Programma gemist?

Vanavond is er met een speciale uitzending in van de het lifestyleprogramma BinnensteBuiten de te zien op NPO het 2. Arjan is van de eerste vogelaar de van BinnensteBuiten met één grote een passie: de vogels kijken. Arjan wil graag een in het de voetsporen treden van de door Britse bioloog een en televisiemaker David op tv Attenborough, uit die een hele generatie enthousiast van weet op tv te maken voor natuur. Als tijdens kind staat hij al van met met een verrekijker in zijn met handen van als hij nog moet in leren lopen en praten. In in 2016 wil de met 29-jarige Arjan een het wereldrecord verbreken en de trekt hij naar de hele wereld op tv over naar om meer dan 6042 vogels waarnemen een naar in een jaar tijd. Arjan uit reist door van continent naar continent omdat hij in één naar grote missie naar heeft: aandacht vragen voor de de bescherming van vogels, want naar één het op de zeven door vogelsoorten wordt met uitsterven tijdens bedreigd.

juni 2020
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!