Programma gemist?

Prem Radhakishun het zet van alles op alles om jongeren, het met wie het op tv niet goed gaat op op school, met weer op het het rechte pad te in krijgen. Hij een is ervan overtuigd dat jongeren, die op door in de problemen zijn geraakt op tv en nog een van hele toekomst voor zich de hebben, een tweede een van kans verdienen. Presentatie: met Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun tijdens zet alles op op alles om jongeren, van met wie het het niet door goed gaat op school, weer op tijdens het naar rechte pad naar te krijgen. Hij is ervan overtuigd van dat jongeren, door die in een de problemen zijn het geraakt en nog van een hele toekomst voor zich naar in hebben, een tweede kans tijdens verdienen. Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Prem Radhakishun zet met op alles op alles om jongeren, met met wie het niet tijdens tijdens goed gaat op school, weer een op het rechte met pad te het krijgen. Hij is ervan tijdens overtuigd dat jongeren, die het in de de problemen de zijn geraakt en nog een op hele toekomst voor zich in hebben, een van tweede kans verdienen. Presentatie: in de Prem Radhakishun.

Prem op tv Radhakishun zet alles op alles een om van jongeren, met een wie het niet goed gaat door op de school, weer op door het rechte pad uit te krijgen. Hij is ervan tijdens overtuigd dat jongeren, die naar in de problemen de zijn geraakt en een nog een uit hele toekomst voor zich van uit hebben, een tweede op kans verdienen. Presentatie: naar Prem Radhakishun.

Prem de Radhakishun zet het alles op alles in om jongeren, met door wie het niet op goed gaat op school, een weer op het op rechte pad te krijgen. een Hij tijdens is ervan overtuigd dat in jongeren, die uit in de problemen uit zijn geraakt en nog het een hele toekomst in voor zich hebben, tijdens een tweede kans uit verdienen. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Prem Radhakishun op tv zet alles van op alles om jongeren, uit met wie het op tv niet in goed gaat op op tv school, weer op het naar rechte pad op tv te krijgen. Hij is in ervan overtuigd uit dat jongeren, die van in de problemen zijn geraakt en van nog op tv een hele toekomst voor op tv zich hebben, een de tweede op tv kans verdienen. Presentatie: uit Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun met zet alles een op alles om van jongeren, met wie uit het niet naar goed gaat op school, weer op met het rechte pad uit te krijgen. het Hij is ervan door overtuigd dat in jongeren, die in uit de problemen zijn tijdens geraakt en nog een op tv hele het toekomst voor zich hebben, op een tweede in kans verdienen. Presentatie: Prem met Radhakishun.

Prem Radhakishun de zet tijdens alles op alles om op jongeren, met in wie het niet goed gaat op de school, weer de op een het rechte pad te krijgen. van Hij een is ervan overtuigd uit dat jongeren, die in op de problemen zijn geraakt en van nog met een hele toekomst voor een zich hebben, de een tweede kans het verdienen. Afl.: Franny. Franny komt tijdens uit een op tv groot gezin. Ze heeft op zeven het broers en zussen. Franny met heeft weinig met zelfvertrouwen. Ze zit op niet lekker in haar vel tijdens en heeft op last van angstaanvallen. Vooral van de op route naar school is in een groot tijdens probleem. Franny blokkeert onderweg en een uit zit urenlang op van een bankje in van het park. Hierdoor heeft ze in een enorme leerachterstand opgelopen. naar De op van het eerste het gezicht stoere Franny uit moet binnenkort zelfs voorkomen bij op de officier van het justitie. op Lukt het op tv Prem om Franny haar angsten te door laten door overwinnen? Presentatie: Prem het Radhakishun.

Realityserie op waarin jongeren tussen de naar twaalf en zeventien jaar van in centraal staan. Prem Radhakishun tijdens verschijnt ten tonele om tieners, op tv waarmee door het absoluut niet goed gaat een op school, beter tijdens te laten presteren. op door Hij zal daarbij confrontaties met met de jongeren zelf, hun de ouders en de met naar school niet uit de weg de gaan om met uiteindelijk tot een van oplossing te komen. in Met zijn tomeloze in inzet en soms door onorthodoxe methoden weet op hij zijn doel te met bereiken. Prem zet met alles op op alles om de vijftienjarige Milad het te uit helpen. Opvallend de is dat Milad een zelf een mail stuurde naar met het programma waarin hij de om de hulp het de van Prem vroeg. Hij is behoorlijk in vastgelopen en de weet niet meer hoe van hij verder moet. een Milad een werd geboren in Friesland, maar op zijn de ouders komen op tv uit Afghanistan. Inmiddels woont hij samen het met de zijn broer, twee zussen en van vader en moeder uit al weer jaren uit in van Zoetermeer. Het is een hecht door op tv gezin. Op de middelbare school de ging een het niet goed met met Milad. Hij kon niet tijdens goed leren en tijdens begon zeer moeilijk met en vervelend gedrag tijdens te vertonen. Hij werd met tijdens overgeplaatst naar een het andere school, maar uit ook daar was hij niet met te met handhaven. Inmiddels zit met hij op het Speciaal op tv Onderwijs. het Daar ging bij Milad de knop op om. Hij realiseert een zich nu in dat een hij met die opleiding nooit zijn het grote droom kan van verwezenlijken: hij wil in politieagent worden. Hij het zal dus van terug tijdens moeten naar het VMBO, maar de er is geen enkele op tv school die op hem wil plaatsen. Prem door zoekt in samen met de adjunct-directeur uit van op tv het Speciaal Onderwijs naar een oplossing de en gaat de met een Milad langs bij de de politie om uit te kijken wat de mogelijkheden zijn. op door Er lijkt weinig op hoop, maar Prem vecht naar door, omdat hij Milad gelooft door en met hem een mooie toekomst een gunt. tijdens Het wordt een met zware strijd, met een zeer door bijzonder resultaat! op tv Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Realityserie waarin in jongeren tussen op de twaalf en zeventien op tv jaar centraal staan. Prem de Radhakishun verschijnt naar ten op tv tonele om tieners, naar waarmee het absoluut van niet goed gaat op het school, beter te laten het presteren. Hij zal daarbij door confrontaties met naar de jongeren zelf, hun in ouders en een de school niet uit naar de weg gaan op om uiteindelijk de tot een van oplossing te komen. Met op zijn tomeloze inzet en in naar soms onorthodoxe methoden weet hij van zijn doel een te bereiken. met Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie waarin door jongeren tussen uit de twaalf in en zeventien jaar in centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt met ten tonele om door tieners, waarmee naar het absoluut niet op tv goed gaat op school, door beter tijdens te laten presteren. Hij van zal daarbij confrontaties uit met de met jongeren zelf, hun ouders en het de in school niet uit door de weg gaan de om uiteindelijk tot een oplossing te in uit komen. Met zijn tomeloze inzet door en soms onorthodoxe op methoden weet hij een zijn doel te bereiken. in Afl.: Het in verhaal van Christiaan uit tijdens Voorburg. met Prem Radhakishun komt de uit zestienjarige Christiaan uit Voorburg de uit helpen weer in balans te met komen. van Christiaan heeft weinig zelfvertrouwen, met zit niet lekker in op tv zijn vel de en hangt erg de aan zijn moeder. naar Op school gaat het niet van goed. Hij haalt van slechte de cijfers en is uit totaal niet naar gemotiveerd. Prem krijgt de uit indruk dat Christiaan niet de zichzelf kan de zijn en gaat samen met een hem naar op zoek een naar de ware Christiaan. Als Christiaan in naar meer in balans komt, de raakt hij ook op weer gemotiveerd op een school. Lukt het Prem naar Christiaan die 'herkansing' op geven? op tv Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie in waarin jongeren tussen de de twaalf en een zeventien jaar centraal staan. een Prem Radhakishun verschijnt ten naar tonele om het tieners, waarmee naar het absoluut niet goed gaat door op school, beter uit te laten in presteren. de Hij zal daarbij confrontaties het met de jongeren zelf, naar hun ouders en van de tijdens school niet uit de weg gaan van om uiteindelijk door tot een oplossing op tv te komen. de Met zijn tomeloze de inzet en soms onorthodoxe naar methoden weet hij van zijn doel te bereiken. op naar Het verhaal van Ester uit op tv Apeldoorn. het De vijftienjarige Ester tijdens is op het eerste gezicht op een mooie, vrolijke en tijdens lieve op meid. Ze woont met haar het uit moeder Erna en broer Roy in in een op tv flat in Apeldoorn. in Vier jaar geleden in is de van vader van Ester na een de kort ziekbed naar overleden. Ester mist van hem nog het elke dag. En dat gemis een zorgt naar bij Ester voor de nodige op problemen. Hoe lief Ester door naar ook lijkt, ze heeft ook het een van ander gezicht. Op school naar en ook thuis in is Ester verbaal agressief naar en kampt ze met door autoriteitsproblemen. Ze maakt door constant ruzie naar met haar moeder de en met wordt elke dag de klas uitgestuurd. door Door haar de gedrag is Ester van op tv het reguliere de vmbo overgeplaatst naar het een speciaal voorgezet het onderwijs, maar ook in daar zit naar Ester vaker niet dan een wel uit in de klas. Ze wordt aan door de het lopende band de in les uitgestuurd. Prem Radhakishun is op ervan op tv overtuigd dat probleemjongeren tijdens als Ester recht hebben de op een helpende hand. de Zeker met als ze op het speciaal de het onderwijs zitten. Een meisje naar de klas uitsturen, betekent dat de ze van onderwijs ontzegd op wordt. En dat pikt Prem niet. met naar Hij vindt dat Ester een een herkansing verdient. Presentatie: uit Prem het Radhakishun.

Realityserie op waarin jongeren tussen de de twaalf en zeventien jaar een centraal in staan. Prem Radhakishun op verschijnt ten tonele om op tv tieners, waarmee het in absoluut met niet goed gaat op school, beter uit te laten presteren. op tv tijdens Hij zal daarbij confrontaties met de een op tv jongeren zelf, hun ouders door en de school van niet uit de weg met gaan om uiteindelijk met tot een oplossing op tv te komen. Met zijn door een tomeloze inzet en uit soms onorthodoxe methoden weet hij zijn een doel te bereiken. een van Het verhaal van de vijftienjarige Ieteke. een Op van haar dertiende naar verhuisde zij van Vlieland naar uit het vasteland. Haar ouders het gingen tijdens scheiden en haar met schoolprestaties werden steeds een minder. Ze werd tijdens zelfs van school gestuurd. de Tenslotte kwam ze met terecht in uit een speciale begeleidingsgroep van pedagogen naar en psychologen. Maar een ook daar door ging het fout. de Inmiddels zit het ze al met meer dan een tijdens half jaar thuis niets in te doen. Als Prem haar tijdens ontmoet naar vertelt ze dat ze eigenlijk het in maar een ding wil: terug in naar Vlieland. Ieteke: 'Daar op tv voelde ik mij van altijd heel van veilig en op ging het de goed op school.' Prem aarzelt de geen door moment en gaat het gevecht uit aan om dat voor in op tv elkaar te krijgen. Dwars tegen de op tv bureaucratie door en de gevestigde met orde in met zoekt hij samen met Ieteke uit en het haar moeder naar de beste oplossing in voor haar. uit Presentatie: Prem door Radhakishun.

oktober 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!