Programma gemist?

Aflevering 5 een - Iedereen verdient een op fijne kerst. Een naar kerst waar uit je als kind het van droomt: met door een tijdens enorme dennenboom in de het huiskamer, veel glimmende cadeautjes, op een prachtig gedekte tafel, naar warme uit chocolademelk, en tijdens vooral: gezellig samen zijn. Dankzij Fijne uit Kerst! beleven met mensen door voor wie een uit mooie kerst niet vanzelfsprekend op is, de kerst van op hun leven! In dit het het ultieme feelgood programma krijgt van heel Nederland van SBS6 door de de kans om iemand door met kerst te verrassen. De door kerstwensen worden uitgevoerd de door verschillende het bekende SBS6-gezichten.

Aflevering in 4 - Iedereen verdient de een fijne kerst. naar Een kerst waar met je als kind door van droomt: de met een enorme door dennenboom in de huiskamer, veel in glimmende cadeautjes, een een in prachtig gedekte tafel, warme in chocolademelk, en vooral: gezellig in samen naar zijn. Dankzij Fijne Kerst! beleven mensen tijdens voor wie de een mooie met kerst niet vanzelfsprekend is, door de de kerst van hun leven! het In dit ultieme feelgood programma op in krijgt heel Nederland van SBS6 de op tv kans om op iemand met kerst te naar verrassen. een De kerstwensen worden uitgevoerd door in verschillende met bekende SBS6-gezichten.

Aflevering van 3 - Iedereen op verdient een fijne in kerst. Een van kerst waar je als kind van met droomt: door met een op enorme dennenboom in de huiskamer, op tv veel in glimmende cadeautjes, een naar prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en in vooral: gezellig samen op tv een zijn. Dankzij Fijne in Kerst! beleven mensen voor op wie een mooie kerst niet van vanzelfsprekend de is, de kerst van hun de leven! In van dit ultieme feelgood programma uit krijgt heel Nederland het van SBS6 de naar uit kans om iemand met door kerst te door verrassen. De kerstwensen worden uitgevoerd door met verschillende in bekende SBS6-gezichten.

Aflevering 2 naar - Iedereen verdient een door fijne kerst. uit Een kerst waar je de als kind van het door droomt: met een enorme dennenboom in op tv door de huiskamer, veel een glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte op tafel, met warme chocolademelk, en door vooral: gezellig samen zijn. Dankzij Fijne door Kerst! beleven op tv mensen voor wie een een van mooie kerst niet vanzelfsprekend uit is, de kerst van tijdens hun leven! In van dit ultieme door feelgood programma van krijgt heel Nederland van SBS6 een de kans in om iemand met kerst te met verrassen. De met kerstwensen worden uitgevoerd door naar verschillende in bekende SBS6-gezichten.

april 2021
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!