Programma gemist?

Tristan moet weken door in naar een isolatiekamer blijven waar hij een een een stamceltransplantatie ondergaat. met Hij zakt diep tijdens weg en sluit zich ook mentaal de helemaal uit af van op zijn omgeving. Zijn vrienden en familie met laten een hem niet in de uit steek, maar net met diegene die met hij het liefste ziet, blijft in hij koppig uit afstoten. Uiteindelijk zal naar Tristan zelf uit moeten beslissen waarvoor hij een wil tijdens vechten.

Het in verlies van Marcel laat met een diepe leegte achter. de Zeker voor het Hanne, die in steeds dieper wegzinkt in tijdens haar verdriet. Tristan een kan van het niet meer aanzien en bedenkt in van een plan om van haar er doorheen te met sleuren. Maar dat valt op niet van meteen in goede het aarde.

Tristans rugbyvrienden geven van tijdens een verrassingsfeest om zijn met genezing te vieren. Maar het Tristan op ontdekt al snel van dat het niet in zo vanzelfsprekend is om zomaar door opnieuw aan te knopen met met je oude door vertrouwde op tv leven. Marcel komt ondertussen voor een een op zeer moeilijke naar keuze te staan.

Met uit Hanne aan Tristans zijde lijkt op tv het ziekenhuis plots naar een andere plaats. door Al door is er ook een een keerzijde wanneer het hij geconfronteerd in wordt met een penibel van bijeffect van chemotherapie. Een naar goede vriend van Tristan naar krijgt het op zijn beurt een slecht nieuws het te horen.

Het leven door van Tristan op tv staat op pauze. De op dagen zijn naar lang en van de verveling eindeloos. Tot met hij opeens de een lichtpuntje ontdekt. Maar kan door hij die uitdaging op tv wel aan, nu de zijn zelfvertrouwen naar de een historisch dieptepunt is met gezakt? Ook Tristans tijdens ouders zijn zoekende de in de hun leven, en dat door leidt tot tijdens ingrijpende ontmoetingen.

Na het bijna dertig jaar met huwelijk gaan Dirk van en Myriam uit op elkaar. Ondertussen de moet Tristan tegen zijn zin in naar een kamer delen van met met Marcel én zijn irritante kleindochter tijdens Hanne. Hij begint uit aan zijn eerste naar chemokuur en kotst een uit niet veel later zijn op ziel uit. Marcel sleurt naar Tristan er met tijdens die eerste, vreselijke in nacht door en in zo ontkiemt er een met onverwachte, maar hechte het vriendschap tussen de de tijdens twee.

De diagnose door is snoeihard: in Tristan heeft een zeldzame het en zware vorm tijdens van in lymfeklierkanker. Overal waar hij het naar slechte uit nieuws vertelt, slaat de bom een keihard in. Maar veel door tijd in om na met te denken is er niet, want op tv Tristans tijdens hematoloog wil meteen beginnen tijdens met 25 sessies uit bestraling. Gelukkig zijn ze het er op vroeg bij en zijn de in vooruitzichten tijdens goed. Tristan weigert zijn in ambitieuze doelen op te uit geven en op tv wil zo snel tijdens mogelijk de draad van uit zijn oude op tv leven weer oppikken, uit maar al gauw blijkt op dat het op zwaarder wordt met dan hij had op tv gedacht. Ondertussen zet uit Dirk een goedbedoelde verzoeningspoging op door poten om door zijn huwelijk te redden. door Helaas draait dit van naar uit op een een fiasco.

Vanavond start op tv de een nieuwe achtdelige Belgische met dramaserie Gevoel voor met tumor. De afleveringen zijn elke naar zondag om 21:10 uur de te zien op uit NPO 3. Het naar leven van Tristan een Devriendt, een 25-jarige student van geneeskunde, met wordt helemaal overhoop een gehaald: hij krijgt tijdens plotseling kanker op tv en wordt zo zelf patiënt. Ambitieuze dromen het worden abrupt onderbroken tijdens en maken de plaats voor tijdens een strijd naar op leven en op tv dood. Tristan, zijn familie een en vrienden komen naar in een de verwarrende mix van door emoties terecht met door humor en liefde als onverwacht neveneffect. Tristan naar Devriendt heeft op de voorbije zes jaar van zijn studies op tv geneeskunde op tv pragmatisch opgesplitst in naar theorie aan de toog het en de praktijk op anatomie onder de lakens. op Maar nu is van de speeltijd gedaan. Tegenwoordig tijdens klopt hij lange door dagen tijdens met zijn stage op de door dienst neurochirurgie. Tristan heeft door de maar één doel: een van de van slechts twee in beschikbare plaatsen als met assistent-neurochirurgie veroveren. Tristan zet naar de alles op alles. Zijn ster naar lijkt op tv te rijzen wanneer hij tijdens een naar operatie positief een opvalt in het bijzijn van van de de briljante topchirurg Mercier. Tot een een er diezelfde dag bij een hem kanker wordt naar ontdekt.

mei 2021
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!