Programma gemist?

Prem Radhakishun zet het alles op naar alles met om jongeren, met wie het naar niet de goed gaat op school, weer op van het op rechte pad te tijdens krijgen. Hij is ervan de overtuigd dat jongeren, die een een in de problemen zijn geraakt naar en nog een hele de van toekomst voor zich hebben, een op tweede kans verdienen. de Presentatie: Prem uit Radhakishun.

Prem Radhakishun zet op alles op op tv alles op tv om jongeren, met wie van het niet goed gaat op naar school, weer van op het rechte pad op te krijgen. met Hij is ervan naar overtuigd dat van jongeren, die in uit de problemen in zijn geraakt en nog een de hele toekomst voor zich een hebben, van een tweede kans verdienen. een Presentatie: Prem de Radhakishun.

Prem Radhakishun zet een alles op alles op tv om jongeren, met naar wie het in niet goed gaat met op tijdens school, weer op naar het rechte pad te krijgen. Hij een is ervan een overtuigd de dat jongeren, die in de een problemen zijn op tv geraakt en nog in een hele toekomst door voor zich met hebben, een tweede door kans verdienen. Presentatie: tijdens Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet met alles op een alles om jongeren, op tv met wie het in niet goed gaat op uit school, tijdens weer op het rechte pad uit te krijgen. Hij op is ervan overtuigd met dat jongeren, het die in een de problemen zijn geraakt met en nog een hele naar de toekomst voor zich hebben, op tv een tweede kans door verdienen. Presentatie: een Prem Radhakishun.

Prem tijdens Radhakishun zet alles het op alles om jongeren, uit met wie het naar niet goed gaat de op school, in weer op het rechte pad in te met krijgen. Hij naar is ervan overtuigd dat het jongeren, die in de problemen op in zijn geraakt en nog een hele in toekomst door voor zich hebben, naar een tweede kans de verdienen. Presentatie: Prem in Radhakishun.

Prem Radhakishun zet op tv alles op alles met om jongeren, het met naar wie het niet goed gaat op door met school, weer op het rechte pad tijdens te krijgen. met Hij is ervan op overtuigd dat jongeren, van die in de op problemen de zijn geraakt en nog op een hele toekomst het voor zich hebben, een tweede in kans verdienen. Presentatie: het door Prem Radhakishun.

Prem op tv Radhakishun zet alles op alles op tv om jongeren, op met uit wie het niet goed door gaat op school, door weer op het de rechte pad te krijgen. Hij een is ervan uit overtuigd tijdens dat jongeren, die in de problemen door zijn uit geraakt en nog het een hele door toekomst voor zich hebben, het een tweede kans verdienen. een Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem Radhakishun uit zet alles op uit alles om de jongeren, met wie het in niet goed van gaat op school, met weer op het rechte pad uit tijdens te krijgen. Hij is ervan overtuigd met op dat jongeren, die in de problemen tijdens zijn door geraakt en nog op tv een hele toekomst een voor zich hebben, met een tweede kans verdienen. het Afl.: door Franny. Franny komt uit in een groot gezin. Ze met heeft uit zeven broers en zussen. een Franny heeft weinig van zelfvertrouwen. Ze zit het niet lekker in haar vel uit en uit heeft last van angstaanvallen. Vooral uit in de route naar school van is een naar groot probleem. Franny uit blokkeert onderweg en zit met urenlang op in een bankje in het uit park. Hierdoor heeft ze door een enorme leerachterstand op opgelopen. op tv De op het eerste uit gezicht stoere Franny uit moet binnenkort zelfs uit voorkomen bij de officier van het een justitie. Lukt het Prem om Franny van haar angsten te uit met laten overwinnen? Presentatie: van Prem Radhakishun.

Realityserie waarin op jongeren door tussen de twaalf en zeventien jaar met centraal staan. op tv Prem Radhakishun verschijnt een ten tonele om een tieners, waarmee het uit absoluut een niet goed gaat op school, uit beter te de laten presteren. Hij zal daarbij tijdens confrontaties in met de jongeren zelf, hun van ouders en van de school uit niet uit tijdens de weg gaan tijdens om uiteindelijk tot een oplossing op tv te komen. Met het zijn tomeloze op tv inzet en soms onorthodoxe methoden op tv weet hij naar zijn uit doel te bereiken. Prem zet alles op op alles naar om de vijftienjarige uit Milad te het helpen. Opvallend is tijdens dat Milad van zelf een mail stuurde naar in het programma waarin hij door door om de hulp van Prem van vroeg. Hij uit is behoorlijk van vastgelopen en weet niet meer op hoe door hij verder moet. Milad werd uit geboren in een Friesland, maar zijn ouders komen door in uit Afghanistan. Inmiddels woont van hij samen met zijn uit broer, twee zussen en door vader en naar moeder al weer in jaren uit in Zoetermeer. Het op tv is een hecht gezin. tijdens Op de middelbare school ging op tv het uit niet goed het met Milad. Hij tijdens kon niet goed leren en op begon zeer moeilijk en naar het vervelend gedrag te vertonen. Hij werd met overgeplaatst op naar een andere school, uit maar ook een daar was hij door niet te handhaven. met Inmiddels zit hij op op het Speciaal op Onderwijs. Daar ging bij op tv Milad de knop door om. op Hij realiseert zich nu met dat hij met van die tijdens opleiding nooit zijn grote droom van kan verwezenlijken: een hij wil politieagent worden. op Hij zal tijdens dus terug moeten naar het in VMBO, de maar er is geen enkele op tv school de die hem wil door plaatsen. Prem zoekt samen door met de adjunct-directeur van door het Speciaal met Onderwijs naar tijdens een oplossing het en gaat met naar Milad langs bij de de politie om met te kijken wat de de mogelijkheden zijn. Er lijkt op weinig hoop, maar Prem op vecht door, door omdat hij Milad gelooft naar en door hem een mooie tijdens toekomst gunt. op tv Het wordt een door zware strijd, met een door zeer bijzonder resultaat! Presentatie: Prem uit met Radhakishun.

Realityserie waarin het jongeren tussen door de twaalf en zeventien door jaar centraal uit staan. Prem Radhakishun in verschijnt ten van tonele om tieners, waarmee het absoluut door naar niet goed gaat op school, beter tijdens te laten presteren. in Hij zal daarbij in confrontaties met met de jongeren zelf, in hun een ouders en de school uit niet uit de de weg gaan om van uiteindelijk tot een de oplossing te komen. Met zijn een tomeloze inzet en tijdens soms onorthodoxe methoden uit van weet hij zijn doel te bereiken. tijdens op Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie door waarin jongeren tussen de twaalf met een en zeventien jaar centraal de staan. Prem Radhakishun verschijnt ten op tijdens tonele om tieners, op tv waarmee het absoluut niet goed van gaat op school, tijdens beter te laten presteren. tijdens de Hij zal daarbij confrontaties met de naar de jongeren zelf, hun ouders en met de school op tv niet uit de weg het gaan om tijdens uiteindelijk tot het een oplossing te komen. Met zijn met tomeloze inzet op en op tv soms onorthodoxe methoden weet in hij zijn in doel te bereiken. tijdens Afl.: Het verhaal van Christiaan uit tijdens Voorburg. tijdens Prem Radhakishun komt de zestienjarige tijdens Christiaan uit een Voorburg helpen weer in uit balans te in komen. Christiaan heeft weinig met zelfvertrouwen, een zit niet lekker door in zijn in vel en hangt erg aan zijn naar moeder. Op door school gaat het niet door goed. Hij naar haalt het slechte cijfers en is totaal niet op tv gemotiveerd. Prem in krijgt een de indruk dat tijdens Christiaan niet zichzelf kan in zijn en gaat door samen met door hem op zoek naar de in ware Christiaan. tijdens Als Christiaan meer in balans de komt, raakt van hij ook weer van gemotiveerd op uit school. Lukt het uit Prem Christiaan die tijdens 'herkansing' geven? Presentatie: de Prem Radhakishun.

Realityserie waarin door jongeren tussen uit de twaalf en in zeventien jaar centraal staan. naar Prem Radhakishun verschijnt op tv ten tonele om tieners, het waarmee het absoluut het niet goed met gaat van op school, beter te naar laten presteren. Hij zal in daarbij confrontaties met tijdens de jongeren zelf, het hun tijdens ouders en de school niet tijdens uit naar de weg gaan om uiteindelijk het tot een oplossing de te komen. tijdens Met zijn tomeloze op inzet en in soms onorthodoxe methoden weet hij zijn uit doel te bereiken. in Het verhaal van tijdens Ester het uit Apeldoorn. De vijftienjarige in Ester is op naar het eerste in gezicht een mooie, van vrolijke en lieve meid. in Ze woont met uit haar een moeder Erna en broer Roy in in een flat in door Apeldoorn. Vier de jaar geleden is de een vader een van Ester na een het kort ziekbed uit overleden. Ester mist hem nog op tv elke dag. van En dat gemis zorgt van bij van Ester voor de nodige problemen. naar Hoe lief het Ester ook naar lijkt, ze op heeft ook een ander met gezicht. Op school en ook van thuis is een Ester verbaal agressief en in kampt ze tijdens met autoriteitsproblemen. uit Ze maakt constant ruzie naar met op tv haar moeder en wordt een elke dag de klas uitgestuurd. op door Door haar gedrag is Ester van van het reguliere vmbo de overgeplaatst naar het een speciaal voorgezet naar onderwijs, maar ook in daar zit Ester vaker in niet tijdens dan wel in de de klas. Ze uit wordt aan tijdens de lopende band op de les uitgestuurd. Prem Radhakishun op is ervan overtuigd op tv dat probleemjongeren het als Ester recht hebben op op tv een helpende hand. een een Zeker als ze op het speciaal met door onderwijs zitten. Een meisje in de klas uitsturen, betekent het dat ze naar onderwijs ontzegd wordt. En dat door uit pikt Prem niet. Hij door vindt dat naar Ester een herkansing verdient. Presentatie: Prem op tv door Radhakishun.

Realityserie waarin door jongeren in tussen de twaalf en zeventien jaar de centraal staan. in Prem Radhakishun in verschijnt ten tonele het om tieners, waarmee het in absoluut tijdens niet goed gaat op school, beter op tv te laten presteren. een Hij zal met daarbij confrontaties van met de jongeren zelf, hun het ouders en in de school uit niet uit de weg uit gaan om uiteindelijk tot door uit een oplossing te komen. Met zijn door tomeloze inzet en tijdens van soms onorthodoxe methoden weet hij zijn het doel te bereiken. door Het verhaal van door op de vijftienjarige Ieteke. uit Op haar dertiende verhuisde op zij van Vlieland naar de het vasteland. Haar ouders van gingen scheiden en naar haar op tv schoolprestaties werden steeds minder. Ze in op tv werd zelfs van de school gestuurd. Tenslotte kwam door ze terecht in een speciale naar begeleidingsgroep van pedagogen van en psychologen. met Maar ook daar met ging het fout. op tv Inmiddels naar zit ze al meer dan de een een half jaar thuis door niets te doen. Als Prem haar met uit ontmoet vertelt ze op tv dat ze eigenlijk maar de een ding wil: terug naar naar Vlieland. Ieteke: tijdens 'Daar voelde het ik mij altijd van heel veilig en ging het in goed op van school.' Prem op aarzelt geen moment de en gaat het gevecht aan op tijdens om dat voor elkaar te krijgen. naar Dwars tegen door de bureaucratie en de van in gevestigde orde in zoekt hij naar samen met Ieteke uit en naar haar moeder naar de beste in oplossing voor met haar. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

augustus 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord