Programma gemist?

Tristan tijdens moet weken in uit een isolatiekamer blijven waar naar hij een stamceltransplantatie ondergaat. met Hij een zakt diep met weg en sluit zich ook uit mentaal naar helemaal af van zijn omgeving. Zijn de vrienden met en familie laten met hem niet in op de steek, door maar net diegene het die hij het op liefste ziet, blijft hij koppig afstoten. de Uiteindelijk op tv zal Tristan van zelf moeten beslissen in waarvoor hij wil op tv vechten.

Het verlies van het Marcel tijdens laat een diepe leegte achter. uit Zeker op tv voor Hanne, die steeds met dieper met wegzinkt in haar verdriet. Tristan uit kan een het niet meer aanzien en bedenkt tijdens een plan om uit haar naar er doorheen te sleuren. naar Maar dat valt niet van meteen door in goede naar aarde.

Tristans op rugbyvrienden geven een door verrassingsfeest om zijn van genezing te vieren. Maar tijdens Tristan ontdekt al snel de dat het niet van zo een vanzelfsprekend is om zomaar door opnieuw naar aan te knopen met naar je oude met vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen het voor in een zeer moeilijke keuze te in staan.

Met op Hanne aan Tristans zijde lijkt op tv het ziekenhuis plots op tv op een andere plaats. een Al is er ook een keerzijde tijdens wanneer hij geconfronteerd naar wordt met een naar op tv penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede naar vriend de van Tristan krijgt op zijn uit beurt slecht nieuws tijdens te tijdens horen.

Het leven het van Tristan uit staat op pauze. De op tv dagen zijn tijdens lang en een de verveling eindeloos. Tot tijdens hij opeens het een lichtpuntje ontdekt. Maar het kan hij op tv die uitdaging wel een aan, nu zijn zelfvertrouwen naar naar een in historisch dieptepunt is met gezakt? Ook Tristans ouders zijn zoekende door in hun leven, op en dat naar leidt tot ingrijpende uit ontmoetingen.

Na naar bijna dertig jaar huwelijk van gaan Dirk en Myriam op uit elkaar. op tv Ondertussen moet Tristan tegen uit zijn zin in de een kamer delen met op tv met Marcel én van zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint de aan zijn eerste op tv chemokuur en het kotst de niet veel later zijn ziel naar uit. Marcel sleurt met Tristan er tijdens die op tv eerste, vreselijke nacht de door en zo in ontkiemt van er een in onverwachte, maar hechte vriendschap van tussen de met twee.

De uit diagnose is snoeihard: Tristan heeft het tijdens een zeldzame en zware vorm van naar lymfeklierkanker. Overal het waar hij in het slechte in nieuws vertelt, slaat het de bom keihard in. het Maar veel tijd om een na te een denken is er niet, naar want Tristans hematoloog wil uit meteen beginnen door met 25 de sessies bestraling. Gelukkig zijn naar ze er de vroeg bij en zijn een de vooruitzichten op goed. Tristan weigert zijn ambitieuze met doelen op te een geven uit en wil zo snel mogelijk in de draad van het zijn op oude leven weer een oppikken, maar al gauw het blijkt dat het met zwaarder wordt dan tijdens hij had gedacht. met Ondertussen op tv zet Dirk een goedbedoelde verzoeningspoging naar op poten van om zijn uit huwelijk te redden. Helaas draait het dit op tv uit op een tijdens fiasco.

Vanavond het start de nieuwe achtdelige met Belgische dramaserie Gevoel in voor tijdens tumor. De afleveringen zijn op elke zondag om van 21:10 uur te zien op met een NPO 3. Het leven van in Tristan Devriendt, een een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal met uit overhoop gehaald: hij krijgt plotseling de kanker en wordt naar zo zelf van patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken van en maken het plaats voor een op strijd op leven en de dood. Tristan, het zijn familie en op tv vrienden komen in een naar verwarrende naar mix van emoties terecht met naar humor en liefde naar als onverwacht neveneffect. Tristan in Devriendt heeft uit de voorbije zes met jaar zijn studies geneeskunde een pragmatisch opgesplitst in de theorie aan de uit tijdens toog en de praktijk anatomie het onder tijdens de lakens. Maar nu met is de speeltijd gedaan. het Tegenwoordig tijdens klopt hij lange dagen door tijdens zijn de stage op de door dienst neurochirurgie. Tristan heeft maar het één doel: een een van de slechts twee de beschikbare plaatsen als assistent-neurochirurgie uit veroveren. Tristan zet door alles op door alles. Zijn ster op lijkt te door rijzen wanneer hij tijdens door een operatie positief opvalt een in de het bijzijn van naar de briljante topchirurg Mercier. het Tot van er diezelfde dag bij hem kanker in op wordt ontdekt.

december 2019
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!