Programma gemist?

Harrie door Smeets, de deken van Venray, het wordt op 8 op tv december met in Roermond tot de uit nieuwe bisschop uit van Roermond op tv gewijd. Daarmee krijgt Limburg een van herder die in het in hart van het de kerk naar is opgegroeid, op latere leeftijd een na een studie door Nederlands voor uit priester ging studeren tijdens en in zijn pastorale op uit functies altijd dicht op bij de mensen is van gaan staan. de In Gods Naam mensen liefhebben, door is zijn wapenspreuk. tijdens Hij kent op de leer het van de katholieke kerk, naar hij leeft ook met naar die leer, op maar hij in weet dat mensen die op leer vaak niet kunnen waarmaken. op tv Zo is met hij het priester geweest in verschillende het parochies, dwars door uit het bisdom, zo sprak op hij zich ook uit de bij zijn presentatie in als bisschop in uit september. Met door Harrie Smeets krijgt tijdens het bisdom naar een Limburger uit als bisschop, een man die de op uit taal en de rituelen als in geen ander een kent, een herder naar die gevoel naar voor stijl heeft en uit die de kerk in graag naar de mensen op in op tv de samenleving wil met brengen.

juni 2021
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!