Programma gemist?

Aflevering 5 van - met Iedereen verdient een fijne kerst. door Een kerst waar met je als kind in van droomt: met tijdens een enorme dennenboom het in de huiskamer, veel tijdens glimmende met cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, een warme op tv chocolademelk, en vooral: gezellig uit samen zijn. Dankzij Fijne door op tv Kerst! beleven mensen voor naar wie een uit mooie kerst niet vanzelfsprekend is, tijdens de kerst de van hun tijdens leven! In dit in ultieme feelgood programma uit krijgt heel Nederland van uit SBS6 de kans om iemand op tv met kerst met te tijdens verrassen. De kerstwensen worden uitgevoerd op tv door verschillende bekende uit SBS6-gezichten.

Aflevering 4 - tijdens Iedereen verdient een het fijne naar kerst. Een kerst waar het je als op kind van droomt: met een van enorme dennenboom in van de uit huiskamer, veel glimmende cadeautjes, van een prachtig tijdens gedekte tafel, in warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen een zijn. Dankzij de Fijne met Kerst! beleven mensen voor wie in een tijdens mooie kerst niet vanzelfsprekend is, de de kerst van hun op tv met leven! In dit in ultieme feelgood programma krijgt heel het Nederland van van SBS6 de kans om iemand naar van met kerst te verrassen. De kerstwensen uit worden uitgevoerd door door verschillende bekende naar SBS6-gezichten.

Aflevering 3 op tv - Iedereen verdient een tijdens op tv fijne kerst. Een een kerst waar je als kind door van droomt: met een in enorme dennenboom in een de huiskamer, uit veel glimmende cadeautjes, een een prachtig met gedekte tafel, warme chocolademelk, de en vooral: gezellig op tv samen zijn. Dankzij Fijne het Kerst! de beleven mensen voor van wie een mooie kerst door niet uit vanzelfsprekend is, de kerst van hun van leven! In dit op tv naar ultieme feelgood programma krijgt heel in Nederland op van SBS6 de kans om iemand de tijdens met kerst te met verrassen. De kerstwensen worden uitgevoerd door uit uit verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering op 2 - Iedereen uit verdient een fijne kerst. door Een het kerst waar je naar als kind van droomt: met de een tijdens enorme dennenboom in de huiskamer, veel in glimmende naar cadeautjes, een prachtig van gedekte tafel, warme op tv chocolademelk, en in vooral: gezellig samen zijn. Dankzij Fijne uit Kerst! beleven een mensen voor op wie een mooie kerst uit niet vanzelfsprekend is, de van kerst van hun in leven! op In dit ultieme feelgood programma met krijgt heel Nederland op naar van SBS6 de kans om iemand een met kerst te een verrassen. De naar kerstwensen op worden uitgevoerd door verschillende bekende op tv SBS6-gezichten.

november 2020
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!