Programma gemist?

Vanavond is in het op vijfde en laatste deel van op de natuurdocumentairereeks Dynasties naar van Sir David Attenborough met te zien van op NPO uit 1. Het door slot gaat volledig op tv over de tijger. Tijgerin uit Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat op Bandhavgarh in India. het Het is het op tv perfecte tijgerterritorium met naar een dicht oerwoud, tijdens meertjes die vol met in zijn na de lenteregen en op tv grasvlaktes met van prooidieren in overvloed. Nu heeft door ze vier piepkleine door welpen om voor het te op zorgen. Ze zijn de toekomst door van haar dynastie. tijdens Maar door de idyllische uit wereld waarin ze leeft, is aan het tijdens het veranderen.

Deze met aflevering gaat over de Afrikaanse de wilde hond Tait, op tv matriarch van de een van de laatste op tv tijdens grote families van deze bedreigde diersoort. door Ze is in al op tv jaren de leider van haar van dynastie, die op leeft aan de het oevers van de op tv Zambezi in Zimbabwe. op tv Ze handhaaft de orde binnen van het een familie die naar zich overal verspreidt. Maar van de spanningen op tv lopen op als Tait op ouder wordt de en haar macht in begint te tanen. Een een van haar dochters, met Blacktip, leeft in de in buurt. het Haar eigen roedel groeit snel en op heeft naar niet genoeg de ruimte meer. Blacktip moet haar door territorium snel op uitbreiden, zodat er genoeg in voedsel is voor haar tijdens de roedel. Maar ze heeft een door probleem. Haar op tv territorium grenst aan een gebied een waar mensen leven. naar in Ze kan maar met één kant op, naar het territorium het van van haar moeder. Afrikaanse naar wilde honden gedijen als tijdens ze samenwerken. Dankzij de die samenwerking in is deze dynastie zo lang door in zo sterk geweest. tijdens Een familievete kan daar nu een het einde aan uit maken.

De derde aflevering tijdens van de door natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig een over de in leeuw. De volgende van twee de donderdagen volgen de laatste twee door afleveringen, ook om 20:30 van het uur op NPO 1. Deze aflevering gaat tijdens uit over een van de beroemdste leeuwentroepen van in Afrika, de met Marsh met Pride uit op tv Masai Mara in Kenia. Het op tv verhaal begint als een de Marsh op tv Pride zich in een op uitzonderlijke een situatie bevindt. Ze zijn het in de steek gelaten tijdens door alle mannetjes door die de met troep tot nu met toe hebben verdedigd. Er zijn in nog maar twee door het volwassen vrouwtjes over om de tijdens acht op tv jongen te voeden en te beschermen. naar naar Deze twee moeders, Charm naar en haar uit nicht Sienna, zijn nu verantwoordelijk tijdens voor het met voortbestaan van de familie. Ze de moeten hun jongen de in leven in zien te houden tot in ze volwassen op tv zijn, zodat deze naar machtige dynastie in stand van blijft. het Samen met hun welpen bieden op ze de gevaren op tv van een de Afrikaanse savanne het het hoofd: op tijdens hol geslagen een kuddes buffels, rivaliserende leeuwentroepen, de naar constante naar dreiging van hyena’s op rooftocht met en, door een noodlottige met samenloop uit van omstandigheden, een confrontatie tijdens met de door mens.

Seizoen naar 1 - Aflevering 2 - op Natuurdocumentairereeks van Sir een in David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns naar komt bij elkaar in Atka op tv uit Bay, aan de kust van de Antarctica, het na drie maanden de voedsel zoeken op zee. het Als ze aankomen, is naar het op tv water net helemaal bevroren uit en hebben alle andere tijdens dieren het continent verruild het voor de relatieve in veiligheid van uit de zee. De pinguïns door zijn hier om met uit een nieuwe generatie van hun uit keizersdynastie uit groot te brengen. de Ze moeten wel een samenwerken om ervoor uit te zorgen dat met hun jongen en zijzelf een de koudste en op strengste winter op in aarde overleven.

De EO zendt van de het komende weken de opnieuw een indrukwekkende een BBC-natuurserie uit op uit NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is tijdens in vijf afleveringen met op donderdag om in 20:30 uur naar te tijdens zien hoe de op chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse door wilde hond en tijger strijden uit met voor een plek op onze op tv planeet. Families worden verscheurd uit door in vetes en op tv ouders zetten hun leven op het een spel tijdens om hun de nageslacht te beschermen tijdens tegen de koudste en wreedste winter het op met aarde. Vijf bijzondere dieren die van een heroïsche de strijd met leveren om te overleven. De tijdens eerste aflevering staat met in het teken van de van op chimpansees. In Senegal, West-Afrika, door leeft een groep chimpansees de die geleid een wordt door alfamannetje uit David. Hij is al drie door jaar door de baas en meestal uit wordt een leider van dan afgezet. Tot overmaat de van ramp door heeft David geen in bondgenoten, dus er is van niemand tijdens die hem kan helpen met zijn leiderspositie de te beschermen. Als het droge tijdens seizoen aanbreekt, moet met de groep op hechter worden om naar te overleven. Weet David de zich staande te uit houden van in dit verhaal over de macht en politiek en tijdens blijft hij lang op tv genoeg alfamannetje op om een met mogelijke troonopvolger een te verwekken? De verhalen in door Dynasties zijn van een de ongekende intensiteit het en tonen ons de dieren met dichterbij dan op tv ooit. Wanhopige tijdens en heldhaftige pogingen om roedels van en tijdens clans bij elkaar een te houden op tv en mee te voeren naar op territoria waar met voedsel is, maar dat de gaat niet zonder op tv conflicten en door dodelijke gevaren.

januari 2021
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!