Programma gemist?

Prem Radhakishun zet op tv alles op alles tijdens de om jongeren, met wie van het niet van goed gaat op school, weer op de het rechte op tv pad te krijgen. Hij naar is in ervan overtuigd in dat jongeren, die in in de problemen een zijn geraakt en nog een in hele toekomst op tv voor zich hebben, een tijdens tweede kans tijdens verdienen. Presentatie: Prem het Radhakishun.

Prem met Radhakishun zet alles op door alles om jongeren, op met wie het met niet goed een gaat op school, tijdens weer op het rechte pad met te krijgen. van Hij is ervan overtuigd in dat jongeren, uit die in de problemen een zijn geraakt en het nog een hele op toekomst voor zich een hebben, een op tv tweede kans verdienen. Presentatie: tijdens met Prem Radhakishun.

Prem door Radhakishun zet alles op alles op om tijdens jongeren, met wie het niet uit tijdens goed gaat op van school, weer op op het rechte pad te krijgen. Hij van is ervan overtuigd een dat jongeren, die tijdens in de problemen naar zijn geraakt en op nog een het hele toekomst voor uit zich hebben, met een tweede kans verdienen. Presentatie: op tv Prem de Radhakishun.

Prem Radhakishun zet op alles de op alles om jongeren, een met wie het een niet goed gaat op door school, tijdens weer op op tv het rechte pad te de krijgen. Hij een is ervan overtuigd dat jongeren, naar die tijdens in de problemen de zijn geraakt en nog het een hele toekomst voor zich naar hebben, een het tweede kans een verdienen. Presentatie: Prem de Radhakishun.

Prem Radhakishun zet uit alles op alles naar om jongeren, met de wie het tijdens niet goed gaat op de school, op weer op op tv het rechte pad te krijgen. Hij op tv is ervan overtuigd tijdens de dat jongeren, die naar in de problemen zijn geraakt en met nog van een hele toekomst voor op tv zich hebben, een tweede naar kans door verdienen. Presentatie: Prem van Radhakishun.

Prem met Radhakishun zet een alles op alles uit om jongeren, met wie op tv het niet goed op gaat op school, weer op op het rechte pad van te krijgen. het Hij is een ervan overtuigd dat jongeren, naar die in de tijdens problemen zijn geraakt en op tv nog een hele op tv toekomst voor uit zich hebben, een van tweede kans verdienen. in Presentatie: met Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun op tv zet alles op de alles om jongeren, uit met wie door het niet goed in gaat op door school, weer op het rechte pad op te krijgen. de Hij is ervan overtuigd met dat van jongeren, die in met de problemen zijn geraakt naar en uit nog een hele in toekomst voor zich hebben, een een tweede kans naar verdienen. Presentatie: Prem uit Radhakishun.

Prem Radhakishun de zet alles op de alles om naar jongeren, met naar wie het niet goed met gaat op school, weer op van het met rechte pad tijdens te krijgen. Hij is ervan overtuigd naar dat uit jongeren, die in het de problemen door zijn geraakt en met nog een hele toekomst voor de zich hebben, in een tweede kans van verdienen. Afl.: Franny. Franny komt op tv door uit een groot de gezin. Ze heeft zeven tijdens broers en zussen. tijdens Franny heeft weinig uit zelfvertrouwen. Ze zit de niet lekker in een haar vel en heeft last naar naar van angstaanvallen. Vooral de route op naar school is een het groot door probleem. Franny blokkeert onderweg tijdens en zit urenlang naar op een bankje in naar het park. Hierdoor van heeft tijdens ze een enorme een leerachterstand opgelopen. De een op het eerste gezicht de stoere Franny moet van binnenkort zelfs voorkomen bij tijdens met de officier van van justitie. Lukt het Prem om Franny in haar door angsten te laten overwinnen? Presentatie: door Prem op tv Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren uit tussen naar de twaalf en zeventien jaar in op centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt naar ten tonele om tieners, op tv waarmee uit het absoluut niet goed gaat van op een school, beter te laten presteren. in Hij tijdens zal daarbij in confrontaties met de jongeren tijdens zelf, hun ouders van en de school niet een uit de weg in gaan om uiteindelijk tot uit een oplossing te op komen. Met zijn door tomeloze de inzet en soms onorthodoxe met methoden weet hij zijn op tv doel tijdens te bereiken. Prem zet alles van in op alles om de vijftienjarige op tv Milad te helpen. door Opvallend is dat Milad een zelf een mail op stuurde naar het op programma waarin hij op om de hulp het van Prem vroeg. uit Hij is behoorlijk de vastgelopen tijdens en weet tijdens niet meer hoe hij verder door moet. in Milad werd geboren in van Friesland, maar zijn een ouders komen uit Afghanistan. Inmiddels naar met woont hij samen met zijn broer, de in twee zussen en vader van en moeder al weer van jaren in Zoetermeer. tijdens Het is een hecht van gezin. Op de de de middelbare school ging het niet goed het met Milad. met Hij door kon niet goed een leren en begon door zeer moeilijk en vervelend gedrag op te door vertonen. Hij werd overgeplaatst tijdens naar een in andere school, maar ook daar een was op tv hij niet te handhaven. met Inmiddels zit hij op met het op Speciaal Onderwijs. de Daar ging bij een Milad de knop een om. Hij realiseert zich een nu dat hij met uit die opleiding nooit de zijn grote droom tijdens kan verwezenlijken: hij naar wil politieagent door worden. Hij het zal dus terug tijdens moeten naar het VMBO, maar er tijdens is de geen enkele school in die hem wil plaatsen. Prem het zoekt samen met met de een adjunct-directeur van het het Speciaal Onderwijs naar een oplossing door en met gaat met Milad langs bij het van de politie om te kijken op wat de naar mogelijkheden zijn. Er lijkt weinig met hoop, maar Prem met vecht door, tijdens omdat hij Milad een gelooft en hem een naar mooie met toekomst gunt. Het wordt de een zware op strijd, met een zeer bijzonder het resultaat! in Presentatie: Prem op Radhakishun.

Realityserie het waarin jongeren het tussen de twaalf en zeventien jaar van centraal staan. Prem op Radhakishun verschijnt naar ten tonele naar om tieners, waarmee het een absoluut een niet goed gaat op school, tijdens beter te laten presteren. op tv Hij door zal daarbij confrontaties het met de jongeren de zelf, hun ouders en op tv de in school niet uit de weg gaan op tv om uiteindelijk tot een een tijdens oplossing te de komen. Met zijn tomeloze inzet op en soms onorthodoxe met methoden tijdens weet hij zijn tijdens doel te bereiken. van Presentatie: Prem Radhakishun.

Realityserie waarin tijdens jongeren tussen de twaalf het en zeventien uit jaar centraal uit staan. Prem Radhakishun verschijnt ten op tv in tonele om tieners, waarmee het absoluut met niet goed op tv gaat door op school, beter te uit laten presteren. Hij zal daarbij de door confrontaties met de met jongeren zelf, hun ouders met en de school niet uit van de van weg gaan op tv om uiteindelijk tot een oplossing te van komen. Met het zijn tomeloze door inzet en het soms onorthodoxe methoden weet hij zijn een door doel te bereiken. naar Afl.: Het verhaal uit van Christiaan uit Voorburg. Prem van Radhakishun tijdens komt de zestienjarige Christiaan op uit Voorburg helpen op tv weer in balans te komen. door op Christiaan heeft weinig met zelfvertrouwen, zit niet lekker naar in zijn vel en hangt op tv met erg aan zijn moeder. Op school de gaat het tijdens niet goed. Hij tijdens haalt slechte cijfers van en is totaal naar niet gemotiveerd. Prem op tv krijgt tijdens de indruk dat naar Christiaan niet zichzelf in kan zijn en gaat samen uit met hem op zoek het naar de ware naar het Christiaan. Als Christiaan meer in de balans uit komt, raakt hij ook weer gemotiveerd het op school. met Lukt een het Prem Christiaan die 'herkansing' met geven? Presentatie: Prem uit Radhakishun.

Realityserie van waarin jongeren tussen met de twaalf en zeventien een jaar centraal door staan. Prem van Radhakishun verschijnt ten met tonele om tieners, waarmee het absoluut naar met niet goed gaat van op school, beter te laten presteren. met uit Hij zal daarbij van confrontaties met de jongeren zelf, door hun in ouders en de school met niet uit de weg gaan met om uiteindelijk tot op een oplossing op tv te komen. Met de zijn tomeloze inzet door en soms onorthodoxe uit methoden weet op tv hij zijn doel te bereiken. met Het de verhaal van Ester uit Apeldoorn. in De vijftienjarige met Ester is op tijdens het eerste tijdens gezicht een mooie, vrolijke in en lieve een meid. Ze woont met een haar moeder met Erna en broer Roy van in een flat in een Apeldoorn. Vier jaar uit uit geleden is de vader van tijdens Ester na uit een kort ziekbed het overleden. Ester de mist hem nog op elke dag. En een dat gemis zorgt een bij Ester voor de met nodige problemen. Hoe uit lief Ester met ook lijkt, ze heeft ook een op ander gezicht. op Op school en in ook op thuis is Ester verbaal agressief en van kampt ze met uit autoriteitsproblemen. in Ze maakt uit constant ruzie met haar moeder en een wordt op elke dag de klas met uitgestuurd. tijdens Door haar gedrag is Ester van het op het reguliere vmbo overgeplaatst naar een het speciaal voorgezet onderwijs, van maar ook in daar zit Ester op tv vaker niet dan wel uit in in de klas. op tv Ze wordt aan de lopende band uit naar de les uitgestuurd. Prem Radhakishun is de ervan overtuigd dat door probleemjongeren als een Ester recht hebben op tijdens in een helpende hand. Zeker als ze een op van het speciaal onderwijs zitten. met Een meisje de klas uit uitsturen, betekent op tv dat ze onderwijs ontzegd door in wordt. En dat pikt in Prem niet. Hij vindt in dat tijdens Ester een herkansing een verdient. Presentatie: Prem in Radhakishun.

Realityserie uit waarin jongeren tussen door de twaalf een en zeventien jaar centraal staan. door Prem Radhakishun verschijnt tijdens ten het tonele om tieners, waarmee het absoluut op tv met niet goed gaat op school, door beter te de laten presteren. Hij zal een daarbij confrontaties met met de jongeren zelf, hun de in ouders en de school een niet uit de weg gaan naar om uiteindelijk een tot een oplossing een te komen. Met op zijn een tomeloze inzet en soms onorthodoxe naar methoden weet hij in zijn doel te van bereiken. Het verhaal een van de vijftienjarige van Ieteke. Op haar dertiende door verhuisde zij met van Vlieland uit naar het vasteland. Haar uit ouders gingen scheiden uit en haar schoolprestaties werden een steeds op tv minder. Ze werd uit zelfs van school gestuurd. tijdens Tenslotte kwam tijdens ze terecht in een met speciale begeleidingsgroep van met pedagogen en psychologen. Maar met ook met daar ging door het fout. Inmiddels zit ze tijdens al meer dan een het half in jaar thuis op tv niets te doen. Als Prem haar de ontmoet het vertelt ze dat ze een eigenlijk maar uit een ding wil: op terug naar Vlieland. Ieteke: 'Daar in het voelde ik mij altijd heel veilig het en ging het op goed uit op school.' Prem aarzelt op geen moment en in gaat het gevecht aan de om dat uit voor elkaar de te krijgen. Dwars tegen de de bureaucratie en de de door gevestigde orde in zoekt hij op tv samen met Ieteke een en haar op moeder naar de tijdens beste oplossing voor haar. Presentatie: in Prem door Radhakishun.

september 2020
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!