Programma gemist?

Prem Radhakishun zet in in alles op alles om uit jongeren, met wie het op tv niet een goed gaat op school, weer op tv op het rechte pad het te krijgen. Hij van is ervan overtuigd op dat jongeren, die door in de op tv problemen zijn geraakt en door nog van een hele toekomst voor zich de hebben, een tijdens tweede op kans verdienen. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem van Radhakishun zet alles op door alles om tijdens jongeren, met wie het niet de goed gaat op tijdens school, tijdens weer op uit het rechte pad met te krijgen. Hij is ervan tijdens overtuigd dat jongeren, het die in uit de problemen zijn geraakt het en op nog een hele door toekomst voor zich op tv hebben, een tweede kans naar verdienen. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Prem Radhakishun het zet alles op alles naar om jongeren, tijdens met op wie het niet op tv goed gaat op door school, weer op het door rechte pad te van krijgen. Hij is ervan een overtuigd dat jongeren, een die naar in de problemen in zijn geraakt en nog een hele op tv toekomst voor in zich in hebben, een tweede kans naar verdienen. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem Radhakishun zet in alles op op alles om met jongeren, met wie het tijdens niet goed op gaat op school, weer op op tv het op tv rechte pad te krijgen. tijdens Hij is ervan op tv overtuigd dat jongeren, het die in uit de problemen zijn geraakt en tijdens nog een hele op van toekomst voor zich hebben, het een tweede kans verdienen. uit Presentatie: uit Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet uit alles op tv op alles om jongeren, door met de wie het niet met goed gaat op school, weer naar op het rechte naar pad te krijgen. Hij tijdens is van ervan overtuigd dat een jongeren, die in met de problemen zijn van geraakt en nog een hele door een toekomst voor zich hebben, de een tweede kans verdienen. Presentatie: op Prem met Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet naar alles op alles om door jongeren, met wie het niet in goed gaat op op school, weer het op het rechte tijdens pad te krijgen. Hij het is naar ervan overtuigd dat met jongeren, die in een de problemen zijn tijdens geraakt en nog een het hele toekomst voor zich een door hebben, een tweede het kans verdienen. Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem Radhakishun zet tijdens alles met op alles om met jongeren, met wie tijdens het niet goed gaat op de school, weer op door het op rechte pad te krijgen. op tv Hij is ervan op tv overtuigd dat jongeren, die een in op de problemen zijn geraakt tijdens en nog een hele van toekomst tijdens voor zich uit hebben, een tweede een kans verdienen. Presentatie: door Prem Radhakishun.

Prem met Radhakishun zet alles met op alles om jongeren, de met wie op het niet goed het gaat op school, op tv weer op het het rechte pad te krijgen. de Hij is in ervan overtuigd dat jongeren, die tijdens in de problemen de zijn geraakt uit en nog een een hele toekomst voor zich met naar hebben, een tweede in kans verdienen. Afl.: Franny. Franny komt een uit uit een groot gezin. op tv Ze heeft in zeven broers en op zussen. Franny heeft weinig zelfvertrouwen. Ze op tv zit niet lekker op in haar op vel en heeft de last van op angstaanvallen. Vooral een de route naar school met is een tijdens groot probleem. Franny de blokkeert onderweg en naar zit urenlang op van een bankje in het op tv park. Hierdoor heeft op tv ze een enorme een leerachterstand opgelopen. in De op het eerste gezicht het stoere Franny moet binnenkort met zelfs voorkomen uit bij de officier van de justitie. Lukt het een Prem om Franny door haar van angsten te een laten overwinnen? Presentatie: met Prem Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren door tussen een de twaalf en zeventien jaar van op centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt op tv ten tonele om van tieners, waarmee op tv het absoluut niet goed gaat op tijdens op school, beter te tijdens laten presteren. op tv Hij zal daarbij confrontaties met met de jongeren een zelf, hun ouders en van de school niet uit tijdens een de weg gaan om uiteindelijk op tot een oplossing uit te komen. op tv Met zijn tomeloze op tv inzet en soms in onorthodoxe methoden tijdens weet hij zijn doel te bereiken. tijdens naar Prem zet alles op alles in om de vijftienjarige de Milad te van helpen. Opvallend in is dat Milad zelf een een mail stuurde de naar het programma waarin de hij om in de hulp van in Prem vroeg. op Hij is behoorlijk een vastgelopen en weet niet meer in hoe hij verder tijdens moet. Milad uit werd geboren in Friesland, maar een door zijn ouders komen uit Afghanistan. Inmiddels door woont hij samen naar met zijn naar broer, twee in zussen en het vader en moeder al weer jaren het in Zoetermeer. een Het is een hecht op tv gezin. Op de tijdens middelbare school een ging het uit niet goed met Milad. Hij de kon niet met goed leren van en begon de zeer moeilijk en vervelend van gedrag te vertonen. Hij werd in overgeplaatst op tv naar een een andere school, maar ook daar van was door hij niet te uit handhaven. Inmiddels zit hij op op tv het Speciaal Onderwijs. op op Daar ging bij Milad op tv de knop het om. Hij realiseert met zich nu dat met hij met die opleiding nooit zijn een grote droom in kan verwezenlijken: door hij wil politieagent worden. in Hij op tv zal dus terug moeten naar naar het VMBO, maar er op is geen naar enkele school naar die hem wil plaatsen. door Prem zoekt door samen met de adjunct-directeur op van het Speciaal Onderwijs het naar het een oplossing en een gaat met Milad op langs bij de politie met om te kijken uit wat de mogelijkheden uit zijn. Er lijkt weinig van hoop, maar op tv Prem in vecht door, omdat hij Milad uit gelooft en uit hem een mooie toekomst gunt. met Het wordt de een zware strijd, met in een zeer in bijzonder resultaat! Presentatie: op tv Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie van waarin jongeren tussen de de twaalf en zeventien jaar de centraal staan. een Prem uit Radhakishun verschijnt ten tonele van om tieners, waarmee de het absoluut niet goed gaat in een op school, beter te laten op tv presteren. Hij zal daarbij met confrontaties met door de jongeren op tv zelf, hun op tv ouders en de op school niet uit de weg de gaan om uiteindelijk naar tot een oplossing met te komen. Met het zijn op tomeloze inzet en soms onorthodoxe een methoden het weet hij zijn een doel te bereiken. Presentatie: het Prem Radhakishun.

Realityserie het waarin jongeren tussen de op tv twaalf met en zeventien jaar centraal staan. Prem door Radhakishun door verschijnt ten tonele om de tieners, waarmee het absoluut het niet goed gaat het op school, in beter naar te laten presteren. in Hij zal daarbij confrontaties met de een jongeren de zelf, hun ouders op en de school niet de uit de weg naar gaan om uiteindelijk uit tot een oplossing naar te komen. op Met zijn tijdens tomeloze inzet en soms onorthodoxe de methoden weet uit hij zijn doel naar te bereiken. Afl.: de Het verhaal een van Christiaan uit Voorburg. Prem van Radhakishun het komt de zestienjarige een Christiaan uit Voorburg helpen de weer in balans te de komen. de Christiaan heeft weinig zelfvertrouwen, zit door niet op tv lekker in zijn vel en een hangt erg tijdens aan zijn moeder. Op school naar gaat op het niet uit goed. Hij haalt slechte cijfers op tv en de is totaal niet gemotiveerd. Prem door krijgt op tv de indruk dat Christiaan niet op tv zichzelf kan zijn uit en gaat samen naar met met hem op zoek naar de op ware uit Christiaan. Als Christiaan meer uit in balans van komt, raakt hij ook weer tijdens gemotiveerd op uit school. Lukt het Prem Christiaan de van die 'herkansing' geven? Presentatie: Prem met Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren door tussen de het twaalf en zeventien met jaar centraal staan. op Prem naar Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, met waarmee het absoluut op niet goed tijdens gaat op school, in beter te laten op tv presteren. Hij zal het daarbij confrontaties het met de jongeren van zelf, hun tijdens ouders en de met school niet uit de op tv weg gaan om uiteindelijk door tot tijdens een oplossing te komen. Met zijn de tomeloze tijdens inzet en soms onorthodoxe methoden tijdens weet hij op zijn tijdens doel te bereiken. Het het verhaal van Ester door uit Apeldoorn. van De vijftienjarige Ester is tijdens op het eerste gezicht uit een van mooie, vrolijke en lieve meid. de Ze woont van met haar moeder Erna en uit een broer Roy in een uit flat in Apeldoorn. Vier het jaar op geleden is de vader van van Ester met na een kort het ziekbed overleden. Ester mist door hem nog elke dag. op En dat gemis op zorgt de bij Ester voor naar de nodige problemen. Hoe de lief Ester ook lijkt, op tv ze heeft het ook een uit ander gezicht. Op school en ook van tijdens thuis is Ester het verbaal agressief en kampt de ze met het autoriteitsproblemen. Ze maakt constant ruzie de met door haar moeder en wordt elke dag op tv de klas uit uitgestuurd. Door op haar gedrag van is Ester van het het reguliere vmbo overgeplaatst naar het een speciaal in voorgezet onderwijs, maar ook daar door zit Ester vaker in niet dan met wel in de klas. van Ze wordt een aan in de lopende band op de les uitgestuurd. Prem door Radhakishun is op tv ervan overtuigd dat probleemjongeren op als Ester recht op hebben op een helpende van hand. Zeker als door ze door op het speciaal onderwijs zitten. op Een meisje door de klas uitsturen, betekent met dat ze onderwijs ontzegd door wordt. En dat door pikt Prem op niet. Hij op tv vindt dat Ester op een herkansing verdient. Presentatie: Prem door op Radhakishun.

Realityserie waarin in jongeren de tussen de twaalf en zeventien jaar van centraal in staan. Prem naar Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, door waarmee het uit absoluut niet goed gaat op de op school, beter te uit laten presteren. Hij in zal daarbij confrontaties met de op jongeren met zelf, hun ouders in en de van school niet uit de weg gaan naar om naar uiteindelijk tot een een oplossing te komen. op tv Met zijn tomeloze inzet tijdens en met soms onorthodoxe methoden tijdens weet hij zijn doel te met bereiken. Het verhaal met van de vijftienjarige Ieteke. de een Op haar dertiende verhuisde zij van van Vlieland naar van het een vasteland. Haar ouders gingen scheiden en van het haar schoolprestaties werden steeds minder. op Ze werd zelfs van de school gestuurd. Tenslotte naar in kwam ze terecht door in een speciale begeleidingsgroep van op tv pedagogen op tv en psychologen. Maar ook daar op ging het fout. Inmiddels het zit ze al met meer uit dan een een half jaar thuis met niets te doen. Als op tv Prem haar ontmoet door vertelt ze door dat ze eigenlijk maar een het ding wil: op tv terug naar Vlieland. Ieteke: van 'Daar voelde ik door mij de altijd heel veilig en ging het uit goed op school.' met Prem aarzelt naar geen moment en gaat op tv het gevecht aan in door om dat voor het elkaar te krijgen. met Dwars tegen de met bureaucratie en de gevestigde orde in met zoekt hij op samen met Ieteke en uit haar moeder een naar de een beste oplossing voor naar haar. Presentatie: met Prem Radhakishun.

november 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!