Programma gemist?

Voor deze op tv documentaire ter ere uit van de zeventigste verjaardag op tv van van prins Charles heeft de filmmaker John Bridcut met twaalf maanden exclusieve toegang tot het het de prins gehad, zowel op het op werk naar als achter tijdens de schermen, in binnen- en het buitenland. Hij spreekt tijdens met degenen die hem van het beste met kennen, HRH The Duchess naar of tijdens Cornwall en zijn zonen, uit de Hertogen tijdens van Cambridge en in Sussex. Tegen de tijd met dat ZKH de Prins door van Wales in met november zijn zeventigste met verjaardag naar bereikt, zal hij meer dan in vijftig jaar betrokken zijn op bij met publieke aangelegenheden, het voorstander van kwesties die op tv vroeger onbekend waren, op tv maar nu mainstream op tv zijn, zoals opwarming van de van aarde uit en kansen voor jongeren. Een het onthullend en van intiem portret van door de langstzittende erfgenaam van de in troon, die met het op gevoel heeft dat het hij nog veel meer door te doen op tv heeft. Charlotte Moore, directeur de van BBC Content: "Het is tijdens een groot op voorrecht toegang te op krijgen tot de naar prins van op tv Wales en degenen die het op dichtst bij door hem staan om door zijn zeventigste naar verjaardag te vieren. Deze intieme een documentaire biedt het een uniek inzicht in zijn op op leven en werk en degenen van die hem het beste het uit kennen."

oktober 2019
15-12-2018 20:25

Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 - Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Voor deze documentaire ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles heeft filmmaker John Bridcut twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins gehad, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreek...

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 bij Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!