Programma gemist?

Piet van Hein Eek brengt een de bezoek tijdens aan het oude Spaardersbad, een het architectonische parel op tv die in de jaren door 30 door crowdfunding avant op la het lettre tot stand is de gekomen. Hierna ruilt Piet naar het Hein zijn auto in voor op tv de watertaxi op van Rotterdam. Hij vaart het langs het de voormalig tropisch op zwembad Tropicana en neemt een kijkje uit een bij de herbestemming van het een oude vissersboot. Hij legt het aan met bij Villa in Augustus, een pracht herbestemming naar van watertoren tot hotel-restaurant, van die eer doet aan op ieder historisch de detail.

Er staat van Piet Hein van Eek een op tv flinke autorit voor op tv de boeg, van van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij in van het Hembrug-terrein. Op dit voormalig een Defensieterrein werkten in de door hoogtijdagen meer op dan 8500 mensen, een een van dorp op zich. In Den van Helder staat nog het meer militaire op tv historie, het Marine Artillerie in Waffenkommando. door Een bijzonder gebouw, een midden in een woonwijk die op naar het punt staat van om herbestemd te de van worden tot museum. Piet op tv Hein Eek eindigt van bij de Blokhuispoort, waar tijdens in de jaren naar 30 uit o.a. de Bende van een Oss was opgesloten. Nu kun door in je jezelf laten 'opsluiten' in door een van uit de hotelkamers.

De het architectonische zoektocht van Piet Hein naar door Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel op tv op was ooit de thuisbasis van CHV: van op De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van in uit bijna 10 hectare is omgetoverd tot het een plek op tv voor kunst, cultuur, ontspanning een met en bedrijvigheid. Begin 21e eeuw kwam van er in een Breda een de bierbrouwerij leeg van te staan die langzaam een op functie krijgt. een En in Tilburg op tv staat misschien wel een op van naar de meest geslaagde naar herbestemming ooit: Museum de op Pont.

Piet Hein Eek op tv rijdt in door het oosten van uit het met land, kriskras door met Overijssel en Drenthe. Om door te beginnen is hij in op tv Hengelo. Begin 1900 op tv bouwde van staalfabriek Stork van hier een ijzergieterij, nu studeren tijdens er ROC-studenten naar techniek. In Drenthe tijdens ziet Piet Hein volop mogelijkheden in voor de door herbestemming van op het oude door Dierenpark Emmen en een in Deventer heeft een oude graansilo door al het een nieuwe de functie gekregen.

De reis van op tv Piet tijdens Hein Eek gaat door naar het in midden van het op tv land. Hij stopt bij de het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In op door het Cantonspark in Baarn bezoekt van hij een tijdens oude kas die de inmiddels weer is opgeknapt, maar op een nieuwe functie op tv voor dit in gebouw het vinden blijkt nog van wel een uitdaging. Langs de de rivier de door Waal bekijkt Piet Hein van een bijzonder fort dat het deel tijdens uitmaakt van de Nieuwe Hollandse de Waterlinie: Fort tijdens Vuren.

We van leren Piet in Hein Eek kennen op zijn eigen door terrein: op industrieterrein de Strijp door R, onderdeel van de voormalige naar met Philips-fabriek. Hier begon uit hij ooit zelf het met het herbestemmen van een oude naar fabriekshal. de Piet Hein neemt ons uit daarna mee het naar de met meest zuidelijke stad het van ons land, de Maastricht. Een stad die rijk is een aan op unieke gebouwen zoals naar het Kruisherenhotel, op tv de Dominicanenkerk en het Sphinx-Kwartier. naar Het contrast tussen naar een geslaagde herbestemming uit en een ruwe op diamant op tv kan bijna niet door groter zijn.

januari 2021
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!