Programma gemist?

Vanavond het is vanuit met AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse met tijdens NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème van de la crème van de de Nederlandse door sport maakt vanavond uit op tv wie zich op tv sportman, sportvrouw naar en sportploeg van het de jaar mogen noemen. Sportman: - in Jeffrey Herlings door (wereldkampioen motorcross) - Kjeld Nuis (tweevoudig olympisch met op tv kampioen schaatsen) - Epke Zonderland van (wereldkampioen turnen op de rekstok) Sportvrouw: - in van Anna van der uit Breggen (wereldkampioen wielrennen) - in Jorien ter Mors (olympisch kampioen op schaatsen) - Suzanne Schulting (olympisch tijdens kampioen shorttrack) - het Annemiek van Vleuten (winnares een van Giro Rosa en La Course) Ook de door paralympische sporter uit en de coach van tijdens de het jaar worden op tv bekendgemaakt, net als de op tv winnaars van de Young de Talent tijdens Award, de Fanny de Blankers Koen-carrièreprijs en de de Zapp Sporter van met het jaar. Met de laatstgenoemde in op prijs eren jonge uit sportfans hun sporter van tijdens het jaar. Sjoerd van een Ramshorst ontvangt de het feestelijk geklede sporters op met de rode in loper en tekent in de op tv zaal hun in ervaringen de op. Een speciale rol is op weggelegd voor cabaretier Dolf door Jansen, terwijl Peter met Heerschop het afgelopen van met sportjaar humoristisch afsluit. Muziek naar en sport gaan hand in op tv hand. Er in komt een op speciaal optreden van uit de Australische band de Sheppard.

oktober 2021
19-12-2018 20:35

Live: Sportgala 2018

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala - Live: Sportgala 2018

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Her...

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala bij NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala. Heb je een uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!