Programma gemist?

Harrie de Smeets, de deken van Venray, de wordt op met 8 december in Roermond een tot de een nieuwe bisschop van Roermond van gewijd. Daarmee krijgt naar naar Limburg een herder die in een het hart van de door van kerk is opgegroeid, een op latere leeftijd na een studie een tijdens Nederlands voor priester ging studeren en uit in zijn pastorale het het functies altijd dicht bij de een mensen is gaan staan. met tijdens In Gods Naam mensen op liefhebben, is zijn met wapenspreuk. Hij kent de leer naar een van de katholieke kerk, op tv hij leeft ook met die op tv in leer, maar hij weet dat van mensen met die leer vaak niet kunnen waarmaken. tijdens Zo is tijdens hij door priester geweest in naar verschillende parochies, dwars door het in bisdom, zo op tv sprak hij uit zich ook uit bij door zijn presentatie als bisschop in naar september. van Met Harrie tijdens Smeets krijgt het bisdom een het Limburger als bisschop, een een man die de een taal en de tijdens rituelen als geen een ander tijdens kent, een uit herder die gevoel voor met stijl heeft en naar die de kerk graag naar een de mensen door in de door samenleving wil naar brengen.

oktober 2020
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!