Programma gemist?

USA. Het is uit het 's ochtends vroeg als peuter Hannah het door voor de televisie zit naar te eten. Als tijdens haar oppas de Meagan even naar het in toilet gaat, hoort ze uit opeens de uit huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij tijdens op klappert met zijn naar vleugels en gilt: Mama Baby! De tijdens oppas rent de naar de naar woonkamer en tijdens ziet dat Hannah bijna stikt. in Meagan is nog net in in op tijd om haar te door redden. Begreep Willy uit dat het kindje tijdens hulp nodig door had? Wat ging er om tijdens in op het hoofd van de papegaai? door Om hier door antwoord op met te krijgen gaan Sem en het uit Felix op bezoek het bij een gespecialiseerde papegaaienarts. op Jamey en Lina het onderzoeken hoe uit papegaaien praten. En met Layla struint het Internet af op het zoek naar de met tofste filmpjes en op tv feitjes over door papegaaien.

Australië. een De 78-jarige boer Noël een ligt met het een gebroken een heup in een weiland ver van van tijdens zijn boerderij. Hij schreeuwt tijdens om hulp maar tijdens niemand hoort hem. op tv Tot op in een gegeven moment zijn geit de Mandy komt op aangesneld. Ze houdt met hem warm tijdens op de koude op nachten en laat hem naar van haar melk drinken. Zou naar Noël het het overleefd de hebben zonder Mandy? Om op hier achter te komen uit gaan Boaz en Milan naar door zelf onderzoeken hoe lang ze het naar zelf volhouden de in de kou. een Jamey en Lina testen op tv hoe op tv voedzaam geitenmelk nou de eigenlijk is. uit En Layla struint het internet tijdens af op tijdens zoek naar de vetste filmpjes tijdens en tijdens feitjes over met geiten.

USA. een Norman, een blinde op hond, en naar zijn baas wandelen op het strand door uit als Norman opeens begint te rennen. op Hij heeft iets tijdens gehoord wat het geen mens heeft naar opgevangen: de hulproep van op naar een meisje dat aan het op tv verdrinken is. tijdens Meer dan 100 op meter rent de van blinde hond over het strand een voordat hij de op zee van inspringt. Hij zwemt naar een de het plek waar het geschreeuw vandaan de komt. tijdens De drenkeling grijpt hem het bij de halsband en het hij sleept haar naar met de tijdens kant. Hoe kon de blinde in hond naar Norman het meisje vinden? van Begreep hij in dat zij in nood was? met tijdens Om hier antwoord op op tv te krijgen gaan uit Boaz en Milan kijken bij van in reddingshonden in opleiding. Jamey en tijdens Lina onderzoeken hoe je uit als blinde de de weg met kunt vinden. naar En Layla struint het in internet af op zoek op naar de vetste filmpjes met en met feitjes over het honden.

USA. op tv Wanneer een van gezin in zee aan het zwemmen door is, uit worden ze ineens op tv omcirkeld door uit dolfijnen. Die gedragen zich agressief en met slaan uit met hun tijdens staarten op het water. Het lukt door het de vader om naar uit de cirkel te breken. een Maar dan ziet hij van een grote witte door haai op zich een afkomen. De dolfijnen uit beschermen hen! De de dolfijnen op vertrekken pas als de van haai ook op weg is. door Wisten ze dat de haai een gevaarlijk met was voor de familie? in Waarom beschermden in de dolfijnen deze mensen? tijdens Om hier op antwoord op te krijgen het gaan Boaz van en Milan langs bij het een dolfijnentrainer. Jamey met en Lina onderzoeken waarom van haaien mensen aanvallen. En op tv de Layla struint het internet tijdens af op zoek naar de een vetste met filmpjes en feiten over van dolfijnen.

USA. Een het bejaard echtpaar is een naar het oud schuurtje aan het opruimen met als er ineens een door uit sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en in kunnen door in de omgewaaide bomen uit hun huis niet met meer bereiken. naar Dan is het daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij de de graaft een tunnel onder een naar omgevallen met boomstam door. Als ze eindelijk tijdens het stel op tv heeft bereikt, de sleept de wolfshond het tweetal in door de de tunnel. Kruipend bereiken ze het het huis waar de van naar brandweer ze uiteindelijk vindt, met op tv Shana tussen met hen in om ze warm van door te houden. Hoe een wist Shana dat in haar baasjes hulp nodig hadden? Was door het een naar voordeel van dat ze voor de helft wolf met was? Om hier tijdens de antwoord op te krijgen uit doen Boaz en Milan onderzoek uit met naar het verschil tussen op wolven en honden. de Jamey en Lina op ervaren aan den lijve hoe op snel een mens op kan afkoelen. het En Layla tijdens struint het internet met af op zoek naar het de tofste naar filmpjes en feiten over het honden.

USA. de Als het baasje van van varken Lulu een hartaanval in krijgt, vlucht de Lulu het op tv huis uit. Als een voorbijgaande een man haar naar ziet, rent een ze weer terug naar op tv huis. De een man volgt haar een en ziet het slachtoffer liggen uit met en kan nog net op tv op tijd een ambulance bellen. door Ging van Lulu hulp halen uit of was ze gewoon de geschrokken? door Om hier antwoord op op te vinden gaan Sem een en Felix naar het een biologische varkensboerderij. Daar door tijdens testen ze of door varkens angst kunnen ruiken en tijdens leren ze naar varkens beter begrijpen. Jamey en op Lina naar onderzoeken hoe je op tv als mens een goede naar band opbouwt de met je tijdens varken. En Layla struint het internet naar af op zoek uit naar tijdens de vetste filmpjes en feitjes van over op varkens.

USA. de Een driejarig op tv jongetje valt in een gorillaverblijf. het Omstanders kijken ademloos toe door hoe vrouwtjesgorilla op Binti van Jua het jongetje van rustig oppakt en van beschermt tegen de op tv andere gorilla's. Ze de draagt het jongetje het zelfs voorzichtig naar de een uitgang om uit hem aan de verzorgers over te de dragen. een Wist ze dat het jongetje op tv hulp nodig had? van Had met een mannetjesgorilla een anders gehandeld? Om hier antwoord op tv op in te krijgen, gaan Boaz de en Milan op bezoek van bij een tijdens apenopvangcentrum. Jamey en Lina het testen hoe uit sterk gorilla's de eigenlijk zijn. En de Layla struint het internet af een op zoek naar de met op tv vetste filmpjes en feitjes over een gorilla's.

USA. Als de naar vierjarige Jeremy door op de in hond van de buren wordt in aangevallen, gebeurt het er iets het ongelooflijks: zijn kat Tara van komt aangesneld op tv en verdedigt het op tv jongetje met gevaar op tv voor eigen leven. Waarom viel het ze die op tv hond aan? Wilde ze uit echt het een jongetje op beschermen? Om hier antwoord op uit te krijgen gaan met Boaz en Milan de op spreekuur bij een een kattentherapeut. op Jamey en van Lina bouwen zelf een hond tijdens na het op menselijke grootte op om hun eigen moed de te testen. door En Layla struint het internet met af op met zoek naar de vetste filmpjes met en van feiten over een katten.

Australië. Boer uit Len heeft een tak een op in zijn hoofd het gekregen en ligt bewusteloos ver van tijdens huis op de het grond. naar Kangoeroe Lulu ziet haar baasje naar liggen en in hopt tijdens terug naar huis. naar Daar klopt zij op de deur op en leidt de in verbaasde op familieleden van Len met naar hem toe. Ze in kunnen op op tijd de alarmdiensten op bellen en Len tijdens komt er met het de schrik vanaf. uit Wist Lulu dat van haar baasje in de door problemen zat? naar Ging ze tijdens echt hulp halen? Om hier naar antwoord op te uit krijgen de gaan Boaz en Milan op bezoek op tv bij een naar groep tijdens kangoeroes. Jamey en Lina testen op hoe de zo'n kangoeroe eigenlijk op met en neer hopt. En Layla op tv de struint het internet af op zoek van door naar de vetste filmpjes op tv en feitjes over op tv kangoeroes.

Australië. het De 78-jarige met boer Noël ligt met met een gebroken op heup in een weiland door ver van tijdens zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp op tv maar door niemand hoort hem. Tot op de een gegeven naar moment zijn geit in Mandy komt aangesneld. Ze de op tv houdt hem warm tijdens tijdens de koude nachten en laat uit hem van op tv haar op melk drinken. Zou Noël met het overleefd hebben zonder Mandy? de Om hier uit achter te komen het gaan Boaz en op Milan zelf onderzoeken uit hoe lang met ze het zelf volhouden door in de kou. Jamey in en Lina het testen op tv hoe voedzaam geitenmelk nou het eigenlijk is. En Layla het struint het internet uit af op een zoek naar de vetste het filmpjes en feitjes met over het geiten.

USA. de Norman, een blinde met hond, en zijn een baas wandelen uit op het strand als Norman opeens in begint te rennen. tijdens Hij heeft de iets gehoord wat van geen mens heeft opgevangen: met het de hulproep van een naar meisje dat aan uit het verdrinken is. Meer dan tijdens de 100 meter rent de met blinde hond over het strand tijdens voordat hij het de naar zee inspringt. Hij zwemt op naar de plek waar op tv het geschreeuw vandaan op tv komt. De drenkeling grijpt op hem bij op tv de halsband met en hij sleept haar naar van op de kant. Hoe van kon de blinde hond Norman het een het meisje vinden? Begreep hij dat tijdens zij naar in nood was? Om een hier antwoord op op tv te krijgen gaan Boaz op en Milan kijken tijdens bij reddingshonden in in opleiding. Jamey uit en Lina onderzoeken hoe van je als blinde door de weg uit kunt vinden. En Layla de struint het internet af de op zoek naar tijdens de vetste tijdens filmpjes op tv en feitjes over tijdens honden.

USA. Wanneer tijdens een op gezin in zee aan het zwemmen door in is, worden ze ineens omcirkeld een door dolfijnen. Die het gedragen zich agressief op tv en uit slaan met hun staarten op het van water. Het lukt van de op tv vader om door uit de cirkel te het breken. Maar dan een ziet hij naar een grote, witte haai op zich door afkomen. De dolfijnen een beschermen een hen! De het dolfijnen vertrekken pas als tijdens de haai naar ook weg is. Wisten ze een dat de op tv haai gevaarlijk was op tv voor de door familie? Waarom beschermden de dolfijnen het deze uit mensen? Om hier antwoord van op te met krijgen gaan Boaz in en Milan langs bij een dolfijnentrainer. uit Jamey en Lina het onderzoeken waarom de haaien naar mensen aanvallen. En in Layla struint het internet op tv af op zoek met naar de vetste filmpjes een en feiten over door dolfijnen.

USA. Een bejaard de echtpaar is een een van oud schuurtje aan het tijdens opruimen als er ineens een in sneeuwstorm oprukt. door Ze raken naar ingesneeuwd en in kunnen door de omgewaaide op tv bomen hun huis uit niet meer bereiken. uit Dan is met daar plotseling hun tijdens wolfshond Shana. Zij graaft een op tunnel onder een een omgevallen boomstam door. Als uit ze eindelijk het het uit stel heeft bereikt, sleept uit de wolfshond het naar tweetal door de tunnel. op tv Kruipend bereiken door ze het huis waar door de een brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana tijdens tussen hen in het het om ze warm te op tv houden. Hoe wist Shana een dat van haar baasjes hulp nodig het hadden? Was een het een voordeel dat in ze voor de uit helft wolf was? de Om hier antwoord naar op te krijgen doen Boaz met en Milan door onderzoek naar het op verschil tussen wolven op en honden. door Jamey en Lina ervaren aan tijdens den lijve van hoe snel een in mens kan afkoelen. En uit Layla struint naar het internet het af op zoek door naar de tofste op filmpjes en feiten over het honden.

Schotland. Als boerin naar Fiona op bij haar koeien op tv aan het werk een is, neemt één van de een dieren naar haar op de op tv hoorns. De koe van drukt Fiona tegen de grond. uit De boerin is uit in de gevaar en schreeuwt, van maar niemand hoort haar. Dan op komt in haar paard Kerry aangerend. Ze op tv van draait haar kont naar de naar koe en trapt de op tv koe tot door deze afdruipt, Fiona is met met gered. Wist Kerry dat haar baasje uit hulp in nodig had? Waarom was door ze zelf niet de bang? Om hier uit antwoord tijdens op te krijgen gaan Boaz en tijdens Milan een naar de bereden politie een waar ze echte paardenhelden een ontmoeten. van Jamey en Lina op testen hoe je vrienden kan van tijdens worden met een paard. En op tv Layla speurt het Internet met af op naar zoek naar tijdens de vetste filmpjes en met feiten over van paarden.

USA. naar Als het baasje van een varken Lulu het een hartaanval met krijgt, vlucht Lulu het in huis uit. Als een uit voorbijgaande man haar met ziet, rent ze het weer terug naar huis. het door De man volgt naar haar en ziet het met slachtoffer liggen en naar kan nog naar net op tijd een ambulance bellen. tijdens Ging Lulu hulp door de halen of was ze gewoon geschrokken? door Om hier op tv antwoord op de te vinden, gaan Sem naar en Felix een naar een biologische door varkensboerderij. Daar testen ze of het varkens angst kunnen op ruiken en leren uit ze op varkens beter begrijpen. Jamey en uit Lina met onderzoeken hoe je met als mens een goede naar band opbouwt naar met je varken. En Layla de struint het in internet af op in zoek naar uit de vetste filmpjes het en feitjes over tijdens varkens.

december 2019
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!