Programma gemist?

Afl.: Afl. van 2 Midden-Oosten. een In Jordanië is de met woestijn van grote uit invloed op het menselijke door bestaan. We zien met hoe met de mensen in droge tijdens gebieden leven en hoe de zij omgaan met met het de schaarse water. uit Uiteraard komt ook op tv de islam aan bod . De in Dode Zee wordt op steeds zouter door op het in toenemende waterverbruik.

Afl.: het Azië. In India, één van een de grootste landen op tv in Azië, met een een het miljardenbevolking, zien tijdens we hoe verscheidenheid in het klimaat een en tijdens diversiteit in het landschap een samenhangen. met Vanuit de Himalaya het stroomt de Ganges het naar de Indische Oceaan. Hindoestaanse tradities de zijn de crematie aan de Ganges het en een verering van de heilige koe. In door de stad is de het contrast de tussen in rijk en arm van groot.

Afl.: in Zuid-Amerika. In een het tropisch regenwoud in van het stroomgebied van de het Amazone leven de Amazone-indianen. naar Hun bestaan door wordt bedreigd door van oprukkende het kolonisten.

Afl.: Noord-Amerika. Grote op tv naar graanvlakten en extensieve veeteelt in het op midden van de uit Verenigde naar Staten. De Rocky Mountains, door het hoge, droge westen door en de in bevolkingsconcentraties aan de westkust. de Los Angeles blijft een groeien, naar ondanks aardbevingen en op tv luchtverontreiniging.

Afl.: Afrika. Het uit savannegebied in met het noordoosten van op Zuid-Afrika en het van Krügerpark. Watertekort in het met in semi-aridegebied. Verder Johannesburg: in de invloed van de op tv apartheidspolitiek en op de vorming van het townships.

Afl.: Australië. In van The Great op Outback naar zien we de in extensieve veeteelt en uit dagbouw en horen we hoe de de aboriginals zijn met verjaagd. Dit droge op westen op tv vormt een scherpe uit tegenstelling met het naar groene zuidoosten, waar naar steden als Sydney liggen. We een nemen het leven in een tijdens deze grote stad nader onder tijdens de tijdens loep.

Afl.: Midden-Oosten. tijdens In op tv Jordanië is de op tv woestijn van grote door invloed op het menselijke bestaan. op We zien hoe de door mensen door in droge gebieden van leven en hoe zij omgaan naar met op het schaarse met water. Uiteraard komt ook de uit islam aan het bod . De Dode tijdens Zee op tv wordt steeds zouter een door het toenemende in waterverbruik.

Afl.: uit Azië. In India, op tv één van de grootste het landen in Azië, met op tv een een miljardenbevolking, zien we hoe verscheidenheid een in het klimaat met en diversiteit tijdens in het landschap het samenhangen. Vanuit op de Himalaya stroomt de met Ganges naar de Indische uit Oceaan. Hindoestaanse tradities door uit zijn crematie aan uit de Ganges en verering van met de heilige koe. met In de van stad is het contrast naar tussen rijk en in arm het groot.

februari 2020
15-09-2011 06:00

Afl

De wereld in vogelvlucht - Afl

Afl.: Afl. 2 Midden-Oosten. In Jordanië is de woestijn van grote invloed op het menselijke bestaan. We zien hoe de mensen in droge gebieden leven en hoe zij omgaan met het schaarse water. Uiteraard komt ook de islam aan bod . De Dode Zee wo...

08-09-2011 06:00

Azië

De wereld in vogelvlucht - Azië

Afl.: Azië. In India, één van de grootste landen in Azië, met een miljardenbevolking, zien we hoe verscheidenheid in het klimaat en diversiteit in het landschap samenhangen. Vanuit de Himalaya stroomt de Ganges naar de Indische Oceaan. Hind...

10-02-2010 10:30

Zuid-Amerika

De wereld in vogelvlucht - Zuid-Amerika

Afl.: Zuid-Amerika. In het tropisch regenwoud in het stroomgebied van de Amazone leven de Amazone-indianen. Hun bestaan wordt bedreigd door oprukkende kolonisten.

03-02-2010 10:30

Noord-Amerika

De wereld in vogelvlucht - Noord-Amerika

Afl.: Noord-Amerika. Grote graanvlakten en extensieve veeteelt in het midden van de Verenigde Staten. De Rocky Mountains, het hoge, droge westen en de bevolkingsconcentraties aan de westkust. Los Angeles blijft groeien, ondanks aardbevingen...

27-01-2010 10:30

Afrika

De wereld in vogelvlucht - Afrika

Afl.: Afrika. Het savannegebied in het noordoosten van Zuid-Afrika en het Krügerpark. Watertekort in het semi-aridegebied. Verder Johannesburg: de invloed van de apartheidspolitiek en de vorming van townships.

20-01-2010 10:30

Australië

De wereld in vogelvlucht - Australië

Afl.: Australië. In The Great Outback zien we de extensieve veeteelt en dagbouw en horen we hoe de aboriginals zijn verjaagd. Dit droge westen vormt een scherpe tegenstelling met het groene zuidoosten, waar steden als Sydney liggen. We neme...

13-01-2010 10:30

Midden-Oosten

De wereld in vogelvlucht - Midden-Oosten

Afl.: Midden-Oosten. In Jordanië is de woestijn van grote invloed op het menselijke bestaan. We zien hoe de mensen in droge gebieden leven en hoe zij omgaan met het schaarse water. Uiteraard komt ook de islam aan bod . De Dode Zee wordt ste...

06-01-2010 10:30

Azië

De wereld in vogelvlucht - Azië

Afl.: Azië. In India, één van de grootste landen in Azië, met een miljardenbevolking, zien we hoe verscheidenheid in het klimaat en diversiteit in het landschap samenhangen. Vanuit de Himalaya stroomt de Ganges naar de Indische Oceaan. Hind...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld in vogelvlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld in vogelvlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld in vogelvlucht bij De wereld in vogelvlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld in vogelvlucht. Heb je een uitzending van De wereld in vogelvlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld in vogelvlucht gemist

Afl.3 : Australië. In The Great Outback wordt een beeld geschetst van de extensieve veeteelt en van hoe de Aboriginalszijn verjaagd uit hun omgeving. Verder zien we het contrast tussen het droge westen en het groene zuidoosten. Ookaandacht voor het leven in de grote stad Sydney.

Uitzending gemist van De wereld in vogelvlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld in vogelvlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 22-11-2013 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!