Programma gemist?

Aflevering 4 van - Miriam en René door gaan een drukke op tv tijd tegemoet een en kunnen alle op hulp gebruiken. door Ze hebben hun huidige een appartement in Rotterdam op met een flinke overwaarde kunnen verkopen tijdens en hebben daardoor de mogelijkheid met gehad uit om hun de droomhuis in Rotterdam te kunnen kopen: van een naar benedenwoning bestaande uit een in woonverdieping en een souterrain met in een oud op tijdens herenhuis. Het nieuwe naar huis is groter en tijdens hun huidige het meubels zijn te klein. door Het stel is zo tijdens trots tijdens op hun nieuwe woning, met maar tegelijkertijd naar zijn ze ook bang dat uit als ze van het zelf zullen inrichten dit een prachtige huis verpest met zal worden. het Help!

Aflevering door 3 - Desiree en de Alexander leerden elkaar twaalf op jaar geleden online uit kennen. Inmiddels naar drie dochters verder in en een met prachtig huis in van de wei, gaan ze hun tijdens in 'veilige bestaan' opgeven een voor een nieuwe door en gewaagde stap: op ze hebben een groot de klushuis met twaalf kamers gekocht naar naar om een pleeghuis het te beginnen. Ze op tv hebben begin september de in sleutel gekregen en een zitten nu middenin de op tv verbouwing, een die ze zelf uitvoeren met door familie en het vrienden.

Aflevering 2 - op Esther en Wesley in hebben de elkaar ruim een twee jaar geleden op werk leren het kennen. Na hun naar eerste date ging uit alles met in een tijdens sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok de Esther in bij Wesley uit in het centrum in van het Gouda en nu in wordt het huurhuis ingeruild voor de hun eerste met echte koopwoning. op tv Terwijl ze bezig zijn met op de voorpret op van de met woning, ontdekken ze dat Esther van zwanger is. op Ze op zijn uiteraard enorm uit blij met de een aankomende gezinsuitbreiding, echter naar brengt het deze een aanstaande vader en moeder ook met een lading stress... van Want precies de rond de periode dat ze in hoogzwanger naar is en een bijna moet bevallen de krijgen ze ook de sleutel van door in de nieuwe woning. met En laat Esther nou in net de van handige zijn en Wesley twee uit ontzettende met linkerhanden hebben. Deelname aan het tijdens programma komt op tv dus als op geroepen!

Verhuizen is met een van in de meest stressvolle gebeurtenissen een in het leven van naar de door meeste mensen. In het nieuwe in programma 'vtwonen op verhuist' overvalt presentator in Kees door Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig een een zijn met het verhuizen het naar een met nieuwe woning. De toekomstige bewoners uit mogen het alles voor de verhuizing uit de handen laten vallen het en het uit verhuisteam neemt het klussen een en een verhuizen volledig over. De van familieleden en vrienden het van de kandidaten staat door het team bij van om mee met te helpen. Hoe de reageren de met nieuwe bewoners op het eindresultaat? door 'vtwonen in verhuist' is vanaf vanavond elke op zondag door om 19:30 uur te zien op door SBS6. Het verhuisteam tijdens bestaat door uit Kees Tol en de het vtwonen-stylisten Eva op tv van de de Ven, Frans Uyterlinde & Marianne in Luning, de verhuizers uit en de vakmannen. naar De vtwonen-stylist maakt in het grote naar plan en zorgt een ervoor dat de een inrichting helemaal af op komt. In de uit eerste aflevering overvallen ze door Oscar en Monique in naar Enkhuizen. De door zus van uit Oscar heeft naar het stel opgegeven, omdat tijdens zij altijd voor anderen door klaar staan en er van samen niet uit van komen een hoe het nieuwe een huis moet worden op tv ingericht. Monique heeft de last van keuzestress. Ze in verandert om van de haverklap wel door iets in huis door en Oscar van voert dit elke een keer uit. Zelfs de het keuken heeft al op op meerdere plekken door in het met huis gestaan. Oscar en hun op tv zoons in zijn het bijna dagelijkse geschuif het met de meubels de zat. Zal met de familie rustig worden op nu stylist Frank Uyterlinde het het op tv interieur onder handen door neemt?

augustus 2020
30-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 4 - Miriam en René gaan een drukke tijd tegemoet en kunnen alle hulp gebruiken. Ze hebben hun huidige appartement in Rotterdam met flinke overwaarde kunnen verkopen en hebben daardoor de mogelijkheid gehad om hun droomhuis in Rot...

23-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 3 - Desiree en Alexander leerden elkaar twaalf jaar geleden online kennen. Inmiddels drie dochters verder en een prachtig huis in de wei, gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven voor een nieuwe en gewaagde stap: ze hebben een groot...

16-12-2018 19:30

vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - vtwonen verhuist

Aflevering 2 - Esther en Wesley hebben elkaar ruim twee jaar geleden op werk leren kennen. Na hun eerste date ging alles in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok Esther in bij Wesley in het centrum van Gouda en nu wordt het huurhu...

09-12-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - Nieuw: Vtwonen verhuist

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieu...

Vtwonen verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen verhuist bij Vtwonen verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen verhuist. Heb je een uitzending van vtwonen verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen verhuist gemist

Uitzending gemist van Vtwonen verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!