Programma gemist?

Liveverslag het van de afstanden door die vandaag op een het programma staan tijdens op tv de World naar Cup in het Heerenveen.

Liveverslag met van de naar afstanden die vandaag op het programma uit door staan tijdens de World Cup door in in Heerenveen.

Live verslag van van op tv de afstanden die het vandaag op het op tv programma staan tijdens de World Cup het schaatsen in Heerenveen. IJsstadion in Thialf in tijdens Heerenveen is tijdens dit weekend het decor tijdens voor de een vierde World het Cup van het seizoen. Die in vormt door voor een aantal Nederlandse de schaatsers een naar laatste graadmeter voor de NK het afstanden, over twee weken, uit met ook in Heerenveen. Op de door NK afstanden zijn naar startbewijzen voor de WK een afstanden en de naar EK naar allround te verdienen. naar De NOS is in er tijdens het hele weekend live naar bij op een NPO 1. De presentatie is het afwisselend in handen uit van Henry Schut van en Dione de Graaff. naar tijdens De commentatoren zijn Herbert in Dijkstra, Erik met van Dijk en Martin Hersman. op Erben Wennemars schuift aan een het voor de analyse. Het programma in van door vanmiddag: - 14:45 uur: 500m een vrouwen - 15:05 uur: 1500m mannen - naar 15:40 met uur: 1500m in vrouwen - 16:00 uur: door 500m mannen - 16:30 uit uur: massastart mannen - 16:45 uur: massastart met uit vrouwen Bekijk het volledige programma van dit uit weekend het op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

augustus 2021
15-12-2018 16:45

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 15:40

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 14:40

Live schaatsen: World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Ned...

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen bij NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!