Programma gemist?

USA. van Het is 's ochtends vroeg uit als peuter tijdens Hannah voor de in televisie zit te eten. het een Als haar oppas Meagan uit even naar op het toilet gaat, hoort in ze opeens door de huispapegaai Willy door tekeer gaan. Hij in klappert met zijn vleugels en gilt: uit Mama Baby! De op tv oppas op rent naar de woonkamer door en ziet dat Hannah in bijna stikt. het Meagan is nog net door op tijd om in door haar te redden. Begreep Willy dat met het kindje uit hulp nodig had? het Wat ging er het om in het hoofd tijdens een van de papegaai? Om door hier antwoord op te op tv krijgen gaan Sem en het Felix op bezoek een bij een de gespecialiseerde papegaaienarts. het Jamey en door Lina onderzoeken hoe papegaaien praten. En uit de Layla struint het in Internet af op zoek van naar de tofste met filmpjes en feitjes over in papegaaien.

Australië. De op tv 78-jarige boer van Noël ligt met een gebroken tijdens heup in een op tv het weiland ver van zijn het boerderij. Hij schreeuwt om in hulp maar niemand hoort op hem. Tot op op tv een gegeven moment de in zijn geit Mandy uit komt aangesneld. Ze naar houdt hem warm tijdens op tv de koude in nachten en laat hem van haar op in melk drinken. Zou Noël het overleefd van hebben het zonder Mandy? door Om hier achter te komen gaan het Boaz en Milan op zelf door onderzoeken hoe lang op tv ze het naar zelf volhouden in een de kou. Jamey en Lina uit testen hoe voedzaam op geitenmelk in nou eigenlijk is. En tijdens Layla struint op het internet af op op zoek naar op de vetste filmpjes en op tv feitjes over met geiten.

USA. Norman, een uit blinde op hond, en zijn baas op wandelen het op het strand als Norman opeens tijdens begint te rennen. het Hij heeft iets van gehoord wat van geen mens heeft van opgevangen: de hulproep van tijdens een meisje dat op tv aan op het verdrinken is. Meer de dan naar 100 meter rent de op tv blinde hond over op het strand voordat hij de uit zee het inspringt. Hij met zwemt naar de plek in waar het geschreeuw in vandaan komt. De drenkeling grijpt een hem bij de door halsband en hij op tv sleept door haar naar de de kant. Hoe kon de blinde op hond een Norman het meisje vinden? Begreep de op tv hij dat zij in de nood was? van Om hier antwoord op op tv te krijgen tijdens gaan Boaz en Milan kijken tijdens bij reddingshonden in de opleiding. in Jamey en Lina onderzoeken hoe een je als blinde een de tijdens weg kunt vinden. het En Layla struint het internet uit af op zoek naar van de van vetste filmpjes en feitjes over de de honden.

USA. Wanneer een de gezin in zee de aan het zwemmen een is, worden naar ze ineens met omcirkeld door van dolfijnen. Die gedragen op zich agressief en slaan met hun een staarten tijdens op het water. van Het lukt tijdens de vader om van uit de cirkel op tv te breken. Maar met dan ziet hij een een grote witte haai op zich in de afkomen. De dolfijnen beschermen met hen! De op dolfijnen vertrekken pas als de haai een ook weg is. in Wisten ze uit dat de haai het gevaarlijk was voor de het familie? Waarom in beschermden de dolfijnen deze op tv mensen? Om hier de antwoord op te van naar krijgen gaan Boaz en het Milan langs bij een naar dolfijnentrainer. Jamey en Lina naar het onderzoeken waarom haaien mensen aanvallen. op En in Layla struint het internet af de op zoek uit naar de vetste door filmpjes en feiten over uit dolfijnen.

USA. in Een bejaard met echtpaar is een oud schuurtje door aan de het opruimen als er ineens een in sneeuwstorm een oprukt. Ze raken ingesneeuwd en de kunnen door de in omgewaaide bomen hun in huis een niet meer bereiken. de Dan is daar plotseling hun uit wolfshond uit Shana. Zij graaft een tunnel naar onder tijdens een omgevallen boomstam door. een Als ze eindelijk op het stel heeft bereikt, een sleept de met wolfshond het tweetal door tijdens de naar tunnel. Kruipend bereiken ze een het huis waar met de brandweer ze uiteindelijk het vindt, op tv met Shana tussen door hen in om ze warm van te het houden. Hoe wist Shana tijdens dat de haar baasjes hulp nodig hadden? op Was het op een voordeel het dat ze voor de helft uit wolf was? Om hier tijdens antwoord uit op te krijgen doen met Boaz en Milan onderzoek een naar het op verschil naar tussen wolven en honden. Jamey en naar Lina ervaren aan in den van lijve hoe snel een mens in kan afkoelen. En door Layla struint uit het van internet af op zoek een naar de in tofste filmpjes en feiten over op honden.

USA. van Als het op baasje van varken van Lulu een hartaanval de krijgt, vlucht Lulu naar het huis uit. Als door een voorbijgaande man haar ziet, op tv rent naar ze weer terug naar huis. door De man volgt in tijdens haar en ziet het tijdens slachtoffer liggen en naar kan nog in net op tijd een ambulance op bellen. naar Ging Lulu hulp door halen of was ze met gewoon geschrokken? Om hier antwoord naar op te vinden door gaan Sem en de op Felix naar een biologische varkensboerderij. de Daar door testen ze of varkens angst kunnen door ruiken en leren door ze uit varkens beter begrijpen. Jamey en het Lina onderzoeken uit hoe je als de mens een goede band de in opbouwt met je varken. En in Layla struint het tijdens internet af op zoek door naar de vetste in filmpjes in en feitjes uit over varkens.

USA. een Een driejarig jongetje valt uit in in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos door toe hoe met vrouwtjesgorilla Binti in Jua het jongetje rustig oppakt en tijdens beschermt de tegen de andere gorilla's. de Ze op draagt het jongetje zelfs op tv voorzichtig naar de uitgang om van hem aan in de verzorgers van over te dragen. op Wist ze dat met het jongetje hulp nodig had? de Had een mannetjesgorilla met anders gehandeld? Om van in hier antwoord op te krijgen, een gaan tijdens Boaz en Milan op de bezoek bij een apenopvangcentrum. Jamey een en Lina met testen hoe naar sterk gorilla's eigenlijk zijn. En tijdens Layla struint door het internet de af op zoek van naar de vetste door filmpjes en tijdens feitjes over gorilla's.

USA. het Als de vierjarige Jeremy door de de hond van op de buren op wordt aangevallen, gebeurt er door iets ongelooflijks: met zijn kat Tara komt uit aangesneld en in verdedigt het op jongetje met gevaar met voor eigen leven. Waarom het viel ze met die hond aan? Wilde in ze echt door het jongetje in beschermen? Om hier antwoord op naar te krijgen met gaan Boaz door en Milan op spreekuur bij door een op tv kattentherapeut. Jamey en Lina bouwen naar zelf een hond uit na in op menselijke grootte om op hun eigen door moed te testen. En met Layla struint het in internet af op zoek tijdens naar de vetste filmpjes het en feiten op over op katten.

Australië. Boer Len het heeft een een tak op zijn hoofd in gekregen uit en ligt bewusteloos in ver van huis op tijdens de grond. Kangoeroe Lulu op tv ziet op haar baasje liggen naar en hopt terug naar huis. de de Daar klopt zij tijdens op de deur en het leidt de verbaasde een familieleden van Len naar met hem een toe. Ze kunnen op de tijd de alarmdiensten bellen en in Len komt de er met de de schrik het vanaf. Wist Lulu dat haar baasje een in de naar problemen van zat? Ging ze echt in hulp halen? Om hier antwoord op door op te krijgen gaan naar Boaz en Milan door op bezoek bij een het groep kangoeroes. Jamey van en Lina door testen hoe zo'n kangoeroe door eigenlijk op een en neer hopt. En op tv Layla struint het met internet af op op zoek op tv naar de vetste filmpjes een en feitjes over een kangoeroes.

Australië. van De 78-jarige boer Noël ligt tijdens tijdens met een gebroken in heup in een weiland ver een van zijn het boerderij. Hij schreeuwt om hulp op tv maar niemand tijdens hoort hem. Tot op in een gegeven van moment zijn geit tijdens Mandy komt door aangesneld. Ze houdt hem warm de tijdens met de koude nachten door en laat hem een van haar naar melk drinken. Zou met Noël het overleefd in hebben zonder Mandy? van Om hier achter het te komen gaan Boaz uit en Milan zelf een onderzoeken hoe op tv lang ze het zelf volhouden tijdens in het de kou. Jamey naar en Lina testen hoe voedzaam in geitenmelk nou eigenlijk door is. En Layla struint door het in internet af op zoek naar de de op vetste filmpjes en feitjes naar over van geiten.

USA. Norman, een het blinde hond, op tv en zijn op tv baas wandelen op het strand tijdens tijdens als Norman opeens op begint te rennen. Hij heeft van iets met gehoord wat geen mens heeft op tv opgevangen: de hulproep het van een meisje een dat aan het verdrinken in is. Meer tijdens dan 100 uit meter rent de blinde hond op over het naar strand voordat door hij de zee in inspringt. Hij zwemt naar de naar de plek waar het geschreeuw vandaan komt. met De drenkeling tijdens grijpt door hem bij de halsband en hij naar sleept haar naar op tv in de kant. Hoe kon uit de blinde de hond Norman het meisje vinden? op Begreep hij dat zij uit op tv in nood was? Om hier antwoord met een op te krijgen gaan Boaz door en Milan naar kijken bij reddingshonden in opleiding. met Jamey en Lina het onderzoeken hoe je een als blinde door de weg kunt naar vinden. En Layla uit struint het op tv internet af op zoek naar in de tijdens vetste filmpjes en feitjes op tv over het honden.

USA. Wanneer een een tijdens gezin in zee door aan het zwemmen is, worden een ze ineens omcirkeld naar door dolfijnen. Die gedragen uit zich uit agressief en slaan met met hun staarten op het een water. Het lukt in de op vader om uit de de cirkel van te breken. Maar naar dan ziet hij een grote, de witte haai op zich op tv afkomen. De dolfijnen in uit beschermen hen! De dolfijnen vertrekken pas de van als de haai ook weg is. op Wisten ze dat de de tijdens haai gevaarlijk een was voor de familie? de Waarom beschermden de naar dolfijnen deze mensen? Om in hier antwoord op te tijdens krijgen het gaan Boaz en Milan van langs bij een de dolfijnentrainer. Jamey tijdens en Lina onderzoeken waarom het haaien mensen aanvallen. En tijdens Layla struint het het internet af op in zoek naar de het vetste filmpjes door en feiten over uit dolfijnen.

USA. Een bejaard tijdens echtpaar in is een oud tijdens schuurtje aan het opruimen als door in er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze de raken ingesneeuwd het en kunnen het door de tijdens omgewaaide bomen hun huis tijdens niet meer bereiken. Dan met is daar plotseling hun uit wolfshond met Shana. Zij graaft een uit tunnel onder een uit omgevallen met boomstam door. Als ze eindelijk het op tv stel heeft bereikt, met sleept de wolfshond op tv het de tweetal door de de tunnel. Kruipend bereiken ze het tijdens huis waar tijdens de brandweer ze een uiteindelijk vindt, met Shana tijdens naar tussen hen in om ze een warm te houden. uit Hoe wist Shana in dat haar baasjes hulp op tv uit nodig hadden? Was het een de voordeel dat uit ze voor de helft wolf het was? een Om hier met antwoord op te tijdens krijgen doen Boaz en op Milan onderzoek naar het verschil een uit tussen wolven en uit honden. Jamey en Lina ervaren aan tijdens den lijve hoe op tv snel een de mens kan afkoelen. de En Layla struint met het internet het af op zoek de naar de tofste filmpjes een en feiten over van honden.

Schotland. Als boerin tijdens Fiona tijdens bij haar op koeien aan het werk is, op tv neemt één van de op tv een dieren haar op van de hoorns. De koe van drukt Fiona tegen de grond. een De boerin is door in door gevaar en schreeuwt, maar een niemand op tv hoort haar. Dan uit komt haar paard Kerry aangerend. Ze in tijdens draait haar kont naar de met koe en trapt de van met koe tot deze afdruipt, Fiona is de gered. Wist Kerry een dat haar baasje in op tv hulp nodig had? een Waarom was ze zelf op niet bang? Om hier uit antwoord op met te krijgen gaan Boaz met en Milan naar de van bereden op politie waar van ze echte paardenhelden ontmoeten. Jamey en met op Lina testen hoe je in vrienden kan worden met een met paard. uit En Layla speurt het het Internet van af op zoek naar de vetste op filmpjes en feiten naar over op paarden.

USA. op Als het baasje van varken door Lulu een de hartaanval met krijgt, vlucht Lulu het huis uit. in Als een de voorbijgaande man een haar ziet, rent ze een weer het terug naar huis. De man volgt tijdens haar en ziet een het het slachtoffer liggen en kan nog van net met op tijd een ambulance bellen. van Ging Lulu hulp van halen of met was ze gewoon geschrokken? van Om hier door antwoord op tijdens te vinden, gaan Sem van en het Felix naar een biologische van varkensboerderij. Daar naar testen ze of varkens van angst kunnen ruiken in en leren ze op tv varkens beter begrijpen. Jamey op en Lina onderzoeken met hoe je als mens op een in goede band opbouwt met je van varken. op En Layla struint tijdens het internet af op de zoek naar de tijdens vetste filmpjes tijdens en feitjes over het varkens.

mei 2021
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!