Programma gemist?

Harrie in Smeets, de door deken van Venray, wordt op op tv 8 uit december in Roermond tot de de nieuwe bisschop de van Roermond gewijd. op Daarmee krijgt Limburg de een herder die het in het in hart van de kerk het is opgegroeid, op latere op tv leeftijd na een met studie uit Nederlands voor priester een ging studeren en het in zijn pastorale functies van altijd dicht naar bij de mensen is gaan op tv staan. op tv In Gods Naam het mensen liefhebben, is zijn wapenspreuk. door Hij kent de leer op tv van de katholieke door kerk, hij van leeft ook van met die leer, maar hij op weet uit dat mensen die leer met vaak niet kunnen waarmaken. tijdens Zo van is hij het priester geweest in verschillende parochies, met dwars door het bisdom, van zo met sprak hij naar zich ook uit bij zijn op tv presentatie als op tv bisschop in september. Met Harrie een Smeets de krijgt het tijdens bisdom een Limburger met als bisschop, een man die de een taal en tijdens de rituelen als geen door ander kent, een een tijdens herder die gevoel voor het stijl heeft en de die de kerk graag naar door de mensen in met in de samenleving wil in brengen.

december 2019
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!