Programma gemist?

Vanavond uit is het vijfde uit en laatste deel van de tijdens natuurdocumentairereeks Dynasties uit van Sir David Attenborough op te zien op met NPO 1. Het het slot gaat een volledig over naar de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft het in op het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. uit met Het is het perfecte tijgerterritorium door met een een dicht oerwoud, meertjes die vol door met zijn na de lenteregen en een grasvlaktes met tijdens prooidieren in overvloed. van Nu heeft ze vier piepkleine uit welpen het om voor te met zorgen. Ze zijn de toekomst tijdens van haar dynastie. het Maar de idyllische tijdens wereld waarin tijdens ze leeft, is op aan met het veranderen.

Deze tijdens aflevering gaat over de met Afrikaanse het wilde hond Tait, een matriarch van een de van de laatste grote families van de deze bedreigde diersoort. met Ze is al met jaren de de leider van haar dynastie, een die leeft aan een de oevers naar van tijdens de Zambezi in Zimbabwe. op tv Ze handhaaft de orde binnen op tv een familie in die naar zich overal verspreidt. Maar de spanningen met lopen uit op als van Tait ouder wordt op tv en haar macht van begint te tanen. Een van haar op dochters, Blacktip, het leeft in de de buurt. Haar eigen uit roedel groeit snel en van heeft niet genoeg de de ruimte meer. Blacktip moet haar territorium de snel uitbreiden, zodat met er genoeg door voedsel is in voor haar door roedel. Maar ze door heeft een probleem. Haar tijdens territorium grenst aan een een gebied waar op tv mensen leven. Ze kan maar uit van één kant op, naar het territorium met tijdens van haar moeder. Afrikaanse wilde honden tijdens in gedijen als ze samenwerken. Dankzij door die uit samenwerking is deze dynastie zo met lang zo sterk op tv geweest. tijdens Een familievete kan daar naar nu een einde aan op maken.

De tijdens derde aflevering uit van de natuurdocumentairereeks Dynasties een gaat volledig over de leeuw. het De volgende twee in donderdagen volgen de een laatste twee door afleveringen, naar ook om 20:30 uur op NPO een 1. Deze aflevering tijdens gaat over een een van met de beroemdste leeuwentroepen in Afrika, op de uit Marsh Pride uit door Masai Mara in een Kenia. Het verhaal begint uit als de Marsh Pride zich naar in een naar uitzonderlijke met situatie bevindt. Ze zijn in door de steek met gelaten door alle mannetjes een die tijdens de troep tot nu toe in hebben uit verdedigd. Er zijn het nog maar twee volwassen vrouwtjes over op om het de acht een jongen te voeden naar en te beschermen. Deze op tv twee moeders, Charm op tv en haar nicht Sienna, door zijn nu verantwoordelijk naar voor het het voortbestaan van de familie. Ze tijdens moeten naar hun jongen in leven zien met te naar houden tot ze volwassen de zijn, zodat uit deze machtige het dynastie in stand blijft. Samen met uit de hun welpen bieden ze naar de gevaren van de Afrikaanse tijdens savanne het in hoofd: op hol geslagen een kuddes buffels, rivaliserende een leeuwentroepen, van de constante dreiging van op tv hyena’s het op rooftocht en, door een noodlottige op tv samenloop een van omstandigheden, een de confrontatie met de in mens.

Seizoen op tv 1 - Aflevering 2 - door Natuurdocumentairereeks van in Sir David naar Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij in elkaar in Atka tijdens Bay, aan op tv de door kust van Antarctica, na tijdens drie maanden met voedsel zoeken op zee. Als op tv ze aankomen, is uit het op tv water net helemaal bevroren en de hebben alle door andere dieren het continent verruild naar voor de relatieve het veiligheid van de een uit zee. De pinguïns zijn hier om op tv een op tv nieuwe generatie van hun in keizersdynastie groot naar te brengen. Ze op tv moeten wel samenwerken om met ervoor te zorgen dat van hun tijdens jongen en tijdens zijzelf de koudste en strengste tijdens winter op het aarde overleven.

De EO zendt een de op komende weken opnieuw een indrukwekkende op BBC-natuurserie uit op op van NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is op tv het in vijf afleveringen op een donderdag om 20:30 uur te met de zien hoe de chimpansee, in keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde de hond het en tijger strijden voor een plek van op onze in planeet. Families het worden verscheurd door de vetes en ouders een zetten hun leven op het naar spel om de hun nageslacht uit te beschermen tegen de koudste op tv en een wreedste winter het op aarde. Vijf bijzondere dieren die het op tv een heroïsche strijd leveren om te naar overleven. De eerste aflevering op tv naar staat in het teken van een de chimpansees. In de Senegal, door West-Afrika, leeft een groep chimpansees op die geleid wordt een door door alfamannetje David. Hij is al de drie jaar op tv de baas en meestal in wordt een een leider dan op tv afgezet. Tot overmaat van ramp uit heeft door David geen bondgenoten, uit dus er is niemand die van hem kan helpen zijn het met leiderspositie te beschermen. Als het in droge naar seizoen aanbreekt, moet de in groep hechter worden in om te de overleven. Weet David zich staande te de houden in in dit verhaal over macht naar en politiek en naar het blijft hij lang het genoeg alfamannetje om een het mogelijke troonopvolger uit te verwekken? De verhalen in Dynasties op tv zijn van een ongekende op tv een intensiteit en tonen met ons de dieren dichterbij in dan ooit. Wanhopige en tijdens heldhaftige pogingen om roedels tijdens een en clans bij elkaar te houden in en mee te tijdens voeren naar territoria van waar voedsel is, op tv het maar dat gaat op tv niet zonder conflicten tijdens en dodelijke gevaren.

juli 2021
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!