Programma gemist?

Sylvia door is een gewone hardwerkende jonge op vrouw uit een Hoorn. Haar leven tijdens veranderde totaal toen ze een op tv door een wildvreemde van werd verkracht. In deze uit gedramatiseerde documentaire vertelt op tv Sylvia Veld haar door complete verhaal. naar Sylvia vertelt over de pijn die met haar bijna door fataal het werd en hoe ze door zelf de dader vond en op op hem, na een in spectaculaire jacht, in uit de val wist te een lokken. Uiteindelijk werd hij toch uit door de de politie gepakt de en bleef het lang in de vraag of uit hij uit zou worden veroordeeld.

Sylvia is op een gewone van hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. naar Haar leven veranderde van totaal met toen ze door een van wildvreemde werd op verkracht. Sylvia Veld vertelt haar op tijdens complete verhaal. Sylvia vertelt over op tv de tijdens pijn die haar in bijna fataal werd en door hoe ze zelf in de dader vond en hem, uit na tijdens een spectaculaire jacht, naar in de val wist te naar lokken. Uiteindelijk tijdens werd hij tijdens toch door op de politie gepakt en bleef tijdens het lang de uit vraag of hij naar zou worden op tv veroordeeld.

juni 2020
23-04-2019 21:00

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. In deze gedramatiseerde documentaire vertelt Sylvia Veld haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn d...

17-12-2018 22:20

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. Sylvia Veld vertelt haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn die haar bijna fataal werd en hoe ze z...

De jacht op mijn verkrachter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De jacht op mijn verkrachter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De jacht op mijn verkrachter bij De jacht op mijn verkrachter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De jacht op mijn verkrachter. Heb je een uitzending van De jacht op mijn verkrachter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De jacht op mijn verkrachter gemist

Uitzending gemist van De jacht op mijn verkrachter? Hier kun je alle uitzendingen van De jacht op mijn verkrachter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!