Programma gemist?

Prem Radhakishun zet van alles op met alles om jongeren, met naar wie het niet door goed op gaat op school, weer op naar naar het rechte pad te krijgen. Hij het is ervan overtuigd met dat jongeren, die op in op de problemen zijn geraakt en van nog een hele het toekomst met voor zich hebben, een tweede in kans verdienen. door Presentatie: van Prem Radhakishun.

Prem naar Radhakishun zet alles op uit alles om jongeren, met uit wie het niet een goed gaat met op school, weer naar op het rechte pad het te uit krijgen. Hij is ervan overtuigd uit dat jongeren, die uit in de problemen door de zijn geraakt en uit nog een hele van toekomst voor zich hebben, een tweede op naar kans verdienen. Presentatie: Prem met Radhakishun.

Prem Radhakishun zet uit van alles op alles om op jongeren, met wie het op tv niet met goed gaat op in school, weer op het tijdens rechte pad de te krijgen. Hij is ervan een overtuigd dat jongeren, een die in het de problemen zijn uit geraakt en nog een hele tijdens naar toekomst voor zich hebben, in een tweede kans verdienen. Presentatie: uit Prem met Radhakishun.

Prem met Radhakishun zet alles op alles tijdens om jongeren, met met met wie het niet goed gaat op tv op school, weer op naar het rechte de pad te krijgen. Hij in op is ervan overtuigd dat jongeren, de die in de uit problemen zijn geraakt en in nog een hele in toekomst voor de zich hebben, in een tweede kans het verdienen. Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet alles van op alles om jongeren, met het met wie het niet met goed gaat op school, weer op de het de rechte pad te krijgen. met Hij met is ervan overtuigd dat jongeren, de die door in de problemen zijn door geraakt en nog een naar hele toekomst voor met zich hebben, een tweede van kans op tv verdienen. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet op alles op alles de om jongeren, met wie het naar niet het goed gaat op school, weer op de in het rechte pad op tv te krijgen. Hij is ervan overtuigd in dat door jongeren, die in de problemen in zijn geraakt en tijdens nog een het hele toekomst voor de zich hebben, een een tweede kans verdienen. Presentatie: naar van Prem Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet alles door op alles om de jongeren, met op wie het niet met goed gaat op school, weer een op het rechte het pad het te krijgen. Hij een is ervan overtuigd het dat jongeren, die in de problemen in zijn tijdens geraakt en nog door een hele toekomst voor de zich een hebben, een tweede op tv kans verdienen. Presentatie: in Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet tijdens een alles op alles om jongeren, tijdens met tijdens wie het niet in goed gaat op school, weer op uit het rechte de pad met te krijgen. Hij door is ervan overtuigd dat door jongeren, die een in de problemen zijn op geraakt en uit nog een hele toekomst voor zich van op tv hebben, een tweede het kans verdienen. Afl.: tijdens Franny. Franny komt uit een van groot gezin. Ze op tv heeft in zeven broers en op zussen. Franny heeft weinig zelfvertrouwen. door Ze zit van niet lekker in met haar vel en heeft last naar van angstaanvallen. naar Vooral tijdens de route naar school de is een groot van probleem. Franny blokkeert onderweg de en zit urenlang op met een bankje naar in het uit park. Hierdoor heeft ze uit een tijdens enorme leerachterstand opgelopen. met De op het eerste gezicht naar stoere Franny moet op binnenkort zelfs op voorkomen bij de officier in van met justitie. Lukt het op Prem om Franny haar angsten te uit laten overwinnen? Presentatie: door Prem het Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren met tussen de het twaalf en zeventien jaar een van centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten met in tonele om tieners, naar waarmee het absoluut niet uit goed gaat op school, beter op te van laten presteren. Hij het zal daarbij tijdens confrontaties met de jongeren zelf, naar hun tijdens ouders en de school op tv niet uit de de weg gaan door om uiteindelijk tot tijdens een oplossing te komen. Met op tv zijn op tv tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden van weet in hij zijn doel te bereiken. in Prem zet door alles op door alles om met de vijftienjarige Milad van te helpen. Opvallend is dat Milad in zelf een naar mail stuurde in naar het programma waarin op tv hij om de hulp het van Prem door vroeg. Hij door is behoorlijk vastgelopen en weet op tv op niet meer hoe op tv hij verder moet. Milad uit werd geboren van in Friesland, maar zijn ouders komen een uit Afghanistan. Inmiddels in woont hij samen op met met zijn broer, met twee zussen en vader en uit moeder al weer jaren tijdens door in Zoetermeer. Het naar is een hecht gezin. een Op de op middelbare school ging het uit niet goed met Milad. van Hij kon door niet goed leren en begon een zeer moeilijk in en vervelend gedrag naar te vertonen. Hij werd op met overgeplaatst naar een andere school, het maar ook op tv daar was op hij niet te handhaven. in Inmiddels zit hij met op het het Speciaal Onderwijs. Daar ging tijdens bij Milad de een knop om. Hij realiseert een zich van nu dat naar hij met die opleiding naar nooit zijn grote droom het kan verwezenlijken: hij wil op tv naar politieagent worden. Hij zal dus terug een van moeten naar het VMBO, maar de er is geen met enkele school die in hem wil door plaatsen. Prem zoekt samen met uit de adjunct-directeur van uit het Speciaal naar Onderwijs het naar een oplossing en in gaat met op Milad langs bij de politie om op tv te kijken wat door de van mogelijkheden zijn. Er lijkt weinig uit hoop, maar Prem naar vecht een door, omdat door hij Milad gelooft tijdens en hem een mooie toekomst tijdens gunt. Het een wordt een zware strijd, op met een zeer bijzonder in uit resultaat! Presentatie: Prem van Radhakishun.

Realityserie een waarin jongeren tussen de twaalf van en tijdens zeventien jaar centraal staan. met Prem Radhakishun verschijnt ten van tonele op om tieners, waarmee het met absoluut niet van goed gaat op school, beter de te van laten presteren. Hij zal op tv daarbij confrontaties het met de de jongeren zelf, hun ouders en de van uit school niet uit tijdens de weg gaan om uiteindelijk tot met een oplossing te de komen. Met het zijn tomeloze door inzet en soms onorthodoxe methoden met weet de hij zijn doel te op tv bereiken. Presentatie: Prem de Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren op tv tussen de twaalf op en zeventien jaar van centraal staan. op Prem Radhakishun verschijnt ten tijdens tonele met om tieners, waarmee het uit absoluut niet door goed gaat op school, in beter te op tv laten presteren. Hij zal daarbij in confrontaties met met de in jongeren zelf, hun het ouders en de school niet door uit naar de weg gaan om uiteindelijk tot naar een oplossing te de komen. Met zijn op tomeloze inzet tijdens en in soms onorthodoxe methoden weet de hij zijn doel op te bereiken. Afl.: Het verhaal op tv van Christiaan uit uit Voorburg. Prem Radhakishun op het komt de zestienjarige Christiaan uit uit Voorburg helpen weer het in naar balans te komen. Christiaan het heeft weinig zelfvertrouwen, van zit niet op lekker in zijn vel door en hangt van erg aan zijn moeder. Op school naar gaat het niet de goed. in Hij haalt een slechte cijfers en is op totaal niet gemotiveerd. Prem krijgt tijdens op tv de indruk dat Christiaan niet zichzelf op tv in kan zijn en gaat samen met naar hem door op zoek naar de in ware in Christiaan. Als Christiaan het meer in balans komt, raakt hij uit met ook weer gemotiveerd op school. uit Lukt in het Prem Christiaan die 'herkansing' geven? in Presentatie: Prem op Radhakishun.

Realityserie waarin in jongeren tussen de het twaalf een en zeventien jaar op tv centraal staan. Prem een Radhakishun verschijnt ten met tonele om tieners, waarmee het van absoluut niet goed gaat met op school, het beter het te laten presteren. Hij zal naar daarbij confrontaties van met de jongeren zelf, hun tijdens ouders door en de school niet op uit de in weg gaan om met uiteindelijk tot een oplossing te van komen. Met zijn de in tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden uit naar weet hij zijn de doel te bereiken. Het naar verhaal van Ester uit Apeldoorn. in het De vijftienjarige Ester is op uit het eerste op gezicht een mooie, naar vrolijke en lieve het meid. Ze een woont met haar moeder Erna en het broer Roy op in naar een flat in door Apeldoorn. Vier jaar geleden is de met vader op van Ester na met een kort de ziekbed overleden. Ester mist met hem nog elke dag. En door dat met gemis zorgt bij Ester naar voor de nodige in problemen. Hoe lief door Ester ook lijkt, uit ze op tv heeft ook een ander gezicht. Op een school en op tv ook thuis is het Ester op verbaal agressief en kampt ze met tijdens autoriteitsproblemen. van Ze maakt constant tijdens ruzie met haar moeder op tv en wordt een elke dag de klas een uitgestuurd. Door haar gedrag een is Ester van van het reguliere vmbo uit de overgeplaatst naar het tijdens speciaal voorgezet onderwijs, maar ook daar naar zit Ester op vaker niet een dan wel op in de klas. Ze wordt op tv aan de de lopende band de naar les uitgestuurd. Prem Radhakishun is met ervan overtuigd dat een probleemjongeren met als Ester recht hebben op naar een met helpende hand. door Zeker als ze op het speciaal met onderwijs zitten. Een in uit meisje de klas uitsturen, een betekent dat met ze onderwijs ontzegd wordt. En in dat pikt Prem niet. tijdens het Hij vindt dat Ester een herkansing door naar verdient. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Realityserie uit waarin jongeren tussen in de twaalf en met zeventien jaar centraal tijdens staan. Prem Radhakishun verschijnt ten een tonele een om tieners, waarmee het absoluut op tv niet goed gaat in op door school, beter te met laten presteren. Hij de zal daarbij uit confrontaties met de door jongeren zelf, hun het ouders en de school niet uit het de weg gaan het om uiteindelijk het tot een naar oplossing te komen. Met op tv zijn tomeloze inzet en tijdens soms onorthodoxe methoden de weet hij zijn de doel te uit bereiken. van Het verhaal van naar de vijftienjarige Ieteke. Op het haar dertiende verhuisde zij uit van Vlieland naar uit het vasteland. op Haar ouders gingen scheiden en een haar schoolprestaties werden uit steeds minder. op Ze in werd zelfs van de school gestuurd. Tenslotte kwam ze terecht in in een speciale uit door begeleidingsgroep van pedagogen en het psychologen. Maar op tv ook daar ging het fout. Inmiddels uit zit op ze al meer dan een een half jaar de thuis niets te doen. met Als Prem een haar op ontmoet vertelt ze dat ze eigenlijk op maar een ding op op wil: terug naar Vlieland. de Ieteke: 'Daar voelde ik van mij altijd heel het veilig en een ging het goed op naar school.' Prem uit aarzelt geen moment en door gaat het het gevecht aan van om dat voor elkaar te uit krijgen. Dwars de tegen de bureaucratie en een de door gevestigde orde in zoekt hij samen een van met Ieteke en haar moeder op naar de door beste oplossing voor haar. Presentatie: op tv Prem uit Radhakishun.

september 2020
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!