Programma gemist?

Seizoen 1 - de in Aflevering 4 - tijdens Quiz (2018). Hoeveel kennis kun tijdens je in 24 slapeloze van uren het in je hoofd stampen? Onder op leiding naar van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten tijdens een etmaal lang, door het non-stop, op 12 onderwerpen om het daarna met elkaar naar in de op quiz-arena te gaan staan. Lukt op het ze hun van ogen open van te houden en naar hebben in ze hun kennis paraat? De met snelste kandidaten met op de op meeste goede antwoorden komen door in de van finale en maken kans op met de in geldprijs.

Hoeveel kennis kun de de je in 24 slapeloze uren een in tijdens je hoofd stampen? In de nieuwe een met quiz Het Uur Van van De Waarheid, onder door leiding van van Frank Evenblij, studeren twaalf uit kandidaten een etmaal lang, non-stop, met op tv op twaalf onderwerpen om het daarna met elkaar de met quiz-arena in tijdens te gaan. Het Uur uit Van De het Waarheid is vanaf vanavond op tv elke donderdag om 21:30 door uur te met zien tijdens op NPO 1. De onderwerpen de variëren van Feyenoord en de op de Berlijnse Muur tot de het 17e eeuw en Nederlandse een rappers. Voor uit de antwoorden moeten op tv de kandidaten altijd terug op in de tijd. met Lukt het naar ze hun ogen in open te houden en een hebben ze naar hun historische op tv kennis paraat? De snelste kandidaat met door de meeste goede uit antwoorden komt in de de van finale en door maakt kans op op de geldprijs. Frank: op tv "Tijdens de quiz denken de in kandidaten best in scherp te zijn, maar een door slaapgebrek daalt juist het hun concentratie. 24 een uur niet slapen naar zorgt van ervoor dat kandidaten soms te op tv snel of een verkeerd van drukken, ook al weten door ze het antwoord. Het van is op ook mooi om te in zien hoe hecht een groep in wordt tijdens na een etmaal tijdens met elkaar te van hebben doorgebracht. in Het doet de andere kandidaten tijdens echt een pijn als de van eerste kandidaat eruit vliegt. in Diegene heeft dus 24 het uur gestudeerd en in moet binnen een van minuut naar tijdens huis." De kandidaten door mogen in de een 24 uur dat met ze aan het op experiment meedoen eten, drinken of een van luchtje scheppen, maar door op tv niet slapen. Dommelen de ze weg, dan worden ze een direct wakker gemaakt. tijdens Na door die 24 uur spelen ze van in de studio van de in quiz, waarbij ze van over elke categorie een in vraag krijgen. Wie de van vraag fout met of als langzaamste beantwoordt, valt op tv af. De een quiz is bedacht door een producent op tv Marc Pos, Rob Urgert en tijdens Joep van Deudekom. de Joep en Rob op zijn ook in naar met het programma te zien met filmpjes een op die leiden tot een vraag. de In tijdens de quiz vertelt op tv neuropsycholoog Eric Scherder wat in slaapgebrek met je hersenen de doet.

mei 2021
10-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

03-01-2019 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

27-12-2018 21:30

Het uur van de waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het uur van de waarheid

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2018). Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Onder leiding van Frank Evenblij studeren 12 kandidaten een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-ar...

20-12-2018 21:35

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

13-12-2018 21:30

Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Het Uur van de Waarheid

06-12-2018 21:30

Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Het Uur van de Waarheid - Nieuw: Het Uur van de Waarheid

Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? In de nieuwe quiz Het Uur Van De Waarheid, onder leiding van Frank Evenblij, studeren twaalf kandidaten een etmaal lang, non-stop, op twaalf onderwerpen om daarna met elkaar de...

Het Uur van de Waarheid gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Waarheid de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Waarheid bij Het Uur van de Waarheid liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Waarheid. Heb je een uitzending van Het Uur van de Waarheid gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Waarheid gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Waarheid? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Waarheid kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!