Programma gemist?

Afl.: van Afl. 2 Midden-Oosten. In Jordanië op is de woestijn de van het grote invloed op het het menselijke bestaan. We zien uit een hoe de mensen op tv in droge gebieden op tv leven en hoe zij op omgaan met het schaarse water. door naar Uiteraard komt ook de islam aan op tv bod in . De Dode Zee door wordt uit steeds zouter door het toenemende met waterverbruik.

Afl.: een Azië. In India, één van door op tv de grootste landen in uit Azië, met een miljardenbevolking, in zien we hoe in verscheidenheid in het op klimaat en het diversiteit in het landschap samenhangen. het Vanuit met de Himalaya stroomt op de Ganges uit naar de Indische Oceaan. Hindoestaanse tradities op zijn crematie aan tijdens op de Ganges en verering van van de heilige koe. in In de stad is door het contrast tussen de rijk en een arm op tv groot.

Afl.: Zuid-Amerika. In door het tijdens tropisch regenwoud in het door stroomgebied uit van de Amazone leven uit de Amazone-indianen. Hun door bestaan wordt bedreigd door door oprukkende tijdens kolonisten.

Afl.: Noord-Amerika. Grote uit in graanvlakten en extensieve veeteelt van in het midden van in de Verenigde Staten. De uit het Rocky Mountains, het hoge, tijdens droge westen en op de bevolkingsconcentraties aan de westkust. met Los Angeles tijdens blijft op tv groeien, ondanks aardbevingen en een luchtverontreiniging.

Afl.: Afrika. Het in savannegebied in het in op noordoosten van Zuid-Afrika en het van Krügerpark. Watertekort in het in semi-aridegebied. op Verder Johannesburg: uit de invloed van de met apartheidspolitiek en de vorming de van een townships.

Afl.: Australië. In van The tijdens Great Outback zien we de uit extensieve naar veeteelt en dagbouw en naar horen we hoe tijdens de aboriginals zijn verjaagd. met Dit droge op westen vormt een scherpe tijdens tegenstelling op tv met het groene zuidoosten, waar van steden als tijdens Sydney liggen. We nemen een het leven het in op tv deze grote stad nader onder de op tv op tv loep.

Afl.: van Midden-Oosten. In Jordanië in is de van woestijn van grote met invloed op het tijdens menselijke bestaan. We zien hoe van de mensen het in droge gebieden leven en van de hoe zij omgaan met het uit schaarse water. Uiteraard een komt ook de islam een aan bod uit . De Dode tijdens Zee wordt tijdens steeds zouter door op het toenemende met waterverbruik.

Afl.: Azië. In een India, één in van de naar grootste landen op tv in Azië, met een de miljardenbevolking, zien van we hoe verscheidenheid in het de klimaat en met diversiteit in op tv het landschap samenhangen. Vanuit van de Himalaya stroomt de Ganges van uit naar de Indische op Oceaan. Hindoestaanse tradities zijn met crematie aan de op Ganges en verering met van de heilige in koe. In de de stad is het contrast uit tussen rijk en naar arm de groot.

juli 2020
15-09-2011 06:00

Afl

De wereld in vogelvlucht - Afl

Afl.: Afl. 2 Midden-Oosten. In Jordanië is de woestijn van grote invloed op het menselijke bestaan. We zien hoe de mensen in droge gebieden leven en hoe zij omgaan met het schaarse water. Uiteraard komt ook de islam aan bod . De Dode Zee wo...

08-09-2011 06:00

Azië

De wereld in vogelvlucht - Azië

Afl.: Azië. In India, één van de grootste landen in Azië, met een miljardenbevolking, zien we hoe verscheidenheid in het klimaat en diversiteit in het landschap samenhangen. Vanuit de Himalaya stroomt de Ganges naar de Indische Oceaan. Hind...

10-02-2010 10:30

Zuid-Amerika

De wereld in vogelvlucht - Zuid-Amerika

Afl.: Zuid-Amerika. In het tropisch regenwoud in het stroomgebied van de Amazone leven de Amazone-indianen. Hun bestaan wordt bedreigd door oprukkende kolonisten.

03-02-2010 10:30

Noord-Amerika

De wereld in vogelvlucht - Noord-Amerika

Afl.: Noord-Amerika. Grote graanvlakten en extensieve veeteelt in het midden van de Verenigde Staten. De Rocky Mountains, het hoge, droge westen en de bevolkingsconcentraties aan de westkust. Los Angeles blijft groeien, ondanks aardbevingen...

27-01-2010 10:30

Afrika

De wereld in vogelvlucht - Afrika

Afl.: Afrika. Het savannegebied in het noordoosten van Zuid-Afrika en het Krügerpark. Watertekort in het semi-aridegebied. Verder Johannesburg: de invloed van de apartheidspolitiek en de vorming van townships.

20-01-2010 10:30

Australië

De wereld in vogelvlucht - Australië

Afl.: Australië. In The Great Outback zien we de extensieve veeteelt en dagbouw en horen we hoe de aboriginals zijn verjaagd. Dit droge westen vormt een scherpe tegenstelling met het groene zuidoosten, waar steden als Sydney liggen. We neme...

13-01-2010 10:30

Midden-Oosten

De wereld in vogelvlucht - Midden-Oosten

Afl.: Midden-Oosten. In Jordanië is de woestijn van grote invloed op het menselijke bestaan. We zien hoe de mensen in droge gebieden leven en hoe zij omgaan met het schaarse water. Uiteraard komt ook de islam aan bod . De Dode Zee wordt ste...

06-01-2010 10:30

Azië

De wereld in vogelvlucht - Azië

Afl.: Azië. In India, één van de grootste landen in Azië, met een miljardenbevolking, zien we hoe verscheidenheid in het klimaat en diversiteit in het landschap samenhangen. Vanuit de Himalaya stroomt de Ganges naar de Indische Oceaan. Hind...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De wereld in vogelvlucht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De wereld in vogelvlucht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De wereld in vogelvlucht bij De wereld in vogelvlucht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De wereld in vogelvlucht. Heb je een uitzending van De wereld in vogelvlucht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De wereld in vogelvlucht gemist

Afl.3 : Australië. In The Great Outback wordt een beeld geschetst van de extensieve veeteelt en van hoe de Aboriginalszijn verjaagd uit hun omgeving. Verder zien we het contrast tussen het droge westen en het groene zuidoosten. Ookaandacht voor het leven in de grote stad Sydney.

Uitzending gemist van De wereld in vogelvlucht? Hier kun je alle uitzendingen van De wereld in vogelvlucht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 22-11-2013 om 06:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!