Programma gemist?

Vanavond op tv is het vijfde met en laatste deel van in de natuurdocumentairereeks Dynasties naar van Sir David Attenborough uit te zien naar op NPO 1. Het met door slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin tijdens Raj naar Bhera leeft in op tv het tijgerreservaat Bandhavgarh op in India. op tv Het is het perfecte tijgerterritorium met naar een dicht oerwoud, met meertjes die door vol zijn na de door op lenteregen en grasvlaktes met prooidieren in met overvloed. Nu de heeft het ze vier piepkleine welpen om voor door te tijdens zorgen. Ze zijn de toekomst uit van haar dynastie. de Maar de tijdens idyllische wereld waarin door ze leeft, is aan tijdens het op tv veranderen.

Deze in aflevering gaat over naar de Afrikaanse wilde naar hond Tait, matriarch van een een van de uit laatste grote families een van deze bedreigde het diersoort. Ze is al de jaren de tijdens leider van uit haar dynastie, die het leeft aan de oevers op tv van de Zambezi op tv in in Zimbabwe. Ze handhaaft de tijdens orde binnen een familie op tv die zich overal door verspreidt. Maar de tijdens spanningen lopen in op als Tait ouder door wordt en haar macht de begint te tanen. tijdens Een van haar naar dochters, Blacktip, in leeft in een de buurt. Haar eigen op roedel groeit snel uit en door heeft niet genoeg ruimte meer. tijdens Blacktip moet haar territorium door snel uitbreiden, in zodat er een genoeg voedsel uit is voor haar roedel. Maar uit ze heeft met een probleem. Haar territorium grenst van aan een op tv gebied waar tijdens mensen leven. het Ze kan maar één kant door op, naar op tv het territorium van haar door moeder. Afrikaanse door wilde honden in gedijen als ze samenwerken. Dankzij die van samenwerking is deze het uit dynastie zo lang zo sterk geweest. naar Een het familievete kan daar op tv nu een einde een aan maken.

De uit derde aflevering uit van de natuurdocumentairereeks Dynasties tijdens gaat volledig uit over de leeuw. De volgende twee naar donderdagen volgen de uit laatste twee afleveringen, in ook naar om 20:30 uur op NPO met 1. Deze het aflevering gaat het over een van op tv de beroemdste leeuwentroepen in het Afrika, de Marsh Pride uit een het Masai Mara in Kenia. Het verhaal van begint als door de Marsh Pride het zich in een uitzonderlijke een situatie bevindt. op tv Ze zijn op tv in de uit steek gelaten door alle mannetjes een die het de troep tot nu toe hebben in van verdedigd. Er zijn door nog maar twee volwassen vrouwtjes naar over tijdens om de acht een jongen te voeden en te een beschermen. van Deze twee moeders, Charm en door haar nicht Sienna, zijn het nu verantwoordelijk naar voor op het voortbestaan van de familie. Ze een door moeten hun jongen in leven van zien te in houden tot ze volwassen de zijn, zodat met deze machtige dynastie het in stand tijdens blijft. Samen met hun welpen bieden van ze het de gevaren door van de Afrikaanse van savanne het hoofd: op op tv hol geslagen kuddes buffels, rivaliserende met leeuwentroepen, de door constante dreiging het van hyena’s op rooftocht tijdens en, door een noodlottige tijdens samenloop van de omstandigheden, het een confrontatie met de tijdens mens.

Seizoen 1 op tv - Aflevering 2 uit - tijdens Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie met keizerspinguïns komt bij op elkaar in het Atka Bay, aan uit de kust van door Antarctica, na drie maanden met voedsel zoeken op door tijdens zee. Als ze aankomen, is tijdens het de water net helemaal bevroren en hebben uit alle op tv andere dieren het continent verruild de voor uit de relatieve veiligheid op tv van de zee. De op pinguïns zijn hier om met een van nieuwe generatie van hun in keizersdynastie door groot te brengen. tijdens Ze moeten wel samenwerken op tv om ervoor uit te zorgen dat hun jongen tijdens en zijzelf de tijdens koudste en van strengste winter een op aarde overleven.

De op tv EO zendt door de komende weken opnieuw naar een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op het tijdens NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond een is in van vijf afleveringen op donderdag in om 20:30 uur te de zien hoe de een chimpansee, keizerspinguïn, een leeuw, Afrikaanse wilde hond het van en tijger strijden voor uit een plek op onze uit planeet. Families worden verscheurd naar door vetes de en ouders zetten hun op leven een op het het spel om hun nageslacht te van beschermen tegen de een koudste en wreedste winter op op aarde. Vijf op tv bijzondere dieren van die een heroïsche strijd uit leveren om te naar tijdens overleven. De eerste aflevering staat naar in het teken van door de chimpansees. een In Senegal, West-Afrika, leeft een in groep chimpansees die met geleid door wordt door alfamannetje met David. Hij is tijdens al drie jaar de baas een van en meestal wordt door een leider dan tijdens afgezet. Tot overmaat van met ramp heeft David geen naar bondgenoten, dus er door is niemand met die hem kan helpen zijn een naar leiderspositie te beschermen. Als het door droge op tv seizoen aanbreekt, moet in de groep hechter worden om te een overleven. op tv Weet David zich staande tijdens te houden de in dit verhaal de over macht en politiek naar en de blijft hij lang genoeg in alfamannetje om een op mogelijke troonopvolger te verwekken? De verhalen met naar in Dynasties zijn van een ongekende uit een intensiteit en tonen de ons de dieren dichterbij dan tijdens ooit. Wanhopige en heldhaftige een op pogingen om roedels en clans bij op elkaar het te houden in en mee te voeren de naar territoria waar voedsel is, tijdens maar dat gaat in niet tijdens zonder conflicten het en dodelijke gevaren.

oktober 2019
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!