Programma gemist?

Sylvia de is een met gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. naar Haar leven tijdens veranderde totaal toen ze uit door een met wildvreemde werd in verkracht. In deze met gedramatiseerde documentaire vertelt door Sylvia Veld haar de complete verhaal. door Sylvia vertelt over door de pijn die haar bijna in fataal werd en hoe naar ze zelf de op tv tijdens dader vond en hem, na een de spectaculaire jacht, de in de de val wist te lokken. in Uiteindelijk werd hij het toch in door de politie gepakt en bleef door het door lang de vraag tijdens of hij zou worden door veroordeeld.

Sylvia is het een gewone hardwerkende jonge op vrouw uit op Hoorn. in Haar leven veranderde totaal toen ze op door op een wildvreemde werd verkracht. op tv Sylvia Veld vertelt haar in complete op tv verhaal. Sylvia de vertelt over de de pijn die haar bijna van fataal werd op tv en hoe ze van zelf de dader een vond en hem, met na een spectaculaire de jacht, in de val wist met te lokken. Uiteindelijk op werd hij toch op door de politie gepakt het door en bleef het lang de vraag op tv of hij van zou worden door veroordeeld.

september 2020
23-04-2019 21:00

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. In deze gedramatiseerde documentaire vertelt Sylvia Veld haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn d...

17-12-2018 22:20

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. Sylvia Veld vertelt haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn die haar bijna fataal werd en hoe ze z...

De jacht op mijn verkrachter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De jacht op mijn verkrachter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De jacht op mijn verkrachter bij De jacht op mijn verkrachter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De jacht op mijn verkrachter. Heb je een uitzending van De jacht op mijn verkrachter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De jacht op mijn verkrachter gemist

Uitzending gemist van De jacht op mijn verkrachter? Hier kun je alle uitzendingen van De jacht op mijn verkrachter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!