrid vindt veel op steun bij haar familie met en vrienden, op tv maar door dit door hele gebeuren staat de haar van leven eigenlijk al op die tijd al op tv stil. Er moet iets gebeuren van om deze impasse tijdens te met doorbreken!

De zussen Sandra naar en van Nienke Hehir woonden op tv beiden in van hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze in hadden een het goede band en kwamen naar vaak bij met elkaar over naar de vloer. Totdat Sandra stage ging van lopen op naar Aruba en daar te tijdens horen kreeg dat naar Nienke door haar op tv tijdens vriend om het leven was gebracht. van Sinds de op moord met is Sandra niet meer uit in staat door om in haar op appartement te blijven wonen. Ouders van Kevin en uit Greet hebben in geen geld meer op tv om bij te springen na het tijdens verkopen van het een huis van uit Nienke en de alle andere kosten. Martijn en door zijn team met schieten te hulp op tv om Sandra's uit appartement beter verkoopbaar te een maken.

René en van Monique zijn de in 1991 op tv op de Molenstraat in Son en tijdens Breugel komen door wonen waar ook hun in drie zoontjes geboren de zijn. van De buurvrouw klaagde alleen van maar over naar geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe tijdens leidde dat Monique met en tijdens René een op tv nieuwe woning kochten. tijdens Inmiddels zijn ze zeven een jaar verder en staan tijdens beide woningen in door de verkoop. De onaangename door de buurvrouw is inmiddels is verhuisd. De op hele situatie heeft van ervoor gezorgd dat naar Monique een burn-out met heeft gekregen. Daarbij een komt dat uit René binnenkort zijn naar baan door kwijtraakt.

december 2019
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 27-08-2019 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!