Programma gemist?

Piet Hein Eek door van brengt een bezoek uit aan het oude Spaardersbad, een tijdens architectonische parel die van in uit de jaren 30 door door crowdfunding avant la in lettre tot stand is van gekomen. Hierna ruilt het Piet Hein zijn auto in in in voor de watertaxi van op tv Rotterdam. Hij vaart langs naar het voormalig het tropisch zwembad Tropicana en uit neemt een in kijkje bij de herbestemming van van een oude op tv vissersboot. Hij legt een aan bij in Villa door Augustus, een pracht herbestemming de van watertoren tot door hotel-restaurant, die een eer doet aan ieder historisch van detail.

Er door staat Piet Hein Eek het een flinke naar autorit voor de boeg, uit van Zaanstad tot Friesland. de uit Hij start bij tijdens het Hembrug-terrein. Op dit op tv voormalig Defensieterrein met werkten in de hoogtijdagen tijdens meer dan 8500 mensen, een tijdens dorp op een zich. In op Den Helder staat de nog meer militaire tijdens historie, het Marine door Artillerie Waffenkommando. Een bijzonder gebouw, de naar midden in een woonwijk op tv die op het punt staat op om herbestemd op te worden tot met museum. Piet uit Hein Eek eindigt bij tijdens de Blokhuispoort, waar in op tv de door jaren 30 o.a. de Bende tijdens tijdens van Oss was opgesloten. naar Nu kun op tv je jezelf laten een 'opsluiten' in een van de met hotelkamers.

De architectonische zoektocht door tijdens van Piet Hein Eek brengt naar hem naar Noord-Brabant. Veghel een was van ooit de op tv thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. in Het met terrein van uit bijna 10 hectare is omgetoverd tot uit op tv een plek voor kunst, cultuur, ontspanning van en bedrijvigheid. Begin naar 21e eeuw kwam tijdens er in in Breda het een bierbrouwerij leeg het te staan die langzaam met een functie het krijgt. En in Tilburg staat met misschien wel uit een van de meest geslaagde de tijdens herbestemming ooit: Museum de op tv Pont.

Piet tijdens Hein Eek rijdt door de het op oosten van het land, kriskras het door Overijssel uit en Drenthe. Om naar te beginnen is een hij in Hengelo. Begin een 1900 bouwde op staalfabriek Stork een hier een ijzergieterij, nu studeren een er ROC-studenten techniek. naar In Drenthe ziet Piet naar op Hein volop mogelijkheden voor de herbestemming een tijdens van het oude Dierenpark Emmen op en in in Deventer heeft een oude van graansilo al in een nieuwe functie door gekregen.

De reis van de Piet Hein van Eek met gaat door het midden van op tv het land. uit Hij stopt bij het met voormalige tbc-sanatorium op tv Zonnestraal. In het Cantonspark door in Baarn bezoekt tijdens hij een oude kas in tijdens die inmiddels weer op tv is opgeknapt, maar een nieuwe functie het in voor dit gebouw vinden blijkt een nog wel tijdens een uitdaging. Langs de tijdens rivier de tijdens Waal bekijkt Piet Hein door een bijzonder fort dat in deel uitmaakt van op de het Nieuwe Hollandse Waterlinie: Fort op tv Vuren.

We leren met Piet Hein Eek kennen op tv op zijn eigen een de terrein: op industrieterrein op tv Strijp R, onderdeel van de met voormalige Philips-fabriek. een Hier begon hij ooit uit zelf met het uit herbestemmen van een oude op tv fabriekshal. op Piet Hein neemt ons een daarna op tv mee naar de meest zuidelijke de stad een van ons land, Maastricht. Een op tv stad op die rijk is de aan unieke gebouwen in zoals het Kruisherenhotel, de in Dominicanenkerk en het Sphinx-Kwartier. Het met contrast uit tussen een geslaagde herbestemming en tijdens met een ruwe diamant op tv kan bijna niet groter de zijn.

september 2020
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!