Programma gemist?

Villanelle wordt uitgenodigd in op door Aaron Peel het voor een wel heel bijzonder etentje. een Nu min of door meer met duidelijk is wat hij wil op op verkopen, draagt Carolyn Villanelle op de om een uitnodiging voor door het congres het in Rome binnen in te de slepen. Niko en van Gemma krijgen onverwacht bezoek op tv met verstrekkende gevolgen. Eve moet op een Villanelle te hulp door schieten en krijgt te maken met in hevige door gevoelens van jaloezie die het haar tot onbezonnen daden op de aanzetten.

Na Villanelles ontboezemingen in op tv neemt Niko een besluit waar in Eve de het erg moeilijk van mee heeft. Ondertussen probeert naar MI6 dichter bij de Aaron Peel door te komen door met de hulp in te met roepen van alle geheim tijdens agenten. Als een ze hebben vastgesteld de dat er een maar één manier van is om bij hem in de tijdens naar buurt te komen, moeten van ze opnieuw een de hulp van Villanelle inroepen. door De situatie wordt uit precair als een blijkt dat zij zich met niet een aan de instructies met houdt.

MI6 heeft de de door Geest gevangen gezet, maar die met blijkt van weinig mededeelzaam. Na een interessante door lezing over de kenmerken op van psychopaten besluit op tv Eve Villanelle in in te schakelen om op de het Geest te laten praten. Maar de de om dat voor elkaar te krijgen tijdens moet ze uit haar eigen met leven op het spel zetten. naar Villanelle doet ondertussen op een boekje met open over Eve een bij Daniel, op en die is daar de op z'n zachtst een gezegd niet blij het mee.

Het in bestaan als freelancer bevalt door Villanelle maar matig, totdat naar op ze door een schilderij in in het Rijksmuseum van Amsterdam een geïnspireerd raakt voor door haar komende door opdracht. Carolyn wordt op een het uit matje geroepen bij haar eigen van baas en de Eve komt er samen van op tv met haar nieuwe team achter dat met er in de in omgeving van van de Peels wel op tv erg veel het toevallige sterfgevallen plaatsvinden. tijdens Ze besluiten op dit tot op de bodem in uit een te zoeken, maar daarvoor van moeten ze een reisje in maken.

Villanelle op maakt kennis in met haar nieuwe 'manager' uit en krijgt een van inkijkje in wat De Twaalf in met haar van tijdens plan zijn. Eve naar met komt erachter dat Carolyn een het oude bekende uit op bezoek in heeft en probeert op tv het met hem op een akkoordje naar te de gooien in de hoop Villanelle uit op op te sporen. Maar in opnieuw loopt alles heel anders van dan het gedacht. Ondertussen begint Niko het er behoorlijk door genoeg van tijdens te krijgen dat van Eve nauwelijks nog aandacht uit voor hem tijdens heeft.

Carolyn stelt Eve door voor een aan haar nieuwe team, waarin op tv ook een op oude bekende zijn een opwachting maakt. Ondertussen klampt een in de gewonde Villanelle een onschuldige voorbijganger naar aan uit in de de hoop onderdak te met vinden. Als Eve alle de sterfgevallen en het het bewijsmateriaal naast elkaar van legt, valt door haar iets op wat al haar met theorieën doet van wankelen. En dan tijdens komt ze er ook met nog op tv tot de ontdekking dat naar Carolyn iets heel belangrijks op voor haar van heeft tijdens verzwegen.

De geschokte Eve naar is op weg de naar huis, door waar de ze rust probeert van te vinden in de het wetenschap dat ze met door Carolyn is ontslagen. tijdens Maar nog met voor ze de daar aankomt, wordt in er toch weer een beroep op van van haar gedaan door tijdens MI6, om redenen die voor haarzelf van het volkomen duister zijn. Ondertussen op maakt Villanelle nieuwe vrienden het in tijdens het ziekenhuis waar ze na de een moordaanslag van is opgenomen, in een poging een door zo snel mogelijk te van ontsnappen.

Villanelle's een opdracht blijkt door lastiger uitvoerbaar dan verwacht, waardoor ze het drastische maatregelen door moet treffen. naar Eve doet door een schokkende ontdekking die haar met rechtstreeks naar tijdens Villanelle leidt. op Er volgt een bloedstollende tijdens confrontatie waarbij op geen van beiden ongedeerd de blijft.

De spanningen lopen tijdens hoog op als in de een situatie in Moskou in escaleert. Eve vraagt op tv zich af wie ze nog de door kan vertrouwen. Ondanks het gevaar van gaat door Eve op eigen houtje naar op onderzoek uit, op tv omdat ze Villanelle koste op wat kost de wil vinden. Villanelle krijgt op door haar op tv beurt een naar nieuwe klus: een zeer verrassend doelwit. met Nu het er meer op uit het spel staat dan ooit, naar een staan beide vrouwen onder door hoogspanning.

In Rusland op tv is een huurmoordenares gevangengenomen. de Eve en Carolyn uit vertrekken naar naar Moskou om haar te in kunnen verhoren. de Mogelijk vormt van zij de een sleutel tot de het organisatie die Villanelle in aanstuurt. Ondertussen wordt Villanelle uit dezelfde Russische gevangenis ingestuurd. Een door grimmige, meedogenloze een plek uit waar zelfs zij niet uit veilig is.

Nadat naar Eve een ontmoeting met van Villanelle ternauwernood door heeft overleefd, brengt ze de de mol onder de op een schuiladres. Dit in is een naar uitgelezen kans met om informatie te vergaren uit en op tv een doorbraak in de uit zaak te forceren. Maar Villanelle op is nog een niet klaar met Eve het een en laat hun relatie zo escaleren op dat er geen van van weg meer terug tijdens is.

Als uit uit informatie op uit Berlijn blijkt naar dat er een mol moet zijn, op gaat Eve de voor het eerst op op tv surveillance. Villanelle het wordt naar Engeland gestuurd op om het een medewerker van de Engelse de geheime dienst te op tv vermoorden. Villanelle vraagt door zich af op tv of dat in Eve zal zijn. het Eve heeft het emotioneel zwaar tijdens en weet dat met er het veel op het op tv spel staat.

Als Villanelle in in een Berlijnse naar sm-kliniek een Chinese tijdens kolonel vermoordt, tijdens gaan Eve en naar Bill op onderzoek uit. uit Terwijl op Eve en Bill op op veelbelovende aanwijzingen stuiten, geniet Villanelle een een van dit kat-en-muisspel. door Maar nu ze Villanelle op tv op de hielen met zitten, ontdekt Eve dat dit tijdens in niet zomaar een spelletje van is.

Tijdens in de nasleep van haar laatste het opdracht wordt tijdens Villanelle te met kennen gegeven dat met ze even een pauze van moet nemen. Maar in zij een laat zich uiteraard de les niet naar lezen naar en begint gewoon aan haar door volgende naar missie. Eve krijgt naar een droomkans, tijdens want ze wordt gevraagd voor door een geheime eenheid met van de MI6 die Villanelle en de schimmige naar door organisatie achter haar tijdens moet opsporen.

Vanaf de vanavond is de door Britse misdaadserie Killing Eve tijdens elke zondag het om 20:20 uur te zien van op NPO 3. Eve uit Polastri heeft de een kantoorbaan bij met MI5, door die haar droom om tijdens spion te worden een bij lange na uit niet kan vervullen. Ze vindt in het maar een op tv saai door baantje en hunkert naar met wat een meer spanning in haar leven. Als op tv een Russische politicus wordt tijdens vermoord, moet Eve een de enige door getuige beschermen. in Al snel raakt door ze daarbij naar op ramkoers met naar de gewelddadige en buitengewone moordenares Villanelle, in het die geniet van haar van luxe leven. Deze twee tijdens razend een slimme vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, de wat leidt door tot een spannend kat-en-muisspel. Lees het meer over Killing de Eve op tv op gids.tv/serie/killing-eve

september 2019
11-08-2019 20:55

Dubbelaflevering: Wild Awake & You're Mine

Killing Eve - Dubbelaflevering: Wild Awake & You're Mine

Villanelle wordt uitgenodigd door Aaron Peel voor een wel heel bijzonder etentje. Nu min of meer duidelijk is wat hij wil verkopen, draagt Carolyn Villanelle op om een uitnodiging voor het congres in Rome binnen te slepen. Niko en Gemma kri...

04-08-2019 21:00

I Hope You Like Missionary!

Killing Eve - I Hope You Like Missionary!

Na Villanelles ontboezemingen neemt Niko een besluit waar Eve het erg moeilijk mee heeft. Ondertussen probeert MI6 dichter bij Aaron Peel te komen door de hulp in te roepen van alle geheim agenten. Als ze hebben vastgesteld dat er maar één ...

28-07-2019 21:00

Smell Ya Later

Killing Eve - Smell Ya Later

MI6 heeft de Geest gevangen gezet, maar die blijkt weinig mededeelzaam. Na een interessante lezing over de kenmerken van psychopaten besluit Eve Villanelle in te schakelen om de Geest te laten praten. Maar om dat voor elkaar te krijgen moet...

21-07-2019 20:55

Desperate Times

Killing Eve - Desperate Times

Het bestaan als freelancer bevalt Villanelle maar matig, totdat ze door een schilderij in het Rijksmuseum van Amsterdam geïnspireerd raakt voor haar komende opdracht. Carolyn wordt op het matje geroepen bij haar eigen baas en Eve komt er sa...

14-07-2019 20:55

The Hungry Caterpillar

Killing Eve - The Hungry Caterpillar

Villanelle maakt kennis met haar nieuwe 'manager' en krijgt een inkijkje in wat De Twaalf met haar van plan zijn. Eve komt erachter dat Carolyn een oude bekende op bezoek heeft en probeert het met hem op een akkoordje te gooien in de hoop V...

07-07-2019 21:00

Nice and Neat

Killing Eve - Nice and Neat

Carolyn stelt Eve voor aan haar nieuwe team, waarin ook een oude bekende zijn opwachting maakt. Ondertussen klampt de gewonde Villanelle een onschuldige voorbijganger aan in de hoop onderdak te vinden. Als Eve alle sterfgevallen en het bewi...

30-06-2019 21:00

Do You Know How to Dispose of a Body?

Killing Eve - Do You Know How to Dispose of a Body?

De geschokte Eve is op weg naar huis, waar ze rust probeert te vinden in de wetenschap dat ze door Carolyn is ontslagen. Maar nog voor ze daar aankomt, wordt er toch weer een beroep op haar gedaan door MI6, om redenen die voor haarzelf volk...

27-01-2019 20:20

Afl. 8 - God, I'm Tired

Killing Eve - Afl. 8 - God, I'm Tired

Villanelle's opdracht blijkt lastiger uitvoerbaar dan verwacht, waardoor ze drastische maatregelen moet treffen. Eve doet een schokkende ontdekking die haar rechtstreeks naar Villanelle leidt. Er volgt een bloedstollende confrontatie waarbi...

20-01-2019 20:25

Afl. 7 - I Don't Want to Be Free

Killing Eve - Afl. 7 - I Don't Want to Be Free

De spanningen lopen hoog op als de situatie in Moskou escaleert. Eve vraagt zich af wie ze nog kan vertrouwen. Ondanks het gevaar gaat Eve op eigen houtje op onderzoek uit, omdat ze Villanelle koste wat kost wil vinden. Villanelle krijgt op...

13-01-2019 20:25

Afl. 6 - Take Me to the Hole!

Killing Eve - Afl. 6 - Take Me to the Hole!

In Rusland is een huurmoordenares gevangengenomen. Eve en Carolyn vertrekken naar Moskou om haar te kunnen verhoren. Mogelijk vormt zij de sleutel tot de organisatie die Villanelle aanstuurt. Ondertussen wordt Villanelle dezelfde Russische ...

06-01-2019 20:25

Afl. 5 - I Have a Thing About Bathrooms

Killing Eve - Afl. 5 - I Have a Thing About Bathrooms

Nadat Eve een ontmoeting met Villanelle ternauwernood heeft overleefd, brengt ze de mol onder op een schuiladres. Dit is een uitgelezen kans om informatie te vergaren en een doorbraak in de zaak te forceren. Maar Villanelle is nog niet klaa...

30-12-2018 20:30

Afl. 4 - Sorry Baby

Killing Eve - Afl. 4 - Sorry Baby

Als uit informatie uit Berlijn blijkt dat er een mol moet zijn, gaat Eve voor het eerst op surveillance. Villanelle wordt naar Engeland gestuurd om een medewerker van de Engelse geheime dienst te vermoorden. Villanelle vraagt zich af of dat...

23-12-2018 20:25

Afl. 3 - Don't I Know You?

Killing Eve - Afl. 3 - Don't I Know You?

Als Villanelle in een Berlijnse sm-kliniek een Chinese kolonel vermoordt, gaan Eve en Bill op onderzoek uit. Terwijl Eve en Bill op veelbelovende aanwijzingen stuiten, geniet Villanelle van dit kat-en-muisspel. Maar nu ze Villanelle op de h...

16-12-2018 20:20

Afl. 2 - I'll Deal with Him Later

Killing Eve - Afl. 2 - I'll Deal with Him Later

Tijdens de nasleep van haar laatste opdracht wordt Villanelle te kennen gegeven dat ze even een pauze moet nemen. Maar zij laat zich uiteraard de les niet lezen en begint gewoon aan haar volgende missie. Eve krijgt een droomkans, want ze wo...

09-12-2018 20:20

Nieuw: Killing Eve

Killing Eve - Nieuw: Killing Eve

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Killing Eve elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO 3. Eve Polastri heeft een kantoorbaan bij MI5, die haar droom om spion te worden bij lange na niet kan vervullen. Ze vindt het maar een saai baant...

Killing Eve gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Killing Eve de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Killing Eve bij Killing Eve liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Killing Eve. Heb je een uitzending van Killing Eve gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Killing Eve gemist

Uitzending gemist van Killing Eve? Hier kun je alle uitzendingen van Killing Eve kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord