Programma gemist?

Lisa naar Loeb en Janneke Rinzema vormen door het cabaretduo Matroesjka. het In hun een voorstellingen fileren ze de de van maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het het in Nederland door gesteld is met het de gelijkheid van het man en vrouw, met en hoe met mensen in in deze tijd steeds meer tegenover naar elkaar van komen te tijdens staan. Ze hebbben geen engel, in omdat uit ze al met op z'n tweeën zijn (ze zijn in de zekere zin van engel van voor elkaar). En omdat zij uit in hun voorstellingen op tv ook veel zingen, in verzorgen op tv ze zelf de tijdens muziek.

Marleen van praat met door Kristi Satjadibrata o.a. over door homo-emancipatie in de kerk. het Kristi is zelf afkomstig een uit Indonesië en het richt zich het in haar emancipatiestrijd met dan ook voornamelijk met op de migrantenkerken in door Nederland. Ze door is niet tijdens opgegroeid met op tv geloof en ontdekte later zelf het op christendom. Ze ziet door zichzelf als het een discipel die de naar wereld intrekt voor met het haar boodschap. Haar naar engel is Claudia Huijts, een vrouw het die haar door onderdak heeft door geboden toen ze door even geen huis naar had. Kristi kan altijd bij een haar tijdens terecht.

Marleen met praat met Kristi Satjadibrata o.a. de het over homo-emancipatie in de kerk. Kristi een een is zelf afkomstig op tv uit Indonesië en richt zich in naar haar emancipatiestrijd tijdens dan ook door voornamelijk op de migrantenkerken het in Nederland. Ze in is niet van opgegroeid met geloof van en ontdekte later zelf naar het christendom. Ze uit ziet zichzelf als een op tv discipel die uit de wereld intrekt voor op tv haar het boodschap. Haar engel is Claudia met op tv Huijts, een vrouw die haar onderdak naar heeft geboden toen de ze even geen door huis had. Kristi op tv van kan altijd bij haar in terecht.

Marleen uit Stelling spreekt met Generatie Y van over grenzeloze passie naar de en ambitie.

Marleen met Stelling ontvangt op Tinkebell, de kunstenaar die de wereld uit door wil redden en voor niets of tijdens uit niemand bang is. door Jeangu Macrooy verwarmt in ons met zijn op soul.

Marleen Stelling op tv ontvangt uit Alain Verheij, die met naar zijn boek God en ik een al heeft laten uit tijdens zien wat de kracht van oude door verhalen in is. Hij neemt van ons mee de in zijn moderne het kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt op tv de in sterren van de uit hemel.

Marleen uit Stelling ontvangt Noud Fortuin die door tijdens werd geboren als meisje, maar de nu de naam naar draagt waarnaar hij altijd een al verlangde op en er is muziek tijdens van uit de 3JS.

Marleen Stelling een ontvangt zangeres op tv Shirma Rouse de die met haar op Christmas Gospel Sessions stad en een land afreist en de tijdens liefde het predikt en uit is er muziek van Sherry uit Dyanne.

mei 2020
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!