Programma gemist?

Tristan moet weken met door in een isolatiekamer op blijven waar hij een uit stamceltransplantatie ondergaat. met Hij zakt diep weg een en sluit tijdens zich ook mentaal helemaal af de van zijn omgeving. naar Zijn vrienden en familie tijdens laten hem met niet met in de steek, maar door net diegene die tijdens hij het liefste door ziet, blijft hij koppig op tv afstoten. Uiteindelijk zal Tristan de zelf op moeten beslissen waarvoor een hij wil op vechten.

Het naar verlies van Marcel in laat een diepe leegte achter. door Zeker voor met Hanne, die door steeds dieper wegzinkt in het haar verdriet. Tristan op kan het niet meer van aanzien tijdens en bedenkt een plan tijdens om haar er tijdens doorheen in te sleuren. Maar dat door valt niet meteen in op tv goede van aarde.

Tristans met rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om door zijn genezing het te vieren. Maar de Tristan ontdekt al het snel door dat het niet zo in vanzelfsprekend is op tv om zomaar opnieuw door aan te knopen met naar je oude door vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen door voor een door zeer moeilijke keuze te door staan.

Met Hanne aan naar Tristans zijde door lijkt het ziekenhuis plots het een naar andere plaats. Al is het er ook door een keerzijde tijdens wanneer hij geconfronteerd wordt op tv met een penibel bijeffect van met door chemotherapie. Een goede vriend naar van Tristan krijgt op het zijn beurt slecht op tv nieuws te door horen.

Het leven van met het Tristan staat op pauze. De dagen de zijn lang en op tv de de verveling eindeloos. naar Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. een Maar van kan hij van die uitdaging wel aan, nu van zijn zelfvertrouwen naar een het historisch dieptepunt is van gezakt? naar Ook Tristans van ouders zijn zoekende in op hun leven, en met dat leidt tot uit ingrijpende ontmoetingen.

Na bijna dertig op jaar huwelijk met gaan door Dirk en Myriam uit elkaar. in Ondertussen moet op tv Tristan tegen tijdens zijn zin in een kamer delen het met Marcel én het zijn door irritante kleindochter Hanne. Hij van begint aan zijn eerste door chemokuur en kotst tijdens de niet veel later zijn ziel uit. het Marcel sleurt met Tristan uit er tijdens die het eerste, vreselijke nacht door het en zo ontkiemt er een door onverwachte, maar op tv hechte vriendschap tussen de van op twee.

De met diagnose is snoeihard: uit Tristan heeft een het zeldzame en uit zware vorm van in lymfeklierkanker. Overal waar hij van het slechte nieuws vertelt, slaat op de bom keihard tijdens in. Maar veel naar tijd om na uit te denken is van er naar niet, want Tristans met hematoloog wil meteen uit beginnen met in 25 sessies bestraling. Gelukkig zijn ze naar er op vroeg bij en zijn op de vooruitzichten goed. het Tristan weigert op tv zijn ambitieuze doelen op met te een geven en wil zo door snel mogelijk de draad in van zijn oude leven het op tv weer oppikken, maar al naar gauw blijkt dat het van zwaarder wordt in dan hij van had gedacht. Ondertussen zet Dirk tijdens een goedbedoelde verzoeningspoging op op tv poten om zijn door op tv huwelijk te redden. de Helaas draait dit uit door op een een fiasco.

Vanavond start de met nieuwe achtdelige op Belgische dramaserie Gevoel een voor tumor. De het afleveringen zijn naar elke zondag om in 21:10 uur te zien op met NPO van 3. Het leven van een Tristan Devriendt, een de 25-jarige student geneeskunde, wordt op helemaal overhoop van gehaald: hij krijgt het plotseling kanker de en wordt zo zelf het patiënt. Ambitieuze dromen op worden abrupt onderbroken en maken een plaats voor een door strijd op leven een en dood. Tristan, op tv zijn van familie en vrienden komen in een naar verwarrende een mix van emoties op terecht met humor en met liefde tijdens als onverwacht neveneffect. Tristan een Devriendt heeft de voorbije zes jaar op tv zijn studies geneeskunde naar een pragmatisch opgesplitst in theorie aan de door toog een en de op tv praktijk anatomie onder met de lakens. Maar van nu is de speeltijd met gedaan. Tegenwoordig door klopt hij lange dagen tijdens zijn in stage op het de dienst tijdens neurochirurgie. Tristan heeft maar één doel: op tv het een van de uit slechts twee beschikbare op plaatsen als assistent-neurochirurgie veroveren. Tristan zet op alles op op alles. Zijn ster lijkt van te rijzen wanneer uit hij met tijdens een operatie met positief opvalt in het in bijzijn van door de briljante topchirurg het Mercier. Tot er op tv diezelfde dag bij hem het kanker door wordt ontdekt.

oktober 2019
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!