Programma gemist?

In van de laatste aflevering van volgen we op tv Samantha tijdens haar zware behandeling tegen van MS. Ze ondergaat de een in stamcelcollectie en een door chemokuur, waarna de stamcellen weer door worden uit teruggeplaatst om haar met zieke afweersysteem weer gezond de maken. Deze behandeling naar wordt het al in verschillende landen toegepast voor naar naar MS, maar niet in een Nederland. Waarom in niet? En we gaan met in de 30-jarige data-analist Eefje uit Muller een naar Keulen, waar zij tijdens een experimentele met immuuntherapie krijgt met tegen baarmoederhalskanker. In het Nederland is Eefje na een aantal naar zware chemokuren uitbehandeld van het maar in Keulen lijkt er wel op hoop te naar zijn voor haar. De met resultaten van lijken vooralsnog goed en de van behandeling lijkt aan op te slaan. Het tijdens is een op tv dure uit behandeling en het wordt niet vergoed. van Hoewel Eefje met en haar met man Jehro tijdens al hun eigen en geleend geld met het van familie uitgeven aan de naar behandelingen in het Keulen, is het is het niet van genoeg. Door de crowdfunding in Je een geld of op mijn met Leven kan Eefje weer een naar jaar lang haar behandelingen naar betalen. Maar het van zwaard van van Damocles tijdens hangt boven haar hoofd. Wat uit als op het geld op is? Zou deze op tv behandeling niet vergoed door moeten in worden? En hoe door ziet Eefje haar met toekomst?

In naar de derde aflevering zien we door de welke vorderingen Evert de Bloemert maakt met zijn exoskelet. uit Evert, die al een uit paar jaar uit in een rolstoel zit het nadat op tv hij een dwarslaesie tijdens oploopt bij een ernstig de bedrijfsongeluk droomt een ervan weer met te staan en te lopen. naar Nu hij zijn van exoskelet in heeft, moet hij het hard trainen om die uit droom uit op tv te laten komen. We de bezoeken met op tv hem ook de TU Delft van waar we naar zien hoe tijdens het exoskelet van de toekomst eruit van met ziet. En, is het exoskelet in met de toekomst op tv wellicht voor iedereen die uit dat wil beschikbaar? het We maken op tv in deze de aflevering ook hernieuwd met kennis met de 27-jarige een Samantha tijdens Jaeggi uit Groningen. Zij heeft sinds de zeven tijdens jaar Relapsing van Remitting MS, een agressieve vorm op van MS die ervoor uit zorgt dat ze de steeds minder op kan. Samantha staat met op haar rug tegen de de op muur en wil een stamceltransplantatie tijdens ondergaan door om zo de MS tegen tijdens te gaan. op Dat kan niet met in Nederland, en op dus heeft ze een uit uit dure behandeling nodig in het buitenland door die op tv niet vergoed wordt. Waarom tijdens kan dat eigenlijk het niet met in Nederland? En het zal Samantha aangenomen worden om de die tijdens behandeling te ondergaan zodat haar de een MS tot stilstand een door komt?

Bert naar van Leeuwen tijdens volgt de laatste spannende weken naar van naar de behandeling van de zesjarige Geuko het van van Lang in naar het Kennedy Krieger Institute in Baltimore, een die verlamd raakte uit na een naar polio-achtig in verkoudheidsvirus. Geuko krijgt een verrassingsbezoek uit waar hij uit ontzettend blij het van wordt. Hij heeft op enorme vooruitgang geboekt naar door de intensieve therapie van die hij met krijgt en het de artsen van een het Kennedy Krieger Institute leggen door uit de hoe dat komt. We zijn door in in deze aflevering ook getuige van op één van van de meest door emotionele momenten uit het leven van van de 42-jarige Evert tijdens Bloemert uit Staphorst. uit Evert naar loopt door een ernstig de bedrijfsongeval een dwarslaesie een op en uit wil dolgraag weer staan een en lopen op tv met een soort het looprobot; een door exoskelet. Maar een exoskelet uit is erg duur en uit dat wordt niet het vergoed. naar Door Je geld of mijn een Leven heeft in Evert genoeg in geld binnengehaald om tijdens zijn eigen exoskelet naar op te halen in Berlijn een en zijn door droom te het laten uitkomen. Zal tijdens het hem lukken om de weer te staan? En een zelfs te op tv lopen?

In de op tv eerste door aflevering van het vervolg van een Je geld of mijn de Leven blikt Bert in uit van Leeuwen met de ouders een van Geuko, Evert tijdens en zijn de vrouw Jantje, Samantha en haar een man Jimmy door en Eefje naar en haar man Jehro terug een op het de spannende van uren en dagen na de crowdfundingsuitzending. met in Voor de zesjarige Geuko van Lang op betekent het de uitzending dat tijdens hij na twee-en-half jaar op vechten tegen naar instanties nu eindelijk op tv acht weken lang tijdens intensief behandeld kan worden in het het gespecialiseerde Kennedy op Krieger Institute in op Baltimore. Geuko uit is vlak voor zijn met vierde het verjaardag ernstig het ziek geworden door een polio-achtig verkoudheidsvirus. uit Hij heeft naar de zeldzame ziekte op tv Acute Flaccid het Myelitis (AFM) van en raakt ernstig verlamd. tijdens Zo ernstig dat hij door vanaf tijdens dat moment ook beademd moet worden. het Er een is in Nederland niet genoeg het kennis voor een in goede behandeling, naar maar in Baltimore tijdens wel. Die met is erg duur van en wordt niet vergoed. het Nu er genoeg naar geld is, van krijgt Geuko in Baltimore eindelijk op de tijdens therapie die op hij nodig heeft en die vooral een tot door doel heeft dat hij het weer (gedeeltelijk) zelfstandig kan tijdens ademen. We volgen het Geuko gedurende zijn door verblijf uit en therapie in het door ziekenhuis, naar waar hij samen met zijn vader van naartoe in gaat. Zijn op tv moeder en kleine broertje Gijs blijven op tv thuis achter. Zal het het op tv Geuko lukken op van de beademing af tijdens te komen?

Bert tijdens van Leeuwen volgt de strijd met van vier patiënten op tv voor wie door crowdfunding de laatste hoop naar is op genezing tijdens of een betere op door kwaliteit van leven. een Met het geld van de crowdfunding tijdens ondergaan zij de een uit behandeling die niet wordt de vergoed in Nederland. Vaak gaat door het om uit een behandeling in het het buitenland met omdat de het behandeling in Nederland met niet beschikbaar is. naar In het programma wordt de uit kijker opgeroepen het te doneren en deze behandeling het mogelijk met te maken. uit Dit programma gaat over de door vraag wat met (de kwaliteit van) een mensenleven op waard is, gezien in vanuit de grenzen uit van de ons huidige zorgstelsel. Voor een uit steeds grotere naar groep patiënten op tv is, vanwege op tv de grenzen van door ons zorgstelsel, crowdfunding naar de laatste hoop op genezing, levensverlenging tijdens of de een belangrijke verbetering een van hun kwaliteit naar van leven.

In het nieuwe tijdens een EO-programma Je Geld of met Mijn Leven van volgt presentator Bert van van Leeuwen vier patiënten die op tv via uit crowdfunding proberen geld in voor een voor hen op tv onbetaalbare behandeling, therapie door of operatie bij elkaar te op tv krijgen. De behandeling op tv wordt niet met vergoed een door hun zorgverzekeraar, terwijl het wel het hun door leven kan van redden, verlengen of de kwaliteit van in leven wezenlijk kan tijdens op verbeteren. Dit is naar voor hen de laatste hoop. In met de kick-offuitzending van vanavond van worden de vier op tv mensen geportretteerd en het in vertellen ze over het doel van uit hun crowdfundingsactie. De het het kijker wordt opgeroepen op om geld te doneren om het de patiënt, die ten het einde raad is, de het te helpen. Daarnaast van wordt ook toegelicht waarom er naar geen op tv vergoeding is vanuit met de zorgverzekeraar. Vervolgens volgt Bert in van Leeuwen samen met een de cameraploeg deze tijdens vier mensen in een half jaar tijdens de belangrijke momenten. Daarvan op wordt een vervolg gemaakt het dat volgend de jaar wordt uitgezonden. een In van dat vervolg is te zien hoe met een het de deelnemende patiënten tijdens is vergaan, of het op tv hun tijdens gelukt is het benodigde geld bij met elkaar te van krijgen, hoe met de behandeling is verlopen en de of ze blij met zijn met het uit de hulpmiddel dat bij elkaar gecrowdfund met is. De vragen tijdens die in het met programma gesteld worden zijn: uit Wat uit is een mensenleven waard gezien de in grenzen van de het zorgstelsel? uit Waarom wordt de behandeling door van de op patiënten in het met programma niet vergoed? En op op tv met wie kan je met rekenen als je laatste hoop op met genezing of van levensverbetering onbetaalbaar tijdens lijkt?

juni 2019
03-06-2019 21:20

Hoe is het met Samantha en Eefje?

Je Geld of mijn Leven - Hoe is het met Samantha en Eefje?

In de laatste aflevering volgen we Samantha tijdens haar zware behandeling tegen MS. Ze ondergaat een stamcelcollectie en een chemokuur, waarna de stamcellen weer worden teruggeplaatst om haar zieke afweersysteem weer gezond maken. Deze beh...

27-05-2019 21:15

Hoe is het met Evert en Samantha?

Je Geld of mijn Leven - Hoe is het met Evert en Samantha?

In de derde aflevering zien we welke vorderingen Evert Bloemert maakt met zijn exoskelet. Evert, die al een paar jaar in een rolstoel zit nadat hij een dwarslaesie oploopt bij een ernstig bedrijfsongeluk droomt ervan weer te staan en te lop...

20-05-2019 21:10

Hoe is het met Geuko en Evert?

Je Geld of mijn Leven - Hoe is het met Geuko en Evert?

Bert van Leeuwen volgt de laatste spannende weken van de behandeling van de zesjarige Geuko van Lang in het Kennedy Krieger Institute in Baltimore, die verlamd raakte na een polio-achtig verkoudheidsvirus. Geuko krijgt een verrassingsbezoek...

13-05-2019 21:10

Hoe is het met Geuko?

Je Geld of mijn Leven - Hoe is het met Geuko?

In de eerste aflevering van het vervolg van Je geld of mijn Leven blikt Bert van Leeuwen met de ouders van Geuko, Evert en zijn vrouw Jantje, Samantha en haar man Jimmy en Eefje en haar man Jehro terug op de spannende uren en dagen na de cr...

25-12-2018 02:40

Kick off: Je Geld of mijn Leven

Je Geld of mijn Leven - Kick off: Je Geld of mijn Leven

Bert van Leeuwen volgt de strijd van vier patiënten voor wie crowdfunding de laatste hoop is op genezing of een betere kwaliteit van leven. Met het geld van de crowdfunding ondergaan zij een behandeling die niet wordt vergoed in Nederland. ...

12-12-2018 20:35

Nieuw: Je geld of mijn leven

Je Geld of mijn Leven - Nieuw: Je geld of mijn leven

In het nieuwe EO-programma Je Geld of Mijn Leven volgt presentator Bert van Leeuwen vier patiënten die via crowdfunding proberen geld voor een voor hen onbetaalbare behandeling, therapie of operatie bij elkaar te krijgen. De behandeling wor...

Je Geld of mijn Leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Je Geld of mijn Leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Je Geld of mijn Leven bij Je Geld of mijn Leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Je Geld of mijn Leven. Heb je een uitzending van Je Geld of mijn Leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Je Geld of mijn Leven gemist

Uitzending gemist van Je Geld of mijn Leven? Hier kun je alle uitzendingen van Je Geld of mijn Leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord