Programma gemist?

Voor naar deze documentaire op ter ere van de zeventigste door verjaardag uit van prins Charles heeft filmmaker in John op Bridcut twaalf maanden exclusieve met toegang tot de prins een gehad, zowel op het het werk in als achter de schermen, in door binnen- en door buitenland. Hij spreekt met met degenen die op tv hem het beste kennen, door HRH The Duchess door of Cornwall in en zijn in zonen, de uit Hertogen van Cambridge en Sussex. Tegen de van tijd dat op ZKH de Prins door van door Wales in november zijn de zeventigste verjaardag bereikt, zal tijdens hij meer van dan vijftig op jaar betrokken zijn bij op tv publieke aangelegenheden, voorstander door van kwesties die door vroeger onbekend waren, maar door nu mainstream zijn, van zoals opwarming met van de aarde en in kansen voor jongeren. Een onthullend in en intiem portret door van de langstzittende met erfgenaam van een de met troon, die het gevoel heeft het dat hij nog veel op tv meer te doen de heeft. Charlotte Moore, tijdens directeur van op BBC Content: "Het is een tijdens groot naar voorrecht toegang te krijgen tot uit de prins op tv van Wales een en degenen die op het dichtst bij hem staan een om een zijn zeventigste verjaardag te tijdens vieren. Deze tijdens intieme documentaire biedt een op tv uniek inzicht in naar zijn leven door en werk in en degenen die hem het beste tijdens door kennen."

september 2020
15-12-2018 20:25

Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 - Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Voor deze documentaire ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles heeft filmmaker John Bridcut twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins gehad, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreek...

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 bij Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!