Programma gemist?

Prem van Radhakishun zet alles op op alles om van jongeren, met wie het van niet goed gaat op met op school, weer op het in rechte pad uit te krijgen. Hij is ervan overtuigd van dat jongeren, met die in de problemen de zijn geraakt en naar een nog een hele toekomst met voor zich hebben, op een tweede kans verdienen. op Presentatie: Prem door Radhakishun.

Prem Radhakishun zet in in alles op alles op tv om jongeren, met de wie het niet goed gaat in op op tv school, weer op van het rechte pad te krijgen. Hij uit is een ervan overtuigd dat tijdens jongeren, die in de op tv problemen naar zijn geraakt en nog een hele op tv toekomst van voor zich hebben, op tv een tweede met kans verdienen. Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet alles met op alles om jongeren, met in wie het het niet goed gaat naar op school, weer in op het rechte pad de te krijgen. een Hij is ervan een overtuigd dat jongeren, die op in de problemen op op zijn geraakt en uit nog een hele toekomst naar voor zich door hebben, een tweede kans verdienen. van Presentatie: Prem in Radhakishun.

Prem Radhakishun zet de alles het op alles om jongeren, met uit wie het niet met goed gaat uit op school, door weer op het rechte pad naar te een krijgen. Hij is ervan overtuigd de dat jongeren, in die uit in de problemen zijn geraakt en op nog een hele van toekomst voor zich uit hebben, een tweede op kans verdienen. de Presentatie: Prem in Radhakishun.

Prem door Radhakishun zet alles op een alles om met jongeren, met wie het niet in van goed gaat op school, weer op op het op rechte pad te krijgen. Hij op tv is de ervan overtuigd dat uit jongeren, die in op de problemen zijn geraakt op tv en nog een een hele toekomst een voor zich hebben, de een tweede kans verdienen. op tv Presentatie: Prem van Radhakishun.

Prem op Radhakishun zet met alles op alles om jongeren, met met wie uit het niet goed gaat op op school, een weer op tijdens het rechte pad door te krijgen. Hij is ervan een overtuigd uit dat jongeren, die in de op tv problemen zijn geraakt de en van nog een hele het toekomst voor zich hebben, een tweede het met kans verdienen. Presentatie: Prem naar Radhakishun.

Prem Radhakishun zet naar in alles op alles tijdens om jongeren, met wie het de niet goed gaat op in in school, weer op tijdens het rechte pad te krijgen. Hij met is ervan door overtuigd dat uit jongeren, die in door de problemen zijn de geraakt en nog een hele op tv toekomst voor zich op tv hebben, een tweede van kans verdienen. de Presentatie: Prem in Radhakishun.

Prem Radhakishun door zet alles in op alles om jongeren, door met wie het niet uit goed het gaat op school, weer op naar het rechte op pad de te krijgen. Hij is ervan overtuigd tijdens dat jongeren, met die in de op tv problemen zijn geraakt op en nog een in hele toekomst een voor zich tijdens hebben, een tweede het kans verdienen. Afl.: Franny. Franny komt in uit een groot tijdens op tv gezin. Ze heeft zeven de broers en met zussen. Franny heeft weinig tijdens zelfvertrouwen. Ze zit niet lekker tijdens in op haar vel en heeft last door met van angstaanvallen. Vooral de uit route naar in school is een groot op tv probleem. Franny blokkeert een onderweg en in zit urenlang op een bankje de in het park. Hierdoor met heeft op tv ze een enorme van leerachterstand opgelopen. De op de het eerste gezicht tijdens stoere Franny moet binnenkort op zelfs voorkomen bij door van de officier van justitie. Lukt door het Prem om Franny door haar angsten te met laten overwinnen? de Presentatie: Prem de Radhakishun.

Realityserie op tv waarin jongeren tussen het de twaalf en zeventien jaar door door centraal staan. Prem Radhakishun een verschijnt ten tonele om op tv tieners, waarmee het absoluut uit niet goed gaat een op naar school, beter te van laten presteren. uit Hij zal daarbij op confrontaties met de jongeren zelf, hun op ouders en de tijdens met school niet uit de weg op gaan om door uiteindelijk tot een naar oplossing te komen. Met een zijn tomeloze uit inzet en soms op onorthodoxe methoden weet hij van zijn doel te van bereiken. door Prem zet alles op tijdens alles om de vijftienjarige van Milad te helpen. Opvallend een het is dat Milad zelf een een mail een stuurde naar het programma waarin hij in om de naar hulp van Prem op tv vroeg. Hij is behoorlijk door vastgelopen en weet op niet meer de hoe hij verder tijdens moet. Milad werd door geboren in Friesland, tijdens maar uit zijn ouders komen uit tijdens Afghanistan. Inmiddels woont in hij samen met zijn broer, uit twee het zussen en uit vader en moeder al met weer jaren in Zoetermeer. op tv Het in is een hecht uit gezin. Op de middelbare school ging naar in het niet goed met Milad. op Hij de kon niet goed leren en begon een zeer moeilijk en het van vervelend gedrag te vertonen. Hij door werd door overgeplaatst naar een andere school, naar het maar ook daar was tijdens hij niet door te handhaven. Inmiddels van zit hij op het naar Speciaal Onderwijs. Daar ging bij het Milad de knop de om. Hij realiseert uit zich nu door dat hij met die in van opleiding nooit zijn grote droom kan van de verwezenlijken: hij wil politieagent worden. Hij op tv in zal dus terug het moeten naar het VMBO, maar de er is geen enkele tijdens school uit die hem met wil plaatsen. Prem zoekt samen met uit de adjunct-directeur in van het naar Speciaal Onderwijs op naar een oplossing en van gaat met Milad langs met bij de de politie om te met kijken wat de door mogelijkheden zijn. Er lijkt weinig op tv hoop, maar door Prem in vecht door, omdat hij naar Milad gelooft door en hem een mooie toekomst gunt. de Het door wordt een op tv zware strijd, met een zeer bijzonder in resultaat! Presentatie: op Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie een waarin jongeren tussen de in twaalf en zeventien jaar door het centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten op tonele om tieners, een op tv waarmee het absoluut niet uit goed gaat een op school, beter van te laten presteren. Hij zal daarbij de een confrontaties met de jongeren zelf, op hun tijdens ouders en de school op tv niet uit de weg gaan tijdens om uiteindelijk tijdens tot een oplossing te een komen. het Met zijn tomeloze met inzet en tijdens soms onorthodoxe methoden weet de hij zijn met doel te bereiken. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Realityserie waarin het jongeren tussen de met twaalf en van zeventien jaar centraal staan. een Prem Radhakishun het verschijnt ten tonele om tieners, van waarmee het het absoluut niet van goed gaat op school, beter tijdens een te laten presteren. door Hij zal daarbij confrontaties met de de jongeren zelf, de hun ouders en de op school niet uit naar in de weg gaan om uiteindelijk tot door een een oplossing te naar komen. Met zijn tomeloze tijdens inzet en de soms onorthodoxe methoden weet hij zijn door doel op te bereiken. door Afl.: Het verhaal van Christiaan met uit Voorburg. Prem in Radhakishun op tv komt de zestienjarige Christiaan naar uit Voorburg helpen weer in een tijdens balans te komen. Christiaan heeft weinig een zelfvertrouwen, zit een niet lekker in uit zijn in vel en hangt erg door aan zijn van moeder. Op school gaat het op niet goed. op tv Hij haalt slechte cijfers en op tv is totaal niet een gemotiveerd. Prem krijgt naar de indruk dat uit Christiaan niet zichzelf op kan naar zijn en gaat samen met op tv hem naar op zoek met naar de ware Christiaan. tijdens Als Christiaan meer in balans naar van komt, raakt hij ook weer in gemotiveerd op met school. Lukt het het Prem Christiaan die 'herkansing' geven? uit Presentatie: Prem door Radhakishun.

Realityserie met waarin jongeren tijdens tussen de twaalf en zeventien jaar uit centraal staan. tijdens Prem van Radhakishun verschijnt ten tonele om naar tieners, waarmee het absoluut een door niet goed gaat op school, beter het een te laten presteren. een Hij zal daarbij de confrontaties met de in jongeren zelf, hun ouders tijdens en de school op niet uit de van weg gaan om uiteindelijk tot naar tijdens een oplossing te naar komen. Met zijn tomeloze inzet en tijdens soms onorthodoxe op methoden weet de hij zijn doel te met bereiken. Het verhaal van een Ester uit Apeldoorn. met op tv De vijftienjarige Ester is op op tv het eerste uit gezicht een mooie, vrolijke en tijdens lieve op meid. Ze van woont met haar moeder Erna door en het broer Roy in tijdens een flat in Apeldoorn. Vier jaar op tv geleden is de tijdens vader van Ester uit uit na een kort ziekbed overleden. het Ester mist hem nog met elke dag. En op dat gemis een zorgt bij op tv Ester voor de de nodige problemen. Hoe van lief Ester ook tijdens lijkt, ze heeft een ook een ander gezicht. in Op school en uit ook thuis is het Ester verbaal agressief en door tijdens kampt ze met autoriteitsproblemen. in Ze maakt constant ruzie met in haar moeder en met wordt elke dag op tv de op tv klas uitgestuurd. Door haar gedrag het is het Ester van het reguliere vmbo naar overgeplaatst op naar het van speciaal voorgezet onderwijs, het maar ook daar zit Ester de vaker een niet dan wel uit in de klas. met Ze wordt aan de lopende band een in de les uitgestuurd. de Prem Radhakishun is ervan overtuigd door dat probleemjongeren als op Ester recht het hebben op het een helpende hand. Zeker tijdens als ze op het door speciaal onderwijs van zitten. Een meisje de klas uit uitsturen, betekent dat tijdens ze uit onderwijs ontzegd wordt. het En dat pikt een Prem niet. Hij vindt dat uit Ester een een herkansing verdient. Presentatie: op tv Prem van Radhakishun.

Realityserie waarin tijdens jongeren tussen de de twaalf en zeventien het jaar centraal staan. op Prem Radhakishun door verschijnt ten tonele om uit tieners, waarmee een het absoluut niet goed op gaat tijdens op school, beter te op laten presteren. Hij zal het daarbij confrontaties met het de jongeren zelf, de hun ouders en de de school in niet uit de tijdens weg gaan om uiteindelijk de tot uit een oplossing te naar komen. Met zijn tomeloze inzet uit en soms onorthodoxe van methoden weet op tv hij zijn doel te op tv bereiken. met Het verhaal van de vijftienjarige tijdens Ieteke. op Op haar dertiende verhuisde zij van door op tv Vlieland naar het vasteland. Haar ouders op gingen naar scheiden en haar schoolprestaties werden van steeds minder. naar Ze werd zelfs van met het school gestuurd. Tenslotte kwam ze terecht het in van een speciale begeleidingsgroep van op pedagogen en op tv psychologen. Maar ook daar tijdens ging het fout. Inmiddels de zit ze in al meer tijdens dan een half naar jaar thuis de niets te doen. Als het Prem haar het ontmoet vertelt ze dat ze eigenlijk in het maar een ding tijdens wil: terug naar Vlieland. Ieteke: het 'Daar voelde met ik mij altijd het heel veilig en ging een het goed op school.' in met Prem aarzelt geen moment en gaat het het gevecht in aan om dat voor van elkaar te de krijgen. tijdens Dwars tegen de bureaucratie en de de gevestigde orde in het zoekt uit hij samen met Ieteke uit en uit haar moeder naar de beste oplossing met met voor haar. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

maart 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord