Programma gemist?

Aflevering een 5 - Iedereen verdient een tijdens fijne kerst. Een uit kerst waar je het als kind op tv van droomt: met een op tv een enorme dennenboom in in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een van prachtig gedekte uit tafel, warme chocolademelk, op en naar vooral: gezellig samen zijn. een Dankzij Fijne Kerst! beleven tijdens mensen voor wie een de mooie tijdens kerst niet vanzelfsprekend op is, de kerst van een hun leven! op tv In dit ultieme feelgood programma van krijgt een heel Nederland van SBS6 een de kans om uit iemand met kerst te van het verrassen. De kerstwensen worden uitgevoerd tijdens door op verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering de 4 - Iedereen verdient de een fijne kerst. Een op de kerst waar je als kind door van droomt: het met een enorme dennenboom met in een de huiskamer, veel van glimmende cadeautjes, een prachtig van gedekte tafel, op tv warme chocolademelk, en een vooral: gezellig samen zijn. Dankzij Fijne op tv door Kerst! beleven mensen voor het wie een mooie door kerst niet vanzelfsprekend is, de door de kerst van hun leven! tijdens In dit ultieme op tv feelgood programma krijgt heel Nederland uit van van SBS6 de het kans om iemand met kerst te tijdens in verrassen. De kerstwensen worden uitgevoerd op tv door verschillende bekende een SBS6-gezichten.

Aflevering 3 - uit met Iedereen verdient een fijne kerst. Een van kerst op tv waar je als kind van de de droomt: met een met enorme dennenboom in de door huiskamer, veel glimmende tijdens cadeautjes, een prachtig de gedekte tafel, warme chocolademelk, en de vooral: van gezellig samen zijn. Dankzij Fijne de Kerst! uit beleven mensen uit voor wie een mooie met kerst niet vanzelfsprekend op is, de kerst van hun uit uit leven! In dit op tv ultieme feelgood programma krijgt heel tijdens Nederland van van SBS6 de op kans om iemand het met kerst te met verrassen. De kerstwensen worden de uitgevoerd door verschillende op bekende SBS6-gezichten.

Aflevering uit 2 - Iedereen verdient op een fijne kerst. de Een kerst waar het je als naar kind van droomt: met met een van enorme dennenboom in met de huiskamer, veel glimmende in cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, het warme chocolademelk, en uit vooral: gezellig tijdens samen zijn. Dankzij Fijne tijdens met Kerst! beleven mensen voor op tv wie een mooie de kerst niet vanzelfsprekend de is, de kerst in van hun van leven! In dit van ultieme feelgood programma tijdens krijgt heel Nederland van SBS6 de van kans om iemand in met kerst naar te verrassen. De kerstwensen in worden uitgevoerd met door verschillende het bekende SBS6-gezichten.

augustus 2020
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!