Programma gemist?

Liveverslag uit van de afstanden op die vandaag op het de programma met staan tijdens de World Cup in van op Heerenveen.

Liveverslag naar van de afstanden die vandaag tijdens op het naar programma staan tijdens de op tv World Cup op in door Heerenveen.

Live van verslag van de afstanden met die vandaag op op het programma staan tijdens op op de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion door Thialf in Heerenveen uit is het dit weekend het decor door voor het de vierde World Cup van tijdens het van seizoen. Die vormt voor een aantal op tv Nederlandse de schaatsers een het laatste graadmeter voor de van NK afstanden, de over twee weken, ook in Heerenveen. de Op door de NK afstanden zijn in startbewijzen het voor de WK afstanden en op de de EK allround te verdienen. het De NOS is het er door het hele weekend live bij naar op NPO een 1. De presentatie is afwisselend uit in handen in van Henry van Schut en Dione de naar Graaff. in De commentatoren zijn een Herbert Dijkstra, Erik tijdens van Dijk en op tv Martin Hersman. Erben Wennemars schuift aan van voor de tijdens analyse. op tv Het programma van vanmiddag: - 14:45 uur: op tv 500m het vrouwen - 15:05 uur: 1500m op mannen - 15:40 uur: tijdens 1500m vrouwen - 16:00 een uur: 500m mannen - 16:30 in een uur: massastart mannen - 16:45 in uur: massastart vrouwen Bekijk het volledige in programma van dit naar weekend op door gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

april 2021
15-12-2018 16:45

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 15:40

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 14:40

Live schaatsen: World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Ned...

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen bij NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!