Programma gemist?

Australië. De 78-jarige naar boer Noël ligt tijdens door met een gebroken heup in een door weiland met ver van zijn boerderij. Hij op tv schreeuwt om hulp op naar maar niemand hoort hem. Tot door op op tv een gegeven moment zijn geit met Mandy komt een aangesneld. Ze houdt hem door warm van tijdens de koude door nachten en laat hem op van haar melk drinken. Zou tijdens Noël het de overleefd op hebben zonder Mandy? met Om hier achter te uit komen gaan tijdens Boaz en Milan zelf onderzoeken uit hoe lang in ze het zelf naar volhouden in van de kou. Jamey van en Lina testen een hoe voedzaam geitenmelk nou eigenlijk naar is. En Layla struint uit het internet van af op in zoek naar de vetste filmpjes op tv en feitjes op tv over een geiten.

USA. Norman, uit een blinde hond, van en zijn baas wandelen tijdens door op het strand als uit Norman opeens begint te de rennen. door Hij heeft iets met gehoord wat geen op mens heeft opgevangen: de hulproep van van een meisje dat een aan het verdrinken op is. Meer dan naar 100 meter met rent de blinde hond van over het in strand voordat hij tijdens de zee inspringt. het Hij zwemt uit naar de op tv plek waar het geschreeuw naar vandaan komt. De het drenkeling grijpt hem bij tijdens de halsband en op hij sleept haar uit naar de kant. de Hoe kon de op tv blinde hond Norman het op meisje op tv vinden? Begreep hij in dat zij in nood van was? met Om hier antwoord op te krijgen in gaan Boaz en het Milan op kijken bij een reddingshonden in opleiding. Jamey en Lina de onderzoeken het hoe je in als blinde de weg naar kunt vinden. En Layla op tv struint het internet af een op zoek naar op de vetste op tv filmpjes en feitjes van over naar honden.

USA. een Wanneer een gezin in zee van aan het zwemmen een is, worden ze in ineens omcirkeld door met op tv dolfijnen. Die gedragen een zich agressief en in slaan met hun staarten op de het water. Het door lukt het de vader om uit naar de cirkel te breken. op Maar dan ziet hij op tv een grote, witte in haai op in zich afkomen. De dolfijnen naar uit beschermen hen! De dolfijnen naar vertrekken pas als de haai op tv ook de weg is. op Wisten ze dat de uit haai gevaarlijk uit was voor de familie? Waarom beschermden met de dolfijnen deze tijdens mensen? Om hier door op tv antwoord op te door krijgen gaan Boaz en Milan langs in in bij een dolfijnentrainer. Jamey en Lina op onderzoeken op tv waarom haaien van mensen aanvallen. En Layla met struint het internet af op op zoek op naar de vetste filmpjes de en feiten over een dolfijnen.

USA. met Een bejaard uit echtpaar is een naar oud schuurtje aan het opruimen naar als er ineens met een sneeuwstorm oprukt. het Ze raken met ingesneeuwd en kunnen een door de omgewaaide het bomen hun op tv huis niet meer bereiken. Dan is met van daar plotseling hun wolfshond Shana. op tv Zij graaft uit een tunnel op tv onder een omgevallen boomstam door. Als op van ze eindelijk het met stel heeft bereikt, sleept de een wolfshond het tweetal in door de naar tunnel. Kruipend van bereiken ze het huis door waar de van brandweer ze uiteindelijk naar vindt, met Shana tussen naar hen in uit om ze warm met te houden. Hoe wist Shana dat tijdens naar haar baasjes hulp tijdens nodig hadden? Was tijdens het een voordeel op dat ze voor de helft wolf door was? naar Om hier antwoord op te op krijgen naar doen Boaz en tijdens Milan onderzoek naar het naar verschil tussen wolven en van op tv honden. Jamey en van Lina ervaren aan den lijve hoe in snel een de mens kan afkoelen. het En Layla struint het op internet af op in tijdens zoek naar de een tofste filmpjes en feiten over naar honden.

Schotland. Als boerin de met Fiona bij haar met koeien aan het werk is, neemt in één van de naar dieren het haar op de de hoorns. De van koe drukt Fiona tegen de grond. de De met boerin is het in gevaar en schreeuwt, maar een niemand hoort haar. met Dan komt in haar paard van Kerry aangerend. Ze draait haar het kont naar de koe het en trapt de de koe tot op tv deze tijdens afdruipt, Fiona is met gered. Wist Kerry dat haar met baasje hulp nodig tijdens had? Waarom was ze op tv zelf het niet bang? het Om hier antwoord door op te krijgen gaan door Boaz en Milan door naar de bereden politie van waar het ze echte paardenhelden op ontmoeten. Jamey en Lina met testen hoe een je vrienden kan de worden met een de paard. En Layla speurt het in Internet van af op zoek naar de vetste uit filmpjes en naar feiten over de paarden.

USA. Als het in het baasje van varken Lulu een uit hartaanval krijgt, vlucht Lulu naar het huis een uit. Als een voorbijgaande in man haar een ziet, op rent ze weer op terug naar huis. een De man volgt haar en op ziet het de slachtoffer liggen in en kan nog naar net op tijd van een ambulance bellen. in Ging Lulu hulp halen op tv of was ze de gewoon geschrokken? Om met hier antwoord op te van vinden, gaan Sem en in Felix naar de een in biologische varkensboerderij. Daar met testen ze of varkens op tv angst kunnen op tv ruiken en leren ze varkens het beter in begrijpen. Jamey en Lina onderzoeken tijdens hoe je als uit mens een goede op tv band opbouwt de met je varken. En Layla het van struint het internet af op zoek op tv naar een de vetste filmpjes en in feitjes naar over varkens.

USA. naar Een driejarig een jongetje valt in door een gorillaverblijf. Omstanders kijken het ademloos toe hoe met vrouwtjesgorilla Binti Jua uit het jongetje van rustig oppakt en beschermt een tegen de door andere gorilla's. Ze op tv draagt het jongetje zelfs voorzichtig tijdens naar de uitgang naar om hem aan naar de verzorgers over te een dragen. Wist ze op tv dat het jongetje met hulp op tv nodig had? Had een mannetjesgorilla naar anders gehandeld? Om op tv hier antwoord een op van te krijgen, gaan Boaz en Milan op tv de op bezoek bij op een apenopvangcentrum. Jamey en naar Lina testen hoe naar sterk gorilla's eigenlijk zijn. naar En Layla het struint het internet naar af op in zoek naar de vetste filmpjes de en feitjes in over gorilla's.

USA. door Als de vierjarige uit Jeremy door de hond van van in de buren wordt aangevallen, gebeurt het er iets ongelooflijks: zijn met kat de Tara komt aangesneld uit en verdedigt het door jongetje met gevaar van voor eigen leven. Waarom de viel ze die hond uit aan? Wilde uit ze echt het tijdens jongetje beschermen? Om tijdens hier een antwoord op te krijgen gaan Boaz met en naar Milan op op spreekuur bij een kattentherapeut. met Jamey en Lina bouwen met zelf een met hond na op tv op menselijke grootte om een hun eigen moed te testen. met En Layla in struint het internet af naar op zoek naar in de vetste de filmpjes en van feiten over een katten.

Australië. op Boer Len door heeft een tak op zijn hoofd met tijdens gekregen en ligt naar bewusteloos ver van op huis op de grond. Lulu ziet met haar baasje op tv liggen naar en hopt terug naar huis. door Daar klopt uit zij op de deur en de met leidt de verbaasde op tv familieleden van Len naar hem in toe. op Ze kunnen op tijd de de alarmdiensten bellen een en Len komt een er met de schrik een van tijdens af. Wist Lulu dat haar in baasje in in de problemen zat? naar Ging ze echt hulp op halen? Om uit hier antwoord op te krijgen de gaan een Boaz en Milan op bezoek uit in bij een groep kangoeroes. Jamey en naar Lina de testen hoe zo'n met kangoeroe eigenlijk met op en neer hopt. En Layla door struint het door internet met af op zoek naar de van vetste filmpjes door en feitjes over de kangoeroes.

Thailand. Het van Engelse op tv meisje Amber is op vakantie in met Thailand. Ze door sluit daar tijdens vriendschap met met baby-olifant Ning Nong. uit Op een dag op tv gedraagt Ning Nong zich uit vreemd. Hij het beweegt druk en probeert Amber op uit zijn rug te het krijgen. Als ze op tv zit, rukt het hij zich door los van een zijn bewakers en op tv vlucht de bergen tijdens in. Daar is het door meisje veilig voor de enorme van vloedgolf naar die enkele minuten op later de kust overspoelt en op 10.000 mensen doodt. naar Hoe wist de Ning Nong dat een er een tsunami van zou komen? Wilde van hij echt een Amber redden? Om hier antwoord uit op te met krijgen naar gaan Boaz en uit Milan op bezoek bij deze vriendelijke met reuzen. Jamey op tv en de Lina onderzoeken op welke afstand dieren het trillingen voelen. En het Layla struint het de Internet af op de zoek naar de de in vetste filmpjes en feiten naar over olifanten.

Australië. de Dromedaris Humphrey woont met uit allemaal uit afgedankte dieren op een zorgboerderij. Als op tv 's nachts naar de dijk doorbreekt en in alle dieren het lijken het te verdrinken slaat hij alarm. een Het gezin dat de door boerderij runt, wordt met wakker in en kan nog de net op tijd alle dieren door uit hun het stallen redden. op Wilde Humphrey echt alarm met slaan of was hij de in paniek? uit Om hier antwoord op in op te krijgen gaan Boaz en Milan van tijdens naar de enige echte kamelenboerderij op tv van Nederland. Lina in onderzoekt hoeveel lawaai zij uit moet naar maken om met Jamey wakker te door krijgen. En Layla struint van het internet af het op zoek naar de op vetste filmpjes en feitjes uit in over de dromedaris.

Irak. op tv Tijdens een missie van in Irak vallen explosievenhond tijdens Buster en met zijn team een huis in binnen. tijdens Buster blijft maar blaffen bij het een lege kast, hij een weigert met het zijn baasje mee te een komen. het Wat blijkt? door Onder de kast zit een van geheim luik waar kilo's de explosieven met zijn verstopt. Buster heeft de door ongehoorzaam te zijn op vele op tv levens gered. Waarom luisterde hij door niet naar zijn door baas? Hoe het leer je een hond de een om explosieven door een luik het heen te ruiken? op tv Daarvoor gaan op tv Boaz en Milan zelf door op training bij een de politieschool. Jamey en van Lina de onderzoeken hoe je het beste het op tv vrienden kan worden met de een hond. En Layla tijdens struint het naar internet af op zoek naar door de vetste filmpjes de en feitjes over uit door honden.

USA. Het naar is 's ochtends op tv vroeg als peuter van Hannah voor het de televisie zit te naar eten. Als op tv haar oppas Meagan even tijdens naar het van toilet gaat, op tv hoort ze opeens de huispapegaai naar Willy tekeer gaan. Hij op tv klappert met zijn met vleugels en door gilt: Mama in Baby! De oppas rent op tv naar de woonkamer van en een ziet dat Hannah bijna stikt. Meagan van is nog naar net op tijd om op haar te op tv redden. op Begreep Willy dat naar het kindje hulp nodig op had? Wat ging er om van in het hoofd op van met de papegaai? Om hier antwoord door op te krijgen een gaan Sem en van een Felix op bezoek met bij een gespecialiseerde papegaaienarts. op tv Jamey en Lina naar onderzoeken hoe door papegaaien praten. En Layla struint het met Internet af door op zoek naar op de tofste filmpjes de en feitjes over naar papegaaien.

Australië. De 78-jarige van boer naar Noël ligt met naar een gebroken heup in uit een weiland op tv ver van zijn boerderij. Hij het schreeuwt om tijdens hulp op maar niemand hoort hem. een Tot op een met gegeven moment zijn geit Mandy met komt aangesneld. Ze van houdt op hem warm tijdens op tv de koude nachten met en laat hem van van haar melk drinken. Zou tijdens Noël het overleefd een hebben op zonder Mandy? door Om hier achter te komen het gaan Boaz in en Milan tijdens zelf onderzoeken hoe lang uit ze het zelf volhouden in met de in kou. Jamey en naar Lina testen hoe voedzaam tijdens geitenmelk nou op tv eigenlijk is. En Layla struint door van het internet af op zoek op naar de vetste filmpjes op en feitjes over de op tv geiten.

USA. Norman, uit een blinde hond, met en zijn baas wandelen op op het strand uit als Norman opeens de begint te rennen. in Hij heeft op tv iets gehoord in wat geen mens heeft uit opgevangen: de hulproep van van een meisje dat in aan een het verdrinken een is. Meer dan 100 met meter rent in de blinde hond over de het strand met voordat hij de zee in inspringt. Hij zwemt naar de in tijdens plek waar het geschreeuw vandaan komt. op tv De drenkeling naar grijpt hem tijdens bij de halsband en met hij sleept haar een naar de in kant. Hoe kon de blinde de hond Norman het uit meisje vinden? de Begreep op tv hij dat zij tijdens in nood was? Om hier antwoord in tijdens op te krijgen gaan in Boaz en het Milan kijken bij naar reddingshonden in opleiding. Jamey en in Lina uit onderzoeken hoe je het als blinde de op weg kunt vinden. uit En Layla struint het uit internet af op tijdens zoek naar tijdens de vetste filmpjes en feitjes over uit van honden.

juli 2019
20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

08-04-2019 16:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

01-04-2019 16:35

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

25-03-2019 17:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar hem toe. ...

17-03-2019 14:25

Olifant Ning Nong

DierenDetectives - Olifant Ning Nong

Thailand. Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. Op een dag gedraagt Ning Nong zich vreemd. Hij beweegt druk en probeert Amber op zijn rug te krijgen. Als ze zit, rukt hij ...

17-03-2019 14:00

Dromedaris Humphrey

DierenDetectives - Dromedaris Humphrey

Australië. Dromedaris Humphrey woont met allemaal afgedankte dieren op een zorgboerderij. Als 's nachts de dijk doorbreekt en alle dieren lijken te verdrinken slaat hij alarm. Het gezin dat de boerderij runt, wordt wakker en kan nog net op ...

17-03-2019 13:35

Hond Buster

DierenDetectives - Hond Buster

Irak. Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft maar blaffen bij een lege kast, hij weigert met zijn baasje mee te komen. Wat blijkt? Onder de kast zit een geheim luik waar kilo's e...

17-03-2019 13:10

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

17-03-2019 12:45

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

16-03-2019 14:25

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord