Programma gemist?

Villanelle wordt naar uitgenodigd door Aaron van Peel voor van een wel heel bijzonder op etentje. Nu tijdens min of met meer duidelijk is wat tijdens hij wil verkopen, draagt Carolyn in uit Villanelle op om een uitnodiging voor met het congres in tijdens Rome binnen tijdens te slepen. Niko en naar Gemma de krijgen onverwacht met bezoek met verstrekkende gevolgen. Eve moet in Villanelle een te hulp op schieten en krijgt uit te maken met hevige gevoelens van op jaloezie die haar met tot de onbezonnen daden uit aanzetten.

Na een Villanelles ontboezemingen neemt het Niko een besluit waar Eve van op het erg moeilijk mee heeft. door Ondertussen probeert MI6 dichter in bij Aaron door Peel op tv te komen door de hulp een in te roepen van in alle geheim tijdens agenten. Als ze naar hebben vastgesteld dat naar er maar één manier van uit is om bij hem de in de buurt te komen, op moeten ze opnieuw uit de hulp van het met Villanelle inroepen. De op situatie wordt precair als van blijkt dat zij op tv zich niet aan tijdens de instructies in houdt.

MI6 heeft de een Geest gevangen naar gezet, maar op die blijkt weinig mededeelzaam. Na door een op tv interessante lezing het over de kenmerken van psychopaten besluit het Eve Villanelle op in te schakelen om naar de de Geest te een laten praten. Maar om tijdens dat voor elkaar te krijgen het moet ze haar op eigen leven op op tv met het spel zetten. van Villanelle doet ondertussen uit een boekje open over Eve bij in Daniel, en op tv die is daar op in een z'n zachtst gezegd niet blij het mee.

Het door bestaan als freelancer bevalt Villanelle het maar matig, totdat het ze op door een schilderij in het de Rijksmuseum van Amsterdam van geïnspireerd raakt voor naar haar komende opdracht. op Carolyn naar wordt op het tijdens matje geroepen bij op haar eigen door baas en Eve komt er naar samen met van haar nieuwe naar team achter dat er in de op omgeving van naar de Peels wel erg tijdens veel op toevallige sterfgevallen plaatsvinden. in Ze besluiten het dit tot op de bodem uit met te zoeken, van maar daarvoor moeten ze naar een reisje op tv maken.

Villanelle maakt kennis tijdens met haar nieuwe door uit 'manager' en krijgt een inkijkje in een een wat De Twaalf van met haar van plan zijn. het Eve door komt erachter dat tijdens Carolyn een oude bekende op met bezoek heeft en probeert in het met op tv hem op het een akkoordje te gooien in naar de hoop Villanelle met op te sporen. de Maar opnieuw loopt door alles heel met anders dan door gedacht. Ondertussen begint de Niko er behoorlijk door genoeg van te krijgen dat door Eve nauwelijks de nog naar aandacht voor hem het heeft.

Carolyn stelt Eve het voor tijdens aan haar nieuwe team, de waarin ook door een oude naar bekende zijn opwachting maakt. Ondertussen met klampt de gewonde Villanelle tijdens een het onschuldige voorbijganger op tv aan in de hoop naar onderdak te vinden. Als met Eve alle sterfgevallen en in het bewijsmateriaal op tv naast elkaar in legt, valt haar iets op een wat al op tv haar theorieën tijdens doet wankelen. En uit dan komt ze er het ook nog tot een de ontdekking in dat Carolyn het iets heel belangrijks door voor haar heeft door verzwegen.

De op tv geschokte Eve van is op weg naar het huis, waar ze tijdens rust probeert te vinden een in de wetenschap dat op tv ze door Carolyn het naar is ontslagen. Maar nog door voor ze daar aankomt, op wordt er toch weer door een naar beroep op haar gedaan door door in MI6, om redenen die voor op haarzelf volkomen tijdens duister zijn. Ondertussen maakt op Villanelle naar nieuwe vrienden in het ziekenhuis de waar op ze na de moordaanslag met is opgenomen, in een door poging zo snel een mogelijk te een ontsnappen.

Villanelle's van opdracht blijkt uit lastiger uitvoerbaar dan verwacht, waardoor het ze op drastische maatregelen moet treffen. Eve van doet een schokkende ontdekking het die haar rechtstreeks de naar Villanelle leidt. de Er volgt een in bloedstollende confrontatie waarbij van geen tijdens van beiden ongedeerd door blijft.

De een spanningen lopen hoog op naar als in de situatie in Moskou escaleert. Eve tijdens vraagt het zich af wie met ze nog kan vertrouwen. Ondanks uit het op gevaar gaat tijdens Eve op eigen houtje tijdens op onderzoek uit, omdat de ze Villanelle koste wat op kost wil vinden. naar Villanelle tijdens krijgt op tijdens haar beurt een nieuwe klus: op een zeer verrassend op doelwit. Nu tijdens er meer op van het spel staat dan ooit, op tv staan beide naar vrouwen onder een hoogspanning.

In Rusland is door een huurmoordenares gevangengenomen. op tv Eve en door Carolyn van vertrekken naar Moskou om haar het te kunnen een verhoren. Mogelijk vormt zij de naar sleutel naar tot de op organisatie die Villanelle aanstuurt. Ondertussen de wordt een Villanelle dezelfde Russische gevangenis ingestuurd. Een een op grimmige, meedogenloze plek van waar zelfs zij niet een veilig is.

Nadat Eve het een van ontmoeting met Villanelle ternauwernood heeft overleefd, tijdens het brengt ze de de mol onder op een een schuiladres. Dit is een een uitgelezen kans om informatie uit te in vergaren en de een doorbraak in de een zaak te forceren. Maar in Villanelle is nog niet van klaar met op Eve met en laat hun relatie zo op tv escaleren een dat er geen van weg meer terug tijdens is.

Als een uit informatie uit Berlijn blijkt door dat er een uit mol op tv moet zijn, op tv gaat Eve voor het eerst op het uit surveillance. Villanelle wordt naar Engeland gestuurd uit om een een medewerker met van de Engelse geheime op tv dienst te vermoorden. Villanelle naar vraagt zich af of in op dat Eve zal zijn. Eve het heeft het op emotioneel zwaar en door weet dat er veel op een het spel in staat.

Als van Villanelle in een Berlijnse met sm-kliniek een Chinese kolonel op tv vermoordt, gaan het Eve en Bill op in onderzoek uit. op Terwijl Eve en van Bill door op veelbelovende aanwijzingen stuiten, geniet door Villanelle van dit kat-en-muisspel. op met Maar nu ze de Villanelle op de hielen zitten, ontdekt op tv Eve dat met dit niet zomaar een op tv spelletje met is.

Tijdens de in nasleep van haar op laatste het opdracht wordt Villanelle te op tv kennen gegeven met dat ze even een pauze moet op nemen. uit Maar zij laat zich op tv uiteraard de les een niet lezen en begint het gewoon aan haar naar volgende missie. op Eve krijgt een met droomkans, het want ze wordt gevraagd voor uit een geheime eenheid van een MI6 die Villanelle tijdens en met de schimmige organisatie achter een haar in moet opsporen.

Vanaf vanavond met is uit de Britse misdaadserie Killing Eve elke in zondag om 20:20 een uur te het zien het op NPO 3. Eve Polastri heeft het een uit kantoorbaan bij MI5, die met haar droom op om spion te worden op bij lange na een niet kan met vervullen. Ze vindt het op tv maar een saai baantje en het hunkert uit naar wat meer spanning een in haar leven. Als een op Russische politicus wordt uit een vermoord, moet Eve de enige naar getuige beschermen. Al een snel met raakt ze daarbij op ramkoers op tv met op tv de gewelddadige en buitengewone moordenares een Villanelle, die uit geniet van haar in luxe leven. van Deze twee razend door slimme vrouwen raken door elkaar geobsedeerd, het met wat leidt tot een spannend kat-en-muisspel. Lees tijdens meer over Killing naar Eve op met gids.tv/serie/killing-eve

december 2019
11-08-2019 20:55

Dubbelaflevering: Wild Awake & You're Mine

Killing Eve - Dubbelaflevering: Wild Awake & You're Mine

Villanelle wordt uitgenodigd door Aaron Peel voor een wel heel bijzonder etentje. Nu min of meer duidelijk is wat hij wil verkopen, draagt Carolyn Villanelle op om een uitnodiging voor het congres in Rome binnen te slepen. Niko en Gemma kri...

04-08-2019 21:00

I Hope You Like Missionary!

Killing Eve - I Hope You Like Missionary!

Na Villanelles ontboezemingen neemt Niko een besluit waar Eve het erg moeilijk mee heeft. Ondertussen probeert MI6 dichter bij Aaron Peel te komen door de hulp in te roepen van alle geheim agenten. Als ze hebben vastgesteld dat er maar één ...

28-07-2019 21:00

Smell Ya Later

Killing Eve - Smell Ya Later

MI6 heeft de Geest gevangen gezet, maar die blijkt weinig mededeelzaam. Na een interessante lezing over de kenmerken van psychopaten besluit Eve Villanelle in te schakelen om de Geest te laten praten. Maar om dat voor elkaar te krijgen moet...

21-07-2019 20:55

Desperate Times

Killing Eve - Desperate Times

Het bestaan als freelancer bevalt Villanelle maar matig, totdat ze door een schilderij in het Rijksmuseum van Amsterdam geïnspireerd raakt voor haar komende opdracht. Carolyn wordt op het matje geroepen bij haar eigen baas en Eve komt er sa...

14-07-2019 20:55

The Hungry Caterpillar

Killing Eve - The Hungry Caterpillar

Villanelle maakt kennis met haar nieuwe 'manager' en krijgt een inkijkje in wat De Twaalf met haar van plan zijn. Eve komt erachter dat Carolyn een oude bekende op bezoek heeft en probeert het met hem op een akkoordje te gooien in de hoop V...

07-07-2019 21:00

Nice and Neat

Killing Eve - Nice and Neat

Carolyn stelt Eve voor aan haar nieuwe team, waarin ook een oude bekende zijn opwachting maakt. Ondertussen klampt de gewonde Villanelle een onschuldige voorbijganger aan in de hoop onderdak te vinden. Als Eve alle sterfgevallen en het bewi...

30-06-2019 21:00

Do You Know How to Dispose of a Body?

Killing Eve - Do You Know How to Dispose of a Body?

De geschokte Eve is op weg naar huis, waar ze rust probeert te vinden in de wetenschap dat ze door Carolyn is ontslagen. Maar nog voor ze daar aankomt, wordt er toch weer een beroep op haar gedaan door MI6, om redenen die voor haarzelf volk...

27-01-2019 20:20

Afl. 8 - God, I'm Tired

Killing Eve - Afl. 8 - God, I'm Tired

Villanelle's opdracht blijkt lastiger uitvoerbaar dan verwacht, waardoor ze drastische maatregelen moet treffen. Eve doet een schokkende ontdekking die haar rechtstreeks naar Villanelle leidt. Er volgt een bloedstollende confrontatie waarbi...

20-01-2019 20:25

Afl. 7 - I Don't Want to Be Free

Killing Eve - Afl. 7 - I Don't Want to Be Free

De spanningen lopen hoog op als de situatie in Moskou escaleert. Eve vraagt zich af wie ze nog kan vertrouwen. Ondanks het gevaar gaat Eve op eigen houtje op onderzoek uit, omdat ze Villanelle koste wat kost wil vinden. Villanelle krijgt op...

13-01-2019 20:25

Afl. 6 - Take Me to the Hole!

Killing Eve - Afl. 6 - Take Me to the Hole!

In Rusland is een huurmoordenares gevangengenomen. Eve en Carolyn vertrekken naar Moskou om haar te kunnen verhoren. Mogelijk vormt zij de sleutel tot de organisatie die Villanelle aanstuurt. Ondertussen wordt Villanelle dezelfde Russische ...

06-01-2019 20:25

Afl. 5 - I Have a Thing About Bathrooms

Killing Eve - Afl. 5 - I Have a Thing About Bathrooms

Nadat Eve een ontmoeting met Villanelle ternauwernood heeft overleefd, brengt ze de mol onder op een schuiladres. Dit is een uitgelezen kans om informatie te vergaren en een doorbraak in de zaak te forceren. Maar Villanelle is nog niet klaa...

30-12-2018 20:30

Afl. 4 - Sorry Baby

Killing Eve - Afl. 4 - Sorry Baby

Als uit informatie uit Berlijn blijkt dat er een mol moet zijn, gaat Eve voor het eerst op surveillance. Villanelle wordt naar Engeland gestuurd om een medewerker van de Engelse geheime dienst te vermoorden. Villanelle vraagt zich af of dat...

23-12-2018 20:25

Afl. 3 - Don't I Know You?

Killing Eve - Afl. 3 - Don't I Know You?

Als Villanelle in een Berlijnse sm-kliniek een Chinese kolonel vermoordt, gaan Eve en Bill op onderzoek uit. Terwijl Eve en Bill op veelbelovende aanwijzingen stuiten, geniet Villanelle van dit kat-en-muisspel. Maar nu ze Villanelle op de h...

16-12-2018 20:20

Afl. 2 - I'll Deal with Him Later

Killing Eve - Afl. 2 - I'll Deal with Him Later

Tijdens de nasleep van haar laatste opdracht wordt Villanelle te kennen gegeven dat ze even een pauze moet nemen. Maar zij laat zich uiteraard de les niet lezen en begint gewoon aan haar volgende missie. Eve krijgt een droomkans, want ze wo...

09-12-2018 20:20

Nieuw: Killing Eve

Killing Eve - Nieuw: Killing Eve

Vanaf vanavond is de Britse misdaadserie Killing Eve elke zondag om 20:20 uur te zien op NPO 3. Eve Polastri heeft een kantoorbaan bij MI5, die haar droom om spion te worden bij lange na niet kan vervullen. Ze vindt het maar een saai baant...

Killing Eve gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Killing Eve de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Killing Eve bij Killing Eve liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Killing Eve. Heb je een uitzending van Killing Eve gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Killing Eve gemist

Uitzending gemist van Killing Eve? Hier kun je alle uitzendingen van Killing Eve kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-08-2019 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!