Programma gemist?

Aflevering 5 met - Iedereen verdient de een fijne op tv kerst. Een kerst waar je uit als kind van op op tv droomt: met een enorme door dennenboom in de huiskamer, in veel glimmende cadeautjes, in een prachtig van gedekte tafel, door warme chocolademelk, en vooral: gezellig een samen zijn. Dankzij een Fijne Kerst! tijdens beleven mensen voor wie een door mooie kerst op niet vanzelfsprekend is, de de kerst van het hun tijdens leven! In dit van ultieme feelgood programma krijgt heel uit Nederland van een SBS6 de kans om iemand op tv met kerst te het verrassen. De van kerstwensen worden de uitgevoerd door verschillende bekende naar SBS6-gezichten.

Aflevering 4 - tijdens Iedereen tijdens verdient een fijne tijdens kerst. Een kerst waar in je als kind uit van van droomt: met een enorme dennenboom in door het de huiskamer, veel glimmende tijdens cadeautjes, een prachtig gedekte uit tafel, warme de chocolademelk, en vooral: gezellig tijdens samen tijdens zijn. Dankzij Fijne het Kerst! beleven mensen voor wie uit een uit mooie kerst niet vanzelfsprekend is, het de in kerst van hun in leven! In dit ultieme feelgood in programma krijgt een heel Nederland de van SBS6 de kans tijdens om iemand met de kerst te verrassen. van De kerstwensen worden uitgevoerd door door door verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering het 3 - Iedereen verdient een de fijne kerst. Een op uit kerst waar je van als kind van droomt: met uit een enorme dennenboom in uit de huiskamer, in veel glimmende cadeautjes, een een prachtig gedekte in tafel, op tv warme chocolademelk, en vooral: gezellig op samen zijn. de Dankzij Fijne met Kerst! beleven mensen voor wie met een mooie kerst niet van met vanzelfsprekend is, de kerst een van hun leven! een In dit ultieme feelgood de programma krijgt op tv heel Nederland van tijdens SBS6 de kans het om iemand met kerst te het op tv verrassen. De kerstwensen worden uit uitgevoerd door verschillende met bekende SBS6-gezichten.

Aflevering van 2 - tijdens Iedereen verdient een fijne kerst. Een op tv kerst het waar je als kind van door droomt: met met een de enorme dennenboom in de huiskamer, door veel glimmende uit cadeautjes, een prachtig gedekte uit tafel, warme op tv chocolademelk, en vooral: met gezellig samen van zijn. Dankzij Fijne Kerst! beleven op tv mensen voor wie een met mooie kerst niet met naar vanzelfsprekend is, de kerst van met hun naar leven! In dit ultieme feelgood programma naar krijgt in heel Nederland van op tv SBS6 de kans op om iemand met het kerst te verrassen. met De kerstwensen worden uitgevoerd door op verschillende bekende op tv SBS6-gezichten.

augustus 2021
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!