Programma gemist?

Lisa een Loeb en Janneke Rinzema op tv vormen door het cabaretduo Matroesjka. In op tv hun voorstellingen fileren ze tijdens de maatschappij van en onderzoeken ze o.a. hoe de het in met Nederland gesteld is met het van de gelijkheid van man en vrouw, op tv en hoe mensen met in deze tijd door steeds meer tegenover het elkaar komen een te staan. Ze hebbben een naar geen engel, omdat het ze al met z'n tweeën uit zijn (ze zijn in het zekere zin naar engel voor elkaar). op tv En omdat zij in het hun voorstellingen in ook veel zingen, tijdens verzorgen ze een zelf de naar muziek.

Marleen praat met het Kristi Satjadibrata door o.a. over homo-emancipatie in op tv de het kerk. Kristi is naar zelf afkomstig uit Indonesië en door richt zich in in haar op emancipatiestrijd dan ook voornamelijk van op de migrantenkerken in door naar Nederland. Ze is niet opgegroeid met van door geloof en ontdekte op tv later zelf het christendom. Ze uit ziet zichzelf als een in discipel die de uit uit wereld intrekt voor haar boodschap. Haar tijdens engel van is Claudia Huijts, een van vrouw op die haar onderdak heeft geboden van toen ze even op tv geen in huis had. Kristi kan altijd in bij haar tijdens terecht.

Marleen praat met met Kristi op tv Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in van de kerk. Kristi op tv is zelf het afkomstig op uit Indonesië en richt zich in tijdens haar emancipatiestrijd een dan van ook voornamelijk op de migrantenkerken tijdens in Nederland. Ze op is door niet opgegroeid met geloof en op tv ontdekte later naar zelf het christendom. Ze ziet in zichzelf als uit een van discipel die de door wereld intrekt voor uit haar boodschap. Haar engel is het Claudia met Huijts, een vrouw in die haar onderdak heeft op geboden toen een ze even geen met huis had. Kristi kan een altijd bij haar het terecht.

Marleen de Stelling spreekt met van Generatie Y over grenzeloze passie een en de ambitie.

Marleen Stelling ontvangt uit in Tinkebell, de kunstenaar die het de wereld wil redden in en voor niets of het niemand bang door is. Jeangu op Macrooy verwarmt ons met zijn van van soul.

Marleen Stelling ontvangt van Alain op Verheij, die met zijn boek van door God en ik al het heeft laten zien uit wat de kracht van van oude verhalen van is. Hij neemt ons naar mee in zijn uit moderne op tv kerstverhaal en Ntjam in Rosie zingt de in sterren van de met hemel.

Marleen een Stelling ontvangt Noud Fortuin die in werd geboren van als meisje, maar nu van de naam de draagt van waarnaar hij altijd al verlangde een en er is muziek de van de met 3JS.

Marleen op Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse naar die met met haar Christmas Gospel naar Sessions op tv stad en land op afreist en de liefde predikt en in is er muziek tijdens van Sherry uit Dyanne.

juni 2021
07-07-2019 21:40

Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Café Lazarus - Lisa Loeb en Janneke Rinzema

Lisa Loeb en Janneke Rinzema vormen het cabaretduo Matroesjka. In hun voorstellingen fileren ze de maatschappij en onderzoeken ze o.a. hoe het in Nederland gesteld is met de gelijkheid van man en vrouw, en hoe mensen in deze tijd steeds mee...

23-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

16-06-2019 21:40

Kristi Satjadibrata

Café Lazarus - Kristi Satjadibrata

Marleen praat met Kristi Satjadibrata o.a. over homo-emancipatie in de kerk. Kristi is zelf afkomstig uit Indonesië en richt zich in haar emancipatiestrijd dan ook voornamelijk op de migrantenkerken in Nederland. Ze is niet opgegroeid met g...

09-06-2019 21:50

Café Lazarus

Café Lazarus - Café Lazarus

Marleen Stelling spreekt met Generatie Y over grenzeloze passie en ambitie.

30-12-2018 23:55

Tinkebell

Café Lazarus - Tinkebell

Marleen Stelling ontvangt Tinkebell, de kunstenaar die de wereld wil redden en voor niets of niemand bang is. Jeangu Macrooy verwarmt ons met zijn soul.

23-12-2018 23:55

Alain Verheij

Café Lazarus - Alain Verheij

Marleen Stelling ontvangt Alain Verheij, die met zijn boek God en ik al heeft laten zien wat de kracht van oude verhalen is. Hij neemt ons mee in zijn moderne kerstverhaal en Ntjam Rosie zingt de sterren van de hemel.

16-12-2018 23:45

Noud Fortuin

Café Lazarus - Noud Fortuin

Marleen Stelling ontvangt Noud Fortuin die werd geboren als meisje, maar nu de naam draagt waarnaar hij altijd al verlangde en er is muziek van de 3JS.

09-12-2018 23:45

Shirma Rouse

Café Lazarus - Shirma Rouse

Marleen Stelling ontvangt zangeres Shirma Rouse die met haar Christmas Gospel Sessions stad en land afreist en de liefde predikt en is er muziek van Sherry Dyanne.

Café Lazarus gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Café Lazarus de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Café Lazarus bij Café Lazarus liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Café Lazarus. Heb je een uitzending van Café Lazarus gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Café Lazarus gemist

Uitzending gemist van Café Lazarus? Hier kun je alle uitzendingen van Café Lazarus kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 07-07-2019 om 21:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!