Programma gemist?

Seizoen het 1 - Aflevering 4 - het Quiz (2018). Hoeveel kennis tijdens kun je in de 24 van slapeloze uren van in je hoofd het stampen? Onder leiding van Frank de Evenblij studeren 12 kandidaten tijdens een een etmaal lang, uit non-stop, op 12 onderwerpen om van daarna met een elkaar in naar de quiz-arena te gaan staan. Lukt op in het ze hun uit ogen open te uit houden en hebben ze hun kennis uit paraat? De met snelste kandidaten met de met meeste goede een antwoorden komen tijdens in de finale en door maken kans op tijdens de uit geldprijs.

Hoeveel uit kennis kun een je in 24 uit slapeloze uren in je tijdens hoofd stampen? door In de nieuwe in quiz Het Uur Van De de Waarheid, onder leiding van met tijdens Frank Evenblij, studeren het twaalf kandidaten een etmaal op tv lang, non-stop, op twaalf onderwerpen een het om daarna met de elkaar de quiz-arena in door te gaan. uit Het Uur Van door De Waarheid is vanaf vanavond elke op donderdag om 21:30 op uur naar te zien op NPO 1. De op onderwerpen uit variƫren van Feyenoord en op de Berlijnse de Muur tot de de 17e eeuw en Nederlandse van rappers. een Voor de antwoorden moeten uit de kandidaten altijd terug het in de tijd. het Lukt het ze hun van naar ogen open te houden en van hebben een ze hun historische kennis naar paraat? De snelste tijdens kandidaat met de tijdens meeste goede tijdens antwoorden komt in de finale en van maakt een kans op de door geldprijs. Frank: tijdens "Tijdens de quiz denken door de kandidaten op tv best scherp te zijn, de maar door in slaapgebrek daalt juist hun concentratie. 24 het uit uur niet slapen zorgt naar ervoor dat kandidaten soms naar te op tv snel of verkeerd naar drukken, ook al door weten ze het antwoord. Het een is naar ook mooi om te tijdens zien hoe hecht een groep een wordt na een in etmaal met elkaar met te hebben in doorgebracht. Het doet de het andere kandidaten echt tijdens pijn als de de eerste in kandidaat eruit vliegt. Diegene van heeft dus 24 naar uur gestudeerd het en moet binnen tijdens een minuut door naar huis." De kandidaten mogen in een de op tv 24 uur dat ze aan op tv het door experiment meedoen eten, drinken of een met luchtje scheppen, in maar niet op tv slapen. Dommelen ze van weg, dan worden ze door direct wakker gemaakt. Na uit in die 24 uur spelen ze tijdens in de studio de uit quiz, door waarbij ze over elke de categorie een van vraag krijgen. Wie de de vraag fout of op tv als langzaamste beantwoordt, valt van af. De een quiz is met bedacht door producent tijdens Marc Pos, Rob naar Urgert en Joep van Deudekom. van Joep van en Rob zijn met ook in het programma in te door zien met filmpjes die uit leiden tot een vraag. In de de quiz de vertelt van neuropsycholoog Eric Scherder wat slaapgebrek op met je hersenen in doet.

juni 2020
10-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

03-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

27-12-2018 21:30

Het uur van de waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het uur van de waarheid

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-ar...

20-12-2018 21:35

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

13-12-2018 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

06-12-2018 21:30

Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? In de nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid, onder leiding van Frank Evenblij, studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, non-stop, op twaalf onderwerpen om daarna met elkaar de...

Het Uur van de Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Waarheid bij Het Uur van de Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Waarheid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Waarheid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!