Programma gemist?

Seizoen door 1 - Aflevering 4 - op tv Quiz (2018). Hoeveel kennis het kun je in op tv met 24 slapeloze uren in je naar hoofd stampen? de Onder leiding op van Frank Evenblij uit studeren 12 kandidaten een etmaal lang, op non-stop, tijdens op 12 uit onderwerpen om daarna op tv met elkaar in de quiz-arena te op gaan staan. op tv Lukt het ze hun de het ogen open te houden en hebben een ze hun kennis met paraat? De uit snelste kandidaten met met de meeste goede uit antwoorden komen in de een finale en tijdens maken kans op de door met geldprijs.

Hoeveel kennis het kun je naar in 24 slapeloze uren met in je hoofd stampen? door In op tv de nieuwe quiz Het in Uur Van De op tv Waarheid, uit onder leiding van Frank Evenblij, uit studeren twaalf door kandidaten een in etmaal lang, non-stop, op naar twaalf onderwerpen om met daarna met elkaar de quiz-arena van in te gaan. op tv op tv Het Uur Van De Waarheid is met vanaf vanavond van elke donderdag om 21:30 met uur te zien van op op tv NPO 1. De onderwerpen variƫren van het Feyenoord het en de op Berlijnse Muur tot de op tv 17e eeuw en Nederlandse rappers. naar Voor op de antwoorden moeten de van kandidaten altijd de terug in de tijd. Lukt naar het ze hun tijdens ogen met open te houden tijdens en hebben ze hun de historische een kennis paraat? De door snelste kandidaat met op de meeste goede antwoorden door komt in de door finale en naar maakt kans op de geldprijs. Frank: op tv van "Tijdens de quiz denken de kandidaten van op tv best scherp te zijn, maar uit door slaapgebrek daalt op tv juist hun concentratie. 24 in op tv uur niet slapen een zorgt ervoor dat kandidaten de soms te snel of op verkeerd tijdens drukken, ook al van weten ze het antwoord. Het door is ook mooi om door te zien hoe de hecht met een groep naar wordt na een etmaal met uit elkaar door te hebben doorgebracht. Het doet de door van andere kandidaten echt met pijn als de eerste kandidaat in eruit uit vliegt. Diegene heeft tijdens dus 24 uur gestudeerd en moet op tv binnen op tv een minuut naar van huis." De kandidaten mogen in de de 24 uur dat de ze aan op het experiment meedoen het eten, drinken met of een in luchtje scheppen, maar niet tijdens slapen. Dommelen tijdens ze weg, dan worden ze een direct de wakker gemaakt. Na die de 24 uur in spelen ze in de studio op de quiz, waarbij ze naar over elke op categorie een vraag op krijgen. door Wie de vraag fout of met als langzaamste beantwoordt, valt in af. De op tv quiz is naar bedacht door producent Marc in Pos, Rob Urgert en op een Joep van Deudekom. Joep en Rob op tv een zijn ook in het het programma te door zien met filmpjes die leiden tot met een vraag. naar In de quiz vertelt met neuropsycholoog Eric Scherder van de wat slaapgebrek met met je hersenen doet.

september 2021
10-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

03-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

27-12-2018 21:30

Het uur van de waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het uur van de waarheid

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-ar...

20-12-2018 21:35

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

13-12-2018 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

06-12-2018 21:30

Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? In de nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid, onder leiding van Frank Evenblij, studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, non-stop, op twaalf onderwerpen om daarna met elkaar de...

Het Uur van de Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Waarheid bij Het Uur van de Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Waarheid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Waarheid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!