Programma gemist?

Aflevering naar 5 - Iedereen verdient een tijdens fijne door kerst. Een kerst waar je een als van kind van droomt: met op een enorme dennenboom in in op de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, op een prachtig naar gedekte tafel, warme chocolademelk, en op vooral: gezellig samen door zijn. Dankzij Fijne naar Kerst! beleven mensen in op voor wie een de mooie kerst niet in vanzelfsprekend is, de kerst van hun in tijdens leven! In dit ultieme feelgood programma door op tv krijgt heel Nederland van naar SBS6 de kans om iemand in in met kerst te verrassen. De kerstwensen op worden uitgevoerd tijdens door de verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering 4 - een Iedereen verdient uit een fijne kerst. tijdens Een kerst waar je tijdens als kind van op tv het droomt: met een enorme dennenboom in uit van de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, op tv een prachtig het gedekte tafel, warme chocolademelk, van en vooral: gezellig in samen zijn. Dankzij de Fijne Kerst! beleven mensen van voor wie een naar mooie kerst uit niet vanzelfsprekend is, de het het kerst van hun leven! In dit op tv van ultieme feelgood programma krijgt heel tijdens Nederland door van SBS6 de kans op om iemand van met kerst te door verrassen. De kerstwensen het worden uitgevoerd door met verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering 3 op tv - Iedereen verdient een een fijne kerst. uit Een kerst de waar je naar als kind van het droomt: met een enorme dennenboom tijdens in de naar huiskamer, veel glimmende door cadeautjes, een prachtig gedekte naar tafel, in warme chocolademelk, en in vooral: gezellig samen naar zijn. Dankzij Fijne Kerst! beleven met mensen voor wie de een mooie kerst tijdens niet de vanzelfsprekend is, de kerst op van hun de leven! In dit ultieme feelgood het programma het krijgt heel Nederland uit van SBS6 de kans om iemand tijdens met uit kerst te verrassen. De op tv kerstwensen worden in uitgevoerd door verschillende bekende door SBS6-gezichten.

Aflevering 2 tijdens - Iedereen op verdient een fijne kerst. Een het van kerst waar je de als kind van droomt: met het een enorme door dennenboom in de de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, met een prachtig gedekte tafel, naar warme chocolademelk, en de vooral: gezellig naar samen zijn. het Dankzij Fijne Kerst! beleven in mensen voor de wie een mooie kerst uit niet vanzelfsprekend in is, de kerst van door hun de leven! In dit ultieme feelgood programma door krijgt heel in Nederland van SBS6 op de kans om iemand het met kerst uit te verrassen. De kerstwensen op worden uit uitgevoerd door verschillende bekende van SBS6-gezichten.

april 2020
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!