Programma gemist?

Sylvia is een door gewone hardwerkende jonge de vrouw uit uit Hoorn. het Haar leven veranderde totaal toen naar ze door een wildvreemde door werd verkracht. In in deze gedramatiseerde naar documentaire naar vertelt Sylvia Veld haar complete op verhaal. Sylvia vertelt het over met de pijn die haar de bijna fataal van werd en hoe ze zelf op de de dader vond en hem, van na een spectaculaire jacht, het in uit de val wist te lokken. Uiteindelijk van op tv werd hij toch door de politie het gepakt en op tv bleef het lang de naar vraag of hij in zou worden naar veroordeeld.

Sylvia is in een gewone een hardwerkende jonge vrouw uit door Hoorn. Haar met leven veranderde totaal toen ze op door in een wildvreemde werd van verkracht. Sylvia Veld het vertelt haar complete de verhaal. Sylvia vertelt in over de pijn naar die haar bijna fataal op werd het en hoe ze zelf de van dader tijdens vond en hem, na een een spectaculaire jacht, in de met val op wist te lokken. Uiteindelijk van werd hij toch met door de in politie gepakt en bleef tijdens het uit lang de vraag of hij op zou worden de veroordeeld.

mei 2021
23-04-2019 21:00

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. In deze gedramatiseerde documentaire vertelt Sylvia Veld haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn d...

17-12-2018 22:20

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. Sylvia Veld vertelt haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn die haar bijna fataal werd en hoe ze z...

De jacht op mijn verkrachter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De jacht op mijn verkrachter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De jacht op mijn verkrachter bij De jacht op mijn verkrachter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De jacht op mijn verkrachter. Heb je een uitzending van De jacht op mijn verkrachter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De jacht op mijn verkrachter gemist

Uitzending gemist van De jacht op mijn verkrachter? Hier kun je alle uitzendingen van De jacht op mijn verkrachter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!