Programma gemist?

Liveverslag van met de afstanden die vandaag het op naar het programma in staan tijdens de World Cup in naar met Heerenveen.

Liveverslag van het de afstanden die vandaag op tv op de het programma tijdens staan tijdens de World Cup in op met Heerenveen.

Live verslag van naar door de afstanden die vandaag naar op het programma een staan tijdens de World op Cup schaatsen in op Heerenveen. IJsstadion op Thialf in Heerenveen is dit weekend uit het op tv decor voor de vierde World tijdens Cup van het met seizoen. Die in vormt voor een tijdens aantal Nederlandse schaatsers een het laatste graadmeter door voor op tv de NK afstanden, over twee van weken, ook in van Heerenveen. Op de de NK door afstanden zijn startbewijzen voor met de WK met afstanden en de EK allround te de verdienen. De op tv NOS op tv is er een het hele weekend door live bij op in NPO 1. De presentatie is een afwisselend in handen tijdens van Henry van Schut en op tv Dione de Graaff. De op tv commentatoren zijn Herbert Dijkstra, Erik op tv door van Dijk en Martin in Hersman. Erben Wennemars schuift aan in voor de met analyse. Het programma van van vanmiddag: - naar 14:45 uur: 500m op vrouwen - 15:05 uur: 1500m mannen - naar door 15:40 uur: 1500m vrouwen - 16:00 naar uur: uit 500m mannen - 16:30 uur: massastart een mannen - 16:45 uur: een massastart door vrouwen Bekijk het volledige programma op tv van dit uit weekend op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

oktober 2019
15-12-2018 16:45

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 15:40

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 14:40

Live schaatsen: World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Ned...

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen bij NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!