Programma gemist?

Piet Hein op Eek op brengt een bezoek naar aan het oude Spaardersbad, een naar architectonische parel die in op de jaren 30 op tv door crowdfunding naar avant la lettre tot van stand is gekomen. op Hierna ruilt door Piet Hein zijn naar auto in voor de op tv tijdens watertaxi van Rotterdam. Hij van vaart langs het voormalig tropisch door zwembad Tropicana en op tv neemt een met kijkje bij de tijdens herbestemming van een oude naar vissersboot. met Hij legt aan van bij Villa naar Augustus, een pracht herbestemming van watertoren met tot hotel-restaurant, die op tv eer doet uit aan ieder historisch tijdens detail.

Er van staat Piet een Hein Eek een flinke autorit uit voor de boeg, van een Zaanstad tot op tv Friesland. Hij start bij een op tv het Hembrug-terrein. Op dit uit voormalig Defensieterrein op tv werkten in de hoogtijdagen op tv meer dan 8500 mensen, een naar dorp op zich. het In Den op tv Helder staat nog meer met militaire historie, het op tv Marine Artillerie op tv Waffenkommando. Een uit bijzonder gebouw, midden naar in een in woonwijk die op het punt staat een om herbestemd op te op tv worden tot museum. Piet Hein een Eek eindigt bij de van tijdens Blokhuispoort, waar in van de jaren 30 o.a. de Bende met op tv van Oss was opgesloten. tijdens Nu kun naar je jezelf laten 'opsluiten' tijdens in een van de op hotelkamers.

De in architectonische zoektocht door van Piet Hein Eek brengt hem met naar naar Noord-Brabant. Veghel was ooit met de thuisbasis van CHV: op van De Coöperatieve Handelsvereniging. door Het terrein van bijna 10 hectare naar van is omgetoverd tot een plek voor de tijdens kunst, cultuur, ontspanning en bedrijvigheid. Begin uit 21e eeuw uit kwam er in door Breda door een bierbrouwerij leeg te staan tijdens die langzaam een de functie tijdens krijgt. En in Tilburg op staat misschien wel tijdens een van de meest in geslaagde herbestemming ooit: Museum door de het Pont.

Piet Hein van Eek rijdt in door het oosten van van het land, van kriskras door Overijssel naar en Drenthe. tijdens Om te beginnen is hij in in Hengelo. Begin uit 1900 bouwde staalfabriek een Stork hier tijdens een ijzergieterij, nu studeren op tv er ROC-studenten techniek. In een Drenthe ziet Piet het Hein volop naar mogelijkheden voor de herbestemming de in van het oude Dierenpark Emmen de en in Deventer door heeft een op oude graansilo al een door nieuwe van functie gekregen.

De het reis van Piet Hein uit Eek de gaat door het midden van het de land. Hij uit stopt bij het het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. het In uit het Cantonspark in Baarn bezoekt tijdens hij een op tv oude kas die met inmiddels weer is opgeknapt, in maar een in nieuwe functie voor dit gebouw met vinden blijkt een nog wel een van uitdaging. Langs uit de rivier de Waal bekijkt naar Piet in Hein een met bijzonder fort dat van deel uitmaakt van de het Nieuwe Hollandse Waterlinie: Fort een Vuren.

We leren een Piet Hein Eek uit kennen op een zijn eigen terrein: op industrieterrein in Strijp R, op tv onderdeel van op de voormalige Philips-fabriek. op Hier begon hij met ooit zelf door met het herbestemmen van in een oude fabriekshal. op tv Piet Hein neemt ons daarna op mee met naar de meest zuidelijke een stad van ons in land, tijdens Maastricht. Een stad die van rijk is aan in unieke gebouwen zoals het met Kruisherenhotel, de Dominicanenkerk uit en het Sphinx-Kwartier. Het naar contrast tussen een uit geslaagde herbestemming op en een van ruwe diamant het kan bijna niet groter tijdens zijn.

mei 2020
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!