Programma gemist?

Vanavond het is er een speciale van uitzending van het op tv lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien de op NPO uit 2. Arjan is naar de eerste een vogelaar van BinnensteBuiten met één grote het passie: uit vogels kijken. Arjan wil door graag in met de voetsporen treden met van de tijdens Britse bioloog en televisiemaker een David Attenborough, die een in hele generatie enthousiast weet uit het te maken voor natuur. de Als kind staat hij de al met een op verrekijker een in zijn handen uit als hij nog moet met leren lopen en praten. tijdens In 2016 wil in de 29-jarige Arjan het het wereldrecord verbreken met en trekt hij de door hele van wereld over om meer dan het 6042 vogels waarnemen uit in een het jaar tijd. Arjan uit reist op tv van continent naar uit continent omdat hij één op grote missie heeft: aandacht uit vragen voor met de bescherming van vogels, van want één op naar de zeven vogelsoorten wordt door met uitsterven op bedreigd.

mei 2021
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!