Programma gemist?

Lisa Loeb en op tv Janneke Rinzema op tv vormen het op cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen het fileren ze de van een maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe tijdens het de in Nederland gesteld is tijdens met de gelijkheid van in man op en vrouw, en tijdens hoe mensen tijdens in deze tijd uit steeds meer tegenover elkaar de komen te staan. Ze hebbben uit het geen engel, omdat ze een al met z'n tweeën door zijn (ze zijn in het zekere tijdens zin engel voor een elkaar). En door omdat zij in hun uit voorstellingen ook veel uit zingen, verzorgen in ze zelf de in muziek.

Marleen een praat met Kristi Satjadibrata o.a. naar over homo-emancipatie met in de door kerk. Kristi is zelf een afkomstig uit uit Indonesië en richt met zich in haar emancipatiestrijd een dan ook door voornamelijk op met de migrantenkerken in Nederland. Ze de is niet uit opgegroeid met geloof en ontdekte naar later zelf het het christendom. Ze ziet op zichzelf uit als een discipel die met de wereld intrekt uit voor haar boodschap. Haar in engel is Claudia het Huijts, een door vrouw die de haar onderdak heeft geboden door toen ze tijdens even geen de huis had. Kristi kan altijd op bij haar tijdens terecht.

Marleen praat met naar Kristi Satjadibrata van o.a. door over homo-emancipatie in de kerk. Kristi door op tv is zelf afkomstig uit in Indonesië en in richt zich in een haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op een de naar migrantenkerken in Nederland. Ze op tv is niet opgegroeid het met de geloof en ontdekte later de zelf het christendom. Ze ziet door zichzelf naar als een discipel die in de wereld intrekt met voor uit haar boodschap. Haar door engel is Claudia Huijts, een de vrouw die haar onderdak het op tv heeft geboden toen ze even geen in huis had. door Kristi kan altijd bij met haar uit terecht.

Marleen Stelling spreekt op tv met met Generatie Y over het grenzeloze passie in en ambitie.

Marleen Stelling in ontvangt in Tinkebell, de kunstenaar die uit de wereld wil uit redden en voor tijdens niets of de niemand bang is. Jeangu van Macrooy verwarmt ons in met zijn met soul.

Marleen Stelling ontvangt het Alain Verheij, die in naar met zijn boek God en ik naar al heeft naar laten zien wat de de kracht van naar oude verhalen door is. Hij neemt van ons mee in zijn moderne de kerstverhaal en Ntjam van Rosie zingt de van sterren van de de naar hemel.

Marleen een Stelling ontvangt in Noud Fortuin die uit werd geboren als meisje, op maar nu het de naam draagt waarnaar van hij altijd al verlangde en door met er is muziek van naar de 3JS.

Marleen Stelling naar ontvangt van zangeres Shirma Rouse die met het haar Christmas Gospel Sessions op stad en land van afreist en de het liefde de predikt en is er muziek met van Sherry op Dyanne.

september 2021
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!