Programma gemist?

Vanavond is er met een van speciale uitzending van naar het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te in zien op NPO een 2. Arjan is het de eerste op vogelaar van BinnensteBuiten in met één grote passie: vogels kijken. een Arjan wil graag door in de tijdens voetsporen treden van de tijdens Britse bioloog op en op tv televisiemaker David Attenborough, die een naar hele een generatie enthousiast weet te maken de voor door natuur. Als kind staat het hij al met een een verrekijker in zijn een handen als door hij nog moet een leren lopen en tijdens praten. In 2016 naar wil de het 29-jarige Arjan het wereldrecord verbreken tijdens en trekt hij het de hele de wereld over een om meer dan een 6042 vogels waarnemen in door een jaar tijd. Arjan reist op tv van continent naar naar continent omdat van hij het één grote missie uit heeft: aandacht vragen tijdens voor de bescherming door van vogels, want uit één op de zeven door vogelsoorten wordt met uitsterven van bedreigd.

januari 2021
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!