Programma gemist?

Paul de Leeuw door is er ook door dit jaar bij het met zijn Sinterklaasshow op tv op door RTL 4. In het Sint & de Paul Pakken Uit! vieren uit ze de verjaardag uit van Sinterklaas tijdens een naar bonte op tv avond. Surprises Paul trekt lootjes tijdens met het hele publiek én uit alle bekende gasten op en er worden surprises door door uitgedeeld. Het wordt een uit avond vol verrassingen. Een gezellige in en op vooral hilarische show. Wensen Uit talloze op inzendingen zijn op tv de meest naar ontroerende en grappige wensen door geselecteerd die Paul en door Sint op hilarische en in originele op tv wijze vervullen. De op Miguel Wiels Live Band zorgt door voor de naar muziek op tijdens deze Sinterklaasavond op RTL 4. Bekijk op de uit leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond op de het gids.tv/6403/sinterklaasliedjes

Paul een de Leeuw en Sinterklaas op tv pakken groots het uit met hun bonte met Sinterklaasfeest, dit van jaar voor het eerst te op zien op uit RTL uit 4. Op pakjesavond een worden mensen blij naar verrast en worden er in surprises uitgedeeld in Sint & met met Paul Pakken Uit! Grote surprise voor op tv een Sinterklaas zelf is een live optreden van tijdens van Anouk. In 'De de Slimste Sint' wordt voor van eens en altijd door bepaald welke Sint de een op meest intelligente is. Uit in talloze inzendingen zijn uit de meest ontroerende en grappige wensen een geselecteerd die Paul van de en Sint op het hilarische en originele wijze vervullen. Met met op tv natuurlijk weer veel bekende gasten en op tv een spectaculaire entree tijdens van de van Sint. Dat alles door onder op muzikale begeleiding van de Miguel Wiels de Live uit Band.

april 2021
05-12-2019 20:38

Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gaste...

05-12-2018 21:32

Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Op pakjesavond worden mensen blij verrast en worden er surprises uitgedeeld in Sint & Paul Pakken Uit! Grote surprise...

Sint & Paul Pakken Uit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint & Paul Pakken Uit! bij Sint & Paul Pakken Uit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint & Paul Pakken Uit!. Heb je een uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint & Paul Pakken Uit! gemist

Amusementsprogramma waarin de verjaardag van Sinterklaas groots wordt gevierd. Mensen worden verrast en surprises worden uitgedeeld. Een vrolijke bonte avond met Paul de Leeuw, Sinterklaas, diverse gasten en muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.

Uitzending gemist van Sint & Paul Pakken Uit!? Hier kun je alle uitzendingen van Sint & Paul Pakken Uit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!