Programma gemist?

René het Pisters (54) het is pastoor in het Limburgse Simpelveld. in het Pisters is een dorpspastoor met een uit van missie. Hij ziet uit dat de kerken leeg in lopen omdat op steeds minder mensen zich er naar thuis voelen. naar En hij tijdens is vastbesloten dat tijdens te veranderen binnen naar zijn parochie. Hij wil de op parochianen en dan vooral tijdens van de jongeren meer uit bij het reilen en zeilen uit uit van de kerk betrekken. Andere in Tijden volgde Pisters het over naar een langere periode, een met periode waarin veel naar gebeurde. We zien de dorpspastoor op tv tijdens het uit carnaval, het Paasfeest, van processies en zijn op dagelijks leven, op een leven waarin veel, in zo niet alles uit in het met teken staat van zijn parochie. 2018 door was een belangrijk jaar uit voor Pisters. tijdens Om zijn 25-jarig priesterschap door met te vieren bedacht tijdens hij iets dat in alle dorpsgenoten moest de verbinden. Na het zien van met het enorme succes naar van met The Passion wist uit hij wat dat moest worden: naar The Passion een Simpelveld. Het op lijdensverhaal van Jezus, maar dan opgevoerd een door en met voor het zijn eigen parochianen. Ook deed de dit jaar door een nieuwe kapelaan zijn intrede, het een Indiase priesterstudent die de begin 2018 tot met priester van is gewijd in India. In uit India is een het overschot aan tijdens priesters, terwijl door we in Nederland een uit groot tekort op tv hebben. Maar in India van is de op cultuur heel anders, een daar puilen de kerken uit, op staan de pastoors in nog met op een voetstuk en op tv is de kerkelijke tijdens betrokkenheid van de gelovigen in door nog heel groot. We volgen de door Indiase kapelaan op tv samen met op Pisters bij de Schutterijfeesten en aan de vlaai de bij een vijftigjarig echtpaar. een Andere de Tijden in het de Roomse leven: een in kroniek van een druk en uit op bevlogen pastoorsbestaan.

september 2020
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!