Programma gemist?

USA. van Het is 's met ochtends vroeg als peuter op tv Hannah voor tijdens de televisie zit te tijdens eten. Als het haar oppas door Meagan even naar het toilet gaat, op tv hoort ze tijdens opeens de huispapegaai in Willy in tekeer gaan. Hij klappert met op tv zijn vleugels met en gilt: Mama tijdens Baby! De in oppas rent naar de woonkamer en uit ziet dat Hannah de met bijna stikt. Meagan is nog een net op tijd om een haar in te redden. op tv Begreep Willy dat het door kindje hulp de nodig had? Wat het ging er om naar in het hoofd van de papegaai? naar een Om hier antwoord op te de krijgen een gaan Sem en in Felix op bezoek bij op tv een gespecialiseerde papegaaienarts. Jamey tijdens en Lina onderzoeken het hoe papegaaien praten. En tijdens Layla struint op tv het Internet af op met zoek op naar de het tofste filmpjes en feitjes in over papegaaien.

Australië. De in 78-jarige boer Noël ligt van het met een gebroken heup van in een een weiland ver van naar zijn boerderij. Hij schreeuwt om een hulp tijdens maar niemand hoort hem. Tot op uit een door gegeven moment zijn door geit Mandy met komt aangesneld. Ze in houdt hem warm tijdens de de koude nachten en uit laat het hem van haar melk op tv drinken. Zou naar Noël het overleefd hebben een zonder Mandy? Om uit hier achter te het komen gaan Boaz en Milan naar zelf in onderzoeken hoe van lang ze het zelf volhouden uit in de kou. Jamey met en Lina testen uit hoe voedzaam geitenmelk tijdens nou eigenlijk is. met En Layla struint in een het internet af op zoek tijdens naar de vetste filmpjes in en feitjes tijdens over het geiten.

USA. Norman, een het blinde uit hond, en zijn baas door wandelen op het een strand als Norman op opeens begint te rennen. tijdens Hij van heeft iets gehoord wat geen door mens heeft opgevangen: met naar de hulproep van een meisje door dat aan het de verdrinken in is. Meer dan 100 meter uit rent de blinde een hond over uit het strand voordat met hij de zee inspringt. uit Hij tijdens zwemt naar de plek waar het uit geschreeuw met vandaan komt. De drenkeling in grijpt uit hem bij de halsband en hij op sleept haar met naar de kant. Hoe van kon de door blinde hond Norman het door meisje op vinden? Begreep hij dat naar zij in in nood was? Om hier antwoord met op te krijgen naar door gaan Boaz en Milan kijken bij de reddingshonden in opleiding. op tv het Jamey en Lina onderzoeken hoe je het door als blinde de weg kunt vinden. van op En Layla struint het internet af door op zoek naar uit van de vetste filmpjes en feitjes uit over in honden.

USA. Wanneer de een gezin in met zee aan naar het zwemmen is, in worden ze op ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen door zich agressief en het slaan op met hun van staarten op het water. Het door lukt de vader tijdens om naar uit de cirkel te het breken. Maar in dan ziet hij een grote witte het haai op het zich afkomen. De naar dolfijnen beschermen hen! uit De de dolfijnen vertrekken pas als in de haai ook uit weg is. Wisten naar ze dat de op tv haai gevaarlijk was tijdens voor de familie? Waarom door beschermden de van dolfijnen deze mensen? Om hier op antwoord van op te krijgen gaan Boaz een en een Milan langs bij een op dolfijnentrainer. Jamey en naar Lina onderzoeken waarom door haaien mensen de aanvallen. En Layla struint het het op tv internet af op zoek naar de de vetste door filmpjes en feiten over op dolfijnen.

USA. uit Een bejaard het echtpaar is een oud schuurtje een aan het het opruimen als er ineens een door sneeuwstorm oprukt. Ze met raken ingesneeuwd met en kunnen op tv door de omgewaaide bomen op hun van huis niet meer van bereiken. Dan is daar plotseling hun naar wolfshond Shana. tijdens Zij graaft een het tunnel door onder een omgevallen boomstam door. een Als ze met eindelijk het stel van heeft bereikt, sleept de de wolfshond het uit tweetal door een de tunnel. Kruipend bereiken ze het op de huis waar de brandweer ze het uiteindelijk vindt, met met Shana het tussen hen in om een ze warm te houden. tijdens Hoe wist Shana met dat een haar baasjes hulp nodig van hadden? Was het een voordeel een dat ze voor van de op helft wolf was? Om in hier antwoord tijdens op te krijgen doen uit Boaz en het Milan onderzoek naar het van verschil tussen wolven op en honden. Jamey en naar Lina ervaren aan een den lijve hoe op snel een mens uit kan afkoelen. En met Layla struint het in internet af op in zoek naar uit de door tofste filmpjes en feiten over een honden.

USA. met Als het baasje van varken naar de Lulu een hartaanval krijgt, de vlucht Lulu het de huis uit. Als door een voorbijgaande man haar ziet, uit rent ze een weer terug naar huis. tijdens De met man volgt haar en ziet tijdens het van slachtoffer liggen met en kan nog net tijdens op tijd met een ambulance bellen. Ging met Lulu hulp halen of was op ze op gewoon geschrokken? Om de hier antwoord naar op te vinden van gaan Sem en in Felix naar een biologische door varkensboerderij. Daar testen ze of uit varkens angst kunnen uit ruiken en leren de ze varkens het beter begrijpen. Jamey tijdens en Lina op tv onderzoeken hoe je op tv als mens een op tv goede band met opbouwt met je van varken. En Layla struint naar het internet af met op zoek naar de vetste op filmpjes en het feitjes uit over varkens.

USA. naar Een driejarig het jongetje valt in een gorillaverblijf. met Omstanders kijken ademloos toe met hoe uit vrouwtjesgorilla Binti Jua tijdens het jongetje rustig op tv oppakt en beschermt op tegen de van andere gorilla's. Ze draagt het met jongetje zelfs voorzichtig in naar de uitgang tijdens om hem aan naar de op verzorgers over te dragen. Wist uit ze dat het door jongetje hulp nodig had? op Had een mannetjesgorilla van met anders gehandeld? Om hier antwoord op de te krijgen, gaan het uit Boaz en Milan op bezoek tijdens bij de een apenopvangcentrum. Jamey en Lina testen op tv hoe sterk door gorilla's eigenlijk zijn. En door naar Layla struint het een internet af op zoek naar een de vetste naar filmpjes en tijdens feitjes over gorilla's.

USA. een Als de vierjarige Jeremy een door de hond van op de in buren wordt aangevallen, gebeurt er door van iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt tijdens aangesneld en verdedigt het het jongetje met een gevaar voor op tv eigen door leven. Waarom viel op ze die hond aan? naar Wilde ze door echt het jongetje beschermen? Om door hier antwoord op naar te krijgen gaan van Boaz en Milan op van spreekuur bij tijdens een kattentherapeut. Jamey en een Lina naar bouwen zelf een hond na met op een menselijke grootte om de hun eigen moed te van testen. En met Layla struint het internet af van op tijdens zoek naar de vetste filmpjes met en met feiten over een katten.

Australië. Boer Len op heeft met een tak een op zijn hoofd gekregen van en ligt bewusteloos ver een van huis op de van het grond. Kangoeroe Lulu van ziet haar baasje liggen het en hopt terug in naar huis. Daar in klopt zij op de deur door en leidt met de verbaasde familieleden van op Len door naar hem toe. Ze op kunnen op tijd op de alarmdiensten bellen en op tv Len op tv komt er met de schrik op tv van vanaf. Wist Lulu dat haar baasje naar in de van problemen een zat? Ging ze op echt hulp halen? op Om hier antwoord op te krijgen op tv gaan met Boaz en Milan op bezoek op bij een een groep kangoeroes. Jamey en op tv Lina testen in hoe naar zo'n kangoeroe eigenlijk het op en neer hopt. van En Layla struint het met internet af op een zoek naar uit de vetste filmpjes en feitjes van over de kangoeroes.

Australië. De naar 78-jarige boer Noël ligt met met een naar gebroken heup van in een weiland ver een van zijn de boerderij. Hij schreeuwt om hulp tijdens maar op niemand hoort het hem. Tot op een gegeven moment het zijn een geit Mandy naar komt aangesneld. Ze houdt hem warm een in tijdens de koude nachten door en laat hem van het haar melk drinken. in Zou uit Noël het overleefd hebben zonder Mandy? met Om hier op achter te komen gaan een Boaz en met Milan een zelf onderzoeken hoe lang een ze het zelf het volhouden in de kou. tijdens Jamey het en Lina testen hoe voedzaam op geitenmelk nou eigenlijk op is. En een Layla struint het uit internet af op door zoek naar op tv de vetste filmpjes en feitjes in over op tv geiten.

USA. Norman, een in blinde hond, op en zijn in baas wandelen op de het strand als Norman opeens uit begint te rennen. een Hij heeft de iets gehoord wat geen een mens heeft opgevangen: het de hulproep van van een meisje dat op tv aan het het verdrinken is. Meer door dan naar 100 meter rent naar de blinde hond in over het strand voordat hij het de zee inspringt. Hij op tv zwemt naar door de een plek waar het geschreeuw vandaan in komt. De een drenkeling grijpt hem naar bij de halsband en hij een sleept haar een naar de van kant. Hoe kon door de blinde hond met Norman het meisje vinden? naar Begreep hij dat zij op tv in nood was? door Om hier antwoord uit op tv op te krijgen gaan Boaz tijdens en Milan van kijken bij reddingshonden in opleiding. uit Jamey van en Lina onderzoeken hoe van je als blinde op de weg kunt het vinden. En Layla van struint het uit internet af tijdens op zoek naar de vetste met filmpjes en een feitjes over op honden.

USA. met Wanneer een gezin in zee tijdens aan het het zwemmen is, worden op ze met ineens omcirkeld door dolfijnen. Die uit gedragen zich met agressief en slaan met van hun staarten op uit het water. Het in lukt in de vader om van uit de cirkel te tijdens breken. Maar dan ziet naar hij een op grote, witte met haai op zich afkomen. De een dolfijnen beschermen hen! in De dolfijnen vertrekken door pas op tv als de haai ook weg naar is. tijdens Wisten ze dat de naar haai gevaarlijk was voor de een familie? tijdens Waarom beschermden met de dolfijnen deze naar mensen? Om hier antwoord op tv op te krijgen gaan Boaz uit en Milan langs tijdens bij een op dolfijnentrainer. uit Jamey en Lina onderzoeken waarom met haaien mensen aanvallen. het En Layla door struint het internet op af op door zoek naar de vetste filmpjes en in het feiten over dolfijnen.

USA. Een naar bejaard echtpaar is op een oud op tv schuurtje aan door het opruimen als er ineens het een sneeuwstorm oprukt. Ze door naar raken ingesneeuwd en kunnen door de tijdens omgewaaide bomen hun het tijdens huis niet meer bereiken. Dan is de daar naar plotseling hun wolfshond door Shana. Zij graaft op tv een tunnel onder een omgevallen op boomstam door. Als door ze eindelijk het met stel het heeft bereikt, in sleept de wolfshond het tweetal naar door de door tunnel. Kruipend bereiken ze het op naar huis waar de brandweer ze uiteindelijk op tv vindt, met naar Shana uit tussen hen in in om ze warm uit te houden. Hoe wist Shana op tv dat haar baasjes hulp op tv nodig met hadden? Was het in een voordeel dat ze voor een de helft wolf de was? door Om hier antwoord op tv op te krijgen doen in Boaz en op Milan onderzoek naar met het verschil tussen wolven op en honden. Jamey met en door Lina ervaren aan het den lijve hoe snel een mens naar een kan afkoelen. En naar Layla struint het het internet af op zoek naar de het tofste filmpjes naar en door feiten over honden.

Schotland. met Als boerin Fiona bij op haar koeien aan het van werk het is, neemt één van de op tv dieren haar op op tv de hoorns. op De koe drukt met Fiona tegen de door grond. de De boerin is in met gevaar en schreeuwt, maar niemand met hoort haar. tijdens Dan tijdens komt haar paard Kerry aangerend. in Ze draait op tv haar kont naar in de koe en in trapt de koe tot naar deze afdruipt, Fiona is uit gered. Wist Kerry het dat haar baasje op tv tijdens hulp nodig had? Waarom van was ze zelf niet in bang? Om hier op tv antwoord op tv op te krijgen naar gaan Boaz en Milan uit naar de bereden naar politie waar ze echte de paardenhelden ontmoeten. op tv Jamey en Lina in testen hoe je vrienden op tv kan worden met een op paard. van En Layla de speurt het Internet af op tv op zoek naar tijdens de vetste filmpjes een en feiten over met paarden.

USA. van Als het op baasje van varken Lulu door een hartaanval uit krijgt, vlucht Lulu door het huis uit. Als een voorbijgaande het naar man haar ziet, rent ze weer tijdens de terug naar huis. het De man volgt het haar en ziet tijdens het slachtoffer liggen en kan nog in net op tijd op tv de een ambulance bellen. Ging Lulu op hulp halen of was met ze gewoon geschrokken? op tv Om hier antwoord naar op een te vinden, gaan Sem en uit in Felix naar een biologische varkensboerderij. Daar naar op tv testen ze of tijdens varkens angst kunnen door ruiken en leren tijdens ze varkens beter begrijpen. Jamey en met Lina de onderzoeken hoe je het als mens een goede band door opbouwt met tijdens je varken. En de Layla struint het internet op tv af door op zoek het naar de vetste op filmpjes en feitjes over de varkens.

januari 2021
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!