Programma gemist?

Voor van deze documentaire ter door ere van de zeventigste in verjaardag van prins de Charles heeft filmmaker John tijdens Bridcut naar twaalf maanden in exclusieve toegang tot de prins met gehad, een zowel op het werk op tv als achter de schermen, in op tv binnen- en buitenland. het Hij spreekt met door degenen die hem in het beste de kennen, HRH The Duchess op tv of Cornwall de en zijn zonen, op de door Hertogen van Cambridge en Sussex. Tegen de naar tijd een dat ZKH uit de Prins van Wales in op tv november zijn zeventigste tijdens verjaardag bereikt, uit zal hij meer naar dan vijftig jaar het betrokken zijn in bij publieke aangelegenheden, door voorstander van kwesties het die vroeger onbekend waren, de maar nu mainstream de zijn, zoals van opwarming van de aarde en kansen met voor jongeren. Een onthullend in en intiem in portret van de op langstzittende erfgenaam van naar de troon, die van het op gevoel heeft dat hij nog het veel naar meer te doen van heeft. Charlotte Moore, directeur van met BBC Content: "Het is een op tv naar groot voorrecht toegang de te krijgen tot de naar prins van met Wales en degenen in die het dichtst bij tijdens hem staan om op zijn zeventigste verjaardag te vieren. een Deze de intieme documentaire naar biedt een uniek inzicht in zijn een de leven en werk in en degenen die hem het beste tijdens tijdens kennen."

mei 2021
15-12-2018 20:25

Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 - Docu: Prince, Son and Heir - Charles at 70

Voor deze documentaire ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles heeft filmmaker John Bridcut twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins gehad, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreek...

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 bij Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist

Uitzending gemist van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-12-2018 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!