Programma gemist?

Seizoen 1 tijdens - Aflevering door 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis een kun van je in 24 een slapeloze uren in je in hoofd uit stampen? Onder leiding van door Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een een etmaal uit lang, non-stop, op van 12 onderwerpen om daarna naar met in elkaar in door de quiz-arena te gaan op staan. Lukt van het ze hun ogen door open te door houden en hebben een ze hun kennis paraat? De snelste in kandidaten op tv met de meeste goede antwoorden uit komen door in de finale en maken door door kans op de in geldprijs.

Hoeveel tijdens kennis kun je met in 24 slapeloze uren in uit je in hoofd stampen? van In de nieuwe quiz een Het Uur Van De in Waarheid, onder leiding van van Frank uit Evenblij, studeren met twaalf kandidaten een etmaal tijdens lang, non-stop, op twaalf een onderwerpen een om daarna met elkaar de de quiz-arena in door te gaan. Het Uur Van een het De Waarheid is een vanaf vanavond elke donderdag om 21:30 in uur te door zien op NPO naar 1. De onderwerpen een variëren van Feyenoord door en de Berlijnse op tv Muur tot de 17e naar eeuw en Nederlandse van rappers. een Voor de antwoorden moeten het de kandidaten altijd tijdens terug in in de tijd. Lukt het in ze hun ogen door open te houden uit en hebben ze hun historische op tv kennis paraat? op tv De snelste in kandidaat met de meeste goede het op antwoorden komt in de van finale en naar maakt kans op de van geldprijs. Frank: "Tijdens tijdens de quiz met denken de kandidaten best op tv scherp te zijn, maar van door slaapgebrek daalt de juist op hun concentratie. 24 door uur niet slapen zorgt uit ervoor dat kandidaten soms in te snel een of verkeerd de drukken, ook al weten de ze het antwoord. Het is in ook op tv mooi om te zien hoe de hecht op tv een groep wordt na een van etmaal met elkaar op tv met te hebben doorgebracht. Het doet de tijdens andere kandidaten echt een de pijn als de eerste naar kandidaat eruit vliegt. Diegene de heeft met dus 24 uur gestudeerd en moet op tv binnen een minuut door naar huis." De door kandidaten mogen in de een het 24 uur dat het ze aan het experiment op tv meedoen eten, drinken of door een luchtje scheppen, maar uit door niet slapen. Dommelen de ze weg, dan worden ze van direct wakker gemaakt. Na tijdens die 24 uur uit spelen de ze in naar de studio de quiz, de waarbij ze over elke categorie een een vraag uit krijgen. Wie de in vraag fout of als op langzaamste van beantwoordt, valt op af. De quiz is bedacht van door het producent Marc Pos, Rob Urgert en op tv Joep een van Deudekom. Joep de en Rob zijn een ook in het programma van te in zien met filmpjes de die leiden tot een vraag. op In de quiz naar vertelt neuropsycholoog Eric Scherder met wat slaapgebrek met met je hersenen op doet.

september 2020
10-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

03-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

27-12-2018 21:30

Het uur van de waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het uur van de waarheid

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-ar...

20-12-2018 21:35

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

13-12-2018 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

06-12-2018 21:30

Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? In de nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid, onder leiding van Frank Evenblij, studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, non-stop, op twaalf onderwerpen om daarna met elkaar de...

Het Uur van de Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Waarheid bij Het Uur van de Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Waarheid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Waarheid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!