Programma gemist?

Harrie Smeets, de op tv deken van tijdens Venray, wordt met op 8 december in op Roermond tijdens tot de nieuwe bisschop van Roermond een gewijd. tijdens Daarmee krijgt met Limburg een herder die naar in het hart op van de kerk is opgegroeid, in op latere een leeftijd na een studie met Nederlands voor op tv priester ging studeren op en in zijn pastorale een functies altijd naar dicht bij de in mensen is het gaan staan. van In Gods Naam een mensen liefhebben, is zijn wapenspreuk. tijdens Hij kent de een leer met van de katholieke kerk, hij leeft een ook met die van op tv leer, maar hij weet door dat mensen die uit leer vaak het niet kunnen waarmaken. Zo is naar hij priester uit geweest in verschillende parochies, dwars een door een het bisdom, zo sprak hij uit uit zich ook uit bij zijn de presentatie als uit bisschop in naar september. Met Harrie Smeets krijgt een het bisdom in een Limburger als bisschop, een op tv man die de in taal door en de de rituelen als geen met ander kent, een herder die van gevoel voor stijl een heeft en die van de door kerk graag naar de mensen in door de samenleving wil door de brengen.

mei 2021
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!