Programma gemist?

Aflevering 4 - in door Miriam en René gaan een de drukke tijd tijdens tegemoet en kunnen de alle hulp gebruiken. Ze hebben op hun huidige appartement van in naar Rotterdam met flinke het overwaarde kunnen verkopen uit en hebben daardoor de met mogelijkheid gehad tijdens om hun droomhuis in Rotterdam tijdens te kunnen kopen: tijdens een een benedenwoning bestaande uit een het woonverdieping en een een souterrain op in een oud herenhuis. Het nieuwe op tv uit huis is groter en uit hun huidige meubels door zijn te klein. Het stel door tijdens is zo trots naar op hun nieuwe woning, maar tegelijkertijd in zijn ze ook de bang dat uit als ze het zelf met zullen op tv inrichten dit met prachtige huis verpest naar zal worden. Help!

Aflevering 3 - in Desiree tijdens en Alexander leerden elkaar twaalf op jaar geleden naar online kennen. Inmiddels drie met dochters met verder en een op prachtig huis in op de wei, gaan ze in hun 'veilige bestaan' op tv opgeven voor het een nieuwe en gewaagde stap: op tv in ze hebben een groot op klushuis met tijdens twaalf kamers gekocht om door een pleeghuis te beginnen. Ze het hebben begin door september de van sleutel gekregen het en zitten nu middenin van de verbouwing, die op ze zelf uitvoeren met uit familie en in vrienden.

Aflevering naar 2 - van Esther en Wesley het hebben elkaar ruim twee jaar tijdens geleden op werk leren tijdens kennen. met Na hun tijdens eerste date ging alles in een de sneltreinvaart. met Anderhalf jaar geleden trok naar Esther in bij door Wesley in met het centrum op tv van Gouda en nu het wordt het huurhuis ingeruild voor de hun eerste op echte koopwoning. Terwijl ze van met bezig zijn met de op voorpret van de op woning, ontdekken ze dat naar Esther zwanger in is. Ze zijn uiteraard enorm het blij van met de op aankomende gezinsuitbreiding, echter brengt uit het deze aanstaande uit vader en met moeder ook een lading stress... Want de precies rond met de periode dat ze de een hoogzwanger is en bijna moet bevallen door krijgen de ze ook het de sleutel van de in nieuwe woning. En tijdens laat Esther nou de net de handige zijn naar en Wesley twee op ontzettende linkerhanden hebben. Deelname tijdens aan uit het programma komt dus als een met geroepen!

Verhuizen met is een van de de meest stressvolle gebeurtenissen tijdens in het leven in van de meeste mensen. de In met het nieuwe van programma 'vtwonen verhuist' het overvalt presentator Kees tijdens Tol nietsvermoedende mensen de die druk bezig zijn uit met het verhuizen in naar een in nieuwe woning. De toekomstige bewoners mogen naar alles voor de in verhuizing uit tijdens handen laten vallen de en het verhuisteam van neemt het klussen tijdens en verhuizen volledig door over. op De familieleden en vrienden van op tv de kandidaten in staat het team bij om naar mee te op tv helpen. Hoe reageren de de uit nieuwe bewoners op uit het eindresultaat? 'vtwonen van verhuist' is vanaf vanavond elke zondag op tv van om 19:30 uur te het zien op van SBS6. Het verhuisteam bestaat het uit Kees Tol en tijdens de vtwonen-stylisten naar Eva van de Ven, Frans Uyterlinde het & Marianne Luning, in een de verhuizers en de uit vakmannen. De vtwonen-stylist maakt een het grote plan een en zorgt uit ervoor dat de het inrichting helemaal af komt. In een de eerste aflevering in overvallen ze op Oscar en Monique in de Enkhuizen. uit De zus van in Oscar heeft het stel een opgegeven, omdat zij altijd door voor anderen klaar op tv staan het en er samen niet in uit komen het hoe het nieuwe op huis moet worden een ingericht. Monique heeft van last van van keuzestress. Ze verandert uit om de haverklap wel op tv iets in huis en Oscar op tv voert dit naar elke keer het uit. Zelfs tijdens de keuken heeft al op op tv meerdere plekken in het in huis tijdens gestaan. Oscar en hun zoons op tv zijn het van bijna dagelijkse geschuif met naar de meubels uit zat. Zal een de familie rustig worden in nu stylist in Frank Uyterlinde het van interieur onder handen van neemt?

april 2020
30-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 4 - Miriam en René gaan een drukke tijd tegemoet en kunnen alle hulp gebruiken. Ze hebben hun huidige appartement in Rotterdam met flinke overwaarde kunnen verkopen en hebben daardoor de mogelijkheid gehad om hun droomhuis in Rot...

23-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 3 - Desiree en Alexander leerden elkaar twaalf jaar geleden online kennen. Inmiddels drie dochters verder en een prachtig huis in de wei, gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven voor een nieuwe en gewaagde stap: ze hebben een groot...

16-12-2018 19:30

vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - vtwonen verhuist

Aflevering 2 - Esther en Wesley hebben elkaar ruim twee jaar geleden op werk leren kennen. Na hun eerste date ging alles in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok Esther in bij Wesley in het centrum van Gouda en nu wordt het huurhu...

09-12-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - Nieuw: Vtwonen verhuist

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieu...

Vtwonen verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen verhuist bij Vtwonen verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen verhuist. Heb je een uitzending van vtwonen verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen verhuist gemist

Uitzending gemist van Vtwonen verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!