Programma gemist?

Vanavond het is er een speciale uitzending door van op het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien met op NPO van 2. Arjan is de de eerste vogelaar van BinnensteBuiten op tv met van één grote de passie: vogels kijken. Arjan wil graag op door in de voetsporen treden naar van de Britse bioloog uit en televisiemaker David Attenborough, van die een hele met generatie enthousiast weet het te maken de voor natuur. Als kind tijdens staat hij al op tv met een het verrekijker in zijn handen van als van hij nog moet leren lopen op tv en de praten. In 2016 met wil de 29-jarige Arjan het het wereldrecord verbreken en op tv trekt tijdens hij de op hele wereld over om naar meer dan een 6042 vogels waarnemen in een een jaar van tijd. Arjan reist een van continent naar op tv continent omdat hij één een grote missie heeft: een aandacht vragen uit voor de bescherming van vogels, want op één op de met op tv zeven vogelsoorten wordt met een uitsterven bedreigd.

september 2020
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!