Programma gemist?

René Pisters de (54) is in pastoor in met het Limburgse Simpelveld. Pisters is tijdens een dorpspastoor met een in met missie. Hij ziet dat op de kerken leeg het lopen omdat van steeds minder mensen uit zich er thuis voelen. En hij op tv is vastbesloten op tv dat een te veranderen binnen zijn het parochie. Hij wil naar de parochianen en op tv dan vooral door de jongeren meer bij het tijdens met reilen en zeilen van de kerk uit betrekken. Andere Tijden uit tijdens volgde Pisters over van een langere periode, een periode een waarin met veel gebeurde. We zien op tv de dorpspastoor tijdens het carnaval, het van een Paasfeest, processies en op zijn dagelijks leven, een het leven waarin veel, de zo niet alles in het het teken staat op van zijn parochie. 2018 in was een belangrijk de jaar voor naar Pisters. Om zijn 25-jarig uit priesterschap te vieren tijdens bedacht op tv hij iets dat alle op tv dorpsgenoten moest een verbinden. Na het zien met van het de enorme succes van The op tv Passion wist hij wat met dat van moest worden: The Passion met Simpelveld. Het lijdensverhaal van van Jezus, maar uit dan opgevoerd door en voor in zijn het eigen parochianen. Ook deed dit in jaar tijdens een nieuwe kapelaan het zijn intrede, een Indiase priesterstudent het die een begin 2018 tot priester is gewijd op tv door in India. In India is het een overschot aan priesters, met terwijl we tijdens in Nederland een groot in tekort hebben. op Maar in in India is de cultuur op tv heel anders, met daar puilen de kerken op tv uit, staan de pastoors uit nog op een in voetstuk door en is uit de kerkelijke betrokkenheid van de gelovigen op tv op nog heel groot. We volgen de de Indiase kapelaan samen het met in Pisters bij Schutterijfeesten en aan in de vlaai bij naar een op vijftigjarig echtpaar. Andere Tijden uit in het Roomse van leven: een kroniek van uit een druk en uit bevlogen met pastoorsbestaan.

september 2021
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!