Programma gemist?

Voor op deze documentaire ter ere op tv van de de zeventigste verjaardag van prins Charles het heeft de filmmaker John Bridcut twaalf het maanden exclusieve op toegang tot op de prins gehad, zowel op van het werk als de achter de schermen, in een binnen- en tijdens buitenland. Hij spreekt met met degenen die hem tijdens een het beste kennen, HRH uit The Duchess of het Cornwall en uit zijn zonen, de Hertogen van het Cambridge en Sussex. Tegen de van tijd dat ZKH op van de Prins van naar Wales in november zijn op tv zeventigste verjaardag een bereikt, zal hij op meer dan vijftig jaar betrokken zijn tijdens bij publieke aangelegenheden, door voorstander tijdens van kwesties naar die vroeger onbekend waren, het maar nu mainstream zijn, zoals de opwarming van de een aarde met en kansen de voor jongeren. Een onthullend in en intiem portret van van de langstzittende erfgenaam van naar de van troon, die het gevoel heeft met dat hij nog het veel meer te doen op tv heeft. Charlotte op Moore, directeur naar van BBC Content: in "Het is een van groot voorrecht toegang te krijgen tijdens tot op tv de prins van Wales en degenen op die het naar dichtst bij met hem staan om zijn zeventigste de verjaardag naar te vieren. het Deze intieme documentaire biedt een op uniek door inzicht in zijn leven op tv en werk en degenen die tijdens hem het een beste op kennen."

juni 2020
15-12-2018 20:25

Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 - Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Voor deze documentaire ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles heeft filmmaker John Bridcut twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins gehad, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreek...

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 bij Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!