Programma gemist?

René Pisters (54) het met is pastoor in het het Limburgse Simpelveld. Pisters is een uit dorpspastoor op met een missie. Hij op ziet dat de uit kerken leeg in lopen omdat steeds minder naar mensen zich er tijdens thuis voelen. op En hij is vastbesloten dat met te veranderen de binnen zijn parochie. op Hij wil de parochianen uit het en dan vooral de de jongeren meer bij naar het reilen en in zeilen van de kerk op tv betrekken. Andere Tijden uit volgde Pisters tijdens over een langere op periode, een periode waarin op tv veel van gebeurde. We zien de dorpspastoor op tijdens het carnaval, het naar Paasfeest, processies en op tv tijdens zijn dagelijks leven, een in leven waarin veel, zo de niet alles in het naar teken staat op van zijn door parochie. 2018 was het een belangrijk jaar uit voor Pisters. Om zijn 25-jarig op priesterschap te vieren bedacht een hij op iets dat alle dorpsgenoten een moest verbinden. Na het op door zien van het enorme succes op tv van The Passion op tv wist hij de wat dat moest worden: The uit Passion Simpelveld. Het van lijdensverhaal van op tv Jezus, maar dan opgevoerd op de door en voor in zijn eigen parochianen. Ook deed door dit jaar een nieuwe kapelaan op tv zijn intrede, in een Indiase met priesterstudent die naar begin 2018 tot priester de is gewijd van in India. In India is tijdens een overschot aan het priesters, het terwijl we in Nederland een groot met met tekort hebben. Maar uit in India is de cultuur op tv heel naar anders, daar puilen de kerken uit, het staan in de pastoors nog op een een voetstuk uit en is de kerkelijke met betrokkenheid van de gelovigen op nog het heel groot. We volgen door de Indiase met kapelaan samen met op Pisters bij Schutterijfeesten en aan naar het de vlaai bij een vijftigjarig echtpaar. het de Andere Tijden in het Roomse leven: op met een kroniek van een druk en de door bevlogen pastoorsbestaan.

mei 2020
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!