Programma gemist?

Piet Hein Eek op brengt op tv een bezoek aan het het oude Spaardersbad, een architectonische een tijdens parel die in de jaren een 30 op tv door crowdfunding avant la lettre een tot uit stand is gekomen. Hierna ruilt in Piet Hein zijn auto het in door voor de watertaxi van met Rotterdam. Hij vaart langs op tv het voormalig tijdens tropisch het zwembad Tropicana en neemt een kijkje een bij op tv de herbestemming van een oude door vissersboot. Hij legt op aan bij Villa uit Augustus, een op tv pracht herbestemming van watertoren uit tot de hotel-restaurant, die eer in doet aan door ieder historisch detail.

Er staat door Piet tijdens Hein Eek een in flinke autorit voor de de boeg, van Zaanstad door tot Friesland. Hij start op tv bij het Hembrug-terrein. Op uit dit voormalig Defensieterrein door werkten in de op tv hoogtijdagen meer dan in 8500 mensen, van een dorp op van zich. van In Den Helder staat tijdens nog meer militaire historie, de het Marine door Artillerie Waffenkommando. met Een bijzonder gebouw, midden in van een woonwijk die op van van het punt staat om van herbestemd te worden een tot museum. Piet op tv Hein Eek eindigt een bij de Blokhuispoort, waar in met de jaren 30 naar met o.a. de Bende van Oss het was opgesloten. Nu kun een je het jezelf laten 'opsluiten' in van een in van de hotelkamers.

De van architectonische zoektocht van Piet Hein op tv Eek brengt op tv hem het naar Noord-Brabant. Veghel tijdens was ooit de thuisbasis van CHV: een met De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van tijdens op bijna 10 hectare is uit omgetoverd tot een plek voor het kunst, cultuur, de ontspanning naar en bedrijvigheid. Begin 21e het eeuw kwam er in in Breda een bierbrouwerij naar leeg te staan die met langzaam een functie op krijgt. En in naar het Tilburg staat misschien wel een met van tijdens de meest geslaagde herbestemming ooit: op Museum de uit Pont.

Piet uit Hein Eek met rijdt door het oosten van het tijdens land, kriskras door door Overijssel en Drenthe. uit Om tijdens te beginnen is hij van in Hengelo. in Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork tijdens hier een op ijzergieterij, nu studeren op er ROC-studenten door techniek. In Drenthe ziet Piet met Hein volop een mogelijkheden voor de herbestemming op tv van het met oude Dierenpark Emmen en naar het in Deventer heeft een oude graansilo tijdens in al een nieuwe functie op gekregen.

De in reis van een Piet Hein Eek gaat door het naar midden van het in land. op Hij stopt bij het voormalige op tbc-sanatorium Zonnestraal. In door het uit Cantonspark in Baarn bezoekt met hij een de oude kas die tijdens inmiddels weer is opgeknapt, maar een een nieuwe functie met van voor dit gebouw vinden blijkt nog op wel een uitdaging. naar Langs van de rivier de van Waal bekijkt Piet Hein een het bijzonder in fort dat deel uitmaakt een van de uit Nieuwe Hollandse Waterlinie: Fort de Vuren.

We door leren Piet Hein de Eek kennen de op zijn eigen terrein: op op industrieterrein Strijp op R, onderdeel van de voormalige uit Philips-fabriek. Hier een begon uit hij ooit zelf met het het herbestemmen van een door oude fabriekshal. op tv Piet Hein neemt ons daarna de mee de naar de meest naar zuidelijke stad van ons land, uit Maastricht. Een stad de die tijdens rijk is aan unieke het gebouwen zoals het met Kruisherenhotel, de de Dominicanenkerk en het Sphinx-Kwartier. Het tijdens contrast tijdens tussen een een geslaagde herbestemming en op een ruwe diamant kan op tv bijna niet groter het zijn.

oktober 2019
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!