Programma gemist?

Piet met Hein Eek brengt de een bezoek aan het oude in Spaardersbad, de een architectonische parel die in naar de een jaren 30 de door crowdfunding avant la lettre uit tot naar stand is gekomen. Hierna ruilt Piet tijdens Hein van zijn auto in voor de de watertaxi van Rotterdam. op tv het Hij vaart langs het tijdens voormalig tropisch zwembad op Tropicana en in neemt een kijkje bij de door herbestemming van een oude op met vissersboot. Hij legt met aan bij Villa Augustus, uit een pracht op herbestemming van watertoren tot met hotel-restaurant, die tijdens eer doet aan ieder op tv historisch detail.

Er door staat Piet uit Hein Eek een flinke autorit voor van door de boeg, van Zaanstad tot Friesland. in met Hij start bij het Hembrug-terrein. van Op dit voormalig uit Defensieterrein werkten in de met hoogtijdagen uit meer dan in 8500 mensen, een een dorp op zich. In Den naar Helder staat nog met meer militaire historie, een het Marine Artillerie van Waffenkommando. Een met bijzonder gebouw, midden met in een woonwijk die op in het punt een staat om herbestemd te op worden tot museum. op tv Piet Hein Eek van eindigt in bij de Blokhuispoort, waar in in de jaren 30 op o.a. de naar Bende van naar Oss was opgesloten. uit Nu kun je jezelf laten op tv de 'opsluiten' in een tijdens van de hotelkamers.

De tijdens architectonische zoektocht op van Piet Hein Eek brengt een hem naar Noord-Brabant. met Veghel was naar ooit de thuisbasis van CHV: tijdens met De Coöperatieve Handelsvereniging. Het tijdens terrein van bijna met 10 hectare is met omgetoverd tot door een plek voor op kunst, cultuur, ontspanning en bedrijvigheid. Begin uit 21e eeuw kwam naar er op tv in Breda een op bierbrouwerij leeg te staan die het langzaam een op functie krijgt. En tijdens in op Tilburg staat misschien wel tijdens een van de tijdens meest geslaagde herbestemming in ooit: Museum de de Pont.

Piet Hein Eek het rijdt de door het met oosten van het land, naar kriskras door naar Overijssel en Drenthe. Om te tijdens beginnen uit is hij in Hengelo. Begin de 1900 bouwde staalfabriek een Stork hier een ijzergieterij, met nu studeren er in ROC-studenten techniek. op tv In naar Drenthe ziet Piet uit Hein volop mogelijkheden voor van de herbestemming van op tv het oude Dierenpark het Emmen en de in Deventer heeft in een oude graansilo al een het nieuwe functie het gekregen.

De de reis van Piet Hein Eek tijdens gaat in door het van midden van het land. Hij het stopt bij een het voormalige met tbc-sanatorium Zonnestraal. In het het Cantonspark in Baarn bezoekt op tv hij een oude de kas die inmiddels in weer is van opgeknapt, maar een de nieuwe functie door voor dit gebouw vinden blijkt van nog wel een uitdaging. in de Langs de rivier de Waal een bekijkt Piet Hein een van bijzonder een fort dat deel tijdens uitmaakt van de Nieuwe Hollandse tijdens Waterlinie: Fort een Vuren.

We leren naar Piet naar Hein Eek kennen op zijn eigen het terrein: door op industrieterrein Strijp R, onderdeel het van tijdens de voormalige Philips-fabriek. Hier van begon hij ooit zelf het met het herbestemmen een de van een oude fabriekshal. het Piet Hein door neemt ons daarna mee een naar de meest zuidelijke stad door door van ons land, Maastricht. Een stad op met die rijk is aan unieke gebouwen met op tv zoals het Kruisherenhotel, de Dominicanenkerk naar en het Sphinx-Kwartier. Het door contrast op tussen een geslaagde van herbestemming en een ruwe tijdens diamant kan bijna niet het groter met zijn.

januari 2020
19-01-2019 12:20

Randstad

De Herbestemming - Randstad

Piet Hein Eek brengt een bezoek aan het oude Spaardersbad, een architectonische parel die in de jaren 30 door crowdfunding avant la lettre tot stand is gekomen. Hierna ruilt Piet Hein zijn auto in voor de watertaxi van Rotterdam. Hij vaart ...

12-01-2019 12:20

Noord Nederland

De Herbestemming - Noord Nederland

Er staat Piet Hein Eek een flinke autorit voor de boeg, van Zaanstad tot Friesland. Hij start bij het Hembrug-terrein. Op dit voormalig Defensieterrein werkten in de hoogtijdagen meer dan 8500 mensen, een dorp op zich. In Den Helder staat n...

05-01-2019 12:20

Brabant

De Herbestemming - Brabant

De architectonische zoektocht van Piet Hein Eek brengt hem naar Noord-Brabant. Veghel was ooit de thuisbasis van CHV: De Coöperatieve Handelsvereniging. Het terrein van bijna 10 hectare is omgetoverd tot een plek voor kunst, cultuur, ontspa...

29-12-2018 12:20

Oost-Nederland

De Herbestemming - Oost-Nederland

Piet Hein Eek rijdt door het oosten van het land, kriskras door Overijssel en Drenthe. Om te beginnen is hij in Hengelo. Begin 1900 bouwde staalfabriek Stork hier een ijzergieterij, nu studeren er ROC-studenten techniek. In Drenthe ziet Pie...

22-12-2018 12:20

Midden Nederland

De Herbestemming - Midden Nederland

De reis van Piet Hein Eek gaat door het midden van het land. Hij stopt bij het voormalige tbc-sanatorium Zonnestraal. In het Cantonspark in Baarn bezoekt hij een oude kas die inmiddels weer is opgeknapt, maar een nieuwe functie voor dit geb...

15-12-2018 12:15

Eindhoven-Maastricht

De Herbestemming - Eindhoven-Maastricht

We leren Piet Hein Eek kennen op zijn eigen terrein: op industrieterrein Strijp R, onderdeel van de voormalige Philips-fabriek. Hier begon hij ooit zelf met het herbestemmen van een oude fabriekshal. Piet Hein neemt ons daarna mee naar de m...

De Herbestemming gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herbestemming de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herbestemming bij De Herbestemming liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herbestemming. Heb je een uitzending van De Herbestemming gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herbestemming gemist

Uitzending gemist van De Herbestemming? Hier kun je alle uitzendingen van De Herbestemming kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-01-2019 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!