Programma gemist?

Voor door deze documentaire in ter ere van de van zeventigste verjaardag van het prins Charles heeft filmmaker John van Bridcut twaalf een maanden tijdens exclusieve toegang tot de op prins gehad, op zowel op het werk als tijdens achter de schermen, in met binnen- op en buitenland. tijdens Hij spreekt met degenen die door hem het beste kennen, uit HRH The op Duchess met of Cornwall en zijn tijdens zonen, de uit Hertogen van Cambridge en de Sussex. Tegen de het tijd dat ZKH de naar Prins van met Wales in november zijn zeventigste verjaardag een bereikt, zal door hij meer dan uit vijftig jaar betrokken zijn naar bij publieke de aangelegenheden, voorstander naar van kwesties die vroeger onbekend de waren, maar van nu mainstream de zijn, zoals een opwarming van de aarde en met kansen voor de jongeren. Een onthullend naar en intiem portret een van de langstzittende erfgenaam van de met troon, door die het naar gevoel heeft dat hij met nog veel op tv meer te doen heeft. Charlotte Moore, door directeur van tijdens BBC Content: "Het is een op tv groot de voorrecht toegang door te krijgen tot de prins naar van Wales het en degenen die het dichtst naar naar bij hem staan het om zijn zeventigste verjaardag het te vieren. Deze intieme de documentaire biedt een van uniek inzicht tijdens in zijn met leven en werk uit en degenen die hem het beste door met kennen."

september 2021
15-12-2018 20:25

Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 - Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Voor deze documentaire ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles heeft filmmaker John Bridcut twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins gehad, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreek...

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 bij Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!