Programma gemist?

Vanavond op is vanuit AFAS Live in van Amsterdam in het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De uit crème de met la naar crème van de Nederlandse sport maakt de met vanavond uit wie zich sportman, op sportvrouw in en sportploeg van het jaar mogen op tv een noemen. Sportman: - Jeffrey Herlings op (wereldkampioen motorcross) - Kjeld Nuis (tweevoudig olympisch op kampioen schaatsen) - Epke op Zonderland (wereldkampioen turnen het op de rekstok) Sportvrouw: - een Anna van der uit Breggen (wereldkampioen een wielrennen) - Jorien ter op tv Mors (olympisch met kampioen schaatsen) - Suzanne door Schulting (olympisch kampioen shorttrack) - uit Annemiek van op tv Vleuten (winnares Giro Rosa de en de La Course) Ook de paralympische door sporter en op de coach van het jaar uit worden bekendgemaakt, net als een de het winnaars van de door Young Talent Award, de het Fanny het Blankers Koen-carrièreprijs en de van Zapp Sporter tijdens van het jaar. Met de door laatstgenoemde prijs eren jonge tijdens sportfans met hun sporter van tijdens het jaar. Sjoerd van Ramshorst ontvangt in de feestelijk geklede met sporters op de tijdens uit rode loper en tekent op in de zaal tijdens hun ervaringen op. uit Een speciale rol is weggelegd op voor cabaretier op tv Dolf Jansen, terwijl Peter uit door Heerschop het afgelopen sportjaar humoristisch afsluit. Muziek van en sport gaan door naar hand in hand. een Er komt een speciaal in optreden van de Australische band uit tijdens Sheppard.

juni 2020
19-12-2018 20:35

Live: Sportgala 2018

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala - Live: Sportgala 2018

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Her...

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala bij NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala. Heb je een uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!