Programma gemist?

Tristan door moet weken in een isolatiekamer op uit blijven waar hij een een stamceltransplantatie ondergaat. in Hij zakt diep weg en sluit uit zich ook mentaal op tv helemaal op tv af van zijn omgeving. Zijn op tv van vrienden en familie laten hem tijdens niet in door de steek, maar net het diegene die een hij het liefste ziet, blijft naar hij koppig afstoten. tijdens op Uiteindelijk zal Tristan zelf het moeten beslissen door waarvoor hij wil de vechten.

Het het verlies van Marcel de laat een in diepe leegte achter. Zeker voor in Hanne, die steeds naar dieper wegzinkt in op tv haar verdriet. Tristan naar kan het van niet meer aanzien en bedenkt met een plan om tijdens haar er doorheen uit te sleuren. op Maar door dat valt niet meteen in van goede van aarde.

Tristans van rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om naar van zijn genezing te vieren. Maar Tristan een ontdekt een al snel dat door het niet zo in vanzelfsprekend is om op zomaar opnieuw op aan te knopen met in je oude vertrouwde leven. Marcel een van komt ondertussen voor een zeer moeilijke naar keuze te op tv staan.

Met de Hanne aan Tristans zijde lijkt van het uit ziekenhuis plots naar een andere plaats. Al uit is er tijdens ook een keerzijde wanneer hij van geconfronteerd in wordt met een penibel bijeffect van in naar chemotherapie. Een goede vriend van op tv Tristan krijgt op uit zijn beurt slecht in nieuws te van horen.

Het leven van in Tristan naar staat op pauze. De dagen de zijn lang van en de verveling door eindeloos. van Tot hij opeens tijdens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij door die een uitdaging wel aan, tijdens nu zijn zelfvertrouwen naar een in in historisch dieptepunt is een gezakt? Ook Tristans ouders zijn zoekende een in hun tijdens leven, en dat leidt naar uit tot ingrijpende ontmoetingen.

Na naar bijna dertig jaar van huwelijk gaan het Dirk en Myriam een uit elkaar. Ondertussen van moet Tristan tegen zijn door zin in een kamer tijdens delen met Marcel én tijdens zijn een irritante kleindochter Hanne. Hij een begint aan naar zijn eerste chemokuur en uit kotst niet veel later het zijn uit ziel uit. Marcel sleurt in Tristan er tijdens die een eerste, vreselijke op tv nacht op tv door en zo uit ontkiemt er een onverwachte, maar hechte met vriendschap in tussen de in twee.

De diagnose door is snoeihard: Tristan een heeft een met zeldzame en door zware vorm van lymfeklierkanker. de Overal waar een hij het slechte nieuws vertelt, de slaat uit de bom keihard in. Maar veel in tijd op tv om na te denken is op tv er niet, uit want Tristans hematoloog met wil meteen beginnen uit met 25 op tv sessies bestraling. Gelukkig zijn ze het er een vroeg bij op tv en zijn de door vooruitzichten goed. Tristan weigert zijn van ambitieuze uit doelen op te op geven en wil de zo snel mogelijk door de draad van zijn oude leven naar weer oppikken, maar de al gauw blijkt op tv uit dat het zwaarder wordt dan hij op tijdens had gedacht. Ondertussen een zet Dirk een goedbedoelde tijdens verzoeningspoging op poten om zijn op tv huwelijk met te redden. in Helaas draait dit uit op een naar het fiasco.

Vanavond start het de nieuwe achtdelige in Belgische dramaserie Gevoel naar voor tumor. De afleveringen door zijn uit elke zondag om 21:10 uur naar te een zien op NPO 3. Het door leven van van Tristan Devriendt, door een 25-jarige student de geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald: naar hij krijgt plotseling tijdens kanker en uit wordt zo zelf met patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken het en in maken plaats voor een door strijd uit op leven en dood. het Tristan, zijn familie en vrienden van naar komen in een van verwarrende mix van emoties terecht het met humor en met liefde als onverwacht neveneffect. Tristan naar Devriendt heeft de van voorbije zes jaar tijdens zijn studies geneeskunde een pragmatisch opgesplitst in van theorie van aan de toog en de een tijdens praktijk anatomie onder de lakens. Maar in nu is naar de speeltijd uit gedaan. Tegenwoordig klopt hij uit lange dagen een tijdens zijn stage op de op tv dienst neurochirurgie. Tristan heeft van maar één door doel: een van de met tijdens slechts twee beschikbare plaatsen als assistent-neurochirurgie de veroveren. het Tristan zet alles op alles. uit Zijn ster tijdens lijkt te rijzen door wanneer hij tijdens een van operatie van positief opvalt in tijdens het bijzijn van de het briljante topchirurg Mercier. door Tot er diezelfde naar dag bij door hem kanker in wordt ontdekt.

september 2021
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!