Programma gemist?

Tristan de moet weken met in een isolatiekamer blijven in waar hij een stamceltransplantatie in ondergaat. Hij zakt in diep weg een en sluit zich ook op tv mentaal helemaal af van uit op tv zijn omgeving. Zijn een vrienden en familie laten uit hem niet in de uit steek, maar net met diegene die hij op het liefste ziet, blijft in hij koppig afstoten. door Uiteindelijk met zal Tristan zelf uit moeten beslissen op waarvoor hij wil in vechten.

Het verlies het van Marcel laat door een diepe leegte achter. van Zeker voor op tv Hanne, die steeds dieper de wegzinkt in de haar verdriet. Tristan kan uit een het niet meer aanzien en bedenkt de een plan op tv om haar er het doorheen te op sleuren. Maar op tv dat valt niet meteen naar in goede met aarde.

Tristans rugbyvrienden geven op een verrassingsfeest om tijdens zijn de genezing te van vieren. Maar Tristan ontdekt in al snel dat het niet het zo vanzelfsprekend door is uit om zomaar opnieuw aan te knopen met met je het oude vertrouwde naar leven. Marcel tijdens komt ondertussen voor een tijdens zeer moeilijke keuze te door staan.

Met Hanne aan naar Tristans zijde lijkt het naar het ziekenhuis plots een uit andere plaats. Al is er tijdens ook een keerzijde op op tv wanneer hij geconfronteerd wordt met met een door penibel bijeffect van chemotherapie. Een op goede vriend van door Tristan door krijgt op zijn beurt slecht met nieuws te uit horen.

Het leven het van Tristan staat tijdens op pauze. uit De dagen op tv zijn lang en de verveling naar eindeloos. Tot het hij opeens een lichtpuntje ontdekt. op het Maar kan hij in die uitdaging wel aan, naar nu zijn een zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is uit op gezakt? Ook Tristans van ouders zijn zoekende in op tv hun leven, en uit dat leidt tot ingrijpende met ontmoetingen.

Na de bijna dertig jaar naar huwelijk gaan Dirk en Myriam door uit elkaar. Ondertussen op moet de Tristan tegen zijn zin van in een kamer delen op van met Marcel én zijn irritante tijdens kleindochter Hanne. op Hij begint aan zijn naar eerste chemokuur met en kotst niet veel later in zijn ziel uit. het Marcel sleurt de Tristan er een tijdens die eerste, vreselijke van nacht door en van zo ontkiemt een er een naar onverwachte, maar hechte op vriendschap tussen de het twee.

De een diagnose is snoeihard: op tv Tristan heeft een zeldzame en de zware vorm door van lymfeklierkanker. Overal van waar het hij het slechte nieuws vertelt, slaat op tv de de bom keihard in. in Maar veel tijd om na tijdens te denken is op tv er tijdens niet, want tijdens Tristans hematoloog wil meteen beginnen met uit 25 sessies met bestraling. Gelukkig zijn ze uit door er vroeg bij met en zijn de vooruitzichten goed. Tristan het weigert zijn tijdens ambitieuze doelen in op te geven en naar wil zo snel mogelijk op de draad van in zijn oude het leven weer oppikken, maar door het al gauw blijkt dat het zwaarder op wordt dan hij een had gedacht. op Ondertussen zet Dirk door een goedbedoelde verzoeningspoging op het poten om de zijn door huwelijk te redden. Helaas draait het dit uit op tijdens een uit fiasco.

Vanavond tijdens start de nieuwe het achtdelige Belgische dramaserie uit Gevoel voor tumor. De door afleveringen zijn door elke zondag om 21:10 uur op tv te zien met op NPO 3. Het leven met van het Tristan Devriendt, een met 25-jarige student geneeskunde, de wordt helemaal overhoop gehaald: uit hij krijgt naar plotseling kanker de en wordt zo zelf door patiënt. Ambitieuze dromen worden een abrupt onderbroken en maken plaats in in voor een strijd op leven en met dood. Tristan, de zijn familie en naar vrienden komen door in een verwarrende het mix van emoties terecht met door humor met en liefde met als onverwacht neveneffect. Tristan Devriendt met heeft de voorbije zes een jaar zijn naar studies geneeskunde pragmatisch opgesplitst in het theorie aan de op tv toog en van de praktijk anatomie op tv onder de lakens. uit Maar nu is de op van speeltijd gedaan. Tegenwoordig klopt hij naar lange dagen tijdens een zijn stage op de met dienst neurochirurgie. Tristan tijdens heeft maar één doel: naar een van de de slechts naar twee beschikbare plaatsen als op tv assistent-neurochirurgie het veroveren. Tristan zet alles op de alles. Zijn ster naar lijkt op tv te rijzen wanneer op hij tijdens een in operatie positief opvalt in het de bijzijn van de briljante in topchirurg Mercier. Tot het er diezelfde dag tijdens bij op tv hem kanker wordt naar ontdekt.

september 2020
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!