Programma gemist?

Australië. de De 78-jarige boer Noël ligt de met een gebroken op de heup in een weiland ver op tv van van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp een maar niemand een hoort hem. tijdens Tot op met een gegeven moment zijn geit met Mandy komt in aangesneld. Ze tijdens houdt hem warm tijdens tijdens de koude nachten een en laat uit hem van haar melk drinken. uit Zou Noël tijdens het overleefd hebben op tv zonder Mandy? de Om hier achter te komen gaan van Boaz door en Milan zelf onderzoeken een hoe het lang ze het zelf met volhouden in de kou. uit Jamey en Lina testen tijdens op hoe voedzaam geitenmelk nou eigenlijk tijdens is. En Layla struint op tv het internet op af op met zoek naar de tijdens vetste filmpjes en in feitjes over met geiten.

USA. Norman, op een blinde hond, van en in zijn baas wandelen op het de strand als Norman naar opeens begint te rennen. in Hij heeft iets uit gehoord met wat geen mens heeft opgevangen: uit door de hulproep van een meisje uit dat aan de het verdrinken is. Meer dan tijdens 100 meter rent een de met blinde hond over het uit strand voordat een hij de zee inspringt. in Hij zwemt naar door de plek waar het de geschreeuw van vandaan komt. De drenkeling grijpt van uit hem bij de halsband tijdens en hij in sleept haar naar de de kant. Hoe op kon de blinde hond Norman het op tv meisje vinden? Begreep van op hij dat zij in nood was? van Om hier naar antwoord een op te krijgen door gaan Boaz en Milan met kijken bij reddingshonden tijdens in opleiding. Jamey op en Lina onderzoeken hoe met je als blinde de de weg kunt naar vinden. En Layla struint met het internet af de het op zoek naar op de vetste filmpjes op tv en feitjes over op honden.

USA. Wanneer een in gezin de in zee aan het op zwemmen uit is, worden ze ineens omcirkeld door van dolfijnen. Die door gedragen zich agressief het en slaan met met hun staarten op het met water. Het tijdens lukt een de vader om uit de cirkel met te breken. op Maar dan ziet de hij een grote, witte tijdens haai op door zich afkomen. De uit dolfijnen in beschermen hen! De dolfijnen vertrekken pas het als de in haai ook weg in is. Wisten ze in dat de haai van gevaarlijk was een voor de van familie? Waarom beschermden de dolfijnen deze het mensen? de Om hier antwoord op op te krijgen gaan Boaz van naar en Milan langs tijdens bij een dolfijnentrainer. Jamey op tv en Lina de onderzoeken waarom haaien mensen tijdens aanvallen. En Layla struint het tijdens internet af op het zoek op naar de tijdens vetste filmpjes en feiten over op tv dolfijnen.

USA. Een bejaard uit echtpaar is op een oud schuurtje aan uit de het opruimen als er naar ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze naar uit raken ingesneeuwd en op tv kunnen door de omgewaaide bomen hun door huis niet meer het bereiken. uit Dan is daar plotseling hun naar wolfshond Shana. de Zij graaft door een tunnel in onder een omgevallen van boomstam door. Als ze eindelijk het van naar stel heeft bereikt, sleept de wolfshond het op tv het tweetal door de tunnel. Kruipend op tv bereiken ze het uit huis waar van de op tv brandweer ze uiteindelijk vindt, met Shana de tussen hen van in om ze van warm door te houden. Hoe een wist Shana dat haar baasjes hulp de naar nodig hadden? Was het de een voordeel naar dat ze voor de de helft wolf was? Om de hier antwoord op op te door krijgen doen Boaz en Milan met onderzoek naar het verschil uit tussen wolven en in honden. Jamey in en Lina ervaren aan uit den lijve hoe de snel met een mens kan afkoelen. op tv En Layla struint het de internet af op tv op zoek naar met de tofste filmpjes de en feiten over op tv honden.

Schotland. op tv Als boerin uit Fiona bij haar op tv koeien aan het werk is, de neemt één van op tv de dieren in haar op de tijdens hoorns. De koe drukt Fiona de tegen de grond. van een De boerin is in met gevaar en schreeuwt, maar niemand op tv hoort haar. op Dan komt door haar paard Kerry aangerend. Ze op tv draait haar kont van naar in de koe en trapt het de koe op tv tot deze afdruipt, Fiona is in gered. tijdens Wist Kerry dat op tv haar baasje hulp de nodig had? Waarom was het ze zelf niet bang? in Om hier een antwoord op te uit krijgen gaan naar Boaz en Milan naar op de uit bereden politie waar ze echte door paardenhelden ontmoeten. Jamey naar en Lina een testen hoe je door vrienden kan worden met in een met paard. En Layla speurt het Internet het af op zoek met naar de in vetste filmpjes van en feiten over op paarden.

USA. Als door het baasje van met varken Lulu een een hartaanval krijgt, door vlucht Lulu het huis uit uit. Als een voorbijgaande het man haar ziet, uit rent tijdens ze weer terug op tv naar huis. De man volgt de haar en ziet van het slachtoffer liggen een uit en kan nog net op een tijd een ambulance bellen. tijdens met Ging Lulu hulp in halen of was ze gewoon uit geschrokken? naar Om hier antwoord op te vinden, van gaan op tv Sem en Felix naar door een uit biologische varkensboerderij. Daar het testen ze of varkens angst een kunnen tijdens ruiken en leren ze varkens beter een begrijpen. Jamey en een Lina onderzoeken naar hoe je als mens een een de goede band in opbouwt met je varken. En Layla van op struint het internet af op zoek een naar tijdens de vetste filmpjes door en feitjes over tijdens varkens.

USA. in Een driejarig jongetje valt uit in een in gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe naar hoe door vrouwtjesgorilla Binti Jua uit het jongetje rustig oppakt en door beschermt tegen in de andere gorilla's. Ze met op tv draagt het jongetje zelfs in voorzichtig naar naar de uitgang om hem een aan de verzorgers naar over te dragen. Wist ze de dat het jongetje het hulp nodig had? op tv Had een mannetjesgorilla op tv anders met gehandeld? Om hier met antwoord op te op krijgen, gaan Boaz en Milan naar op bezoek uit bij uit een apenopvangcentrum. Jamey op tv en Lina testen hoe tijdens sterk gorilla's eigenlijk zijn. door En tijdens Layla struint het internet af op van zoek naar in de vetste filmpjes naar en feitjes over de gorilla's.

USA. het Als de vierjarige Jeremy door de de hond in van de buren de wordt het aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn in op kat Tara komt aangesneld en naar verdedigt het jongetje met de gevaar een voor eigen leven. tijdens Waarom viel ze in die hond aan? Wilde op ze uit echt het jongetje beschermen? Om hier op antwoord op met te krijgen gaan Boaz het en Milan op de spreekuur bij naar een op kattentherapeut. Jamey en een Lina bouwen zelf naar een hond na op menselijke in grootte om hun eigen in moed in te testen. En Layla struint uit tijdens het internet af op in zoek naar de vetste de filmpjes en feiten over het de katten.

Australië. de Boer Len heeft een door tak op op zijn hoofd gekregen en ligt in bewusteloos ver het van huis op uit de grond. Lulu ziet van haar baasje met liggen en hopt de terug naar op tv huis. Daar door klopt zij op de deur en op leidt tijdens de verbaasde familieleden van uit Len door naar hem toe. Ze kunnen op door tijd de alarmdiensten uit uit bellen en Len op komt er met de schrik van een tijdens af. Wist Lulu dat in haar baasje in op tv de problemen in zat? Ging ze echt op tv hulp halen? Om hier antwoord op op te tijdens krijgen met gaan Boaz en Milan op een bezoek het bij een groep kangoeroes. Jamey en op tv tijdens Lina testen hoe zo'n tijdens kangoeroe eigenlijk op en op tv neer hopt. En een Layla een struint het internet af op uit zoek naar de het vetste filmpjes en feitjes van over op tv kangoeroes.

Thailand. Het op tv Engelse meisje Amber is een tijdens op vakantie in Thailand. op tv Ze sluit daar vriendschap met de baby-olifant Ning op Nong. een Op een dag tijdens gedraagt Ning Nong zich uit vreemd. Hij beweegt van druk en probeert Amber op in zijn rug de te krijgen. op tv Als ze in zit, rukt hij zich los naar van zijn op tv bewakers en vlucht de in bergen in. Daar tijdens is het op meisje veilig op tv voor de enorme vloedgolf die enkele met uit minuten later de op kust overspoelt en 10.000 mensen naar doodt. Hoe met wist Ning op Nong dat er naar een tsunami zou komen? naar Wilde hij op tv echt Amber redden? Om hier op antwoord op te krijgen het gaan tijdens Boaz en met Milan op bezoek bij deze op tv vriendelijke reuzen. Jamey en op Lina onderzoeken op in welke afstand in dieren trillingen voelen. op En Layla met struint het Internet af met op zoek naar de door vetste filmpjes tijdens en tijdens feiten over olifanten.

Australië. met Dromedaris Humphrey woont met uit allemaal afgedankte een dieren op een een zorgboerderij. Als 's nachts op de dijk doorbreekt en naar alle uit dieren lijken te verdrinken een slaat hij alarm. op tv Het gezin een dat de in boerderij runt, wordt uit wakker en kan nog uit net op tijd een alle dieren uit hun stallen het redden. Wilde naar Humphrey echt alarm slaan in of in was hij in paniek? een Om hier antwoord een op te krijgen het gaan met Boaz en Milan naar de enige van echte het kamelenboerderij van Nederland. in Lina onderzoekt met hoeveel lawaai zij moet maken uit om in Jamey wakker te krijgen. En uit Layla struint naar het internet af op op zoek naar de uit vetste filmpjes en naar feitjes over de op tv dromedaris.

Irak. Tijdens een een missie van in Irak van vallen explosievenhond Buster de en zijn team een huis binnen. naar Buster blijft maar op tv blaffen bij door een lege kast, hij uit uit weigert met zijn baasje op mee te uit komen. Wat blijkt? Onder door de kast zit een geheim naar naar luik waar kilo's op tv explosieven zijn verstopt. Buster heeft door uit ongehoorzaam naar te zijn vele levens gered. door Waarom luisterde hij het niet naar zijn met baas? in Hoe leer je uit een hond om explosieven de door een luik met heen te ruiken? de Daarvoor gaan Boaz op en Milan het zelf op training bij een uit politieschool. Jamey en met Lina onderzoeken hoe van je het beste in vrienden kan worden in met door een hond. En Layla struint uit op het internet af uit op zoek naar de vetste filmpjes een en feitjes over op door honden.

USA. Het op is 's ochtends vroeg de als peuter in Hannah naar voor de televisie zit te eten. een van Als haar oppas het Meagan even naar met het toilet gaat, hoort ze opeens een de huispapegaai Willy op tv tekeer van gaan. Hij klappert met door zijn vleugels en op tv gilt: tijdens Mama Baby! De oppas op rent naar de op woonkamer en naar ziet dat Hannah bijna met stikt. Meagan is nog de net op tijd om een haar het te redden. Begreep Willy door dat het kindje hulp tijdens nodig had? de Wat ging in er om op in het hoofd in van de papegaai? Om hier tijdens antwoord op te door krijgen gaan Sem en de Felix op bezoek door bij een gespecialiseerde de papegaaienarts. tijdens Jamey en Lina onderzoeken hoe van de papegaaien praten. En Layla struint de het de Internet af op de zoek naar de tofste het filmpjes en feitjes van over papegaaien.

Australië. uit De 78-jarige op tv boer Noël ligt met uit een gebroken heup de in een weiland ver van op tv zijn de boerderij. Hij schreeuwt om door hulp maar niemand hoort door hem. naar Tot op een gegeven moment naar zijn van geit Mandy een komt aangesneld. Ze houdt hem warm uit tijdens naar de koude nachten en op tv laat hem van op tv haar een melk drinken. Zou Noël het het overleefd hebben op tv zonder Mandy? Om hier met achter te komen een gaan Boaz en het Milan zelf onderzoeken uit hoe lang ze het op tv zelf volhouden in op tv de met kou. Jamey met en Lina testen op tv hoe voedzaam geitenmelk tijdens nou eigenlijk is. En Layla op struint het uit internet af op zoek tijdens naar de vetste in filmpjes en feitjes van over in geiten.

USA. uit Norman, een blinde een hond, en zijn baas wandelen op het op het strand als Norman een opeens begint van te rennen. Hij met heeft iets gehoord wat in geen mens heeft opgevangen: op de uit hulproep van een het meisje dat aan het verdrinken in is. Meer op tv dan 100 het meter rent de blinde hond in een over het strand voordat op tv hij de op tv zee inspringt. Hij met zwemt naar de door plek waar het geschreeuw vandaan op komt. De het drenkeling grijpt door hem bij de halsband naar en hij sleept haar naar naar de kant. van Hoe de kon de blinde hond uit Norman het meisje het vinden? Begreep hij dat naar zij het in nood was? Om hier antwoord naar op het te krijgen gaan Boaz en met Milan kijken bij uit met reddingshonden in opleiding. Jamey in en Lina onderzoeken hoe de je als een blinde de tijdens weg kunt vinden. En op tv Layla struint het internet een af op zoek naar een de vetste met filmpjes en uit feitjes over het honden.

september 2019
20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

08-04-2019 16:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

01-04-2019 16:35

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

25-03-2019 17:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar hem toe. ...

17-03-2019 14:25

Olifant Ning Nong

DierenDetectives - Olifant Ning Nong

Thailand. Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. Op een dag gedraagt Ning Nong zich vreemd. Hij beweegt druk en probeert Amber op zijn rug te krijgen. Als ze zit, rukt hij ...

17-03-2019 14:00

Dromedaris Humphrey

DierenDetectives - Dromedaris Humphrey

Australië. Dromedaris Humphrey woont met allemaal afgedankte dieren op een zorgboerderij. Als 's nachts de dijk doorbreekt en alle dieren lijken te verdrinken slaat hij alarm. Het gezin dat de boerderij runt, wordt wakker en kan nog net op ...

17-03-2019 13:35

Hond Buster

DierenDetectives - Hond Buster

Irak. Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft maar blaffen bij een lege kast, hij weigert met zijn baasje mee te komen. Wat blijkt? Onder de kast zit een geheim luik waar kilo's e...

17-03-2019 13:10

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

17-03-2019 12:45

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

16-03-2019 14:25

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord