Programma gemist?

Harrie op tv Smeets, de deken van uit Venray, wordt op het 8 december in met Roermond tot in de nieuwe op tv bisschop van Roermond uit gewijd. Daarmee krijgt Limburg uit een herder die naar in het tijdens hart van de kerk op is opgegroeid, op latere leeftijd de na tijdens een studie naar Nederlands voor priester ging studeren op tv en in het zijn pastorale uit functies altijd dicht bij op de mensen is op gaan staan. In Gods naar Naam mensen het liefhebben, is zijn wapenspreuk. Hij op kent de van leer van de katholieke met kerk, hij een leeft met ook met die leer, maar een hij met weet dat mensen die leer vaak door niet kunnen waarmaken. naar Zo met is hij priester geweest in de verschillende parochies, dwars naar het door het bisdom, zo naar sprak hij zich ook uit in bij zijn presentatie in in als bisschop in september. uit Met Harrie het Smeets krijgt het bisdom het een Limburger als bisschop, naar een man die de door taal en de uit rituelen als de geen de ander kent, een herder die de gevoel de voor stijl heeft en die in de kerk graag naar het uit de mensen in de samenleving wil op van brengen.

juni 2020
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!