Programma gemist?

René Pisters door (54) is pastoor in op tv het Limburgse Simpelveld. door Pisters een is een dorpspastoor met een het missie. Hij in ziet dat de kerken uit leeg lopen omdat op tv steeds minder mensen met zich er naar thuis voelen. op tv En hij is op tv vastbesloten dat te veranderen op tv binnen zijn parochie. het Hij wil de parochianen op tv en dan vooral met de jongeren op tv meer bij op het reilen in en zeilen van het de kerk betrekken. Andere Tijden van volgde op tv Pisters over een langere periode, op tv een tijdens periode waarin veel in gebeurde. We zien de dorpspastoor de tijdens het carnaval, naar het Paasfeest, uit processies en zijn dagelijks op tv leven, op een leven waarin de veel, zo niet alles een in het teken naar staat van zijn parochie. 2018 was de een van belangrijk jaar voor Pisters. van Om zijn op tv 25-jarig priesterschap te vieren het bedacht hij iets van dat de alle dorpsgenoten moest een verbinden. Na het zien van het het enorme door succes van The Passion op wist hij wat dat door moest worden: uit The op tv Passion Simpelveld. Het uit lijdensverhaal van Jezus, maar dan uit opgevoerd door en de voor zijn eigen parochianen. Ook naar deed dit jaar het door een nieuwe kapelaan zijn intrede, een de Indiase de priesterstudent die begin tijdens 2018 tot op tv priester is gewijd in India. In op India is op een overschot aan priesters, een terwijl we de in in Nederland een groot tekort hebben. naar Maar naar in India is de in cultuur heel een anders, daar puilen door de kerken uit, van staan de pastoors nog op door een voetstuk en is de op de kerkelijke betrokkenheid van uit de gelovigen nog heel groot. uit met We volgen de met Indiase kapelaan samen met naar Pisters bij Schutterijfeesten het en aan de vlaai op tv bij een vijftigjarig echtpaar. op tv Andere door Tijden in het de Roomse leven: een kroniek een van een druk met en tijdens bevlogen pastoorsbestaan.

december 2019
17-12-2018 21:10

Special: Andere Tijden in het Roomse leven

Andere Tijden in het Roomse leven - Special: Andere Tijden in het Roomse leven

René Pisters (54) is pastoor in het Limburgse Simpelveld. Pisters is een dorpspastoor met een missie. Hij ziet dat de kerken leeg lopen omdat steeds minder mensen zich er thuis voelen. En hij is vastbesloten dat te veranderen binnen zijn pa...

Andere Tijden in het Roomse leven gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Andere Tijden in het Roomse leven bij Andere Tijden in het Roomse leven liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Andere Tijden in het Roomse leven. Heb je een uitzending van Andere Tijden in het Roomse leven gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Andere Tijden in het Roomse leven gemist

Uitzending gemist van Andere Tijden in het Roomse leven? Hier kun je alle uitzendingen van Andere Tijden in het Roomse leven kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!