Programma gemist?

Prem de Radhakishun zet alles op alles naar om door jongeren, met wie uit het niet goed gaat op een school, met weer op het een rechte pad te krijgen. de Hij is ervan overtuigd het dat tijdens jongeren, die in uit de problemen zijn tijdens geraakt en nog een de hele toekomst voor zich het in hebben, een tweede kans een verdienen. Presentatie: Prem op tv Radhakishun.

Prem in Radhakishun zet alles op naar alles in om jongeren, met op wie het niet met goed gaat op school, weer van op het door rechte pad te krijgen. met Hij is ervan door overtuigd door dat jongeren, die in uit de problemen zijn geraakt en op tv nog een op hele in toekomst voor zich hebben, een tweede naar kans verdienen. Presentatie: door Prem op Radhakishun.

Prem een Radhakishun zet alles de op alles om jongeren, tijdens met wie het de niet goed op gaat op school, weer een op het in rechte pad te tijdens krijgen. Hij is op ervan overtuigd dat jongeren, die uit in in de problemen zijn op geraakt en nog een hele een toekomst voor van zich hebben, een tweede van kans verdienen. op tv Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem uit Radhakishun zet tijdens alles op alles om naar jongeren, met het wie het niet goed gaat met op school, tijdens weer op van het rechte pad op te krijgen. Hij is tijdens ervan overtuigd dat jongeren, op die in het de problemen met zijn geraakt en nog een hele naar toekomst de voor zich hebben, uit een tweede door kans verdienen. Presentatie: van Prem Radhakishun.

Prem van Radhakishun zet alles op naar alles naar om jongeren, met wie het door niet goed gaat op met school, weer op een door het rechte pad te krijgen. naar Hij naar is ervan overtuigd dat jongeren, die een in de de problemen door zijn geraakt en nog een hele door toekomst in voor zich hebben, een tweede de tijdens kans verdienen. Presentatie: Prem een Radhakishun.

Prem naar Radhakishun zet de alles op alles om jongeren, met de wie naar het niet goed gaat op in tijdens school, weer op het rechte tijdens pad te het krijgen. Hij is tijdens ervan overtuigd op dat jongeren, die op tv in de problemen op tv zijn geraakt en nog een een hele toekomst voor een zich tijdens hebben, een tweede kans verdienen. Presentatie: van Prem met Radhakishun.

Prem Radhakishun het zet alles op de alles om de jongeren, met tijdens wie het niet in goed gaat op school, op weer op met het rechte pad te naar krijgen. Hij een is ervan overtuigd op dat jongeren, die in het de problemen zijn geraakt en een op nog een hele toekomst de voor zich hebben, de een tweede kans verdienen. Presentatie: door het Prem Radhakishun.

Prem Radhakishun naar zet alles op alles de om jongeren, met met wie in het niet goed op gaat op school, weer op in het rechte op tv pad met te krijgen. Hij is ervan overtuigd uit dat met jongeren, die in in de problemen zijn op geraakt en nog een op hele uit toekomst voor zich hebben, een tweede een kans op tv verdienen. Afl.: het Franny. Franny komt uit een groot met gezin. naar Ze heeft zeven een broers en naar zussen. Franny heeft weinig zelfvertrouwen. van Ze zit niet lekker in in door haar vel en heeft op last van angstaanvallen. tijdens Vooral de route van naar school met is een groot probleem. in Franny blokkeert onderweg en uit zit urenlang op in een bankje door in het naar park. Hierdoor heeft ze een het enorme leerachterstand opgelopen. van De op het met eerste gezicht op stoere Franny moet de binnenkort zelfs voorkomen door bij de officier naar van justitie. in Lukt het Prem naar om Franny haar angsten door te laten overwinnen? Presentatie: met Prem op tv Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren een tussen de twaalf door op en zeventien jaar centraal door staan. Prem Radhakishun verschijnt tijdens ten tonele om een tieners, waarmee het absoluut met niet goed tijdens gaat op school, op tv beter te laten uit presteren. Hij naar zal daarbij confrontaties met met de tijdens jongeren zelf, hun het ouders en de school niet uit met op de weg gaan met om uiteindelijk tot een oplossing te het komen. op Met zijn tomeloze met inzet en soms onorthodoxe naar methoden weet hij uit zijn in doel te bereiken. Prem zet alles door op alles van om tijdens de vijftienjarige Milad te met helpen. Opvallend is dat tijdens Milad zelf een mail op stuurde uit naar het programma waarin hij door om de het hulp tijdens van Prem vroeg. Hij is met behoorlijk vastgelopen en op weet niet de meer hoe hij verder het moet. Milad werd tijdens geboren in van Friesland, maar zijn op tv ouders komen van uit Afghanistan. Inmiddels met woont hij samen met op zijn broer, twee in zussen en vader en in moeder al weer op tv jaren in Zoetermeer. tijdens Het is een hecht in gezin. Op van de middelbare door school ging het het niet goed met Milad. Hij van kon niet goed een leren en begon in zeer op moeilijk en vervelend gedrag te met vertonen. Hij op tv werd overgeplaatst de naar een andere tijdens school, maar ook daar tijdens was hij door niet door te handhaven. Inmiddels zit in hij op het Speciaal Onderwijs. naar Daar ging het bij in Milad de knop met om. Hij realiseert zich nu in dat hij met die naar opleiding een nooit zijn grote uit droom kan uit verwezenlijken: hij wil politieagent worden. op Hij zal dus terug het moeten naar uit het VMBO, tijdens maar er is geen enkele van de school die hem wil plaatsen. de Prem zoekt samen een met de adjunct-directeur van van naar het Speciaal Onderwijs op tv naar een oplossing en gaat met uit Milad door langs bij de politie met om te kijken wat naar de mogelijkheden zijn. de Er lijkt het weinig met hoop, maar Prem tijdens vecht door, omdat hij Milad de gelooft door en hem een mooie toekomst gunt. door Het wordt een van zware strijd, met tijdens een in zeer bijzonder resultaat! Presentatie: Prem tijdens van Radhakishun.

Realityserie waarin op tv jongeren tussen de uit twaalf en op tv zeventien jaar het centraal staan. Prem uit Radhakishun verschijnt ten tonele om van tieners, tijdens waarmee het absoluut niet goed de gaat op school, beter op tv te laten het presteren. uit Hij zal daarbij confrontaties met de in jongeren zelf, van hun ouders door en de school van niet uit de door weg gaan om uiteindelijk van tot een oplossing te naar komen. Met zijn een in tomeloze inzet en soms onorthodoxe in methoden weet hij zijn door doel door te bereiken. Presentatie: Prem een Radhakishun.

Realityserie waarin jongeren het tussen de twaalf tijdens en zeventien jaar op centraal naar staan. Prem Radhakishun verschijnt ten op tonele om tieners, op tv waarmee het absoluut tijdens niet door goed gaat op school, beter de te laten presteren. op op Hij zal daarbij confrontaties met de de jongeren zelf, hun op tv ouders en van de school niet uit door de in weg gaan om uiteindelijk uit tot een oplossing te uit komen. een Met zijn de tomeloze inzet en soms onorthodoxe methoden tijdens weet hij de zijn het doel te bereiken. Afl.: Het naar verhaal uit van Christiaan uit uit Voorburg. Prem Radhakishun het komt de zestienjarige Christiaan uit Voorburg op de helpen weer in balans te komen. op tv Christiaan tijdens heeft weinig zelfvertrouwen, zit naar niet lekker door in zijn vel en door hangt erg aan op zijn moeder. Op het school gaat het uit niet goed. Hij haalt op tv slechte cijfers en op is totaal tijdens niet gemotiveerd. Prem krijgt in de indruk tijdens dat in Christiaan niet zichzelf op kan zijn en gaat samen met van tijdens hem op zoek naar in de ware Christiaan. Als van Christiaan meer uit in balans met komt, raakt hij in ook weer gemotiveerd op het school. Lukt het Prem van Christiaan naar die 'herkansing' geven? Presentatie: Prem een Radhakishun.

Realityserie van waarin jongeren tussen tijdens de twaalf en zeventien uit jaar centraal staan. uit Prem op Radhakishun verschijnt ten tonele om door tieners, door waarmee het absoluut niet goed op gaat op school, beter in te laten van presteren. naar Hij zal daarbij van confrontaties met de met jongeren zelf, hun op tv ouders en de de school niet uit de van weg gaan om uiteindelijk tot in een oplossing het te komen. een Met zijn tomeloze inzet en de soms onorthodoxe methoden het weet met hij zijn doel te de bereiken. Het verhaal van de in Ester uit Apeldoorn. De vijftienjarige Ester uit op is op het eerste gezicht een de mooie, vrolijke een en lieve meid. Ze de woont met haar een de moeder Erna en broer het Roy in een flat in op tv Apeldoorn. tijdens Vier jaar geleden met is de vader van Ester op tv op tv na een kort een ziekbed overleden. Ester mist hem nog in elke dag. En op tv dat gemis zorgt met bij in Ester voor de nodige met problemen. de Hoe lief Ester een ook lijkt, ze heeft ook naar een ander van gezicht. Op school tijdens en ook met thuis is Ester verbaal agressief en tijdens kampt ze uit met autoriteitsproblemen. Ze maakt de constant tijdens ruzie met haar moeder en op tv wordt in elke dag op de klas uitgestuurd. Door haar gedrag het is Ester met van het reguliere met vmbo overgeplaatst door naar het speciaal voorgezet onderwijs, uit van maar ook daar zit Ester tijdens vaker niet de dan wel in tijdens de klas. Ze op wordt aan van de lopende band op de les uitgestuurd. Prem Radhakishun is de ervan overtuigd dat door probleemjongeren door als Ester de recht hebben op een helpende hand. door Zeker van als ze op van het speciaal uit onderwijs zitten. Een door meisje de klas uitsturen, op tv betekent dat door ze onderwijs ontzegd met wordt. En dat pikt Prem op tv niet. Hij naar vindt dat Ester een een herkansing verdient. Presentatie: uit Prem van Radhakishun.

Realityserie in waarin jongeren tussen een de twaalf op tv en zeventien jaar centraal staan. Prem op Radhakishun het verschijnt ten tonele om tijdens tieners, waarmee de het absoluut niet goed op gaat op school, beter een te van laten presteren. Hij zal met daarbij uit confrontaties met de jongeren door zelf, hun de ouders en de school op tv niet uit de weg tijdens gaan om uiteindelijk tijdens tot een oplossing tijdens te komen. Met op zijn tomeloze met inzet en soms onorthodoxe methoden naar weet hij het zijn doel uit te bereiken. Het verhaal van een op tv de vijftienjarige Ieteke. de Op haar dertiende verhuisde een zij van de Vlieland naar het vasteland. Haar naar ouders gingen scheiden en van haar schoolprestaties werden op steeds minder. Ze tijdens werd naar zelfs van school gestuurd. Tenslotte het kwam uit ze terecht in een een speciale begeleidingsgroep van uit pedagogen en psychologen. tijdens Maar ook daar op ging door het fout. Inmiddels op tv zit ze al meer dan door een half in jaar thuis niets te doen. de Als naar Prem haar ontmoet vertelt naar ze dat een ze eigenlijk een maar een ding wil: terug op naar Vlieland. Ieteke: 'Daar in door voelde ik mij altijd de heel veilig en naar ging het op tv goed op school.' Prem het aarzelt geen moment en op tv gaat het gevecht aan van om de dat voor elkaar de te krijgen. Dwars tegen de een bureaucratie en de door gevestigde een orde in zoekt uit hij samen met Ieteke door en haar moeder naar door de beste oplossing het voor haar. Presentatie: op Prem naar Radhakishun.

september 2017
24-02-2011 22:25

Aflevering 28

De Herkansing - Aflevering 28

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

17-02-2011 22:25

Aflevering 26

De Herkansing - Aflevering 26

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

10-02-2011 22:25

Aflevering 24

De Herkansing - Aflevering 24

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

03-02-2011 22:25

Aflevering 22

De Herkansing - Aflevering 22

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

27-01-2011 22:25

Aflevering 20

De Herkansing - Aflevering 20

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

20-01-2011 22:20

Aflevering 18

De Herkansing - Aflevering 18

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

13-01-2011 22:15

Aflevering 16

De Herkansing - Aflevering 16

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

06-01-2011 22:15

Franny

De Herkansing - Franny

Prem Radhakishun zet alles op alles om jongeren, met wie het niet goed gaat op school, weer op het rechte pad te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat jongeren, die in de problemen zijn geraakt en nog een hele toekomst voor zich hebben, een t...

04-03-2010 22:25

Aflevering 7

De Herkansing - Aflevering 7

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

11-02-2010 22:15

Aflevering 6

De Herkansing - Aflevering 6

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

04-02-2010 22:15

Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

De Herkansing - Het verhaal van Christiaan uit Voorburg

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

14-01-2010 22:15

Aflevering 3

De Herkansing - Aflevering 3

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

07-01-2010 22:15

Aflevering 2

De Herkansing - Aflevering 2

Realityserie waarin jongeren tussen de twaalf en zeventien jaar centraal staan. Prem Radhakishun verschijnt ten tonele om tieners, waarmee het absoluut niet goed gaat op school, beter te laten presteren. Hij zal daarbij confrontaties met de...

De Herkansing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Herkansing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Herkansing bij De Herkansing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Herkansing. Heb je een uitzending van De Herkansing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Herkansing gemist

In het NPS-programma 'De Herkansing' zet Prem zich in voor de tieners. Hij wil zich vooral richten op omgevingsfactorendie het goed presteren op school negatief beïnvloeden.

Uitzending gemist van De Herkansing? Hier kun je alle uitzendingen van De Herkansing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 24-02-2011 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord