Programma gemist?

Paul de de Leeuw is met er ook een dit jaar bij met zijn met Sinterklaasshow op RTL door 4. In met Sint & Paul van Pakken Uit! vieren met ze de verjaardag met van Sinterklaas tijdens een de bonte avond. Surprises Paul door trekt lootjes met het door hele publiek én alle het bekende gasten uit en er worden surprises door uit uitgedeeld. Het wordt een avond vol het verrassingen. op Een gezellige en uit vooral hilarische naar show. Wensen Uit talloze inzendingen zijn de meest op tv een ontroerende en grappige wensen geselecteerd die van Paul en Sint het op hilarische uit en originele wijze vervullen. op tv De Miguel tijdens Wiels Live Band het zorgt voor met de muziek op deze het Sinterklaasavond op RTL de 4. Bekijk in de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond naar op met gids.tv/6403/sinterklaasliedjes

Paul van de Leeuw op en Sinterklaas pakken groots van uit met hun bonte het Sinterklaasfeest, dit in jaar voor het het eerst te zien op RTL van 4. uit Op pakjesavond worden mensen in blij verrast en de worden er surprises uit uitgedeeld uit in Sint & Paul de Pakken Uit! Grote surprise op voor Sinterklaas zelf is het een live optreden met van in Anouk. In 'De Slimste Sint' in wordt het voor eens en door altijd bepaald de welke Sint de meest uit intelligente is. Uit door talloze inzendingen zijn de meest de ontroerende en grappige wensen het uit geselecteerd die Paul het en Sint op hilarische een en originele wijze in vervullen. Met natuurlijk weer de veel bekende gasten en uit door een spectaculaire entree naar van de Sint. Dat met alles onder tijdens muzikale begeleiding van de Miguel Wiels tijdens Live door Band.

april 2020
05-12-2019 20:38

Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gaste...

05-12-2018 21:32

Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Op pakjesavond worden mensen blij verrast en worden er surprises uitgedeeld in Sint & Paul Pakken Uit! Grote surprise...

Sint & Paul Pakken Uit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint & Paul Pakken Uit! bij Sint & Paul Pakken Uit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint & Paul Pakken Uit!. Heb je een uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint & Paul Pakken Uit! gemist

Amusementsprogramma waarin de verjaardag van Sinterklaas groots wordt gevierd. Mensen worden verrast en surprises worden uitgedeeld. Een vrolijke bonte avond met Paul de Leeuw, Sinterklaas, diverse gasten en muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.

Uitzending gemist van Sint & Paul Pakken Uit!? Hier kun je alle uitzendingen van Sint & Paul Pakken Uit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!