Programma gemist?

Vanavond is het op tv vijfde uit en laatste de deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van door Sir David een Attenborough te op tv zien op het NPO 1. Het slot tijdens gaat volledig over de door tijger. Tijgerin Raj Bhera de leeft van in het tijgerreservaat Bandhavgarh in met India. Het is op tv het perfecte tijgerterritorium met door een het dicht oerwoud, meertjes die vol op tv zijn van na de lenteregen en grasvlaktes door met prooidieren in een overvloed. het Nu heeft ze naar vier piepkleine welpen om een voor te op zorgen. Ze zijn de op toekomst van haar door dynastie. Maar de van idyllische wereld waarin tijdens ze leeft, is met aan het op tv veranderen.

Deze aflevering een gaat in over de Afrikaanse wilde hond door Tait, matriarch van van een in van de laatste grote families van uit deze bedreigde diersoort. op tv met Ze is al jaren de leider op tv van haar het dynastie, die leeft op aan de oevers van de de Zambezi naar in Zimbabwe. met Ze handhaaft de orde binnen van een familie die van zich overal door verspreidt. de Maar de spanningen tijdens lopen op als Tait ouder met wordt in en haar macht begint te tanen. in Een van haar met door dochters, Blacktip, leeft in de buurt. tijdens Haar eigen roedel tijdens groeit snel en op tv heeft op niet genoeg ruimte meer. met Blacktip uit moet haar territorium snel uitbreiden, zodat op tv er genoeg uit voedsel is voor op tv haar roedel. Maar ze op heeft een probleem. op tv Haar territorium met grenst tijdens aan een gebied waar mensen op tv leven. in Ze kan maar één een kant op, naar met het territorium van de haar moeder. Afrikaanse wilde de honden op gedijen als ze samenwerken. Dankzij de die samenwerking is deze de dynastie de zo lang zo sterk met geweest. Een met familievete kan naar daar nu een einde aan op maken.

De uit derde aflevering de van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat op volledig een over de leeuw. het De volgende twee donderdagen volgen de in laatste twee afleveringen, naar ook door om 20:30 uur de op NPO 1. Deze naar aflevering gaat over een de van de beroemdste uit leeuwentroepen in Afrika, een de op tv Marsh Pride uit Masai Mara tijdens in door Kenia. Het verhaal begint een als de op tv Marsh Pride zich in een van uitzonderlijke situatie bevindt. op Ze met zijn in de steek van gelaten door alle mannetjes die tijdens de een troep tot nu toe hebben in verdedigd. een Er zijn nog een maar twee volwassen vrouwtjes de over om in de acht de jongen te voeden en te van beschermen. Deze twee door moeders, Charm een en haar nicht Sienna, naar zijn nu verantwoordelijk in voor het voortbestaan van naar de familie. Ze op tv moeten hun jongen van met in leven zien te houden tijdens tot met ze volwassen zijn, zodat deze van machtige dynastie in het stand blijft. Samen met op de hun welpen bieden ze op de gevaren van de Afrikaanse door tijdens savanne het hoofd: op hol uit geslagen kuddes buffels, uit rivaliserende leeuwentroepen, de constante tijdens tijdens dreiging van hyena’s op op tv rooftocht en, door uit een noodlottige het samenloop van omstandigheden, een confrontatie met de de een mens.

Seizoen 1 - een Aflevering door 2 - in Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een naar kolonie naar keizerspinguïns komt bij elkaar een in Atka Bay, tijdens aan de in kust van Antarctica, na drie maanden in voedsel zoeken in op zee. Als op tv ze op aankomen, is het water net helemaal op bevroren en hebben in alle andere met dieren met het continent verruild voor de relatieve het veiligheid van op de in zee. De pinguïns zijn hier tijdens om een nieuwe het generatie van hun keizersdynastie op groot te de brengen. op tv Ze moeten wel samenwerken om op tv ervoor te op zorgen dat hun in jongen en zijzelf de koudste in en strengste door winter op aarde op overleven.

De de EO zendt de het komende weken opnieuw een uit indrukwekkende BBC-natuurserie op uit op naar NPO 1: Dynasties. een Vanaf vanavond is tijdens in vijf afleveringen op op tv donderdag om 20:30 uur het te zien hoe de door chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, een het Afrikaanse wilde hond en tijger strijden uit voor door een plek op de onze planeet. Families worden verscheurd naar door vetes en naar ouders zetten hun uit leven op het in spel om hun in in nageslacht te beschermen tegen de koudste tijdens en wreedste door winter op met aarde. Vijf het bijzondere dieren die een heroïsche tijdens strijd leveren om uit te overleven. De naar eerste aflevering staat in het het teken uit van de chimpansees. In Senegal, met West-Afrika, tijdens leeft een groep door chimpansees die geleid wordt door door alfamannetje David. op Hij is de al drie jaar de het baas en meestal wordt op tv een leider tijdens dan afgezet. Tot overmaat door van ramp naar heeft David geen tijdens bondgenoten, dus uit er is niemand die hem het kan helpen zijn op leiderspositie te beschermen. van Als het droge uit de seizoen aanbreekt, moet de door groep hechter op tv worden om te met overleven. Weet David het zich staande te houden in dit uit verhaal over macht met en politiek van en blijft hij lang in genoeg alfamannetje uit om een mogelijke uit troonopvolger te verwekken? De verhalen uit van in Dynasties zijn van een ongekende het intensiteit en tonen met ons het de dieren dichterbij dan ooit. met Wanhopige en heldhaftige uit naar pogingen om roedels de en clans bij elkaar te houden het en mee te het voeren van naar territoria waar op voedsel is, maar op dat gaat niet zonder conflicten de uit en dodelijke gevaren.

mei 2020
17-01-2019 20:35

Slot: Dynasties

Dynasties - Slot: Dynasties

Vanavond is het vijfde en laatste deel van de natuurdocumentairereeks Dynasties van Sir David Attenborough te zien op NPO 1. Het slot gaat volledig over de tijger. Tijgerin Raj Bhera leeft in het tijgerreservaat Bandhavgarh in India. Het i...

10-01-2019 20:35

Afrikaanse wilde hond

Dynasties - Afrikaanse wilde hond

Deze aflevering gaat over de Afrikaanse wilde hond Tait, matriarch van een van de laatste grote families van deze bedreigde diersoort. Ze is al jaren de leider van haar dynastie, die leeft aan de oevers van de Zambezi in Zimbabwe. Ze handha...

03-01-2019 20:35

Dynasties: de leeuw

Dynasties - Dynasties: de leeuw

De derde aflevering van de natuurdocumentairereeks Dynasties gaat volledig over de leeuw. De volgende twee donderdagen volgen de laatste twee afleveringen, ook om 20:30 uur op NPO 1. Deze aflevering gaat over een van de beroemdste leeuwent...

27-12-2018 20:35

Dynasties

Dynasties - Dynasties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks van Sir David Attenborough. Keizerspinguïn. Een kolonie keizerspinguïns komt bij elkaar in Atka Bay, aan de kust van Antarctica, na drie maanden voedsel zoeken op zee. Als ze aankomen, is...

20-12-2018 20:35

Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

Dynasties - Nieuw: BBC-natuurserie Dynasties

De EO zendt de komende weken opnieuw een indrukwekkende BBC-natuurserie uit op NPO 1: Dynasties. Vanaf vanavond is in vijf afleveringen op donderdag om 20:30 uur te zien hoe de chimpansee, keizerspinguïn, leeuw, Afrikaanse wilde hond en tij...

Dynasties gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dynasties de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dynasties bij Dynasties liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dynasties. Heb je een uitzending van Dynasties gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dynasties gemist

Uitzending gemist van Dynasties? Hier kun je alle uitzendingen van Dynasties kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 17-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!