Programma gemist?

USA. met Het is 's ochtends naar vroeg als peuter Hannah de voor naar de televisie zit te eten. in Als haar tijdens oppas met Meagan even naar het toilet de gaat, hoort de ze opeens de met huispapegaai Willy op tekeer gaan. Hij klappert met door zijn vleugels de en gilt: Mama Baby! De uit oppas rent met naar de een woonkamer en ziet dat met Hannah bijna door stikt. Meagan is nog door net door op tijd om naar haar te redden. op Begreep Willy dat het het kindje hulp nodig uit had? Wat tijdens ging er om in tijdens het hoofd van de in papegaai? Om naar hier antwoord op te krijgen naar een gaan Sem en Felix op van bezoek bij een in gespecialiseerde papegaaienarts. Jamey en door Lina onderzoeken op hoe papegaaien praten. de En tijdens Layla struint het een Internet af op zoek tijdens naar de tofste filmpjes en in feitjes naar over papegaaien.

Australië. het De 78-jarige het boer Noël ligt met een gebroken de heup in in een weiland tijdens ver van zijn boerderij. naar Hij schreeuwt op om hulp door maar niemand hoort hem. in Tot op een gegeven met moment zijn geit door Mandy komt aangesneld. Ze tijdens houdt hem warm in tijdens de tijdens koude nachten en door laat de hem van haar in melk drinken. Zou Noël tijdens het overleefd hebben zonder Mandy? in tijdens Om hier achter te komen gaan door met Boaz en Milan zelf onderzoeken naar hoe lang ze het in de zelf volhouden in de kou. op tv Jamey op tv en Lina testen uit hoe voedzaam geitenmelk van nou eigenlijk is. En Layla struint een het tijdens internet af op zoek naar van de vetste de filmpjes en feitjes over de van geiten.

USA. op tv Norman, een blinde hond, het en zijn baas wandelen met op een het strand als Norman een opeens begint te rennen. van Hij een heeft iets gehoord tijdens wat geen de mens heeft opgevangen: de hulproep van op tv een meisje op tv dat aan het in verdrinken is. Meer dan in 100 in meter rent op tv de blinde hond over door het strand een voordat hij de het zee inspringt. Hij met zwemt naar de naar plek waar het geschreeuw vandaan komt. op tv het De drenkeling grijpt hem bij door de naar halsband en hij het sleept haar naar de een kant. Hoe kon de het blinde in hond Norman het de meisje vinden? Begreep hij dat zij van in nood was? uit Om op tv hier antwoord op uit te krijgen gaan Boaz en tijdens Milan kijken bij op reddingshonden in naar opleiding. in Jamey en Lina het onderzoeken hoe je op tv als blinde de weg kunt een vinden. naar En Layla struint het met internet af op zoek naar naar de de vetste filmpjes en feitjes over tijdens van honden.

USA. op Wanneer een gezin in op tv zee aan het zwemmen tijdens is, worden een ze ineens omcirkeld de door dolfijnen. in Die gedragen zich uit agressief en slaan met hun de de staarten op het water. in Het lukt de vader met om een uit de cirkel te van breken. Maar uit dan ziet hij een grote witte naar haai op op zich afkomen. De op tv dolfijnen naar beschermen hen! De dolfijnen de vertrekken pas op tv als de haai ook weg in is. Wisten een ze dat tijdens de haai gevaarlijk op was voor de familie? Waarom uit beschermden de dolfijnen deze de door mensen? Om hier antwoord de op te krijgen gaan op Boaz en Milan uit langs bij naar een dolfijnentrainer. Jamey en in Lina onderzoeken waarom een haaien mensen door aanvallen. En Layla struint het in internet met af op zoek naar de uit in vetste filmpjes en feiten over naar dolfijnen.

USA. Een het bejaard echtpaar door is een oud schuurtje aan naar het opruimen als door het er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze door raken door ingesneeuwd en kunnen door de het omgewaaide een bomen hun huis niet meer de bereiken. Dan uit is een daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij in graaft een tunnel op tv onder een een omgevallen boomstam door. op tv Als naar ze eindelijk het stel heeft door bereikt, sleept op tv de wolfshond het tweetal tijdens door de tunnel. het Kruipend op tv bereiken ze het tijdens huis waar de in brandweer ze uiteindelijk naar vindt, met Shana tussen hen in in de om ze warm een te houden. Hoe wist uit Shana dat haar naar baasjes hulp het nodig hadden? Was tijdens het een voordeel dat van ze voor van de helft wolf in was? Om hier antwoord op de te krijgen het doen Boaz en Milan onderzoek naar naar het een verschil tussen wolven en met honden. Jamey en in Lina het ervaren aan den lijve hoe tijdens snel een uit mens door kan afkoelen. En tijdens Layla struint het internet af op op tv zoek naar met de tofste uit filmpjes en feiten de over honden.

USA. Als het de baasje op van varken Lulu een hartaanval een krijgt, vlucht Lulu een het huis met uit. Als een een voorbijgaande man haar ziet, met in rent ze weer terug een naar huis. De een man volgt haar in en ziet van het slachtoffer liggen naar en kan nog net op tijd naar een ambulance tijdens bellen. Ging Lulu hulp naar halen of uit was van ze gewoon geschrokken? Om hier antwoord van op de te vinden gaan Sem en door Felix tijdens naar een biologische varkensboerderij. de Daar testen op ze of varkens angst kunnen door met ruiken en leren ze op varkens beter begrijpen. het Jamey en van Lina onderzoeken hoe je van als mens een van goede band opbouwt met van je varken. En met Layla struint het internet een af op zoek op op naar de vetste filmpjes en feitjes het over uit varkens.

USA. naar Een driejarig jongetje de valt in een met gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos tijdens toe hoe vrouwtjesgorilla door Binti Jua het jongetje uit rustig oppakt en door beschermt tegen de het andere een gorilla's. Ze draagt het op jongetje zelfs op voorzichtig naar de uitgang om op hem aan in de verzorgers op over te dragen. Wist ze van dat het uit jongetje hulp nodig uit had? Had op een mannetjesgorilla anders gehandeld? uit Om uit hier antwoord op op tv te krijgen, gaan Boaz en de Milan op bezoek door bij door een apenopvangcentrum. Jamey en Lina testen het hoe sterk de gorilla's eigenlijk zijn. En op op tv Layla struint het internet af tijdens op van zoek naar de met vetste filmpjes en feitjes over door gorilla's.

USA. het Als de vierjarige Jeremy door een uit de hond van de van buren wordt aangevallen, gebeurt er van iets ongelooflijks: zijn naar kat op Tara komt het aangesneld en verdedigt het een jongetje met op gevaar voor eigen leven. op tv Waarom viel ze die van hond aan? Wilde op tv ze echt het de jongetje van beschermen? Om hier in antwoord op te krijgen gaan Boaz de en Milan op op spreekuur bij een in kattentherapeut. Jamey en tijdens tijdens Lina bouwen zelf een in hond na op het menselijke grootte om hun door eigen de moed te testen. En Layla struint van het internet af van op zoek naar door de vetste een filmpjes en feiten in over op katten.

Australië. Boer Len in heeft een een tak op zijn van hoofd gekregen en een ligt bewusteloos ver het van het huis op de grond. door Kangoeroe Lulu ziet haar een baasje liggen en op hopt terug naar huis. van Daar een klopt zij op het de deur en uit leidt de verbaasde familieleden van met Len op naar hem toe. Ze in kunnen op de tijd de met alarmdiensten bellen en Len komt er uit met de uit schrik de vanaf. Wist Lulu dat haar het baasje de in de problemen zat? Ging ze een echt hulp tijdens halen? Om op tv hier antwoord op tijdens te krijgen gaan Boaz door en Milan uit op bezoek bij een op tv groep kangoeroes. Jamey in en Lina testen hoe de zo'n kangoeroe eigenlijk de op en neer in uit hopt. En Layla struint het naar internet af op zoek de naar de vetste op tv filmpjes in en feitjes over tijdens kangoeroes.

Australië. De 78-jarige door boer Noël in ligt met met een gebroken heup in door een weiland ver het van zijn boerderij. Hij tijdens naar schreeuwt om hulp de maar niemand hoort hem. door Tot op een een gegeven moment zijn de geit Mandy op tv komt aangesneld. Ze houdt hem op tv warm tijdens op tv de koude nachten en door laat hem van tijdens haar melk drinken. het Zou Noël het naar overleefd hebben zonder Mandy? een Om hier achter met te komen gaan naar met Boaz en Milan zelf met onderzoeken hoe lang van ze het zelf met volhouden in de kou. van Jamey met en Lina testen hoe voedzaam op geitenmelk nou in eigenlijk is. tijdens En Layla struint door het internet af op zoek naar met de vetste filmpjes de en op feitjes over van geiten.

USA. Norman, een een blinde hond, en op tv zijn naar baas wandelen op op het strand als Norman opeens van uit begint te rennen. Hij heeft iets op op tv gehoord wat geen door mens heeft opgevangen: uit de hulproep van een meisje op dat aan het verdrinken uit is. Meer door dan 100 meter rent in met de blinde hond over uit het strand voordat hij een de zee op inspringt. Hij zwemt naar de in plek uit waar het geschreeuw vandaan komt. uit naar De drenkeling grijpt hem tijdens bij de halsband met en hij sleept haar naar met van de kant. Hoe kon de blinde tijdens hond Norman het op meisje vinden? uit Begreep hij dat zij op tv in het nood was? een Om hier antwoord op uit te krijgen gaan op Boaz en van Milan kijken bij reddingshonden in tijdens opleiding. Jamey en Lina de onderzoeken de hoe je als op tv blinde de weg kunt vinden. tijdens En met Layla struint het internet af op tv op in zoek naar de het vetste filmpjes en feitjes over de tijdens honden.

USA. een Wanneer een naar gezin in zee aan het uit zwemmen door is, worden ze ineens omcirkeld door het dolfijnen. op tv Die gedragen zich agressief en een naar slaan met hun door staarten op het water. Het lukt op tijdens de vader om op uit de cirkel op te breken. Maar uit dan ziet hij een grote, van witte haai op uit zich afkomen. van De dolfijnen een beschermen hen! De dolfijnen vertrekken pas in als op de haai ook weg door is. een Wisten ze dat de haai gevaarlijk in was met voor de door familie? Waarom beschermden de dolfijnen deze door mensen? Om naar hier antwoord op te van door krijgen gaan Boaz en met Milan langs bij een dolfijnentrainer. een Jamey en Lina naar onderzoeken waarom de haaien mensen uit aanvallen. En tijdens Layla struint het internet op af op naar zoek naar de vetste filmpjes en op feiten over op dolfijnen.

USA. Een van bejaard echtpaar is een op tv oud schuurtje in aan met het opruimen als er het ineens een van sneeuwstorm oprukt. Ze raken een ingesneeuwd en kunnen door een de omgewaaide in bomen hun huis niet meer op bereiken. de Dan is daar plotseling tijdens hun wolfshond naar Shana. Zij graaft op tv een tunnel van onder een omgevallen tijdens boomstam door. Als op ze eindelijk het stel het heeft bereikt, sleept uit de wolfshond het tweetal het door de tunnel. in Kruipend bereiken ze het in op tv huis waar de uit brandweer ze uiteindelijk vindt, de met Shana tussen uit hen in om ze warm tijdens te houden. door Hoe wist Shana op dat haar baasjes hulp op nodig een hadden? Was het door een voordeel dat ze de voor de uit helft wolf was? de Om hier antwoord van op te op krijgen doen Boaz en Milan op onderzoek het naar het verschil tussen wolven en met honden. Jamey en met in Lina ervaren aan den lijve hoe tijdens snel op tv een mens kan afkoelen. En naar op tv Layla struint het internet af naar op op zoek naar de tofste filmpjes en op tv feiten met over honden.

Schotland. Als op tv boerin het Fiona bij haar koeien met aan het werk is, op tv neemt één van de tijdens dieren de haar op het de hoorns. De uit koe drukt Fiona tegen de tijdens grond. De boerin is de op in gevaar en schreeuwt, maar naar niemand hoort een haar. Dan komt haar het paard tijdens Kerry aangerend. Ze draait tijdens haar kont naar de koe een en trapt met de tijdens koe tot deze afdruipt, Fiona is naar van gered. Wist Kerry dat een haar baasje hulp naar nodig had? met Waarom was ze in zelf niet bang? tijdens Om hier antwoord op een te krijgen gaan Boaz en naar Milan naar op tv de bereden politie waar het ze met echte paardenhelden ontmoeten. de Jamey en Lina het testen hoe je vrienden in kan een worden met een paard. En op Layla speurt het naar Internet van af op zoek naar de vetste in filmpjes en naar feiten uit over paarden.

USA. Als het het baasje van varken met Lulu een op hartaanval krijgt, vlucht Lulu door het in huis uit. van Als een voorbijgaande man haar ziet, met rent ze een weer terug naar van huis. De in man volgt haar en het ziet het slachtoffer de liggen en in kan nog net op tijd het een ambulance naar bellen. Ging Lulu hulp in halen van of was ze tijdens gewoon geschrokken? Om hier antwoord een op een te vinden, gaan Sem en van Felix naar het een biologische varkensboerderij. Daar een testen ze of naar varkens van angst kunnen ruiken uit en leren ze tijdens varkens beter door begrijpen. Jamey en Lina van onderzoeken hoe je met als mens een goede band het opbouwt in met je uit varken. En Layla struint het tijdens internet af op zoek van naar de vetste een filmpjes het en feitjes over het varkens.

juni 2020
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!