Programma gemist?

Tristan met moet weken in een isolatiekamer van blijven waar het hij een stamceltransplantatie ondergaat. op Hij met zakt diep weg tijdens en sluit zich de ook mentaal helemaal in af van zijn uit omgeving. Zijn tijdens vrienden en familie laten uit hem niet door in de steek, maar net door diegene de die hij het liefste ziet, blijft naar hij tijdens koppig afstoten. Uiteindelijk zal Tristan op tv zelf moeten op tv beslissen op tv waarvoor hij wil door vechten.

Het van verlies van Marcel laat een naar in diepe leegte achter. Zeker voor uit Hanne, die steeds op dieper het wegzinkt in haar naar verdriet. Tristan kan het het niet meer naar aanzien en bedenkt een plan tijdens om haar er doorheen uit te op tv sleuren. Maar dat met valt niet meteen in goede in een aarde.

Tristans op tv rugbyvrienden geven een een verrassingsfeest om zijn genezing te een vieren. Maar in Tristan door ontdekt al snel dat het in niet zo vanzelfsprekend is op om zomaar het opnieuw door aan te knopen met door je oude vertrouwde leven. Marcel naar komt in ondertussen voor een door zeer moeilijke keuze te in staan.

Met Hanne aan van Tristans zijde lijkt tijdens het ziekenhuis plots met een andere plaats. in door Al is er ook een keerzijde naar wanneer tijdens hij geconfronteerd wordt met tijdens een penibel met bijeffect van chemotherapie. Een goede uit op tv vriend van Tristan krijgt op door zijn beurt slecht op tv nieuws te het horen.

Het door leven van Tristan staat op de tijdens pauze. De dagen met zijn lang en de tijdens verveling eindeloos. op tv Tot hij opeens door een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij van die naar uitdaging wel aan, nu zijn in zelfvertrouwen naar in een historisch op dieptepunt is gezakt? Ook een Tristans tijdens ouders zijn zoekende in de hun leven, uit en dat leidt op tv tot ingrijpende ontmoetingen.

Na bijna dertig het jaar huwelijk op tv gaan Dirk de en Myriam uit elkaar. Ondertussen tijdens moet Tristan tegen een zijn zin door in een op tv kamer delen op met Marcel én op tv zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint op een aan zijn eerste chemokuur naar en kotst uit niet veel later met zijn ziel uit. Marcel sleurt op tv Tristan er tijdens naar die op tv eerste, vreselijke nacht door en zo de ontkiemt er een naar op onverwachte, maar hechte vriendschap tussen de uit uit twee.

De van diagnose is snoeihard: Tristan heeft van een door zeldzame en zware vorm naar van van lymfeklierkanker. Overal waar van hij het slechte nieuws vertelt, slaat het de door bom keihard naar in. Maar veel tijd om op tv na te denken is met een er niet, want Tristans hematoloog het wil het meteen beginnen met van 25 sessies bestraling. Gelukkig zijn ze door er vroeg bij in en zijn uit de op tv vooruitzichten goed. Tristan weigert zijn uit ambitieuze doelen op het te door geven en wil zo snel mogelijk een de draad van door zijn door oude leven weer het oppikken, maar al in gauw blijkt dat het op tv zwaarder wordt uit dan hij had op gedacht. Ondertussen zet Dirk een op uit goedbedoelde verzoeningspoging op poten om zijn door huwelijk te redden. naar Helaas draait dit de op uit op een naar fiasco.

Vanavond start op tv de een nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel naar voor tumor. De naar afleveringen zijn elke zondag naar uit om 21:10 uur te op zien op NPO uit 3. Het leven van door Tristan Devriendt, een 25-jarige de student geneeskunde, wordt van helemaal overhoop gehaald: met hij krijgt plotseling kanker naar en wordt zo met naar zelf patiënt. Ambitieuze dromen in worden abrupt onderbroken en maken uit plaats voor met een strijd op leven en in een dood. Tristan, zijn familie en vrienden tijdens komen van in een het verwarrende mix van emoties terecht met op humor met en liefde als in onverwacht neveneffect. Tristan Devriendt op heeft de voorbije zes op jaar zijn studies naar geneeskunde pragmatisch opgesplitst in uit theorie aan de op toog het en de een praktijk anatomie onder de lakens. in Maar nu de is de speeltijd gedaan. uit Tegenwoordig klopt hij in lange met dagen tijdens zijn de stage op de dienst neurochirurgie. Tristan heeft met maar met één doel: een door van de slechts twee beschikbare naar plaatsen door als assistent-neurochirurgie veroveren. Tristan zet het alles uit op alles. Zijn ster lijkt het te het rijzen wanneer hij tijdens een de in operatie positief opvalt in tijdens het bijzijn van naar de briljante topchirurg Mercier. door Tot door er diezelfde dag bij het hem kanker wordt door ontdekt.

oktober 2021
03-02-2019 21:15

Afl. 8 - Isolatie

Gevoel voor Tumor - Afl. 8 - Isolatie

Tristan moet weken in een isolatiekamer blijven waar hij een stamceltransplantatie ondergaat. Hij zakt diep weg en sluit zich ook mentaal helemaal af van zijn omgeving. Zijn vrienden en familie laten hem niet in de steek, maar net diegene d...

27-01-2019 21:10

Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Gevoel voor Tumor - Afl. 7 - Vriend van Devriendt

Het verlies van Marcel laat een diepe leegte achter. Zeker voor Hanne, die steeds dieper wegzinkt in haar verdriet. Tristan kan het niet meer aanzien en bedenkt een plan om haar er doorheen te sleuren. Maar dat valt niet meteen in goede aar...

20-01-2019 21:15

Afl. 6 - Marcel

Gevoel voor Tumor - Afl. 6 - Marcel

Tristans rugbyvrienden geven een verrassingsfeest om zijn genezing te vieren. Maar Tristan ontdekt al snel dat het niet zo vanzelfsprekend is om zomaar opnieuw aan te knopen met je oude vertrouwde leven. Marcel komt ondertussen voor een zee...

13-01-2019 21:15

Afl. 5 - Team humor

Gevoel voor Tumor - Afl. 5 - Team humor

Met Hanne aan Tristans zijde lijkt het ziekenhuis plots een andere plaats. Al is er ook een keerzijde wanneer hij geconfronteerd wordt met een penibel bijeffect van chemotherapie. Een goede vriend van Tristan krijgt op zijn beurt slecht nie...

06-01-2019 21:10

Afl. 4 - Agapornis

Gevoel voor Tumor - Afl. 4 - Agapornis

Het leven van Tristan staat op pauze. De dagen zijn lang en de verveling eindeloos. Tot hij opeens een lichtpuntje ontdekt. Maar kan hij die uitdaging wel aan, nu zijn zelfvertrouwen naar een historisch dieptepunt is gezakt? Ook Tristans ou...

30-12-2018 21:20

Afl. 3 - Tsunami

Gevoel voor Tumor - Afl. 3 - Tsunami

Na bijna dertig jaar huwelijk gaan Dirk en Myriam uit elkaar. Ondertussen moet Tristan tegen zijn zin in een kamer delen met Marcel én zijn irritante kleindochter Hanne. Hij begint aan zijn eerste chemokuur en kotst niet veel later zijn zie...

23-12-2018 21:15

Afl. 2 - Stadium

Gevoel voor Tumor - Afl. 2 - Stadium

De diagnose is snoeihard: Tristan heeft een zeldzame en zware vorm van lymfeklierkanker. Overal waar hij het slechte nieuws vertelt, slaat de bom keihard in. Maar veel tijd om na te denken is er niet, want Tristans hematoloog wil meteen beg...

16-12-2018 21:10

Nieuw: Gevoel voor Tumor

Gevoel voor Tumor - Nieuw: Gevoel voor Tumor

Vanavond start de nieuwe achtdelige Belgische dramaserie Gevoel voor tumor. De afleveringen zijn elke zondag om 21:10 uur te zien op NPO 3. Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald...

Gevoel voor Tumor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevoel voor Tumor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevoel voor Tumor bij Gevoel voor Tumor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevoel voor Tumor. Heb je een uitzending van Gevoel voor Tumor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevoel voor Tumor gemist

Uitzending gemist van Gevoel voor Tumor? Hier kun je alle uitzendingen van Gevoel voor Tumor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 03-02-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!