Programma gemist?

René Pisters op (54) met is pastoor in in het Limburgse Simpelveld. Pisters de is een dorpspastoor met naar een missie. op Hij ziet dat de in kerken leeg in lopen omdat het steeds minder mensen zich in er thuis op tv voelen. En hij is vastbesloten een dat te op tv veranderen binnen zijn parochie. door Hij wil het de parochianen en dan tijdens vooral de jongeren een door meer bij het reilen en zeilen een van de kerk op tv betrekken. de Andere Tijden volgde Pisters op tv over een tijdens langere periode, een periode waarin op veel met gebeurde. We zien de dorpspastoor de tijdens in het carnaval, het Paasfeest, processies door en zijn dagelijks leven, uit een leven een waarin veel, uit zo niet alles in uit het teken de staat van zijn parochie. 2018 was naar een belangrijk met jaar voor de Pisters. Om in zijn 25-jarig priesterschap te door vieren bedacht hij een iets dat alle dorpsgenoten de moest verbinden. met Na het op tv zien van het enorme succes van door The op tv Passion wist het hij wat dat moest worden: The een Passion tijdens Simpelveld. Het lijdensverhaal met van Jezus, in maar dan opgevoerd door en voor met zijn uit eigen parochianen. Ook deed dit met jaar een nieuwe kapelaan naar zijn intrede, een op tv Indiase in priesterstudent die begin met 2018 tot op priester is gewijd in India. In de India is de een op tv overschot aan priesters, terwijl we in op de Nederland een groot tekort hebben. de Maar in op India is een de cultuur heel anders, op daar puilen op de kerken uit, staan de pastoors in nog op op een voetstuk door en is de een kerkelijke betrokkenheid van de uit gelovigen nog tijdens heel groot. het We volgen de Indiase kapelaan van samen met Pisters de bij Schutterijfeesten en aan op tv de vlaai bij tijdens een vijftigjarig echtpaar. in op Andere Tijden in het door Roomse leven: de een kroniek van een druk en door bevlogen op pastoorsbestaan.

mei 2021
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!