Programma gemist?

Realityserie uit waarin een een team van specialisten alles naar op alles naar zet om mensen te in helpen die van hun een hypotheekverstrekker het bericht hebben een op gekregen dat hun huis op een een veiling van zal worden in verkocht.

Het huis de van de 22-jarige uit Mandy is het een voormalig door huurhuis dat destijds is gekocht het door haar ouders op en waar Mandy met haar jeugd heeft doorgebracht. naar Na de een scheiding van haar ouders in is Mandy de er de samen met haar van vader blijven wonen. Als in haar vader in 2010 op tv overlijdt, erft Mandy het het huis. Zij naar kan een het echter niet betalen en door zet naar het te koop. een Ze krijgt de woning helaas niet het het verkocht. Martijn Krabbé en op consorten zetten alles een op alles in om Mandy te het helpen met de door verkoop.

Desiree de en Sheva uit wonen nu een het al een tijd samen in uit Breda. Ze naar willen niets liever met dan met z'n op tv tweetjes aan van een mooie toekomst werken. Maar door iedereen heeft de een verleden. door En dat van Desiree is nogal het heftig. met Ze heeft nog een flatje naar in Dordrecht een dat haar uit constant herinnert aan een periode uit op van heel veel van narigheid.

Patrick in en Dewhi tijdens hadden schulden opgebouwd en waren druk van in de weer van om hun financiële een een zaken op orde het te brengen. Toen bijna alles was uit afbetaald, overkwam hen naar het ergste dat tijdens je een je als ouder kan indenken: op tv ze vonden hun een naar jongste kind dood het in zijn wiegje van en hun leven kwam een stil te in staan.

Kim in en Diego zijn in nu bijna vijf met jaar gescheiden van en leven nog in prima harmonie de in met elkaar. De vraag is of het tijdens ze dit vol kunnen houden. Ze uit in proberen los van elkaar een een nieuw een leven op te in bouwen, maar dat gaat een niet. Ze hebben samen nog met van een huis op hun van naam staan en dat van huis staat flink een onder op water.

Mariella gaat lichtvoetig op van door het leven. Als de danseres bij het Scapino Ballet met leert ze met Kevin kennen. Ze kopen tijdens samen een huis in in Willemstad. met Dan opeens vertrekt naar Kevin zonder aankondiging naar een China en een laat hij niet alleen in de Mariella en de kinderen achter, op maar het ook een financiële tijdens puinhoop.

Al uit bijna tien jaar kampt de op familie het Van Erk in met dubbele lasten. Het gezin met op negen een kinderen heeft een met zeer problematische periode achter uit de rug vanwege huurders door die de niet meer tijdens betaalden. Het lukt niet door langer om het met hoofd boven water te in houden. En op een weg terug is er op tv door ook niet meer.

Pascal van Bekkering is 41 een jaar oud en heeft het van de artsen op tv te de horen gekregen dat hij op tv niet lang meer te naar leven heeft. Hij heeft van naar uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat het het Pascal niet meer in met staat is om te naar werken, heeft hij een nauwelijks inkomen en het kan hij tijdens zijn hypotheek niet betalen. in Martijn en tijdens zijn team schieten te de hulp.

Martijn schiet van Elly Bezuur te hulp. de Op 19 oktober met 2014 hoort met zij dat haar man op tv op zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet de vreselijk genoeg met is, blijkt naar het tevens het op begin van een financiële uit nachtmerrie. Pascal Bekkering is op 41 op tv jaar oud en heeft uit van naar de dokter te horen gekregen een dat op hij ongeneeslijk ziek in is. Omdat hij naar niet meer in staat een is om te werken, tijdens kan hij zijn huis de niet meer betalen. van Martijn en zijn een team het proberen Pascal en Elly door te van helpen bij deze uitzichtloze door situaties.

Nel Verhoef is op twintig op jaar geleden gescheiden en heeft tijdens toen de de hypotheek van haar op tv man overgenomen. Op die tijdens tijdens manier kon zij met het de kinderen in het op tv huis in Hengelo blijven met wonen. Op de het op tv moment dat haar dochters het door huis verlieten, op kampte haar zoon een Jurrien met een drugsverslaving. op Nel besloot met door hem naar het westen van het te verhuizen. Nel deed op er alles aan door om haar huis met te verkopen, maar een dit lukte niet. Na een uit tijd tijdens leek het beter te gaan de met van Jurrien en door Nel besloot terug te van gaan naar Hengelo. Maar met Nels grootste angst naar werd een werkelijkheid: Jurrien had naar zelfmoord gepleegd. Het is naar nu bijna vier jaar de later een en Nel woont de nog steeds in het grote, met te dure van familiehuis.

Luuk Hulspas is van 53 jaar op oud en in heeft sinds vier jaar de uit ziekte met PLS, een variant met van ALS. Hij uit komt nog maar met het moeite de de trap op en Luuk heeft de nog van maar net genoeg inkomsten de om zijn vaste lasten op tv te betalen. Zijn het op zus Kitty neemt de zorg voor naar haar broer met op zich en van ook de buren op tv helpen mee waar nodig. uit Maar Kitty kan door het niet met alleen en is bovendien op ongerust, omdat de met huidige de woning van Luuk levensgevaarlijk is de voor iemand in tijdens zijn situatie. door Hij moet naar een uit op nieuw huis, maar tijdens zijn huidige woning lijkt door onverkoopbaar.

Torsten Beijaard een was negentien het toen zijn de vader plotseling overleed. De het ouders van Torsten waren inmiddels tijdens gescheiden naar en Torsten aanvaardde samen met het zijn zusje de het op tv erfenis. Het huis dat een ze erfden, de bleek na een tijdje de veel te duur te zijn met om in op tv te kunnen blijven een wonen. Het overlijden van naar zijn vader op en de uit financiële zorgen op verergerden Torstens epileptische aanvallen, waardoor de zijn vriendin zich uit ernstig zorgen maakt. Het uit het is nu zaak om alle stress door tijdens zoveel mogelijk weg te nemen, een zodat op Torsten het zorgeloze met leven kan leiden dat bij zijn tijdens leeftijd met hoort.

De tijdens 41-jarige Astrid het Hopman werd zeven jaar geleden een in de steek gelaten met door tijdens haar vriend. Ze hadden net de in samen een huis gekocht, maar de haar ex naar betaalde geen cent meer. naar Astrid zette op tv het huis direct een te koop en haar de ouders schoten het financieel te hulp het met geld dat de eigenlijk bestemd was tijdens om hun in 50-jarig huwelijksfeest te uit vieren. Zeven jaar later tijdens is het huis nog steeds met niet van verkocht. Astrid vindt veel door steun met bij haar familie het en vrienden, maar door dit hele op gebeuren staat haar in leven het eigenlijk al die tijd op al stil. Er moet door iets gebeuren om een deze op tv impasse te op doorbreken!

De zussen Sandra met uit en Nienke Hehir woonden beiden op tv in hetzelfde appartementencomplex de in Gouda. Ze hadden uit op een goede band een en kwamen vaak bij elkaar een over door de vloer. Totdat Sandra stage ging tijdens lopen op op Aruba en daar te op tv horen de kreeg dat Nienke het door haar vriend van om het leven was gebracht. van Sinds naar de moord is met Sandra niet meer in met staat de om in haar appartement te blijven de uit wonen. Ouders Kevin en naar Greet hebben tijdens geen geld meer om naar bij te springen na het een verkopen in van het huis van op Nienke en alle andere de kosten. Martijn het en zijn het team schieten te hulp met om Sandra's appartement van beter naar verkoopbaar te maken.

René en van Monique zijn van in 1991 naar op de Molenstraat in Son op en Breugel komen van wonen waar ook naar hun drie op zoontjes geboren zijn. De de buurvrouw klaagde alleen maar op tv door over geluidsoverlast wat de er uiteindelijk toe leidde op dat Monique de en René een op nieuwe woning kochten. Inmiddels zijn naar ze de zeven jaar verder en op staan beide tijdens woningen in de verkoop. in De onaangename buurvrouw is inmiddels met naar is verhuisd. De hele in situatie heeft ervoor gezorgd uit dat de Monique een burn-out naar heeft gekregen. Daarbij komt dat René op binnenkort op tv zijn baan van kwijtraakt.

september 2020
18-03-2018 18:02

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht.

11-03-2018 18:06

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Het huis van de 22-jarige Mandy is een voormalig huurhuis dat destijds is gekocht door haar ouders en waar Mandy haar jeugd heeft doorgebracht. Na de scheiding van haar ouders is Mandy er samen met haar vader blijven wonen. Als haar vader i...

04-03-2018 17:59

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Desiree en Sheva wonen nu een al een tijd samen in Breda. Ze willen niets liever dan met z'n tweetjes aan een mooie toekomst werken. Maar iedereen heeft een verleden. En dat van Desiree is nogal heftig. Ze heeft nog een flatje in Dordrecht ...

25-02-2018 18:05

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Patrick en Dewhi hadden schulden opgebouwd en waren druk in de weer om hun financiële zaken op orde te brengen. Toen bijna alles was afbetaald, overkwam hen het ergste dat je je als ouder kan indenken: ze vonden hun jongste kind dood in zij...

18-02-2018 18:06

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

Kim en Diego zijn nu bijna vijf jaar gescheiden en leven nog in prima harmonie met elkaar. De vraag is of ze dit vol kunnen houden. Ze proberen los van elkaar een nieuw leven op te bouwen, maar dat gaat niet. Ze hebben samen nog een huis op...

11-02-2018 18:04

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

Mariella gaat lichtvoetig door het leven. Als danseres bij het Scapino Ballet leert ze Kevin kennen. Ze kopen samen een huis in Willemstad. Dan opeens vertrekt Kevin zonder aankondiging naar China en laat hij niet alleen Mariella en de kind...

04-02-2018 18:02

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

Al bijna tien jaar kampt de familie Van Erk met dubbele lasten. Het gezin met negen kinderen heeft een zeer problematische periode achter de rug vanwege huurders die niet meer betaalden. Het lukt niet langer om het hoofd boven water te houd...

28-01-2018 18:02

Afl. 2

Uitstel Van Executie - Afl. 2

Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft van de artsen te horen gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft. Hij heeft uitgezaaide kanker en is uitbehandeld. Omdat Pascal niet meer in staat is om te werken, heeft hij nauwelijks inkomen e...

21-01-2018 18:03

Afl. 1

Uitstel Van Executie - Afl. 1

Martijn schiet Elly Bezuur te hulp. Op 19 oktober 2014 hoort zij dat haar man zelfmoord heeft gepleegd. Alsof dat niet vreselijk genoeg is, blijkt het tevens het begin van een financiële nachtmerrie. Pascal Bekkering is 41 jaar oud en heeft...

14-01-2018 18:07

Afl. 8

Uitstel Van Executie - Afl. 8

Nel Verhoef is twintig jaar geleden gescheiden en heeft toen de hypotheek van haar man overgenomen. Op die manier kon zij met de kinderen in het huis in Hengelo blijven wonen. Op het moment dat haar dochters het huis verlieten, kampte haar ...

07-01-2018 18:11

Afl. 7

Uitstel Van Executie - Afl. 7

Luuk Hulspas is 53 jaar oud en heeft sinds vier jaar de ziekte PLS, een variant van ALS. Hij komt nog maar met moeite de trap op en Luuk heeft nog maar net genoeg inkomsten om zijn vaste lasten te betalen. Zijn zus Kitty neemt de zorg voor ...

31-12-2017 18:09

Afl. 6

Uitstel Van Executie - Afl. 6

Torsten Beijaard was negentien toen zijn vader plotseling overleed. De ouders van Torsten waren inmiddels gescheiden en Torsten aanvaardde samen met zijn zusje de erfenis. Het huis dat ze erfden, bleek na een tijdje veel te duur te zijn om ...

24-12-2017 18:10

Afl. 5

Uitstel Van Executie - Afl. 5

De 41-jarige Astrid Hopman werd zeven jaar geleden in de steek gelaten door haar vriend. Ze hadden net samen een huis gekocht, maar haar ex betaalde geen cent meer. Astrid zette het huis direct te koop en haar ouders schoten financieel te h...

17-12-2017 18:11

Afl. 4

Uitstel Van Executie - Afl. 4

De zussen Sandra en Nienke Hehir woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex in Gouda. Ze hadden een goede band en kwamen vaak bij elkaar over de vloer. Totdat Sandra stage ging lopen op Aruba en daar te horen kreeg dat Nienke door haa...

10-12-2017 18:09

Afl. 3

Uitstel Van Executie - Afl. 3

René en Monique zijn in 1991 op de Molenstraat in Son en Breugel komen wonen waar ook hun drie zoontjes geboren zijn. De buurvrouw klaagde alleen maar over geluidsoverlast wat er uiteindelijk toe leidde dat Monique en René een nieuwe woning...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Uitstel Van Executie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Uitstel Van Executie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Uitstel Van Executie bij Uitstel Van Executie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Uitstel Van Executie. Heb je een uitzending van Uitstel Van Executie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Uitstel Van Executie gemist

Uitstel van Executie helpt mensen die van hun hypotheek-verstrekker te horen hebben gekregen dat hun huis op een veiling verkocht gaat worden. Samen met een makelaar zet Martijn Krabbé met twee verkoopstylisten, bouwkundige en een professionele budgetcoach, alles op alles om deze mensen te helpen en zo de enorme financiële schade te beperken.

Uitzending gemist van Uitstel Van Executie? Hier kun je alle uitzendingen van Uitstel Van Executie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 09-03-2020 om 16:11 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!