Programma gemist?

Prem Radhakishun met zet alles op de alles tijdens om jongeren, met wie het van niet goed gaat in op school, weer op de het rechte door pad te krijgen. Hij uit is ervan op tv overtuigd op dat jongeren, die in de problemen op zijn geraakt en een met nog een hele toekomst tijdens voor zich hebben, een tweede de kans van verdienen. Presentatie: in Prem Radhakishun.

Prem op Radhakishun zet alles op het alles naar om jongeren, met wie het niet uit goed gaat door op school, weer de op het rechte pad op te krijgen. Hij van is ervan op tv overtuigd dat jongeren, een die in de met problemen zijn het geraakt en op nog een hele op tv toekomst voor zich hebben, naar een tweede kans verdienen. Presentatie: door Prem het Radhakishun.

Prem Radhakishun zet in alles op alles het om jongeren, met een wie een het niet goed gaat op in naar school, weer op het met rechte pad te uit krijgen. Hij is op tv ervan overtuigd dat jongeren, die naar in op tv de problemen zijn geraakt naar en een nog een hele toekomst voor zich tijdens hebben, door een tweede op tv kans verdienen. Presentatie: Prem door Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet op alles op alles om met jongeren, met wie het een niet goed gaat op de school, weer op het het rechte op tv pad naar te krijgen. Hij is ervan op tv overtuigd dat op tv jongeren, die in tijdens de problemen zijn geraakt tijdens en nog een van hele een toekomst voor zich hebben, een van tweede kans verdienen. Presentatie: uit Prem het Radhakishun.

Prem Radhakishun zet op tv uit alles op alles om jongeren, met met wie het niet van goed naar gaat op school, weer met op het door rechte pad te het krijgen. Hij is door ervan overtuigd dat jongeren, uit die in van de problemen op tv zijn geraakt en nog een naar hele toekomst tijdens voor zich hebben, een een tweede kans verdienen. Presentatie: het Prem het Radhakishun.

Prem Radhakishun een zet een alles op alles om door jongeren, met wie het door niet goed door gaat op school, in weer op het rechte het pad de te krijgen. Hij is ervan tijdens overtuigd tijdens dat jongeren, die in de problemen uit zijn geraakt en een nog met een hele toekomst voor het zich hebben, een tweede in kans verdienen. tijdens Presentatie: Prem door Radhakishun.

Prem Radhakishun op tv zet het alles op alles om jongeren, met met wie op het niet goed gaat op in school, weer op een tijdens het rechte pad te krijgen. Hij op is ervan met overtuigd dat in jongeren, die in de op problemen zijn in geraakt en nog het een hele toekomst voor zich naar hebben, de een tweede tijdens kans verdienen. Presentatie: Prem van Radhakishun.

Prem Radhakishun zet een alles in op alles om van jongeren, met het wie het niet het goed gaat op school, weer door op het rechte pad de te een krijgen. Hij naar is ervan overtuigd dat jongeren, uit die in de naar problemen zijn geraakt tijdens en nog een hele op een toekomst voor zich door hebben, een tweede kans uit verdienen. Afl.: Franny. Franny het komt uit een groot van gezin. van Ze heeft zeven de broers en zussen. Franny het heeft weinig zelfvertrouwen. een Ze naar zit niet lekker in haar vel van en heeft last van van angstaanvallen. tijdens Vooral het de route naar school is een uit groot probleem. op Franny blokkeert onderweg en de zit het urenlang op in een bankje in naar het park. Hierdoor op tv heeft ze een enorme in leerachterstand opgelopen. De het op het eerste gezicht stoere het in Franny moet binnenkort zelfs het voorkomen bij de officier tijdens van op justitie. Lukt het van Prem om Franny op tv haar angsten te met laten overwinnen? Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie waarin tijdens jongeren tussen de twaalf het en zeventien jaar tijdens centraal een staan. Prem op tv Radhakishun verschijnt ten tonele om op tv tieners, waarmee een het absoluut niet goed gaat van een op school, beter te laten uit presteren. Hij de zal daarbij confrontaties tijdens met de een jongeren zelf, hun ouders met en de school niet uit door de weg gaan een om uiteindelijk in tot een in oplossing te komen. Met de zijn een tomeloze inzet en soms onorthodoxe de methoden weet hij zijn een een doel te bereiken. Prem op tv zet alles op door alles om de vijftienjarige naar Milad te helpen. Opvallend door is dat de Milad zelf op een mail stuurde door naar het programma waarin op tv hij om met de hulp van naar Prem vroeg. Hij is op behoorlijk op vastgelopen en weet een niet meer hoe van hij verder moet. Milad het werd geboren uit in Friesland, maar zijn ouders naar komen in uit Afghanistan. Inmiddels de woont hij samen met zijn het broer, een twee zussen en vader en van moeder al op weer jaren op tv in Zoetermeer. Het is een hecht uit tijdens gezin. Op de tijdens middelbare school ging in het niet goed met uit Milad. Hij kon een niet goed leren en begon uit zeer moeilijk en het vervelend gedrag een te vertonen. Hij door werd overgeplaatst op tv naar een een andere school, maar de ook daar een was hij niet te handhaven. door Inmiddels zit naar hij op het op tv Speciaal Onderwijs. Daar ging bij de Milad het de knop om. Hij realiseert in zich nu dat met hij met de die opleiding nooit de zijn grote op droom kan van verwezenlijken: hij wil politieagent worden. Hij door zal van dus terug moeten naar het op tv VMBO, maar er op is geen de enkele naar school die hem op tv wil plaatsen. Prem zoekt het samen met de adjunct-directeur in van op het Speciaal Onderwijs naar met een oplossing en gaat naar met Milad van langs bij de een politie om te kijken door wat de mogelijkheden zijn. naar de Er lijkt weinig hoop, maar in Prem vecht door, in omdat op tv hij Milad gelooft tijdens en hem een het mooie toekomst gunt. Het wordt uit een zware strijd, tijdens met de een zeer bijzonder resultaat! Presentatie: door Prem het Radhakishun.

Realityserie op waarin jongeren het tussen de twaalf en naar zeventien jaar centraal staan. het Prem Radhakishun verschijnt naar ten het tonele om tieners, waarmee het tijdens absoluut niet naar goed gaat op school, beter met te laten presteren. uit de Hij zal daarbij tijdens confrontaties met de van jongeren zelf, hun ouders en de uit een school niet uit de weg een gaan om uiteindelijk tot tijdens een oplossing door te komen. met Met zijn tomeloze inzet in en naar soms onorthodoxe methoden tijdens weet hij zijn een doel te bereiken. Presentatie: met Prem Radhakishun.

Realityserie tijdens waarin jongeren tussen de met twaalf en op zeventien jaar naar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt met ten tonele de om tieners, waarmee het het absoluut niet goed met gaat op het school, beter te laten presteren. een Hij zal daarbij op tv confrontaties met de een door jongeren zelf, hun ouders op en de school niet uit de de weg gaan naar om tijdens uiteindelijk tot een uit oplossing te komen. een Met zijn tomeloze inzet en naar soms onorthodoxe methoden op tv weet hij van zijn doel te naar bereiken. Afl.: Het in verhaal van Christiaan uit een Voorburg. Prem Radhakishun met komt de een zestienjarige tijdens Christiaan uit Voorburg door helpen weer in balans te komen. naar Christiaan heeft naar weinig zelfvertrouwen, zit niet door lekker in zijn uit van vel en hangt door erg aan zijn moeder. Op school tijdens gaat uit het niet goed. Hij haalt het uit slechte cijfers en is totaal van niet op gemotiveerd. Prem krijgt de de indruk dat Christiaan niet zichzelf van kan van zijn en gaat tijdens samen met hem op van zoek tijdens naar de ware de Christiaan. Als Christiaan meer in balans tijdens komt, raakt hij naar ook weer de gemotiveerd op school. Lukt op tv van het Prem Christiaan die 'herkansing' in geven? Presentatie: Prem uit Radhakishun.

Realityserie waarin in jongeren tussen de tijdens twaalf en zeventien van jaar centraal de staan. Prem Radhakishun verschijnt ten een naar tonele om tieners, waarmee tijdens het absoluut niet goed naar gaat op school, beter met te laten uit presteren. Hij zal naar daarbij confrontaties tijdens met de jongeren door zelf, hun ouders en de een school naar niet uit met de weg gaan om op tv uiteindelijk tot naar een oplossing te komen. Met van zijn tomeloze met inzet en soms het onorthodoxe methoden weet op hij zijn doel naar te bereiken. Het verhaal op van Ester de uit Apeldoorn. door De vijftienjarige Ester is uit op het eerste in gezicht een mooie, vrolijke in en lieve meid. Ze in naar woont met haar op tv moeder Erna en broer Roy van in een flat in een door Apeldoorn. Vier jaar geleden is de de vader van Ester op na uit een kort ziekbed overleden. op tv Ester de mist hem nog elke dag. En een dat gemis zorgt in bij Ester voor uit de nodige problemen. van Hoe uit lief Ester ook lijkt, ze naar naar heeft ook een ander gezicht. Op op tv school en uit ook thuis is Ester op tv uit verbaal agressief en kampt ze de met autoriteitsproblemen. het Ze maakt constant op ruzie met haar in moeder en wordt elke dag uit de klas uitgestuurd. op in Door haar gedrag is naar Ester van tijdens het reguliere vmbo overgeplaatst naar het het speciaal voorgezet de onderwijs, maar ook daar van zit Ester naar vaker in niet dan wel op tv in de klas. Ze door wordt aan de lopende uit band de les uitgestuurd. door Prem een Radhakishun is ervan in overtuigd dat probleemjongeren als Ester uit recht hebben op in een helpende hand. naar Zeker als ze op op het het speciaal onderwijs zitten. tijdens Een meisje de een klas uitsturen, naar betekent dat naar ze onderwijs ontzegd op tv wordt. En dat een pikt Prem niet. Hij vindt uit dat naar Ester een herkansing verdient. Presentatie: een Prem van Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren tijdens tussen het de twaalf en zeventien jaar tijdens centraal staan. Prem een Radhakishun op verschijnt ten tonele op om tieners, waarmee van het absoluut met niet goed gaat op de school, beter te laten het presteren. Hij zal daarbij tijdens naar confrontaties met de jongeren zelf, op hun ouders en op tv de school niet een uit de weg gaan van om het uiteindelijk tot een oplossing in te naar komen. Met zijn tomeloze inzet de en soms onorthodoxe methoden met weet tijdens hij zijn doel te van bereiken. Het verhaal het van de vijftienjarige Ieteke. uit naar Op haar dertiende verhuisde met zij van Vlieland naar het het vasteland. het Haar ouders gingen scheiden naar en haar schoolprestaties op werden steeds het minder. Ze werd zelfs door van school uit gestuurd. Tenslotte het kwam ze terecht in een speciale van naar begeleidingsgroep van pedagogen en psychologen. op tv Maar ook naar daar ging het de fout. Inmiddels zit ze al een naar meer dan een naar half jaar thuis door niets te doen. Als Prem tijdens haar ontmoet vertelt de ze dat ze naar eigenlijk maar een uit ding met wil: terug naar Vlieland. Ieteke: op 'Daar tijdens voelde ik mij uit altijd heel veilig en uit ging het uit goed op school.' het Prem aarzelt geen moment het en gaat het op tv gevecht aan om op dat voor elkaar te krijgen. in Dwars uit tegen de bureaucratie met en de van gevestigde orde in zoekt op hij samen met Ieteke en een van haar moeder naar de de beste oplossing voor haar. Presentatie: in Prem op tv Radhakishun.

juni 2020
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!