Programma gemist?

Vanavond is op tv het vijfde in en laatste deel door van de natuurdocumentairereeks de Dynasties van Sir David met Attenborough te in zien op NPO 1. Het met van slot gaat volledig het over de tijger. Tijgerin Raj Bhera van leeft in het met tijgerreservaat Bandhavgarh van in India. Het is op het perfecte tijgerterritorium met met een dicht oerwoud, tijdens meertjes die vol met zijn na op tv de de lenteregen en grasvlaktes met prooidieren met in overvloed. Nu heeft op ze vier piepkleine met welpen om voor op in te zorgen. Ze zijn de toekomst uit naar van haar dynastie. Maar een de idyllische wereld tijdens waarin ze leeft, is naar aan het een veranderen.

Deze aflevering uit gaat over de een Afrikaanse wilde hond op tv Tait, matriarch van door een van de tijdens laatste met grote families van van deze bedreigde diersoort. tijdens Ze is al jaren naar de leider van haar van dynastie, die leeft aan met een de oevers van de Zambezi in uit Zimbabwe. Ze door handhaaft de orde binnen in een familie de die zich overal in verspreidt. Maar de spanningen in met lopen op als op tv Tait ouder wordt van en haar macht in begint te tanen. de Een van haar dochters, Blacktip, leeft op tv in de op buurt. Haar eigen roedel uit groeit snel in en heeft niet genoeg een ruimte meer. Blacktip het moet haar territorium de snel met uitbreiden, zodat op er genoeg voedsel is van voor haar roedel. van Maar ze heeft uit een probleem. de Haar territorium grenst aan een met gebied op waar mensen leven. Ze naar kan maar één kant op, met naar het het territorium met van haar moeder. Afrikaanse wilde op honden gedijen naar als ze samenwerken. Dankzij door die samenwerking in is deze dynastie zo de lang de zo sterk geweest. Een familievete door kan daar naar nu een met einde aan maken.

De derde aflevering de van naar de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig met in over de leeuw. De volgende twee naar donderdagen tijdens volgen de de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 een naar uur op NPO tijdens 1. Deze aflevering gaat over een door van de op beroemdste leeuwentroepen in Afrika, de uit Marsh Pride uit op Masai Mara van in naar Kenia. Het verhaal begint op als de Marsh door Pride zich in in een uitzonderlijke met situatie bevindt. Ze zijn in met de steek gelaten tijdens door met alle mannetjes die naar de troep tot op tv nu toe hebben verdedigd. Er naar zijn nog maar twee op volwassen vrouwtjes over een om de acht op tv jongen door te voeden en uit te beschermen. Deze de twee moeders, Charm tijdens en haar nicht Sienna, het zijn nu de verantwoordelijk voor het voortbestaan naar van de familie. Ze een moeten hun het jongen in een leven zien te tijdens houden tot ze volwassen tijdens zijn, zodat deze machtige door dynastie in stand het blijft. tijdens Samen met op hun welpen bieden ze de van gevaren van op tv de Afrikaanse savanne de het hoofd: op hol naar geslagen kuddes buffels, rivaliserende het leeuwentroepen, de constante in dreiging op van hyena’s op rooftocht en, uit door een tijdens noodlottige samenloop van tijdens omstandigheden, een confrontatie met het op de mens.

Seizoen 1 - op tv Aflevering 2 - het de Natuurdocumentairereeks van Sir op David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij in elkaar in op tv Atka Bay, aan op tv de kust in van Antarctica, na drie maanden tijdens voedsel zoeken op tv op zee. in Als ze aankomen, is een het water net de helemaal bevroren en op hebben alle andere dieren door het continent verruild op voor de relatieve de veiligheid van de met uit zee. De pinguïns zijn op tv hier om een op tv nieuwe generatie de van hun keizersdynastie groot op tv te brengen. Ze in moeten wel het samenwerken om ervoor met te zorgen dat in hun jongen en de zijzelf de koudste en strengste winter van op aarde in overleven.

De EO zendt door de komende op weken in opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit uit op NPO 1: Dynasties. een uit Vanaf vanavond is in door vijf afleveringen met op donderdag om 20:30 uur in te zien hoe de het op tv chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, tijdens Afrikaanse wilde hond de en tijger strijden voor een op tv plek op onze planeet. van Families worden verscheurd tijdens door vetes en uit naar ouders zetten hun leven op uit het spel om een hun het nageslacht te beschermen tegen de op tv koudste een en wreedste winter op aarde. uit Vijf bijzondere dieren uit die door een heroïsche strijd leveren op om te overleven. De eerste de aflevering staat in het van door teken van de chimpansees. uit In Senegal, West-Afrika, leeft met een groep van chimpansees die in geleid wordt door in alfamannetje David. Hij tijdens is al drie jaar de baas met en een meestal wordt een uit leider dan afgezet. een Tot overmaat van ramp heeft de David geen naar bondgenoten, dus van er is niemand tijdens die hem kan helpen door zijn leiderspositie het te beschermen. Als het tijdens droge seizoen aanbreekt, moet het de groep hechter met worden met om te overleven. Weet met David naar zich staande te houden in op tv dit verhaal over tijdens macht en politiek door en blijft hij de lang genoeg alfamannetje om tijdens een mogelijke de troonopvolger te verwekken? De tijdens verhalen in Dynasties met zijn van tijdens een ongekende intensiteit van en tonen naar ons de dieren met dichterbij dan ooit. een Wanhopige en heldhaftige pogingen om roedels naar de en clans bij elkaar te van houden en mee te een voeren naar territoria met waar voedsel uit is, maar dat gaat van niet zonder het conflicten in en dodelijke gevaren.

september 2020
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!