Programma gemist?

Vanavond is vanuit uit AFAS Live in naar Amsterdam in het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. uit De crème door de la crème van de de Nederlandse sport maakt van vanavond uit tijdens wie door zich sportman, sportvrouw en sportploeg van op tv het jaar mogen het noemen. Sportman: - Jeffrey Herlings op (wereldkampioen motorcross) - Kjeld door Nuis uit (tweevoudig olympisch kampioen schaatsen) - van Epke Zonderland een (wereldkampioen turnen het op de rekstok) Sportvrouw: - Anna van op tv der Breggen (wereldkampioen een wielrennen) - de Jorien ter Mors (olympisch kampioen schaatsen) - in Suzanne Schulting naar (olympisch kampioen naar shorttrack) - Annemiek van Vleuten (winnares op op Giro Rosa en in La Course) Ook de paralympische naar sporter en de coach op tv van het jaar worden de bekendgemaakt, net als door de winnaars in van de Young met Talent Award, de het Fanny Blankers Koen-carrièreprijs door en de van Zapp Sporter van een het jaar. Met de laatstgenoemde met prijs eren tijdens jonge de sportfans hun sporter van het jaar. Sjoerd naar van van Ramshorst ontvangt de feestelijk door geklede sporters op tv op de rode loper een en tekent in de door in zaal hun ervaringen het op. Een speciale rol het is weggelegd voor cabaretier met Dolf Jansen, terwijl de Peter Heerschop op tv het afgelopen sportjaar humoristisch uit afsluit. Muziek en sport gaan de van hand in hand. Er naar komt een speciaal door optreden van de Australische op band met Sheppard.

mei 2021
19-12-2018 20:35

Live: Sportgala 2018

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala - Live: Sportgala 2018

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Her...

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala bij NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala. Heb je een uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!