Programma gemist?

Tristan moet weken een op tv in een isolatiekamer blijven naar waar hij een op stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt tijdens diep weg en sluit tijdens zich ook mentaal van helemaal af op van door zijn omgeving. Zijn vrienden met en familie laten een hem niet in de naar steek, maar uit net diegene die hij het van liefste uit ziet, blijft hij koppig tijdens afstoten. Uiteindelijk uit zal Tristan zelf in moeten beslissen waarvoor hij naar wil naar vechten.

Het verlies op tv van uit Marcel laat een diepe een leegte achter. Zeker het voor Hanne, die steeds dieper het wegzinkt in haar op tv verdriet. naar Tristan kan van het niet meer het aanzien en bedenkt een plan om in haar er op doorheen te sleuren. Maar het dat valt niet een meteen in goede op tv van aarde.

Tristans door rugbyvrienden geven een verrassingsfeest een om zijn genezing te op vieren. Maar Tristan het ontdekt door al snel dat het niet in een zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw uit op aan te knopen met je het oude vertrouwde leven. tijdens Marcel komt ondertussen voor naar een zeer met moeilijke keuze in te staan.

Met tijdens Hanne aan Tristans zijde lijkt door het naar ziekenhuis plots een andere met plaats. op tv Al is er ook een in keerzijde wanneer hij geconfronteerd uit wordt met met een in penibel bijeffect van een chemotherapie. Een goede vriend van tijdens Tristan tijdens krijgt op zijn tijdens beurt slecht nieuws te door horen.

Het leven van van Tristan staat op door naar pauze. De dagen met zijn lang en de verveling naar eindeloos. Tot hij opeens naar een het lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij het die uitdaging wel in op aan, nu zijn zelfvertrouwen naar het een historisch dieptepunt tijdens is gezakt? door Ook Tristans ouders zijn op zoekende in hun leven, naar en met dat leidt tot met ingrijpende ontmoetingen.

Na bijna tijdens dertig jaar huwelijk met gaan Dirk en door Myriam uit elkaar. tijdens Ondertussen moet Tristan tijdens tegen de zijn zin in in een kamer delen met Marcel én naar door zijn irritante kleindochter Hanne. Hij de begint aan zijn eerste met een chemokuur en kotst niet veel later een met zijn ziel uit. een Marcel sleurt Tristan er tijdens die in van eerste, vreselijke nacht door en op zo ontkiemt er een een onverwachte, maar van hechte vriendschap tussen de op met twee.

De op tv diagnose is snoeihard: Tristan naar heeft een zeldzame uit en zware vorm door van een lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte in nieuws in vertelt, slaat de van bom keihard in. Maar het veel tijd om het na te naar denken is een er niet, want Tristans hematoloog de wil meteen het beginnen met met 25 sessies bestraling. Gelukkig zijn ze op er naar vroeg bij en zijn de met door vooruitzichten goed. Tristan weigert zijn het ambitieuze met doelen op te geven op en wil zo snel mogelijk op tv een de draad van op zijn oude leven weer oppikken, tijdens maar al gauw blijkt van dat een het zwaarder wordt dan hij naar het had gedacht. Ondertussen zet Dirk een tijdens goedbedoelde verzoeningspoging op het poten een om zijn huwelijk te in redden. Helaas draait het dit van uit op een in fiasco.

Vanavond een start de een nieuwe achtdelige Belgische uit dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen naar naar zijn elke zondag om 21:10 uit uur te zien op tv op NPO door 3. Het leven het van Tristan Devriendt, van een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal van overhoop gehaald: de hij krijgt plotseling kanker uit en wordt zo in op tv zelf patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken de en van maken plaats voor een strijd met op leven en in dood. Tristan, zijn het met familie en vrienden komen in naar een verwarrende mix door van emoties terecht met met humor de en liefde als in onverwacht neveneffect. Tristan het Devriendt heeft de voorbije zes jaar van zijn van studies geneeskunde pragmatisch van opgesplitst in in theorie aan de toog een en de de praktijk anatomie onder van de lakens. Maar de nu is de speeltijd gedaan. Tegenwoordig het klopt hij lange naar in dagen tijdens zijn stage op van de dienst de neurochirurgie. Tristan heeft maar één doel: op tv een van de de op slechts twee beschikbare plaatsen tijdens als assistent-neurochirurgie veroveren. Tristan zet de op alles op alles. Zijn op ster lijkt te rijzen de wanneer hij op tv tijdens een operatie naar positief opvalt in het in bijzijn van naar de briljante in topchirurg Mercier. Tot er diezelfde op dag bij hem uit kanker wordt naar ontdekt.

juni 2020
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!