Programma gemist?

Voor tijdens deze documentaire ter ere van uit op de zeventigste verjaardag van prins door Charles heeft filmmaker John door tijdens Bridcut twaalf maanden tijdens exclusieve toegang tot de prins gehad, naar zowel van op het werk als achter tijdens de schermen, een in binnen- en buitenland. in met Hij spreekt met uit degenen die hem het beste kennen, door HRH door The Duchess of Cornwall een en zijn zonen, uit de Hertogen in van Cambridge en door Sussex. Tegen de tijd dat ZKH op tv de de Prins van Wales in het november in zijn zeventigste verjaardag bereikt, tijdens zal hij meer dan vijftig de op tv jaar betrokken zijn bij uit publieke aangelegenheden, voorstander van kwesties met die de vroeger onbekend waren, van maar nu mainstream zijn, zoals in opwarming tijdens van de van aarde en kansen voor jongeren. Een onthullend op tv op tv en intiem portret van naar de langstzittende erfgenaam tijdens van de troon, die de het gevoel het heeft dat hij nog met veel meer te met doen heeft. Charlotte Moore, met directeur op tv van BBC Content: "Het is naar een in groot voorrecht toegang het te krijgen tot de de prins van Wales en van degenen die het dichtst de bij tijdens hem staan op tv om zijn zeventigste verjaardag te met vieren. Deze tijdens intieme documentaire de biedt een uniek inzicht op in zijn leven en werk de en degenen die door hem het tijdens beste van kennen."

januari 2021
15-12-2018 20:25

Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 - Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Voor deze documentaire ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles heeft filmmaker John Bridcut twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins gehad, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreek...

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 bij Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!