Programma gemist?

Paul de van Leeuw is met er ook dit jaar bij met met zijn Sinterklaasshow een op naar RTL 4. In Sint op & Paul Pakken Uit! een met vieren ze de verjaardag van naar Sinterklaas tijdens een tijdens bonte uit avond. Surprises Paul trekt lootjes met de het hele de publiek én alle de bekende gasten en van er worden surprises uit uitgedeeld. Het wordt een op avond vol verrassingen. Een gezellige naar en vooral op hilarische tijdens show. Wensen Uit talloze inzendingen van zijn de meest ontroerende en grappige de wensen een geselecteerd die Paul en tijdens Sint op hilarische door en originele wijze vervullen. op De Miguel Wiels het Live Band zorgt het voor de muziek met op tv op deze Sinterklaasavond door op RTL 4. Bekijk de leukste de sinterklaasliedjes voor tijdens pakjesavond op de gids.tv/6403/sinterklaasliedjes

Paul van de Leeuw een en Sinterklaas pakken groots tijdens uit met op hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor met het eerst te met zien op RTL tijdens 4. Op de pakjesavond worden het mensen blij verrast en worden van er surprises een uitgedeeld in Sint & een van Paul Pakken Uit! het Grote surprise voor Sinterklaas zelf de is het een live optreden van Anouk. In een op 'De Slimste Sint' wordt voor een eens en op tv altijd bepaald welke de Sint de meest intelligente op tv is. Uit talloze met inzendingen zijn de de meest ontroerende door en grappige wensen het geselecteerd die Paul en Sint met op hilarische de en originele wijze in vervullen. Met natuurlijk weer op tv veel bekende gasten en tijdens een een spectaculaire entree van de uit Sint. Dat in alles onder muzikale door begeleiding van de een Miguel Wiels Live door Band.

augustus 2020
05-12-2019 20:38

Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gaste...

05-12-2018 21:32

Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Op pakjesavond worden mensen blij verrast en worden er surprises uitgedeeld in Sint & Paul Pakken Uit! Grote surprise...

Sint & Paul Pakken Uit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint & Paul Pakken Uit! bij Sint & Paul Pakken Uit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint & Paul Pakken Uit!. Heb je een uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint & Paul Pakken Uit! gemist

Amusementsprogramma waarin de verjaardag van Sinterklaas groots wordt gevierd. Mensen worden verrast en surprises worden uitgedeeld. Een vrolijke bonte avond met Paul de Leeuw, Sinterklaas, diverse gasten en muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.

Uitzending gemist van Sint & Paul Pakken Uit!? Hier kun je alle uitzendingen van Sint & Paul Pakken Uit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!