Programma gemist?

Liveverslag naar van de door afstanden die vandaag een op het programma staan tijdens de uit World Cup een in van Heerenveen.

Liveverslag met van de afstanden op tv die vandaag op naar het programma staan door tijdens de uit World Cup in naar Heerenveen.

Live naar verslag van de op tv afstanden die vandaag op op tv het programma staan met tijdens uit de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion in met Thialf in Heerenveen is dit weekend door het decor voor een de vierde in World Cup van van het seizoen. een Die vormt een voor een aantal Nederlandse schaatsers een op laatste graadmeter naar voor de door NK afstanden, over twee weken, een ook in op tv Heerenveen. Op uit de NK afstanden zijn het startbewijzen tijdens voor de WK afstanden en de uit EK allround het te verdienen. uit De NOS is op tv er het hele in weekend live bij op een NPO uit 1. De naar presentatie is afwisselend in van handen van Henry tijdens Schut en Dione tijdens de Graaff. uit De commentatoren zijn Herbert Dijkstra, Erik een van Dijk uit en tijdens Martin Hersman. Erben Wennemars schuift aan in voor tijdens de analyse. Het programma op tv van vanmiddag: - 14:45 van uur: door 500m vrouwen - 15:05 uur: 1500m in mannen - 15:40 uur: op tv 1500m vrouwen - 16:00 de uur: 500m mannen - 16:30 van uur: massastart mannen - met 16:45 de uur: massastart vrouwen Bekijk het volledige door naar programma van dit op tv weekend op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

september 2020
15-12-2018 16:45

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 15:40

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 14:40

Live schaatsen: World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Ned...

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen bij NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!