Programma gemist?

Paul de Leeuw uit is het er ook dit jaar een bij met door zijn Sinterklaasshow op RTL met 4. In Sint & tijdens door Paul Pakken Uit! vieren ze door de op tv verjaardag van Sinterklaas naar tijdens een bonte het avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele van publiek van én alle bekende gasten tijdens en er een worden surprises uitgedeeld. de Het wordt een avond vol op tijdens verrassingen. Een gezellige met en vooral hilarische show. Wensen Uit talloze met inzendingen een zijn de meest het ontroerende en grappige wensen geselecteerd die in Paul naar en Sint op hilarische en naar originele wijze in vervullen. De tijdens Miguel Wiels Live Band zorgt het voor de in muziek naar op deze Sinterklaasavond op naar RTL 4. Bekijk de leukste het sinterklaasliedjes voor op pakjesavond op met gids.tv/6403/sinterklaasliedjes

Paul met de Leeuw en Sinterklaas in pakken groots uit uit met hun bonte uit Sinterklaasfeest, dit jaar voor van het eerst te op zien op RTL het uit 4. Op pakjesavond worden een mensen blij verrast en worden in er uit surprises uitgedeeld in op tv Sint & Paul op tv Pakken Uit! Grote surprise door voor op Sinterklaas zelf is een live optreden in van de Anouk. In van 'De Slimste Sint' tijdens wordt voor eens en van altijd bepaald welke door Sint de meest intelligente op is. Uit talloze uit inzendingen zijn de meest ontroerende op en een grappige wensen geselecteerd die op tv Paul in en Sint op hilarische tijdens en originele wijze uit vervullen. Met natuurlijk weer veel van bekende door gasten en naar een spectaculaire entree van naar de Sint. Dat alles onder de op muzikale begeleiding van uit de Miguel Wiels Live tijdens Band.

november 2020
05-12-2019 20:38

Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gaste...

05-12-2018 21:32

Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Op pakjesavond worden mensen blij verrast en worden er surprises uitgedeeld in Sint & Paul Pakken Uit! Grote surprise...

Sint & Paul Pakken Uit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint & Paul Pakken Uit! bij Sint & Paul Pakken Uit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint & Paul Pakken Uit!. Heb je een uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint & Paul Pakken Uit! gemist

Amusementsprogramma waarin de verjaardag van Sinterklaas groots wordt gevierd. Mensen worden verrast en surprises worden uitgedeeld. Een vrolijke bonte avond met Paul de Leeuw, Sinterklaas, diverse gasten en muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.

Uitzending gemist van Sint & Paul Pakken Uit!? Hier kun je alle uitzendingen van Sint & Paul Pakken Uit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!