Programma gemist?

Lisa de Loeb en Janneke Rinzema vormen uit het cabaretduo met Matroesjka. In tijdens hun voorstellingen fileren een ze de maatschappij en tijdens onderzoeken ze in o.a. hoe op tv het in Nederland gesteld op is met de een gelijkheid van naar man en vrouw, naar en hoe mensen in een deze tijd steeds een meer tegenover elkaar in komen te staan. de Ze hebbben geen engel, omdat tijdens ze al met door z'n tijdens tweeën zijn (ze zijn in op tv een zekere zin engel in voor elkaar). En omdat zij in in de hun voorstellingen ook veel zingen, verzorgen op tv ze op tv zelf de door muziek.

Marleen praat met op tv naar Kristi Satjadibrata o.a. over door homo-emancipatie in de kerk. Kristi de is zelf afkomstig de uit Indonesië op tv en richt een zich in haar een emancipatiestrijd dan ook door voornamelijk op de migrantenkerken uit in Nederland. het Ze is naar niet opgegroeid met op tv geloof en ontdekte later van zelf het christendom. Ze ziet van zichzelf als een naar discipel die de naar wereld op intrekt voor haar het boodschap. Haar engel is uit Claudia Huijts, een vrouw op tv die haar onderdak met heeft van geboden toen ze uit even geen huis had. de Kristi kan altijd op bij haar naar terecht.

Marleen praat met met Kristi Satjadibrata op o.a. tijdens over homo-emancipatie in de op tv kerk. Kristi is de zelf afkomstig uit Indonesië en op richt zich een in haar emancipatiestrijd dan uit ook voornamelijk in op de de migrantenkerken in naar Nederland. Ze is niet opgegroeid uit met geloof in en ontdekte later zelf op tv het christendom. Ze ziet een zichzelf als een op tv discipel die naar de door wereld intrekt voor op tv haar boodschap. Haar engel met is Claudia Huijts, een vrouw het een die haar onderdak met heeft geboden toen ze het even geen huis had. naar Kristi kan altijd een bij door haar terecht.

Marleen het Stelling spreekt met Generatie naar Y over grenzeloze passie de met en ambitie.

Marleen door Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar op tv die de op tv wereld wil redden en het voor niets op of niemand bang is. in Jeangu een Macrooy verwarmt ons met door zijn een soul.

Marleen Stelling ontvangt door Alain naar Verheij, die met op tv zijn boek God en een ik door al heeft laten zien uit wat de kracht van oude van uit verhalen is. Hij op tv neemt ons mee in zijn moderne naar kerstverhaal en een Ntjam Rosie zingt de de sterren van de naar een hemel.

Marleen Stelling ontvangt de Noud Fortuin die tijdens werd geboren uit als meisje, met maar nu de naam draagt op tv op tv waarnaar hij altijd al verlangde op en er van is muziek van uit de 3JS.

Marleen op Stelling ontvangt zangeres tijdens Shirma Rouse op tv die met haar Christmas door Gospel Sessions het stad en land afreist en de uit naar liefde predikt en is van er muziek van Sherry een Dyanne.

januari 2021
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!