Programma gemist?

René in Pisters (54) is van pastoor in het door Limburgse Simpelveld. een Pisters is een dorpspastoor met op tv een missie. Hij ziet met dat uit de kerken leeg naar lopen omdat steeds van minder mensen door zich er thuis een voelen. En hij is vastbesloten naar dat te veranderen binnen van zijn parochie. op tv Hij wil de parochianen naar en dan uit vooral de door jongeren meer bij het de reilen en zeilen op uit van de kerk betrekken. in Andere Tijden volgde Pisters over op een langere periode, van een periode waarin tijdens in veel gebeurde. We zien de dorpspastoor op tv tijdens het van carnaval, het uit Paasfeest, processies en zijn dagelijks de leven, een op tv leven waarin uit veel, zo niet op alles in het teken staat een van zijn parochie. 2018 in was een belangrijk door jaar voor Pisters. Om in zijn 25-jarig in priesterschap het te vieren bedacht met hij iets dat van alle dorpsgenoten moest verbinden. Na met het de zien van het enorme op tv succes van op The Passion wist hij wat het dat op tv moest worden: The in Passion Simpelveld. Het lijdensverhaal een van Jezus, uit maar dan opgevoerd door en op tv voor zijn de eigen parochianen. Ook deed dit jaar van op een nieuwe kapelaan zijn met intrede, een naar Indiase priesterstudent die begin 2018 op tv tot priester het is gewijd in India. de In India is een naar overschot aan priesters, naar terwijl een we in Nederland een groot van een tekort hebben. Maar in India is in tijdens de cultuur heel anders, naar daar puilen de naar kerken uit, staan in de pastoors nog op tv op een voetstuk en is van de kerkelijke betrokkenheid tijdens van de gelovigen de nog uit heel groot. We met volgen de Indiase kapelaan een samen met Pisters in bij Schutterijfeesten en naar aan de de vlaai bij een vijftigjarig het echtpaar. Andere van Tijden in het op Roomse leven: een uit kroniek van een druk op en bevlogen een pastoorsbestaan.

januari 2021
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!