Programma gemist?

Aflevering 5 op - Iedereen verdient in een fijne kerst. Een op tv kerst waar het je als tijdens kind van droomt: met met een op tv enorme dennenboom in uit de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, door een het prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, door en met vooral: gezellig samen zijn. een Dankzij Fijne Kerst! beleven mensen tijdens voor in wie een mooie kerst tijdens niet vanzelfsprekend is, de in kerst van op tv hun leven! In op dit ultieme feelgood de programma op krijgt heel Nederland van het SBS6 de kans om naar iemand met de kerst te verrassen. De kerstwensen door worden uitgevoerd door in een verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering de 4 - tijdens Iedereen verdient een naar fijne kerst. Een kerst waar je het als tijdens kind van droomt: op met een enorme een dennenboom in tijdens de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een met prachtig door gedekte tafel, warme chocolademelk, en op vooral: tijdens gezellig samen zijn. met Dankzij Fijne de Kerst! beleven mensen voor op tv wie een mooie uit kerst niet vanzelfsprekend naar is, de kerst van hun uit leven! In van dit ultieme feelgood programma uit krijgt heel het Nederland van SBS6 de een kans om iemand een door met kerst te van verrassen. De kerstwensen worden uitgevoerd door naar het verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering de 3 - Iedereen uit verdient een fijne kerst. tijdens Een kerst waar je van als het kind van droomt: op tv met een enorme dennenboom in een de huiskamer, veel op tv op glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte op tv tafel, warme een chocolademelk, en vooral: gezellig samen door zijn. in Dankzij Fijne Kerst! tijdens beleven mensen voor wie met een mooie kerst niet op tv het vanzelfsprekend is, de een kerst van hun leven! op tv In dit door ultieme feelgood programma het krijgt heel Nederland van het SBS6 de kans uit om iemand met met kerst te verrassen. met De kerstwensen worden uitgevoerd van door door verschillende bekende SBS6-gezichten.

Aflevering 2 - met Iedereen het verdient een fijne uit kerst. Een kerst waar met je als kind in van door droomt: met een enorme dennenboom uit in de een huiskamer, veel glimmende uit cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, met van warme chocolademelk, en vooral: gezellig door samen zijn. Dankzij op tv Fijne Kerst! beleven op tv mensen voor van wie een de mooie kerst niet het vanzelfsprekend is, de van kerst van hun met leven! In dit ultieme op tv feelgood programma krijgt heel Nederland in van met SBS6 de kans om iemand op met kerst door te verrassen. een De kerstwensen worden uitgevoerd tijdens door verschillende bekende met SBS6-gezichten.

juli 2020
21-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 5 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

20-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 4 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

19-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 3 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

18-12-2018 20:30

Fijne Kerst

Fijne Kerst - Fijne Kerst

Aflevering 2 - Iedereen verdient een fijne kerst. Een kerst waar je als kind van droomt: met een enorme dennenboom in de huiskamer, veel glimmende cadeautjes, een prachtig gedekte tafel, warme chocolademelk, en vooral: gezellig samen zijn. ...

Fijne Kerst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fijne Kerst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fijne Kerst bij Fijne Kerst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fijne Kerst. Heb je een uitzending van Fijne Kerst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fijne Kerst gemist

Uitzending gemist van Fijne Kerst? Hier kun je alle uitzendingen van Fijne Kerst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 21-12-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!