Programma gemist?

Vijf Chinese de eindexamenstudenten de strijden om een rol tijdens in de de musical Fame, China's eerste officiƫle samenwerking in met Broadway. De van competitie in is pittig, de met jeugdwerkeloosheid in het China groot. Lukt het de een studenten om hun met dromen waar uit te maken en stellen ze uit uit als kinderen van op tv de eenkindpolitiek hun ouders, die tijdens zeer hoge verwachtingen naar hebben, tijdens niet teleur? Terwijl ze hard trainen van om te schitteren de in uit de musical, fantaseren ze al door over op tv hun toekomst door als ster. Gaan ze het op tv na tijdens hun eindexamen redden door in China's door corruptie geplaagde door entertainmentindustrie?

september 2021
17-12-2018 23:30

The Road to Fame

2Doc: The Road to Fame - The Road to Fame

Vijf Chinese eindexamenstudenten strijden om een rol in de musical Fame, China's eerste officiƫle samenwerking met Broadway. De competitie is pittig, de jeugdwerkeloosheid in China groot. Lukt het de studenten om hun dromen waar te maken en...

2Doc: The Road to Fame gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Road to Fame de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Road to Fame bij 2Doc: The Road to Fame liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Road to Fame. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road to Fame gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Road to Fame gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Road to Fame? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Road to Fame kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!