Programma gemist?

Aflevering 4 de - Miriam en met René gaan op tv een drukke tijd tegemoet door en kunnen met alle hulp gebruiken. Ze hebben op op hun huidige appartement in de Rotterdam met flinke een overwaarde kunnen verkopen en hebben in daardoor op de mogelijkheid het gehad om hun droomhuis in in Rotterdam uit te kunnen kopen: een benedenwoning door bestaande uit een van woonverdieping en een het souterrain in een een oud herenhuis. Het van nieuwe huis is in groter en hun huidige door meubels zijn naar te klein. met Het stel is zo met trots in op hun nieuwe op tv woning, maar tegelijkertijd zijn met ze ook de bang dat als ze het de zelf zullen inrichten dit naar prachtige huis de verpest zal worden. het Help!

Aflevering tijdens 3 - Desiree en op Alexander op tv leerden elkaar twaalf jaar op tv geleden online kennen. Inmiddels door drie dochters verder door en een prachtig naar huis in de naar wei, op tv gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven van voor een tijdens nieuwe en uit gewaagde stap: ze hebben een van een groot klushuis met op twaalf kamers gekocht van om een pleeghuis te beginnen. op tv Ze hebben op begin september de sleutel gekregen een en op tv zitten nu middenin de naar verbouwing, die op tv ze zelf uitvoeren het met familie in en vrienden.

Aflevering door 2 - Esther en Wesley het hebben elkaar ruim door twee jaar geleden op tv op naar werk leren kennen. met Na hun eerste een date ging alles in een door sneltreinvaart. Anderhalf jaar uit geleden trok door Esther van in bij Wesley in het centrum naar van Gouda van en nu wordt het een huurhuis op tv ingeruild voor op hun eerste echte koopwoning. in Terwijl ze bezig zijn door met de voorpret tijdens van de woning, ontdekken een ze dat op tv Esther zwanger is. uit Ze in zijn uiteraard enorm blij met naar de het aankomende gezinsuitbreiding, echter brengt het deze met aanstaande vader en uit moeder met ook een lading op stress... Want de precies rond de door periode dat ze hoogzwanger is en het bijna moet bevallen op tv krijgen ze ook uit naar de sleutel van de een nieuwe woning. En laat Esther het nou op tv net de op tv handige zijn en Wesley twee ontzettende een linkerhanden hebben. Deelname een aan het de programma komt op tv dus als tijdens geroepen!

Verhuizen is in een van van de meest stressvolle gebeurtenissen op in het leven naar van de meeste mensen. naar In het nieuwe van naar programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees door tijdens Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig op zijn met door het verhuizen op tv naar een door nieuwe woning. De naar toekomstige bewoners mogen alles voor met de verhuizing uit tijdens handen laten naar vallen en naar het verhuisteam neemt met het klussen en de verhuizen volledig over. De familieleden en op tv vrienden van de de kandidaten staat het in het team bij om in mee te helpen. Hoe reageren de tijdens in nieuwe bewoners op in het eindresultaat? 'vtwonen verhuist' is een vanaf vanavond het elke zondag om de 19:30 uur met te zien op SBS6. Het verhuisteam op tv bestaat uit Kees Tol op tv en de vtwonen-stylisten in Eva een van de op Ven, Frans Uyterlinde & Marianne Luning, uit de verhuizers en door de een vakmannen. De vtwonen-stylist maakt in het grote plan en in zorgt op tv ervoor dat de het inrichting helemaal af op tv komt. In het de eerste aflevering een overvallen ze Oscar en tijdens Monique in Enkhuizen. De zus door van Oscar de heeft het stel opgegeven, naar omdat op tv zij altijd uit voor anderen klaar staan en er een een samen niet uit komen hoe de het nieuwe huis moet op worden door ingericht. Monique heeft last van een keuzestress. Ze van verandert om de haverklap in wel iets door in huis en Oscar naar voert dit in elke keer uit. van Zelfs de door keuken heeft al op een meerdere op tv plekken in het huis gestaan. door Oscar en uit hun zoons van zijn het bijna dagelijkse geschuif met met de met meubels zat. Zal de familie uit naar rustig worden nu stylist Frank Uyterlinde uit het interieur onder door handen een neemt?

april 2021
30-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 4 - Miriam en René gaan een drukke tijd tegemoet en kunnen alle hulp gebruiken. Ze hebben hun huidige appartement in Rotterdam met flinke overwaarde kunnen verkopen en hebben daardoor de mogelijkheid gehad om hun droomhuis in Rot...

23-12-2018 19:30

Vtwonen verhuist

Vtwonen verhuist - Vtwonen verhuist

Aflevering 3 - Desiree en Alexander leerden elkaar twaalf jaar geleden online kennen. Inmiddels drie dochters verder en een prachtig huis in de wei, gaan ze hun 'veilige bestaan' opgeven voor een nieuwe en gewaagde stap: ze hebben een groot...

16-12-2018 19:30

vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - vtwonen verhuist

Aflevering 2 - Esther en Wesley hebben elkaar ruim twee jaar geleden op werk leren kennen. Na hun eerste date ging alles in een sneltreinvaart. Anderhalf jaar geleden trok Esther in bij Wesley in het centrum van Gouda en nu wordt het huurhu...

09-12-2018 19:30

Nieuw: Vtwonen verhuist

vtwonen verhuist - Nieuw: Vtwonen verhuist

Verhuizen is een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. In het nieuwe programma 'vtwonen verhuist' overvalt presentator Kees Tol nietsvermoedende mensen die druk bezig zijn met het verhuizen naar een nieu...

Vtwonen verhuist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vtwonen verhuist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vtwonen verhuist bij Vtwonen verhuist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van vtwonen verhuist. Heb je een uitzending van vtwonen verhuist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

vtwonen verhuist gemist

Uitzending gemist van Vtwonen verhuist? Hier kun je alle uitzendingen van Vtwonen verhuist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 30-12-2018 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!