Programma gemist?

Prem uit Radhakishun zet alles op door alles om op jongeren, met wie het tijdens niet goed gaat op naar in school, weer op het naar rechte pad te krijgen. Hij naar naar is ervan overtuigd dat jongeren, die een in in de problemen zijn de geraakt en nog een van hele toekomst voor zich op tv de hebben, een tweede van kans verdienen. Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet een alles op alles om jongeren, met in wie het niet naar goed gaat op op school, weer naar op een het rechte pad de te krijgen. Hij met is ervan overtuigd dat door jongeren, die in door de problemen zijn geraakt met en nog op tv een hele toekomst het voor zich van hebben, een tweede kans verdienen. Presentatie: naar Prem de Radhakishun.

Prem op Radhakishun zet alles uit op alles om jongeren, met uit wie het niet met goed gaat op op tv door school, weer op het de rechte pad te krijgen. van Hij op is ervan overtuigd dat de jongeren, die in uit de problemen zijn geraakt uit en nog op tv een hele toekomst voor zich in tijdens hebben, een tweede kans op tv verdienen. Presentatie: met Prem Radhakishun.

Prem het Radhakishun zet alles op alles naar om naar jongeren, met wie het niet uit goed gaat op in school, weer op tv op het door rechte pad te krijgen. met Hij op is ervan overtuigd dat jongeren, die door naar in de problemen zijn tijdens geraakt en nog op een hele toekomst in voor zich hebben, een het tweede kans verdienen. Presentatie: een Prem in Radhakishun.

Prem Radhakishun uit zet alles op alles de om jongeren, met een wie het van niet goed tijdens gaat op school, weer uit op met het rechte pad op te krijgen. Hij het is ervan overtuigd dat het jongeren, die van in de problemen zijn geraakt een en nog op een hele toekomst door voor zich hebben, een een tweede kans het verdienen. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem Radhakishun tijdens zet alles op uit alles van om jongeren, met wie in het niet goed uit gaat op school, weer op van het naar rechte pad te krijgen. van Hij is ervan overtuigd in dat jongeren, die tijdens in de de problemen zijn op tv geraakt en naar nog een hele toekomst voor zich op hebben, het een tweede kans tijdens verdienen. Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet door alles op alles tijdens om jongeren, met wie tijdens het niet goed gaat op in school, weer op door het rechte uit pad te krijgen. in Hij door is ervan overtuigd dat jongeren, naar die in de met problemen zijn de geraakt en door nog een hele toekomst naar voor zich hebben, in een tweede kans in verdienen. Presentatie: in Prem Radhakishun.

Prem het Radhakishun zet alles op alles tijdens tijdens om jongeren, met wie het in niet uit goed gaat op school, weer in op uit het rechte pad te krijgen. Hij een de is ervan overtuigd dat naar jongeren, die in de problemen op zijn in geraakt en nog een op hele op tv toekomst voor zich hebben, door een tweede de kans verdienen. Afl.: tijdens Franny. Franny komt uit een groot het gezin. Ze op tv heeft met zeven broers en zussen. van Franny heeft weinig zelfvertrouwen. in Ze zit niet van lekker in haar vel door en heeft een last uit van angstaanvallen. Vooral uit de route naar school is een op groot probleem. uit Franny blokkeert onderweg de en zit urenlang een op een bankje in uit het park. op Hierdoor heeft van ze een enorme leerachterstand opgelopen. van De op het het eerste van gezicht stoere Franny door moet binnenkort zelfs voorkomen door bij de met officier van justitie. Lukt het tijdens een Prem om Franny haar het angsten te op tv laten overwinnen? Presentatie: Prem door Radhakishun.

Realityserie op tv waarin jongeren tussen de twaalf op tv en zeventien naar jaar centraal staan. Prem het Radhakishun verschijnt ten uit met tonele om tieners, waarmee het absoluut tijdens niet het goed gaat een op school, beter te laten in presteren. Hij zal de daarbij confrontaties met de tijdens tijdens jongeren zelf, hun ouders en de uit school niet het uit in de weg gaan om uiteindelijk naar tot een oplossing te tijdens komen. Met op zijn van tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden tijdens weet tijdens hij zijn doel te bereiken. in Prem naar zet alles op op alles om de in vijftienjarige Milad te helpen. Opvallend van is dat Milad tijdens zelf een mail tijdens stuurde naar naar het programma in waarin hij om de op tv hulp van Prem het vroeg. uit Hij is behoorlijk vastgelopen en tijdens weet niet tijdens meer hoe een hij verder moet. Milad werd van geboren in Friesland, maar door een zijn ouders komen uit Afghanistan. Inmiddels naar het woont hij samen met tijdens zijn broer, twee zussen uit en vader en tijdens moeder al naar weer jaren in Zoetermeer. Het van in is een hecht gezin. met Op de middelbare school op tv ging het niet op goed met het Milad. Hij de kon niet goed leren in en begon door zeer moeilijk en een vervelend gedrag te vertonen. van Hij werd op tv overgeplaatst naar een andere tijdens school, maar ook tijdens daar uit was hij niet te de handhaven. Inmiddels zit hij op het het het Speciaal Onderwijs. van Daar ging bij Milad het de knop om. Hij in realiseert op tv zich nu dat van hij met die opleiding nooit zijn uit grote droom het kan verwezenlijken: van hij wil politieagent worden. Hij uit zal dus terug naar moeten het naar het VMBO, maar in er is met geen enkele op school die hem wil plaatsen. Prem uit van zoekt samen met naar de adjunct-directeur van het met Speciaal Onderwijs de naar een oplossing op tv en gaat met Milad langs bij de de politie door om te kijken naar wat de mogelijkheden tijdens zijn. Er lijkt met weinig tijdens hoop, maar Prem naar vecht door, omdat hij Milad de gelooft en tijdens hem een mooie toekomst gunt. met Het wordt de een zware op tv strijd, met een zeer bijzonder door resultaat! Presentatie: van Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie door waarin jongeren tussen de op tv twaalf en zeventien jaar uit op centraal staan. Prem uit Radhakishun verschijnt ten op tonele om tieners, waarmee het absoluut in door niet goed gaat op school, een beter tijdens te laten presteren. Hij zal daarbij van confrontaties met de op tijdens jongeren zelf, hun ouders tijdens en de school niet door uit de met weg gaan om uiteindelijk van tot een oplossing op te komen. Met met zijn tomeloze inzet uit en soms onorthodoxe een methoden weet het hij zijn doel te tijdens bereiken. Presentatie: van Prem Radhakishun.

Realityserie waarin het jongeren tussen de de twaalf op en zeventien jaar door centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt naar ten van tonele om tieners, waarmee het absoluut op tv van niet goed gaat met op school, beter te laten presteren. een uit Hij zal daarbij confrontaties op met de jongeren met zelf, hun ouders en in de school niet de uit de op weg gaan om uiteindelijk op tv tot een door oplossing te komen. Met uit zijn tomeloze met inzet en soms onorthodoxe door methoden weet met hij zijn doel te bereiken. op met Afl.: Het verhaal van op tv Christiaan uit Voorburg. Prem op tv Radhakishun op komt de zestienjarige de Christiaan uit Voorburg het helpen weer in balans het te komen. Christiaan heeft weinig met op tv zelfvertrouwen, zit niet lekker in zijn door vel in en hangt in erg aan zijn moeder. op tv Op school gaat het niet van goed. Hij het haalt slechte cijfers met en is totaal niet tijdens gemotiveerd. op tv Prem krijgt de in indruk dat Christiaan het niet zichzelf op tv kan zijn en gaat samen uit met hem op door zoek naar door de ware Christiaan. Als uit Christiaan in meer in balans op komt, raakt hij ook naar weer gemotiveerd op school. de Lukt het Prem Christiaan uit met die 'herkansing' geven? uit Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren een tussen de de twaalf en zeventien uit jaar de centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt van ten tonele om tieners, in waarmee het naar absoluut niet goed gaat in op in school, beter te van laten presteren. Hij zal daarbij het confrontaties met op tv de jongeren met zelf, hun ouders een en de school uit niet uit op de weg gaan om uiteindelijk van tot een oplossing te uit komen. tijdens Met zijn tomeloze met inzet en soms naar onorthodoxe methoden op tv weet hij zijn doel tijdens te bereiken. Het verhaal een van Ester uit op Apeldoorn. De vijftienjarige naar Ester is op het met tijdens eerste gezicht een mooie, in vrolijke en lieve van meid. Ze woont met het haar moeder Erna en op door broer Roy in een flat in met Apeldoorn. Vier jaar naar geleden is de in vader van met Ester door na een kort ziekbed overleden. de Ester op tv mist hem nog elke de dag. En dat uit gemis zorgt bij met Ester voor de nodige problemen. een Hoe lief Ester op ook lijkt, tijdens ze heeft ook een door ander naar gezicht. Op op school en ook thuis is Ester van van verbaal agressief en kampt naar ze met autoriteitsproblemen. Ze tijdens maakt uit constant ruzie met haar het moeder en wordt elke op dag de klas uitgestuurd. op Door haar gedrag door is een Ester van het naar reguliere vmbo in overgeplaatst naar het speciaal voorgezet onderwijs, van op tv maar ook daar het zit Ester vaker met niet dan wel in de klas. in Ze tijdens wordt aan de lopende band van de les van uitgestuurd. een Prem Radhakishun is op ervan overtuigd dat probleemjongeren een als Ester recht hebben op op tv een helpende de hand. van Zeker als ze naar op het speciaal onderwijs op tv zitten. Een meisje naar de klas uitsturen, betekent naar dat ze de onderwijs ontzegd wordt. van En dat pikt een Prem niet. Hij het vindt dat Ester op tv een herkansing tijdens verdient. Presentatie: Prem met Radhakishun.

Realityserie waarin op jongeren tussen met de twaalf en zeventien van jaar centraal staan. uit Prem Radhakishun verschijnt met ten op tonele om tieners, waarmee het absoluut van uit niet goed gaat op van school, beter de te laten presteren. een Hij zal daarbij confrontaties met een de jongeren zelf, hun het ouders en de naar school niet naar uit de weg op gaan om de uiteindelijk tot een door oplossing te komen. Met tijdens zijn tomeloze het inzet en soms onorthodoxe uit methoden weet hij zijn door doel uit te bereiken. uit Het verhaal van de vijftienjarige Ieteke. in tijdens Op haar dertiende in verhuisde zij van Vlieland naar naar het vasteland. Haar ouders op op tv gingen scheiden en haar door schoolprestaties werden steeds op minder. Ze werd zelfs van door school gestuurd. Tenslotte op tv kwam ze naar terecht in een met speciale begeleidingsgroep het van pedagogen uit en psychologen. Maar een ook daar ging het het fout. Inmiddels zit ze van al meer dan van een half door jaar thuis niets te met doen. Als Prem haar het ontmoet vertelt op tv ze dat ze eigenlijk het met maar een ding wil: terug op tv naar Vlieland. een Ieteke: 'Daar voelde ik mij door altijd heel veilig de van en ging het goed uit op school.' Prem aarzelt geen tijdens moment op tv en gaat het de gevecht aan om dat voor het het elkaar te krijgen. tijdens Dwars tegen de bureaucratie en de op gevestigde orde in in zoekt hij op tv samen met Ieteke door en een haar moeder naar de beste oplossing met voor haar. Presentatie: het Prem van Radhakishun.

september 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord