Programma gemist?

Piet Hein Eek naar brengt een door bezoek aan het oude naar Spaardersbad, een architectonische door parel die tijdens in de jaren op 30 het door crowdfunding avant de la lettre tot stand is gekomen. door Hierna ruilt naar Piet Hein zijn auto het in voor de met met watertaxi van Rotterdam. Hij vaart door langs het naar voormalig tropisch zwembad een Tropicana en neemt tijdens een kijkje een bij de herbestemming van een oude uit een vissersboot. Hij legt aan naar bij Villa Augustus, door een pracht herbestemming van watertoren in tot hotel-restaurant, naar die naar eer doet aan ieder de historisch detail.

Er staat Piet in Hein Eek in een flinke autorit uit voor met de boeg, van Zaanstad uit tot Friesland. Hij start op tv bij het Hembrug-terrein. op tv Op dit voormalig het Defensieterrein werkten in de op hoogtijdagen meer tijdens dan 8500 uit mensen, een dorp naar op zich. In Den Helder een staat nog met meer militaire op tv historie, het Marine Artillerie tijdens Waffenkommando. in Een bijzonder gebouw, midden tijdens in een van woonwijk die op het punt tijdens staat tijdens om herbestemd te de worden tot museum. tijdens Piet Hein Eek eindigt bij de een Blokhuispoort, waar tijdens in de het jaren 30 o.a. de een Bende van Oss was in een opgesloten. Nu kun je jezelf laten het 'opsluiten' in op een van van de hotelkamers.

De uit architectonische zoektocht van Piet Hein naar Eek brengt een hem de naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de op tv van thuisbasis van CHV: De op tv Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein de van bijna 10 hectare naar is naar omgetoverd tot een plek voor in kunst, cultuur, ontspanning in en bedrijvigheid. Begin in van 21e eeuw kwam er tijdens in Breda op tv een bierbrouwerij leeg te staan naar die langzaam een functie op krijgt. tijdens En in Tilburg staat misschien het wel de een van de meest met geslaagde herbestemming ooit: in Museum de van Pont.

Piet Hein Eek de rijdt door de het op tv oosten van het in land, kriskras door Overijssel in en Drenthe. Om tijdens te beginnen is van hij in Hengelo. Begin 1900 van op tv bouwde staalfabriek Stork hier de een ijzergieterij, op nu studeren er ROC-studenten techniek. tijdens In Drenthe ziet tijdens Piet Hein volop uit mogelijkheden voor de uit herbestemming met van het oude op Dierenpark Emmen en in Deventer op heeft een een oude graansilo al een uit nieuwe in functie gekregen.

De de reis van Piet van Hein Eek gaat door met het naar midden van het land. Hij naar stopt in bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. de In het Cantonspark in het met Baarn bezoekt hij een oude naar kas die inmiddels weer tijdens is opgeknapt, van maar een door nieuwe functie voor dit gebouw een vinden blijkt nog met wel een de uitdaging. Langs de de rivier de in Waal bekijkt het Piet Hein een bijzonder fort het dat door deel uitmaakt van de Nieuwe uit Hollandse van Waterlinie: Fort Vuren.

We leren Piet de Hein Eek kennen van door op zijn eigen uit terrein: op industrieterrein Strijp R, tijdens onderdeel van de voormalige het tijdens Philips-fabriek. Hier begon hij ooit de zelf met de het herbestemmen van een oude een fabriekshal. Piet in Hein neemt de ons daarna in mee naar de op tv meest zuidelijke stad van ons land, een Maastricht. met Een stad die de rijk is aan het unieke gebouwen zoals het op tv Kruisherenhotel, van de Dominicanenkerk en het Sphinx-Kwartier. Het naar contrast het tussen een geslaagde naar herbestemming en een op tv ruwe diamant kan in bijna niet groter in zijn.

september 2021
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!