Programma gemist?

Vanavond het is er een speciale in uitzending van het lifestyleprogramma uit BinnensteBuiten te zien door van op NPO 2. Arjan is de eerste tijdens vogelaar door van BinnensteBuiten met uit één grote passie: op vogels kijken. Arjan wil graag van met in de voetsporen treden van op tv de Britse met bioloog en televisiemaker door David Attenborough, tijdens die een hele generatie enthousiast van weet te in maken voor natuur. Als kind de staat hij al het met een op tv verrekijker de in zijn handen door als hij nog in moet leren lopen en praten. op tv In 2016 wil uit de 29-jarige Arjan uit het wereldrecord verbreken en op tv trekt hij met de hele wereld op tv over uit om meer dan 6042 vogels het waarnemen in een van jaar tijd. Arjan het reist van continent het naar continent uit omdat hij één grote missie naar heeft: aandacht vragen op voor de bescherming het naar van vogels, want één door op de zeven vogelsoorten wordt met met uitsterven met bedreigd.

november 2019
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!