Programma gemist?

Vanavond in is vanuit uit AFAS Live in Amsterdam het het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. door De crème op tv de la crème op van de door Nederlandse sport maakt vanavond de uit wie zich sportman, sportvrouw van en een sportploeg van tijdens het jaar mogen tijdens noemen. Sportman: - Jeffrey Herlings op (wereldkampioen motorcross) - Kjeld door Nuis (tweevoudig olympisch kampioen schaatsen) - Epke op tv Zonderland in (wereldkampioen turnen op de een rekstok) Sportvrouw: - Anna van der met Breggen (wereldkampioen wielrennen) - met Jorien van ter Mors op tv (olympisch kampioen schaatsen) - Suzanne het Schulting (olympisch kampioen door shorttrack) - Annemiek van op Vleuten (winnares Giro Rosa en tijdens tijdens La Course) Ook de paralympische sporter en het de coach in van tijdens het jaar worden bekendgemaakt, net het als de winnaars een van de Young Talent een Award, de Fanny op Blankers Koen-carrièreprijs op tv en de Zapp Sporter tijdens van het jaar. van Met de laatstgenoemde op prijs eren jonge een van sportfans hun sporter van het jaar. Sjoerd door uit van Ramshorst ontvangt de feestelijk geklede het sporters de op de rode loper en een tekent in het de zaal hun met ervaringen op. Een speciale van rol is weggelegd op het voor cabaretier Dolf naar Jansen, terwijl Peter op Heerschop het afgelopen met sportjaar humoristisch afsluit. Muziek en sport van gaan hand in de hand. Er komt de een speciaal optreden van tijdens de Australische op band met Sheppard.

september 2020
19-12-2018 20:35

Live: Sportgala 2018

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala - Live: Sportgala 2018

Vanavond is vanuit AFAS Live in Amsterdam het jaarlijkse NOS|NOC*NSF Sportgala. De crème de la crème van de Nederlandse sport maakt vanavond uit wie zich sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar mogen noemen. Sportman: - Jeffrey Her...

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala bij NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala. Heb je een uitzending van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala gemist

Uitzending gemist van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sport: NOS NOC*NSF Sportgala kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!