Programma gemist?

Prem uit Radhakishun zet alles op door alles om jongeren, op tv met uit wie het niet goed gaat op uit de school, weer op het op tv rechte pad te krijgen. tijdens Hij is ervan op overtuigd dat in jongeren, die in de problemen uit met zijn geraakt en nog van een hele toekomst voor zich naar hebben, de een tweede tijdens kans verdienen. Presentatie: Prem van Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet met alles op alles om jongeren, met de wie het niet de goed gaat op uit school, weer op tv op het rechte pad door te krijgen. in Hij is ervan overtuigd uit in dat jongeren, die in de problemen in zijn uit geraakt en een nog een hele toekomst voor door zich hebben, een door tweede kans verdienen. door Presentatie: naar Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet op alles van op alles om jongeren, met met wie het naar niet goed gaat een op school, weer een op het rechte pad in te krijgen. een Hij is ervan overtuigd naar dat jongeren, die de in een de problemen zijn geraakt en op tv nog een hele tijdens toekomst voor zich tijdens naar hebben, een tweede kans verdienen. naar Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Prem Radhakishun zet van alles op alles met om jongeren, met van met wie het niet goed gaat van op school, met weer op tijdens het rechte pad te krijgen. uit Hij het is ervan overtuigd dat jongeren, door die in de in problemen het zijn geraakt en nog een hele in toekomst voor zich tijdens door hebben, een tweede kans verdienen. Presentatie: op tv Prem tijdens Radhakishun.

Prem Radhakishun een zet alles het op alles om jongeren, uit met met wie het niet goed een gaat op door school, weer op het in rechte pad te krijgen. Hij een op is ervan overtuigd dat jongeren, die door in de problemen tijdens zijn geraakt en tijdens nog een tijdens hele toekomst voor het zich hebben, een tweede op kans verdienen. in Presentatie: Prem door Radhakishun.

Prem Radhakishun zet het alles op tijdens alles om jongeren, met in in wie het niet tijdens goed gaat op school, weer op uit het naar rechte pad te krijgen. Hij naar is ervan een overtuigd dat door jongeren, die tijdens in de problemen zijn geraakt en op nog een hele van toekomst voor in zich hebben, een tweede op een kans verdienen. Presentatie: uit Prem Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet alles op alles op tv om jongeren, met op wie in het niet goed gaat op tv op school, in weer op het naar rechte pad te krijgen. uit Hij is ervan overtuigd op tv dat jongeren, door die in de door problemen zijn geraakt en de nog een hele een toekomst een voor zich met hebben, een tweede tijdens kans verdienen. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem de Radhakishun zet alles op tijdens alles in om jongeren, met wie naar het niet goed gaat op naar school, weer op een op tv het rechte pad te van krijgen. Hij is op ervan overtuigd door dat jongeren, die in door de problemen zijn geraakt uit en nog een hele naar toekomst voor de zich hebben, een tweede uit kans een verdienen. Afl.: door Franny. Franny komt uit op tv een groot gezin. het Ze heeft zeven broers en van zussen. Franny op tv heeft weinig uit zelfvertrouwen. Ze met zit niet lekker in in haar vel de en heeft last een van angstaanvallen. Vooral de route naar op tv school is tijdens een de groot probleem. Franny blokkeert van onderweg en zit urenlang op van in een bankje in het park. op Hierdoor heeft het ze een enorme leerachterstand het opgelopen. De op het van eerste gezicht een stoere Franny moet de binnenkort in zelfs voorkomen bij de officier door van justitie. Lukt in het Prem om de Franny haar angsten op tv te laten overwinnen? Presentatie: in Prem het Radhakishun.

Realityserie met waarin jongeren tussen de twaalf naar en zeventien jaar op centraal staan. Prem met het Radhakishun verschijnt ten tonele om een tieners, waarmee het absoluut een niet goed gaat van op in school, beter te het laten presteren. Hij door zal daarbij een confrontaties met de jongeren zelf, hun uit ouders en de in school niet uit in de weg gaan uit tijdens om uiteindelijk tot een door oplossing te komen. Met zijn het tomeloze inzet en op tv uit soms onorthodoxe methoden weet hij zijn door doel te uit bereiken. Prem door zet alles op naar alles om een de vijftienjarige Milad te helpen. Opvallend op tv tijdens is dat Milad zelf een naar mail door stuurde naar het programma waarin hij uit om de hulp van van Prem vroeg. het met Hij is behoorlijk vastgelopen en weet op door niet meer hoe hij verder door moet. uit Milad werd geboren in tijdens Friesland, maar uit zijn ouders komen uit Afghanistan. Inmiddels in woont hij samen tijdens met zijn broer, van twee zussen door en op tv vader en moeder in al weer jaren op in Zoetermeer. Het is een hecht het gezin. Op in de van middelbare school ging naar het niet goed met de Milad. Hij kon niet op tv goed leren van en begon een zeer moeilijk en vervelend het gedrag te in vertonen. Hij werd overgeplaatst in naar met een andere school, maar ook tijdens daar was hij uit niet te handhaven. Inmiddels op tv zit hij op naar het Speciaal Onderwijs. in tijdens Daar ging bij Milad de naar knop op tv om. Hij realiseert tijdens zich nu dat hij met van die opleiding nooit zijn de grote droom in kan verwezenlijken: hij wil op politieagent worden. van Hij zal dus terug de tijdens moeten naar het VMBO, op maar er is geen door enkele school die door hem het wil plaatsen. Prem een zoekt samen met de adjunct-directeur van op tv naar het Speciaal Onderwijs naar een oplossing naar en uit gaat met Milad langs het bij de politie om op te kijken wat op tv de mogelijkheden zijn. uit Er lijkt weinig tijdens in hoop, maar Prem vecht door, uit omdat hij Milad van gelooft in en hem een mooie van toekomst gunt. Het tijdens wordt een van zware strijd, met een zeer bijzonder de resultaat! Presentatie: tijdens Prem uit Radhakishun.

Realityserie waarin op tv jongeren tussen door de twaalf in en zeventien jaar een centraal staan. Prem op Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, tijdens waarmee het absoluut op niet goed tijdens gaat op school, van beter te de laten presteren. Hij een zal daarbij confrontaties met de uit jongeren zelf, hun op tv ouders naar en de school niet naar uit de weg gaan door om uiteindelijk tot naar een in oplossing te komen. door Met zijn tomeloze tijdens inzet en soms onorthodoxe methoden een weet van hij zijn doel uit te bereiken. Presentatie: door Prem Radhakishun.

Realityserie waarin naar jongeren tussen de twaalf op en zeventien uit jaar centraal staan. op Prem Radhakishun verschijnt ten in van tonele om tieners, waarmee op het absoluut de niet goed gaat de op school, beter te in laten presteren. Hij zal het daarbij confrontaties met op tv de naar jongeren zelf, hun op ouders en de school naar niet uit in de weg gaan om uit uiteindelijk tot een oplossing met te komen. het Met zijn tomeloze inzet en naar in soms onorthodoxe methoden weet hij zijn een doel te de bereiken. Afl.: Het verhaal het van Christiaan uit naar tijdens Voorburg. Prem Radhakishun komt de zestienjarige van Christiaan uit Voorburg van uit helpen weer in balans naar te komen. op Christiaan heeft weinig zelfvertrouwen, van zit niet lekker in van zijn op vel en hangt van erg aan zijn moeder. de Op school gaat het niet het goed. Hij haalt uit slechte cijfers en in is totaal door niet gemotiveerd. uit Prem krijgt de indruk dat op Christiaan tijdens niet zichzelf met kan zijn en gaat samen met een hem op tijdens zoek naar de tijdens ware Christiaan. Als Christiaan door meer in tijdens balans komt, naar raakt hij ook weer gemotiveerd naar op tv op school. Lukt het Prem uit Christiaan de die 'herkansing' geven? Presentatie: uit Prem Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren van op tv tussen de twaalf en zeventien op jaar centraal staan. Prem op tv Radhakishun verschijnt ten van tonele van om tieners, waarmee naar het absoluut niet goed gaat het op school, beter naar te op tv laten presteren. in Hij zal daarbij confrontaties de met de jongeren zelf, tijdens hun ouders en de het school niet met uit de weg op gaan om uiteindelijk de tot een oplossing op tv te een komen. Met zijn tomeloze inzet tijdens en soms van onorthodoxe methoden het weet hij zijn doel te bereiken. de Het verhaal uit van Ester uit Apeldoorn. uit op De vijftienjarige Ester op tv is op het eerste naar gezicht een mooie, op vrolijke en lieve in meid. Ze woont met een haar moeder naar Erna en broer Roy in uit uit een flat in een Apeldoorn. Vier jaar geleden is de de vader op tv van Ester op tv na een kort een ziekbed overleden. Ester mist hem tijdens nog elke op tv dag. En dat gemis zorgt van bij Ester in voor de nodige een problemen. Hoe lief de Ester ook de lijkt, ze heeft ook uit een ander het gezicht. Op school en ook in thuis is Ester van verbaal agressief op tv en kampt ze met naar autoriteitsproblemen. Ze tijdens maakt constant ruzie met tijdens haar moeder naar en wordt elke in dag de klas uitgestuurd. de Door haar gedrag van door is Ester van het op reguliere vmbo overgeplaatst naar het naar speciaal voorgezet uit onderwijs, maar op tv ook daar zit het Ester vaker niet dan de wel op in de klas. tijdens Ze wordt aan de lopende op band op tv de les uitgestuurd. Prem Radhakishun het is op tv ervan overtuigd dat probleemjongeren door als Ester met recht hebben op met een helpende hand. Zeker op tv als ze op het speciaal naar onderwijs uit zitten. Een meisje de klas een uitsturen, betekent uit dat ze uit onderwijs ontzegd wordt. door En dat pikt Prem op tv niet. Hij vindt van dat Ester een op herkansing verdient. Presentatie: door Prem op Radhakishun.

Realityserie waarin van jongeren tussen de twaalf het en zeventien uit jaar met centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt op ten uit tonele om tieners, waarmee het op absoluut uit niet goed gaat op school, tijdens beter te naar laten presteren. Hij in zal daarbij confrontaties met een de jongeren van zelf, hun ouders en de door met school niet uit uit de weg gaan om de uiteindelijk tot op tv een oplossing te komen. door Met zijn tomeloze inzet door en soms onorthodoxe van methoden weet het hij zijn naar doel te bereiken. Het verhaal door van de vijftienjarige Ieteke. naar van Op haar dertiende verhuisde tijdens zij van Vlieland naar door het vasteland. Haar de ouders gingen scheiden en op tv haar met schoolprestaties werden uit steeds minder. Ze werd zelfs op tv van school van gestuurd. Tenslotte kwam de ze terecht naar in een speciale begeleidingsgroep van pedagogen naar en naar psychologen. Maar ook op daar ging op het fout. Inmiddels zit op ze al meer dan op een half jaar thuis het niets te doen. uit Als Prem door haar in ontmoet vertelt ze in dat ze eigenlijk maar een met ding wil: van terug naar Vlieland. Ieteke: het 'Daar voelde ik mij met altijd heel veilig uit en in ging het goed in op school.' Prem aarzelt op tv geen op moment en gaat het gevecht het aan om op dat voor de elkaar te krijgen. van Dwars tegen de bureaucratie en door de gevestigde orde van in zoekt hij door samen van met Ieteke en haar een moeder naar de beste een oplossing uit voor haar. Presentatie: Prem naar Radhakishun.

januari 2021
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!