Programma gemist?

Lisa een Loeb en Janneke een Rinzema vormen het op cabaretduo Matroesjka. het In hun voorstellingen op fileren ze de in maatschappij en onderzoeken ze o.a. een hoe het in Nederland met gesteld is met naar de een gelijkheid van van man en vrouw, en hoe uit mensen in deze met tijd steeds naar meer tegenover elkaar komen te de staan. op tv Ze hebbben op geen engel, omdat ze al met tijdens de z'n tweeën zijn (ze zijn in een zekere zin engel op tv voor het elkaar). En omdat zij in door hun voorstellingen de ook op tv veel zingen, verzorgen een ze zelf de met muziek.

Marleen praat naar met Kristi Satjadibrata o.a. het met over homo-emancipatie in de de kerk. Kristi de is zelf afkomstig uit Indonesië tijdens en richt het zich in haar uit emancipatiestrijd dan ook uit voornamelijk op de migrantenkerken op tv in Nederland. Ze op tv is niet opgegroeid met in tijdens geloof en ontdekte later zelf van het christendom. Ze van ziet zichzelf op als een discipel die op tv de wereld intrekt van voor haar boodschap. het Haar engel is in Claudia Huijts, de een vrouw die met haar onderdak heeft geboden het toen ze tijdens even geen huis op had. Kristi kan altijd bij een haar met terecht.

Marleen een praat met Kristi op Satjadibrata o.a. op over homo-emancipatie in de kerk. Kristi met de is zelf afkomstig uit Indonesië een en op tv richt zich in haar op emancipatiestrijd dan ook voornamelijk uit op op tv de migrantenkerken in Nederland. naar Ze is niet opgegroeid op tv met met geloof en ontdekte later uit zelf het christendom. naar Ze ziet zichzelf uit als een discipel die door de wereld intrekt voor van haar boodschap. het Haar engel van is Claudia Huijts, een een vrouw die haar onderdak door heeft geboden op tv toen ze even geen naar huis had. Kristi uit kan altijd bij met haar met terecht.

Marleen met Stelling spreekt het met Generatie Y over grenzeloze tijdens passie en tijdens ambitie.

Marleen in Stelling ontvangt door Tinkebell, de kunstenaar die met de wereld wil naar redden en voor niets op of niemand bang is. in Jeangu Macrooy verwarmt van met ons met zijn op tv soul.

Marleen van Stelling ontvangt Alain Verheij, die naar met zijn boek naar in God en ik al door heeft laten zien wat de door kracht van op oude verhalen is. Hij door neemt ons op mee in uit zijn moderne kerstverhaal met en Ntjam Rosie naar zingt de sterren van de met naar hemel.

Marleen in Stelling ontvangt Noud Fortuin die van werd naar geboren als meisje, maar nu de de naam draagt het waarnaar hij altijd de door al verlangde en er is muziek met van uit de 3JS.

Marleen Stelling ontvangt naar zangeres Shirma Rouse naar die tijdens met haar in Christmas Gospel Sessions stad een en land tijdens afreist en de liefde predikt en door is naar er muziek de van Sherry Dyanne.

januari 2020
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!