Programma gemist?

Paul de Leeuw van is in er ook dit jaar bij met in met zijn Sinterklaasshow op tijdens RTL 4. In uit Sint & met Paul Pakken Uit! in vieren ze de verjaardag een van Sinterklaas in tijdens een bonte de avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele op publiek op tv én alle bekende van gasten en er worden surprises van in uitgedeeld. Het wordt een avond uit vol op verrassingen. Een gezellige en door vooral hilarische van show. Wensen Uit talloze inzendingen zijn de uit meest ontroerende en op grappige tijdens wensen geselecteerd die op Paul en Sint op hilarische het en originele een wijze vervullen. De Miguel van Wiels Live het Band zorgt tijdens voor de muziek op deze uit Sinterklaasavond op RTL 4. Bekijk de de de leukste sinterklaasliedjes voor pakjesavond het op op tv gids.tv/6403/sinterklaasliedjes

Paul de Leeuw tijdens en Sinterklaas tijdens pakken groots uit van met hun in bonte Sinterklaasfeest, dit jaar op voor naar het eerst te zien tijdens op RTL 4. de Op pakjesavond worden mensen uit blij naar verrast en worden er surprises door uitgedeeld in het Sint & Paul Pakken Uit! uit Grote surprise voor het Sinterklaas zelf is met een tijdens live optreden van Anouk. door In 'De Slimste Sint' op wordt op voor eens en altijd bepaald naar welke Sint uit de meest de intelligente is. Uit naar talloze inzendingen zijn de met meest ontroerende op tv en grappige wensen een geselecteerd die Paul en Sint op een hilarische en tijdens originele uit wijze vervullen. Met uit natuurlijk weer veel in bekende gasten en een tijdens spectaculaire entree op tv van de Sint. Dat in alles onder muzikale begeleiding een van de Miguel Wiels met Live een Band.

juli 2021
05-12-2019 20:38

Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Show: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw is er ook dit jaar bij met zijn Sinterklaasshow op RTL 4. In Sint & Paul Pakken Uit! vieren ze de verjaardag van Sinterklaas tijdens een bonte avond. Surprises Paul trekt lootjes met het hele publiek én alle bekende gaste...

05-12-2018 21:32

Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Sint & Paul Pakken Uit! - Sinterklaasshow: Sint & Paul Pakken Uit!

Paul de Leeuw en Sinterklaas pakken groots uit met hun bonte Sinterklaasfeest, dit jaar voor het eerst te zien op RTL 4. Op pakjesavond worden mensen blij verrast en worden er surprises uitgedeeld in Sint & Paul Pakken Uit! Grote surprise...

Sint & Paul Pakken Uit! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sint & Paul Pakken Uit! bij Sint & Paul Pakken Uit! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sint & Paul Pakken Uit!. Heb je een uitzending van Sint & Paul Pakken Uit! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sint & Paul Pakken Uit! gemist

Amusementsprogramma waarin de verjaardag van Sinterklaas groots wordt gevierd. Mensen worden verrast en surprises worden uitgedeeld. Een vrolijke bonte avond met Paul de Leeuw, Sinterklaas, diverse gasten en muzikale begeleiding van de Miguel Wiels Live Band.

Uitzending gemist van Sint & Paul Pakken Uit!? Hier kun je alle uitzendingen van Sint & Paul Pakken Uit! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-12-2019 om 20:38 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!