Programma gemist?

Lisa Loeb en de Janneke tijdens Rinzema vormen tijdens het cabaretduo Matroesjka. In hun tijdens voorstellingen fileren ze de de maatschappij de en onderzoeken ze o.a. hoe het het in Nederland een gesteld is met de de met gelijkheid van man en vrouw, op tv en hoe een mensen in deze tijdens tijd steeds het meer tegenover een elkaar komen te staan. de Ze hebbben in geen engel, omdat ze tijdens al met z'n tweeën met zijn (ze zijn in naar zekere zin door engel voor elkaar). een En omdat uit zij in hun voorstellingen ook van veel zingen, op tv verzorgen ze de zelf de met muziek.

Marleen praat op met Kristi Satjadibrata o.a. de over homo-emancipatie in op van de kerk. Kristi door is zelf afkomstig uit Indonesië en de de richt zich in een haar emancipatiestrijd dan de ook voornamelijk op het de migrantenkerken in Nederland. Ze door is niet opgegroeid met op tv in geloof en ontdekte later zelf door het christendom. Ze ziet uit tijdens zichzelf als een naar discipel die de wereld intrekt de voor de haar boodschap. Haar engel het is Claudia Huijts, een met vrouw die haar naar onderdak heeft geboden toen door ze tijdens even geen huis had. Kristi van op tv kan altijd bij haar tijdens terecht.

Marleen praat op met uit Kristi Satjadibrata o.a. op tv over homo-emancipatie in de kerk. tijdens Kristi is zelf afkomstig de uit Indonesië het en richt zich in tijdens haar in emancipatiestrijd dan door ook voornamelijk op de door migrantenkerken in Nederland. Ze is door niet opgegroeid met naar geloof en uit ontdekte later in zelf het christendom. door Ze ziet zichzelf op tv als een discipel die de de naar wereld intrekt voor een haar boodschap. Haar door engel is Claudia Huijts, van een vrouw die haar tijdens onderdak heeft geboden op toen ze even op geen huis had. op Kristi kan altijd bij tijdens haar met terecht.

Marleen op tv Stelling spreekt met Generatie op tv Y over grenzeloze passie in en in ambitie.

Marleen Stelling ontvangt in Tinkebell, het de kunstenaar die van de wereld wil redden en in het voor niets of het niemand bang is. Jeangu Macrooy van verwarmt ons het met zijn tijdens soul.

Marleen Stelling tijdens ontvangt van Alain Verheij, die met zijn de boek op tv God en ik al van heeft laten zien wat van de kracht van oude van met verhalen is. Hij neemt ons uit mee in met zijn moderne kerstverhaal op en Ntjam Rosie zingt de van sterren op tv van de het hemel.

Marleen op tv Stelling ontvangt Noud uit Fortuin die werd geboren als uit meisje, maar nu door de naam draagt naar met waarnaar hij altijd in al verlangde en er is muziek van van de op tv 3JS.

Marleen Stelling op tv ontvangt zangeres Shirma Rouse naar die met haar de Christmas uit Gospel Sessions stad en door land afreist het en de tijdens liefde predikt en is naar er muziek van Sherry de Dyanne.

mei 2021
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!