Programma gemist?

Liveverslag van in de afstanden die een vandaag op het van programma staan tijdens op tv de World Cup door in uit Heerenveen.

Liveverslag de van de afstanden die vandaag een naar op het programma staan tijdens uit de op World Cup in op Heerenveen.

Live met verslag van de afstanden in die vandaag op het het programma staan door tijdens met de World Cup schaatsen de in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen door uit is dit weekend uit het decor voor de door vierde World Cup een van het seizoen. Die vormt van voor uit een aantal Nederlandse schaatsers een in laatste graadmeter op voor de naar NK afstanden, over twee het weken, ook in uit Heerenveen. Op uit de NK op afstanden zijn startbewijzen voor van de WK met afstanden en de met EK allround te verdienen. De met uit NOS is er het hele weekend een live bij op door met NPO 1. De presentatie door is afwisselend op in handen van Henry van Schut en Dione de de Graaff. De commentatoren een zijn van Herbert Dijkstra, Erik van door Dijk en Martin Hersman. Erben een op tv Wennemars schuift aan voor van de analyse. Het programma in van vanmiddag: - 14:45 uur: door op tv 500m vrouwen - 15:05 met uur: 1500m mannen - 15:40 uur: op tv 1500m vrouwen - in 16:00 uur: op 500m mannen - 16:30 uur: massastart mannen - een 16:45 uur: in massastart vrouwen Bekijk het uit volledige van programma van dit in weekend op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

juni 2020
15-12-2018 16:45

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 15:40

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 14:40

Live schaatsen: World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Ned...

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen bij NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!