Programma gemist?

Prem het Radhakishun zet alles op de alles om jongeren, met een wie de het niet naar goed gaat op het school, weer op op tv het rechte pad uit te krijgen. Hij is door ervan overtuigd een dat jongeren, die in de problemen op tv zijn geraakt op tv en nog een hele tijdens toekomst op tv voor zich hebben, een naar tweede de kans verdienen. Presentatie: naar Prem Radhakishun.

Prem door Radhakishun zet alles de op alles om jongeren, met het wie het een niet goed van gaat op school, weer door op het met rechte pad te het krijgen. Hij een is ervan overtuigd dat jongeren, op tv die in tijdens de problemen zijn geraakt en in naar nog een hele toekomst voor naar zich hebben, naar een tweede kans verdienen. in Presentatie: Prem door Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet alles met op alles om jongeren, met op tv wie door het niet met goed gaat op school, weer door op het in rechte pad te krijgen. op tv Hij is naar ervan overtuigd een dat jongeren, die in de van problemen in zijn geraakt en nog een hele naar toekomst voor zich naar hebben, een een tweede het kans verdienen. Presentatie: Prem met Radhakishun.

Prem in Radhakishun zet alles tijdens op alles om jongeren, met naar wie in het niet goed gaat door op op tv school, weer op het rechte in pad te krijgen. Hij naar is ervan overtuigd door het dat jongeren, die in de problemen op de zijn geraakt en nog een hele een door toekomst voor zich hebben, een tijdens tweede kans verdienen. van Presentatie: Prem door Radhakishun.

Prem Radhakishun zet op tv alles op tv op alles om jongeren, met met op wie het niet goed van gaat op school, het weer op het rechte pad van te krijgen. Hij van door is ervan overtuigd op tv dat jongeren, die in de problemen op met zijn geraakt en nog een op hele toekomst uit voor zich hebben, een tweede door kans verdienen. van Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Prem in Radhakishun zet uit alles op alles om jongeren, op tv met wie het niet naar goed gaat op tijdens school, weer op het het rechte het pad te krijgen. naar Hij is op tv ervan overtuigd dat naar jongeren, die in de problemen op tv zijn tijdens geraakt en nog een een hele naar toekomst voor zich hebben, een tweede het kans verdienen. tijdens Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet alles op alles door om jongeren, op met wie het niet naar goed gaat op op tv school, weer de op door het rechte pad te een krijgen. Hij op is ervan overtuigd in dat jongeren, die in de op problemen uit zijn geraakt en in nog een hele toekomst voor de zich hebben, een uit tweede het kans verdienen. Presentatie: in Prem Radhakishun.

Prem van Radhakishun zet alles op alles met om jongeren, van met wie een het niet goed gaat het op school, weer op tv op naar het rechte pad te naar krijgen. Hij is ervan een overtuigd dat uit jongeren, die in de van problemen in zijn geraakt en nog de een hele toekomst voor zich met hebben, een met tweede kans verdienen. naar Afl.: op tv Franny. Franny komt uit van een groot gezin. op Ze heeft zeven op broers en zussen. Franny heeft tijdens weinig het zelfvertrouwen. Ze zit niet tijdens lekker in haar tijdens vel en heeft last op van angstaanvallen. Vooral van de route naar op school is een door naar groot probleem. Franny in blokkeert onderweg en op zit urenlang op uit een bankje in het park. Hierdoor van heeft ze door een enorme leerachterstand het opgelopen. De op het met eerste gezicht stoere van de Franny moet binnenkort zelfs voorkomen bij naar de officier door van justitie. de Lukt het Prem om Franny op een haar angsten te laten overwinnen? uit Presentatie: Prem door Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren de tijdens tussen de twaalf op tv en zeventien jaar centraal staan. door Prem Radhakishun verschijnt door ten tonele om in tieners, waarmee het absoluut een op niet goed gaat op naar school, beter te laten presteren. met Hij met zal daarbij confrontaties met tijdens de jongeren zelf, op tv hun naar ouders en de door school niet uit tijdens de weg gaan om de uiteindelijk tot een oplossing tijdens te een komen. Met zijn tomeloze inzet en naar door soms onorthodoxe methoden weet hij zijn naar tijdens doel te bereiken. van Prem zet alles op de alles om de op tv vijftienjarige Milad te door helpen. Opvallend is dat tijdens Milad zelf een in mail een stuurde naar het programma waarin uit hij om de uit hulp een van Prem vroeg. Hij is behoorlijk naar vastgelopen en weet het door niet meer hoe op hij verder moet. Milad tijdens werd geboren in Friesland, maar het zijn uit ouders komen uit Afghanistan. Inmiddels een in woont hij samen met zijn broer, op door twee zussen en vader van en moeder al weer het jaren in Zoetermeer. door Het is naar een hecht gezin. het Op de het middelbare school ging van het niet goed met een Milad. Hij kon niet met goed het leren en begon zeer door moeilijk en tijdens vervelend gedrag te vertonen. Hij in werd overgeplaatst de naar een andere het school, maar ook op daar was het hij niet te handhaven. uit Inmiddels zit een hij op van het Speciaal Onderwijs. Daar ging bij uit het Milad de knop om. Hij realiseert de zich nu op dat hij met in die opleiding nooit op zijn grote droom met kan verwezenlijken: van hij wil op politieagent worden. Hij zal dus terug tijdens moeten naar met het VMBO, maar er naar is geen enkele op tv school die op tv hem wil plaatsen. op tv Prem zoekt van samen met uit de adjunct-directeur van het Speciaal Onderwijs de tijdens naar een oplossing en uit gaat met het Milad langs bij de politie het om te kijken de wat met de mogelijkheden zijn. Er het lijkt weinig hoop, maar Prem uit tijdens vecht door, omdat hij Milad gelooft met een en hem een mooie op tv toekomst gunt. Het wordt een uit zware strijd, met de het een zeer bijzonder naar resultaat! Presentatie: Prem in Radhakishun.

Realityserie waarin naar jongeren tussen de het twaalf van en zeventien jaar centraal staan. een Prem Radhakishun uit verschijnt ten tonele uit om tieners, waarmee het op absoluut niet goed gaat met op school, beter van te laten presteren. van uit Hij zal daarbij confrontaties met naar de jongeren tijdens zelf, hun ouders op tv en de school niet uit uit de door weg gaan het om uiteindelijk tot de een oplossing te komen. Met de zijn tomeloze een inzet en soms het onorthodoxe methoden weet hij zijn het een doel te bereiken. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren op naar tussen de twaalf met en zeventien jaar uit centraal staan. Prem uit Radhakishun verschijnt ten tonele om uit tieners, op waarmee het absoluut niet goed naar gaat op van school, beter het te laten presteren. Hij het zal daarbij confrontaties met de een op tv jongeren zelf, hun ouders uit en de school van niet uit de weg in gaan om op uiteindelijk tot een oplossing op tv te komen. Met zijn door tomeloze inzet een en soms onorthodoxe uit methoden van weet hij zijn doel te bereiken. op tv Afl.: Het het verhaal van het Christiaan uit Voorburg. naar Prem Radhakishun komt de een zestienjarige een Christiaan uit Voorburg helpen weer in tijdens balans door te komen. Christiaan op heeft weinig op zelfvertrouwen, zit niet lekker in zijn door vel en hangt op erg aan op tv zijn het moeder. Op school gaat het het niet het goed. Hij haalt slechte cijfers de en is totaal niet in gemotiveerd. Prem krijgt uit de van indruk dat een Christiaan niet zichzelf kan tijdens zijn en gaat samen met met hem op op tv zoek naar de ware op tv Christiaan. Als naar Christiaan meer in balans door komt, de raakt hij ook weer op tv gemotiveerd op school. Lukt naar het Prem Christiaan van die uit 'herkansing' geven? Presentatie: Prem de Radhakishun.

Realityserie tijdens waarin jongeren tussen met de twaalf en zeventien jaar met de centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten op tonele om tieners, door waarmee het een absoluut het niet goed gaat op school, uit beter te laten naar presteren. Hij zal daarbij in confrontaties op tv met de jongeren zelf, op tv hun het ouders en de school niet het uit de weg de gaan om uiteindelijk de tot een door oplossing te komen. op Met zijn tomeloze op tv inzet en soms onorthodoxe naar methoden door weet hij zijn uit doel te bereiken. Het verhaal door van het Ester uit Apeldoorn. de De vijftienjarige Ester is op tijdens het eerste gezicht met een tijdens mooie, vrolijke en lieve meid. een Ze van woont met haar moeder op Erna en broer Roy een in een een flat in uit Apeldoorn. Vier jaar geleden is op tv de vader de van Ester na een kort op tv ziekbed overleden. Ester uit mist hem nog een elke dag. En een door dat gemis zorgt bij Ester naar voor in de nodige problemen. Hoe het lief Ester ook lijkt, ze door heeft ook in een in ander gezicht. Op in school en ook uit thuis is Ester door verbaal agressief en het kampt ze met autoriteitsproblemen. van Ze maakt constant ruzie door met haar moeder en de wordt elke op dag uit de klas uitgestuurd. Door haar op gedrag is Ester door van tijdens het reguliere vmbo overgeplaatst naar uit het speciaal voorgezet op onderwijs, maar ook daar op tv zit uit Ester vaker op tv niet dan wel in de met klas. tijdens Ze wordt aan de lopende band naar de les uitgestuurd. uit Prem op Radhakishun is het ervan overtuigd dat door probleemjongeren als Ester recht hebben op tijdens een helpende naar hand. op tv Zeker als ze op het speciaal naar het onderwijs zitten. Een naar meisje de klas uitsturen, betekent op tv dat ze van onderwijs ontzegd wordt. En op dat pikt naar Prem niet. naar Hij vindt dat Ester het een herkansing verdient. Presentatie: Prem de op Radhakishun.

Realityserie waarin het jongeren tussen naar de twaalf en zeventien door jaar centraal staan. Prem de Radhakishun verschijnt ten op tonele om tieners, het in waarmee het absoluut niet naar goed gaat op het school, beter te laten presteren. een Hij zal daarbij in met confrontaties met de jongeren naar zelf, hun ouders en de naar school niet de uit de weg gaan uit om uit uiteindelijk tot een op tv oplossing te komen. het Met zijn tomeloze op tv inzet en soms tijdens onorthodoxe methoden weet hij uit zijn doel te bereiken. met van Het verhaal van van de vijftienjarige Ieteke. Op op tv haar dertiende verhuisde zij van het Vlieland naar het het vasteland. het Haar ouders gingen scheiden en de haar schoolprestaties werden met op steeds minder. Ze werd op tv zelfs van een school gestuurd. Tenslotte een kwam ze terecht in een speciale op begeleidingsgroep in van pedagogen en psychologen. naar Maar ook het daar ging het fout. tijdens Inmiddels zit de ze al in meer dan een een half jaar thuis niets te op doen. Als Prem tijdens haar ontmoet door vertelt ze een dat ze eigenlijk maar een van ding van wil: terug naar Vlieland. Ieteke: van 'Daar voelde de ik mij altijd heel op tv veilig en ging tijdens het goed naar op school.' Prem aarzelt geen tijdens moment en gaat het het gevecht aan op tv op om dat voor elkaar tijdens te krijgen. Dwars tegen een de bureaucratie naar en de de gevestigde orde in zoekt hij samen de met Ieteke en op tv haar in moeder naar in de beste oplossing voor haar. met Presentatie: Prem door Radhakishun.

december 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!