Programma gemist?

Tristan tijdens moet weken in een isolatiekamer naar uit blijven waar hij een stamceltransplantatie door ondergaat. Hij het zakt diep weg en op sluit een zich ook mentaal helemaal af van van zijn omgeving. het Zijn vrienden en op familie door laten hem niet in de steek, de op tv maar net diegene die hij het op liefste een ziet, blijft van hij koppig afstoten. een Uiteindelijk zal Tristan zelf moeten beslissen een tijdens waarvoor hij wil op tv vechten.

Het op verlies van Marcel laat een uit diepe leegte achter. uit Zeker voor Hanne, een die steeds dieper uit het wegzinkt in haar verdriet. Tristan uit kan het in niet meer aanzien en naar bedenkt een plan om door de haar er doorheen een te sleuren. Maar dat valt de niet het meteen in goede het aarde.

Tristans rugbyvrienden geven op een verrassingsfeest om op tv zijn op tv genezing te vieren. uit Maar Tristan van ontdekt al snel dat het niet naar zo vanzelfsprekend is een om zomaar opnieuw in aan te knopen een met op tv je oude op vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen op tv voor een zeer uit moeilijke keuze het te staan.

Met Hanne aan op Tristans zijde lijkt de het ziekenhuis plots van een andere tijdens plaats. Al is er het uit ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd een wordt met met een penibel bijeffect uit van chemotherapie. Een goede met vriend van door Tristan krijgt op tijdens zijn een beurt slecht nieuws te door horen.

Het leven van in Tristan met staat op in pauze. De dagen zijn het lang en de het verveling eindeloos. met Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. van Maar naar kan hij in die uitdaging wel op tv aan, nu zijn zelfvertrouwen op tv naar een historisch naar dieptepunt is gezakt? Ook Tristans naar van ouders zijn zoekende van in hun leven, uit en dat leidt tot tijdens ingrijpende ontmoetingen.

Na op bijna dertig op tv jaar huwelijk gaan Dirk op tv en Myriam uit elkaar. Ondertussen met moet de Tristan tegen zijn zin in door een op kamer delen op met Marcel én zijn irritante door kleindochter Hanne. tijdens Hij begint door aan zijn eerste chemokuur op en kotst niet naar veel later zijn ziel uit. uit Marcel met sleurt Tristan er tijdens het die een eerste, vreselijke nacht door en zo door ontkiemt het er een onverwachte, maar hechte met vriendschap tussen van de het twee.

De diagnose de is snoeihard: Tristan in heeft een zeldzame een en zware vorm het van lymfeklierkanker. Overal door waar hij het slechte uit nieuws vertelt, op slaat de bom keihard op de in. Maar veel tijd om met na met te denken is er niet, want een Tristans hematoloog wil op tv meteen van beginnen met 25 sessies door bestraling. Gelukkig zijn ze uit met er vroeg bij op tv en zijn de vooruitzichten een goed. Tristan weigert zijn met ambitieuze doelen op te de geven en het wil zo snel tijdens mogelijk de draad uit van door zijn oude leven naar weer oppikken, maar al gauw naar blijkt dat het met zwaarder wordt het dan hij had gedacht. Ondertussen in zet op Dirk een goedbedoelde verzoeningspoging op een tijdens poten om zijn huwelijk naar te redden. Helaas draait dit door tijdens uit op een het fiasco.

Vanavond de start de door nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor het tumor. De de afleveringen zijn tijdens elke zondag om 21:10 uur de te zien uit op NPO het 3. Het leven een van Tristan Devriendt, een uit 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal van op overhoop gehaald: hij krijgt plotseling kanker van en wordt op tv zo zelf op tv patiënt. Ambitieuze dromen een worden abrupt onderbroken en maken in plaats voor een strijd van op in leven en dood. Tristan, de zijn familie en door vrienden komen naar in een uit verwarrende mix van emoties met terecht met humor en van liefde een als onverwacht neveneffect. Tristan Devriendt heeft de uit voorbije op tv zes jaar uit zijn studies geneeskunde tijdens pragmatisch opgesplitst in theorie in aan de toog en de de van praktijk anatomie onder de lakens. tijdens Maar nu is de met speeltijd gedaan. Tegenwoordig tijdens klopt met hij lange dagen tijdens tijdens zijn stage op de uit dienst een neurochirurgie. Tristan heeft maar het één doel: een van de een slechts twee het beschikbare plaatsen het als assistent-neurochirurgie veroveren. in Tristan zet alles op tv op alles. Zijn ster door lijkt te rijzen wanneer door hij tijdens op tv een operatie positief de opvalt in het met bijzijn van naar de briljante topchirurg van Mercier. Tot er diezelfde op tv dag bij hem kanker van van wordt ontdekt.

juni 2020
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!