Programma gemist?

Lisa naar Loeb en naar Janneke Rinzema vormen het cabaretduo naar Matroesjka. In door hun voorstellingen fileren ze de een de maatschappij en onderzoeken ze o.a. uit hoe het in een Nederland uit gesteld is met de naar gelijkheid van man en vrouw, een en hoe mensen het een in deze tijd steeds meer tegenover met met elkaar komen te staan. Ze tijdens hebbben geen engel, een omdat ze al met uit z'n uit tweeën zijn (ze zijn de in van zekere zin engel voor uit elkaar). En omdat de zij in hun op tv voorstellingen ook veel zingen, van verzorgen het ze zelf de naar muziek.

Marleen praat naar met Kristi Satjadibrata o.a. op over homo-emancipatie naar in tijdens de kerk. Kristi naar is zelf afkomstig uit Indonesië en een richt met zich in het haar emancipatiestrijd dan met ook voornamelijk op de in migrantenkerken in het Nederland. Ze is niet in opgegroeid met uit geloof en ontdekte later zelf tijdens het christendom. Ze ziet naar zichzelf als een een discipel die de in wereld naar intrekt voor haar boodschap. Haar door engel is de Claudia Huijts, een vrouw op tv die haar in onderdak heeft tijdens geboden toen een ze even geen huis had. Kristi door kan naar altijd bij haar de terecht.

Marleen praat op met Kristi in Satjadibrata o.a. door over homo-emancipatie in de van kerk. Kristi is zelf afkomstig een op tv uit Indonesië en richt zich in in haar emancipatiestrijd op tv dan ook voornamelijk tijdens op de migrantenkerken in de Nederland. Ze is met niet een opgegroeid met met geloof en ontdekte van later zelf het christendom. van Ze ziet zichzelf als tijdens een door discipel die de uit wereld intrekt voor haar boodschap. Haar in engel is Claudia het op tv Huijts, een vrouw die haar naar onderdak heeft in geboden toen ze even met geen huis had. het Kristi kan door altijd bij haar naar terecht.

Marleen Stelling met spreekt naar met Generatie Y het over grenzeloze passie en in ambitie.

Marleen Stelling ontvangt met Tinkebell, een de kunstenaar de die de wereld het wil redden en voor in niets of niemand bang is. van Jeangu Macrooy verwarmt tijdens met ons met zijn tijdens soul.

Marleen Stelling naar ontvangt Alain op Verheij, die met op tv zijn boek op tv God en ik al de heeft laten zien de wat de een kracht van oude verhalen is. een Hij neemt ons op tv mee in zijn naar moderne het kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de uit sterren van uit de het hemel.

Marleen naar Stelling ontvangt tijdens Noud Fortuin die werd geboren als van door meisje, maar nu de naam door draagt waarnaar hij altijd met al door verlangde en er tijdens is muziek met van de 3JS.

Marleen Stelling op tv ontvangt zangeres Shirma Rouse op die een met haar Christmas Gospel Sessions in de stad en land afreist op en de liefde het predikt en is er van muziek van Sherry een Dyanne.

september 2020
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!