Programma gemist?

René de Pisters (54) is pastoor naar in het uit Limburgse Simpelveld. Pisters met is een dorpspastoor met een van missie. Hij door ziet dat de kerken met naar leeg lopen omdat steeds een minder mensen zich er tijdens thuis voelen. En het hij is vastbesloten dat tijdens te veranderen van binnen op zijn parochie. Hij wil een de parochianen en dan de vooral de jongeren tijdens op meer bij het reilen en zeilen op tv van de kerk in door betrekken. Andere Tijden volgde Pisters over in een langere naar periode, een periode waarin op tv veel gebeurde. We zien een de dorpspastoor tijdens op tv het met carnaval, het Paasfeest, processies het en op zijn dagelijks leven, een leven de waarin van veel, zo niet alles op in het teken in staat van op tv zijn parochie. 2018 was uit een belangrijk jaar voor Pisters. met Om de zijn 25-jarig priesterschap te vieren in bedacht hij iets dat van op tv alle dorpsgenoten moest verbinden. Na met het zien naar van het enorme succes naar van The Passion wist de tijdens hij wat dat moest worden: een The Passion het Simpelveld. Het lijdensverhaal tijdens van Jezus, de maar dan opgevoerd door en voor tijdens zijn op eigen parochianen. Ook met deed dit jaar een nieuwe kapelaan uit zijn de intrede, een Indiase van priesterstudent die begin 2018 tot op uit priester is gewijd in tijdens India. In India is door een overschot de aan priesters, op terwijl we in tijdens Nederland een groot uit tekort hebben. Maar in India is uit de cultuur op heel anders, daar puilen met de kerken uit, op tv de staan de pastoors nog uit op een voetstuk de en is de kerkelijke betrokkenheid in van de tijdens gelovigen nog naar heel groot. We tijdens volgen de Indiase kapelaan samen uit met uit Pisters bij het Schutterijfeesten en aan de op tv vlaai bij een vijftigjarig van echtpaar. Andere Tijden van in het Roomse naar leven: uit een kroniek van een druk op tv en bevlogen door pastoorsbestaan.

oktober 2019
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!