Programma gemist?

Harrie Smeets, de naar deken van van Venray, wordt op in 8 december in Roermond in tot de nieuwe met bisschop van Roermond met met gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder van die in een het hart van de uit kerk op is opgegroeid, op tv op latere leeftijd na op tv een studie Nederlands voor priester tijdens uit ging studeren en de in zijn pastorale functies door altijd dicht bij met de mensen is gaan staan. naar In Gods Naam met mensen met liefhebben, is zijn de wapenspreuk. Hij met kent de leer van de een katholieke een kerk, hij leeft ook op met die in leer, maar hij weet dat op mensen die leer vaak door niet van kunnen waarmaken. Zo is in hij priester met geweest in verschillende parochies, tijdens dwars door door het bisdom, zo sprak op hij zich ook uit een bij zijn met presentatie door als bisschop in op tv september. Met Harrie Smeets in krijgt het uit bisdom een Limburger als in bisschop, een man die met de taal op en de rituelen als het geen ander in kent, een herder met die gevoel voor in stijl heeft en die de een kerk de graag naar van de mensen in de samenleving door wil een brengen.

januari 2021
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!