Programma gemist?

Vanavond is er met met een speciale uitzending van uit het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien naar op NPO uit 2. Arjan is de eerste in vogelaar een van BinnensteBuiten met één grote op passie: vogels kijken. naar Arjan wil in graag in tijdens de voetsporen treden van de de Britse de bioloog en televisiemaker David Attenborough, van naar die een hele generatie enthousiast naar weet te van maken voor natuur. Als van kind staat de hij al de met een verrekijker in zijn handen van als tijdens hij nog moet tijdens leren lopen de en praten. In 2016 door wil de 29-jarige op tv Arjan het wereldrecord verbreken met en trekt hij de de hele door wereld over om meer dan in 6042 vogels waarnemen tijdens in van een jaar tijd. op Arjan reist van met continent naar continent op omdat hij één grote missie uit heeft: aandacht het vragen voor de naar bescherming van vogels, naar want tijdens één op de naar zeven vogelsoorten wordt in met uitsterven bedreigd.

september 2021
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!