Programma gemist?

Liveverslag het van de afstanden die het vandaag op tv op het programma op staan tijdens de World een Cup in op Heerenveen.

Liveverslag van een de afstanden die vandaag naar op het programma het staan tijdens de naar World Cup tijdens in een Heerenveen.

Live het verslag van de afstanden die op tv vandaag de op het programma staan op tijdens de het World Cup schaatsen in in Heerenveen. IJsstadion Thialf de in Heerenveen is dit weekend tijdens het decor een voor de door vierde World door Cup van het seizoen. Die tijdens vormt voor een van aantal door Nederlandse schaatsers een op tv laatste graadmeter voor de in NK afstanden, over twee van weken, naar ook in Heerenveen. Op van de NK afstanden zijn startbewijzen een voor de tijdens WK op tv afstanden en de EK in allround te verdienen. De de NOS is op er het hele weekend op live bij tijdens op tijdens NPO 1. De presentatie met is afwisselend tijdens in handen van een Henry Schut en Dione met de Graaff. op tv De commentatoren zijn Herbert door Dijkstra, Erik door van Dijk en tijdens Martin Hersman. Erben Wennemars schuift in aan voor naar de analyse. Het op tv programma van vanmiddag: - 14:45 naar uur: 500m vrouwen - 15:05 in uur: het 1500m mannen - 15:40 op uur: 1500m vrouwen - de 16:00 uur: 500m op mannen - 16:30 door uur: massastart mannen - 16:45 uur: tijdens massastart vrouwen Bekijk het volledige met met programma van dit weekend door op gids.tv/3401/world-cup-schaatsen.

januari 2021
15-12-2018 16:45

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 15:40

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen

Liveverslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup in Heerenveen.

15-12-2018 14:40

Live schaatsen: World Cup Heerenveen

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen - Live schaatsen: World Cup Heerenveen

Live verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de World Cup schaatsen in Heerenveen. IJsstadion Thialf in Heerenveen is dit weekend het decor voor de vierde World Cup van het seizoen. Die vormt voor een aantal Ned...

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen bij NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen. Heb je een uitzending van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: Schaatsen World Cup Heerenveen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 16:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!