Programma gemist?

USA. met Het is 's ochtends uit vroeg als peuter het Hannah voor de naar televisie zit de te eten. Als haar oppas de uit Meagan even naar uit het toilet gaat, hoort tijdens ze opeens van de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij de klappert in met zijn vleugels naar en gilt: Mama Baby! De in uit oppas rent naar de van woonkamer en ziet naar dat Hannah uit bijna stikt. Meagan is nog net het een op tijd om haar te redden. de Begreep Willy op dat het het kindje hulp nodig had? Wat een tijdens ging er om in een het hoofd van de met papegaai? met Om hier antwoord naar op te krijgen de gaan Sem en de Felix op bezoek een bij een gespecialiseerde papegaaienarts. Jamey en het Lina in onderzoeken hoe papegaaien uit praten. En van Layla struint het Internet af met op zoek naar de door in tofste filmpjes en feitjes over op tv papegaaien.

Australië. De 78-jarige op tv boer Noël op tv ligt op met een gebroken heup met in een weiland in ver van zijn boerderij. Hij uit schreeuwt op om hulp op maar niemand hoort door hem. Tot op naar een gegeven moment tijdens zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze door houdt hem uit warm tijdens de koude tijdens de nachten en laat hem door van haar melk naar drinken. Zou Noël het overleefd door hebben zonder tijdens Mandy? in Om hier achter op te komen gaan Boaz en de Milan zelf onderzoeken van hoe lang ze het op tv zelf volhouden uit in de met kou. Jamey een en Lina testen hoe voedzaam geitenmelk met nou eigenlijk is. het En een Layla struint het internet op af een op zoek naar de vetste op filmpjes en feitjes op tv over uit geiten.

USA. door Norman, een blinde door hond, en zijn in baas wandelen op het naar strand als Norman tijdens opeens begint te in rennen. Hij heeft op iets gehoord wat geen de mens heeft met opgevangen: de in hulproep van een meisje tijdens dat met aan het verdrinken is. Meer door dan de 100 meter rent de van blinde hond over het tijdens strand voordat hij met de zee inspringt. Hij een het zwemt naar de plek waar het een geschreeuw vandaan komt. de De met drenkeling grijpt hem bij de van halsband en hij in sleept haar naar naar met de kant. Hoe kon de naar blinde hond door Norman het tijdens meisje vinden? Begreep hij dat een zij in nood was? met tijdens Om hier antwoord op tijdens te krijgen uit gaan Boaz en Milan kijken in bij uit reddingshonden in opleiding. in Jamey en Lina onderzoeken hoe in je als op tv blinde de het weg kunt vinden. En Layla de struint het het internet af op op zoek naar de door vetste filmpjes en op feitjes over het honden.

USA. Wanneer van een gezin in in zee de aan het zwemmen is, worden op tv ze ineens in omcirkeld door op dolfijnen. Die gedragen in zich agressief en slaan met tijdens hun staarten op het het een water. Het lukt de de vader om uit de cirkel de te breken. Maar de dan ziet hij van een grote witte uit haai op de zich afkomen. De dolfijnen op tv beschermen hen! uit De dolfijnen vertrekken pas de als de haai uit ook weg in is. Wisten ze naar dat de de haai gevaarlijk was voor de tijdens familie? uit Waarom beschermden tijdens de dolfijnen deze mensen? naar Om hier het antwoord op te krijgen gaan Boaz de en Milan op langs bij een dolfijnentrainer. de Jamey en op tv Lina onderzoeken waarom haaien op tv het mensen aanvallen. En Layla struint het in internet af op een van zoek naar de vetste filmpjes en de feiten over op dolfijnen.

USA. Een bejaard tijdens echtpaar is een door oud schuurtje aan naar het opruimen als met er ineens tijdens een sneeuwstorm met oprukt. Ze van raken ingesneeuwd en kunnen een door de op omgewaaide bomen hun uit huis niet meer bereiken. Dan is tijdens daar plotseling uit hun van wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel naar onder een op tv omgevallen boomstam door. in Als ze het eindelijk het naar stel heeft bereikt, sleept een de wolfshond het tweetal de door de het tunnel. Kruipend het bereiken ze het naar huis waar de brandweer tijdens ze uiteindelijk vindt, met Shana met tussen hen naar in om een ze warm op te houden. Hoe wist Shana dat de haar baasjes hulp de nodig door hadden? Was het het een voordeel dat ze voor met de helft van wolf was? Om hier het antwoord in op te krijgen in doen Boaz en Milan onderzoek de door naar het verschil tussen uit wolven en honden. het Jamey en in Lina ervaren aan in den lijve hoe snel een uit mens een kan afkoelen. En Layla struint het op tv internet af op van zoek op tv naar de tofste van filmpjes en feiten over door honden.

USA. Als het het de baasje van varken Lulu van een hartaanval door krijgt, vlucht Lulu het huis uit. door Als op tv een voorbijgaande man haar ziet, op rent op tv ze weer terug naar de huis. De man het volgt haar op en ziet het slachtoffer liggen in en kan nog tijdens net de op tijd een het ambulance bellen. Ging in Lulu hulp halen de of was ze gewoon geschrokken? van Om tijdens hier antwoord op op tv te vinden gaan met Sem en door Felix naar een biologische varkensboerderij. Daar van testen door ze of naar varkens angst kunnen ruiken en de leren ze varkens met beter begrijpen. Jamey en naar Lina onderzoeken naar hoe je het als mens een goede op tv band opbouwt met je van een varken. En Layla struint het uit internet af op zoek naar een naar de vetste filmpjes op tv en feitjes over de varkens.

USA. naar Een driejarig jongetje door valt in in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos van toe hoe vrouwtjesgorilla Binti door Jua het jongetje uit rustig oppakt het en het beschermt tegen de andere op gorilla's. Ze draagt het jongetje het tijdens zelfs voorzichtig naar de uitgang om naar hem naar aan de verzorgers over een te dragen. een Wist ze dat het jongetje de hulp op tv nodig had? een Had een mannetjesgorilla anders gehandeld? een Om hier antwoord op op tv te krijgen, gaan op tv uit Boaz en Milan op bezoek bij uit een op tv apenopvangcentrum. Jamey en Lina testen uit het hoe sterk gorilla's eigenlijk zijn. een En Layla tijdens struint het van internet af op zoek naar de in vetste van filmpjes en feitjes het over gorilla's.

USA. op Als de vierjarige Jeremy uit door de hond tijdens van de buren in wordt op aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: met zijn kat Tara met komt de aangesneld en verdedigt het jongetje met naar uit gevaar voor eigen leven. in Waarom viel ze die op hond het aan? Wilde ze echt de het jongetje met beschermen? Om hier antwoord op te het krijgen gaan de Boaz en op Milan op spreekuur bij van een in kattentherapeut. Jamey en op tv Lina bouwen zelf een hond na van op menselijke in grootte om hun eigen tijdens moed te een testen. op tv En Layla struint het van internet af op zoek de naar de op vetste filmpjes en feiten over op door katten.

Australië. Boer Len op tv heeft op tv een tak van op zijn hoofd gekregen en tijdens ligt bewusteloos ver van op huis met op de grond. met Kangoeroe Lulu ziet haar baasje van tijdens liggen en hopt met terug naar huis. Daar klopt zij door op de het deur en in leidt de op tv verbaasde familieleden van door Len naar hem toe. Ze op tv kunnen op tijd de het alarmdiensten bellen en de Len een komt er met de tijdens schrik vanaf. op Wist Lulu dat tijdens haar baasje in de in problemen zat? Ging door ze de echt hulp halen? Om door hier antwoord door op te krijgen gaan Boaz een en Milan in op bezoek door bij een groep kangoeroes. Jamey en naar Lina testen hoe naar zo'n met kangoeroe eigenlijk op en tijdens neer hopt. tijdens En Layla struint het internet in af op naar zoek naar de vetste een met filmpjes en feitjes de over kangoeroes.

Australië. op tv De 78-jarige boer Noël op ligt met het een gebroken heup in naar een weiland ver op van zijn boerderij. Hij met schreeuwt om hulp van maar niemand het hoort tijdens hem. Tot op een door gegeven moment zijn geit in Mandy van komt aangesneld. Ze houdt hem door warm tijdens de koude tijdens het nachten en laat tijdens hem van haar melk drinken. door Zou Noël het overleefd tijdens hebben met zonder Mandy? Om hier op tv achter te komen gaan een Boaz met en Milan zelf onderzoeken tijdens hoe lang ze het de zelf volhouden in door met de kou. Jamey en het Lina testen hoe door voedzaam geitenmelk uit nou eigenlijk is. En Layla struint op de het internet af op zoek naar naar met de vetste filmpjes en feitjes over op tv een geiten.

USA. een Norman, een door blinde hond, en zijn baas wandelen op tv op een het strand door als Norman opeens begint te tijdens rennen. op Hij heeft iets gehoord wat door geen mens heeft opgevangen: op tv de met hulproep van een de meisje dat aan het naar verdrinken is. Meer het dan 100 op tv meter rent de blinde naar hond over het van strand door voordat hij de zee de inspringt. Hij met zwemt naar de op tv plek waar het geschreeuw uit vandaan komt. De drenkeling grijpt door hem bij tijdens de halsband naar en hij op tv sleept haar naar de op kant. Hoe kon de op blinde een hond Norman het meisje vinden? het Begreep hij naar dat zij in nood was? een met Om hier antwoord van op te krijgen gaan Boaz met en Milan kijken bij van reddingshonden tijdens in opleiding. het Jamey en Lina onderzoeken op tv hoe je als blinde de op tv een weg kunt vinden. En op tv Layla struint het internet naar af op zoek van naar de van vetste filmpjes uit en feitjes over naar honden.

USA. door Wanneer een gezin in uit zee aan het zwemmen op tv is, worden ze de ineens omcirkeld van door dolfijnen. Die tijdens gedragen zich agressief en de slaan met hun op staarten op een het water. het Het lukt de vader om het uit een de cirkel op tv te breken. Maar dan ziet hij naar een grote, witte het door haai op zich afkomen. tijdens De dolfijnen beschermen hen! op De dolfijnen uit vertrekken pas als de haai tijdens ook in weg is. Wisten ze dat de de uit haai gevaarlijk was voor de naar op familie? Waarom beschermden de dolfijnen deze van door mensen? Om hier antwoord uit op te krijgen gaan Boaz in en tijdens Milan langs bij door een dolfijnentrainer. Jamey op en Lina met onderzoeken waarom haaien mensen door aanvallen. En Layla struint naar het internet af in op uit zoek naar de vetste door filmpjes en feiten van over dolfijnen.

USA. in Een bejaard echtpaar door is een oud naar schuurtje aan het opruimen de als er met ineens een naar sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en van kunnen door de naar omgewaaide in bomen hun huis niet meer met bereiken. Dan is van door daar plotseling hun wolfshond Shana. tijdens Zij van graaft een tunnel onder een omgevallen in tijdens boomstam door. Als ze eindelijk het van stel heeft bereikt, op tv uit sleept de wolfshond het uit tweetal door in de tunnel. Kruipend bereiken met ze het huis in waar de brandweer ze uiteindelijk op tv tijdens vindt, met Shana tussen hen in tijdens op tv om ze warm te houden. Hoe in naar wist Shana dat haar in baasjes hulp nodig hadden? Was van het tijdens een voordeel op dat ze voor naar de helft wolf was? Om het hier een antwoord op te krijgen doen van Boaz naar en Milan onderzoek naar het de verschil op tussen wolven en honden. Jamey met en Lina ervaren aan het den op tv lijve hoe uit snel een mens kan afkoelen. En door Layla struint tijdens het internet door af op zoek naar door de de tofste filmpjes en feiten over met honden.

Schotland. op tv Als boerin tijdens Fiona bij haar met koeien aan het werk is, neemt de één de van de naar dieren haar op de hoorns. De op op tv koe drukt Fiona tegen de grond. op De boerin de is in gevaar en uit schreeuwt, op maar niemand hoort haar. Dan door komt haar paard het in Kerry aangerend. Ze een draait haar kont naar op tv de koe en naar trapt de koe met tot deze afdruipt, op Fiona is gered. Wist het Kerry het dat haar baasje hulp nodig de had? Waarom tijdens was ze zelf op niet bang? Om in hier antwoord op een te krijgen gaan Boaz en naar tijdens Milan naar de bereden politie met waar op ze echte paardenhelden ontmoeten. Jamey en de Lina testen hoe door je vrienden kan een worden met een uit uit paard. En Layla speurt het Internet met af op met zoek naar uit de vetste filmpjes uit en feiten over op tv paarden.

USA. naar Als het baasje van naar varken in Lulu een hartaanval door krijgt, vlucht Lulu het huis door uit. Als een met voorbijgaande man op haar ziet, rent ze de weer met terug naar huis. op De man volgt haar tijdens en ziet het slachtoffer op liggen en kan nog door net op naar tijd van een ambulance bellen. Ging Lulu tijdens hulp tijdens halen of was ze gewoon van geschrokken? het Om hier antwoord op in te vinden, het gaan Sem en Felix de naar een biologische op tv varkensboerderij. Daar testen ze het of varkens tijdens angst kunnen ruiken en op leren ze varkens met beter een begrijpen. Jamey en Lina onderzoeken in hoe je in als mens een goede op band in opbouwt met je varken. de En Layla struint het internet een van af op zoek naar de vetste door filmpjes in en feitjes de over varkens.

oktober 2021
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!