Programma gemist?

Vanavond de is er een speciale een uitzending van op tv het lifestyleprogramma door BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan op tv op is de eerste vogelaar van het BinnensteBuiten met één de grote passie: vogels een kijken. Arjan wil graag tijdens op in de voetsporen met treden van de Britse bioloog op tv en televisiemaker het David Attenborough, die een hele een generatie het enthousiast weet tijdens te maken voor natuur. Als in kind van staat hij al tijdens met een verrekijker in zijn handen naar als op hij nog moet leren de lopen en naar praten. In 2016 wil uit de door 29-jarige Arjan het wereldrecord verbreken en tijdens trekt een hij de hele van wereld over de om meer dan met 6042 vogels waarnemen in uit een jaar tijd. Arjan in reist de van continent naar tijdens continent omdat hij in één grote missie heeft: aandacht vragen een voor de door bescherming van door vogels, want één van op de door zeven vogelsoorten wordt met uitsterven van bedreigd.

juni 2021
14-12-2018 19:20

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year - BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year

Vanavond is er een speciale uitzending van het lifestyleprogramma BinnensteBuiten te zien op NPO 2. Arjan is de eerste vogelaar van BinnensteBuiten met één grote passie: vogels kijken. Arjan wil graag in de voetsporen treden van de Britse ...

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year bij BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year. Heb je een uitzending van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year gemist

Uitzending gemist van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year? Hier kun je alle uitzendingen van BinnensteBuiten special: Arjan's Big Year kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-12-2018 om 19:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!