Programma gemist?

Vanavond in is vanuit met AFAS Live in Amsterdam het tijdens jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De op in crème de la crème van van de Nederlandse sport maakt het op vanavond uit wie een zich sportman, sportvrouw en op sportploeg van het jaar op mogen door noemen. Sportman: - Jeffrey Herlings een (wereldkampioen motorcross) - Kjeld Nuis (tweevoudig van olympisch kampioen schaatsen) - Epke het Zonderland (wereldkampioen turnen uit op de rekstok) Sportvrouw: - tijdens Anna de van der in Breggen (wereldkampioen wielrennen) - Jorien ter Mors op (olympisch kampioen op tv schaatsen) - Suzanne een Schulting (olympisch kampioen op tv shorttrack) - Annemiek van Vleuten (winnares op Giro het Rosa en La Course) Ook de tijdens paralympische met sporter en de coach uit van het jaar het worden op tv bekendgemaakt, net als de tijdens winnaars van de tijdens Young Talent Award, de naar Fanny in Blankers Koen-carrièreprijs en het de Zapp Sporter van het jaar. het Met de met laatstgenoemde prijs eren jonge uit sportfans tijdens hun sporter de van het jaar. Sjoerd van Ramshorst het ontvangt de feestelijk door geklede uit sporters op de rode loper de en tekent door in de zaal hun door ervaringen op. van Een speciale rol is met weggelegd voor cabaretier in Dolf Jansen, terwijl Peter op tv Heerschop op tv het afgelopen sportjaar humoristisch afsluit. Muziek de in en sport gaan hand in op hand. Er komt op tv een speciaal op optreden van de Australische band het het Sheppard.

oktober 2019
19-12-2018 20:35

Live: Sportgala 2018

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala - Live: Sportgala 2018

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Her...

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala bij NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala. Heb je een uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!