Programma gemist?

Sylvia van is een gewone hardwerkende de jonge vrouw uit uit Hoorn. Haar leven van veranderde totaal uit toen ze op tv door een wildvreemde uit werd verkracht. In naar deze gedramatiseerde documentaire vertelt het Sylvia Veld het haar complete verhaal. Sylvia vertelt van over de uit pijn die naar haar bijna fataal werd en de hoe ze zelf de tijdens van dader vond en hem, na een naar spectaculaire jacht, in het de val de wist te lokken. van Uiteindelijk werd hij uit toch door de in politie gepakt en bleef op tv het uit lang de vraag in of hij de zou worden veroordeeld.

Sylvia op is een gewone hardwerkende jonge op vrouw uit op Hoorn. Haar leven tijdens veranderde met totaal toen ze met door een wildvreemde werd verkracht. het Sylvia Veld vertelt haar op tv complete verhaal. Sylvia op vertelt met over de pijn die op tv haar bijna fataal werd naar uit en hoe ze zelf de een dader vond en de hem, na het een spectaculaire naar jacht, in de val wist te in een lokken. Uiteindelijk werd een hij toch door het de politie gepakt en op bleef het lang de de vraag of op tv hij zou worden op veroordeeld.

oktober 2021
23-04-2019 21:00

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. In deze gedramatiseerde documentaire vertelt Sylvia Veld haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn d...

17-12-2018 22:20

De jacht op mijn verkrachter

De jacht op mijn verkrachter - De jacht op mijn verkrachter

Sylvia is een gewone hardwerkende jonge vrouw uit Hoorn. Haar leven veranderde totaal toen ze door een wildvreemde werd verkracht. Sylvia Veld vertelt haar complete verhaal. Sylvia vertelt over de pijn die haar bijna fataal werd en hoe ze z...

De jacht op mijn verkrachter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De jacht op mijn verkrachter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De jacht op mijn verkrachter bij De jacht op mijn verkrachter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De jacht op mijn verkrachter. Heb je een uitzending van De jacht op mijn verkrachter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De jacht op mijn verkrachter gemist

Uitzending gemist van De jacht op mijn verkrachter? Hier kun je alle uitzendingen van De jacht op mijn verkrachter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-04-2019 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!