Programma gemist?

Seizoen uit 1 - Aflevering een 4 - Quiz een (2018). Hoeveel kennis kun je in de 24 slapeloze uren van in een je hoofd stampen? Onder op tv leiding van Frank door Evenblij studeren 12 kandidaten met een etmaal het lang, non-stop, naar op 12 onderwerpen om uit daarna met elkaar in op op de quiz-arena te gaan staan. Lukt een het het ze hun ogen uit open te houden en hebben in ze het hun kennis paraat? naar De snelste kandidaten de met de meeste goede een antwoorden tijdens komen in de finale en naar maken kans op in de de geldprijs.

Hoeveel van kennis kun op je in 24 slapeloze naar uren in je hoofd naar stampen? In de van nieuwe quiz door Het Uur Van De Waarheid, op tv door onder leiding van Frank Evenblij, een studeren twaalf kandidaten een tijdens etmaal op tv lang, non-stop, op op tv twaalf onderwerpen het om daarna met elkaar de in quiz-arena in te gaan. het Het Uur tijdens Van De op tv Waarheid is vanaf vanavond elke naar donderdag om 21:30 de uur te zien een op naar NPO 1. De onderwerpen variëren van met uit Feyenoord en de door Berlijnse Muur tot de 17e het eeuw de en Nederlandse rappers. op Voor de antwoorden moeten de kandidaten op altijd terug in op de tijd. Lukt op tv het ze door hun ogen door open te houden en hebben op tv een ze hun historische kennis paraat? De het snelste kandidaat van met de meeste een goede antwoorden op komt in de een finale en maakt kans op naar de door geldprijs. Frank: op tv "Tijdens de quiz van denken de kandidaten best door scherp te zijn, maar met door slaapgebrek naar daalt juist hun concentratie. 24 op tv uur een niet slapen zorgt op ervoor dat in kandidaten soms te snel of naar verkeerd de drukken, ook al weten van ze het antwoord. op Het is ook mooi om van de te zien hoe hecht een uit groep naar wordt na een etmaal van met elkaar met te hebben doorgebracht. Het het doet de van andere kandidaten echt pijn door als de eerste kandidaat de eruit vliegt. Diegene van heeft dus in 24 uur gestudeerd en moet het binnen een minuut uit naar huis." De door kandidaten met mogen in de 24 tijdens uur dat ze aan het van experiment het meedoen eten, drinken of een de luchtje scheppen, maar het niet van slapen. Dommelen ze met weg, dan worden ze direct de wakker gemaakt. Na tijdens naar die 24 uur spelen ze op in naar de studio de quiz, waarbij ze op tv op over elke categorie een vraag door krijgen. een Wie de vraag een fout of als langzaamste beantwoordt, valt het af. uit De quiz van is bedacht door producent Marc Pos, van Rob naar Urgert en Joep van Deudekom. met Joep door en Rob zijn ook uit in het programma te het uit zien met filmpjes tijdens die leiden tot een in vraag. In de quiz in vertelt neuropsycholoog Eric op tv Scherder wat slaapgebrek met de van je hersenen doet.

november 2019
10-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

03-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

27-12-2018 21:30

Het uur van de waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het uur van de waarheid

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-ar...

20-12-2018 21:35

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

13-12-2018 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

06-12-2018 21:30

Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? In de nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid, onder leiding van Frank Evenblij, studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, non-stop, op twaalf onderwerpen om daarna met elkaar de...

Het Uur van de Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Waarheid bij Het Uur van de Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Waarheid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Waarheid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!