Programma gemist?

Piet Hein op Eek met brengt een bezoek aan het oude met Spaardersbad, uit een architectonische uit parel die in de jaren 30 uit het door crowdfunding avant la in lettre tot naar stand is gekomen. Hierna ruilt Piet naar Hein door zijn auto in naar voor de watertaxi van naar Rotterdam. Hij vaart naar langs het voormalig tropisch het zwembad uit Tropicana en neemt een uit kijkje bij de herbestemming op tv naar van een oude een vissersboot. Hij legt door aan bij Villa Augustus, een tijdens pracht herbestemming op tv van watertoren tot tijdens hotel-restaurant, die eer doet een aan ieder historisch met detail.

Er met staat Piet Hein Eek uit een flinke autorit met voor de boeg, van het Zaanstad op tot Friesland. Hij start in bij het de Hembrug-terrein. Op dit voormalig naar Defensieterrein uit werkten in de hoogtijdagen meer dan een 8500 mensen, op een dorp op zich. met In Den in Helder staat op nog meer militaire op tv historie, het tijdens Marine Artillerie Waffenkommando. naar Een bijzonder gebouw, midden in een door woonwijk naar die op het punt staat tijdens om naar herbestemd te worden tot museum. het Piet Hein het Eek eindigt bij de op tv Blokhuispoort, waar in in de jaren 30 in o.a. de van Bende van Oss het was naar opgesloten. Nu kun je jezelf laten uit 'opsluiten' op in een van op tv de hotelkamers.

De architectonische zoektocht het van Piet in Hein Eek brengt hem door naar Noord-Brabant. Veghel in was de ooit de naar thuisbasis van CHV: De het Coöperatieve Handelsvereniging. van Het terrein van bijna 10 hectare door is omgetoverd tijdens tot een plek op tv voor kunst, cultuur, op ontspanning door en bedrijvigheid. Begin 21e eeuw op kwam er op in Breda een tijdens bierbrouwerij leeg een te staan die tijdens langzaam een functie krijgt. op tv En in Tilburg het staat misschien door wel een van de meest geslaagde het uit herbestemming ooit: Museum de naar Pont.

Piet met Hein Eek rijdt van door het oosten van de het land, kriskras op tv door Overijssel tijdens en Drenthe. tijdens Om te beginnen uit is hij in Hengelo. op tv Begin 1900 bouwde in staalfabriek Stork hier een het ijzergieterij, met nu studeren er ROC-studenten techniek. In de Drenthe van ziet Piet Hein volop uit mogelijkheden voor tijdens de herbestemming van tijdens het oude de Dierenpark Emmen en uit in Deventer heeft een oude de graansilo al van een nieuwe functie naar gekregen.

De uit reis van Piet uit Hein Eek gaat door op het midden van de het land. door Hij stopt bij het voormalige het in tbc-sanatorium Zonnestraal. In het uit Cantonspark in naar Baarn bezoekt hij een oude kas uit die inmiddels weer door is de opgeknapt, maar een nieuwe uit functie voor dit gebouw in vinden uit blijkt nog wel in een uitdaging. op tv Langs de rivier de tijdens Waal bekijkt Piet Hein een met bijzonder van fort dat deel in uitmaakt van de Nieuwe Hollandse naar Waterlinie: Fort van Vuren.

We naar leren Piet Hein van Eek kennen op zijn eigen tijdens de terrein: op industrieterrein Strijp op tv R, onderdeel van de voormalige van naar Philips-fabriek. Hier begon een hij ooit zelf met het naar herbestemmen een van een oude fabriekshal. Piet Hein tijdens neemt ons daarna in een mee naar de meest zuidelijke op tv stad door van ons land, Maastricht. van Een stad die tijdens rijk is aan met unieke gebouwen zoals het Kruisherenhotel, uit de de Dominicanenkerk en het het Sphinx-Kwartier. Het contrast tussen een door geslaagde herbestemming met en een in ruwe diamant kan bijna niet met groter uit zijn.

mei 2021
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!