Programma gemist?

Zweeds drama. Ove op is 59 jaar in oud, tijdens rijdt in een Saab en in staat bekend als door de mopperkont op van de buurt. Maar in Ove is tijdens niet bitter, van hij gromt alleen een op beetje, uit en hij heeft inderdaad niet de steevast een glimlach tijdens op zijn de gezicht. Als in hij het ergens niet naar mee eens is, dan met zegt hij in dat. Vooral tegen zijn directe op omgeving tijdens in de wijk uit waarin hij woont. Elke de ochtend van loopt Ove een een inspectierondje in zijn buurt, waarbij naar hij foutief geparkeerde uit fietsen verplaatst en uit de inhoud van afvalbakken op controleert. Er is het een door reden dat tijdens hij met dit imago zijn buurtbewoners uit uit bewust op afstand houdt, maar op die houdt uit hij voor zichzelf. Tot de een nieuwe overburen op van de een ochtend per ongeluk uit zijn brievenbus omver door rijden. Het blijkt het begin van van een van onverwachte met vriendschap, die Ove de mooie kant met van het met leven van weer laat zien.

mei 2020
07-12-2018 23:35

Een man die Ove heet

Een man die Ove heet - Een man die Ove heet

Zweeds drama. Ove is 59 jaar oud, rijdt in een Saab en staat bekend als de mopperkont van de buurt. Maar Ove is niet bitter, hij gromt alleen een beetje, en hij heeft inderdaad niet steevast een glimlach op zijn gezicht. Als hij het ergens ...

Een man die Ove heet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een man die Ove heet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een man die Ove heet bij Een man die Ove heet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een man die Ove heet. Heb je een uitzending van Een man die Ove heet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een man die Ove heet gemist

Uitzending gemist van Een man die Ove heet? Hier kun je alle uitzendingen van Een man die Ove heet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!