Programma gemist?

Vanavond is op tv vanuit het AFAS Live in Amsterdam het het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. met De crème een de la crème van tijdens de Nederlandse sport maakt in vanavond uit in wie zich sportman, in sportvrouw en sportploeg van op tv het jaar uit mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Herlings met (wereldkampioen op tv motorcross) - Kjeld uit Nuis (tweevoudig olympisch kampioen schaatsen) - Epke op Zonderland naar (wereldkampioen turnen op de rekstok) Sportvrouw: - het Anna van uit der op Breggen (wereldkampioen wielrennen) - Jorien ter Mors het (olympisch kampioen door schaatsen) - Suzanne Schulting (olympisch tijdens kampioen het shorttrack) - Annemiek van Vleuten op tv (winnares Giro op Rosa en La Course) Ook met de paralympische op sporter en de coach een van het jaar worden door bekendgemaakt, net op als door de winnaars van de Young het Talent de Award, de Fanny Blankers van Koen-carrièreprijs en de Zapp door Sporter van met het jaar. op tv Met de laatstgenoemde prijs eren van jonge sportfans hun met sporter uit van het jaar. Sjoerd uit van Ramshorst ontvangt naar de feestelijk geklede naar sporters op de rode loper het en tekent in de door in zaal hun ervaringen door op. Een speciale tijdens rol is weggelegd voor cabaretier het Dolf Jansen, het terwijl Peter Heerschop het op tv afgelopen op sportjaar humoristisch afsluit. Muziek en in sport gaan hand in hand. op tv Er de komt een uit speciaal optreden van op de Australische band de Sheppard.

januari 2021
19-12-2018 20:35

Live: Sportgala 2018

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala - Live: Sportgala 2018

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Her...

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala bij NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala. Heb je een uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!