Programma gemist?

Aflevering een 4 - het Miriam en René gaan een drukke een tijd tegemoet en naar kunnen alle hulp een gebruiken. uit Ze hebben hun het huidige appartement met in Rotterdam met flinke overwaarde van kunnen verkopen van en hebben daardoor de mogelijkheid de gehad om naar hun met droomhuis in Rotterdam te kunnen van kopen: een benedenwoning bestaande op tv uit een in woonverdieping de en een souterrain tijdens in een oud op herenhuis. Het nieuwe huis is groter met en hun in huidige meubels zijn te met klein. door Het stel is zo trots het op hun de nieuwe op tv woning, maar tegelijkertijd tijdens zijn ze ook bang dat door als ze het een zelf zullen door inrichten dit prachtige door huis verpest zal worden. met Help!

Aflevering met 3 - Desiree en door Alexander leerden elkaar twaalf naar jaar met geleden online het kennen. Inmiddels drie dochters van verder en een door prachtig huis in het de wei, door gaan ze hun 'veilige bestaan' met opgeven voor uit een nieuwe en gewaagde stap: door door ze hebben een door groot klushuis met op tv twaalf kamers gekocht om een de pleeghuis te beginnen. het Ze hebben begin september tijdens de door sleutel gekregen en zitten op tv nu middenin met de verbouwing, die ze het zelf uitvoeren met met familie en tijdens vrienden.

Aflevering de 2 - door Esther en Wesley hebben elkaar op ruim twee jaar geleden van op van werk leren een kennen. Na hun eerste date uit ging alles op in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar in door geleden trok Esther tijdens in bij Wesley in het uit centrum van Gouda en de nu wordt de het huurhuis ingeruild voor het hun eerste echte naar koopwoning. Terwijl ze van bezig een zijn met in de voorpret van uit de woning, ontdekken ze een dat Esther zwanger is. Ze van zijn uiteraard van enorm blij met de tijdens aankomende met gezinsuitbreiding, echter in brengt het deze aanstaande vader het en moeder op tv ook een lading stress... Want uit precies rond de een periode dat ze naar hoogzwanger is en het bijna tijdens moet bevallen krijgen door ze ook de van sleutel van de nieuwe naar woning. En laat van Esther nou naar net de door handige zijn en naar Wesley twee ontzettende de linkerhanden hebben. Deelname aan het in programma komt dus als door van geroepen!

Verhuizen is uit een van de van meest stressvolle gebeurtenissen de in door het leven van de meeste mensen. van In het nieuwe naar programma naar 'vtwonen verhuist' overvalt presentator op Kees Tol naar nietsvermoedende mensen van die druk bezig zijn met met het van verhuizen naar een in nieuwe woning. De toekomstige tijdens bewoners mogen alles uit voor de verhuizing uit handen op laten op vallen en het op tv verhuisteam neemt het op tv klussen en verhuizen volledig een over. uit De familieleden en van vrienden van de kandidaten staat de het op tv team bij om mee naar te helpen. de Hoe reageren de nieuwe het bewoners op het eindresultaat? 'vtwonen een op verhuist' is vanaf de vanavond elke zondag om 19:30 een uur te zien op met van SBS6. Het verhuisteam bestaat uit Kees op tv Tol en de vtwonen-stylisten door Eva van met de Ven, Frans door Uyterlinde & Marianne Luning, door naar de verhuizers en de het vakmannen. De vtwonen-stylist maakt het een grote plan van en de zorgt ervoor dat met de inrichting helemaal af komt. In op tv de eerste op tv aflevering overvallen ze Oscar een en Monique met in Enkhuizen. De van zus van Oscar heeft met op het stel opgegeven, omdat zij naar altijd voor tijdens anderen klaar staan en er een op samen niet uit komen in hoe het uit nieuwe huis moet worden ingericht. van Monique het heeft last van door keuzestress. Ze verandert om de door haverklap wel iets in een huis en op Oscar het voert dit elke keer uit. Zelfs door de op tv keuken heeft al op meerdere naar plekken de in het huis gestaan. op tv Oscar de en hun zoons naar zijn het bijna dagelijkse op geschuif met de meubels het zat. tijdens Zal de familie rustig tijdens worden nu stylist Frank tijdens Uyterlinde het interieur onder door handen uit neemt?

augustus 2021
30-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 4 - Miriam en René gaan een drukke tijd tegemoet en kunnen alle hulp gebruiken. Ze hebben hun huidige appartement in Rotterdam met flinke overwaarde kunnen verkopen en hebben daardoor de mogelijkheid gehad om hun droomhuis in Rot...

23-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 3 - Desiree en Alexander leerden elkaar twaalf jaar geleden online kennen. Inmiddels drie dochters verder en een prachtig huis in de wei, gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven voor een nieuwe en gewaagde stap: ze hebben een groot...

16-12-2018 19:30

vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - vtwonen verhuist

Aflevering 2 - Esther en Wesley hebben elkaar ruim twee jaar geleden op werk leren kennen. Na hun eerste date ging alles in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok Esther in bij Wesley in het centrum van Gouda en nu wordt het huurhu...

09-12-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - Nieuw: Vtwonen verhuist

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieu...

Vtwonen verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen verhuist bij Vtwonen verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen verhuist. Heb je een uitzending van vtwonen verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen verhuist gemist

Uitzending gemist van Vtwonen verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!