Programma gemist?

René uit Pisters (54) is pastoor het in het Limburgse het Simpelveld. Pisters op tv is een dorpspastoor met in een missie. Hij met ziet dat de in kerken leeg op lopen omdat naar steeds minder mensen van zich er thuis voelen. En hij op tv in is vastbesloten dat te veranderen de binnen het zijn parochie. Hij wil de tijdens parochianen en dan van vooral de met jongeren meer bij het het reilen van en zeilen naar van de kerk de betrekken. Andere Tijden volgde Pisters op over een op langere periode, een periode waarin op veel gebeurde. We zien met de dorpspastoor tijdens in het carnaval, op tv het Paasfeest, processies tijdens en een zijn dagelijks leven, uit een leven waarin veel, uit zo niet alles in het de teken staat in van zijn een parochie. 2018 was een belangrijk op tv jaar op tv voor Pisters. Om zijn 25-jarig priesterschap de te de vieren bedacht in hij iets dat alle dorpsgenoten de moest verbinden. Na op het zien van de het enorme succes van door The de Passion wist hij wat dat het moest in worden: The door Passion Simpelveld. Het door lijdensverhaal van Jezus, maar dan opgevoerd met door uit en voor zijn eigen een parochianen. Ook deed een dit jaar op tv een nieuwe kapelaan de zijn intrede, een naar Indiase priesterstudent die begin 2018 op tv tot priester is het gewijd het in India. In India op is een overschot van aan priesters, terwijl we in in het Nederland een groot tekort hebben. Maar uit in een India is de met cultuur heel anders, de daar puilen de van kerken uit, staan de pastoors in nog op met een van voetstuk en is op tv de kerkelijke betrokkenheid door van de gelovigen nog met heel groot. We volgen door de Indiase kapelaan samen op tv met Pisters in bij Schutterijfeesten en aan uit de vlaai door bij een vijftigjarig echtpaar. op Andere Tijden in op het met Roomse leven: een op kroniek van een druk de en bevlogen op pastoorsbestaan.

september 2020
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!