Programma gemist?

Tristan de moet weken in een isolatiekamer de met blijven waar hij op een stamceltransplantatie ondergaat. op tv Hij zakt diep weg en het sluit zich ook uit mentaal een helemaal af van een zijn omgeving. Zijn vrienden en familie tijdens laten een hem niet van in de steek, naar maar net diegene die hij het een van liefste ziet, blijft uit hij koppig afstoten. Uiteindelijk uit zal Tristan zelf moeten beslissen door waarvoor hij de wil een vechten.

Het het verlies van Marcel laat een in diepe door leegte achter. uit Zeker voor Hanne, die steeds tijdens dieper in wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan door het niet van meer aanzien en de bedenkt een plan in om haar er doorheen in te sleuren. naar Maar dat de valt niet meteen in tijdens goede met aarde.

Tristans in rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om met in zijn genezing te vieren. Maar Tristan uit ontdekt al snel in door dat het niet zo vanzelfsprekend is van om zomaar opnieuw tijdens aan te knopen door met je een oude vertrouwde leven. Marcel tijdens komt ondertussen voor op tv een zeer de moeilijke keuze te op tv staan.

Met op Hanne aan Tristans zijde lijkt door het ziekenhuis plots op tv een andere naar plaats. Al is met er de ook een keerzijde wanneer op hij geconfronteerd wordt met de een penibel bijeffect van de chemotherapie. op tv Een goede vriend van naar Tristan krijgt een op zijn beurt slecht naar nieuws te naar horen.

Het leven het van tijdens Tristan staat op pauze. De dagen in zijn lang naar en de de verveling eindeloos. Tot hij opeens met een lichtpuntje op ontdekt. Maar het kan hij die tijdens uitdaging wel aan, nu van zijn zelfvertrouwen de naar een naar historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans de ouders in zijn zoekende van in hun leven, en dat leidt met tot ingrijpende door ontmoetingen.

Na bijna dertig naar jaar huwelijk gaan een Dirk en Myriam met uit elkaar. een Ondertussen moet Tristan tegen met op tv zijn zin in op tv een kamer delen tijdens met Marcel én zijn irritante kleindochter de Hanne. Hij van begint aan zijn van eerste chemokuur en met kotst niet veel van later zijn op tv ziel uit. Marcel sleurt Tristan uit er tijdens die in eerste, vreselijke het nacht door en het zo ontkiemt er in een onverwachte, uit maar hechte vriendschap tussen door de in twee.

De diagnose is uit snoeihard: Tristan heeft in een zeldzame op en in zware vorm van lymfeklierkanker. Overal in waar hij op tv het slechte nieuws vertelt, het slaat de bom de keihard in. naar Maar veel tijd in om na te van denken is er de niet, want Tristans een hematoloog wil meteen beginnen met in de 25 sessies bestraling. Gelukkig tijdens zijn ze er vroeg bij uit en zijn op de vooruitzichten goed. naar Tristan weigert zijn een ambitieuze doelen de op te geven tijdens en wil zo snel van mogelijk de op tv draad van zijn oude leven de tijdens weer oppikken, maar al gauw blijkt naar dat het in zwaarder wordt dan van hij had op tv gedacht. Ondertussen zet naar Dirk een goedbedoelde verzoeningspoging met op poten om een zijn huwelijk te uit redden. Helaas draait dit uit een uit op een in fiasco.

Vanavond de start de nieuwe achtdelige van Belgische dramaserie Gevoel het voor tumor. De afleveringen in zijn elke op zondag om 21:10 uur de te zien tijdens op in NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, uit een door 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal van overhoop gehaald: de hij tijdens krijgt plotseling kanker en wordt zo de zelf patiënt. Ambitieuze dromen het uit worden abrupt onderbroken en maken van plaats voor een strijd in op leven en op dood. Tristan, de zijn familie en door vrienden komen in een een verwarrende het mix van emoties terecht op met humor met en liefde op tv als onverwacht neveneffect. Tristan Devriendt heeft de op tv naar voorbije zes jaar van zijn studies geneeskunde door pragmatisch opgesplitst in theorie aan de naar uit toog en de praktijk anatomie op onder de met lakens. Maar nu door is de speeltijd gedaan. Tegenwoordig door klopt van hij lange dagen tijdens naar zijn van stage op de dienst neurochirurgie. Tristan heeft op tv maar één naar doel: een van het de slechts twee beschikbare de naar plaatsen als assistent-neurochirurgie veroveren. uit Tristan zet op tv alles op alles. Zijn op tv ster lijkt te met rijzen wanneer met hij tijdens een operatie positief opvalt op tv in het uit bijzijn van de briljante uit topchirurg het Mercier. Tot er diezelfde dag op tv bij in hem kanker met wordt ontdekt.

januari 2021
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!