Programma gemist?

Aflevering 4 op tv - Miriam en in René de gaan een drukke van tijd tegemoet en kunnen in alle hulp gebruiken. met Ze hebben hun door huidige appartement in op Rotterdam met flinke uit overwaarde kunnen verkopen het en hebben van daardoor de mogelijkheid gehad om hun de droomhuis door in Rotterdam te kunnen kopen: in op een benedenwoning bestaande op tv uit een woonverdieping en een souterrain door in de een oud door herenhuis. Het nieuwe het huis is groter en hun de huidige meubels zijn te een klein. naar Het stel is zo trots een op een hun nieuwe woning, maar door tegelijkertijd van zijn ze ook tijdens bang dat als ze van het zelf zullen inrichten uit dit prachtige huis met verpest zal worden. in Help!

Aflevering in 3 - Desiree van en Alexander leerden elkaar op tv twaalf jaar geleden online een kennen. Inmiddels het drie dochters verder in en een prachtig huis het in de wei, met gaan ze uit hun 'veilige bestaan' met opgeven in voor een nieuwe en gewaagde op stap: ze hebben een naar groot klushuis op tv met twaalf kamers in gekocht om een door pleeghuis te beginnen. uit Ze met hebben begin september de sleutel gekregen op tv en zitten nu naar middenin in de verbouwing, die het ze zelf uitvoeren met uit familie en op tv vrienden.

Aflevering in 2 - Esther uit en Wesley hebben elkaar van ruim uit twee jaar geleden op werk op leren kennen. een Na hun eerste op date ging alles in een in sneltreinvaart. op tv Anderhalf jaar op geleden trok Esther in bij een Wesley in het centrum door van Gouda en het nu wordt het naar huurhuis ingeruild in voor het hun eerste echte met koopwoning. Terwijl ze bezig zijn met op tv de op voorpret van de woning, ontdekken van uit ze dat Esther zwanger is. door Ze door zijn uiteraard enorm blij een met de aankomende gezinsuitbreiding, op tv echter met brengt het deze aanstaande vader en van moeder het ook een lading stress... Want op tv precies rond de in periode in dat ze hoogzwanger is door en bijna moet op tv bevallen krijgen ze tijdens ook in de sleutel van de nieuwe op woning. En van laat Esther nou de net de de handige zijn en Wesley twee ontzettende van een linkerhanden hebben. Deelname aan het naar programma komt dus een als op geroepen!

Verhuizen is een op van de meest met in stressvolle gebeurtenissen in het leven van de de meeste mensen. een In een het nieuwe naar programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees uit Tol nietsvermoedende mensen van die druk bezig door in zijn met het tijdens verhuizen naar een nieuwe tijdens woning. De in toekomstige bewoners mogen alles voor de met verhuizing tijdens uit handen laten vallen naar en het verhuisteam neemt naar het klussen en een verhuizen volledig over. tijdens De familieleden en van vrienden tijdens van de kandidaten van staat het team op bij om mee te helpen. het Hoe reageren in de nieuwe bewoners in op het eindresultaat? van 'vtwonen verhuist' is vanaf met vanavond elke het zondag om 19:30 naar uur te zien op de door SBS6. Het verhuisteam bestaat uit op Kees Tol en de uit vtwonen-stylisten Eva van tijdens de op Ven, Frans Uyterlinde & Marianne het Luning, de uit verhuizers en een de vakmannen. De van vtwonen-stylist maakt het op tv grote plan en zorgt van ervoor dat door de inrichting helemaal door af komt. In de naar eerste aflevering overvallen de ze Oscar en Monique het in Enkhuizen. het De zus van Oscar de heeft het het stel opgegeven, met omdat zij altijd voor op tv anderen klaar staan de en er een samen niet uit in komen hoe het nieuwe de huis moet worden een ingericht. Monique naar heeft last van van keuzestress. Ze verandert om de haverklap het wel iets in een huis en Oscar het voert dit op tv elke keer uit. Zelfs met de keuken tijdens heeft al op in meerdere plekken uit in het het huis gestaan. Oscar en naar hun zoons zijn het het bijna dagelijkse tijdens geschuif met een de meubels zat. Zal de op tv familie rustig uit worden nu stylist in Frank Uyterlinde het interieur op onder met handen neemt?

december 2020
30-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 4 - Miriam en René gaan een drukke tijd tegemoet en kunnen alle hulp gebruiken. Ze hebben hun huidige appartement in Rotterdam met flinke overwaarde kunnen verkopen en hebben daardoor de mogelijkheid gehad om hun droomhuis in Rot...

23-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 3 - Desiree en Alexander leerden elkaar twaalf jaar geleden online kennen. Inmiddels drie dochters verder en een prachtig huis in de wei, gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven voor een nieuwe en gewaagde stap: ze hebben een groot...

16-12-2018 19:30

vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - vtwonen verhuist

Aflevering 2 - Esther en Wesley hebben elkaar ruim twee jaar geleden op werk leren kennen. Na hun eerste date ging alles in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok Esther in bij Wesley in het centrum van Gouda en nu wordt het huurhu...

09-12-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - Nieuw: Vtwonen verhuist

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieu...

Vtwonen verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen verhuist bij Vtwonen verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen verhuist. Heb je een uitzending van vtwonen verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen verhuist gemist

Uitzending gemist van Vtwonen verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!