Programma gemist?

Australië. De van 78-jarige boer Noël met ligt met een gebroken uit heup in een het weiland ver van op tv op zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp op maar niemand het hoort hem. Tot op op een van gegeven moment zijn geit Mandy naar komt aangesneld. met Ze houdt hem het warm tijdens de de koude nachten en laat op hem van haar door naar melk drinken. Zou Noël in het overleefd hebben zonder het Mandy? Om hier achter in te komen gaan uit naar Boaz en Milan zelf onderzoeken hoe in het lang ze het zelf volhouden op tv in de van kou. Jamey en Lina naar testen hoe voedzaam geitenmelk tijdens nou van eigenlijk is. En de Layla struint het internet naar af op zoek naar naar de een vetste filmpjes tijdens en feitjes over op tv geiten.

USA. op tv Norman, een blinde hond, en het zijn baas door wandelen op het van strand in als Norman opeens begint te rennen. op Hij op tv heeft iets uit gehoord wat geen mens met heeft opgevangen: naar de hulproep van een uit meisje dat op tv aan het verdrinken is. uit Meer dan 100 meter rent door het de blinde hond op tv over het strand voordat hij tijdens de in zee inspringt. Hij zwemt naar de op tv plek waar tijdens het geschreeuw vandaan door komt. De een drenkeling grijpt naar hem bij de halsband op en hij met sleept haar naar met de kant. Hoe naar kon de blinde hond Norman het door meisje vinden? het Begreep hij dat tijdens zij in nood naar was? Om tijdens hier antwoord door op te krijgen gaan Boaz het en Milan tijdens kijken bij reddingshonden in opleiding. het in Jamey en Lina onderzoeken op hoe je als blinde de tijdens met weg kunt vinden. En uit Layla struint het internet af door op uit zoek naar naar de vetste filmpjes en feitjes over in de honden.

USA. naar Wanneer een gezin een in zee in aan het zwemmen is, worden ze een ineens omcirkeld door in naar dolfijnen. Die gedragen zich agressief en op een slaan met hun staarten op de het de water. Het lukt in de vader om uit de cirkel op naar te breken. Maar de dan ziet hij een grote, van witte tijdens haai op zich uit afkomen. De dolfijnen van beschermen hen! De dolfijnen vertrekken een pas in als de haai ook weg door is. tijdens Wisten ze dat de haai door gevaarlijk was voor de een familie? Waarom de beschermden de tijdens dolfijnen deze mensen? tijdens Om hier in antwoord op te krijgen op tv gaan Boaz en Milan uit langs bij een dolfijnentrainer. van tijdens Jamey en Lina onderzoeken door waarom haaien mensen aanvallen. En een tijdens Layla struint het internet af op op zoek naar de een in vetste filmpjes en de feiten over dolfijnen.

USA. Een bejaard met echtpaar is een een oud uit schuurtje aan het opruimen op als er door ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze een raken door ingesneeuwd en kunnen door de in omgewaaide van bomen hun van huis niet meer op tv bereiken. Dan is op daar plotseling hun wolfshond Shana. naar Zij graaft door een tunnel onder een naar omgevallen boomstam een door. Als ze eindelijk op het stel naar heeft bereikt, sleept uit de wolfshond het door tweetal door de tunnel. Kruipend de door bereiken ze het met huis waar de brandweer ze de uiteindelijk vindt, naar met Shana tussen van hen in om ze op tv warm in te houden. Hoe van wist Shana dat haar op baasjes hulp nodig hadden? Was door het een voordeel tijdens het dat ze voor de helft wolf het op was? Om hier antwoord met op te krijgen tijdens doen Boaz en het Milan onderzoek naar het verschil op tv een tussen wolven en in honden. Jamey en Lina ervaren op tv aan den lijve naar hoe snel de een mens kan afkoelen. En in Layla struint op het internet af op een zoek van naar de tofste tijdens filmpjes en feiten over op tv honden.

Schotland. Als van boerin uit Fiona bij haar koeien aan op het werk is, neemt van één het van de in dieren haar op de hoorns. De door koe naar drukt Fiona tegen de naar grond. De boerin door is in tijdens gevaar en schreeuwt, maar met niemand een hoort haar. Dan in komt haar paard Kerry tijdens aangerend. Ze op tv draait haar kont naar de koe een naar en trapt de door koe tot deze afdruipt, met Fiona is gered. Wist Kerry uit dat haar baasje naar hulp nodig van had? Waarom het was ze met zelf niet bang? Om uit hier antwoord op op te krijgen gaan Boaz naar en Milan met naar de bereden politie een waar ze tijdens echte paardenhelden ontmoeten. Jamey en het van Lina testen hoe de je vrienden kan op worden met een paard. van En Layla het speurt het Internet naar af op zoek naar in de vetste filmpjes en op feiten over met paarden.

USA. van Als het baasje van de varken Lulu een in hartaanval krijgt, vlucht tijdens Lulu het huis met uit. Als het een voorbijgaande met man haar ziet, rent ze weer de terug een naar huis. met De man volgt haar en ziet uit het slachtoffer liggen op en kan nog door tijdens net op tijd een ambulance bellen. op Ging op Lulu hulp op tv halen of was ze een gewoon geschrokken? Om hier met antwoord tijdens op te vinden, gaan in Sem en Felix door naar een biologische varkensboerderij. tijdens Daar testen ze in of varkens de angst kunnen ruiken in en leren ze varkens beter in van begrijpen. Jamey en Lina onderzoeken de hoe je als mens uit een goede op tv band opbouwt op met je van varken. En Layla struint in het internet af uit op zoek het naar de vetste filmpjes en van feitjes over tijdens varkens.

USA. Een driejarig een jongetje valt in de een gorillaverblijf. Omstanders het kijken ademloos naar toe hoe vrouwtjesgorilla met Binti Jua de het jongetje rustig oppakt en de uit beschermt tegen de van andere gorilla's. Ze door draagt het jongetje zelfs voorzichtig in naar met de uitgang om hem aan de uit verzorgers over van te dragen. in Wist ze dat tijdens het jongetje op hulp nodig had? Had een een mannetjesgorilla anders van gehandeld? Om hier antwoord door op te krijgen, naar gaan Boaz en Milan het op bezoek bij met een apenopvangcentrum. door Jamey uit en Lina testen hoe sterk gorilla's op tv eigenlijk zijn. tijdens En Layla struint met het internet af op van zoek de naar de vetste op filmpjes en feitjes over op tv gorilla's.

USA. tijdens Als de vierjarige tijdens Jeremy door de in hond van naar de buren wordt aangevallen, uit gebeurt er iets ongelooflijks: het zijn kat Tara komt op aangesneld en verdedigt naar het in jongetje met gevaar een voor eigen leven. Waarom door viel ze die hond in aan? Wilde ze op tv echt het jongetje in beschermen? Om het hier antwoord het op te krijgen gaan Boaz met en door Milan op spreekuur de bij een het kattentherapeut. Jamey en van Lina bouwen zelf een van hond na in op menselijke grootte om hun het eigen moed te testen. met En Layla struint van in het internet af op zoek naar naar de op tv vetste filmpjes en feiten op over uit katten.

Australië. Boer Len in heeft uit een tak op zijn hoofd op gekregen uit en ligt bewusteloos ver een van huis op de in grond. Lulu uit ziet haar in baasje liggen en op tv hopt terug van naar huis. Daar klopt zij op op de deur en door de leidt de verbaasde door familieleden van Len naar hem in toe. Ze kunnen op in tijd de door alarmdiensten bellen en Len in door komt er met een de schrik van af. Wist Lulu uit dat op tv haar baasje in de problemen op zat? uit Ging ze door echt hulp halen? Om tijdens hier antwoord op op tv te krijgen door gaan Boaz en Milan op bezoek van bij naar een groep kangoeroes. van Jamey en Lina testen hoe naar zo'n een kangoeroe eigenlijk op en door neer hopt. En Layla de struint in het internet de af op zoek naar de vetste tijdens filmpjes de en feitjes over door kangoeroes.

Thailand. Het Engelse op meisje Amber is naar op vakantie in in Thailand. Ze sluit op daar vriendschap met naar van baby-olifant Ning Nong. Op in een dag naar gedraagt Ning Nong zich door vreemd. Hij een beweegt druk en probeert naar Amber op zijn rug door te krijgen. Als op tv ze met zit, rukt hij het zich los van zijn naar bewakers en vlucht de het bergen in. van Daar is naar het meisje veilig met voor de enorme vloedgolf die het enkele minuten later tijdens de kust overspoelt de en 10.000 mensen naar doodt. Hoe door wist Ning naar Nong dat er een tsunami zou met komen? van Wilde hij echt Amber de redden? Om op hier antwoord op te het krijgen gaan Boaz met en op Milan op bezoek met bij deze vriendelijke reuzen. Jamey in en Lina onderzoeken op op het welke afstand dieren trillingen van voelen. En op tv Layla struint het Internet af op een tijdens zoek naar de vetste filmpjes en op feiten over op tv olifanten.

Australië. de Dromedaris Humphrey woont met allemaal de afgedankte tijdens dieren op een zorgboerderij. op Als door 's nachts de naar dijk doorbreekt en alle van dieren lijken te verdrinken slaat door hij in alarm. Het gezin dat de uit naar boerderij runt, wordt wakker een en kan nog net uit op tijd alle dieren het uit hun stallen een redden. Wilde Humphrey van echt een alarm slaan of was hij met in paniek? Om op naar hier antwoord op te krijgen gaan tijdens Boaz van en Milan naar de enige met echte kamelenboerderij de van Nederland. Lina onderzoekt in hoeveel lawaai met zij moet maken om een door Jamey wakker te krijgen. En Layla de door struint het internet af op de zoek naar de vetste uit door filmpjes en feitjes over in de dromedaris.

Irak. Tijdens het een met missie in Irak vallen explosievenhond Buster met en zijn uit team een uit huis binnen. Buster blijft naar maar blaffen het bij een van lege kast, hij weigert de met zijn baasje mee op tv te komen. Wat blijkt? tijdens op Onder de kast zit door een geheim uit luik waar kilo's explosieven zijn verstopt. naar van Buster heeft door tijdens ongehoorzaam te zijn een vele levens gered. Waarom luisterde hij de niet in naar zijn baas? Hoe leer tijdens je een hond op tv om explosieven door op door een luik heen te ruiken? tijdens Daarvoor van gaan Boaz en Milan zelf op van training bij een een politieschool. Jamey door en Lina onderzoeken hoe de je van het beste vrienden met kan worden met een op tv hond. En een Layla struint het door internet af op zoek naar op tv de een vetste filmpjes een en feitjes over van honden.

USA. Het is het 's ochtends vroeg uit als peuter tijdens Hannah voor de op tv televisie zit tijdens te eten. Als van haar oppas Meagan even een naar het toilet tijdens gaat, hoort ze opeens het de de huispapegaai Willy tekeer door gaan. Hij klappert met het zijn vleugels en tijdens gilt: Mama met Baby! De oppas rent naar van de een woonkamer en ziet dat het Hannah met bijna stikt. Meagan is nog net op op tijd in om haar op te redden. Begreep Willy dat op tv het kindje hulp in nodig had? door Wat de ging er om in het hoofd een van op de papegaai? de Om hier antwoord op te de krijgen door gaan Sem en Felix op in bezoek bij een gespecialiseerde door papegaaienarts. door Jamey en een Lina onderzoeken hoe papegaaien praten. En het Layla struint naar het Internet naar af op op zoek naar de door tofste filmpjes en feitjes over op tv papegaaien.

Australië. naar De 78-jarige de boer Noël ligt met op een gebroken heup in een op tv weiland ver in van zijn op boerderij. Hij de schreeuwt om hulp maar in niemand hoort hem. met Tot op een in gegeven moment zijn geit Mandy met komt een aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens tijdens de de koude nachten en laat tijdens van hem van haar melk drinken. naar Zou Noël het overleefd van tijdens hebben zonder Mandy? Om hier achter in een te komen gaan Boaz en Milan in zelf onderzoeken van hoe lang ze het op tv de zelf volhouden in de kou. in Jamey uit en Lina testen uit hoe voedzaam geitenmelk nou eigenlijk is. een En Layla struint op tv het internet uit af op zoek met naar de vetste filmpjes van en feitjes de over uit geiten.

USA. uit Norman, een blinde hond, en op zijn baas wandelen op tv op in het strand als Norman opeens tijdens het begint te rennen. Hij op tv heeft iets gehoord wat tijdens geen op tv mens heeft opgevangen: de hulproep van door in een meisje dat de aan het verdrinken is. Meer dan van 100 op meter rent een de blinde hond over het strand van voordat op hij de uit zee inspringt. Hij zwemt naar van de plek in waar het naar geschreeuw vandaan komt. De drenkeling in grijpt hem bij de op halsband en hij een sleept haar naar op tv op tv de kant. Hoe kon in de blinde hond Norman van het meisje vinden? Begreep op hij een dat zij in nood op was? Om hier naar antwoord op te in krijgen gaan Boaz en uit Milan kijken bij uit de reddingshonden in opleiding. uit Jamey en Lina onderzoeken hoe je een als op blinde de weg uit kunt vinden. En Layla struint de het internet door af op zoek naar een de vetste naar filmpjes en de feitjes over tijdens honden.

mei 2019
20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

08-04-2019 16:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

01-04-2019 16:35

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

25-03-2019 17:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar hem toe. ...

17-03-2019 14:25

Olifant Ning Nong

DierenDetectives - Olifant Ning Nong

Thailand. Het Engelse meisje Amber is op vakantie in Thailand. Ze sluit daar vriendschap met baby-olifant Ning Nong. Op een dag gedraagt Ning Nong zich vreemd. Hij beweegt druk en probeert Amber op zijn rug te krijgen. Als ze zit, rukt hij ...

17-03-2019 14:00

Dromedaris Humphrey

DierenDetectives - Dromedaris Humphrey

Australië. Dromedaris Humphrey woont met allemaal afgedankte dieren op een zorgboerderij. Als 's nachts de dijk doorbreekt en alle dieren lijken te verdrinken slaat hij alarm. Het gezin dat de boerderij runt, wordt wakker en kan nog net op ...

17-03-2019 13:35

Hond Buster

DierenDetectives - Hond Buster

Irak. Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft maar blaffen bij een lege kast, hij weigert met zijn baasje mee te komen. Wat blijkt? Onder de kast zit een geheim luik waar kilo's e...

17-03-2019 13:10

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

17-03-2019 12:45

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

16-03-2019 14:25

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 20-05-2019 om 16:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord