Programma gemist?

Aflevering 5 op - uit Iedereen verdient een fijne door kerst. Een kerst waar je van als kind een van droomt: met een uit enorme dennenboom de in de huiskamer, veel tijdens glimmende cadeautjes, een van met prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en het vooral: gezellig samen een op zijn. Dankzij Fijne Kerst! het beleven mensen op voor wie een mooie kerst door niet vanzelfsprekend is, de de kerst van hun tijdens de leven! In dit met ultieme feelgood programma krijgt heel Nederland het van SBS6 op tv de kans om iemand door met kerst tijdens te verrassen. De kerstwensen van worden uitgevoerd uit door in verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering 4 door - Iedereen verdient een naar fijne op kerst. Een kerst waar je op als uit kind van tijdens droomt: met een met enorme dennenboom in de huiskamer, veel tijdens glimmende uit cadeautjes, een door prachtig gedekte tafel, warme de chocolademelk, en vooral: uit gezellig samen door zijn. Dankzij Fijne in Kerst! beleven mensen voor van wie een door mooie kerst niet vanzelfsprekend is, op tv de met kerst van hun leven! In dit van ultieme feelgood programma door door krijgt heel Nederland op tv van SBS6 de tijdens kans om iemand met kerst van te verrassen. De kerstwensen een door worden uitgevoerd door verschillende op bekende SBS6-gezichten.

Aflevering 3 - tijdens Iedereen op verdient een fijne door kerst. Een kerst waar je naar als op kind van droomt: met een het enorme met dennenboom in de huiskamer, op veel glimmende cadeautjes, van een prachtig gedekte de tafel, warme chocolademelk, en het vooral: op tv gezellig samen zijn. op Dankzij Fijne Kerst! door beleven mensen naar voor wie een door mooie kerst niet een vanzelfsprekend is, de kerst tijdens van hun leven! met In dit naar ultieme feelgood programma krijgt heel van Nederland van naar SBS6 de kans op tv om iemand met op tv kerst te verrassen. op tv De kerstwensen het worden uitgevoerd door verschillende bekende in SBS6-gezichten.

Aflevering in 2 - Iedereen verdient een een de fijne kerst. Een kerst waar door je als uit kind van droomt: met met een enorme het dennenboom in de een huiskamer, veel glimmende cadeautjes, in een prachtig gedekte het tafel, door warme chocolademelk, en vooral: gezellig op tv samen zijn. Dankzij Fijne naar naar Kerst! beleven mensen voor wie tijdens een mooie kerst van niet op tv vanzelfsprekend is, de kerst op van hun leven! de In dit op ultieme feelgood programma krijgt het heel Nederland van SBS6 de op tv kans naar om iemand met kerst tijdens te verrassen. met De kerstwensen worden uitgevoerd door een verschillende bekende met SBS6-gezichten.

oktober 2019
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!