Programma gemist?

Vanavond een is het vijfde en laatste op op deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van door in Sir David Attenborough te zien met op NPO 1. Het in slot op gaat volledig over de tijger. Tijgerin tijdens naar Raj Bhera leeft in het in tijgerreservaat van Bandhavgarh in India. Het uit is het in perfecte tijgerterritorium met een dicht op tv oerwoud, meertjes uit die vol zijn na naar de lenteregen en uit grasvlaktes met prooidieren in tijdens door overvloed. Nu heeft ze vier piepkleine in welpen door om voor te zorgen. Ze een in zijn de toekomst een van haar dynastie. Maar de het idyllische wereld waarin ze naar van leeft, is aan de het veranderen.

Deze aflevering gaat het over in de Afrikaanse wilde hond met Tait, matriarch uit van een van de op tv laatste grote families van van de deze bedreigde diersoort. Ze is al met jaren de de leider van haar dynastie, door die leeft aan uit de met oevers van de Zambezi in op Zimbabwe. Ze naar handhaaft naar de orde binnen een uit familie die zich overal in verspreidt. Maar de met spanningen lopen op in als de Tait ouder wordt en haar naar macht begint het te tanen. Een van van haar dochters, Blacktip, in leeft in de buurt. uit naar Haar eigen roedel in groeit snel en heeft niet genoeg op tv ruimte een meer. Blacktip moet haar territorium op tv snel uitbreiden, de zodat er op tv genoeg voedsel is het voor haar roedel. Maar op tv ze heeft een probleem. op tv Haar territorium grenst door tijdens aan een gebied waar tijdens mensen leven. Ze kan in maar één op tv kant op, naar het territorium het van met haar moeder. op Afrikaanse wilde honden gedijen uit als ze samenwerken. Dankzij die van samenwerking naar is deze dynastie zo lang op zo sterk in geweest. Een familievete kan een daar nu tijdens een in einde aan maken.

De het derde aflevering van de natuurdocumentairereeks op Dynasties gaat een volledig van over de leeuw. een De volgende twee donderdagen volgen de van tijdens laatste twee afleveringen, ook naar om 20:30 uur op NPO met van 1. Deze aflevering gaat over door een van de de beroemdste leeuwentroepen op in Afrika, de Marsh Pride uit uit Masai Mara uit in van Kenia. Het verhaal begint als op de Marsh Pride door zich in een op uitzonderlijke situatie op bevindt. Ze zijn tijdens in de het steek gelaten door alle mannetjes een die de troep tot door nu toe door hebben verdedigd. Er de zijn een nog maar twee volwassen op tv vrouwtjes over om de de acht jongen op tv te voeden en van te beschermen. Deze twee moeders, het Charm en op haar nicht Sienna, op zijn nu uit verantwoordelijk voor het de voortbestaan van naar de familie. Ze uit moeten hun jongen in uit leven zien te een houden tot ze volwassen zijn, het zodat deze een machtige dynastie in tijdens stand blijft. Samen met het hun welpen bieden in ze de gevaren door van van de Afrikaanse savanne het het hoofd: op hol geslagen naar op tv kuddes buffels, rivaliserende leeuwentroepen, de op tv constante dreiging van het hyena’s op door rooftocht en, door op een noodlottige samenloop van omstandigheden, tijdens een confrontatie uit met de met mens.

Seizoen naar 1 - naar Aflevering 2 - tijdens Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een op kolonie keizerspinguïns komt bij naar elkaar in Atka een het Bay, aan de kust van op tv Antarctica, na drie van maanden voedsel zoeken op het door zee. Als ze aankomen, is met het water net in helemaal bevroren en van hebben alle andere dieren met het continent verruild een voor de relatieve naar veiligheid op van de zee. De pinguïns met zijn hier om van een nieuwe met generatie van hun de keizersdynastie een groot te brengen. Ze moeten wel tijdens samenwerken om ervoor in naar te zorgen dat hun een jongen en het zijzelf de koudste en strengste naar winter op op aarde overleven.

De EO zendt op tv op de komende weken opnieuw uit een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op naar NPO 1: tijdens Dynasties. Vanaf vanavond van is in naar vijf afleveringen tijdens op donderdag om op 20:30 uur te zien hoe de het chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, door Afrikaanse wilde hond naar en een tijger strijden voor door een plek in op onze planeet. Families het worden verscheurd door vetes en naar tijdens ouders zetten hun leven op van het in spel om hun naar nageslacht te beschermen tegen het de koudste en wreedste winter op tv van op aarde. Vijf bijzondere in dieren die een van heroïsche strijd leveren op tv om te van overleven. De eerste aflevering uit staat in het teken van naar de in chimpansees. In Senegal, West-Afrika, leeft een een groep uit chimpansees die geleid wordt door een alfamannetje tijdens David. Hij is al drie door op jaar de baas en uit meestal wordt op tv een leider dan afgezet. Tot tijdens overmaat van ramp de heeft David geen bondgenoten, het de dus er is niemand die met hem het kan helpen zijn leiderspositie tijdens te beschermen. Als door het droge seizoen aanbreekt, moet in de groep in hechter worden om te van overleven. Weet de David zich staande te de houden in dit op verhaal over macht de en politiek door en blijft hij het lang naar genoeg alfamannetje om door een mogelijke troonopvolger te naar verwekken? De verhalen in door Dynasties zijn van een tijdens ongekende intensiteit en het tonen ons het de dieren uit dichterbij dan ooit. Wanhopige en de heldhaftige pogingen om roedels tijdens en clans het bij elkaar naar te houden en op mee te naar voeren naar territoria waar voedsel een is, uit maar dat gaat niet zonder met conflicten in en dodelijke gevaren.

mei 2021
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!