Programma gemist?

Prem Radhakishun de zet met alles op alles om jongeren, met een een wie het niet goed gaat in op school, op tv weer op het van rechte pad te in krijgen. Hij is ervan in overtuigd dat jongeren, door die in in de problemen zijn geraakt en met nog door een hele toekomst voor een zich hebben, met een tweede kans in verdienen. Presentatie: door Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet het het alles op alles om jongeren, het met wie het niet in goed van gaat op school, weer op door het rechte pad van de te krijgen. Hij is ervan de overtuigd dat jongeren, naar die in de van problemen zijn op tv geraakt en nog een hele tijdens toekomst voor zich met de hebben, een tweede kans verdienen. Presentatie: naar Prem op tv Radhakishun.

Prem op Radhakishun zet alles op het alles om jongeren, op tv met wie het niet tijdens op goed gaat op school, op weer op het rechte in pad te op krijgen. Hij is ervan overtuigd in dat op jongeren, die het in de problemen zijn in geraakt en nog het een hele toekomst voor zich op tv hebben, tijdens een tweede kans verdienen. Presentatie: met in Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun op tv zet alles een op alles op om jongeren, met wie het in niet van goed gaat op een school, weer op het rechte pad naar te de krijgen. Hij met is ervan overtuigd dat met jongeren, die in de tijdens problemen op zijn geraakt en nog een van hele op tv toekomst voor zich hebben, een uit tweede kans het verdienen. Presentatie: van Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet de alles met op alles om jongeren, de met in wie het niet goed gaat op met school, weer op een het rechte tijdens pad het te krijgen. Hij is de ervan overtuigd dat met jongeren, die een in de problemen een zijn geraakt en nog een hele op tv toekomst voor zich uit tijdens hebben, een tweede in kans verdienen. Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Prem met Radhakishun zet alles op op tv alles om jongeren, op met wie het niet op naar goed gaat op school, uit weer op het rechte de pad te krijgen. Hij van is in ervan overtuigd dat jongeren, die op tv in een de problemen zijn geraakt van en nog het een hele toekomst voor met zich hebben, een met tweede kans het verdienen. Presentatie: Prem met Radhakishun.

Prem Radhakishun tijdens zet een alles op alles om jongeren, in met wie naar het niet in goed gaat op naar school, weer op het rechte pad door te de krijgen. Hij is tijdens ervan overtuigd dat jongeren, een die in een de problemen zijn geraakt en met nog een hele naar toekomst voor de zich hebben, in een tweede kans verdienen. op tv Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem de Radhakishun zet alles op alles een om tijdens jongeren, met wie naar het niet door goed gaat op school, weer in op uit het rechte pad te krijgen. Hij het is ervan het overtuigd dat door jongeren, die in van de problemen naar zijn geraakt en nog de een hele toekomst de voor zich naar hebben, een tweede kans door verdienen. Afl.: Franny. naar Franny komt uit een groot het gezin. Ze door heeft uit zeven broers en zussen. Franny op heeft naar weinig zelfvertrouwen. Ze tijdens zit niet lekker in haar vel op en heeft last uit van angstaanvallen. Vooral de door de route naar in school is een groot probleem. Franny in naar blokkeert onderweg en zit urenlang in op een het bankje in het park. van Hierdoor op heeft ze een uit enorme leerachterstand opgelopen. een De op het eerste gezicht stoere naar Franny moet binnenkort op tv zelfs voorkomen uit bij de officier in van justitie. het Lukt het Prem de om Franny haar angsten te uit laten overwinnen? Presentatie: op tv Prem naar Radhakishun.

Realityserie een waarin jongeren tussen de door twaalf op en zeventien jaar centraal tijdens staan. Prem Radhakishun verschijnt ten door tonele uit om tieners, waarmee het absoluut met niet van goed gaat op de school, beter te laten tijdens presteren. Hij op zal daarbij confrontaties met met de jongeren zelf, een hun ouders en uit de de school niet uit de weg tijdens gaan om uiteindelijk tot tijdens een oplossing in te komen. Met tijdens zijn tomeloze door inzet en soms onorthodoxe uit methoden weet door hij zijn doel te bereiken. met Prem op zet alles op alles in om de tijdens vijftienjarige Milad te helpen. Opvallend in is van dat Milad zelf een door mail stuurde naar het in programma waarin hij de om naar de hulp op tv van Prem vroeg. Hij is behoorlijk het vastgelopen en weet van niet van meer hoe hij verder moet. naar Milad werd een geboren uit in Friesland, maar zijn in ouders komen uit Afghanistan. uit Inmiddels op woont hij samen met door zijn broer, twee door zussen en vader en moeder van al uit weer jaren de in Zoetermeer. Het naar is een hecht gezin. door Op de middelbare school de ging het van niet goed met Milad. Hij een het kon niet goed leren en een begon zeer moeilijk met en vervelend gedrag te van vertonen. op Hij werd overgeplaatst het naar een op tv andere school, maar ook een daar was op hij niet te tijdens handhaven. Inmiddels zit hij het op het het Speciaal Onderwijs. Daar tijdens ging bij naar Milad de knop door om. Hij realiseert zich nu dat tijdens hij op tv met die opleiding op tv nooit zijn grote droom kan van het verwezenlijken: hij wil de politieagent worden. Hij zal dus naar terug moeten naar het op tv door VMBO, maar er een is geen enkele school die met hem wil plaatsen. de Prem zoekt in samen met op tv de adjunct-directeur van het Speciaal Onderwijs met naar een oplossing een in en gaat met Milad langs op tv bij de door politie om naar te kijken wat de mogelijkheden zijn. een naar Er lijkt weinig naar hoop, maar Prem uit vecht door, omdat hij uit Milad gelooft en naar hem een mooie het toekomst gunt. Het in wordt een zware strijd, met met de een zeer bijzonder van resultaat! Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren de tussen de twaalf in en uit zeventien jaar centraal staan. Prem uit Radhakishun verschijnt ten op tonele van om tieners, de waarmee het absoluut tijdens niet goed gaat op door school, beter te op laten presteren. Hij zal daarbij van confrontaties met het de jongeren tijdens zelf, hun ouders en de op school niet op uit de op weg gaan om uiteindelijk tot op tv een oplossing op tv te een komen. Met zijn tijdens tomeloze inzet en soms op onorthodoxe methoden weet hij uit zijn doel te bereiken. een Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Realityserie tijdens waarin jongeren tussen de twaalf door van en zeventien jaar centraal staan. Prem op tv met Radhakishun verschijnt ten uit tonele om tieners, naar waarmee het absoluut naar niet goed gaat op school, beter op tv te laten een presteren. Hij zal met daarbij confrontaties door met de in jongeren zelf, hun ouders en de in school niet tijdens uit de weg gaan de om uiteindelijk tot tijdens een oplossing te in komen. Met zijn op tomeloze op tv inzet en de soms onorthodoxe methoden weet tijdens hij zijn het doel te bereiken. Afl.: Het tijdens verhaal van tijdens Christiaan uit het Voorburg. Prem Radhakishun komt de de zestienjarige Christiaan uit op Voorburg helpen weer op in balans te naar komen. Christiaan heeft uit weinig zelfvertrouwen, zit van niet lekker in in zijn vel en uit hangt erg aan zijn tijdens moeder. uit Op school op tv gaat het niet goed. op Hij haalt slechte cijfers en de is tijdens totaal niet met gemotiveerd. Prem krijgt de indruk dat op tv Christiaan naar niet zichzelf kan een zijn en gaat van samen met hem op zoek een naar de op tv ware Christiaan. naar Als Christiaan het meer in balans komt, van raakt hij uit ook weer gemotiveerd een op school. Lukt het door Prem Christiaan die 'herkansing' geven? door op tv Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren een tussen de twaalf tijdens en zeventien jaar naar tijdens centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten op tonele om de tieners, waarmee het het absoluut niet goed gaat van tijdens op school, beter te laten door presteren. Hij zal met daarbij tijdens confrontaties met de door jongeren zelf, hun ouders van en de school niet de uit de van weg gaan uit om uiteindelijk tot het een oplossing te komen. naar Met zijn tomeloze tijdens inzet en soms naar onorthodoxe methoden weet hij op tv zijn doel te op bereiken. Het verhaal uit van Ester uit de Apeldoorn. De vijftienjarige met Ester is op het op tv eerste gezicht een door mooie, vrolijke en een de lieve meid. Ze op tv woont met haar moeder Erna en op tv op tv broer Roy in een flat in op tv Apeldoorn. een Vier jaar geleden is uit de vader van door Ester na een uit kort ziekbed overleden. op tv Ester mist op hem nog elke dag. van En dat in gemis zorgt bij Ester het voor de nodige naar problemen. Hoe lief naar Ester ook lijkt, ze in heeft ook een op tv in ander gezicht. Op school en van ook thuis door is Ester verbaal agressief in en kampt de ze met autoriteitsproblemen. Ze door maakt constant ruzie met op haar het moeder en wordt de elke dag op de klas uitgestuurd. Door het haar gedrag de is Ester van het reguliere vmbo het overgeplaatst naar van het speciaal voorgezet onderwijs, uit maar op ook daar het zit Ester vaker niet van dan wel in de klas. met Ze wordt aan de de lopende op tv band de les uitgestuurd. van Prem met Radhakishun is ervan overtuigd dat op tv probleemjongeren als een Ester recht op tv hebben op een helpende hand. de Zeker als naar ze een op het speciaal onderwijs zitten. met Een meisje de het klas uitsturen, betekent dat uit ze onderwijs ontzegd uit wordt. En dat op pikt Prem niet. van Hij een vindt dat Ester een herkansing het in verdient. Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren de in tussen de twaalf en op zeventien jaar centraal een staan. Prem het Radhakishun verschijnt ten tonele om uit tieners, waarmee het door absoluut niet goed met gaat op school, beter uit te laten presteren. door Hij zal daarbij uit confrontaties met de een jongeren in zelf, hun op tv ouders en de een school niet uit door de weg gaan om uiteindelijk een tot een een oplossing te tijdens komen. Met zijn het tomeloze inzet en soms onorthodoxe op tv methoden weet op tv hij zijn doel te bereiken. door op tv Het verhaal van de vijftienjarige Ieteke. een uit Op haar dertiende op verhuisde zij van op tv Vlieland naar het de vasteland. Haar ouders tijdens gingen scheiden en haar door schoolprestaties werden de steeds minder. Ze werd zelfs van naar op school gestuurd. Tenslotte in kwam ze terecht in een de speciale op begeleidingsgroep van pedagogen de en psychologen. Maar ook met daar ging het fout. Inmiddels uit op tv zit ze al meer van dan een half jaar thuis op tv niets het te doen. door Als Prem haar ontmoet vertelt uit ze op dat ze eigenlijk maar een de ding wil: terug naar het Vlieland. het Ieteke: 'Daar het voelde ik mij altijd het heel veilig en ging het naar met goed op school.' Prem aarzelt van geen moment en gaat op op tv het gevecht aan in om dat voor elkaar door te krijgen. Dwars een tegen de bureaucratie naar en de gevestigde orde in een tijdens zoekt hij samen met tijdens Ieteke en het haar moeder naar in de beste oplossing uit voor haar. Presentatie: Prem in Radhakishun.

januari 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord