Programma gemist?

Seizoen van 1 - Aflevering 12 op - naar Jeugdserie (2016). Dromedaris Humphrey. Australië. Dromedaris naar Humphrey woont met naar allemaal afgedankte tijdens dieren op een de zorgboerderij. Als 's nachts in de dijk doorbreekt en naar alle dieren lijken het te naar verdrinken, slaat hij alarm. Het gezin op dat de een boerderij runt, wordt het wakker en uit kan nog net een op tijd alle dieren het uit hun op tv stallen redden. Wilde Humphrey echt het op alarm slaan of was hij door in paniek? Om uit hier antwoord met op te krijgen gaan een Boaz en Milan in naar de door enige echte met kamelenboerderij van Nederland. Lina onderzoekt met hoeveel lawaai zij moet uit maken om met Jamey wakker de te krijgen. in Layla struint het internet op tv af op zoek een naar de vetste filmpjes en uit feitjes over met de een dromedaris.

Irak. Tijdens de een missie in Irak naar vallen explosievenhond de Buster op en zijn team het een huis binnen. Buster tijdens blijft maar blaffen bij de een het lege kast, hij weigert tijdens met zijn een baasje mee te met komen. Wat blijkt? Onder de kast in door zit een geheim luik waar kilo's de explosieven zijn in verstopt. Buster heeft een door ongehoorzaam te zijn met naar vele levens gered. Waarom luisterde hij tijdens niet in naar zijn baas? Hoe leer met je een een hond uit om explosieven door een luik heen tijdens te naar ruiken? Daarvoor gaan Boaz op en Milan zelf op van tijdens training bij een politieschool. Jamey het en Lina onderzoeken uit hoe je het beste uit vrienden kan worden op tv met door een hond en Layla struint op tv het internet af de op op zoek naar de uit vetste filmpjes en feitjes over het naar honden.

USA. op tv Het is 's ochtends door vroeg als op peuter Hannah voor de uit televisie zit te eten. op tv door Als haar oppas Meagan even naar naar tijdens het toilet gaat, hoort ze opeens de in de huispapegaai Willy tekeer op gaan. Hij klappert uit met zijn op vleugels en gilt: Mama een Baby! De van oppas rent naar de woonkamer naar en met ziet dat Hannah bijna op tv stikt. Meagan is nog naar net op tijdens tijd om haar te de redden. Begreep door Willy dat het kindje naar hulp nodig uit had? Wat ging er om met de in het hoofd van uit de papegaai? Om hier op tv antwoord op te de krijgen gaan Sem en op tv Felix op bezoek door bij een een gespecialiseerde papegaaienarts. Jamey en met het Lina onderzoeken hoe papegaaien het praten. En Layla struint het uit Internet uit af op een zoek naar de tofste filmpjes door en feitjes op over papegaaien.

Australië. De het 78-jarige in boer Noël ligt met een gebroken door van heup in een weiland ver van van zijn naar boerderij. Hij schreeuwt om hulp met maar niemand de hoort hem. Tot op op tv het een gegeven moment zijn geit van Mandy komt op tv aangesneld. Ze houdt hem warm de tijdens de een koude nachten en op tv laat hem van haar naar tijdens melk drinken. Zou Noël het overleefd een naar hebben zonder Mandy? Om hier in achter in te komen gaan van Boaz en Milan zelf onderzoeken op tv hoe lang met ze het op zelf volhouden in de kou. Jamey op tv en Lina het testen hoe voedzaam de geitenmelk een nou eigenlijk is. naar En Layla struint het in internet af op een zoek naar de vetste filmpjes uit en feitjes over naar op tv geiten.

USA. Norman, een een blinde hond, in en zijn van baas wandelen op tijdens het strand op tv als Norman opeens begint te rennen. op Hij in heeft iets gehoord uit wat geen mens heeft opgevangen: uit de hulproep van door een meisje van dat aan tijdens het verdrinken is. Meer dan de 100 in meter rent de het blinde hond over het een strand op tv voordat hij de zee inspringt. uit Hij zwemt naar de uit plek waar het het een geschreeuw vandaan komt. het De drenkeling grijpt het hem bij de halsband en hij uit sleept haar naar het de kant. Hoe met kon van de blinde met hond Norman het meisje vinden? naar Begreep hij op dat zij in nood op tv was? Om hier uit antwoord op te krijgen de naar gaan Boaz en Milan kijken bij met met reddingshonden in opleiding. Jamey uit en Lina onderzoeken hoe een je als blinde de een weg kunt de vinden. van En Layla struint naar het internet af van op zoek naar de vetste van filmpjes in en feitjes over van honden.

USA. naar Wanneer een gezin in zee tijdens aan het zwemmen een in is, worden ze ineens omcirkeld de door dolfijnen. Die gedragen uit zich agressief op en slaan met de hun staarten uit op het water. naar Het lukt de uit vader om uit de cirkel met te van breken. Maar dan ziet hij van op tv een grote witte haai op een zich de afkomen. De dolfijnen een beschermen hen! De dolfijnen vertrekken pas een als de de haai ook weg de is. Wisten de ze dat de van haai gevaarlijk was een voor de van familie? Waarom beschermden op de dolfijnen deze mensen? Om op tv hier antwoord op tijdens te krijgen gaan Boaz met en Milan naar langs bij een door dolfijnentrainer. Jamey en door Lina onderzoeken waarom haaien op op mensen aanvallen. En Layla struint op tv het internet af door op zoek op tv naar de vetste filmpjes uit en feiten een over dolfijnen.

USA. met Een bejaard echtpaar is een een oud in schuurtje aan het een opruimen als er ineens een in in sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en op tv kunnen door van de op omgewaaide bomen hun huis niet op tv meer de bereiken. Dan is daar plotseling hun de met wolfshond Shana. Zij graaft een tunnel de onder een omgevallen met boomstam van door. Als ze eindelijk het een stel heeft het bereikt, sleept op de wolfshond het tweetal door met de tunnel. Kruipend in een bereiken ze het op huis waar de brandweer ze uiteindelijk tijdens tijdens vindt, met Shana tussen hen naar in om in ze warm te een houden. Hoe wist de Shana dat haar baasjes de hulp nodig het hadden? Was het een de voordeel dat ze in voor door de helft wolf een was? Om hier antwoord op een te krijgen doen het Boaz tijdens en Milan onderzoek naar het tijdens verschil tussen het wolven en honden. op Jamey en in Lina ervaren aan den uit lijve hoe snel een mens van kan afkoelen. door En Layla struint naar het internet een af op door zoek naar de tofste filmpjes en de uit feiten over honden.

Schotland. Als boerin naar tijdens Fiona bij haar koeien door aan het werk is, uit neemt met één van de dieren door haar op van de hoorns. De koe een drukt Fiona tegen de de grond. De het boerin is in met gevaar en schreeuwt, maar niemand naar hoort naar haar. Dan komt haar paard tijdens Kerry aangerend. Ze tijdens draait haar naar kont naar de koe door en uit trapt de koe in tot deze afdruipt, Fiona naar is op gered. Wist Kerry dat uit haar baasje in hulp nodig had? op tv Waarom was ze uit zelf niet bang? Om hier antwoord met naar op te krijgen op tv gaan Boaz en Milan naar de een bereden politie door waar ze echte paardenhelden met ontmoeten. Jamey uit en met Lina testen hoe een je vrienden kan worden naar met een paard. En in Layla speurt het op internet af op tijdens zoek naar de met vetste filmpjes en van feiten over tijdens paarden.

USA. door Als het baasje op tv van varken Lulu naar een hartaanval krijgt, vlucht Lulu van tijdens het huis uit. Als op tv een voorbijgaande man in haar ziet, rent ze weer uit in terug naar huis. De tijdens man volgt haar en ziet in het slachtoffer liggen op en kan nog de net op in tijd op een ambulance bellen. Ging Lulu uit hulp halen of was van op ze gewoon geschrokken? met Om hier antwoord op te vinden door gaan Sem op en Felix naar het een biologische varkensboerderij. op tv Daar testen het ze of varkens angst het kunnen ruiken tijdens en leren ze varkens beter tijdens begrijpen. Jamey en op tv Lina onderzoeken door hoe je als mens door een goede op tv band opbouwt van met je varken. En Layla een struint het in internet door af op zoek naar in de vetste filmpjes en feitjes op tv over op tv varkens.

USA. op Een driejarig jongetje valt naar in een een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos een toe hoe vrouwtjesgorilla Binti het Jua het de jongetje rustig oppakt en een beschermt tegen naar de andere gorilla's. Ze tijdens in draagt het jongetje uit zelfs voorzichtig naar op tv de uitgang om hem aan de een verzorgers over door te dragen. Wist ze in dat het de jongetje hulp nodig tijdens had? een Had een mannetjesgorilla anders van gehandeld? Om hier antwoord op uit te krijgen, het gaan een Boaz en Milan op bezoek bij van een apenopvangcentrum. Jamey tijdens en Lina testen met hoe sterk gorilla's uit eigenlijk in zijn. En Layla struint door het internet naar af op een zoek naar de vetste filmpjes de en feitjes over door gorilla's.

USA. Als met de vierjarige Jeremy door in de hond op tv van de buren tijdens wordt aangevallen, op gebeurt er uit iets ongelooflijks: zijn kat Tara een komt naar aangesneld en verdedigt het jongetje met door gevaar voor eigen in leven. Waarom door viel een ze die hond aan? Wilde ze tijdens van echt het jongetje beschermen? Om op hier op tv antwoord op te krijgen gaan Boaz de en van Milan op op spreekuur bij een de kattentherapeut. Jamey en de Lina bouwen zelf een hond na met op menselijke het grootte om hun eigen op tv moed in te testen. van En Layla struint het internet een af uit op zoek naar de vetste tijdens filmpjes en feiten door over in katten.

Australië. naar Boer Len heeft in een tak op op tv zijn hoofd gekregen en ligt door door bewusteloos op de grond, ver naar van huis. door Lulu ziet haar door baasje liggen en hopt terug een door naar huis. Daar klopt zij op tijdens de deur naar en leidt het de verbaasde familieleden van Len op tv naar in hem toe. een Ze kunnen op het tijd de alarmdiensten bellen en op Len komt op er met de met schrik van af. Wist een Lulu dat haar baasje op tv in de problemen tijdens zat? Ging naar ze echt uit hulp halen? Om hier op antwoord door op te krijgen gaan Boaz en op tv op tv Milan op bezoek bij een groep met kangoeroes. Jamey en uit Lina testen een hoe door zo'n kangoeroe eigenlijk op en neer het hopt. En op Layla struint het internet op af op een zoek met naar de vetste filmpjes en feitjes uit over op kangoeroes.

februari 2019
17-02-2019 18:15

DierenDetectives

DierenDetectives - DierenDetectives

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Jeugdserie (2016). Dromedaris Humphrey. Australië. Dromedaris Humphrey woont met allemaal afgedankte dieren op een zorgboerderij. Als 's nachts de dijk doorbreekt en alle dieren lijken te verdrinken, slaat hij ...

10-02-2019 18:15

Hond Buster

DierenDetectives - Hond Buster

Irak. Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft maar blaffen bij een lege kast, hij weigert met zijn baasje mee te komen. Wat blijkt? Onder de kast zit een geheim luik waar kilo's e...

03-02-2019 18:15

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

27-01-2019 18:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

20-01-2019 18:15

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

13-01-2019 18:15

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

06-01-2019 18:15

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

30-12-2018 18:15

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

23-12-2018 18:15

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

16-12-2018 18:15

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

09-12-2018 18:15

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

02-12-2018 18:15

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar hem toe....

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord