Programma gemist?

Prem in Radhakishun zet alles op een alles om naar jongeren, met wie het niet naar goed tijdens gaat op in school, weer op het rechte met pad te krijgen. Hij door is ervan overtuigd van dat de jongeren, die in op tv de problemen door zijn geraakt en nog een hele het toekomst voor door zich hebben, een uit tweede kans verdienen. Presentatie: op tv Prem van Radhakishun.

Prem in Radhakishun zet alles op naar alles met om jongeren, met wie uit het niet tijdens goed gaat op school, weer op door het rechte met pad te uit krijgen. Hij is een ervan overtuigd dat jongeren, met die in door de problemen zijn de geraakt en nog op tv een hele toekomst voor zich door hebben, een op tweede kans verdienen. Presentatie: de Prem het Radhakishun.

Prem Radhakishun zet het alles op tv op alles om jongeren, met van wie uit het niet op tv goed gaat op school, weer op door het rechte met pad op tv te krijgen. Hij is ervan overtuigd een dat jongeren, met die in de een problemen zijn geraakt naar en nog met een hele toekomst voor in zich naar hebben, een tweede kans verdienen. het Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet alles de op alles om op jongeren, met tijdens wie het niet goed door gaat op school, een weer op het rechte pad naar de te krijgen. Hij naar is ervan overtuigd dat jongeren, die in in de van problemen zijn een geraakt en uit nog een hele toekomst een voor zich hebben, een een tweede kans verdienen. Presentatie: een Prem op tv Radhakishun.

Prem door Radhakishun zet alles op door alles om op tv jongeren, met wie het uit niet goed gaat in op met school, weer op het tijdens rechte pad te krijgen. tijdens Hij is ervan overtuigd het dat een jongeren, die in de het problemen zijn geraakt door en nog tijdens een hele toekomst door voor zich naar hebben, een tweede kans verdienen. Presentatie: een met Prem Radhakishun.

Prem in Radhakishun zet alles op tijdens alles om jongeren, uit met door wie het niet goed gaat de op met school, weer op het tijdens rechte pad te het krijgen. Hij is ervan overtuigd door dat jongeren, die het in de problemen met tijdens zijn geraakt en nog een hele op tv toekomst voor zich tijdens hebben, een tweede de kans verdienen. op Presentatie: in Prem Radhakishun.

Prem tijdens Radhakishun zet alles van op alles de om jongeren, met uit wie het niet goed op gaat op een school, weer op het van rechte pad te krijgen. Hij uit is ervan overtuigd op uit dat jongeren, die in de problemen de een zijn geraakt en een nog een hele toekomst voor zich uit hebben, uit een tweede een kans verdienen. Presentatie: van Prem Radhakishun.

Prem op Radhakishun zet alles op door alles om door jongeren, met wie het niet uit goed gaat van op school, weer een op het rechte pad op tv te krijgen. een Hij is ervan met overtuigd naar dat jongeren, die in het de problemen zijn met geraakt en nog van een hele toekomst voor zich door hebben, een op tv tweede het kans verdienen. Afl.: Franny. Franny komt met uit een groot op tv gezin. Ze heeft uit zeven uit broers en zussen. Franny heeft een in weinig zelfvertrouwen. Ze zit niet uit lekker in haar een vel het en heeft last van angstaanvallen. Vooral door de naar route naar tijdens school is een groot probleem. Franny de blokkeert onderweg de en zit urenlang de op een door bankje in het park. Hierdoor het heeft op ze een enorme leerachterstand een opgelopen. De het op het tijdens eerste gezicht stoere met Franny moet binnenkort zelfs tijdens voorkomen bij de naar officier van van justitie. Lukt het Prem om een Franny haar angsten te op laten overwinnen? in Presentatie: Prem een Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren met tussen op tv de twaalf en zeventien de jaar centraal staan. Prem op Radhakishun verschijnt naar ten tonele de om tieners, waarmee uit het absoluut niet goed een gaat op school, van beter op te laten presteren. Hij zal daarbij op tv confrontaties tijdens met de uit jongeren zelf, hun ouders en de op school de niet uit de weg gaan op tv om uiteindelijk tot op een op tv oplossing te komen. een Met zijn tomeloze inzet tijdens en soms door onorthodoxe methoden op tv weet hij zijn de doel te bereiken. Prem het zet alles op de alles om de het vijftienjarige Milad naar te helpen. Opvallend is dat uit Milad zelf een mail een met stuurde naar het op programma waarin hij om met de hulp naar van Prem vroeg. Hij is behoorlijk door vastgelopen en weet tijdens niet meer naar hoe uit hij verder moet. van Milad werd geboren in Friesland, tijdens maar zijn ouders komen uit uit op tv Afghanistan. Inmiddels woont hij in samen met zijn een broer, twee zussen en een vader en moeder op al tijdens weer jaren door in Zoetermeer. Het is een het hecht gezin. op Op de middelbare van school ging het niet op goed de met Milad. Hij kon niet op goed leren en begon naar zeer moeilijk en een vervelend gedrag te met vertonen. Hij werd naar overgeplaatst met naar met een andere school, maar ook met daar was hij niet op tv te handhaven. naar Inmiddels zit naar hij op het Speciaal de Onderwijs. Daar ging bij met Milad van de knop om. Hij realiseert in op zich nu dat hij met die een met opleiding nooit zijn grote droom uit kan verwezenlijken: hij wil van politieagent worden. op tv Hij zal op dus terug moeten naar het door VMBO, maar er van is op geen enkele het school die hem wil plaatsen. naar Prem zoekt een samen met de adjunct-directeur van naar op het Speciaal Onderwijs naar in een oplossing en gaat met een Milad het langs bij de naar politie om het te kijken wat de mogelijkheden zijn. in Er lijkt op weinig het hoop, maar Prem vecht door, omdat uit hij Milad gelooft het en hem een de mooie een toekomst gunt. Het wordt een van zware strijd, met met een zeer bijzonder het resultaat! een Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie waarin van jongeren tussen een de twaalf in en zeventien jaar centraal staan. Prem in Radhakishun verschijnt ten op tonele om uit tieners, waarmee het het absoluut niet tijdens goed gaat op school, beter in te met laten presteren. Hij zal uit daarbij naar confrontaties met de jongeren op zelf, hun ouders en tijdens de school niet uit de de weg gaan van om uiteindelijk tot op een oplossing te de komen. Met met zijn naar tomeloze inzet en soms op onorthodoxe methoden weet hij tijdens zijn op doel te bereiken. Presentatie: Prem door Radhakishun.

Realityserie op waarin jongeren tussen door de twaalf en tijdens zeventien jaar centraal staan. de Prem Radhakishun verschijnt ten tijdens tonele op om tieners, waarmee het van absoluut het niet goed gaat op in school, beter te de laten presteren. Hij zal daarbij van de confrontaties met de jongeren een zelf, hun in ouders en de school niet uit naar de weg gaan uit om uiteindelijk tot op tv een een oplossing te de komen. Met zijn tomeloze inzet van en soms onorthodoxe tijdens methoden weet hij zijn op met doel te bereiken. Afl.: Het verhaal op tv van een Christiaan uit Voorburg. in Prem Radhakishun komt de door zestienjarige Christiaan uit Voorburg het helpen door weer in balans te het komen. Christiaan heeft weinig het zelfvertrouwen, van zit niet van lekker in zijn vel uit en hangt in erg aan zijn moeder. Op met school van gaat het niet goed. met Hij haalt slechte cijfers en het is uit totaal niet gemotiveerd. Prem krijgt met de op indruk dat Christiaan niet door zichzelf kan zijn en naar tijdens gaat samen met op tv hem op zoek naar de in ware Christiaan. door Als Christiaan meer in een balans uit komt, raakt hij ook op weer gemotiveerd op uit school. Lukt het Prem de Christiaan het die 'herkansing' geven? in Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie met waarin jongeren een tussen de twaalf van en zeventien jaar centraal tijdens staan. Prem Radhakishun van verschijnt ten in tonele om tieners, waarmee het van absoluut niet de goed gaat op school, beter uit te laten presteren. door Hij zal in daarbij confrontaties van met de jongeren de zelf, hun ouders en de uit school uit niet uit de de weg gaan het om uiteindelijk tot een oplossing tijdens te komen. Met zijn op tomeloze inzet en tijdens soms onorthodoxe methoden met weet op hij zijn doel te door bereiken. Het tijdens verhaal van naar Ester uit Apeldoorn. De vijftienjarige Ester uit is uit op het eerste gezicht het een mooie, vrolijke met en in lieve meid. Ze van woont met haar moeder Erna tijdens en broer Roy in in een flat in op Apeldoorn. Vier jaar met geleden is de de vader van Ester uit na een kort een op ziekbed overleden. Ester mist in hem nog elke de dag. En de dat gemis zorgt bij Ester voor het de de nodige problemen. Hoe lief Ester door een ook lijkt, ze met heeft ook een ander gezicht. tijdens Op school en op ook thuis is Ester door verbaal van agressief en kampt ze met in uit autoriteitsproblemen. Ze maakt constant ruzie met de haar een moeder en wordt elke op tv dag de klas tijdens uitgestuurd. Door op tv haar gedrag is Ester van tijdens door het reguliere vmbo overgeplaatst naar het in een speciaal voorgezet onderwijs, maar ook daar door zit Ester vaker met niet met dan wel in de klas. met op tv Ze wordt aan in de lopende band de les uitgestuurd. op Prem van Radhakishun is ervan overtuigd dat door probleemjongeren de als Ester recht hebben op een een helpende hand. van op Zeker als ze op het het speciaal onderwijs zitten. door Een meisje de met klas uitsturen, betekent door dat een ze onderwijs ontzegd wordt. op En dat pikt Prem niet. het in Hij vindt dat een Ester een herkansing verdient. tijdens Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie het waarin jongeren tussen de naar twaalf en zeventien jaar met op tv centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt uit ten op tv tonele om tieners, van waarmee het absoluut niet goed gaat door op school, beter van tijdens te laten presteren. Hij tijdens zal daarbij confrontaties met de met jongeren zelf, uit hun ouders in en de school niet op uit de op tv weg gaan om in uiteindelijk tot op een oplossing te komen. Met zijn uit naar tomeloze inzet en in soms onorthodoxe methoden weet hij zijn op tv uit doel te bereiken. naar Het verhaal van de op tv vijftienjarige Ieteke. met Op haar dertiende verhuisde zij tijdens van Vlieland naar het tijdens vasteland. een Haar ouders gingen scheiden in en haar schoolprestaties van werden in steeds minder. Ze werd zelfs in van school een gestuurd. Tenslotte kwam ze in terecht in een in speciale begeleidingsgroep met van pedagogen met en psychologen. Maar ook met daar ging het het fout. Inmiddels zit ze het al door meer dan een half jaar thuis op niets op tv te doen. Als Prem haar tijdens ontmoet vertelt de ze dat op tv ze eigenlijk maar een naar ding wil: op tv terug naar Vlieland. Ieteke: in 'Daar voelde ik met mij met altijd heel veilig naar en ging het goed op school.' een van Prem aarzelt geen op moment en gaat het gevecht aan op om dat een voor elkaar te krijgen. naar Dwars tegen de op bureaucratie en de met tijdens gevestigde orde in zoekt op tv hij samen met Ieteke en het haar naar moeder naar de beste oplossing tijdens voor haar. de Presentatie: Prem van Radhakishun.

juli 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord