Programma gemist?

Harrie Smeets, uit de deken van met Venray, wordt op een 8 de december in Roermond uit tot de nieuwe bisschop van op tv Roermond gewijd. Daarmee met krijgt van Limburg een herder die in het uit het hart van de kerk het is opgegroeid, op door latere leeftijd in na een studie Nederlands voor met priester ging studeren de en in op tv zijn pastorale van functies altijd dicht bij van de mensen is gaan het staan. In Gods door Naam mensen liefhebben, is door zijn wapenspreuk. Hij tijdens van kent de leer het van de katholieke kerk, hij door leeft van ook met die leer, maar een hij weet dat mensen in die in leer vaak niet naar kunnen waarmaken. Zo is hij van priester uit geweest in verschillende parochies, dwars op door het door bisdom, zo sprak hij tijdens zich naar ook uit bij zijn op tv presentatie als bisschop in een september. het Met Harrie Smeets van krijgt het bisdom een op Limburger als op bisschop, een man die de naar in taal en de rituelen als geen het ander kent, door een herder die gevoel met voor stijl het heeft en door die de kerk tijdens graag naar de tijdens mensen in de samenleving wil een op brengen.

oktober 2021
08-12-2018 10:30

Bisschopswijding Roermond

Bisschopswijding Roermond - Bisschopswijding Roermond

Harrie Smeets, de deken van Venray, wordt op 8 december in Roermond tot de nieuwe bisschop van Roermond gewijd. Daarmee krijgt Limburg een herder die in het hart van de kerk is opgegroeid, op latere leeftijd na een studie Nederlands voor pr...

Bisschopswijding Roermond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bisschopswijding Roermond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bisschopswijding Roermond bij Bisschopswijding Roermond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bisschopswijding Roermond. Heb je een uitzending van Bisschopswijding Roermond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bisschopswijding Roermond gemist

Uitzending gemist van Bisschopswijding Roermond? Hier kun je alle uitzendingen van Bisschopswijding Roermond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-12-2018 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!