Programma gemist?

Aflevering uit 4 - Miriam en René door gaan naar een drukke tijd tegemoet en van kunnen in alle hulp gebruiken. de Ze hebben het hun huidige appartement in Rotterdam tijdens met flinke op overwaarde kunnen verkopen en een hebben daardoor met de mogelijkheid gehad om hun door droomhuis in naar Rotterdam te kunnen kopen: het een benedenwoning bestaande op tv van uit een woonverdieping en een souterrain met in een op oud herenhuis. Het op nieuwe huis naar is groter en een hun huidige meubels een zijn te klein. Het op stel is het zo trots tijdens op hun nieuwe woning, maar tegelijkertijd van zijn ze door ook bang op dat als ze in het zelf zullen inrichten dit op tv prachtige tijdens huis verpest zal worden. met Help!

Aflevering een 3 - Desiree en een Alexander leerden elkaar op tv twaalf jaar geleden online het kennen. met Inmiddels drie dochters met verder en een een prachtig huis in de op wei, gaan in ze hun 'veilige bestaan' op tv opgeven voor een nieuwe naar en gewaagde stap: in ze een hebben een groot klushuis tijdens met twaalf in kamers gekocht om door een pleeghuis in te beginnen. Ze hebben uit begin september de een sleutel gekregen uit en zitten nu een middenin de verbouwing, die ze zelf het uitvoeren met de familie en op vrienden.

Aflevering 2 naar - Esther en Wesley op in hebben elkaar ruim op twee jaar geleden op werk leren het kennen. het Na hun eerste naar date ging alles naar in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar met geleden trok Esther door door in bij Wesley in het op tv centrum van naar Gouda en met nu wordt het huurhuis ingeruild op tv voor hun eerste echte tijdens koopwoning. Terwijl naar ze bezig zijn het met de voorpret van naar de woning, ontdekken op tv ze dat de Esther zwanger van is. Ze zijn uiteraard enorm naar blij met de in aankomende gezinsuitbreiding, echter uit brengt het deze door aanstaande vader naar en naar moeder ook een naar lading stress... Want precies in rond de periode dat ze op hoogzwanger met is en bijna moet van bevallen krijgen in ze ook de een sleutel van de nieuwe woning. met En laat door Esther nou net het de met handige zijn en Wesley de twee ontzettende linkerhanden de hebben. Deelname aan het programma met komt dus als met naar geroepen!

Verhuizen van is een op van de meest stressvolle op gebeurtenissen in het leven van door de uit meeste mensen. naar In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' door overvalt de presentator Kees met Tol nietsvermoedende mensen die op druk bezig zijn met op het verhuizen naar een met nieuwe woning. De een toekomstige bewoners uit mogen alles voor de de verhuizing uit met handen laten vallen en uit het van verhuisteam neemt het uit klussen en verhuizen volledig over. met op De familieleden en in vrienden van de op tv kandidaten staat het team door bij om mee te in helpen. Hoe door reageren de nieuwe bewoners op tv op het eindresultaat? het 'vtwonen verhuist' uit is vanaf vanavond elke tijdens zondag om 19:30 uur op met te zien op SBS6. Het verhuisteam een bestaat uit Kees het Tol en de vtwonen-stylisten van Eva van een de Ven, Frans Uyterlinde met & Marianne door Luning, de verhuizers door en de vakmannen. De naar op tv vtwonen-stylist maakt het het grote plan en zorgt ervoor op tv dat de inrichting helemaal van af komt. In door de eerste aflevering een overvallen ze Oscar met en Monique door in Enkhuizen. op tv De zus van Oscar heeft het uit het stel opgegeven, omdat tijdens zij altijd voor op anderen klaar staan in en er samen op niet uit komen hoe het een nieuwe huis naar moet de worden ingericht. Monique heeft last van op tv keuzestress. in Ze verandert met om de haverklap wel iets in de huis en de Oscar voert op dit elke keer het uit. Zelfs de op tv keuken heeft naar al op meerdere plekken met in het huis gestaan. Oscar tijdens naar en hun zoons zijn op het bijna dagelijkse geschuif met naar de tijdens meubels zat. Zal uit de familie naar rustig worden nu stylist in Frank Uyterlinde het interieur onder uit handen op neemt?

oktober 2019
30-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 4 - Miriam en René gaan een drukke tijd tegemoet en kunnen alle hulp gebruiken. Ze hebben hun huidige appartement in Rotterdam met flinke overwaarde kunnen verkopen en hebben daardoor de mogelijkheid gehad om hun droomhuis in Rot...

23-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 3 - Desiree en Alexander leerden elkaar twaalf jaar geleden online kennen. Inmiddels drie dochters verder en een prachtig huis in de wei, gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven voor een nieuwe en gewaagde stap: ze hebben een groot...

16-12-2018 19:30

vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - vtwonen verhuist

Aflevering 2 - Esther en Wesley hebben elkaar ruim twee jaar geleden op werk leren kennen. Na hun eerste date ging alles in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok Esther in bij Wesley in het centrum van Gouda en nu wordt het huurhu...

09-12-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - Nieuw: Vtwonen verhuist

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieu...

Vtwonen verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen verhuist bij Vtwonen verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen verhuist. Heb je een uitzending van vtwonen verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen verhuist gemist

Uitzending gemist van Vtwonen verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!