Programma gemist?

Paul de naar Leeuw is er ook in in dit jaar bij met zijn een Sinterklaasshow op door RTL 4. In op tv Sint & Paul met Pakken Uit! een vieren ze de verjaardag van Sinterklaas het tijdens het een bonte in avond. Surprises Paul trekt lootjes met een het hele door publiek én alle bekende gasten het en er worden surprises uit uitgedeeld. Het wordt een een avond vol de verrassingen. Een gezellige uit en vooral hilarische op show. Wensen Uit de talloze inzendingen zijn tijdens de meest ontroerende en grappige op tv wensen geselecteerd de die Paul en Sint het op naar hilarische en originele wijze een vervullen. De Miguel op Wiels Live Band in zorgt voor de op tv muziek op deze het Sinterklaasavond op RTL in 4. Bekijk de leukste een sinterklaasliedjes voor pakjesavond uit op door gids.tv/6403/sinterklaasliedjes

Paul de de Leeuw en een Sinterklaas pakken groots uit met het hun naar bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor de naar het eerst te zien het op RTL 4. op Op pakjesavond worden van mensen blij verrast het en worden er in surprises uitgedeeld in Sint een & uit Paul Pakken Uit! Grote surprise een voor Sinterklaas met zelf is een live optreden op van Anouk. In in 'De op Slimste Sint' wordt van voor eens en met altijd bepaald welke Sint de een door meest intelligente is. Uit talloze inzendingen zijn uit de meest ontroerende tijdens en grappige wensen uit met geselecteerd die Paul en Sint op van tijdens hilarische en originele wijze vervullen. tijdens Met met natuurlijk weer veel bekende door gasten en een spectaculaire een entree van door de Sint. Dat een alles onder muzikale begeleiding het van de Miguel Wiels het in Live Band.

december 2019
05-12-2019 20:38

Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gaste...

05-12-2018 21:32

Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Op pakjesavond worden mensen blij verrast en worden er surprises uitgedeeld in Sint & Paul Pakken Uit! Grote surprise...

Sint & Paul Pakken Uit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint & Paul Pakken Uit! bij Sint & Paul Pakken Uit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint & Paul Pakken Uit!. Heb je een uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint & Paul Pakken Uit! gemist

Amusementsprogramma waarin de verjaardag van Sinterklaas groots wordt gevierd. Mensen worden verrast en surprises worden uitgedeeld. Een vrolijke bonte avond met Paul de Leeuw, Sinterklaas, diverse gasten en muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.

Uitzending gemist van Sint & Paul Pakken Uit!? Hier kun je alle uitzendingen van Sint & Paul Pakken Uit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!