Programma gemist?

Realityserie naar waarin een team van naar specialisten uit alles op alles zet een om mensen te door helpen die in van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben uit door gekregen dat hun huis op een in veiling zal tijdens worden het verkocht.

Het huis uit van de 22-jarige Mandy de het is een voormalig huurhuis in dat destijds is tijdens gekocht door haar ouders naar en een waar Mandy haar op jeugd heeft doorgebracht. Na naar de scheiding van van haar ouders is Mandy er op tv samen met haar tijdens vader uit blijven wonen. Als het haar vader in 2010 op overlijdt, erft Mandy een het huis. Zij het kan het op tv echter niet op betalen en zet een het te koop. van Ze krijgt de woning helaas niet op tv verkocht. tijdens Martijn Krabbé uit en consorten zetten alles op de alles om de Mandy te helpen met op de met verkoop.

Desiree uit en Sheva wonen door nu een al een tijd met samen in Breda. in Ze willen niets de in liever dan met z'n tweetjes het aan een mooie op tv toekomst werken. Maar van iedereen heeft een op verleden. En met dat van Desiree is nogal op heftig. Ze heeft het nog een de flatje in Dordrecht dat tijdens haar constant herinnert tijdens aan een periode door in van heel veel uit narigheid.

Patrick en op Dewhi hadden op schulden opgebouwd op tv en waren druk in het de weer om hun financiële de zaken op het orde te brengen. tijdens Toen bijna alles was een afbetaald, overkwam een hen het ergste een dat je op je als van ouder kan indenken: ze vonden hun tijdens jongste kind dood op tv uit in zijn wiegje een en hun leven kwam uit stil te het staan.

Kim en Diego met uit zijn nu bijna vijf jaar uit gescheiden van en leven nog in prima door harmonie met in elkaar. De vraag is of op ze dit vol op kunnen houden. het Ze proberen los van van elkaar een nieuw naar leven op met te tijdens bouwen, maar dat gaat op tv niet. Ze met hebben samen nog een de huis op hun naam het staan en een dat huis staat flink onder de naar water.

Mariella met gaat lichtvoetig door het leven. door op tv Als danseres bij het uit Scapino Ballet leert de ze Kevin het kennen. Ze kopen de samen een huis in tijdens Willemstad. Dan uit opeens vertrekt Kevin zonder de aankondiging naar tijdens China en laat hij niet door alleen op tv Mariella en de een kinderen achter, maar ook een een financiële een puinhoop.

Al bijna uit tien door jaar kampt de van familie Van Erk met dubbele naar lasten. door Het gezin met negen kinderen heeft in een uit zeer problematische periode het achter de rug vanwege van huurders die niet meer uit betaalden. Het de lukt niet langer om uit het het hoofd boven water te uit houden. En een uit weg naar terug is er ook de niet meer.

Pascal Bekkering is het 41 jaar oud in en tijdens heeft van de tijdens artsen te horen gekregen dat in de hij niet lang meer te leven de op heeft. Hij heeft het uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. op tv Omdat Pascal de niet meer in staat is op tv op om te werken, heeft hij nauwelijks op inkomen het en kan hij in zijn hypotheek niet betalen. Martijn een en op zijn team door schieten te hulp.

Martijn schiet een Elly Bezuur te hulp. op door Op 19 oktober uit 2014 hoort zij dat haar man op tv zelfmoord heeft gepleegd. het Alsof het dat niet vreselijk genoeg op tv is, blijkt de het tevens de het begin van een financiële nachtmerrie. de Pascal Bekkering is naar 41 jaar oud het en de heeft van door de dokter te het horen gekregen dat de hij ongeneeslijk ziek is. Omdat door hij niet meer in in uit staat is om op tv te werken, kan hij op zijn huis niet meer tijdens betalen. Martijn en zijn op tv team proberen op Pascal en Elly te op tv helpen bij deze een uitzichtloze uit situaties.

Nel op tv Verhoef is twintig jaar de geleden gescheiden en heeft met toen met de hypotheek van met haar man overgenomen. door Op die manier kon naar zij met de het kinderen met in het huis in Hengelo blijven naar wonen. Op het naar moment op dat haar dochters met het huis uit verlieten, kampte haar zoon door Jurrien met een drugsverslaving. de Nel besloot met hem de naar het op westen met te verhuizen. Nel van deed er alles aan om naar haar huis te verkopen, tijdens in maar dit lukte niet. Na in een van tijd leek het op tv beter te gaan tijdens met Jurrien en Nel besloot op tv terug de te gaan naar Hengelo. het Maar Nels grootste angst werd op werkelijkheid: Jurrien het had zelfmoord gepleegd. op tv Het is nu bijna op tv vier door jaar later en van Nel woont nog steeds met in het grote, te de het dure familiehuis.

Luuk naar Hulspas is 53 het jaar oud en in heeft sinds vier op jaar de ziekte PLS, een op variant door van ALS. Hij van komt nog maar met moeite het de trap op met en de Luuk heeft nog maar op tv net genoeg op tv inkomsten om zijn op vaste lasten te naar betalen. Zijn zus de Kitty neemt de zorg uit voor op haar broer op zich op tv en ook de buren helpen op tv mee waar nodig. op Maar Kitty een kan het niet tijdens alleen en is bovendien uit ongerust, omdat de van huidige woning van de naar Luuk levensgevaarlijk is op voor iemand in zijn op situatie. Hij moet naar een een nieuw tijdens huis, maar zijn uit huidige woning lijkt met onverkoopbaar.

Torsten in Beijaard was negentien toen zijn door vader een plotseling overleed. De tijdens ouders van Torsten waren het inmiddels gescheiden in en Torsten aanvaardde samen van met het zijn zusje de erfenis. Het naar huis naar dat ze erfden, bleek na van een uit tijdje veel te duur in te zijn om in te het kunnen blijven wonen. uit Het overlijden van een zijn vader en het op de financiële zorgen verergerden Torstens epileptische van aanvallen, waardoor van zijn vriendin naar zich ernstig op zorgen maakt. Het is nu zaak het om alle stress met zoveel mogelijk van weg te nemen, zodat een Torsten tijdens het zorgeloze leven kan op leiden dat bij zijn van het leeftijd hoort.

De door 41-jarige Astrid Hopman uit werd zeven jaar in geleden in het de steek gelaten van door haar vriend. Ze hadden naar net samen door een huis gekocht, naar maar haar ex betaalde geen op cent in meer. Astrid zette het van huis direct te koop door op en haar ouders schoten naar financieel te hulp met geld op dat eigenlijk het bestemd van was om hun 50-jarig huwelijksfeest te met de vieren. Zeven jaar later is het tijdens huis nog steeds van niet verkocht. op Astrid vindt veel op tv steun bij de haar familie en uit vrienden, maar uit door dit hele gebeuren staat op tv haar leven eigenlijk al het die uit tijd al tijdens stil. Er moet tijdens iets gebeuren om deze op tv impasse te met doorbreken!

De zussen Sandra de en Nienke Hehir op tv de woonden beiden in met hetzelfde appartementencomplex in met Gouda. Ze hadden een goede band met en kwamen tijdens vaak bij elkaar op over de tijdens vloer. Totdat Sandra door stage ging lopen een op Aruba en daar op te horen kreeg door dat Nienke door naar haar vriend om het op leven was met gebracht. uit Sinds de moord is Sandra uit niet het meer in staat om door in haar op appartement te blijven op tv wonen. Ouders Kevin en Greet hebben tijdens uit geen geld meer om bij met te springen na het het met verkopen van het uit huis van Nienke en alle andere de kosten. Martijn en in in zijn team schieten te tijdens hulp om een Sandra's appartement beter verkoopbaar te een maken.

René tijdens en Monique tijdens zijn in 1991 het op de Molenstraat in Son en het Breugel komen wonen de waar door ook hun drie zoontjes een geboren zijn. De met buurvrouw klaagde alleen een maar over geluidsoverlast wat een er uiteindelijk toe op een leidde dat Monique en uit René een nieuwe woning kochten. tijdens Inmiddels zijn het ze zeven jaar met verder en staan beide in de woningen in de verkoop. het De onaangename buurvrouw is inmiddels met is verhuisd. De uit hele situatie in heeft ervoor gezorgd dat tijdens Monique een burn-out tijdens naar heeft gekregen. Daarbij komt de dat René binnenkort op zijn baan het kwijtraakt.

mei 2019
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 23-03-2019 om 23:46 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord