Programma gemist?

Prem Radhakishun het zet alles op van alles om jongeren, op tv met wie het niet tijdens goed het gaat op school, weer op uit het rechte pad uit te krijgen. Hij met is op tv ervan overtuigd dat op tv jongeren, die in in de problemen zijn in geraakt en nog een uit hele toekomst voor uit zich hebben, met een tweede kans tijdens verdienen. Presentatie: Prem op Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet op alles op alles om jongeren, naar met wie naar het niet een goed gaat op op school, weer op het uit rechte pad te krijgen. Hij op tv tijdens is ervan overtuigd naar dat jongeren, die uit in de problemen zijn door geraakt en nog door een hele toekomst voor op zich hebben, een tweede uit kans naar verdienen. Presentatie: van Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun op tv zet alles op alles op tv om jongeren, uit met wie het van niet goed op tv gaat op school, weer op van het in rechte pad te door krijgen. Hij is de ervan overtuigd dat jongeren, die op tv in de problemen met zijn geraakt en in nog een hele een het toekomst voor zich hebben, een tweede met kans verdienen. Presentatie: in in Prem Radhakishun.

Prem door Radhakishun zet naar alles op alles om tijdens jongeren, met wie het niet een goed een gaat op school, weer op op het rechte op pad te krijgen. door Hij is ervan overtuigd met uit dat jongeren, die in de op problemen van zijn geraakt en nog een met hele toekomst voor uit zich hebben, een in tweede het kans verdienen. Presentatie: Prem uit Radhakishun.

Prem Radhakishun zet door op tv alles op alles tijdens om jongeren, met wie het niet in goed tijdens gaat op uit school, weer op het rechte door pad tijdens te krijgen. Hij is ervan het overtuigd dat jongeren, naar die in de een problemen zijn geraakt en uit nog een uit hele toekomst voor zich op tv hebben, een tweede op tv kans verdienen. op tv Presentatie: Prem van Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet alles op alles een om jongeren, van met wie het van niet goed uit gaat op school, weer op op tv van het rechte pad te het krijgen. Hij is het ervan overtuigd dat op tv jongeren, die door in de problemen het zijn geraakt en nog een hele van toekomst voor zich de hebben, de een tweede in kans verdienen. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem door Radhakishun zet naar alles op alles om jongeren, op met wie het niet het goed gaat op op tv school, weer het op het rechte een pad te krijgen. een Hij is op ervan overtuigd dat jongeren, met die in de een problemen de zijn geraakt en nog een met hele op tv toekomst voor zich hebben, een een tweede kans op tv verdienen. Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Prem Radhakishun zet tijdens alles op in alles om jongeren, met op tv door wie het niet goed gaat uit op school, weer het op naar het rechte pad te krijgen. Hij met is ervan op tv overtuigd dat de jongeren, die op in de problemen zijn met geraakt en nog het een hele toekomst voor zich tijdens hebben, een tweede uit kans de verdienen. Afl.: op Franny. Franny komt uit een door groot gezin. door Ze heeft het zeven broers en de zussen. Franny heeft weinig zelfvertrouwen. Ze op tv zit niet in lekker naar in haar vel en heeft last tijdens van angstaanvallen. door Vooral van de route naar school is op tv een groot uit probleem. Franny tijdens blokkeert onderweg en zit urenlang met op een bankje op in het van park. Hierdoor heeft uit ze een de enorme leerachterstand opgelopen. van De op het eerste gezicht uit stoere Franny op tv moet binnenkort op zelfs voorkomen bij uit de officier van naar justitie. Lukt het Prem in om Franny haar angsten te met laten overwinnen? Presentatie: een Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie het waarin jongeren tussen de tijdens twaalf en zeventien de jaar centraal uit staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tijdens tonele om in tieners, naar waarmee het absoluut niet goed van gaat van op school, beter te laten presteren. het de Hij zal daarbij confrontaties met de het jongeren zelf, hun het ouders en de een school niet in uit de het weg gaan met om uiteindelijk tot een met oplossing te komen. Met het zijn tomeloze inzet en naar soms onorthodoxe in methoden weet een hij zijn tijdens doel te bereiken. Prem uit zet alles op alles een om de naar vijftienjarige Milad te helpen. op tv Opvallend is door dat Milad de zelf een mail stuurde naar het op tv programma waarin hij een om naar de hulp van Prem vroeg. op Hij is een behoorlijk vastgelopen en weet in niet meer van hoe hij verder op moet. op tv Milad werd geboren in Friesland, op tv maar de zijn ouders komen uit Afghanistan. een Inmiddels op woont hij samen met zijn op broer, twee op tv zussen en vader uit en moeder de al weer jaren in Zoetermeer. op Het is een door hecht gezin. Op met de middelbare school ging op tv het niet goed uit het met Milad. Hij kon op niet goed leren en op tv begon zeer tijdens moeilijk en vervelend gedrag op tv te vertonen. Hij werd een overgeplaatst met naar een andere op school, maar ook tijdens daar was hij niet de te handhaven. Inmiddels van zit hij uit op het op Speciaal Onderwijs. Daar ging door bij Milad met de knop om. uit Hij realiseert een zich nu dat hij met die het op opleiding nooit zijn grote op tv droom kan van verwezenlijken: hij wil het politieagent worden. Hij uit zal dus terug moeten de naar het uit VMBO, maar er is geen op enkele school die naar hem wil plaatsen. Prem door zoekt samen met op de het adjunct-directeur van op het Speciaal Onderwijs naar een de oplossing en gaat door met naar Milad langs bij de politie de om te kijken wat met de van mogelijkheden zijn. Er lijkt weinig door hoop, maar Prem uit vecht tijdens door, omdat hij het Milad gelooft door en hem een mooie toekomst op gunt. de Het wordt een op zware strijd, met de een zeer bijzonder resultaat! een Presentatie: Prem het Radhakishun.

Realityserie met waarin jongeren tussen op tv de twaalf en zeventien naar jaar centraal staan. door Prem uit Radhakishun verschijnt ten op tv tonele om tieners, de waarmee het absoluut de niet goed gaat op school, naar beter op te laten presteren. Hij van zal daarbij confrontaties op tv met de jongeren zelf, op hun ouders naar en de school niet naar uit de weg naar gaan om uiteindelijk op tv tot een naar oplossing te met komen. Met zijn tomeloze inzet en op soms tijdens onorthodoxe methoden weet hij zijn naar van doel te bereiken. Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie waarin de jongeren van tussen de twaalf op en zeventien jaar centraal staan. met Prem Radhakishun verschijnt ten naar tonele om tieners, een waarmee naar het absoluut niet goed gaat op tv met op school, beter te laten presteren. op tv Hij zal daarbij op confrontaties van met de jongeren met zelf, hun ouders en naar de school niet uit uit de weg gaan het om uiteindelijk van tot op tv een oplossing te het komen. Met zijn van tomeloze inzet en soms onorthodoxe door methoden weet uit hij zijn doel op tv te bereiken. Afl.: Het verhaal in van Christiaan in uit Voorburg. Prem Radhakishun door komt de een zestienjarige Christiaan uit Voorburg in helpen uit weer in balans te komen. tijdens Christiaan heeft het weinig zelfvertrouwen, zit tijdens niet lekker het in zijn vel en hangt een van erg aan zijn moeder. Op naar school gaat uit het niet goed. Hij haalt een slechte cijfers en het is op tv totaal niet gemotiveerd. Prem krijgt het de uit indruk dat Christiaan op niet zichzelf het kan zijn en gaat naar samen met hem op zoek op tv naar de de ware Christiaan. Als Christiaan naar meer in in balans komt, raakt het hij ook tijdens weer gemotiveerd op school. Lukt het in het Prem Christiaan die 'herkansing' van geven? de Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie op waarin jongeren naar tussen de twaalf en door zeventien jaar centraal staan. Prem in met Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, tijdens waarmee het absoluut een niet door goed gaat op school, beter het te laten met presteren. Hij zal met daarbij confrontaties op tv met de jongeren zelf, hun van ouders en de het een school niet uit tijdens de weg gaan in om uiteindelijk tot een oplossing te in komen. Met zijn uit tomeloze inzet en op tijdens soms onorthodoxe methoden weet hij zijn het doel te bereiken. naar tijdens Het verhaal van Ester op tv uit Apeldoorn. De door vijftienjarige Ester is op van het door eerste gezicht een mooie, vrolijke naar en lieve meid. Ze uit woont met haar in moeder van Erna en door broer Roy in uit een flat in Apeldoorn. Vier jaar uit geleden is naar de vader van uit Ester na een tijdens kort tijdens ziekbed overleden. Ester mist hem nog van elke dag. En uit dat van gemis zorgt bij Ester voor op de nodige tijdens problemen. Hoe lief Ester op tv ook lijkt, een ze heeft ook een op tv ander naar gezicht. Op naar school en ook de thuis is Ester verbaal agressief en in kampt ze met naar autoriteitsproblemen. op tv Ze maakt constant het ruzie met haar moeder en op wordt elke in dag de klas uitgestuurd. een Door haar gedrag met naar is Ester van het het reguliere vmbo overgeplaatst naar het met speciaal tijdens voorgezet onderwijs, maar ook daar naar zit Ester een vaker niet dan het wel in de tijdens klas. Ze door wordt aan met de lopende band de van les uitgestuurd. Prem naar Radhakishun is ervan op overtuigd dat een probleemjongeren als Ester recht hebben op op een helpende een hand. Zeker als ze tijdens op het speciaal uit onderwijs tijdens zitten. Een door meisje de klas met uitsturen, betekent dat ze onderwijs ontzegd door wordt. En dat de pikt Prem niet. met Hij vindt met dat Ester een herkansing door verdient. Presentatie: in Prem een Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren een tussen op de twaalf en zeventien van jaar centraal staan. de Prem Radhakishun een verschijnt ten tonele om tieners, naar uit waarmee het absoluut niet goed met gaat op school, beter het te door laten presteren. Hij zal uit daarbij confrontaties met naar de tijdens jongeren zelf, hun ouders en uit de school niet tijdens uit de weg in gaan om uiteindelijk tot op een tijdens oplossing te op komen. Met zijn tomeloze in inzet en soms onorthodoxe een methoden het weet hij zijn in doel te bereiken. op tv Het verhaal van de uit vijftienjarige Ieteke. Op op tv haar dertiende verhuisde zij van van Vlieland van naar het vasteland. de Haar ouders gingen een scheiden en haar schoolprestaties werden op tv steeds minder. Ze op werd tijdens zelfs van school op tv gestuurd. Tenslotte kwam het ze terecht met in een speciale begeleidingsgroep van van pedagogen en psychologen. met Maar ook op tv daar ging het fout. tijdens Inmiddels zit ze al uit in meer dan een half jaar thuis door niets te doen. op tv Als Prem haar uit ontmoet vertelt een ze dat ze eigenlijk in maar een ding naar in wil: terug naar Vlieland. Ieteke: het 'Daar voelde naar ik mij met altijd heel veilig en ging het door in goed op school.' Prem aarzelt in geen uit moment en gaat met het gevecht aan om dat voor in elkaar te krijgen. de Dwars van tegen de bureaucratie in en de gevestigde orde in met tijdens zoekt hij samen met met Ieteke en op tv haar moeder naar de beste de oplossing de voor haar. Presentatie: door Prem Radhakishun.

januari 2020
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!