Programma gemist?

Seizoen 1 - het Aflevering 4 naar - de Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in op 24 slapeloze de uren door in je hoofd uit stampen? Onder leiding van Frank Evenblij door studeren 12 op tv kandidaten een op etmaal lang, non-stop, het op 12 een onderwerpen om daarna met elkaar in het de quiz-arena te door gaan staan. de Lukt het ze met hun ogen de open te tijdens houden en hebben ze met hun kennis paraat? De snelste in kandidaten de met de meeste een goede antwoorden komen in de op finale in en maken kans op de door met geldprijs.

Hoeveel een kennis kun je in 24 van slapeloze uren met in je de hoofd stampen? In door de nieuwe quiz naar Het Uur met Van De Waarheid, in onder leiding van Frank Evenblij, studeren op tv twaalf kandidaten een tijdens op etmaal lang, non-stop, op op twaalf onderwerpen om het daarna met elkaar de quiz-arena in in door te gaan. Het uit Uur Van een De Waarheid is het vanaf vanavond elke donderdag om 21:30 het naar uur te zien een op NPO 1. De onderwerpen variëren tijdens van Feyenoord het en de Berlijnse met Muur tot de 17e uit eeuw het en Nederlandse rappers. Voor de in antwoorden moeten naar de kandidaten de altijd terug in de tijd. met Lukt het uit ze hun ogen een open te houden en hebben naar ze op hun historische kennis op tv paraat? De snelste kandidaat op met de meeste in goede antwoorden komt tijdens in de finale het en maakt naar kans op de geldprijs. de Frank: "Tijdens de quiz naar denken de kandidaten de best scherp te tijdens zijn, maar door van slaapgebrek met daalt juist hun concentratie. van 24 een uur niet slapen zorgt ervoor dat een kandidaten soms een te snel op of verkeerd tijdens drukken, ook al weten ze het het antwoord. tijdens Het is ook mooi de om de te zien hoe hecht een groep op wordt na een met etmaal met uit elkaar te hebben uit doorgebracht. Het uit doet de andere kandidaten op echt het pijn als de eerste op kandidaat eruit vliegt. Diegene op heeft dus 24 uur de gestudeerd en moet op tv binnen een met minuut naar huis." De met kandidaten mogen in de op 24 van uur dat ze aan naar het experiment meedoen eten, op drinken of uit een een luchtje scheppen, maar niet uit slapen. Dommelen tijdens ze weg, dan worden van ze direct wakker gemaakt. Na een die 24 het uur spelen ze in de de studio de op tv met quiz, waarbij ze over elke door categorie een in vraag krijgen. Wie tijdens de vraag fout het of als langzaamste beantwoordt, valt een af. De quiz de is bedacht uit door van producent Marc Pos, Rob het Urgert en Joep van van Deudekom. op tv Joep en Rob zijn ook een in op tv het programma te zien met tijdens filmpjes op die leiden tot een vraag. op tv In op tv de quiz vertelt neuropsycholoog in Eric Scherder wat in slaapgebrek met je hersenen van doet.

januari 2021
10-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

03-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

27-12-2018 21:30

Het uur van de waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het uur van de waarheid

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-ar...

20-12-2018 21:35

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

13-12-2018 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

06-12-2018 21:30

Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? In de nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid, onder leiding van Frank Evenblij, studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, non-stop, op twaalf onderwerpen om daarna met elkaar de...

Het Uur van de Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Waarheid bij Het Uur van de Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Waarheid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Waarheid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!