Programma gemist?

USA. op tv Het is 's ochtends vroeg uit als peuter een Hannah voor de televisie met zit op tv te eten. Als haar oppas naar Meagan een even naar het toilet gaat, op hoort ze in opeens de van huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij op tv met klappert met zijn uit vleugels en gilt: Mama op Baby! De oppas rent de naar de woonkamer en op tv ziet door dat Hannah bijna de stikt. Meagan is nog net het door op tijd om tijdens haar te redden. naar Begreep Willy dat het kindje op hulp nodig had? Wat de in ging er om met in het hoofd van op de papegaai? Om hier door antwoord op te krijgen naar naar gaan Sem en de Felix op bezoek bij de een gespecialiseerde papegaaienarts. Jamey de en het Lina onderzoeken hoe papegaaien praten. uit En in Layla struint het Internet af het op met zoek naar de tofste filmpjes van en feitjes over in papegaaien.

Australië. De 78-jarige de boer Noël de ligt met met een gebroken heup in van een weiland ver van op zijn boerderij. op tv Hij op tv schreeuwt om hulp maar niemand naar hoort hem. Tot op door een gegeven het moment zijn met geit Mandy komt aangesneld. de Ze houdt hem warm uit tijdens naar de koude nachten en op laat hem van door haar in melk drinken. Zou Noël het overleefd in hebben door zonder Mandy? Om hier het achter te komen gaan door uit Boaz en Milan zelf onderzoeken uit hoe lang ze het tijdens in zelf volhouden in de kou. Jamey uit op tv en Lina testen hoe op voedzaam geitenmelk nou naar eigenlijk is. En Layla uit struint het internet op tv af door op zoek naar de vetste de filmpjes en feitjes over van van geiten.

USA. Norman, met een blinde hond, en door zijn baas wandelen in op het van strand als Norman naar opeens begint te rennen. op tv naar Hij heeft iets gehoord wat geen het mens het heeft opgevangen: de hulproep een van door een meisje dat aan het op verdrinken is. Meer dan het 100 naar meter rent door de blinde hond het over het strand voordat hij in de zee inspringt. door Hij zwemt naar tijdens de een plek waar het geschreeuw vandaan in komt. De op drenkeling grijpt hem bij de de halsband en hij op sleept op haar naar de kant. het Hoe kon met de blinde hond Norman het met meisje vinden? Begreep van hij dat op tv zij uit in nood was? Om hier met antwoord op te krijgen van van gaan Boaz en op tv Milan kijken bij reddingshonden in in opleiding. Jamey op en Lina onderzoeken de hoe je als uit blinde de op tv weg kunt vinden. tijdens En Layla struint het internet van af op op tv zoek naar naar de vetste filmpjes en feitjes van over met honden.

USA. Wanneer een in gezin met in zee aan tijdens het zwemmen is, het worden ze van ineens omcirkeld door dolfijnen. Die op tv gedragen zich agressief en op tv uit slaan met hun een staarten op het op water. Het lukt de vader van om uit uit de cirkel te breken. Maar naar dan tijdens ziet hij door een grote witte haai op zich in afkomen. De dolfijnen van beschermen hen! met De dolfijnen vertrekken op tv pas in als de haai ook weg is. naar Wisten ze dat een tijdens de haai gevaarlijk was voor de het familie? door Waarom beschermden uit de dolfijnen deze mensen? Om van hier antwoord op te uit een krijgen gaan Boaz met en Milan langs een bij een dolfijnentrainer. Jamey en in Lina onderzoeken waarom tijdens haaien mensen aanvallen. En uit Layla struint op het internet door af op op zoek naar de vetste filmpjes en op tv feiten over uit dolfijnen.

USA. Een van bejaard echtpaar is een uit op tv oud schuurtje aan het het opruimen als er ineens een op tv sneeuwstorm oprukt. Ze op raken op ingesneeuwd en kunnen op door de omgewaaide bomen het hun huis niet op tv meer bereiken. uit Dan is daar uit plotseling hun wolfshond in Shana. Zij graaft een van tunnel onder een van omgevallen boomstam tijdens door. Als ze eindelijk van het stel heeft bereikt, naar in sleept de wolfshond het in tweetal door de de tunnel. Kruipend op bereiken ze het huis waar de van brandweer de ze uiteindelijk vindt, naar met Shana tussen hen van in om ze warm met te houden. een Hoe wist op Shana dat op tv haar baasjes hulp nodig hadden? Was de de het een voordeel dat ze voor door de helft uit wolf was? Om hier tijdens antwoord op door te krijgen door doen Boaz en Milan onderzoek uit naar naar het verschil tussen de wolven en honden. Jamey en van Lina ervaren in aan op tv den lijve hoe snel een mens het kan het afkoelen. En Layla struint het het van internet af op zoek op naar de tofste in filmpjes en de feiten over honden.

USA. een Als het op tv baasje van varken Lulu een door hartaanval de krijgt, vlucht Lulu het huis uit. op tv Als een van voorbijgaande tijdens man haar ziet, rent door ze weer terug het naar huis. De man volgt het op haar en ziet het slachtoffer liggen het en kan nog in net op tijdens tijd een ambulance bellen. tijdens Ging van Lulu hulp halen of was uit ze gewoon geschrokken? op Om hier op antwoord op te vinden de gaan Sem naar en Felix naar een in biologische op tv varkensboerderij. Daar tijdens testen ze of varkens angst door kunnen ruiken en op leren tijdens ze varkens beter begrijpen. Jamey de en naar Lina onderzoeken hoe van je als mens een goede de band opbouwt met je een varken. En Layla op tv in struint het internet af op met zoek naar de vetste uit filmpjes en tijdens feitjes over naar varkens.

USA. Een driejarig in van jongetje valt in de een gorillaverblijf. Omstanders in kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti van met Jua het jongetje met rustig oppakt en de beschermt tegen de naar andere gorilla's. Ze de draagt het jongetje een zelfs voorzichtig naar de uitgang om de hem aan door de verzorgers een over te dragen. door Wist ze dat op het jongetje hulp op nodig had? Had een met mannetjesgorilla op anders gehandeld? Om in hier antwoord op te op tv krijgen, gaan Boaz naar en Milan op bezoek bij tijdens een naar apenopvangcentrum. Jamey en naar Lina testen hoe in sterk gorilla's eigenlijk zijn. de En Layla de struint het de internet af op zoek naar het de met vetste filmpjes en feitjes over tijdens gorilla's.

USA. een Als de vierjarige op Jeremy door de hond van naar de buren wordt tijdens aangevallen, tijdens gebeurt er iets ongelooflijks: de zijn kat Tara komt op tv het aangesneld en verdedigt het jongetje tijdens met de gevaar voor eigen leven. tijdens Waarom viel ze die op tv hond aan? een Wilde ze naar echt het jongetje beschermen? Om hier een antwoord op in te op krijgen gaan Boaz met en Milan op het spreekuur bij een door kattentherapeut. Jamey en uit Lina bouwen zelf door een hond na op in menselijke grootte om hun door eigen de moed te testen. En Layla struint het tijdens het internet af op zoek naar naar de met vetste filmpjes de en feiten over door katten.

Australië. Boer in Len heeft een tak naar op zijn hoofd van in gekregen en ligt bewusteloos ver van een huis op de de met grond. Kangoeroe Lulu ziet de haar baasje liggen een en hopt terug een naar huis. Daar met klopt zij op de op tv deur en naar leidt de verbaasde in familieleden van Len naar hem op toe. Ze kunnen naar op tijd de op alarmdiensten bellen en van Len komt er op tijdens met de schrik door vanaf. Wist Lulu van dat haar baasje op tv in de problemen zat? in Ging ze echt op hulp halen? in Om hier antwoord op in te krijgen gaan Boaz en op Milan op van bezoek bij een groep in de kangoeroes. Jamey en een Lina testen hoe zo'n de kangoeroe eigenlijk op en de neer hopt. het En Layla struint het uit internet tijdens af op zoek naar de naar vetste filmpjes naar en feitjes over op kangoeroes.

Australië. op De 78-jarige boer Noël op tv ligt in met een gebroken het heup in een door weiland ver van de zijn boerderij. Hij schreeuwt een om hulp maar van niemand hoort hem. Tot op een een gegeven het moment zijn geit Mandy door uit komt aangesneld. Ze houdt in hem warm tijdens de koude op tv nachten uit en laat hem naar van haar melk de drinken. Zou Noël het overleefd met in hebben zonder Mandy? Om hier de achter het te komen gaan Boaz en naar Milan zelf tijdens onderzoeken hoe lang ze het van zelf volhouden in op de door kou. Jamey en Lina testen een hoe voedzaam op geitenmelk nou eigenlijk de is. En Layla een struint het internet af het door op zoek naar een de vetste filmpjes en door feitjes over in geiten.

USA. Norman, een tijdens blinde hond, uit en zijn baas naar wandelen de op het strand als Norman opeens in naar begint te rennen. tijdens Hij heeft iets op tv gehoord wat geen mens heeft opgevangen: door de uit hulproep van een een meisje dat aan het van verdrinken is. Meer uit dan 100 tijdens meter rent de de blinde hond over het met strand voordat op tv hij de zee inspringt. Hij de zwemt op naar de plek waar uit het geschreeuw vandaan met komt. De drenkeling grijpt naar hem de bij de halsband van en hij sleept haar naar het de van kant. Hoe kon de op tv blinde met hond Norman het meisje in vinden? Begreep met hij dat zij in nood was? met Om hier in antwoord de op te krijgen gaan Boaz en naar naar Milan kijken bij reddingshonden in met opleiding. Jamey en Lina tijdens onderzoeken hoe je de als blinde de een uit weg kunt vinden. door En Layla struint het op internet af op zoek met naar de vetste een filmpjes en feitjes uit over op honden.

USA. tijdens Wanneer een gezin in zee de tijdens aan het zwemmen is, worden ze de ineens omcirkeld door een dolfijnen. van Die gedragen tijdens zich agressief en slaan met het hun staarten op het uit water. Het de lukt uit de vader om uit de op tv cirkel op tv te breken. Maar dan ziet hij met een op grote, witte haai door op zich afkomen. De dolfijnen naar beschermen hen! De met dolfijnen van vertrekken pas als door de haai ook weg uit is. op tv Wisten ze dat naar de haai gevaarlijk was naar voor de familie? Waarom de beschermden naar de dolfijnen deze mensen? Om hier met antwoord op te op krijgen gaan met Boaz en Milan langs de bij een dolfijnentrainer. met van Jamey en Lina op tv onderzoeken waarom haaien mensen aanvallen. En met Layla met struint het op tv internet af op zoek naar het de vetste filmpjes en de feiten naar over dolfijnen.

USA. op tv Een bejaard echtpaar het is een de oud schuurtje aan het met opruimen als de er ineens een sneeuwstorm met oprukt. Ze raken ingesneeuwd en tijdens kunnen naar door de omgewaaide naar bomen hun huis niet met meer bereiken. Dan is naar uit daar plotseling hun wolfshond in Shana. Zij op tv graaft een tunnel met onder een omgevallen boomstam door. Als door door ze eindelijk het stel van heeft bereikt, sleept in de wolfshond een het tweetal door de tunnel. Kruipend het van bereiken ze het huis waar door de brandweer ze in uiteindelijk op tv vindt, met Shana de tussen hen in om met ze warm te houden. een Hoe wist Shana dat een op haar baasjes hulp nodig hadden? het Was het een in voordeel dat ze de voor de helft wolf de was? uit Om hier uit antwoord op te krijgen een doen Boaz en Milan onderzoek door naar het verschil het naar tussen wolven en honden. het Jamey en een Lina ervaren aan den naar lijve hoe snel een mens naar het kan afkoelen. En Layla struint het met met internet af op zoek naar op tv de tofste naar filmpjes en feiten op tv over honden.

Schotland. Als op tv boerin Fiona bij haar naar koeien aan het met werk naar is, neemt één naar van de tijdens dieren haar op de hoorns. De tijdens van koe drukt Fiona op tv tegen de grond. De boerin is uit in gevaar met en schreeuwt, maar op niemand door hoort haar. Dan komt tijdens haar paard Kerry aangerend. door Ze draait haar kont op naar de door koe en trapt de een koe het tot deze afdruipt, het Fiona is door gered. Wist Kerry van dat haar baasje hulp het nodig had? Waarom van was ze zelf niet een bang? Om hier uit antwoord met op te krijgen gaan met Boaz en Milan naar een de bereden politie een waar ze in echte paardenhelden ontmoeten. Jamey uit en Lina testen met hoe met je vrienden kan worden uit met een paard. het En Layla op tv speurt het Internet af op zoek van naar de het vetste filmpjes en feiten uit van over paarden.

USA. Als het op tv baasje in van varken Lulu een door hartaanval krijgt, vlucht van Lulu het op huis uit. Als een naar voorbijgaande man haar uit ziet, rent ze op weer terug tijdens naar huis. met De man volgt met haar en ziet het op tv slachtoffer liggen en kan nog door in net op tijd van een ambulance bellen. uit Ging Lulu hulp naar halen of was ze de gewoon geschrokken? van Om hier antwoord op te op vinden, gaan uit Sem en de Felix naar een biologische varkensboerderij. de Daar uit testen ze of varkens naar angst kunnen ruiken en leren het ze varkens uit beter tijdens begrijpen. Jamey en Lina onderzoeken tijdens hoe je door als mens een goede van band opbouwt met je tijdens naar varken. En Layla struint in het internet in af op zoek naar naar de vetste tijdens filmpjes en feitjes tijdens over varkens.

oktober 2020
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!