Programma gemist?

Prem Radhakishun de zet alles met op alles om het jongeren, met wie het niet een goed gaat op op tv school, weer de op het door rechte pad te krijgen. uit Hij een is ervan overtuigd dat jongeren, die tijdens op in de problemen zijn geraakt het en in nog een hele toekomst voor zich de hebben, een tweede het kans verdienen. op Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem Radhakishun een zet alles op op tv alles om jongeren, op tv met wie het op niet met goed gaat op school, weer op van het het rechte pad te naar krijgen. Hij is ervan tijdens overtuigd dat het jongeren, die in de met problemen zijn de geraakt en nog een de hele tijdens toekomst voor zich hebben, tijdens een tweede kans in verdienen. Presentatie: Prem uit Radhakishun.

Prem van Radhakishun zet alles op alles uit om in jongeren, met wie met het niet goed gaat op in school, weer de op het door rechte pad te op krijgen. Hij op tv is ervan overtuigd dat jongeren, die op tv in de uit problemen een zijn geraakt en nog een hele een toekomst in voor zich in hebben, een tweede kans op tv verdienen. Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Prem op tv Radhakishun zet alles op naar alles om de jongeren, met wie het niet de goed gaat op op tv school, weer op een op het rechte pad op tv te krijgen. Hij is ervan uit overtuigd dat jongeren, die in in de de problemen zijn geraakt tijdens en met nog een hele toekomst voor van zich hebben, uit een tweede kans verdienen. Presentatie: op tv Prem uit Radhakishun.

Prem Radhakishun zet met alles op een alles naar om jongeren, met op wie het niet goed gaat op een school, weer op op tv van het rechte pad te krijgen. op Hij is ervan overtuigd in dat jongeren, naar die in de problemen naar zijn naar geraakt en nog een hele de naar toekomst voor zich hebben, in een tweede het kans verdienen. Presentatie: de Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun zet tijdens uit alles op alles om een jongeren, met wie het met niet goed gaat op de school, weer op op uit het rechte pad te krijgen. tijdens Hij is naar ervan overtuigd dat naar jongeren, die tijdens in de problemen zijn geraakt tijdens en nog een op hele met toekomst voor zich hebben, de een tweede kans op verdienen. Presentatie: tijdens Prem Radhakishun.

Prem van Radhakishun zet alles naar op alles om jongeren, op tv met wie met het niet goed gaat op tijdens school, weer op op tv het rechte naar pad te tijdens krijgen. Hij is ervan in overtuigd op tv dat jongeren, die in tijdens de problemen door zijn geraakt en nog een tijdens hele met toekomst voor zich een hebben, een tweede kans naar verdienen. Presentatie: op Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun in zet alles op alles met om jongeren, uit met wie de het niet goed gaat op op school, de weer op het rechte pad van een te krijgen. Hij naar is ervan overtuigd dat jongeren, die op tv in met de problemen zijn geraakt en de nog een door hele toekomst op voor zich op hebben, een tweede kans verdienen. de Afl.: Franny. Franny komt het uit een van groot gezin. Ze heeft uit zeven broers met en zussen. Franny heeft naar weinig zelfvertrouwen. door Ze tijdens zit niet lekker in haar vel uit een en heeft last van angstaanvallen. Vooral op tv met de route naar in school is een op tv groot probleem. Franny blokkeert onderweg tijdens en door zit urenlang op een bankje in op tv het park. Hierdoor tijdens op tv heeft ze een enorme leerachterstand uit opgelopen. De op uit het eerste gezicht op tv stoere Franny op moet binnenkort zelfs door voorkomen bij de officier van op tv justitie. op tv Lukt het Prem om Franny door het haar angsten te laten overwinnen? uit Presentatie: Prem de Radhakishun.

Realityserie van waarin jongeren tussen de op twaalf en met zeventien jaar centraal staan. op tv Prem op Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, naar waarmee het absoluut tijdens niet goed de gaat het op school, beter door te laten presteren. Hij tijdens zal daarbij door confrontaties met de jongeren zelf, het hun ouders en een de in school niet uit de weg tijdens gaan uit om uiteindelijk tot een op tv oplossing te komen. Met zijn tijdens tomeloze inzet en met soms het onorthodoxe methoden weet naar hij zijn doel in te bereiken. Prem zet alles door door op alles om met de vijftienjarige Milad te helpen. het Opvallend is dat door Milad op zelf een mail in stuurde naar het het programma waarin hij de om de hulp van het Prem vroeg. Hij op tv is behoorlijk vastgelopen de en weet het niet meer hoe hij in verder moet. Milad werd geboren op in Friesland, uit maar zijn een ouders komen uit naar Afghanistan. Inmiddels woont hij samen op tv met het zijn broer, op tv twee zussen en vader en moeder in al weer jaren met in Zoetermeer. Het op is een hecht door gezin. Op de de middelbare school naar ging het niet in goed met Milad. Hij tijdens een kon niet goed leren en op begon zeer moeilijk het en vervelend gedrag op tv te op tv vertonen. Hij werd overgeplaatst tijdens naar een andere school, met maar ook tijdens daar was tijdens hij niet uit te handhaven. Inmiddels zit op tv hij op het van Speciaal Onderwijs. het Daar ging bij Milad op de knop in om. Hij realiseert de zich nu dat hij met die de opleiding nooit door zijn grote droom kan op verwezenlijken: hij wil een politieagent worden. uit Hij zal op tv dus terug naar moeten naar het VMBO, maar er het op is geen enkele school van die hem wil plaatsen. Prem van zoekt in samen met de adjunct-directeur van van het een Speciaal Onderwijs naar een in oplossing en gaat met de Milad langs bij een de politie de om te kijken wat door de mogelijkheden de zijn. tijdens Er lijkt weinig hoop, met maar Prem op tv vecht door, omdat hij Milad de gelooft en op hem een op tv mooie toekomst gunt. Het wordt door een zware strijd, met het van een zeer bijzonder uit resultaat! Presentatie: Prem tijdens Radhakishun.

Realityserie door waarin jongeren tussen een de twaalf en zeventien uit jaar centraal de staan. Prem een Radhakishun verschijnt ten tonele om door tieners, waarmee het absoluut naar niet de goed gaat op tijdens school, beter op te laten presteren. Hij zal de daarbij confrontaties de met de jongeren in zelf, hun ouders een en de school niet een uit naar de weg gaan om een uiteindelijk tot een van oplossing te op tv komen. Met zijn op tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden een in weet hij zijn doel te het bereiken. Presentatie: Prem de Radhakishun.

Realityserie waarin in jongeren tussen met de twaalf en zeventien jaar op tv centraal staan. het Prem Radhakishun op verschijnt ten tonele om tieners, de naar waarmee het absoluut niet goed een gaat door op school, beter te laten door presteren. tijdens Hij zal daarbij confrontaties met de de jongeren met zelf, hun ouders en de het school niet uit naar de met weg gaan om uiteindelijk naar tot een de oplossing te komen. Met door zijn tomeloze inzet naar en soms onorthodoxe methoden van van weet hij zijn doel te op tv bereiken. Afl.: Het op verhaal van van Christiaan uit Voorburg. van Prem Radhakishun komt de zestienjarige op tv Christiaan uit met Voorburg helpen het weer in balans te komen. het een Christiaan heeft weinig zelfvertrouwen, zit niet tijdens lekker van in zijn vel en hangt op erg aan een zijn door moeder. Op school de gaat het niet door goed. Hij haalt naar slechte cijfers en is totaal niet op tv gemotiveerd. Prem het krijgt de indruk dat een van Christiaan niet zichzelf kan zijn en de gaat van samen met hem met op zoek naar de ware naar Christiaan. Als de Christiaan meer naar in balans komt, raakt uit hij door ook weer gemotiveerd op school. uit Lukt het Prem uit Christiaan die 'herkansing' geven? tijdens door Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie uit waarin jongeren in tussen de twaalf en zeventien door jaar centraal uit staan. Prem Radhakishun verschijnt het ten tonele door om tieners, waarmee het absoluut van niet goed gaat het op school, in beter te de laten presteren. door Hij zal daarbij confrontaties door met de tijdens jongeren zelf, hun in ouders en de school op niet uit de de weg gaan om uiteindelijk naar tot een oplossing van te komen. door Met zijn tomeloze van inzet en soms onorthodoxe door methoden weet het hij zijn doel te bereiken. op tv Het het verhaal van Ester uit Apeldoorn. op in De vijftienjarige Ester is op het het eerste gezicht in een mooie, vrolijke en een tijdens lieve meid. Ze woont met de haar moeder Erna de en broer Roy in door een flat in tijdens Apeldoorn. Vier uit jaar geleden van is de vader van de Ester na op een kort ziekbed overleden. een Ester naar mist hem nog op elke dag. En dat door gemis zorgt bij Ester een voor de nodige problemen. in Hoe lief Ester een ook lijkt, de ze heeft ook een in ander van gezicht. Op school van en ook op thuis is Ester uit verbaal agressief en kampt ze met met autoriteitsproblemen. Ze door maakt constant ruzie op met haar moeder in en wordt elke de dag de de klas uitgestuurd. Door in haar gedrag is het Ester van het met reguliere vmbo overgeplaatst naar een het speciaal voorgezet onderwijs, met maar ook daar de zit Ester vaker op niet op tv dan wel in uit de klas. Ze wordt de aan de lopende met band door de les uitgestuurd. Prem Radhakishun is naar ervan een overtuigd dat probleemjongeren als uit Ester recht hebben op door een op tv helpende hand. Zeker de als ze op op het speciaal onderwijs zitten. naar Een meisje de door klas met uitsturen, betekent dat ze tijdens onderwijs ontzegd wordt. het En dat door pikt Prem niet. Hij vindt dat van Ester een in herkansing verdient. Presentatie: een Prem door Radhakishun.

Realityserie een waarin jongeren tussen de een twaalf en zeventien jaar op centraal staan. door Prem Radhakishun verschijnt een ten tonele om tieners, uit waarmee het tijdens absoluut niet de goed gaat op school, naar beter te laten op presteren. Hij zal een daarbij confrontaties met de met jongeren een zelf, hun ouders naar en de school niet uit uit de weg gaan in naar om uiteindelijk tot door een oplossing te komen. Met naar zijn tomeloze inzet en tijdens soms onorthodoxe met methoden weet hij tijdens zijn doel te naar bereiken. Het met verhaal van de vijftienjarige Ieteke. van Op de haar dertiende verhuisde zij op van Vlieland naar het van vasteland. door Haar ouders gingen met scheiden en haar naar schoolprestaties werden het steeds minder. Ze op werd zelfs van school door gestuurd. Tenslotte kwam ze terecht de in een een speciale begeleidingsgroep van het pedagogen en psychologen. Maar in ook daar door ging het fout. Inmiddels met zit uit ze al tijdens meer dan een half jaar thuis een niets de te doen. op Als Prem haar ontmoet vertelt op tv ze dat ze eigenlijk door maar een ding met door wil: terug naar Vlieland. Ieteke: het 'Daar tijdens voelde ik mij tijdens altijd heel veilig en ging het tijdens goed op school.' in Prem aarzelt geen van moment en uit gaat het gevecht van aan om dat voor uit elkaar met te krijgen. Dwars naar tegen de het bureaucratie en de op tv gevestigde orde in door zoekt hij samen met Ieteke en van de haar moeder naar de in beste oplossing voor haar. Presentatie: door met Prem Radhakishun.

december 2019
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!