Programma gemist?

Harrie door Smeets, de deken van met Venray, wordt op een 8 december een in Roermond een tot de nieuwe uit bisschop van Roermond gewijd. op tv Daarmee krijgt op Limburg een herder die uit in het op hart van de kerk is op tv opgegroeid, op latere leeftijd tijdens na een studie een Nederlands voor priester het ging op studeren en in zijn pastorale de op tv functies altijd dicht bij een de mensen is gaan staan. op In Gods Naam met een mensen liefhebben, is van zijn wapenspreuk. Hij kent de leer een van de katholieke in kerk, hij door leeft ook met die op leer, maar naar hij weet dat met mensen die op tv leer vaak niet op kunnen waarmaken. Zo is hij met priester met geweest in verschillende parochies, dwars van door tijdens het bisdom, uit zo sprak hij zich ook op uit een bij zijn presentatie als bisschop in in september. Met Harrie een Smeets krijgt met het van bisdom een Limburger als met bisschop, een man een die de naar taal en de rituelen als in geen de ander kent, een herder die gevoel een voor stijl heeft uit en die de op op kerk graag naar de mensen in het de door samenleving wil een brengen.

september 2021
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!