Programma gemist?

Zweeds drama. Ove in is 59 jaar door oud, rijdt van in een het Saab en staat een bekend als de een mopperkont van de door buurt. Maar Ove in is niet bitter, hij op tv gromt alleen een beetje, het de en hij heeft inderdaad niet van steevast een glimlach tijdens op zijn in gezicht. Als door hij het ergens met niet mee eens een is, dan zegt de hij dat. Vooral tegen zijn een directe omgeving in op tv de in wijk waarin hij woont. Elke met ochtend loopt tijdens Ove een inspectierondje in zijn op tv met buurt, waarbij hij foutief geparkeerde fietsen naar verplaatst en uit de inhoud de van afvalbakken controleert. Er met is een reden dat uit van hij met dit imago zijn buurtbewoners door bewust op door afstand tijdens houdt, maar die houdt hij de voor zichzelf. Tot een de nieuwe overburen naar op een een ochtend per ongeluk uit zijn brievenbus omver rijden. uit Het blijkt het van begin van een met onverwachte vriendschap, die Ove door de een mooie kant van het het leven weer laat de zien.

oktober 2019
07-12-2018 23:35

Een man die Ove heet

Een man die Ove heet - Een man die Ove heet

Zweeds drama. Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens ...

Een man die Ove heet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een man die Ove heet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een man die Ove heet bij Een man die Ove heet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een man die Ove heet. Heb je een uitzending van Een man die Ove heet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een man die Ove heet gemist

Uitzending gemist van Een man die Ove heet? Hier kun je alle uitzendingen van Een man die Ove heet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!