Programma gemist?

USA. Het de is met 's ochtends vroeg als op tv peuter Hannah voor de televisie in door zit te eten. tijdens Als haar oppas Meagan even naar op tv het het toilet gaat, hoort ze in opeens de huispapegaai Willy in uit tekeer gaan. Hij klappert in met zijn op tv vleugels en gilt: een Mama Baby! De oppas rent uit naar de op tv woonkamer en ziet op dat Hannah bijna stikt. Meagan het van is nog net op tijd met om in haar te redden. Begreep op Willy dat het kindje hulp met van nodig had? Wat ging er om door in het het hoofd van op de papegaai? Om tijdens hier antwoord in op te krijgen gaan Sem en het Felix op op bezoek bij een gespecialiseerde op tv het papegaaienarts. Jamey en Lina onderzoeken op tv hoe papegaaien op tv praten. En Layla struint het op Internet af op het van zoek naar de tofste filmpjes en met feitjes over van papegaaien.

Australië. De 78-jarige op boer van Noël ligt met tijdens een gebroken heup in de een weiland ver van op zijn boerderij. van Hij schreeuwt om naar hulp maar op tv niemand hoort hem. Tot de op een gegeven moment met zijn op geit Mandy komt aangesneld. met Ze houdt met hem warm tijdens de naar koude nachten en met laat hem van haar uit melk drinken. het Zou een Noël het overleefd het hebben zonder Mandy? Om hier achter de te komen gaan op tv Boaz en een Milan naar zelf onderzoeken hoe lang op ze het zelf volhouden van in de van kou. Jamey en Lina testen naar hoe voedzaam een geitenmelk nou uit eigenlijk is. En Layla struint naar het naar internet af op zoek de naar de door vetste filmpjes en feitjes op over de geiten.

USA. Norman, op een naar blinde hond, en zijn baas wandelen in op het strand naar als Norman opeens in begint te rennen. de Hij in heeft iets gehoord wat op tv geen mens heeft opgevangen: door de hulproep van in op een meisje dat aan het verdrinken op tv is. met Meer dan 100 met meter rent op tv de blinde hond het over het strand voordat hij de in zee inspringt. uit Hij zwemt tijdens naar de plek waar het van geschreeuw op vandaan komt. uit De drenkeling grijpt hem bij de de halsband en uit hij sleept met haar naar de de kant. Hoe kon tijdens de blinde hond Norman het in een meisje vinden? Begreep op hij dat zij in nood was? naar Om hier van antwoord het op te krijgen gaan uit Boaz en Milan kijken bij naar reddingshonden naar in opleiding. Jamey en van Lina onderzoeken de hoe je als blinde de tijdens weg op kunt vinden. met En Layla struint het het internet af naar op zoek naar de uit vetste filmpjes en feitjes over op tv uit honden.

USA. tijdens Wanneer een gezin in de zee aan het zwemmen een is, op worden ze ineens op tv omcirkeld door dolfijnen. van Die gedragen zich agressief het en slaan met tijdens hun staarten op het van water. in Het lukt de vader om een uit uit de cirkel te met breken. Maar dan een ziet hij een grote het witte haai op zich met afkomen. De op tv dolfijnen beschermen het hen! De dolfijnen vertrekken op pas als de op tv haai ook weg is. uit Wisten ze dat tijdens van de haai gevaarlijk was voor in de naar familie? Waarom beschermden de door dolfijnen deze mensen? Om hier de antwoord op te van naar krijgen gaan Boaz en Milan de langs bij een het dolfijnentrainer. Jamey en uit Lina onderzoeken waarom haaien op tv de mensen aanvallen. En op tv Layla struint het internet af op door zoek in naar de vetste in filmpjes en feiten over door dolfijnen.

USA. naar Een bejaard van echtpaar is een oud schuurtje naar aan het opruimen een als er ineens op tv een sneeuwstorm oprukt. het Ze raken ingesneeuwd naar en kunnen door de op omgewaaide met bomen hun huis niet meer met bereiken. Dan in is daar plotseling in hun wolfshond Shana. uit Zij graaft een tunnel op tv onder een omgevallen het uit boomstam door. Als ze eindelijk het het stel op tv heeft bereikt, de sleept de wolfshond het tweetal door met op tv de tunnel. Kruipend op tv bereiken ze het huis met waar de brandweer ze uiteindelijk door vindt, met met Shana van tussen hen in naar om ze warm te uit houden. Hoe wist Shana op tv dat haar baasjes naar hulp de nodig hadden? Was het in een voordeel dat ze voor de de van helft wolf was? Om hier in antwoord van op te tijdens krijgen doen Boaz en Milan tijdens onderzoek naar het de verschil tussen wolven en uit een honden. Jamey en Lina ervaren aan op tv den lijve het hoe snel van een mens op tv kan afkoelen. En Layla struint het op internet af op het zoek met naar de tofste in filmpjes en op feiten over honden.

USA. Als het het baasje van varken met Lulu een tijdens hartaanval krijgt, vlucht in Lulu het huis uit. door Als een op voorbijgaande man haar door ziet, rent ze de weer terug naar op tv huis. uit De man volgt haar en ziet van het slachtoffer uit liggen en kan door nog net het op tijd een ambulance uit bellen. Ging tijdens Lulu hulp in halen of was het ze gewoon geschrokken? op Om hier antwoord op te met vinden gaan Sem uit en Felix naar een in biologische varkensboerderij. met Daar testen een ze of varkens angst kunnen in ruiken en leren naar ze varkens beter uit begrijpen. Jamey uit en Lina onderzoeken hoe op tv je als mens uit een goede in band opbouwt van met je varken. door En Layla struint het tijdens internet af op van zoek naar de vetste op tv filmpjes en feitjes op van over varkens.

USA. Een driejarig de jongetje valt in op tv een gorillaverblijf. met Omstanders kijken in ademloos toe hoe door vrouwtjesgorilla Binti in Jua het jongetje rustig oppakt het en een beschermt tegen de door andere gorilla's. Ze op draagt het jongetje een zelfs voorzichtig naar de uitgang tijdens om hem het aan de verzorgers over de te dragen. de Wist ze dat het de jongetje hulp nodig had? met Had door een mannetjesgorilla door anders gehandeld? Om hier antwoord een op te krijgen, uit gaan tijdens Boaz en Milan op bezoek de bij een apenopvangcentrum. uit Jamey in en Lina testen hoe sterk een gorilla's eigenlijk zijn. van En Layla struint de het tijdens internet af op zoek naar de door vetste filmpjes en de feitjes over van gorilla's.

USA. op Als de tijdens vierjarige Jeremy door de hond op van de buren wordt in aangevallen, tijdens gebeurt er door iets ongelooflijks: zijn tijdens kat Tara komt aangesneld en verdedigt op tv het jongetje het met naar gevaar voor eigen op tv leven. Waarom viel van ze die hond aan? Wilde ze met van echt het jongetje het beschermen? Om hier een antwoord op te krijgen gaan Boaz het en Milan tijdens op spreekuur de bij een kattentherapeut. Jamey met en Lina de bouwen zelf in een hond na op menselijke uit grootte om hun eigen uit door moed te testen. En door Layla struint het het internet af op zoek naar naar de door vetste filmpjes en feiten over uit een katten.

Australië. op tv Boer Len heeft in een tak op het zijn hoofd gekregen uit en ligt bewusteloos ver het van huis op door de grond. Kangoeroe Lulu door ziet het haar baasje liggen uit en hopt terug naar het huis. Daar klopt op zij op in de deur en door leidt de verbaasde familieleden op tv van Len op naar hem tijdens toe. Ze kunnen op tijd de de van alarmdiensten bellen en een Len komt er van met de schrik vanaf. door Wist Lulu dat haar op tv baasje in door de problemen naar zat? Ging ze echt een hulp halen? Om hier naar antwoord op te krijgen in gaan Boaz en door Milan op op bezoek op bij een groep kangoeroes. Jamey op en Lina testen tijdens hoe zo'n kangoeroe eigenlijk in tijdens op en neer hopt. En een Layla struint het internet naar af op zoek met naar de vetste tijdens naar filmpjes en feitjes over van kangoeroes.

Australië. De 78-jarige de het boer Noël ligt met een in gebroken heup in uit een weiland op ver van tijdens zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp door de maar niemand hoort hem. met Tot op een gegeven uit moment zijn geit Mandy van komt tijdens aangesneld. Ze door houdt hem warm tijdens de koude de uit nachten en laat hem van tijdens haar op tv melk drinken. Zou Noël in het overleefd hebben in zonder Mandy? Om van hier achter te komen tijdens gaan Boaz en uit Milan zelf van onderzoeken hoe lang het ze het met zelf volhouden in de met kou. Jamey en Lina van testen hoe voedzaam in geitenmelk uit nou eigenlijk is. de En Layla struint naar het internet af op naar zoek naar de door vetste filmpjes en van feitjes over op geiten.

USA. Norman, het een naar blinde hond, en zijn een baas wandelen op het naar strand tijdens als Norman opeens naar begint te rennen. Hij heeft uit iets gehoord wat geen op tv de mens heeft opgevangen: de hulproep het van een meisje een dat aan het de verdrinken is. de Meer dan 100 meter het rent de blinde hond van naar over het strand voordat hij de door zee inspringt. Hij van zwemt de naar de plek het waar het geschreeuw met vandaan komt. een De drenkeling grijpt hem een bij de een halsband en hij sleept haar in naar de kant. door Hoe kon in de blinde hond Norman uit het meisje vinden? Begreep op hij met dat zij in nood was? met van Om hier antwoord de op te krijgen gaan met Boaz en Milan naar kijken bij reddingshonden in opleiding. tijdens Jamey en Lina met de onderzoeken hoe je als blinde van de van weg kunt vinden. tijdens En Layla struint het in internet af op in zoek naar op tv de vetste filmpjes met en feitjes over uit honden.

USA. het Wanneer een gezin in zee tijdens aan het zwemmen op tv is, op tv worden ze op tv ineens omcirkeld door dolfijnen. met Die gedragen een zich agressief en slaan met hun het staarten op het naar water. Het van lukt de in vader om uit van de cirkel te tijdens breken. Maar dan in ziet hij een grote, de witte haai op door zich afkomen. De met dolfijnen naar beschermen hen! De dolfijnen vertrekken pas een van als de haai ook de weg is. Wisten ze een dat de uit haai gevaarlijk was de voor de familie? de Waarom beschermden de uit dolfijnen deze mensen? Om hier van antwoord op door te van krijgen gaan Boaz op tv en Milan langs bij een tijdens dolfijnentrainer. met Jamey en Lina onderzoeken de waarom haaien mensen aanvallen. En naar naar Layla struint het internet af op een zoek met naar de vetste op filmpjes en op tv feiten over dolfijnen.

USA. op Een bejaard echtpaar een is een uit oud schuurtje aan het uit opruimen als met er ineens een sneeuwstorm van oprukt. Ze de raken ingesneeuwd en kunnen met door de omgewaaide bomen op tv hun huis niet uit meer bereiken. Dan op tv is daar op plotseling hun op wolfshond Shana. Zij op tv graaft een tunnel onder een omgevallen op boomstam door. in Als ze eindelijk door het stel heeft van bereikt, sleept de met wolfshond uit het tweetal door de tunnel. het Kruipend bereiken het ze het huis waar het de naar brandweer ze uiteindelijk tijdens vindt, met Shana door tussen hen in van om ze warm de te houden. Hoe wist Shana dat naar het haar baasjes hulp nodig hadden? tijdens Was door het een voordeel dat ze voor met uit de helft wolf was? in Om hier antwoord op tijdens te door krijgen doen Boaz op tv en Milan onderzoek naar het verschil naar een tussen wolven en honden. tijdens Jamey en Lina ervaren van aan naar den lijve hoe snel een in mens kan afkoelen. En in Layla struint met het internet het af op zoek naar de tijdens tofste filmpjes uit en feiten over een honden.

Schotland. naar Als boerin Fiona bij uit haar koeien aan het in werk is, uit neemt één van het de de dieren haar op de hoorns. het De koe tijdens drukt Fiona tegen van de grond. De boerin met is in op tv gevaar en schreeuwt, maar niemand uit hoort haar. het Dan een komt haar paard Kerry uit aangerend. Ze een draait haar kont naar de met koe en trapt de op tv koe met tot deze afdruipt, de Fiona is gered. naar Wist Kerry op tv dat haar baasje hulp nodig had? uit Waarom was ze in zelf niet bang? op tv Om hier van antwoord tijdens op te krijgen uit gaan Boaz en Milan naar de op een bereden politie waar ze echte op tv paardenhelden ontmoeten. het Jamey en Lina testen hoe naar je een vrienden kan worden op tv met een het paard. En Layla speurt het Internet tijdens af de op zoek naar de vetste een filmpjes en feiten door over op paarden.

USA. op tv Als het baasje van van varken Lulu in een hartaanval op krijgt, vlucht Lulu het huis uit. naar Als een voorbijgaande tijdens man in haar ziet, rent ze tijdens weer terug naar huis. op tv De op man volgt haar en in ziet het slachtoffer de liggen naar en kan nog op net op tijd de een ambulance bellen. uit Ging Lulu hulp halen of een was een ze gewoon geschrokken? Om de hier antwoord op te vinden, naar gaan Sem uit en tijdens Felix naar een biologische een varkensboerderij. Daar door testen ze of varkens angst met kunnen ruiken en leren door ze varkens beter naar begrijpen. Jamey en de Lina onderzoeken hoe met het je als mens een goede van band tijdens opbouwt met je een varken. En Layla op struint het internet af op de zoek naar de de vetste filmpjes en feitjes op over het varkens.

februari 2020
22-09-2019 13:40

Papegaai Willy

DierenDetectives - Papegaai Willy

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Baby! De oppas r...

22-09-2019 13:15

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

22-09-2019 12:50

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

22-09-2019 12:25

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote witte...

22-09-2019 12:00

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

21-09-2019 14:00

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

21-09-2019 13:35

Gorilla Binti Jua

DierenDetectives - Gorilla Binti Jua

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig naar de uitga...

21-09-2019 13:10

Kat Tara

DierenDetectives - Kat Tara

USA. Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen, gebeurt er iets ongelooflijks: zijn kat Tara komt aangesneld en verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven. Waarom viel ze die hond aan? Wilde ze echt het jo...

21-09-2019 12:40

Kangoeroe Lulu

DierenDetectives - Kangoeroe Lulu

Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos ver van huis op de grond. Kangoeroe Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur en leidt de verbaasde familieleden van Len naar...

20-05-2019 16:35

Geit Mandy

DierenDetectives - Geit Mandy

Australië. De 78-jarige boer Noël ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot op een gegeven moment zijn geit Mandy komt aangesneld. Ze houdt hem warm tijdens de koude ...

13-05-2019 16:30

Hond Norman

DierenDetectives - Hond Norman

USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een meisje dat aan het verdrinken is. Meer dan 100 meter rent de bl...

06-05-2019 16:35

Een groep Dolfijnen

DierenDetectives - Een groep Dolfijnen

USA. Wanneer een gezin in zee aan het zwemmen is, worden ze ineens omcirkeld door dolfijnen. Die gedragen zich agressief en slaan met hun staarten op het water. Het lukt de vader om uit de cirkel te breken. Maar dan ziet hij een grote, witt...

29-04-2019 16:35

Wolfshond Shana

DierenDetectives - Wolfshond Shana

USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Dan is daar plotseling hun wolfshond Shana. Zij graaf...

22-04-2019 16:35

Paard Kerry Gold

DierenDetectives - Paard Kerry Gold

Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt één van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. De boerin is in gevaar en schreeuwt, maar niemand hoort haar. Dan komt haar paard Kerry aangerend. Ze...

15-04-2019 16:35

Varken Lulu

DierenDetectives - Varken Lulu

USA. Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen en kan nog net op tijd een ambulance be...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DierenDetectives gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DierenDetectives de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DierenDetectives bij DierenDetectives liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DierenDetectives. Heb je een uitzending van DierenDetectives gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DierenDetectives gemist

Uitzending gemist van DierenDetectives? Hier kun je alle uitzendingen van DierenDetectives kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 13:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!